Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 100 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AmandaOlivia - Drawback 22.11.2013

AmandaOlivia - Drawback
aika hienon synkkä alku täs :D muuttuu hieman sit, tuntuu muutenkin olevan aika vaihteleva ei meinaa oikee saada otetta. tos 1:45 kohilla on taas hienon kuulonen kohta, mut sit se vaihtu taas ihan erilaiseks :/ muuten tuntuu kyl olevan ihan hvyin tehty. miksaus vaikuttais olevan kohillaan rakennetta miettisin hieman vielä siitä vähän miinusta, muuten ihan hyvin tehty biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SannaMaria - I Try 22.11.2013

SannaMaria - I Try
aika hyvin laulettu. miksaus kuulostaa jotenkin tunkkaiselta? tai sit mun kajarit on menos rikki :D mut hienosti laulettu anyway!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karoliina Salminen - Big Cat 22.11.2013

Karoliina Salminen - Big Cat
hienon haikeet saundit tos. hyvin miksatulta kuulostaa. hyvä chillaus biisi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Spooky Bits And Moody Pieces 22.11.2013

Riitasointu - Spooky Bits And Moody Pieces
Erittäin hienosti miksattu :D muutenkin hyvän kuulonen biisi, kikkailuja tuntuu riittävän. Melodian kohilta jäi vähän vaisuks mun makuun. Mut hyvä biisi näin yleisesti kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Shapeshifter 07.04.2012

Riitasointu - Shapeshifter
Hyvän kuulosta settiä tämäkin, tulee vähän mielee joku lab4 :) Oisin ehkä kaivannu jotain pientä melodiaa tähänkin mut toimii tää kyl näinkin ihan hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Zealot 07.04.2012

Riitasointu - Zealot
Hyvän kuulonen biisi. vähän synkkää menoo, mut se on ihan hyvä homma. Ois ehkä kaivannu hieman jotain melodiaa, nyt tuntu et jäi ehkä vähän tasapaksuks.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele wert - d-.-b 05.04.2012

wert - d-.-b
On kyl hyvän kuulonen biitti tos alus.....kicki toimii mainioisti ja basso on kohillaan....vaihteluu kyl kaipais, tuntuu et biisi ei meinaa lähtee käyntii ollenkaa, siin about 2min kohal tulee kyl siistin kuulonen ääni mukaan biisiin....mut biisin rakenne on sen verran sekava et on vaikee ottaaa kunnol selkoo ja ei oikee tiä onko biisi alkamas vai loppumas :S hyvän kuulosii äänii oot saanu aikaseks...rekannetta vielä kun hiot ja keksit biisin hieman enemmän vaihteluu niin tost tulee kyl kova :)
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele wert - Beating 10.12.2011

wert - Beating
Ihan hyvä biitti kyl tos oli se pikku melodia ni sen ääni kaipais mun mielest vähän miksausta...oli vähän karkeen kuulonen. Mut tost kyl voi saada aikaseks jotain.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele wert - Hippo 08.06.2011

wert - Hippo
Hieno alku täs...aika tunnelmallinen. Biisi lähtee hyvin liikkeelle. Mut lopuks jää ehkä hieman tasapaksuks. Vaihteluu lisää ni hyvä tulee. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele wert - chill things 08.06.2011

wert - chill things
Ihan kivat rummut täs, muuten kaipais kyl jotain vaihteluu ja jonkun melodian vois tonne pistää ni tulis aika jees.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phyton - Overwrite 07.06.2011

Phyton - Overwrite
Hyvän kuulonen biisi. Alku kuulosti aika rankalta mut sit biisi olikin loppujenlopuks aika letkee, ei kyl mikää huono asia. Toimii mulle :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele a-peadubz - sieni 07.06.2011

a-peadubz - sieni
Hmm...aika sekon kuulosta :D
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jason Green - Torment (Original mix) 08.05.2011

Jason Green - Torment (Original mix)
Ihan hyvin tehty biisi, mut mun mielestä noi melodiat ei oikeen sovi kappaleeseen vaikka nekin on kyl hyvin tehty. Jotkut kohat toimii kyl hyvin, mut rakenne tuntuu sekavalta....tai sit se on vaa tää mun olotila mikä on sekava :D Teknisesti hienosti tehty biisi kyl mut ei ihan muuten uponnu muhun.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele cosmoration - Coastline of mystic water 08.05.2011

cosmoration - Coastline of mystic water
Tää biisi kuuostaa ainaki alussa ihan hyvältä tällee krapula aamuna :D Alku kuulosti enemmän joltain jotain chillipybient sekotukselta mut sit muuttukin yhtäkkii aika trancemaiseksi mikä hiemän hämäs. teknisesti ihan hyvin toteutettu biisi kylläkin. Rakenne tuntuu olevan ehkä hieman sekava .....tais it oon ite viel vaa nii sekasin eilisestä :D hauskoja ääniä oot tohon saanu. Biisi toimii ihan hyvin alku vaa lupas jotain muta kuin mitä se sitten lopuks olikaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele AcidBlock - Catalypse ( Tranced ) 08.05.2011

