Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 40 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Pelko 14.02.2010

Katya - Pelko
Kappale vaikuttaa hieman yksinkertaiselta, mutta silti toimii hyvin. Hieman enemmän olisin toivonut massaa taustalle. Miksaus on hiottu huolella, mikään ei ota korvaan pahassa mielessä. Tämä kuulostaa ehkä enemmänkin nyt täyte biisiltä, mitä että ois yritetty sitä hittisoundia vääntää. Toimiva ja mukava kuunneltava vois kuvailla tätä eniten.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Love song 19.12.2009

D-Vision Oldies - Love song
Herralla on ollut ote hallussa tätä kappaletta tehdessä... ai että alkaa mahtavalla attack bass linellä...intron aikana tykästyin useisiin kappaleen osiin, stringit nostivat soundia heti reivi tunnelmiin, mukavan tunnelmoivaa ja haikeaa soundia oot saanu aikaan, leijuvaa sellaista, tätä kappaletta voisi loopata loputtomiin siihen kyllästymättä koskaan...vokaalit sopii massaan hyvin. Erittäin onnistunut kappale kokonaisuudessaan! Levylle ja myyntiin vaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Close to you 19.12.2009

D-Vision Oldies - Close to you
Tuli semmoinen tunne että tähän kappaleeseen olen törmännyt aiemminkin ja sitä ihmetellessäni mietin miksi en ole kommenttia jättänyt vaikka kappale on koskettanut aiemminkin...anyway.... Erittäin mukavan kuuloisesti starttaa kappale käyntiin...mikäli en ole aivan hakoteillä niin soundit on peräisein vanquardin vst..ainakin saman kuuloista soundia on liikkeessä. Ehdottomasti clubi mättöä... hyvin miksaus pysyy kasassa ja matalat murahtelee korviin pehmeän kermaisesti...onnela kamaa sanoisin..:) Sanoisin että hyvin lähelle sitä mitä oma korva tykkää kuunnella eniten, phaser/flanger fintterlinti välissä herätti horroksesta taas pinnalle. soundit on muhkeat ja efektit kohdillan! Teknillisesti aateltunapientä kikkailua olisi voinut olla enemmän hihattien+rumpujen osalta...mutta tämä toimii lähen täydellissesti näinkin ... Kitarla melodiat herkistävät tätä oikein maukkaasti... ps: mikä on tuo taustalla välillä kuuluva kaikuva haikea soundi? -Style-0
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extr3me - Falling Damage 10.07.2009

Extr3me - Falling Damage
Heti alkuun täytyy sanoa että paljon olet kehittynyt pienessä ajassa! hyvä hyvä! Kappale toimii hyvin, sisään feidauksia alkaa tulla esiin sieltä täältä ja biisin runkokin toimii loistavasti.. hetkittäin tulee mieleen basshunterin tuotanto, näin hyvässä mielessä siis... :) soundillisesti ja miksaukseltaan laatu kamaa, sisältöä lisää vaan ja homma toimii mainoisti. Mitähän tähän muuta osaisi sanoa, lisää vaan reeniä kehiin, ja aikaa fl studion kikkailuihin niin hitti biisi on kasassa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Syli 09.05.2009

Katya - Syli
Jahas, katya saanut jälleen loistavan kuuloista settiä aikaseksi... Pitääpäs heti alkuun sanoa että mukava kuulla sulta niin sanotusti "klassisempaa" laulua, puhtaan kuuloisesti laulat ja tässä olet jättänyt pois gansta asenteen, tähän ei olisikaan sopinut tummansävyinen laulu, vaikka soundeiltaanhan tämä onkin vähän haikean oloinen. Tästä tuli mieleen jotenkin ultra bra..:) hyvä hyvä! Biiitistäkin pidän, sinfonia sävelet iskee aina muhun, vaikka rumpu osasto ei ole aivan sitä massiivista, niin silti tämä jaksaa ponnistella ja pitää mielenkiinnon loppuun asti. Hieman olisi saanut vaan olla ehkä pitempi. Sanoituksiin en puutu, henkilökohtaiset kappaleen sanat jätän aina rauhaan..:) Kiitettävä suoritus molemmilta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Delusion 25.02.2009

Distrance - Delusion
Ompas rauhallisen ja puhtaan kuuloinen kipale, ehkä pari klisee soundia pistää hymyilyttää mutta ainoastaan hyvässä mielessä..=) Tänhän vois melkein luokitella dreamtranceksi... Ainut mikä ei ehkä itseen uponnut oli tuo suvannon jälkeinen saha arppi... mutta ei voi kun nostaa peukkuja sulle taas kerran! hyvä kappale!

