Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 1204 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psychedelic Sundown Electro Trip - Haista vittu ja mutsis 05.08.2013

Psychedelic Sundown Electro Trip - Haista vittu ja mutsis
Hitto ku tää jäi lyhyeks :( Ja täs kiroilaanki. Ei oo käyttistä. Mut muute hyvä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syntikka musaaa 23 - syntikka musaa 23 30.07.2011

Syntikka musaaa 23 - syntikka musaa  23
on kovaa settiä, mies
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele :nergal: - Kuusuo 29.07.2011

:nergal: - Kuusuo
Siis tän tahtiinhan voi runkata. Voiko olla parermpaa musaa? Voi olla mut ei kauheen paljoin. Sillon pitää jo nussia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiace & Pitsit - Jaw 02.02.2011

Hiace & Pitsit - Jaw
Nyt oikeesti mitä helkkaria?! Jassu ja ambient. Miksen mä oo tienny tästä mitään. Ei kait nimi miestä pahenna tai naisen naama kuunteluelämystä pilaa? Narskunnat on saakutin nautinnollisia. Ihmisääntely hiukkase pöljää ja ehkäpä koomillistakin kuten tuolla jo sanottiinkin. Varsin miellyttävä genressään. Ei mul tähä oikeen mitään kehitysideoit oo, mut siltiki annan "vaan" seiskan. Ehkä täs ny ei vaan joku mätsää. Hitto ku en saa päähäni et mikä se ois. Ambientin arvostelu on kyl näemmä hemmetin hankalaa. Ei oo oikein kiinnekohtia, joihin paneutua. Jos ny jotain tunnelmasta, ni oudolla tavalla on pelottava ja hassu samaan aikaan. Ei tätä oikein yksin pimeässä ja syrjäisessä omakotitalossa kuuntelis. Mutta tästäkin huolimatta tunnelma voisi jopa varmaankin olla vielä tiukempi jossain mielessä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isolaattorin misc - Shatterling - To Invent What Is Invented ['10 Reloaded] 02.02.2011

Isolaattorin misc - Shatterling - To Invent What Is Invented ['10 Reloaded]
Jotain perkelettä näissä kyl on ku pitää kuunnella. Onneksi olkoon. Samalla kaavalla mennään vaikka nyt on jo kolmas genre samaiselta artistilta. Näkisin vai peräti kuulisin hardcoren paljonki ranke... jaahas sieltähä se lähtiki just paukkumaa. Oli aikasta pitkä intro siis. Ihan nätti kyl taas niinku nois muissaki. Nyt alkaa jo kuulostaa äänimaailmaltaan nerokkaalta ja sopivan rouhealta, että minäkin tykkään. Valitettavasti tääkään ei vaan kehity mihkään. Junnaa pahasti ees taas. Jos olis teknosampaa ni junnais ees paikallaan, mut nyt ei oikein tiietä et pitiki soittaa kaunis pianolurittelu neitokaisille vai raastaa kavereiden selkää juustoraastimella. Tempoakin vois kait olla enempi muissakin soittimis kuin vaan rummus. Vähän jää veltoks mut toisaalt jalkojen spontaani tamppaus on hyvin lähel tässä kuten nois muissaki rainois.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shatterling - Isolajazz Platinum 02.02.2011

Shatterling - Isolajazz Platinum
Sama vika ku Phaseshifter Hidden:ssäkin. taitaapi olla tyylisuunta väärä. Tai siis tuo tuommonen maalaileva lähestymistapa. Suoraan vaan asiaan ja kevyet korvia raastamattomat saundit hittoon tälläsistä. Mutta mietittynä tätä jossain bileissä ni ei se tamppausta rajoittais kyl.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shatterling - Phaseshifter Hidden 02.02.2011

Shatterling - Phaseshifter Hidden
Ihan maukasta kamaa. Aika vaisusti alkaa. Ymmärrän fiilistelyn, mut on vähän kuiva. Ja loppujen lopuks aika hillittyä menoa kuitenki. Paikoitellen ihan rämäkkää ja helkkarin hienoa. Tuo melodinen pimpelipomi on vaan aika tylsä varsinki saundiltaan. Eli lisää rankkuutta pitäis olla, jotta mieki tyksisin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceWitch Pop - Tight It Up 01.07.2010

SpaceWitch Pop - Tight It Up
No täs on taas toi kiva bassolinja. Äskiset kaks electrovetoo ei niin hyvin uponnu meikään. Vaikkakin ne oli kyl aika samaa, mut pienet nyanssit määrää. Eipä ooo vuosiin Mikseris ollu mitään tällästä ovelaa. Pelkkää samaa paskaa ku radiossakin ja kaikki vaan apinoi toisiaan. Onhan tälläsiäkin olemas, mut ei viel liikaa ni jaksaa innostuu. En oo sanonu laulusta viel mitään enkä taidakaan sanoa :) Hyvin menee ja kiva ku on vokaaaleja. Sanotuksesta en tiiä ku sellasiiin en koskaan keskity.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceWitch Pop - Rainbow 01.07.2010

SpaceWitch Pop - Rainbow
Erinomainen tatsi ja meininki. Saundit aika kliiniset. Mut sopii tälläseen avaruusnoituuteen kylläkin, että mitä mä täs oon valittamas. Hieno bassolinja luritteli pitkin biisiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lesbian Pain - Tuutulaulu 23.04.2010

Lesbian Pain - Tuutulaulu
Hei täähän rullaa ympäri ja ympäri. Oon kuunnellu tän jo varmaa viis kertaa. Eli menevää. Tai siis uppoo. Mut en osaa sanoa mitään puolen tunnin kuuntelun jälkee. Aika melankolista. Sopii tietty tällee iltaan ku pitäs rauhottua mut en voi. Oon aina hektinen. Saan burnoutin ja sit hoilaan tälläsiä jossain laitokses. Tää on kyl sillee tuotantos kruunu, et tää on sopivasti tasapaksu. Ei sellasta turhaa revittelyä moneen suuntaan. On valittu linja ja kuljettu se läpi. Nyt alkaa kyl sillee jännitys tiivistyy et millanen seuraava biisis on. Oot pyöriny superminimalistisilla keinoilla pientä ympyrää ja kohta se sulkeutuu tai sit oot Maija ja maailmanloppua ei tulekaan. Saundit on hyvii. Kaikki ne. Rakenne on jees. Hieno kyl tää mikserin playeri nykyään. Varsinki tän biissin kohal, ku tätähän voi luupata koko yön.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lesbian Pain - Teinipäiväkirja II 12.02.2010

