Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 20 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac 30.11.2007

Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac
Haaaaaa!!! Sanat ja musiikki tuovat kyllä pirun läheisesti mieleen Impaledin. Se ei välttämättä ole mitenkään huono asia, vaikken bändin suurin fani olekkaan, kuitenkin arvostan jätkien touhua. Ja olihan Impaled niitä ensimmäisiä bändejä, jotka saivat minut innostumaan blackmetallista aikoinaan. Hyvää energiaa biisi ainakin sisältää. Mitään uutta tai omalaatuistahan tästä on ihan turha etsiä. Asenteesta 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surface - Days Of Our Lives 25.06.2005

Surface - Days Of Our Lives
Eli kyllä soundeissa on parannettavaa. Lähinnä tuo laulon ja kitaran taustalle jääminen häiritsee. Kuulostaa kohtalaisen hyvältä live äänitteeltä tällä hetkellä. Mutta itse musiikki on ihan kelvon kuuloista. Ei ehkä mitään omaperäisintä, mutta ihan mukava rallatus. Eihän tosin tälläisessä musiiikissa se omaperäisyys olekkaan se tärkein juttu. Kaikki soittajatkin ja laulaja suoriutuvat omista velvollisuuksistaan hyvin. Nyt vaan parempaa äänitystä ja ripaus asennetta lisää niin kyllä se siintä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinister Creation - Reborn of Fear 02.05.2005

Sinister Creation - Reborn of Fear
vokalistin ääni on loistava, vielä vähän siihen rohkeutta kokeilla ääntään monipuolisemmin. Soitannossakaan ei varsinaisesti mitään vikaa löydy, ainoa mikä tässä mättää on yleis-soundi ja sen tunkkaisuus. Ehkä suuremmin, kuitenkin tässä häiritsee tuo särkeminen. Paha lähteä siintä mitään sanomaan, kun ei nauhoitus metodejanne tunne tai miksauksestanne/masteroinnistanne mitään tiedä. Biisihä ei mitään uutta mielestäni tarjoa, mutta ei se todellakaan huono ole. Pikemminkin tällaisenaan keskikastin terävempää osastoa. Lisää vaan yritystä ja omaperäisyyttä mukaan. parempien soundien kanssa ehkä olisi parempi numerokin tippunut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3 DEE - Frozing 10.03.2005

3 DEE - Frozing
edelläkin mainittu thy serpent tästä kyllä tulee mieleen ja etäisesti myös viikate, lähinnä melodiakulkujen myötä. alku intro on kaikessa rupisuudessaan messevän kuuloinen mutta sähkökitaran mukaan tullessa huomaan biisin sangen diskantti pitoiseksi...loppu kiihdytyksessä tämä muuttuu jo häiritseväksi. biisinä ihan kohtalainen sävellys, turhat kikkailut on jätetty pois...mutta kyllähän tämä sitä vokaalia kaipaisi...niiden kanssa voisi muuttua koko kuva biisistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 26.01.2005

G.O.R.E. - 5:1
tämähän toimii loistavasti, kyllä studiossa käynti kannatti. soittopuolella en sanottavaa löydä, sillä sangen napakaltahan tuo kuulostaa. vokaaleissa vois ehkä vähän olla enempi munaa, mut älkää käsittäkö väärin...toimii myös näin. tai ehkä se on vain liian lujalla. mielipide asioita. kokonaisuudessa hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Victims Of Me - studiolive 26.01.2005

G.O.R.E. - Victims Of Me - studiolive
taas on heitetty koukkua koukun perään. toimii loistavasti. tuo aikaisemmin mainitsemani vokaali seikka, joka häiritsi. unohtui kyllä ihan täysin kuunnellessa tätä...ja rummutellessa pöytää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thornado - My Worst Enemy 13.01.2005

Thornado - My Worst Enemy
kyllä kyllä kitarasoolot todella jees mutta biisinä aika tusinaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thornado - Illusion Of Me 13.01.2005