Kommentti kappaleesta Kuuntele N-CoRe - Kuka Mua Kuulis 29.12.2008

N-CoRe - Kuka Mua Kuulis
Biitti toimii loistavasti, tosi muhkea alapää! Hyvin vedetty setti, tasapainoinen ja selvä...helposti kuunneltavissa! Laadukasta jälkeä kyllä tuotat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breton - Ystävät 20.10.2008

Breton - Ystävät
Harvemmin tulee hip hoppia kommentoitua, mutta kun kerran pyysit niin arvostellaan sitten. ihan ensimmäisenä biitissä oisin toivonut jämäkämpää ja monipuolisempaa rumpu komppia, nyt tää kuulostaa hieman nopeasti hutaisulta, normi hip-hop rumpu sample lyö samanlaisena koko kappaleen ajan, lisäksi samalla teholla lyövä tupla kick ei mun mielestä toimi hyvin. räpäytykset on ihan ok, hieman tulee vaan välillä sellanen olo että tää ois nauhoitettu jossain kerrostalossa ja ei oikeein olla uskallettu vetää ihan täysillä. =) lisää vaan massiivisuutta ja agressiivisuutta tohon niin hyvä tulee! Sanoituksiin en ala puuttumaan ollenkaan, ihan jees settiähän se on. kappale oli aikas lyhyt, loppui ehkä hieman kesken? kokonaisuutena ihan jees kappale mut jotain tästä jäi nyt puuttumaan, sen takia epäilen että tätä jaksaisin latailla koneelle useampaan kuunteluun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Pyhät herrat ? 08.02.2008

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Pyhät herrat ?
No laitetaan sit kommenttia kun kerran pyysit... Kuuntelin koko projektin läpi ja tästä pidin eniten... Biitti on toteutettu tän projektin seteistä mun mielestä parhaiten, aikas paljon kuuluu häiriötä näin yleisesti kaikissa näis biiteis, en sit tiedä millainen äänitys paikka teil on tai millaisella laitteiston kokoon panolla pyöritätte tätä...mut kuulostaa välillä aika rajusti reverbiltä...tässä biisis kuitenkin vähiten. Melodisesti biitit on laadukasta tuotantoa,mut kuitenkin hieman kaipaisin lisää voimaa sekä räpäytyksiin että biitteihin, nyt ne menee ehkä vaan hieman löysästi ja koko setti vierähtää vähän ohi...käyttäkää lopputuotantoon lisää aikaa. sanoitukset toimii hyvin ja flowkin menee...tulee mieleen ehkä hieman lyriikan tuotannot...sen enämpää en sanoituksiin keskittynyt... Mukavan kuuloista hoppia, ja yhteistyö toimii, ongelmana on vaan se että näitä syntyy kuin sieniä sateella ja voi olla aikas vaikeaa tulla läpi omalla tuotannolla, varsinkin kun nykyään alkaa olla täälläkin todella laadukasta settiä, ja yleensä nekin menee omakustanteen nimissä eteenpäin... Ihmettyttää vaan kun projektis lukee että 2008-> mut aiemmat kappaleet on jo vuodelta 06...eri kokoonpano? no joo, vitunko väliä..:D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voice Boys - Kesä Pojat 21.08.2007

Voice Boys - Kesä Pojat
huumorin kukka on kaunein kukka! Kesä biisissä ei mun mielestä tarvitse koko ajan sitä kesää hokea...tää menee ehkä hiukan överiksi...:D yritystä löytyy mutta työn jälki ei oo ihan sitä massa levityksen tasoa, lähinnä yksinkertaisilla soundeilla mennään alusta loppuun...hihat+kick komppi starttaa heti alussa ja rytkyttää samanlaisena loppuun saakka... sanoihin en puutu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Feat. Sneaky Legs - Connected Skills Inc. (v.1.1) 27.02.2007