Lesbian Pain - Teinipäiväkirja II
Tämä on nyt sitten ensimmäinen kerta kun kuuntelen viulumusiikkia mikserissä. Muutenkin tämä kappale on todella klassinen, koska dynamiikka-alue on valtava. Alussa kuiskaataan "Olen lauta" ja sitten se alkaa ahdistaa ja sitä puidaan ja lopuksi huomataan, että kuulin aluksi väärin ja sehän on Laura. Mielestäni noi kaks aiempaa biisiä oli ehkä parempia. Mut ei tääkään huono oo. Tämä musiikki on puuttunut maailmasta joten sinänsä hyvä ettet tee kiksua koska sitä on jo ihan hemmetisti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Michael Saw - Stereoizer 03.02.2010

Michael Saw - Stereoizer
Oon tän ny jo kolme kertaa kuunnellu. Kaks ekaa meni ihan huomaamatta ku tän soittolistaani heitin. Nyt kolmannella kerralla aloin keskittyy kuulemaani ja hieno kipalehan tää on. Ei pompannu kahel ekal kerral esille muusta matskusta, mikä on tällä kertaa ihan positiivista ku oli aika tiukka soittolista kyseessä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele sanmal - storm clouds 04.01.2010

sanmal - storm clouds
Alkaa aika mehevillä bassoilla. Melkosen pitkä teos, mutta mihis mulla nyt yöllä olis kiire. Tykkään kaiuilla kikkailusta. Tää on aikamoista panomusaa. Kehittyy hyvin hitaasti ja jurnaa paikallaan. Mut mikäs siinä jurnatessa ku saundi on kohillaan. Kuulin just tänää tai siis eilen yhen biisin, jonka miksaus oli vähä ketuillaan ja siihen verrattuna täähä on täydellistä. Jos ei oo kuullu miltä mössö tuntuu, ni ei tajua kuinka hyvin tänkään äänimaailma on kasassa ja tasapainossa. Vaikka tulee noita voimakkaitakin kaikuja, ni tästä ei tuu sellasta helvetillistä kirkkomelua, jota ei kestä pastorikaan. Eipä tässä paljon tapahdu ja rumpujenkin käyttö on aika minimaalista, mutta haitanneeko tuo. Tää luo tietyn tunnelman ja se pysyy. Kyl mä tän perusteel voisin noit aikasempiiki teoksii alkaa kuuntelee, vaikka oonki enemmän aina sellaseen Kolina5000 tesnomätkeeseen kallistuvainen. Loppujen lopuks meni ihan hiton nopeesti melkeen varttitunti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Joulu On 15.12.2009

Fillari - Joulu On
Ihana. Tämähän toimii. Mukavaa yhteishengen nostatusta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lesbian Pain - Teen Diaries 10.12.2009

Lesbian Pain - Teen Diaries
Oon kuunnellu kolmevuorokautta non-stoppina hard trancee ja nysse loppus. Tää on kyl niin loistavaa vastapainoa sille. Mennään täydelliseen rauhallisuuteen. Mua alkaa unettaa. haluan halin. Haluan nukkua. En voi. Tulen innostumaan tylsyydestä ja laittamaan taas hard trancet soimaan ja 160 bpm ryske nostaa pulssini taas liian korkealle. Onneksi saan hetken rauhan. On kuunneltava tämä muutamaan kertaan koska on aivan liian lyhyt. En enää ymmärrä tälläistä. Olen juonut aivoni. Tämä oli taidetta kun olin lapsi. Haluan tätä. Nyt. Olen mies. Kuka tuo nainen on? Mitä nämä äänet ovat. Olenko jo seonnut. Miksi äänimaisema ei ole täyteen ahdettu. Korvani putsaantuvat siitä moskasta, jota olen sinne tunkenut viime aikoina. En arvioi tätä biisiä. Elän tätä kappaletta ja kerron mitä koen. Vittu. Ei tätä jaksa kukaan lukea. Mutta kun muillakin on tähän uskomatoman pitkät kommentit. Olen ollut kommentoimatta jo reilun vuoden ainakin muistaakseni. En enää osaa. Kappaleessa ei ole rakennetta. Teknosetä ei sa otetta. Hc-mies uppoaa sohvalle koska sänky on liian kaukana. Näen eroottisen unen. Olet siinä. Rakastelemme. Ei! Minä en näe sitä. Se on tämän kappaleen sanoma. Nyt ymmärrän mitä tämä teos koittaa minulle kertoa. Kyse ei ole mistään kielestä. Signaalit saavat sydämeni tuntemaan asioita eritavalla kuin vuosiin. Elän. En jaksa enää kuolla. Minulla on nälkä. Kaunis, realistinen soitin lipoo minua todellisuuteen. Jonkun sormet näppäilevät sitä. Samat sormetko, jotka kulkivat pitkin nännipihaani. Hipoivat nännejäni. Puristivat pakaroitani. Tuhmaa. Miksi korkea ujellus saa minut tuntemaan voimakkaan basson vatsassani. Siiirryn seuraavaan kappaleeseen. Kivuttomuutta. Heteroilua. Tämä oli aivan saakelin mahtavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vissykissa - Mun hitti biisi 09.08.2009

Vissykissa - Mun hitti biisi
kerranki jotain sisältöä musiikissa
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konesaha - Shell of your former self 18.04.2009

Konesaha - Shell of your former self
Harmi ku ei oo ihan niin synkkää ku vois olla. Alun tunnelmat vähän lässähtää. Mutta, jos alussa ei olisi nerokkaita klippejä Saw:sta niin ei sitten mitään hätää. Ehkä vähän liian ponnetonta makuuni :S Silti hieno biisi mut ei vaan nyt henk koht kolahda kun on tullut kuunneltua niin paljon energisempää happy hc:ta. Kiitos, olen yhä elossa kuunneltuani tämän :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp 7 - Twight kertoo olostaan ja paperin valmistuksesta 15.08.2008

Camp 7 - Twight kertoo olostaan ja paperin valmistuksesta
Twighthan on Laveerre! :O
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp 7 - Cover Girl ruotii Haavan olemusta 15.08.2008

Camp 7 - Cover Girl ruotii Haavan olemusta
Oikein! Turpaan vaan ja heti!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Someenjärvi Monosound - Raakatimantti 13.04.2008

