Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 215 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - Working day 31.12.2008

Dualistic Balance - Working day
Hyvä tunnelma. Turhan avant garde minun makuun noin niinku musabiisiksi, mutta soundtrackiksi sopisi kyllä. Eri äänet kuuluu hyvin mutta sekoittuvat silti kokonaisuuteen, joten miksausta pidän onnistuneena.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Exit Lie 01.01.2009

Re-Pulse - Exit Lie
Taidokasta menoa. Vokalisti vetää hyvin, muttei oikein ole minun heiniä. Verseissä hienot kitaralidididit taustalla. Hieman tätä vaivaa semmoinen naisvokalistimetallin perisynti, eli lähdetään jymäkästi ja uhkaavasti, mutta kertsiin mennään popiksi särökitaroilla ja kauniilla ja haikeilla melodioilla. Jotenkin se Ronnie James jää siihen alkuun eikä biisi potki munille enää kertsissä. Ei siinä mitään, kaunista ja komeaa on kuitenkin meno.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - eternal erection 31.12.2008

DIRTY CLUB - eternal erection
Alussa luulin että Brian Johnsson siellä kurkkuaan availee, mutta sitten juttu hieman laimeni. Biisi on mukava rallattelu, parempi toteutus ja tätä kuuntelisi mielellään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Hangover Sympathy? 01.01.2009

TÄDÄÄ - Hangover Sympathy?
Mukavia soundeja löytyy, ja homma tuntuu pelittävän. En osaa paljon sanoa, kun en kuuntele tällaista musiikkia. Ihan hyvältä tää kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - The Rockpot 01.01.2009

Thunderbaum - The Rockpot
Alku on rokkaava. Tykkään bassosoundista. Laulaja olisi voinut revitellä enmmänkin, kivat rock-rääkäisyt lähti! Kyllä tää toimii kokonaisuutena, jotain riemukasta tässä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Path of Kong - I'll Be There (radiomix) 01.01.2009

The Path of Kong - I'll Be There (radiomix)
Hieman halvan lasten lelusoittimen kuuloiset kilkuttimet alussa. Laulusta en pidä, varsinkin lausuminen on hieman koomista. Hyvää on se, että tää on omintakeista kamaa. Ei tässä sinänsä mitää vikaa ole (lukuunottamatta noita vokaaleja ja lyriikoita joista en pidä), biisi toimii ja etenee omalla tyylillään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 31.12.2008

TOB - Wallpaper Screaming
Akkarit hieman bassokkaat, mutta hyvin soitetut. Vokaalit jää jotenkin turhaan taustalle tuossa alussa, ja myöhemminkin, kitarat jotenkin jyrää. Biisi on hyvä, paremman sanan puutteessa. Joku koukku siitä jää hieman uupumaan, mutta ei siihen ehkä mitään koukkua tarvita, ettei mene Whitesnakeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Dead Serious 01.01.2009

Piecemaker - Dead Serious
Kitarat toimii, niinkuin muukin bändi. Vokalisti aika hurja. Kyllä tää saa jalan väpättämään. Tämmöistä musiikkia tarvitaan, muuten menee usko.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Hippie Gave Me A Note 01.01.2009

Piecemaker - Hippie Gave Me A Note
Rouheat soundit kitaroissa. Hyvin toimii sekä soitto että miksaus. Taidosta, sanoisin. Tykkään tuosta välisekoilusta jossa laulaja pistää täysillä. Mielenkiintoista, hyvin soitettua ja tuotettua. Paha tästä on amatöörin enempää sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eradication - Ugly Beast Underneath 12.11.2008

Eradication - Ugly Beast Underneath
Biisistä tulee Mastodon mieleen, mikä ei ole huono asia. Jouset ois voinut ehkä miksata tasapainoisemmin. Mutta hyvä intro vaikkapa levylle, liekö sellaiseksi tarkoitettu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eradication - Burst of Rage 12.11.2008