Dreammachine - Feat. Sneaky Legs - Connected Skills Inc. (v.1.1)
OMG ku alkaa mahtavasti! Tästä tykkään! Tästä tykkään! Heti alkuun tulee DSS fiilikset ja homma hyppää kattoon! filtteröinnit toimii upeasti ja biisi kaappaa heti mukaan...tosi hyvä tuotos...yhteistyö teillä näyttää toimivan! en tiedä miten tätä kommentoisi, kaikki tuntuu olevan hyvin hanskassa...hmm...ehkä joku über koukku viel tonne loppu puolelle nii nostatukset nuosis entisestään.. loistava!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nightdrive - KASA - Stay (Nightdrive Remix) 11.12.2006

Nightdrive - KASA - Stay (Nightdrive Remix)
Alkaapas kauneilla melodiolla, ja kylläpäs on pehmeän kuuloinen miksaus, voksut sopii mun mielestä soundeihin loistavasti...aikas rauhallista jytkettä, taitaa nuo piano+ läskit sahat tuoda tuota rentouttavaa fiilistä. Oikein mukavan kuuloinen fiilistelykiksu, eniten tykkään just tästä rauhallisesta tunnelmasta ja melodiosta! ammattitasoista jälkeä jätkät vääntää, lopputyöt mun korvaan aivan proluokkaa! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Absent Soul 24.11.2006

Distrance - Absent Soul
Alkaa hyvällä energialla potkimaan, mukavia tausta ääniä tulee sieltä syvyyksistä...tämä on vähän sellainen kepeä ja irtoainen maasta, helppo kuunnella ja tähän ihastuu helposti... suvanto kohdan stringeissä mun oma pää koppa alkaa aina ennakoimaan eri melodiaa mikä sieltä sit loppujen lopuksi tulee...joka kerta sama fiiilis tätä kuunnellessa. aina... breakbeatissä tapahtuu jotain kummia??? aivan kuin siinä kuuluis kaks eri breakkia päällekkäin jotka lopussa kulkee eri tahtiin...wooot? onko mulla korvissa vikaa vai pätkiikö yhteys....lataisin kokonaan ja silti kuuluu...täh. melodiosta tykkään kyllä tosi paljon. kappalehan on kerrassaan loistava ja erittäin laadukkaasti tuotettu,mutta pari juttua jäi mietityttämään, tuo breakbeatti?...voi johtua myös tästä 3 päivän kestorapulastakin että kuulen jo mitä sattuu. Taattua distrance tyyliä alusta loppuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - TURHUUDEN HULLU 12.11.2006

CHARISMA - TURHUUDEN HULLU
Jaahas jätkät on vaihtaneet suomenkieleen...hyvä toimii nimittäin paljon paremmin näin! kyllähän te pitkään olette tähän panostaneet ja paljon parempaan suuntaan mennään, kellarista onkin jo nuostu ja biisit levitetty yleisölle. miksaus lakaa olla jo hanskassa ja laadukasta settiä teiltä tuleekin ulos. rummut vaan meinaa olla mun makuun liian hiljaisella ja vokaalien epäselvyys häiritsee edelleen... suurin ongelma teillä taitaakin olla ahosen ääni...kuulostaa aivan liian väkisin puristetulta, äänijänteet ei vaan riitä matalimmalle ja silloin se rispaantuu aivan puuroksi...muutenkaan ontto ja korkea ääni ei oikein sovi minun mielestä tähän. paljon pitää vielä skarpata että homma alkaa kunnolla toimimaan! kappale sinällään on ihan hyvä, mutta mitään erikoisempaa fiilistä tästä ei tule, mennään aika perus setillä koko biisin ajan. melodisempaa matskua kaipailen. kuten aiemminkin joku sano että kertsi ei iske, itse en edes oikeestaan löydä sitä, hukkuu biisiin juuri tasapaksuuden takia. Radio soittoon voisin kuvitella tän mutta mikään lista hitti tämä ei vielä ole. jään odottelemaan jatkoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enternity - Acrobite - Broken Skies & Empty Road (Viima Remix) 09.11.2006