Someenjärvi Monosound - Raakatimantti
Täähän on ihan vitun hyvä noin niinku karkeesti sanottuna :O Tässä on vähän luuppeja mut toimii silti. Oot alkanu löytää tollasen oman hyvän pimpelipippelipompim-saundis tähän juttuun pikkihiljaa ja en nyt sanois et se enää kauheen hiomaton olis. Turhaan ainakaan täs mennä viila mitään enää pitemmälle. Toimii jo ni se on sillä kuunneltava.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - The Pope Is Popeye 06.04.2008

teknokonnektion - The Pope Is Popeye
Jos Ross Noble tekis musaa ni se olis tällästä. Tosin ei nöin hyvää mut sama juoni. Otetaan ihan ihme mestasta yht'äkkiä joku hemmetin 90-luvun alun megasuosikki Kippari Kalle ja tungetaan se jotenki kummasti nykysuomiteknomaailmaan ja sit renkataan juttuja ees taas mut välillä on vaan sitä menevää monoo. Jos ottas 10s klipin ni kaikki luulis et on ammattilaisen tekemää. Mut eipä ne ammatilaisetkaan parempaa tee :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Radio Station of the Drunken Robots 06.04.2008

teknokonnektion - Radio Station of the Drunken Robots
Koulutuksestani johtuen tota paskaa (puhetta) on tullu liikaaki kuunneltua et ei silleen jänskätä. Ja tää oli vähän tylsä ja ikävän kuulonen. Ei sellanen pehmeä johon vois upota.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Acrobite Feat. Srj - Eternity ( Axolus Remake ) 12.10.2007

Axoldies - Acrobite Feat. Srj - Eternity ( Axolus Remake )
Hiemen erilaista matskua tällä kertaa. Ihan mukava kevyt poppiskappale. Eipä oikeen löydy pahaa sanottavaa, mutta toisaalta taas eipä tämä minua henkilökohtaisesti saanut innostumaan kuin kohtuullisesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp6 - MASK! 03.09.2007

Camp6 - MASK!
Tästä voidaan kyllä käyttää termiä TIUKA.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Aika hienoa vai mitä 23.08.2007

teknokonnektion - Aika hienoa vai mitä
Herutit Chadonnan kommentoimaan ja sit saat siltä tällä träkillä. Salee! Tää on pano musaa. Siks en oikein tykkääkään täst. Tämöttist electroo. Mut hienoo et on hienoo :)Täs on muuten melodia jos et oo sattunu kuulee. Aika toimivaon se osuus tästä. Joo tilulii. Tiukempaan taustaan vaan tää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Rojola - Meat From Boers (single) 19.08.2007

Johannes Rojola - Meat From Boers (single)
Täähän on huitsin hyvä. Jätkäl on ihanselkeesti nyt nousukausi menossa. Kaikki onnistuu ja meno on lennokasta. Sopivan pirteää mun makuun ja onhan täs toki tota vauhtiakin. Ei täs oikeen oo mitään korjattavaa. Harmi tosin et kuutelen läppäril ni ei pääse esim toi baseline oikein oikeuksiinsa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - bold300 (Bakemono's earwax mix) 23.08.2007

teknokonnektion - bold300 (Bakemono's earwax mix)
Loppu on ihan helkkarin raju!!!!!!!!!!!!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evasound - N-Jedi 29.08.2007

Evasound - N-Jedi
Onpas kummallista naureskelua taustalla. Harmi ku täs on sotkettu kaks hyvää juttua vähän epätoimivasti. Noista kikkailuista ja nauruista olis saanu jonku vaikka teknomman jynkytyksen ja sit noi leijailut, basso plus padit olis ollu vaan sellanen kunnun chill out setti mis ei ees juurikaan olis tarvinnu kompitusta ees. Mutta joka tapauksessa on hyvää äänimateriaalia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roskis Bändi - Morso - Vitun tekno 23.08.2007

Roskis Bändi - Morso - Vitun tekno
Vaihtaisitko genreksi gabberin raven sijaan kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Someenjärvi Monosound - Buzzilla kotiin 20.08.2007

Someenjärvi Monosound - Buzzilla kotiin
Tää on hemmetin onnistunut monoilu. Ei ala tylsistyttää huonolla tavalla vaan silleen et haluuki jumittaa vaan ja paskat siitä et aikaa kuluu homona ku ei tapahdu mitään ku tapahtuujust ne kaikki taajuudet kuten tarvitseekin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synthez-vous - Monolithic March 17.04.2007

Synthez-vous - Monolithic March
Täähän oli pirun menevä raina. Kivan selkeet ja raikkaat saundit alusta alkaen. Pelkäsin et tää jää vaan sellaseks fiilistelyks, mut kylhän täs oli jopa energiaa jonninverran. Kiva perus baseline myöskin sykkii. Rumpuilut on aika minimaalisia, mutta ehkäpä hyvä niin ettei mee liikaa huomioo onnistuneelta melodialta kikkaileviin haitsuihin. Toi melodia vaan loppuu tuol loppupuolel vähän tökerösti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele sanmal - häiriö 18.04.2007

sanmal - häiriö
Nitkutus ei oo niin hyvä ku esim paukutus. Et silleen, mut naminam surninapörinää tuol taustal leijailee ja kivat kopotiklopitkin reissaa. Kehittyy erinomaisesti ja on rakenteeltaan täydelinen. Täs on just oikeassa suhteessa kaikki osaset. Sopiva määrä eri saundeja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TyyNy Ry - Raikas metsäpano 01.04.2007

TyyNy Ry - Raikas metsäpano
DPG tykkää tehä kans tämmösii äänii :) Mut täähän on plagiaatti! :O
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oma musa - Tripping Angel 23.08.2007

Oma musa - Tripping Angel
Varsin onnistunut melodia. Kevyttä ja lennokasta musaa. Narinat luovat mukavasti paksuutta tähän soppaan. Rumpuilut menee ihan nätisti. Ei mitään töksähteleviä rakenteita tässä, mutta eipä mitään mistä ottaavarsinaisesti kiinni. Helposti kuunneltavaa taustamusaa siis. Laittaisin tämän ehkä ennemminkin johonkin trance kategoriaan kuin raveen. On tämä niin unenomaista ja ravelle tyypilliset vauhdikkuudet puuttuvat. Vaikkakin kyllähän tuolla taustalla kilisee aika haipakkaa nuo muutamat haitsut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele jaggeDBass - Olisipa Infekto minun isäni 16.03.2007

jaggeDBass - Olisipa Infekto minun isäni
SW tylytystä! Ihmeellistä pimpuilua. Mukavan prodigymäiset ja menevät rumpuilut. Vähän tylsähköä tuo melodia pimputtelu. Liian kliinistä. Onneks tulee jotain bass lineeki sekkaan. voksut roks. mut täs mennää liikaa ees taas ja tää ei kehity silleen luonnollisen oloisesti. liimattu vaan pätkiä sielt täält. loistava veto toi ankka pulputus :DD semmosta tää kans kaipas. olispa toi melodia jollain kivemmal saundil toteutettu. tai tekispä seki ees joskus jonku härön lipsahduksen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Someenjärvi Monosound - Working (Child Labour) 20.08.2007