AcidBlock - Catalypse ( Tranced )
Ainakai ihan kiva dj ystävällinen alku :D menokin tuntuu olevan kohillaan, mut soundit sais olla hieman kirkkaanpia mun mielestä jotenki surisee liikaa? :/ Tästäkin tulee väistämättä hieman mielee jotkut vanhat amiga pelit :D Melodia on kyl ihan hyvä vois toimii rhkä paremmin jossain rankemmassa biisissä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele AcidBlock - Robocop 3 ( Bangin Party Remix ) 08.05.2011

AcidBlock - Robocop 3 ( Bangin Party Remix )
Alku ei ainakaa tällee krapulaaamuna kauheesti toiminu :D Bassline kuulostaa veikeeltä. Tost melodiast tulee mielee joku vanha kasari sarja, mut jos toi jostain robocopista on tehtykki ni kai se sit on niinku pitääkin. kokonaisuutena jää ehkä hieman vaisuks...tulee mieleen esmin. jonkun pelin tausta musa vaan. Teknisesti ihan hyvin toteutettu mut ei ihan mun tyylistä :)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele wert - mirnaur 07.05.2011

wert - mirnaur
Aika hapokasta
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Kabal 09.04.2011

Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Kabal
Hienon kuulosta. Tulee kyl mielee prodigy , mut se on vaa hyvä asia. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Esodes - 08_PRGTRNC_012 20.01.2010

Esodes - 08_PRGTRNC_012
aika hyvän kuulonen biisi, jotenki vaa tuntuu et oon kuullu tän ennenkin :D ehkä hieman omaperäisyyttä lisää ni hyvä tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni L - denied 20.01.2010

Toni L - denied
ihan hyvä ääni maailma ja letkeet melodiat , mut ei oikee kuullosta kauheen energiseltä mitä genrestä vois odottaa. muuten kyl ihan kuunneltava biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ixion - Slave of his own cybernetic mind 20.01.2010

ixion - Slave of his own cybernetic mind
Aika hyvän kuulonen biisi, kivan kuulonen rytmi ja noi melodiat sopii tohon ihan hyvin. kyllähän tän vois imutukseen pistää :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Crew Dj's - My Beautiful One 26.06.2008

Chaos Crew Dj's - My Beautiful One
Alkaa hyvin, mielenkiinto herää nopeasti. sit ku toi perus kicki alkaa ni jotenki tuli sellanen junnaava fiilis. mut sit ku päästiin tohon melodia kohtaa ni taas oli aika hyvä meininki. loppujen lopuks kuitenki aika perus mättöö ei hirveesti erotu massasta. mutta hyvää työtä muuten kyllä :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yrneh - Raylage 26.10.2006

Yrneh - Raylage
Noh ei täst kyl ihan ekaks tuu hardtrance mielee, ehkä ihan pelkkä trance sopis genreks paremmin. Mut joo on tää kyl hyvin tehty miksaus on ihan hyvin tehty ainoo miinus siin on et vähän ehkä kuulostaa biisi tunkkaselte, kirkkaampia ääniä sekaan. Vähän jäi tunnelma latteeks ku odottelin genren perusteella jotain räväkämpää, ite kun en oo mikaa hirvee ibiza kiksun kuuntelija. Trance biisiks hyvä ja hyvin tehty. Miksausta ja masterointia kannattaa harjottaa :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Väy projekti - Möy.. 26.10.2006

Väy projekti - Möy..
Onhan tässä ideaa...en kyl tiiä onks genre ihan kohallaan, aika psyken kuulonen. Jotenki noi äänet kuulostaa aika tunkkaselta, kannattaa panostaa miksaukseen enemmän ni hyvä tulee. :)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xelfer - Meiosis 26.10.2006

Xelfer - Meiosis
Öööhh....aika psyke alku :) vois kehittyy kyl nopeemmin. Äänet kuulostaa aika tunkkaselta, kannattaa panostaa miksaukseen et saat ne enemmän esille ja kirkkaammiks. Ite biisissä ei oikeestaan ole mitään mikä nostais fiiliksen kattoon...noi äänetkin alkaa enemmän ärsyttää :\ Vähän on liian seko biisi mun makuun. Selkeemmät melodiat vois sopii paremmin. Mut jatka vaa väsäämistä kyl se siitä :)
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4Reality - Haamubiittaaja-Be With Me (Assembly Down RMX) 16.01.2007