Enternity - Acrobite - Broken Skies & Empty Road (Viima Remix)
Alkaa muhkeilla soundeilla, pianot sopivat hyvin kokonaisuuteen ja hieman tulee rauhallinen fiilis... oho, rauhottupas meininki kerralla ja heti alussa...hmm...toimii...taas alkaa tapahtua, aikas lailla herättelevää meinikiä mennään yli kolmen minuutin, mutta kuitenkaan sellaista räjähdystä tässä ei tule vaan jälleen alkaa leijuntaa kauneilla padeilla... hihatit jää ehkä mun korvaan hieman hiljaiselle...voi kyllä johtua näistä mun huonoista kuulokkeistakin, tai sitten oon vaan jo yksinkertaisesti kuuro...:) mitään muuta negatiivista en tästä voi sanoa. rauhallinen ja hienon kuuloinen kiksautus. toimii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Profound - Ruutanajärvi - Main Theme 27.10.2006

Profound - Ruutanajärvi - Main Theme
Jaahas, empäs tiennytkään että tf lähti näin liikkeelle...:) Tämä melodia on kyllä yksi parhaista koskaan kuulemistani melodiosta...niin surullista...sniiif! sanotaan nyt vielä että äijä jyrää! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Slime - I feel so lonely (Distrance remix (feat M1cH0) 03.09.2006

Distrance - Slime - I feel so lonely (Distrance remix (feat M1cH0)
Tämän kuulinkin jo kesken eräisenä, jos vaikka aloittas kuuntelemalla sit ton alkuperäisen ensin...-> Heti alkuun pitää sanoa että harvoin Remix vie voiton alkuperäisestä...mutta Tämä iskee huomattavasti paremmin aivolohkoon!! paljon tuoreemmalta tämä kuulostaa! Alku on ehkä jopa hieman vanhan aikainen mutta silti toimii tosi hyvin...meinaan tuota basslinea...:) Vokaalit oot saanu pysymään "nuotissaan" paremmin kuin alkuperäisessä! hatunnoston paikka! osaat rakentaa kappaleen niiden ympärille... Melodiat oot tainnut kehitellä kappaleeseen täysin itse, tai itse asiassa tässä ei taida paljon muutenkaan myötäilla alkuperäistä tyyliä... kappaleen rakenteeseen/lopputyöhön en sen kummemmin ala keskittymään, hyvin tehdyltä kun kuulostaa niin se on siinä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2 17.08.2006

Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2
Ensimmäinen mielikuva mikä tuli alun äänistä olii eräs todella vanha elokuva nimeltään vihreän timantin metsästys! Jotenkin ääni maailma saa mieleen jonkin eksoottisen maan...Kolumbia! sehän se on! mukavaa fiilistelyä mutta jo neljän minuutin jälkeen alkaa pikku hiljaa kyllästyttää ja muutosta biisiin kaipailisin... pyörittää pyörittää mutta kun ei oikein starttaa...jää vähän ontto olo...odotin koko ajan että biisi pamahtas täysillä käyntiin kun kuitenkin noin siisteillä efekteillä mentiin eteenpäin... hieno kappalehan tämä kuitenkin kaikenkaikkiaan on!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Broken Skies & Empty Road 19.08.2006

Acrobite - Broken Skies & Empty Road
Kommenttia laitellaan niin ku lupailinkin... Alku alkaa kyllä hyvällä voimalla, kick kuulostaa mun korvaan sopivalta...bassline toimii tosi hyvin, kappale näyttäis rakentuvan hitaasti ja kerroskerrokselta...luonnollisesti välissä on kahvitauko...ja tässä kahvitauolla ei kiirehditä...mukavan rauhoittavia elementtejä löytyy suvannon pohjukoista...taas alkaa uusi kerros...eli meno jatkuu, aikasmoinen muutos tapahtuu...ja kappale menettää ehkä hieman draiviaan noitten raskaitten string/lead pumppailujen takia...mutta ei se mitään meinaa... Tykkäsin kyllä tästä, lopputyö oli huolella tehty!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj TuZa - Hardmix.mix 2 the beat (Club Edition) 27.10.2006

