Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 13 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xecond - King Of Dreams 03.07.2014

Xecond - King Of Dreams
Hmm.. ihan toimiva zipale, vähän ehkä kuitenkin tylsän puoleinen.. enemmän eri variaatioita kehiin niin täst sais helposti pari astetta paremman. Teknisesti hyvin tehty mutta luovuus on vähän hukassa, rohkeesti kokeilemaan kaikkea lisää niin mielenkiintoa tulee heti enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dancefloor Tunerz - Feel It Now 27.05.2014

Dancefloor Tunerz - Feel It Now
Tosi piristävä biisi. Energiaa riittää ja varmasti toimis tanssilattiallakin. Keep on going.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aamunkajo - Post Mortem 13.01.2014

Aamunkajo - Post Mortem
Ihan kuunneltavaa saundia, tosi synkkä ja melkeinpä tripille vievä äänimaailma. Tää sopis jonkun pelin tai leffan musaks, maalailevaa ja kiireetöntä menoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jottain tämmöstä - Nezraum - Sleepless 08.01.2014

Jottain tämmöstä - Nezraum - Sleepless
Hyvin tuotettu biisi, teknisesti ei mitään valittamista, muutakuin itse laittaisin masteria vähän alespäin, pari pykälää. Melodiat kivan pirteitä ja tosi freshi saundimaailma muutenkin. Rakenteellisesti vähän hiottavaa, juurikin muutamat kohdat toistuu liian usein. Summa summarum: Teknisesti hyvä mutta rakenne huono ja linjat todella yksinkertaisia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psymachine - Mental Layers 08.01.2014

Psymachine - Mental Layers
Hyvät padit täs biisis, miksaus aika karkea, pientä pehmeyttä kaipaa, varsinkin hihatit aikas kovalla. Kylhän tää hyvin pumppaa, bassosaundin itse vaihtaisin vaan johonkin toiseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PsyNES - Unauthorized Transmissions (Fire Fight Mission 1 ReMix) 08.01.2014

PsyNES - Unauthorized Transmissions (Fire Fight Mission 1 ReMix)
Hyvältä kuulostaa, ei kylläkään suomisaundilta niinkään paljoa, enemmän kansainvälisemmältä. Kikki/Basso- Kombo aika trancemainen, ja melodinen trance tästä eittämättä tulee mieleen muutenkin. Hyvä ja menevä biisi, jota kuuntelee mielellään useamman kerran.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Aurora 08.01.2014

Uplink - Aurora
Kyllä toimii! Ei oikeestaan mitään moitittavaa, tekninen puoli hyvin hallussa ja se tuo tän aivan uudelle tasolle. Koukkuja riittävästi, linjat hyviä ja huolellisesti mietittyjä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele mytago - Miss You (Original Club Mix) 08.01.2014

mytago - Miss You (Original Club Mix)
Mukavan chilliä ja rauhallista menoa, miksaus ei mikään paras mahdollinen mutta menettelee. Tätä on tosi mukava kuunnella. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psygfault - Psygmentation 07.01.2014

Psygfault - Psygmentation
Nyt alkaa avautumaan jo tääkin biisi, se ei sitä heti tehnyt mutta muutama kuuntelukerta tarvittiin. Sul on kyl hyvä aivan oma tyyli tehdä psykee, ei näitä oikeen pysty edes kategorioimaan muuten kun että psykedeelistä on. Tää on loistava tekele! Lisää biisejä odotellessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psygfault - Durable Dirigible 07.01.2014

Psygfault - Durable Dirigible
Aika jännä biitti täs näin. Goamainen kaikinpuolin, täyteläinen saundimaailma, melodiat levitetty hyvin reunoihin päin, kikin ja basson pumpatessa keskellä. Hypnoottista meininkiä ja todella toimivaa. Miksauksesta ei muuta sanottavaa kun että kun tän sais potkimaan paremmin niin johan lähtis! Nyt jää vähän laimeaksi noin yleensä kuuntelukokemus, mutta ei se haittaa, ideat ja toteutus kunnossa, hyvä myös rakenne, miksaus on ainoa mikä tässä jättää kylmäks, todella toimiva raita muuten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psygfault - Solitude of Space 04.01.2014

Psygfault - Solitude of Space
Hyviä saundeja, huolellisesti ne myös sijoteltu. Kikki, jos on sample.. niin aika huono sellainen, basso tykyttää mukavasti ja sen saundista myös tykkään aika paljon. Acidit/arpit aika hallitsevia tässä, ei huonolla tavalla mutta jotain psykesahan tapasta jäin kaipailemaan, linjathan noissa melodioissa on nyt kyllä tosi hyvin kunnossa. Efektejä voisi lisäillä runsaasti lisää, pieniä kikkoja myös sinne tänne. Miksaus aika pehmeä, pientä kirkkautta tarvis olla lisää. Perus goa saundia ja ehkä myös suomisaundia sekotettuna vähän sekaaan, kuunneltava teos josta saisi pienellä lisätyöstämisellä paljon paljon paremman, potentiaalia on! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Solace (Chillout Edit) 26.12.2012

Cordis - Solace (Chillout Edit)
Mukavan leppoisaa, kiireetöntä ja chilliä saundia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MindFuck Militia - Long time,no see 26.12.2012

MindFuck Militia - Long time,no see
mageita acideja tässä.. aika happosaundia, ei liikaa elementtejä, hyvä!
8