4Reality - Haamubiittaaja-Be With Me (Assembly Down RMX)
Ihan kivat melodiat tos alus, mut äänet kuulostaa hieman tunkkaselta ja biisin rakenne kusee...ei oikeen saa otetta. Alkaa toistaa liikaa loppuu kohden. Ääniä kirkkaammaks ja rakennetta kun muutat ni hyvä tulee.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - fucking furry animal 19.03.2006

Chucky - fucking furry animal
sairasta.......meitsi tykkää :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fea - Iron Sun (previkka) 11.03.2006

Fea - Iron Sun (previkka)
Alku on kyl ihan hyvä, hyvän kuulonen biitti. Kicki toimii kans ihan hyvin. Hyvän kuulonen toi Saw ääni, hyvin miksattu. enpä tästä oikeen mitää huonoa löydä...pituutta vaan lisää :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Vikke - 2k 14.09.2006

DJ Vikke - 2k
kyllähän tämmöstä kuuntelee oikein mielellään :D kicki on aivan loistava ja miksaus on tehty huolellisesti siitä iso +. Melodiat on kyl hyviä mut ei hirveesti ollu vaa mun makuun. rakenne on kans tehty hyvin....ei jää toistaa likaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Starfield (Original mix) 16.10.2005

Vanhaa shittiä - Starfield (Original mix)
todella upea alku, efectit sopii mainiosti ja toi melodia on hyvä toho alkuun. kicki on kans hyvin tehty nyt siin on tarpeeks voimaa ja tio bassline on kans hyvin tehty ei oo niin perus kamaa. toi rumpu osasto ei kyl vieläkää oo mitää hirveen erikoista mut sopii kyl tähän biisiin ihan hyvin. aika paljon taukoja tulee nyt kokoajan tuntuu et biisi ei meinää lähtee kayntiin ollenkaa, kaipais enemmän nousuja. mut on kyl muuten ihan kivan kuulonen chilli biisi, sopii hyvin näin sunnuntaihin ku krapulaa vietetään :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele V-Tech - Nucleosynthesis 26.10.2006

V-Tech - Nucleosynthesis
aika hieno alku mut kickii ei oikeen meinaa kuulla kunnolla, siihen lisää voimaa. Noi rummut ei kyl hirveesti säväytä, niihin kaipaa lisää soittimia. Biisi jää aika laimeeks nyt. Melodia on ihan hyvä. Kannattaa kokeilla miksata enemmän.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban Tranquility - Label Attack 04.10.2005

Urban Tranquility - Label Attack
alku on ihan jees..aika psykemäinen.kicki on ihan jees mut vois olla ehkä hitusen voimakkaampi. tulee mielee aleks szahala jotenki :) tuntuu et noi leadit ois ehkä vähän liian kovalla, kannattaa viedä takas masteroitavaks. miksaus on kyl ihan hyvin tehty. biisi jäi kyl kans vähän kesken, loppu aika yllättäen. olihan tossa aineksia ihan hyväänkin biisiin, et jatka samaan malliin vaa :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele fomoriit - Magh Tuiredh 05.10.2005

fomoriit - Magh Tuiredh
noh näin aluks ainaki..kickiiin volaa ei meinaa kuuluu kunnolla. ja ehkä ton basarin vois pistää vaihtoon kans. tos 1:40 kohal alko ihan kivan kuulone ääni, mut muuten biisi ei hirveesti säväytä. en oikee tykkää noista kimeistä äänistä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fea - Pilgrim (previkka) 10.09.2005

Fea - Pilgrim (previkka)
on kyl hyvän kuulonen biisi. alkaa tosi hyvin mun mielest :D ja melodia on hyvän kuulonen :p tää biisi kyl toimii mulle :) toivottavasti saat nopee sen kokoversion tehtyy haluu päästä kuuntelee :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Diabolic beat v3 31.08.2005

Vanhaa shittiä - Diabolic beat v3
noh ainaski vähän hidas mun makuun heh, mut semmosta se trance vähä on. biitti tosiaan kaipais vähän jotain lisää, on nyt vähän tylsän kuulonen. toi melodia on kyl aika jees, toimii ainaki mulle tietty ois sitäkin voinut vähän vielä muokkaa paremmaks, nopeuttaa tietyis kohdis tai jotain. Rakenne alkaa oleen jo aika hyvällä mallilla parissa kohtaa jäi vähän toistaa likaa mut ehkä se johtuu vaa genrestä. tonne vois kyllä viel lisäilla enemmän efectejä ja kikkailuja, mut ei tää oo paha näinkään :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Milian - Attract Siren 30.08.2005