Someenjärvi Monosound - Working (Child Labour)
Ai sä oot tehny tämmösenki :DDD Anna luuli et tää on sen kännykän herätys.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TyyNy Ry - Kuuden filosofin välinen keskustelu 04.02.2007

TyyNy Ry - Kuuden filosofin välinen keskustelu
Toi haastattelija on aika fiksu. Muutki on ihan kivoja ja kokonaisuus on erinomainen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TyyNy Ry - Kuuden filosofin välinen keskustelu 06.02.2007

TyyNy Ry - Kuuden filosofin välinen keskustelu
Joo tän teoksen filosofia osuus on just sil tasol ku mikserifilosofia forumillaki eli ihan shaissea.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TyyNy Ry - Ensimmäinen yhdyntä 04.02.2007

TyyNy Ry - Ensimmäinen yhdyntä
Tää on aika täydellinen. Miten tätä vois enää muuttaa paremmaks.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vapina - Katumus 12.02.2007

Vapina - Katumus
Olen piilomainonnan uhri! Tämäpä oli kevyen nätti. Jänskää kun mies tekee normaalisti noisemaista teknoindustriaalia ja nyt sitten noisena tälläista hempeää fiilistelyä. Aika mukavaa oli kuunnella kerrankin noise teos joka ei rassaa aivoja ulos korvien ja nenän kautta vaan on vaan... hmm.. mutta onkos tämä sittenkin ambienttia?! No jaa, en siis nojaa mutta kaipa tämä tosiaan on noisea. On siellä semmosia töräytyksiä että genreen menee. Kiitos että olet miksannut lopputuloksen siedettävälle tasolle. Yleensä noiset jätetään ihan retuperälle ja se on harmi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Dear Boys (Oops) 09.12.2006

Her Wickedness - Dear Boys (Oops)
Kiteytän accentin kommentin: TOPSKKA! Oli pakko kuunnella heti ku menin lukee vähän matkaa LauriT:n kommenttia. Muuten olisin vaan ladannu ja menny lelukauppaan ja kuunnellu sit joskus niinku yleensä teen. Täs on hoovereita!! :O Mut sanat meni ihan ohi. En jaksa kuunnella sanotuksii koskaan :( Ne on vaan soittimia mulle. Enkä nyt AAMUL (YÖL) jaksa lukeakaan. Lepposaa paukutusta oli tääkin taas. Hyvät kompit ja hyvä ääni (laulajalla :P)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Hom!O 07.12.2006

KTROPR - Hom!O
Tässä on hyvää tuo isän varmuus asiasta. Huutaa joka kerta tiukasti sen yhden tärkeän sanan. Harmillisen paskalaatuinen teknsesti mutta sisällöltään jälleen helmi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Funky Blue Letter 07.12.2006

KTROPR - Funky Blue Letter
täs on hyvä asenne ja yks hieno kohtakin siel välis
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Romania 1972 07.12.2006

KTROPR - Romania 1972
tää on kyl niin syvältä perseestä että olette onnistuneet
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Kemeli - Kemelin kadonnut hittibiisi 90-luvulta 27.11.2006

DJ Kemeli - Kemelin kadonnut hittibiisi 90-luvulta
noni. täähän uppoo helposti pöljyydellään. perus hittipoppista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Kemeli - Lähden 27.11.2006

DJ Kemeli - Lähden
Kyl se nätisti laulaa mut niin laulaa Johannes Rojolakin, et ei täst paljoo irtoo enää ku ei oo hubahauskoja poppistaustoja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Kemeli - Hidas 27.11.2006

DJ Kemeli - Hidas
Aika makeen rokahtavaa settiä. Tää on aika velmu kipale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Rojola - Lennetään avaruustanssiin 14.11.2006

Johannes Rojola - Lennetään avaruustanssiin
Olin yli kuukauden poissa mikseristä mut sitte accent kerto et on tämmönen hitti tääl ni olin heti et whoaa ja sit latasin ja olin et whoaa siis ku kuuntelin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2 12.09.2006

Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2
Ehdottomasti pirteät saundit. Vuoden fresheimmän kuuloinen träkki. Tunkkaisia klubitteluja on tullut jo liiaksi kuultua muinakin vuosina. Sisällöllisesti ei kuitenkaan ehkä mitään huikeaa. Toisaalta enhän minä tämmöisen tahtiin hillukaan yleensä. Silti ihan kivan letkeä raina tämä olisi joku aamu yö bileiden jälkeen tai jotain sinne päin. Metsäbileisiin ehdottomasti tämän kera. Syksyisenä iltana. Joo. Semmoset fiilikset tästä tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp5 - TyyNy ry:n syvin olemus 14.08.2006

Camp5 - TyyNy ry:n syvin olemus
Nii just! Se on enemmän oikein että ollaan aidosti paskoja ja mulkkuja ja pahoinpidellään toisiaan kuten Laihanen ja sitten poikaset ja tytöset ei uskalla puhua asioista niiden oikeilla nimillä. koitetaan vaan vältellä ettei tuu itelle turpaan. voi teitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp5 - Elämän Tarkoitus 3: Original Free Soul ja Dj Erotica 14.08.2006

Camp5 - Elämän Tarkoitus 3: Original Free Soul ja Dj Erotica
Voi vittu. haita paska :DDD Loistavia juttuja siellä aiottoman hihittelyn takana.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp5 - Elämän Tarkoitus 1: Stocco 14.08.2006