Eradication - Burst of Rage
Pääriffi toimii kuin höyryveturi! Hienoa tykitystä. Sun is shining osio on ehkä turhan... Kontrasti on niin iso että menee melkein huumorin puolelle. Biisiä kannattaisi ehkä vielä kehittää, koska siinä on jortikkaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarastus - Uinuva Olevaisuus 01.01.2009

Sarastus - Uinuva Olevaisuus
Itse kaipaisin hieman enemmän rakennetta, mutta se ei kai ole genressä tapana. Hienoja soundeja jne., mutten oikein saa tästä kiinni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Feel My Soul 01.01.2009

vanhat ehjät - Feel My Soul
Kyllä rokkaa. Jotain Motörheadistä popimpaa, muttei huonossa mielessä. Kitara ehkä hieman turhankin tumppu, mutta niin kai se pitää. Vokaalit helvetin hyvät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Breaking the Form 31.12.2008

MAP - Breaking the Form
ALun lauluharmoniat ja kitarasoundit mukavasti eriparit, kitarat sen verran raa'at. Hyvin vedetty biisi, eikä sorruttu niihin perinteisiin kliseisiin jota naislaulajan mukanaolo yleensä tuo. Äänet soi hyvin yhteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - New World Wonder 01.01.2009

AlfaKallen vanhat - New World Wonder
Mukava kuulla industrialia jossa lähes duurimelodia. Aika omituinen paketti, vokaalit ei genrelleen tyypilliset, mikä voi olla hyvä tai huono asia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain 31.12.2008

Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain
Ohoh, onpa ihmeelliset vokaalit. En kauheasti pidä, mutta ainakin omaperäiset. Biisi taas toimii hyvin. Tykkään riffestä ja melodioista, jotka ovat jotenkin tuoreen kuuloisia. Miksaukseen voisi toivoa vielä pientä selkeyttämistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karnakian - White Star 01.01.2009

Karnakian - White Star
Soundeista en kauheasti tykkää, mutta muuten kyllä homma on kasassa. Laulajakin vetää mallikkaasti. Meilenkiintoisia rakenteita ja sointukulkuja. Kovat soolotkin sieltä sujahtaa kuin ei mitään. Rock on!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Tara 01.01.2009

Marccus - Tara
Tulee alusta Iron Maiden mieleen, mutta vain hetkeksi. Miesvokalistista en kauhesati pidä, hieman turhan kevyt, ja nasaali. Mutta biisi on valmiin tuntuinen ja pysyy kasassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Forever 01.01.2009

Ever Since The Day - Forever
Vokaalit ja verse-riffit on aivan loistvat, mutta tuo kertsi on hieman liian yllätyksetön ja popahtava. Erittäin hyvää jälkeä tehty kyllä, vaikkei soundit olekaan ihan justiinsa, mutta kun muut osa-alueet toimii, ei haittaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 01.01.2009

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Kuulostaa aika liveltä, vokaalit vähän irralliset muusta miksausesta. Pidän taustoista, mutta vokaalit ei iske. Hieman liian arkipäiväiset verrrattuna maalailevaan taustaa. Hienoa musisointia kaikki tyynni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 01.01.2009

Electric Lady Band - Haikuja
Kiva tunnelma. Hieman muzakkia tää meinaa olla, mutta joo, eihän se haittaa. Sävellys on onnistunut, miksaukseen voisi kaivata hieman kirkkautta, kun soolosoitinkin on noin pyöreä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Punainen maailma 01.01.2009

Moukka - Punainen maailma
BAsso jytkyy niin että meinää tulla paha olo, hyvässä mielessä. Laulaja on parempi mitä kovempaa laulaa, vaikka laulun särö on hieman raaka. Biisi on jyhkeä ja siinä on jotain mukavaa omalaatuisuutta. Soundeissa on jotain josta en pidä, semmosita kylmää säröä, en oikein osaa sanoa mitä. Hyvä paketti kasassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Frame - Quiet Lights 01.01.2009