Milian - Attract Siren
alku kuulostaa kyllä lupaavalta, hyviä ääniä oot saanu. rummut on aika perus kamaa ei mitää hirveen ihmeellista mut toimii näinkin. ääni maailma on aika suppea ois ehkä voinu heittää muutamie efectejä sekaan ni ois saanu vähän syvyyttä. Melodia on ihan hyvä mut kaipais ehkä enemmän miksausta. kokonaisuudessaan ihan toimiva biisi :) siitä se lähtee jatka samaan malliin :P
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Boisterous [Final] 05.08.2005

Vanhaa shittiä - Boisterous [Final]
No heti näin alkuun oisin vaihtanu ton kickin :) muuten alku kuulostaa lupaavalta. Toi melodia on kyl hyvä ja ihan hyvin miksattu mut alku aika yhtäkkii, ois voinu pistää jonkun tapasen nousun siihen. Sit tost rakenteesta, se alkaa kuulostaa jo paremmalta mut siin ois viel kohtii mitä pitäs hioo. biisi alko toistaa itseään aika pahasti loppuu kohden, mut kyl tää ihan hyvä kipale on :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Injektio - Sketch 05.08.2005

Injektio - Sketch
Hieno melodia täs ainaki on, ja kyl biisi toimii muutenki :P Miksaus on hyvin tehty ja rakenne on paikallaan, tää lähtee kyl imutukseen heti :D hieno biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fea - - (previkka) 24.07.2005

Fea - - (previkka)
hyvä biisi, toimii ainaki mulle :D alkaa ehkä vähän hitaasti mut ei se haittaa :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Injektio - Always Down 14.07.2005

Injektio - Always Down
alkaa aika rauhallisesti ja kestää aika pitkää ennenku biisi lähtee käyntiin, mut sitten meno paraneekin jo huomattavasti :p alku on vähän liian pitkä mun makuun mutta tässäkin miksaus tuntuu olevan kodallaan ja hyvän kuulosen melodian oot tehny, et ei paha. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Injektio - Frozen Sky 14.07.2005

Injektio - Frozen Sky
Joo kyl toimii mulle :D kivoja ääniä oot saano tähän ja miksauskin on hyvin tehty, et kyl menee imutukseen :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Crew Dj's - Slave 01.07.2005

Chaos Crew Dj's - Slave
Joo toimii kyl loistavasti :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Amisha - Never 01.07.2005

Dj Amisha - Never
alkaa suht varovasti, ja jää ehkä vähän vaisuks mun mielestä. melodia on hyvä mutta ei säväytä. miksaus on kyllä hyvin tehty siinä en huomaa mitään vikaa. ihan mukanavan kuulonen biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twisted Storm - Rage303 26.10.2006

Twisted Storm - Rage303
Hieno alku, hyvän kuulonen kicki. Tässä on pontetiaalia. Hyvin miksattu ja rakennekkin tuntuu olevan koossa. Hieno biisi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twisted Storm - Dynamite 26.10.2006

Twisted Storm - Dynamite
Tuntuu et alkais vähän keskeltä. Ja toi melo oli ehkä hitusen liian kovalla. Rakenne on kyl aika hukassa, selkeyttä siihen. miksaus on tehty suht hyvin. Biisi on hyvällä pohjalla, pientä hiomista ni hyvä tulee :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - The Battle of glory 30.05.2005

Chucky - The Battle of glory
kivan kuulonen intro täs kyl...luo hyvin tunnelmaa ja itse biisikin alkaa tosi hyvin. Hyväet effut vaa kohottaa tunnelmaa ja tää nopeu on kyl just sopiva :P Kaipais ehkä enemmän melodioita ja ehkä kirkkaampia ääni jäi must ehkä vähä tunkkasen kuuloseks. Mutta hyvä biisi tää kyl on siit ei pääse mihkää :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lou Sypher - CruyingFighterDorf 30.05.2005

Lou Sypher - CruyingFighterDorf
on kyl mukavan kuulonen toi piano melodia, sopii alkuun hyvin. Biisi lähtee hyvin liikkeelle mut kehittyy kyl vähän hittast omasta mielestäni mut eipä se haittaa sillä tunnelma vaa paranee. Suvanto on kyl hyvin tehty ja nousut on kans kivat :P ihan kivan kuulonen kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimsoul - North Wind 30.05.2005

Grimsoul - North Wind
Kyl toimii mulle :D kivat effut ja melodiat luo mukavan tunnelman :p biisi rullaa hyvin eteen päin ja tunnelma ei katoo missään vaihees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giawatha - Rusty razor 15.06.2005

Giawatha - Rusty razor
toi bassolinja on kyl hyvä, ja muutenki biisi toimii. hyvää työtä :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Distant Waves (Midnight Mix) 24.05.2005