Dj TuZa - Hardmix.mix 2 the beat (Club Edition)
kuuntelin useita kappaleitasi ja ideaa näistä kyllä löytyy, sinällään suurin ongelma taitaa olla noissa soundeissa...kannattaa koittaa hakea hieman muhkeutta niihin jotta ei kuulostais noin kuivalta, hieman kaikua ja reverbiä kannattaa kokeilla... ja lopputöihin kannattaa varata hyvin aikaa... kickiin haluisin lisää voimaa ja paremmin esille...nyt se kuulostaa lähinnä kuin hakkais nokian kumisaapasta seinään..:) offbeatti hyppää ehkä hieman liian puun takaa väliin mutta ei se nyt oo niin tarkkaa... melodiat kuulostaa välillä todella hyviltä! rakennetta kannattaa vaan muutella hieman...tai siis mun korvaan näin. esittelyssä et kerro millä softalla teet näitä mutta kuulostais trackerillä väsätyiltä...niissä meinaa yleensäkkin olla huonompi laatu kuin esim.reasonissa tai fl studiossa...ei ku perhana lukeehan tuolla että fl 6... jees! hyvällä mallilla sulla homma menee...lisää vaan biisejä kikkailemaan ja koitas jostain hommata vaikka vst-plugineja kaveriksi niin saat monipuolisuutta soundeihin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - The Jakarta Project 09.11.2006

Acrobite - The Jakarta Project
Jahas jahas tälläistä. alkaa hyvin... kickissä kuulostais olevan munaa... bassline ehkä yllätti alussa mutta sopeutuu muuhun äänimaailmaan hetken kuluttua hyvin, yläpää kuulostaa ehkä hieman yksinkertaiselta, sinne ois voinut laittaa ehkä lisää tavaraa, ääh no en tiiä...toimii kyllä näinkin! melodiat alkaa rakentua mukavan kuuloisesti, vongertava soundi kuulostaa hyvältä... Ammatti taidolla tehty kuulee jo heti mixauksen puhtaudesta! Pidän tästä, hyvänkuuloinen kiksautus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - The Beach (nostatus edit) 18.06.2006

Dreammachine - The Beach (nostatus edit)
Alkaa perinteisesti paukutuksella...hmm...ui ku alkaa mahtavasti liidit, Oikein mukavan kuuloista kicksua, melodiat ansaitsevat aivan erityis maininnan...todella! herättelevän kuuloisia efektejäkin löytyy... Kappale sais olla kyllä hieman pitempi mutta toimii näinkin, sahaliideihin olet saanut mahtavaa soundia ja kumminkin ne erottuvat silti selkeästi...jees! Lopetukseen kaipaisin hieman muutosta...ehkä pitempää laskua tai jotain... Samaa rataa jatkossakin! hallelujaa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faster5 - Space Between 27.05.2006

Faster5 - Space Between
Aikas lailla aloitellaan psytrancen tyyliin...melodioita odottelen...hmm... jää hieman karvas ja sekava vaikutelma...tosi lyhyt genre tyylisekseen... melodiat jään edelleen odottamaan... tuotannollisesti laadukasta tavaraa, miksaus erittäin laadukasta työtä ja uppoaa taatusti omaan yleisöönsä...hieno taidonnäyte artistilta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Sneaky Legs - RT (Distrance trance-mix) 16.05.2006

Distrance - Sneaky Legs - RT (Distrance trance-mix)
Jees...vihdoinkin uutta tuotantoo...kuulostas siltä että laitteisto ois taas kunnossa. Alku on oikein mukavan venyttävä ja tamppaava, sanoisinko pitkään herättelevä. Clubi "aineita" löytyy...(enkä tarkoita nyt päätä sekottavaa) Mun mielestä kick on täysin biisiin sopiva...toi "narahtava vetskari" ääni on toimii...melodiat on ehkä hieman sekavan oloiset, kun jos siis näin tuota koittaa pysytellä hyräillen mukana... tai sit se vaan on niin ennalta arvaamaton ja erikoinen melodiankulku...hyvä näin! Leadeihin & sahoihin oot saanu voimakkaat soundit, jeeh! Lopetus hyvä. Taitoa tämän remixin tuotto varmaan vaati, Varsinkin kun kuuntelee Sneaky Legsin alkuperäistä kappaletta, mitä ei kyllä voi sanoa perus tavaraksi...Hyvin oot saanu tähän RT:tä mukaan, jatkettuas omalla tyylilläs! Loistava remixi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 14.05.2006