Camp5 - Elämän Tarkoitus 1: Stocco
täähän meni hei ihan hyvin :O
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Hang Over Hills 31.07.2006

jm8k - Hang Over Hills
Alkaa todella härösti ja se on hienoa kun heti alusta on ihan pihalla. Sitten rauhoittuu nätimmäksi ja mukaan tulee kiva melodia lurittelu. taustalla jatkuu korkeat siritykset. Aika messevää. Paremmalta tää sun psyys kuulostaa ku ne karut teknohäröilyt, jotka on aika massiivisia eepoksia pienelle ihmiselle. 3:15 on joku toinen melodia tos pääl eikä se enää oo niin kiva. Tai siis tomonen toisenlainen soitinääni. Ei niin ihana. Sit onneks rauhottuu hetkeks mut ne taustan häröilyt ei osaa olla hiljaa koskaan :D Paitsi sit tulee ihan mahtava täydellinen nanosekunnin hiljaisuus x1000 ja just ennen sitä on maukkaan tyyntä. Sit ei tosin tuu kovin myrskyisää mikä sinänsä on hiukan sääli. Toisaalta ihan ok et ei kuole seinään päin törmätessä mut kaipaisin silti tonne loppuun kovempaa otetta. Sais yhtäkkiä kasvaa TIOUKAKS. Niinku Airolalla on tapana sanoa tai siis kirjoittaa. Lopetus on kyllä kans pirun kurku kuten alku. Nerokasta. Alku vetää luulot pois. Keskikohta on kaunis ja kuunneltava ja loppu on taidokkaasti tehty ja yllättävä ja sen haluaa aina kuulla vaikka toisaalta sittenhän se kauneus loppuu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chuck² - Why won't you answer my calls, Chuck? 30.08.2007

Chuck² - Why won't you answer my calls, Chuck?
Oho, täähän kuulostaa ihan teknolta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kempton Haartkoor Corpse - uimis hc (naimis remix) 12.07.2006

Kempton Haartkoor Corpse - uimis hc (naimis remix)
Täs on sanomaa. Tää on nyt ajankohtainen ku on kuumaa. Lyhyt tää kyl on. Hienoa rytkettä. Saundit on aivan kurkot! Täs ei oo mitään huonoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Good Enough 08.04.2006

Her Wickedness - Good Enough
Onpas rajut sanat. Ja onpas ristiriitaista kun olet taas ne hoilannu tuollain oopperallisesti vaikka juttu onkin synkkää. Ihan ku jotain mahtipontista ja suurta olis mut onki vaan kakkea tosi rivoa ja tuskallista settiä sisällössä. Siis sanoissa. Tausta oli muuten tällä kertaa jotenkin kliinisempi kuin ennen. Ei ollut niin tahmainen rutistus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Hell On Heels 11.03.2006

Her Wickedness - Hell On Heels
Joo munki mielestä tää on kevyempi otteltaan kuin se aikasempi versio. Alkukin on tosi keveä. Siis tuo eka lausahduksesi. Se on ihan suoraa puhetta. Ei oo mitään seksivonkunaa siinä eikä muutakaan efektointia. Sinänsä jännä alku kun tulee ihan puun takaa ja alkaa heti mitään kyselemättä. Tuossa aikaisemmassa kommentissani kiteytyy mielipiteeni tästä. Sitä aikasempaa on kivempi kuunnella. Kuten olet itsekin sanonut niin oamt kompit on parempi. Jos joku ukko tulee sanoo et tee suoraa komppia ni ei tartte tehä mut nyt teit eikä tää paremmalta kuulosta. Ainakin minun mielestä se edellinen drum'n'bassahtava setti oli kivempaa. Siihen verrattuna tämä meni vituiksi siis. Siinä on sitä kivaa snarelätkintää joka tuo sopivasti energiaa kappaleesen. Mähän tunnetusti pidän energiasta ja nyt tää uus miksaus ja kompittelu on vähän ponnetonta. Kuitenkin aika hienovaraisia muutoksiahan tässä on ja aikalailla kärjistän mielipidettäni, että näitä voi edes erotella toisistaan. Joo o. Haluun kuunnella sitä aikasempaa, mut onneks mul onki se koneella :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Hell On Heels 10.03.2006

Her Wickedness - Hell On Heels
eih. vituiks män. aikasempi kompittelu oli parempaa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Chocolate And Cigarettes 11.03.2006

Her Wickedness - Chocolate And Cigarettes
Sanon varmuuden vuoksi että tämä on ihan paska biisi, koska kun kehuin Her Wickednessiä niin hän sanoi "Haista vittu". Eli tämä on ihan vaan aidosti huono biisi ja antaa lapsille huonoja vaikutteita. Tupakka on pahaa ja silleen. Ei saa polttaa. Soo soo. Samanlaista settiä ku enneki ja ihan jees. Jotain täs on MUN MIELESTÄ paremmin ku vanhemmissa biiseis mut painotan silti et tää on ihan on paska ettei tarvii tulla taas kehumisesta vittuilemaan mulle :) Mun mielest täs ei muuten oo ees mitäään korjailemista. Tää on tämmönen. Tasot ja säädöt on kunnos. rakenne on fiksu ja kaikkea sälää on tarpeeks. Kuulostaa hiotulta teokselta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Keltainen Auto 12.02.2006

Metalshit - Keltainen Auto
Voi elämä. Onpa suttusta settiä. Mutta hupaisa rotta vinkuu mikkiin kun koira ottaa takaa. Mikä helikopteri siellä taustalla humisee oikein ja mitä tuo chillailukin nyt oikeen meinaa. En ymmärrä tällaista kökköyttä. Onpa huono. En keksi oikeen mitään yvää tästä.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Lost Girl 12.02.2006

Her Wickedness - Lost Girl
En ees joutunu kommentoimaan ku 4 biisiä et tää tuli vastaan :) Ja nyt saan krediitin ku kommentoin.Normaalistihan olen neidintuotokset käynyt täsmäkritisoimassa. Ruvetaas ny kuuntelee. Hieno keijuihin uskomis -nostatus. En kyl tykää yhtään Peter Panista. Kertooks tää siitä? Mukavaa on tuo korkealta kevyesti laulaminen. Oot näppärä täti. Normaalisti kähiset kuin kiimainen katti mutta tässä myös vaat vähän korkeampaa säveltä kehiin. Taustalla on kyllä taas sellaista sekametelisoppaa etä kestää vuosi ennekuin tajuaa mitä kaikkea siellä vipelsikän. Silti se tausta on hieman tylsä. En tosin tiiä yhtään mitä sille vois tehä. ja luultavasti se jopa haittais tuota sun laulantaa. Nyt pystyy siis paremmin keskittyä lauluun. Mitähän noista bassoista sanois. Ujellus on miksattu muuten sopivan hiljaseks mut muista en osaa oikein päätää. Aika onnistunut teknisesti kai. Jaloppu on nätti. Siitä tulee mieleen et väliinki olis voinu kokeilla tollasta kevyttä kiekaisua ( :D ) ja sit vähän sellast hiljentymistä niissä kadonneiden poikien taonnassa. Välillä vähän keveyttä ja sellasta niinku rakennetta biisiin. Nyt oli taas vähän tasapaksua mössöä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Kahden filosofin välinen keskustelu 15.03.2006