Fatal Frame - Quiet Lights
Hieman räikeä kitarasoundi alussa. Tykk''n noista melodioista, joissa vältetty kliseiset kuviot. Laulussa hienot taustahuudot, tuo tunnelmaa ja mielenkiintoa. Hyviä elementtejä löytyy kasapäin. Ehkä jotain yllätystä tähän toivoisi, mutta tiiä sitten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Salingerin lapset 31.12.2008

Kalashnikov - Salingerin lapset
Tykkään pianosta ja bassosta, vokaaleista en. Kitarassa on kans mukavaa juicea. Biisi toimii, riittävästi tuttuja elementtejä mutta myös vaihtelua, mielenkiinto säilyy hyvin. Jep, hyvää menoa, vaikken tosiaan laulajan tyylistä kauhesti pidä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 01.07.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Alku on jylhä! Jytisee! Naislaulu ei oikein iske minulle, mutta hyvin vetää. Tosi ammattimaisen kuuloista, niinkuin varmasti onkin. Soundit, biisi ja kaikki toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Satellight 01.07.2007

Somnam - Satellight
Hieman pitkältä introlta kuulostaa. Vokaalit tekis tähän paljon. Mukavan kuuloista, mutten ehkä jaksaisi kuunnella pidempään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 01.07.2007

Marccus - So Bizarre
Alku kuulostaa aika koomiselta, jotenkin eitiis, mutta sehän on toisaalta kiva! Vokalisti hauska, mutta pikkuisen turhan nasaali. Biisi on iloinen, mukava kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groundbased - Radar - Hierarchy 20.05.2007

Groundbased - Radar - Hierarchy
Onpa muhkeat soundit, erinomaista! Nuo puhtaat laulut ok, mutta tuo karjunta on hienoa, miksi on miksattu niin alas? Hyvää meininkiä, ehdottomasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Purification - Flèches D'amour 20.04.2007

Sound Purification - Flèches D'amour
Ihan mukava tunnlema tässä, genre ei uppoa, tai musiikkityyli siis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 16.04.2007

Muistikuva - Oma tie
Laulaja ehkä turhan hannaekola, vai mikä se on. Mutta hyvin laulaa, ei siinä mitään. Soundit on kunnossa, samoin soitto/miksaus. Tuo säkeistön kitarakuvio on kiva, jää mieleen. Henkilökohtaisesti toivoisin hieman rokimpaa asenetta, mutta mitäpä se merkitsee. Omassa genressään hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Matkalla 20.04.2007

Muistikuva - Matkalla
Hyvältä kuulostaa, genressään. En vaan pidä tällaisesta musiikista. Mutta jos pitäisin, pitäisin varmasti tästäkin. Tää on hyvin tehty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VonBlofeldProject - Second Place(In My Heart) 09.04.2007

VonBlofeldProject - Second Place(In My Heart)
Alkaa helvetin hyvin. Muhkeat soundit. Soitto hallussa ja laulukin sujuu. Hyvää menoa kokonaisuudessaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giuse - Odds For Survival 16.04.2007

Giuse - Odds For Survival
Outo alku, mutta se on hyvä. Vokaalit kuulostaa hyvältä, aika omaperäiset, mutta hyvät. Jotain selkeyttä ja rakennetta tähän kaipais, vaan ehkä se ei tässä biisissä ole tarkoituskaan. Mutta ainekset olis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa 24.02.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa
Jep, kyllänän tää hyvältä kuulostaa. Ehkä hieman liikaa CMXmäistä ollakseen omaperäistä, mutta liekö sitä haettukkaan. Kyllä tää toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Control Banned - No Place Like Home 24.02.2007

Control Banned - No Place Like Home
Alku jotenkin turhan jatsia meikän makuun, mutta mikäs tässä. Älyttömän hyvin tehty ja soitettu. Lahjoja löytyy, ei epäilystäkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Sydänmaa 24.02.2007