AAE - Seconds
Äänimaailmaltaan hieno suoritus, itse en yleensä pidä näin letkeästä menosta mutta tää oli kyllä laadukas kappale. Ainut oikeastaan mikä jäi vaivaamaan on tuo äänenlaatu, voi tietysti johtua laitteistosta... Ei muuta ku jatka samaa rataa, homma toimii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Tuhatta vuotta 11.04.2006

jm8k - Tuhatta vuotta
Alkaa aika odottelevasti, ja sit naps...murinat katoaa vähän liian yhtä äkkiä ja kicki jää naputtaa... Railakasta meininkiä mennään ilmiselvästi ja riitasoundit jyllää aika vahvasti..tukkoisuutta ilmenee paikkapaikoin ja hieman sekavaksikin tahtoo heittäytyä välillä...mutta en tiedä onko se sit huono asia, psyykkistä musiikki tyyliähän tämä edustaa selkeästi ja soundit "velloo" tiukassa hihat&drums kompissa...toivoisin kickiin voimaa lisää ja bassolinja selvemmäksi...hihatit sopii tähän hyvin. kuuntelin kahteen kertaan mutta ikävä kyllä sanasto jäi vähän vähäiseksi, itse kun en ole paljoa tutustunut psytranceen. omaalaatuaan ja luulen että uppoaa psy kansaan...jees!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antibiootti - my sound(editti) 26.01.2006

Antibiootti - my sound(editti)
Bassolinja kulkee mukavasti vaikka ei kovin erikoinen olekkaan...todella mukavan kuuloiset soundit/ kikkailut korottaa tän kappaleen arvosanaa. drumssin on aikalailla perus kamaa, ei yllätyksiä. kaiken kaikkiaan mukavan kuuloinen trance biitti jossa melodiat on vahvimmassa osassa! Ready to Dance!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Carol 30.01.2006

Acrobite - Carol
Hmmm...hyvin rauhallinen ja mietteliäs melodia...tuli heti mieleen jokin surullinen leffa kohtaus! tää sopisi sellaiseen todella mahtavasti, kun joku kuolee toisen käsi varsille..( siis leffassa )! ensimmäisellä kuuntelu kerralla tuo alun banjo ei kuulostanut oikein hyvältä mutta jo toisella kerralla sen tietää sopivan biisiin...huilut tuo mahtavasti tunnelmaa ja surullisuutta! sniff! oikein nautittava kappale joka on mun mielestä helppo kuunnella, ei yllätyksiä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Tällainen Perjantai 09.12.2005

jm8k - Tällainen Perjantai
Hmm...Voimakkaat äänielementit taistelee taas paikastaan tässäkin kappaleessa...melodiat ei itseäni hirveesti miellyttänyt, ja välillä basso linja haki omaa paikkaansa liikaakin...drumssit on ihan hyvää kamaa kuten sulla yleensäkkin...psytranceen en oo hirveesti perehtynyt mutta ainahan niissä jotain sekoa kaivataan...kyllä tää ne täyttää!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Tee näin 09.12.2005

jm8k - Tee näin
Kaipaan näissä kappaleissa niin sanotusti "etäisyyttä" mikä mun mielestä on spytrancen se juttu...kyllähän tässäkin paikka paikoin tulee mahtavia efektejä ja stereo kuva laajenee kiinaan asti mutta sellainen...spykosomaattinen leijunta puuttuu tästä biisistä, missä mieli menee välillä maahan ja sit pomppaa taas taivaisiin...vähän kuivan kuuloinen, toimis pirun hyvin jossain tasohyppely pelissä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sikariporras - Astra & Ode - Raidat Auki! 05.12.2005

Sikariporras - Astra & Ode - Raidat Auki!
Lapinkansa jyrää! kyllä tämä ehdottomasti on suomi hip-hopin yläkastiin kuuluu...agressiivisen nopea temposta tavaraa, soundit & scrätsäilyt toimii hyvin, vähän rikotumpaa ja voimakkaampaa kickiä oisin kaivannut...mutta hyvä näinkin, riimit ok!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enternity - Solumine (Original Promo) 09.11.2006