KTROPR - Kahden filosofin välinen keskustelu
Kuuntelin taas eilen illalla tämän ja löysin lisää nyansseja. Hienoja juttujen kuljetteluja ja oivaa piruilua yökeskusteluohjelmia kohtaan. Oikein perussettiä silleen ja aiheen ohi menemista nätisti :D Myös äärettömyydestä ja nykyisestä unbornausmentaliteetista puhuttiin hyvin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Kahden filosofin välinen keskustelu 09.02.2006

KTROPR - Kahden filosofin välinen keskustelu
Olen kuunnellut tämän kokonaan. Kahdesti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Kahden filosofin välinen keskustelu 06.02.2006

KTROPR - Kahden filosofin välinen keskustelu
"Oletko erimieltä [taukoa] kenen kanssa [taukoa] miksi" Parhautta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Kahden filosofin välinen keskustelu 06.02.2006

KTROPR - Kahden filosofin välinen keskustelu
Täydellistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sightless-I - Annoyance 08.10.2006

Sightless-I - Annoyance
Koko päivän taas kuunnellu keskenkertasia räpellyksiä ja sit löyty koneen kätköist toi Thaw 2. Hemmetin tiukka ja halusin heti ladata nää muutki. Kele etten ollu kuunnellu sitä aiemmin. Täs on mukava tunnelma ja mageet saundit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sightless-I - Thaw 08.10.2006

Sightless-I - Thaw
Tämän biisin innoittamana harkitsen jo vakavasti mp3-soittimen hankkimista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram 12.02.2006

DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram
Aika sekava alku. En minä ymmärrä tommosta hämäämistä ja kauhia tuo sairas setä joka rääkyy kun suihinotto meni mönkään. räväkkää menoa jossain kohissa mut en oikeen pidä. etova tunne tässä. mutta vois olla paljon pahempikin. vaihtakaa laulajaks joku seksipommi vosu ni tykkään. soitnnassahan ei pahemmin oo vikaa. ihan ideaakin on.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - My Li'l Fantasyland 18.01.2006

Her Wickedness - My Li'l Fantasyland
No nyt on ainakin erilainen biisi ku enne. Vokaaleita viilattu enemmän siis säätämistä. Laulamisesta en sano mitään. Aika tylsää jurnausta vaan. Se yks on yhä mun lemppari.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Black Angel 12.02.2006

Mind Factory - Black Angel
Ryminää! Aika rajusti miksattu soittimet eri kanaville. Jokseenkin häiritsevää. Täytyy muutn myöntää että tuo ukkeli osaa olla oikeasti raju mutta kuka pikkupoika sen perään vinkuu :D Siis täällä mikserissä on monia örinöitä mutta ne on niin perseelleen vedettyjä että ihan itkettää. Tässä on sentää taitoa ja onnistumista. Ja nuo ryminät on niin nannaa. Tuo naislaulaja tuo päähäni kasan kysymysmerkkejä. En oikein tiedä mitä siitä sanoa. On ainakin mieleenpainuva teos! Tässä on selkesti jotain omaa. Ja se on perkeleen harvinaista ollut nykyään mikserissä. Täytyy kyl mainita et tuo peruspoljento saa jalan väpättämään. Rumpalikaan ei tee mitään tyhmää. Fillit on hillityjä ja näppäriä. Ja välil kitaroit vingutetaan kivan "epävireiseti".
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Evil Eyes 12.02.2006

Cold Shot - Evil Eyes
Kylhä tää vähän saa päätä nykimeen. Sellanen hyvä jeesmeininki. Mut en tykkää laulajasta. Tää olis menny tämmösena jamituksena paljon paremmin. Tuo laulaja saa tän liikaa kuulostaa savuiselta kaljabaarivedolta. Ilman laulua tän kanssa voisi ottaa vaikka lasin tiskivettä (lonkkua). Nyt pitäs tyytyä kaljaan ja en tykkää. Hmm.. sentään siinä kohtaa kun laulaja innostui niin kuulosti hyvältä jasitten hän hiljeni ja antoi taas tilaa keveälle bluessaillulle.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN - Vonkaamisen ABC (remix) 16.01.2006

MjN - Vonkaamisen ABC (remix)
nytpä mikseri teki mielenkiintoisimman tietokantavirheensä kun ei edes päivittämällä näkynyt, että mitään olisi sisään mennyt. No tulipa kattava analyysi nyt sitten :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN - Vonkaamisen ABC (remix) 16.01.2006

MjN - Vonkaamisen ABC (remix)
Ihmeellisen tylsää settiä. Ei oo niitä hassuja sanotuksia ja miks ton ukon nimi on sen pösilän maikkarin yösarjan niminen. Taustat on ammattimaisen kunnossa kuten aina. Nyt vaan se idea puuttuu. Ja miks tän nimi on ABC? Olis vaan "Vonkaa" tjsp.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN - Vonkaamisen ABC (remix) 16.01.2006

MjN - Vonkaamisen ABC (remix)
Ihmeellisen tylsää settiä. Ei oo niitä hassuja sanotuksia ja miks ton ukon nimi on sen pösilän maikkarin yösarjan niminen. Taustat on ammattimaisen kunnossa kuten aina. Nyt vaan se idea puuttuu. Ja miks tän nimi on ABC? Olis vaan "Vonkaa" tjsp.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN - Vonkaamisen ABC (remix) 16.01.2006

MjN - Vonkaamisen ABC (remix)
Vonkaaminen on nyt in. Pulssihan on se tyhmä yöohjelma maikkarilla. Just sopivan älytöntä settiä tää on kyl sen sarjan tyyliin. Sanotukset on kyl harmillisen köyhtät. Missä se vitsi! Eihän tästä edes opi mitään. Tosin minä olenkin pro, mut ei ees Rääväsuu varmaan saa tästä mitään uutta vinkkiä vonkaamiseen :( Taustat on kuitenkin takuuvarmaa laatia jälleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MASS - Seclorum - Document 5 13.01.2006

MASS - Seclorum - Document 5
Täähä onki hyvää jumitusta. Ensin kiihotellaan vähän. Ja sit tulee jytinää lisää. Tasapainosta menoa. Mut ei täs sit mitään tapahtunutkaan. EIkä tää lähteny niinku groovaamaan namisti. Perushyvää junttausta. Mut aika tylsää. Jasitähän nää pitääin olla, mut sellanen joku piriste puuttuu tästä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - So Sweet 11.01.2006