Routaraja - Sydänmaa
Pirun hyvä tuo alkuriffi. Hieno biisi. Routaraja, sydänmaa jne., ehkä hieman liian paljon samankaltaisia kielikuvia. No, en oikeen muutakaan valitettavaa keksinyt. Erinomainen esitys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Swords of Mars - Hunter Gatherer 23.02.2007

Swords of Mars - Hunter Gatherer
Kivat melodiat alussa. Pakko jäähä kuuntelee pidempäänkin. Helvetin hyvä biisi, sanoituksista en ole ihan varma... Tosi jytky kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 24.02.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Aah, jytkyä riffittelyä. On kyllä mukavaa meininkiä. Laulu vois olla brutaalimpiakin, mutta mukava että saa sanoista selvää. Ei chugga-chuggasta voi olla pitämättä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rasta Psygedelia - Power Bust 26.11.2006

Rasta Psygedelia - Power Bust
Eipä oo huono. Rummut vois olla vähemmän "eitiis", mutta mikäs tässä. Tuohon ois kiva saada päälle jotain särökitarajytkkettä Rammstein tyliin, vaan sitten oltaiskin jo ihan muualla taas...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Drum Player 13.11.2006

Tyylisekous - Drum Player
Kivaa kilkettä ja pönötystä. Jostain syystä tuli Max Paine -peli mieleen. En tiiä miksi, jotenkin jännä tunnelma biisissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Kaunis poika 13.11.2006

Routaraja - Kaunis poika
Kolmas nainen tulee mieleen. Kaikki on kunnossa, soundit, soitto, miksaus. Jotenkin hieman liian melankolista, ainakin tämänhetkiseen mielentilaani. Mutta kova veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 16.04.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Onpas turha esittelyteksti. Soundit on ihan hyvät. Vokaalit voisi mennä pikkuisen alempaa, hieman kireän kuuloista. Mukavaa vaihtelua tässä kappaleessa on. Ei tässä mitään vikaa ole, ei ehkä ihan meikälle uppoa. Mutta hyvin tehty jne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 24.02.2007

Pyromaniac - LÄPI
JEAH! Nopeutta! Alku lähtee kuin tykin suusta, vokaalit ei oikein vakuuta, hieman kiukkuisen lapsen kuuloinen. Mutta täähän olikin äidille. Mutta tää vauhti! Hienoa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Medusa 13.11.2006

Faro - Medusa
Hyvät soundit, ja laulajalla on hyvä soundi. Biisikin on menevä. Mukavan erilainen, mutta silti mieleenpainuva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honey Mober - Uzbeck re-tool 13.11.2006

Honey Mober - Uzbeck re-tool
hyvin tehty, rummut jytkyy mukavasti, muuten ei kauheasti iske, kun ei genre yleensäkään

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä 26.11.2006

Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä
Ok... Ei sitä tarvi ihan tosissan ottaa, elämää ja musiikkia, en minäkään. Aika muikea biisi, monellakin tapaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dokumentia - DQ 16.09.2006

Dokumentia - DQ
Hmmm... mitäs tästä sanois, kotikutoista, hyvässä ja pahassa. Miksaus vois olla "tilavampi", nyt tuntuu,että kitarat ja rummut eri tiloissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 24.02.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Hieman muoviset säröt, mutta ei kuitenkaan huonot. Vokaalit on hienot, varsinkin nuo "kuorot". Ei mitään mullistavaa, mutta silti jotain uutta tässä on, jotain virkistävää. Tykkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - Walk away 24.02.2007

Apiskuko - Walk away
Laulaja on hyvä, vaikken noista falseteista oikein pidäkään. Helvetin hyvin tehty, musiikki ei vaan oikein iske mulle. Alun (neljäs?) sointu kuulostaa virheeltä, vaikka se ei myöhemmin haittaakkaan. No, mitäpä sitä voittajabiisiä enempää. Hyväomassa genressään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - Devil's heart 20.04.2007