Vanhaa shittiä - Distant Waves (Midnight Mix)
aika yllättäen lähtee käyntiin mut ei se mitään...hyvältä kuulostaa tähän asti, ja toi melodia on hyvin kyhätty mikä lähtee tos 0:46 käyntiin. Biisi kulkee täs vaihees hyvin eteenpäin...ehkä kaipais jotain efectejä tonne taustalle. Mut sit tuntuu et biisi jäis vähän junnaamaan paikalleen, ei mitään hirveen radikaaleja muutoskia tuu, mut ehkä hyvä niin. Mut kyl tää ihan toimiva biisi on näinkin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ultramachine - Restart 26.10.2006

Ultramachine - Restart
Joo kikkiin lisää munaa :) Muuten meno on kyl piristävää, näin duunien jälkee tälläst kuuntelee oikein mielellään :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSR - Time To Go 05.09.2005

QSR - Time To Go
alku on hyvin tehty, melodia sopii erittäin hyvin tohon. mut sit ku toi kicki alko tunnelma jotenki latistu, odotin enemmän sellasta hardia kicki , voimakkaalla bassolla. alku lupas enemmän ku anto mun mielestä, biisi jäi vähän vaisuks. tarttee voimakkaamman kickin, enemmän nousuja ja nostatuksia. ääni maailma kuulostaa aika hyvältä mut rakenne on vähän heikko, alkaa toistaa liikaa. mut siit se lähtee :)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimsoul - Maanjäristin 08.05.2005

Grimsoul - Maanjäristin
Joo on kyllä todella hienon kuulonen biisi, kivoja ääniä sulla tossa ja melodiakin toimii :P hyvä biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele savupiippu - klubirunkkaus(neverstopthewankmix) 05.09.2005

savupiippu - klubirunkkaus(neverstopthewankmix)
ni ainaski näin aluks et äänet on ihan liian hiljasella, kannattaa perehtyy tohon masterointii enemmän ja miksaukseen,rakennettakin kannattais vähän kattoo, nyt biisi jää tasapaksuks eikä tuu mitään nousuja tai mitään. äänimaailma tuntuu tunkkaiselta ja monotooniselta. enemmän taustalle ääniä tulemaan eri kaiuttimista ja muite efectejä taustalle. siitä se lähtee :)
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psychogenic - Orbite 10.04.2005

Psychogenic - Orbite
ihan mukavan kuulonen biisi, kicki toimii ja äänet on hyvin miksattu. Melodiakin on hyvä mutta sais olla hieman kovemmalla mun mielestä ja se ihme alarm ääni jäi vähä häiritsemään. Vähän kaipais vaihtelevuutta lisää nyt jää vähän junnaamaan noisamat kohat, mut ihan hyvä biisi tämä on :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psychogenic - Orbite 10.04.2005

Psychogenic - Orbite
ihan mukavan kuulonen biisi, kicki toimii ja äänet on hyvin miksattu. Melodiakin on hyvä mutta sais olla hieman kovemmalla mun mielestä ja se ihme alarm ääni jäi vähä häiritsemään. Vähän kaipais vaihtelevuutta lisää nyt jää vähän junnaamaan noisamat kohat, mut ihan hyvä biisi tämä on :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lou Sypher - Tykkimies 30.05.2005

Lou Sypher - Tykkimies
Tuli ihan sairaala mieleen tosta alusta :P biisi lähtee käyntiin kyl hyvin ja hienoi effui oot tehny kuulostaa heti todella hyvältä :D ihan hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kontrolli - Full metal energy 02.10.2005

Kontrolli - Full metal energy
no ensinnäkin äänet tuntuvat olevan aika peruskamaa, kannattais ehkä kokeilla niiden miksaamista enemmän biisiin sopivimmiks. rummut on kyl aika hyvin tehty, kicki vois olla kyl kovemmalla ja ton leadi äänen oisin ehkä vaihtanu. tos 1:40 kohalla on hyvin onnistunut kohta, oisin vää toivonu jotain aivan rairasta kickkii siihen ja jotain tykkii basslinee, mut näin biisi jää jotenki laimeeks. täs olis kyl aineksii ihan hyväänkin biisiin. pitäs vaa jäksää vääntää :P
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Crew Dj's - Greatest Ass 24.08.2005

Chaos Crew Dj's - Greatest Ass
hyvän kuulonen biisi, kivoi ääniä ja hyvän kuulonen melodia :P miksauskin on kunnossa ja saundit kohallaan tää lähtee kyl imutukseen :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Crew Dj's - Brake Out 01.07.2005

Chaos Crew Dj's - Brake Out
tää kyl kuulostaa helvetin hyvältä :D toimii loistavasti !!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johnny Doe - My music, my style 28.02.2005

Johnny Doe - My music, my style
Joo ihan mukavan kuulonen biisi. Nopeutta ois saanu olla enemmän mun mielestä, mut ääni maailma on laaja ja hyvin onnistunut ja melodiatkin toimii hyvin. Mutta tästä puuttuu vielä se jokin. Miksaus on sulla kans onnistunut hyvin, et ihan hyvä biisi vaikka en tästä genrestä niin tykkääkkään :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TCore - Intoxication 22.02.2005