Her Wickedness - So Sweet
Neiti on taas kirjotellu muutaman kommentin ringissä ;) Mistä sä näitä ideoita saat? Täs on erityisen hienoo toi suhiseva haitsu. Se on ihana. Laulus kuulostaa siltä ku vaan heittäsit jotain outoo fiilistelyä, mut ei se vaan töki missään. Kai sitä on sit vähän mietittykin. Hienoa säätöä. Ei ainakaan oo tylsä. Mut outoutta olis saanu olla enemmänkin. Ja täst olis voinu tehä jopa viel hektisemmän jollain snarella. Aika energistä tää sentään on mut kunnon jytke silti puuttuu :(
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Punos - muikeilu 12.07.2006

Punos - muikeilu
Perushyvä jumitus, joka sotkee ajatukset mössöksi ja sitten sitä vaan jammataan mukana.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco feat. Stocon mutsi - Viritäm 15.03.2006

Stocco feat. Stocon mutsi - Viritäm
Lue sanat toki, kun täällä mikserissä semmoinenkin ominaisuus nykyään on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jäkäläperseet - Vitun Jorma! 12.01.2006

Jäkäläperseet - Vitun Jorma!
Aika kauheaa. Suttuista sörinää. Ei ideaa. Energiaakaan ei ole tarpeeksi. Kaikki on vaan sotkussa. Harmi. Ehkä olisi ollut hyväkin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Michael Ridgeisland - Candyland 12.07.2006

Michael Ridgeisland - Candyland
Hunajaa suklaan päälle ja rannalle paahtumaan. Makoisaa on mutta liian siirappista vaikkei ruskeaa mössöä tässä olekaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava (ReMixit) - Bläö 04.12.2005

Haava (ReMixit) - Bläö
Tos oli yks huono kohta. Ja naurua? Huonosti vedetty. Esiintymisjännitystä?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele nots - Life Is Short 27.11.2005

nots - Life Is Short
Ihan hyvät saundithan niistä Anttilan synista lähtee ;) Mukavaa veivausta heti alusta lähtien. Heh, käytetty tampatusta. Komppia siis varioitu roimasti. Mut eipä täs sit oo kauheesti muuta kuin tuo yks melodia. Jää pahasti tyngäksi sisällöltään ja pituudeltaankin. Tässä on niin vähän sisältöä, ettei mitään huonoa löytynyt. Tosin kerkeshän tuo töksöttelevä komppikin tulemaan jopa kahdesti!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DrillBass - Drillbass - come on down 24.11.2005

DrillBass - Drillbass - come on down
Voi kele. Nyt miäs äkkiä uutta ja parempaa koodausta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Duelling Synths 22.11.2005

KTROPR - Duelling Synths
Kova styge. Kuuntelin ihan ihmetyksissä tätä. Hullua, kaaottista ja julmetun pitkää ja pitkäveteistä ja hoikkaa sekä penetroituvaa. Kuin 80 luvun alku minulla. Uskomaton bätlejen bätle. Miehisten miesten analogidiodimiekka kamppailu avaruudessa joka on rojolan keitiössä eli airolan vessassa. Tajunnan kapistava kummajainen. Älytömyyden multihuiputus ilman minkäänlaista tarttumapintaa todellisuuden äänimaailmaan on kuin teflonia joka ei sisällä välimerkkeihin lisääntyvää käytöstä happopäiselle apinalle joka on soittanut sekä myös että hänen soolonsa ja se laulu ah kkun otitte sen pois tästä versiosta nyt tätä tekstiä tule ihan solkenaan kappale on ripiitillä äärettömyyteen asti ja loppu välittöämästi sen jälkeen kuin sienään joka on ajattomuuden takana kuin tämän kappaleen lennokkaat sävelet jotka ovat yliveertaisia suhteessa ammentteihuin suklapatukoihin joita tätä tehdessä ei ole popsittu makkaraa sekä porkkanasta kukoistava lipputanko joka kuulostaa työntyvän mikropiirin syvimpään olemukseen jossa pilkku tota jossa sanaa ennen oleilee sähköä jonka tarkoitus on luoda värähtelyä ääniin joita kuulen kappaletta aistiessanikielenkärjelläni kuin lepakko konsanaan yössä joka törmää seinään kuin puolisokea koira joka on menetänytjärkensä tämän kappaleen negatiivisen älyllisyyden imaisemana vieläkö olet kärryilä itse olen biisissä asta alussa ja kuuntelen sitä jo monettakin kertaa ukomatonta kunka sekaisin joku voi olla menemättä näin kauniista kappaleesta piste Aika jännä kappale tietteeks poijjat. Ihan fantsua menoa alausta loppuun. Hiukan ehkä pitkä. Kai. Saundit on biisin parasta sisältöä. Taustakomppi on just tarpeeks tökerö että se toimii uskomattoman hyvin ja nyt must tuntuu et happea ei oteta ja tajuntaa jatketaan soolon aikana joka kulee jakulkee sota on päättymätön ja pommeja lentää ja en varmana ees lua mitä kirjotan tai kato virheitä pois eihän täst piisistäkään oo poistettu virheitä siks tää onki niin aiot ku täs ei oo rakennetta mut joku tauon tapanen källi tuol jossain meklee on jou ja sit vaan on soitettu lisää hienoa melodiaa näitä kappaleita tarvii ehdottokmasti lisää
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Juomalaulu (Feat. Tohtori Tobekopff) 17.11.2005

Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Juomalaulu (Feat. Tohtori Tobekopff)
juu SIK fak
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN - SanoMuaRehtoriks-Remix 15.11.2005

MjN - SanoMuaRehtoriks-Remix
Koska tulee Sano mua tehokäyttäjäks! Sano mua tehokäyttäjäks ku mun päällä istut hajareisin/mikserin forumille kirjotan joutavia läppiä/Sano mua tehokäyttäjäks Eipäs tässä oo mittää kovin kummosta. Tuo Amisto remiksi kasarmiveisusta on yhä paras, mutta kyllähän tämäkin taas lisää tämän biisin kuunneltavuutta erilaisuudellaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Ikkuna Lumesta 17.11.2005

Belz Krov - Ikkuna Lumesta
Tosin mun pitää leikata toi lopun rokki pois sit siinä tilantees. Eli teeppä kuule semmonen chil out ambient versio tästä mikä ei ylly kovaksi missään kohtaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Ikkuna Lumesta 17.11.2005