Apiskuko - Devil's heart
Alku hieman rosoinen, tarkoituksella? Nuo jouset jotenkin irrallisen kuuloiset, miksauksessa siis, ei sävellyksellisesti. Varsinkin kun tuo kitara on niin ohut. Laulaja hyvä. Särökitarat ei oikein potki. Laulu toimii paremmin noissa hempeilyissä. Ihan ok kokonaisuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Glowing Lights Like Pain and Loneliness 01.01.2009

Somnam - Glowing Lights Like Pain and Loneliness
Ei oikein iske. Soundit on hieman tunkkaiset. Biisissä on kuitenkin rakenne ja ideaa, joten ei tämä genressään huono ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Weeping Street 11.08.2006

Somnam - Weeping Street
Hieno bassokuvio tuossa alussa. Jytkyy. Paha sanoa, olisiko tää erityisen hyvä genressään. Ei ainkaan jää muista pätkääkään jälkeen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Distortions - What You Gonna Do? (demo) 11.08.2006

The Distortions - What You Gonna Do? (demo)
Mukvat soundit. Distortion aika kohillaan. Laulaja on kans hyvä. Jotenkin suoraan seitkytluvulta, mikä on tietenkin kohteliaisuus. Hauskaa musiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout 11.08.2006

Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout
Funk? Jotenkin tulee enemmän disco mieleen, muttei se mitään. Jaa-a, jos rehellisiä ollaan, ei tulis ehkä kuunnletua kotona, mutta hei, otetaan takas, 0:40 alkava instrumentaaliosio on huikea!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lekas pig band - Let Me Live 24.02.2007

Lekas pig band - Let Me Live
Vokaalit aika suttuiset miksissä, paranee ku alkaa rokata. Ei tämmösiä biisejä oo liikaa, perusasiat kunnossa, hyvä meno.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Medical Monkey 11.08.2006

Stab Happy - Medical Monkey
Jumankauta, onpa kova biisi. Laulaja on loistava! Vaikea kommentoida tätä järkevästi, kun itse on valovuosien päässä tästä tasosta...

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 24.02.2007

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Hyvin tehty, soitettu ja kaikki kunnossa. Hieman ehkä turhan tutun kuuloista, mutta se kai tässä on tarkoituskin. Johonkin mielentilaan tää sattuis kuin nyrkki silmään, mutta nyt ei oikein. Mutta hyvin on homma hallussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele superdurak - Coup d'état in Sissyville 13.11.2006

superdurak - Coup d'état in Sissyville
Hienot soundit. Kyllähän tämä kulkee kuin juna, jotenkin savuinen kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 11.08.2006

Routaraja - Usva
Tää on hyvä biisi, kertsi jää päähän. Soundit on kohillaan, ja laulaja vakuuttaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 11.08.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
Hyvät soundit. Tosi ammattimaisen kuuloista. Tää on kyllä tosi valmista kamaa. Hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 18.03.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
Goa? Pöiniä on mukavan kuuloinen. Biisissä tapahtuukin tarpeeksi, ei jää junnaamaan. Yleensä lähes vihaan konemusaa, mutta tätä jaksaa kyllä kuunnella. 2 ja puolen minuutin kohalla kaipais jo jotain variaatiota biittiin, en kyllä tiedä kuuluuko genreen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Routaraja 18.03.2006

Routaraja - Routaraja
Loistavasti lähtee käyntiin. Soundit on hienot! Ehkä hieman rockimpia vokaaleita toivoisin. Biisi on hyvä. Erinomainen pläjäys!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 18.03.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Oon tainnu kuulla tästä alkuperäisen version. Melodia on siis ainakin tarttunut korvaan. Hyvä biisihän tää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään 16.09.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään
Hyvät kitarasoundit, miksaus ehkä hieman tunkkainen. Laulussa joku ärsyttävä kaiku tms, ja miksattu ehkä turhan päälle. Piisihän on aika hauska. Ja falsetit on sopivan herkkiä, mutta selkeitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West 16.09.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West
Jaa-a, ei tää huono oo, mutten kyllä kuuntelis "vapaaehtoisesti". Mutta tuskin tätä valtavirralle, mitä edustan, on tarkoitettukaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2) 11.08.2006

Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2)
mitä ihmettä, onko tähän pakko keksiä jotain sanottavaa? siis tää on aika jännä, mutta vaikea tätä on musiikkina arvostella, tehosteina kivat kyllä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 16.09.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Muistaakseni oon tältä bändiltä kuullut jotain tosi hyvää matskua... No, kuitenkin, soitto kulkee ja menossa on energiaa, jopa hulluutta. Jee jee, sanon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Black Angel 20.01.2006

Mind Factory - Black Angel
Alussa on vasemmassa kanavassa ihme kaikua tuosta kitaran säröstä. riffit on kovat, vaikka soundeista en ihan kauheasti pidä. Naisvokalistin osat kannattais vaikka tuplata, ja ehkä laulaa "innostuneemmin", nyt kuulostaa välillä hieman aneemiselta. Mutta mukava lisä tähän biisiin. Biisi jää päähän ja pistää jalan nytkymään. Kyllä tässä on ainesta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - So Sweet 07.01.2006

Her Wickedness - So Sweet
Alku on mielenkiintoinen, en ainakaan minä malta lopettaa kuuntelemista. Pidän enemmän tuosta hieman korkeasta äänestä kuin tuosta matalasta, joka kuulostaa tosin ainakin luonnollisemmalta mitä 69eyesin laulajan, jos tälläinen vitsi sallitaan. Loppu jotenkin kesken, tai jotain jäi uupumaan. Mutta hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indyus - Sleepless Caravan (1001 tales of arabia) 06.01.2006

Indyus - Sleepless Caravan (1001 tales of arabia)
Ei miellytä. Nuo soundit väsyttää korvaa. Kappaleessa on kyllä ihan mukavia rytmejä ja melodioita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Karvanaamat - Dementiahumppa 08.01.2006

Trio Karvanaamat - Dementiahumppa
jep, tää nyt on vaan niin eläkeläisten juttu, ettei oikein jaksa toistettuna naurattaa. mikäs siinä, harmitonta hauskaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Dragons Are Gone 02.01.2006

Dr.Groove - Dragons Are Gone
Vokaalit vedetään hyvin, mutten pidä niiden soundista, joku särö tms. siinä on. Mutta biisi on kyllä hyvä, sanoitukset hauskat. Hienoa että tämmöistä funkympaa tehdään tällaisella teemalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Dare Go On 07.01.2006

Ghost Trio - Dare Go On
Kivasti lähtee liikkeelle. Laulaj kuulosta tutulta, mutta ei liian. Kitara ja vokaalit ehkä turhan pinnassa verrattuna muuhun pändiin. Biisi on jännä, koko ajan tuntuu, että nyt tästä saa otteen, tai että nyt se iso kertsi tulee, mutta ei saakkaan eikä tule. :) Mutta mielenkiintoinen pläjäys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrorate - Nuproduction 08.01.2006

Electrorate - Nuproduction
Ei oikein aukea mulle tämä biisi. ei ole tarpeeksi menevä humppaamiseen, muttei oikein tarpeeksi tunnelmallinen yksittäin kuunneltavaksikaan. Mutta en ole genren asiantuntija saati kuuntelija.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama 02.01.2006

DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama
Mukavaa rallattelua. Laulaja on tosiaan hyvä. Biisissä on jotenkin yksinkertaiset soundit, ja ne toimii. Puhtaisiin kitaroihin voisi tosin toivoa hieman läskiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Reverence 03.12.2005

Crookmachine - Reverence
Ei hassumpi, kun pääsee vauhtiin. Nuo kitarakuviot on hienoja, haikeita ja jotain... Laulua kaipais, vaikka vain jotain tunnelmointi huudahtelua. Kitarasoolossa onnistuttu välttämään kliseet. Täähän on aika helvetin hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Viimeinen kierros 01.12.2005