TCore - Intoxication
Ihan mukavan kuulonen biisi, alkaa kyllä todella hitaasti. alkuun voisi lisätä enemmän jotain efectejä ja muita ääniä, mutta sen jälkeen alkaakin kuullostaa jo paremmalta. Loppuun voisin kanssa lisätä enemmän ääniä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alek Szahala - Darkstar 28.02.2005

Alek Szahala - Darkstar
No niin...tässä onkin jo paljon parempaa menoa kuin Ngaruuk:ssa vaikka sekin jo oli todella hyvä biisi :P oon tainnu kuulla tän jossain setissäkin jopa. hyvät melodiat ja laaja ääni maailma tekee trästä biisistä kyllä hyvän :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alek Szahala - Ngarnuuk 28.02.2005

Alek Szahala - Ngarnuuk
Todella hyvän kuulonen biisi :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alek Szahala - Man eaten 28.02.2005

Alek Szahala - Man eaten
Todella upea biisi...tänkin oon kuullu jossain setissä lol :P tämän tyyppisiä biisejä pitäs saada enemmän :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GAD - GadAm 02.10.2005

GAD - GadAm
alku on ihan jees mut ehkä vähän liian pitkäks venytty mun makuun. mut sitku biisi lähtee liikkeelle ni se lähtee aika varovasti ei mitenkää hirveen räväyttävästi, kickkii vois ehkä lisää voimaa tuntuu vähän jäävän ton basslinen allle. rummut on ihan hyvin tehty paitsi kickki :P ääni maailma on aika hyvint toteutettu oisin ite ehkä lisänny sinne enemmän efectejä sun muutä, ja sit toi melodia mikä soi tos taustal kokoajan alkaa pikku hiljaa kyllästyttää, sen pitäs ehkä kehittyy jotenki , niinkun biisinki. rakenne puoli täsääs vähän kyllä kusee, tuntuu et biisi ei ikinä ala kunnola...tarttis enemmän nousuja ja jonku kunnon suvannon. miksauskaan ei olis pahitteeks. mut joo kyl se siitä :P
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj.Uw.D-k. - PharmaKing 02.10.2005

Dj.Uw.D-k. - PharmaKing
ekaks tulee heti mielee et ei tää kyl freeformii ole, tulee enmmänki mielee hardcore mut ei se sitten tainnut olla sitäkään vaa ehkä jotain experimentalii :o itse biisisissä ei oikeastaan ollu mitään hyvää eikä se edes kuulostanu biisilta muutaku alussa, loppu ihan liian lyhyeen eikä oikeen kehittynyt mihinkään....mut noh eiköhän se siitä jos vaa jäksat vääntää :)
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele GAD - Ayahualpa (Tulemme takaisin) 12.03.2006

GAD - Ayahualpa (Tulemme takaisin)
Kivan kuulonen biitti :) meno on ehkä vähän liian rauhallista mun makuun, ja biisi kehittyy aika hitaasti. kivan kuulosii ääni taustal kyl :Pmiksaus on kans ihan hyvin tehty, mutta biisistä jäi puuttumaan se jokin
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Input C - Input C - Mekkala 02.10.2005

Input C - Input C - Mekkala
ite en aluks tykänny tost kickistä mut se alko kuulostaa paremmalta ku muut soittimet tuli kehiin. onhan tämä ihan hienosti toteutettu, mut ei kyl saa semmosta koukkuu millään, puuttuu se jokin :P mut ihan hyvää työtä
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labia & Libido - Rastibaani Astia 02.10.2005

Labia & Libido - Rastibaani Astia
ei kyl natsaa millään noi vocaalit, kicki on kans ihan liian vaimee, rummut on ihan erus kamaa ei mitää ihmeellistä, tuntuu ku biisi ois tehty valmis sampleilla kokonaan eikä oo miksattu yhtään , aivan kauheeta kuunneltavaa jos totta puhutaan, mut älä anna sen lannistaa tiiät ainaki mitä parantaa :)
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele BioTech - Turn Around 14.03.2006

BioTech - Turn Around
kyllähän tätä tamppais :P hyvin toteutettu kipale...miksaus on hyvin tehty ja rakenne pysyy kasassa. soundit on ihan hyvat ja menoa riittää. paikoin biisi kuitenki tuntuu hieman tyhjältä. ja alko hieman toistaa itseään loppuu kohden. hyvä biisi kuitenki :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. J - This is Sound 29.11.2004

Mr. J - This is Sound
Ihan hyvä biisi kyl. Ton basson tosiaan vois kyl korjata ja ehkä jotain efectejä lisätä, mut muuten toimii kyl vaik en hirveesti trancee kuuntelekkaa :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fea - Eclipse 09.11.2004