Belz Krov - Ikkuna Lumesta
Täytyy kyllä nyt sanoa, että on hyvä fiilis. Kiitos JM, että mainostit tätä biisiäsi minulle. Tämähän on perhanana hyvä! Jotenkin jännä äänimaailma. Freshi ja erikoinen. Sitku mä joskus kerkeen relaa ja chillailen ilta hämärässä ni kuuntelen tätä nauttien.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Burn Alive 12.02.2006

Bitch So Sweet - Burn Alive
hyvä meininki tässä. tekemisen iloa. en erottais mitenkään vaik tulis radiosta. siis että on ihan sitä samaa. toisaalta ei erotu edukseenkaan sis :P laulaja tosin on mikseristä kuunnelluista ihan hyvä. jopa miellyttävä. kappaletta kuvaa sana tasapainoinen. tuol on tommonen laulamaton osuus joka on tehty mielestäni tavanomaista paremmin. ei oo mitään homosooloilua ja mesoamista kuinka nyt osataa soittaa kitaraa. kuuleehan sen koko ajan herranjestas. laulaja alkaa vähän turhaa ehkä karjua loppupuolella mutta saattaa vaan johtua siitä ettn itse ole samoissa fiiliksis. loppuu harmmillisen seinään törmäten. ihan vetäsee keuhkot sisään. siistiä ;)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - avajaiset 03.12.2005

ROUTA/ AIKA - avajaiset
Kunnon ryminää. Erittäin miellyttvää paukutusta. On hienoti laulettukin. Paremmin kuin minä osasin 5 vuotiaana. Kuulostaa kyllä rykäsyltä ja todella hyvässä mielessä. Ei neiteillä ollenkaan. Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unlimitor - Unlimitor Goes Hardcore 13.11.2005

Unlimitor - Unlimitor Goes Hardcore
Dj Kerkkooposse: "Saiko joku tuon kappaleen nauhotuksissa viestin messengeriin koska olin kuulevinani aivan tuolla kappaleen lopussa mesen "viesti saapunut" äänen hyvin vaimeana." Niin mäki kuulin! "simpukat on ihan vitun hyviä, niinkun kanoille jyviä" = Legendaarista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unlimitor - Unlimitor Goes Hardcore 13.11.2005

Unlimitor - Unlimitor Goes Hardcore
Vinde ku "äää(r) pirtua" on jees laini. Taas on hyvä komppi! Onnistunutta matskua. Ilahduttavan aitoa ja välil ihan mahtavaa settiä vittu! Huonoo on ku välil tulee tosiaan jäätymisiä ja ei olla niin pose et uskallettais ääntää kovaa. Välil tulee nieltyä vähän sanoja. Se on pirun harmi. Tuokin on parempi ku toi hokee et jääty. Sanoo sentään rehellisesti sen ääneen! Say it like you mean it! Haluisin kyl antaa 10, mut tiiän et pystytte vielkin parempaan! Älkää vittu nielkö niit sanoi vaan sanokaa kuuluvasti, kele! Fanitus! (Koska en halua missata seuraavaa, joka on pakosti vitun kova. Ja pliis tehkää lisää fyssainsinööripykäläsanotuksia Stocolle! <3) (Laisa niinku joku minelli eikä maisa! AIGHT. Anna mulle aisaa.) Peace.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 10.11.2005

Randomtalks - The Day Above Me
Fiilistelyä juurikin. Hienoa semmoista. Ihan on kiva kuunnella tämmöstä noiden rokkisekoilujen välissä. Hyvin tuntuu olevan tekninen toteutusosaaminen kunnossa. Ei mitään pahempaa valitteluja siitä ja sisältöhän siis toimi, jos haluaa rentoilla. Jees.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - kinetek 09.11.2005

Olden Goldies - kinetek
Erittäin hyvä lounaankokkausbiisi! Hyvää ruokaa tulee tämän tahdissa :) Jumittaa ihanasti. Hiukka on pehmeää saundia niinkuin kolina5000:ksi mut hyvää jepua tää on taas.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Chequamegon 19.11.2005

Buddhist Warehouse Inc. - Chequamegon
*vai
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Chequamegon 19.11.2005

Buddhist Warehouse Inc. - Chequamegon
Agamemnon avi kukas se olikaan siinä Troijassa. Tääkin on vähän tämmöistä pitkäveteistä puurtamista, jossa on kauniita naisia ja villiä toimintaa vain paikoitellen. Mut hyvinhän tää silti kulkee. Ei siin sillee mitää ja taistelukohtauksethan ovat tykkejä. Miekat heiluu ja bassotaajuudet sivaltaa masuun ihanasti. Harmi ettei tässä ole mitään elämää suurempaa ja muistiinjäävää Akillesta. Soundit ovat kuitenkin ihan nannaa. Tykkään niistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 10.11.2005

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
Voisin kuvitella kuuntelevani tätä seuraavan känniraadin lämmittelybiisinä. (kts forum demo-osasto ja känniraati). Hyvin toimivaa settiä. Ei mitenkään töki. Muutenkuin titenkin siksi että normaalisti kuuntelen paljon nopempaa ja elektroonisempaa musaa. Mutta meneväähän tämäkin on ja siitä tykkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Concrete Pig - Underbara kvinnor vid vatten 07.11.2005

Concrete Pig - Underbara kvinnor vid vatten
Tulokset känniraadista http://www.mikseri.net... von Neu Von: liian pitkä, mutta reiska meininki! kieli ------ arvosana: 9 [toim. huom. huutomerkki oli korkea. ------ = pitkä miinusmerkki] Tony Soprano: Musa jees, lyriikat vois vaik jättää pois… arvosana: 8½ TT: ”Underbara kvinnor”:sta 10 arvosana: 10 [toim. huom. sanojen Underbara kvinnor ympärille piirretty laatikko] Cere!!!: Ruotsia. Ja HC:ta. Vittu Joo arvosana: 9 SAukko Per: Lähti heti liikkeelle, tii liika pitkä. Kaunis ääni laulajalla arvosana: 7 Joacim Helangår: just joo, ei ei… arvosana: 5,5 Arska Isolihas: ytimekäs arvosana: 9- Jere Pekurinen: Hyvä ääni laulajalla! Hyvä meno!!! arvosana: 8+ arvosanojen keskiarvo: 8,25
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kastelli2000 ja muuta sälää - Bambumambo 19.11.2005

Kastelli2000 ja muuta sälää - Bambumambo
On kyl letkeetä. Iloisesti tosiaan rullaa. Sopii tosiankin ehkä paremmin kesään kuin syksyyn. Räpissä on ehkä hiukan liikaa kaikua. Mut hyvin se on vedetty. Tuo kompin jyyskytys joka toistuu aivan liian usein on aika huono.
8

Sivu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13