Dr.Groove - Viimeinen kierros
Vokaalit ois voinu olla vielä enemmän puhemaiset. Sanoitukset aika kliseiset, mutta ihan hauskat. Taustat svengaa hyvin, siellä on mukavia pikkujuttuja, muttei vie liikaa huomiota. Vaikkei oo ry(y)pysä tehty, tätä jaksaa kunnella yllättävän kauan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - Sex, Booze & Rock 'n Roll 08.01.2006

Rabble At Therapist - Sex, Booze & Rock 'n Roll
Bändi tuntuu toimivan. Sounditkin hyvät, eritoten kitarat. Mutta joku kokonaissoundissa ei istu minun korvaan, en oikein tiedä mikä. Kitarat panoroitu liian reunoihin? Vokalisti ei kertaakan kuulosta kornilta, mikä on jo paljon. Ollakseen vielä enemmän Anthem, joku hitaampi/hiljaisempi väliosa, jossa yleiö pääsis hoilaa, ois kova! ;) Kertsi ainakin tarttuu päähän. Hyvä hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele HOLY THE PAGAN POEMS - DANDELIONS 30.11.2005

HOLY THE PAGAN POEMS - DANDELIONS
rohkeasti lähdetty vokaaleilla liikkeelle, hyvä! Tässähän on tunnelmaa. Biisi ottaa enemmän ja enemmän otteeseensa, kun kuuntelee pidemmälle. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saraste - 1 Wish 01.12.2005

Saraste - 1 Wish
Ei mene, ei... Piano on hienon kuuloinen, kirkas. Tästä kun tää rämähtäis oikein soimaan, vaan ei taida. Mutta ei hullumpi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - helvetin sepät. 07.01.2006

ROUTA/ AIKA - helvetin sepät.
Hieman vähemmän kirkasta kitarasoundia kaipaisin alkuun. Turhan diskantti-voittoinen. Virvelissä on kans aika ihme soundi, mutta tietenkin pikkujuttuja tuommoset... Biisi on ihan toimiva, tarttuva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gortzu - Inside my mind 01.12.2005

Gortzu - Inside my mind
ei iske tämä musalaji, mutta ihan ok tää kuulostaa, lajissaan siis... Biisin alkamista tässä alkaa vaan odottelemaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cavatoris - Within the Ruins of Grace 03.12.2005

Cavatoris - Within the Ruins of Grace
Jotenkin jää odottelemaan, että millon se musa alkaa näiden äänitehosteiden jälkeen. Pidän enemmän perinteisestä musiikista, jossa on rytmi yms.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Lotus - When the heavens fall 18.01.2006

Crimson Lotus - When the heavens fall
Pirun valmiin kuulosta tavaraa. Symphony X vaikutteet tulee aika selkeästi esille, mikä ei ole huono asia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Painted Red 28.11.2005

Diffusion - Painted Red
Mukava kuulla bassoakin tämmösessä musiikissa. Välillä ehkä hieman vie raskautta tuo kitaraoiden pannaaminen niin erilleen (esim. n. 0:58->). Tuo piano on kans hieno lisä. Jaa-a, idolilistassa on aika paljon samoja bändejä ku mulla, joten ei ihme että tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 26.11.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Röyhkältä kuulostaa, hyvässä ja pahassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saraste - Moodswing 28.11.2005

Saraste - Moodswing
Ikävä kyllä minulle ei konemusiikista tule yleensä kuin yksi fiilis, eikä sekään kovin hyvä. Ei tää mitenkään vastenmielistä ole, mutta en vaan tykkää. Taustojen rummut/basso on kyllä menevää ja mukavan kuuloista, plussat siitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 07.01.2006

Bitch So Sweet - The Reasons
Hyvät soundit jne. Vokaalit ei minua henk. koht. ihan kauheasti miellytä. Kyllähän tässä radioainesta on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - avajaiset 30.11.2005

ROUTA/ AIKA - avajaiset
Soitto tuntuu sujuvan. Kitarasoundeista en ihan kauheasti välitä, laulajassa taas on munaa. Tuo "tö-tö-tö-töötötö" riffi on jotenkin puuduttavan kuulonen. Johtuu tosin enemmän noista kitarasoundeista, kai....