Fea - Eclipse
hyvä biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Intoxicated Onion - Section 13.01.2007

Intoxicated Onion - Section
hm..joo toi kicki ei oikeen sovi. muuten äänimaailma on aika kohallaan. Kickiin enemmän munaa ni biisi saa heti paremman meiningin päälle. Noi melodiat on kans vähän ehkä liian riipiviä mun makuun, mut toisaalta sopii biisiin. Iten en kyl hirveesti biisistä tykänny mut onhan tää aika hyvin tehty..sillee teknisesti :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Falcon - Detonator 02.10.2005

Falcon - Detonator
tää on kyl hyvä biisi, kaikki tuntuu toimivan oikein hyvin. hyvin miksattu ja hyvin masteroitu eikä biisi jää toistaa itseään :P erittäin hyvää työtä tätä halutaan lisää :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fea - Cypherian 09.11.2004

Fea - Cypherian
Ihan hyvä biisi...ei kyllä niin hyvä ku Eclipse mut toimii
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. J - Storm of Trance [mix] 29.11.2004

Mr. J - Storm of Trance [mix]
Alku on kyllä hyvän kuulonen, ja nopeutta on kans mukavasti, ku tykkään vähä nopeemmasta musasta :P melodiaki on hyvä, mutta jäi kaipaamaan jotain. Joitain kohtia ois voinu miksaa paremmin mut toimii tää näinkin :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fea - Imagination (UnsatisfiedReworked) 28.09.2004

Fea - Imagination (UnsatisfiedReworked)
Joo todella hyvän kuulosta musaa..hyvää työtä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deophron - Space station XM41 31.08.2005

Deophron - Space station XM41
noh kicki on aika hyvä, mut miksausta vois kokeilla parantaa viel ja lisätä efectejä et sais syvyyttää änimaailmaan, ja rakennetta kannattais viel vähä kattoo. mut siitä se lähtee :P
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Plaztic Dreamer - Valium 01.07.2005

Plaztic Dreamer - Valium
alkaa aika energisesti, kicki toimii hyvin. ihan kivan kuulonen ääni maailma tässä. toi melodia ei kyl oikeen nappaa , äänen vois vaihtaa ja sais olla nopeampi. alku lupas enemmän kuin mitä biisi lopulta anto. miksaus on kyllä hyvin tehty ja kivoja kikkailuja, et ei ollenkaan huono biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fea - Exploring Jupiter 09.09.2004

Fea - Exploring Jupiter
Huippu biisi..hyvää mättöö..jatka samaan malliin
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Underground Project - Inside 26.10.2006

Underground Project - Inside
Kivan kuulonen biitti. Hienosti miksatut saundit, sopii biisiin hyvin. Vähän ehkä alkaa mennä liian oudoks loppuu kohden. Tarttis mielestani jonkun selkeemmän melodian ni tää toimis paremmin. Mut ihan hyvää musaa väsäät....jatka vaa :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cripple - C-NRG 27.07.2005

Cripple - C-NRG
ihan hyvin lähti liikkeelle ja nopeutta on tarpeeks, mut sitku melodia alko ni tuntu jotenki et genre ois vaihtunu johonki hardtranceen tai jotain. Noh miksaus ainaki tuntus olevan kohallaan mut vaihtelua kaipais ja nostatuksia, muuten ihan jees biisi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele fomoriit - Balor 27.07.2005

fomoriit - Balor
joo alku on kyl hyvin tehty, ja effut luo kyl hyvän tunelman. vaihtelevuuttkin on tarpeeks, ja miksaus on kohallaa ja hyvii kikkoi et ihan hyvä biisi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Aura - The Leetness of Trance 15.07.2005

DJ Aura - The Leetness of Trance
kuulostaa kyl hyvältä tää alku, kickki on hyvä ja tarpeeks voimakas ja äänimaailma on muutenki onnistunut. Miksaus on kyl hyvin onnistunut ja biisi toimii kyl hyvin :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Welkin - Question 04.09.2005

Welkin - Question
joo o on kyl hyvää jälkeä, toimii mulle oikein hyvin. halutaan lisää tämmöstä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilobiitti II - Silkyway 26.10.2006

Trilobiitti II - Silkyway
Joo aika housea...ja tulee mieleen enemmänki joku early 90's house :) mut ei paha ollenkaan. Vähän ehkä jää toistaa liikaa, mut muuten hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKK - Tsuwano 13.11.2004

MKK - Tsuwano
Hyvä biisi :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PainLab7 - PainLab7 - Rotten Angel 05.04.2004

PainLab7 - PainLab7 - Rotten Angel
Hienon kuulonen biisi, ite vasta opettelen tekemään musaa :p
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hardstyle_x - Freak out! 13.01.2007