Thornado - Illusion Of Me
Kyllähän tässä kuulee että osataan soittaa. saundipuolella muuten kuulosti hyvältä, paitsi laulu oli mielestäni hieman irrallaan muusta. kappale ei ole omaperäisimmästä päästä sille tulisi antaa vaan 8 mutta soittotaidoista viel pinna.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Novus- - Euphemism Gone 17.10.2004

-Novus- - Euphemism Gone
alun cleani kitarointi oli hyvän kuulosta ja joitain muitakin hyviä juttuja tuosta löytyy...industriaali hässäköinti on hienoa. huonoina puolina mainittakoon mainitsemattomiksi pyydetyt ongelmat.ja laulua vois parantaa hieman moni-ilmeisemmäksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evil In A Man - Perkele 19.09.2004

Evil In A Man - Perkele
joo...kyllä tää jotkut turmion kätilöt voittaa...ja saatana ihmekkös tuo ku täähän rokkaaa ku perkele! mutta tuo toinen englanniksi laulettu biisi on parempi. se on vaan jäänny soimaan päähän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Devil Of Your Head 29.08.2004

AM I BLOOD - Devil Of Your Head
täähän on aivan loistavaa kamaa...ei muuta kuin lisää. ei jaksa enempää löpistä ku ei tää huonokskaan muutu ja on tuo krapulakin tuossavaivana.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saremaion - Pain of the Rain 01.08.2004

Saremaion - Pain of the Rain
riffit on ihan kohallaa kitaran soundit vähä perseest... lauluun vois yrittää saada vähä enemmän ilmettä, tuollaisena ok. biisinä ihan hyvä...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Novus- - Palindrome 04.09.2004

-Novus- - Palindrome
joo...kuten edelläkin on mainittu kärsitään huonoista äänen laadusta ja laulun puutteesta yms. valmiin teoksen kuitenkin haluisin kuulla, sillä tässäkin oli hyviä koukkuja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instrumetal - Bad Karma 08.10.2004

Instrumetal - Bad Karma
toi eka riffi on loistava, mutta kuten todettu aikas pjergeleen lähellä tuota van halenia.hommaa nyt joku laulaa näihin, niin sitten nää ois huomattavasti parempia(tietysti riippuen laulajasta).kyllä tämä parempi oli, kuin tuo path of evil.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instrumetal - Path Of Evil 08.10.2004

Instrumetal - Path Of Evil
jep. hienon kuulosta kokonaisuutena, mut toho cleani kitarakohtaan vähän jotain lisää ja sitten vielä laulantaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele *Methanol* - Metal Hammer 14.06.2004

*Methanol* - Metal Hammer
tulee kyllä paljon bändejä mieleen, siis ei niinkään et se ois huono juttu ja ihan kivan kuulost perus vääntöähän tää...enkä nyt tiedä et onko tälläsel musiikilla noil soundeil niin väliä, mut oishan se tavallaan kiva kuulla paremmillakin tätä teidän kamaa...no jaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Pleasure In Hate 31.07.2004

G.O.R.E. - Pleasure In Hate
...miksei joo. täähän on ihan menevä ralli. soittopuolella kaikki toimii. laulajakin vetää tyylikkäästi oman roolinsa, tosin siihen kaipaisin enemmän vaihtelua (ehkä joillain efekteillä) mutta kokonaisuutena toimivaa rytkettä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Wandering Souls 14.06.2004

OPPRESSION - Wandering Souls
Jooo...tää on aika kova. tietysti jää vähän kaipaamaan laulua...ehkä joskus? no biisistä ei voi moittia kitaramelodiat jees...ja kivat syntsat siinä vielä tukemas...kova kama.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silverbullets - Antidote 25.09.2004

Silverbullets - Antidote
no tällästä mä oon ettinytkin täältä mikseristä.kunhan nuo saundit saatta viel kuntoo(se lienee ainoa tapa tehdä tästä parempaa, sillä muuten toimii).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silverbullets - We Need Luxury 25.09.2004

Silverbullets - We Need Luxury
helwetti! saundit paremmaks ja perkele...siinä sitä ois. muuten todella kovaa kamaa.
9