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 26.11.2005

Randomtalks - The Day Above Me
bassorumpu on mukavan kuulonen, mutta tuo virveli turhan kova ja ontto. Itse biisi on ihan ok, jopa henkilölle joka ei tämmösestä yleensä pidä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Päämäärättömät 30.11.2005

Pahaluu - Päämäärättömät
Alku rokkaa. Onko siellä huuliharrppukin? Kyllähän tässä ihan mukava meno on. Lyriikat ei oikein iske.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lauri Piispanen - Ensimmäinen vuosi 01.12.2005

Lauri Piispanen - Ensimmäinen vuosi
Piano hieno, tulee joku viimainen brittirannikko mieleen. Mutta sitten tunnlema vähän muuttuu, olis voinut pysyä haikeampana. Ei huono.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation 28.11.2005

Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation
Soundit on riittävän hyvät. Danzig tulee vähä mieleen. Englanti ontuu välillä hieman, muttei se nyt nini kamalaa ole. Biisi on ihan hauska ralli, ehkä vähän variaatiota kaipaisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Palan halusta 01.12.2005

Pahaluu - Palan halusta
Mukavia bassokuvioita. Soitto toimii hyvin yhteen. Laulu ei oikein kuulu. No nyt kuuluu, ja on heti parempi. Aarg, just ko biisi parani, pisti biisn poikki... No nyt kuuluu taas. Kertsi rokkaa! Hienoa menoa. Kyllä tää on helvetin hyvä biisi. Ehkä jotain c-osaa jo odottelis toisen kertsin jälkeen, vaikka kitarointi onkin mallikasta. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TDI (The Divisional Island) - Journey to extinction 01.12.2005

TDI (The Divisional Island) - Journey to extinction
Hyvä naisääni, englantikin taittuu. Tunnelma on vangitseva, ehkä vähän Cardigans-mainen. En yleensä kuuntele tämän tyylistä, mutta tästä pidän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternal Dreams - Unknown hero 01.12.2005

Eternal Dreams - Unknown hero
Jyhkeät soundit. Hi-hat turhan kovalla, suhisee kaiken päälle. Oho, ompa aikamoiset vokaalit. Biisissä on menoa ja hyviä melodioita. Puhtaita vokaaleita jos saatte tähän, niin kova on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Grimace 01.12.2005

JauwizD - Grimace
Häh, enko mää jo kommentoinu tätä... No, edelleen, en kyllä jaksa kuunnella. Vika voi olla biisin sijasta mielentilasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - Into Our Minds 26.11.2005

Ansuz - Into Our Minds
Helvetin hyvä tää alku!! Siis tuon intron jälkeen. Vokaalit ois voinu jättää vähän varaa, sitten jossain huippukohdasss pistää vasta se viimeinen vaihe päälle. Soundit ja soittopuoli on kyllä kohillaan. Ja riffeissä mukavia juttuja. Sopivan simppeli sovitus (siis eittei oo käytetty koko ajan 200 eri raitaa jne.) Keep on rocking!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele deep impulse - Break The System REMIX 2005 28.11.2005

deep impulse - Break The System REMIX 2005
Vauhtia piisaa. Ihan ok, muttei vakuuta tämmöistä perusrokkaria. Eikä varmaan ole tarvettakaan vakuuttaa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 06.01.2006

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Cello on aina hienon kuuloinen, vaikka mahtaa olla koneella tehty. Tää on tosiaan tämmöistä soundtrack musaa, kaipais kuvaa taustalle, tai kuvan taustalle. Noista kilkatuksista tulee yks oma biisi mieleen... :) Olis hauskaa, jos soundtrack musan tekijät heittäis aina kuvauksiin jotain visioita mahd. kohtauksista.

Sivu: 1 2 3