Hardstyle_x - Freak out!
Alkaa vähän keskeltä? :) hienosti toimiva äänimaalmi, mut tunnelman latistaa toi aika tylsän kuulonen kicki. Meno on sairasta ja päätä riipivää, eli ei sovi oikeen krapulassa kuunteluun :D mut on kyl hienosti tehty biisi. Miksaus on ihan hyvin tehty....rakenne vaan tuntuu olevan hieman hukassa,mut muuten toimiva biisi kyl.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lou Sypher - Zebrina 02.10.2005

Lou Sypher - Zebrina
alkaa tosi hyvin mun makuun, toi beatti tos alus on just hyvä :D kicki on kans hyvin tehty , melodiakin on ihan hyvä alkaa kyl ehkä vähän kyllästyttää loppuu kohden mut onneks se ees vaihtelee vähän muilla äänillä, rummut on kyl hyvin tehty ja basso on hyvä. miksaus on kyl onnistunut hyvin täs biisis ja rakenne puoli on kunnossa, ja jope kikoja löytyy :D ei voi muuta sanoo kul hyvä biisi, ihuun menee ja heti
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Geaser - Go and Trance 02.10.2005

Dj Geaser - Go and Trance
noh ainakis aika hidasta freeformiksi mun mielestä, tulee enemmän mielee joku techno, mut noh onhan tämä ihan hienosti toteutettu vaik ite en kyl saa mitää kaukkuu täst biisit, tuntuu et se ei ala ikinä. noh rummut nyt ainakis on ihan hyvin tehty ja melodia on ihan hyvä mut toivoisin sen kehittyvän enemmän biisin kulkiessa eteenpäin, rakenteesta sen verran et ku kerran oot pistäny freeformiks tos genren ni aikas sekavan lainen rakenne, tuntuu et sama kohta looppais kokoajan. ut joo tietty voi olla et genre on vaa menny sekasin :) itse biisistä en hirveesti tykanny mut toteutus oli kyl ihan hyvä, pientä hiomista vielä ni hyvä tulee :P
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kempton Haartkoor Corpse - ketkupolokka 13.01.2007

Kempton Haartkoor Corpse - ketkupolokka
Alusta tulee mielee joku nintendo peli. Mut meno alkaa paranee pikkuhiljaa. Jotenki hieman tunkkasen kuulonen biisi, eikä noi melodiat oikeen toimi mulle. Mut oishan täs ideaa ihan hyvällekki biisille.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele VVV - Superr 30.07.2005

VVV - Superr
ei oo kyllä HardNRG:tä nähnykkää
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salakavala - Shalakalassa 2002 RMX 05.09.2005

Salakavala - Shalakalassa 2002 RMX
joo tulee kyl psyke enemmän mielee ku hardNRG, mut aika menevän kuulosta kummiski :) kivan kuulosii narinaääniä taustalla :P ite en normaalisti hirveesti psykee kuuntelee mut tää kyl oli ihmeen hyvän kuulonen biisi :D meitsi diggas
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AcidLeak - Ride the big one 19.09.2005

AcidLeak - Ride the big one
onhan tässä ainesta ihan hyvään biisiin, mut ensinnäkin tulee mieleen et kickkiin lisää voimaa !! :P sit toi rakenne.....biisi ehkä toistaa itseään liikää välillä ja noi rummut on kyl aika perus kamaa ja toi basso on aika tylsä. mut melodia on ihan hyvä ja hyvin miksattu. kyllä tätä kuuntelee :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele !Retrotr@in - Rock the beat (Original Mix) 07.09.2006

!Retrotr@in - Rock the beat (Original Mix)
Onhan tää ihan hyvin tehty biisi, älko kyl vähä junnaa toi "rock the beat". Jäi kyl vähän laimeeks, itseääntoistava. Miksaus on hyvin tehty siks 8. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele b|tranced - Advance! 19.09.2005

b|tranced - Advance!
rummut on hyvin tehty ja basso on kiva. melodiakin on ihan hyvä. miksaus on ihan hyvin tehty, biisi kaipais ehkä enemmän kikkoi, mut toimii tää näinki :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brightness - Good vs. Evil 19.09.2005

Brightness - Good vs. Evil
hyvän kuulosta kyl. rummut on hyvät ja miksaus on hyvin tehty. kivoi kikkoi kans. toimii kyl meitsille :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antilife TRiP - Axuiromshx livemix(antilife TRiP 19.03.2006

Antilife TRiP - Axuiromshx livemix(antilife TRiP
toi särö ei kyl sovi oikee...ja menee vähä ehkä liian sairaaks tää biisi. ei täst tunnu saavan oikeen mitään otetta. äänet tuntuu menevän vähän miten sattuu.
6

Sivu: 1 2