Enternity - Solumine (Original Promo)
Alkaa tutulla ja turvallisella tyylillä , pikku hiljaa rakennetaan tunnelmaa.. tosiaan voi huomata vaikutteita spaceshyntistä, mennään ehkä siinä trancen rajamailla, mutta erittäin hyvän kuuloista on! vois hyvin kuvitella tän kasari hitiksi, melkein nään äijän soittavan tätä syntikalla lavalla isot arskat päässä...ja 80-luvulla tottakai! :) melodiat on upeita, tykkään paljon...kuulostaa vähän waspilta tuo "pää" instru... kaiken kaikkiaan mahtava trance disco pläjäys, biisin ajoitusta kun oisit saanut aikaistettua 20 vuodella nii oisit taatusti rikas ja kuuluisa...:) Todella iloisen kuuloinen kappale! jees!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - no exit 09.12.2005

Monoacid Soundsystem - no exit
pakko laittaa pisteet uusiksi ton alkumelodian takia...on se vaan jotenkin niin pirun siistin kuuloinen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - no exit 07.12.2005

Monoacid Soundsystem - no exit
Pitipä heti tarkistaa ettei kelli vaan jäänyt vetskarin väliin! sen kuuloinen alku tässä kyllä oli, kicki on sopivan rösöinen mutta silti pehmeän kuuloinen...hihatit hakee hyvin stereo kuvaa, tossa 1.08 kohdilla alkava outo melodia on aivan mahtavan kuuloinen! loppua kohden alkaa jo pikkaisen kyllästyttämään bassolinjan rutina mutta rytmin vaihdokset pelastaa pelin...sais olla hieman lyhyempi, mutta muuten kaikkiaan erinomaisen erikoinen kappale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Gentle plastic rounds 28.10.2005

Monoacid Soundsystem - Gentle plastic rounds
ensin tuli mieleen ihan mr.oizo, notta ristus! taas aika sairaan kuuloinen biitti, mut hyvässä mielessä...jään taas kaipaamaan jotain melodiaa, se kun oon vaan mun pakkomielle...noi c-64 syntsit toimii hyvin mutta basari vähän yks toikkoinen mun mielestä tähän biisiin...siitä miinus...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - I hit U with nosense 28.10.2005

Monoacid Soundsystem - I hit U with nosense
Ei ehkä ole mun tyylistä, mutta kun kuuntelin loppuun niin ois tehny mieli polttaa levylle ja lähtee kuuntelee autossa paremmilla vehkeillä...ehkä jotain melodiaa jäin kaipaamaan, mutta tosi psyykkisen kuuloinen biitti, edelleen toistan että turhan pitkä...säröt ja efektit toimii hyvin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Puhelin 27.11.2005

Juha Kiili - Puhelin
hmm, enpä näin amatöörinä osaa tästä kyllä mitään huonoa sanoa, hyvän kuulostahan tämä kun on...jotkut ne vaan osaa...jatka samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Timeless Flame (remastered) 12.10.2005

Distrance - Timeless Flame (remastered)
Tosi hyvä...alku tuntu ensin yks toikkoselta mutta ku kuunteli vähän eteenpäin niin kaikki ikäänkuin "loksahti paikoilleen"! tosi hyvän kuuloinen melodia ja efektit...ysin annan siksi koska tossa kahen ja puolen minuutin kohdalla ääni heitteli aika oudosti..voi olla tarkoituskin mutta siitä ainut piikki ruusupuskaan...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amplitude - no.1 03.10.2005

Amplitude - no.1
ihan kivan kuulonen ja yksinkertainen ...se toimii...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 27.05.2006

Kongo - Tyhjä Huone
Alku lähtee hienosti...laulajan ääni tuo mieleen eurooppa3 80-90-luvuilta...sanoitukset toimivat minun mielestä hyvin, hieman liian hidas ja rauhallisen temponen...näissä biiseissä kaipaisin jotain korvia hivelevää ja kaunista melodiaa...hieman liian samaa toistavaa ja se "jokin" tästä minun mielestä puuttui... kaiken kaikkiaan toimiva biisi.