Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 236 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Sleepless City 23.07.2016

Wavescale - Sleepless City
Vasta tossa 7 vuotta sitte kommentoin mut oha tää gova :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Serenity 16.09.2013

Wavescale - Serenity
Mä taisin kuulla jonkun klipsin tästä ku fb:ssä juteltiin. Mut hyvältä kuulostaa :) Vanhaa kunnon Wavescalea. Melodiameiningit maistuu taas. Hyvä biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä 20.12.2012

Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä
Täähän toimii! Kertsi varsinkin aivan loistava. Tuotanto on jäätävän hyvää, jee veezay!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dare - Friends 19.08.2012

Dare - Friends
Hyvää soundia, suht selkeä ja puhdas miksaus. Melodiat aika perusvarmoja, mutta toimii. Varma ote tässä biisissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paulus - sama kahvila 08.07.2012

Paulus - sama kahvila
Muistan kuunnelleeni tätä biisiä joskus sillon vuosia sitten, kun laitoit nämä ekan kerran jakoon täällä mikserissä. Edelleen toimii. Tuotanto ja toteutus on biisin iästäkin huolimatta riittävällä tasolla, jotta biisin sanoma ja idea tulee esille. Hyvä kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - Valley of Misery 21.02.2012

REBELROCK - Valley of Misery
Biisinähän tää on hieno. Miksaus on muuten ihan kelpoisen kuuloista, mutta jotenkin tuo laulu on jäänyt liian hiljaiselle. Jää ihan noiden massiivisten skittojen jalkoihin. Jotenkin tuntuu että laulusta on limitoitu tai kompressoitu tosi rankasti pois piikit ja treshold-arvo on jossain ihan liian alhaalla, jolloin laulusta ei korostu ollenkaan sellaiset sävyt, jotka tuosta muusta miksauksesta erottuisi. Liian vähän dynamiikkaa, liian vähän volaa - jää ujo ja pelokas kuva. Sävellyksenä oikeinkin toimiva, laulun miksaus pistää vähän vituttamaan. Mut mielellään tätä kuuntelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - The Drive (Original Mix) 01.12.2010

Fleeticer - The Drive (Original Mix)
Kuuntelen tätä duunis huonoilla kuulokkeilla, mutta koetetaan jotain nyt kommentoida. Soundista paha sanoa nyt mitään, alussa haikat ja yksinäinen syna vähän jäätävät. Kuulostaa vähän tyhjältä. Mut breikin jälkeen koko homma pelaa jo paremmin, kun melodiapuoli ja basso lähtee liikkeelle. En tosiaan osaa sanoo yhtään kuulostiko tää vähän kevyeltä näiden surkeiden kuulokkeiden ja integroidun äänikortin takia vai siks että kyseessä on vissiin vähän "välipalabiisi". Mut kyllä tän läpi popitteli. Ihan hyvä setti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Dreamworld 14.11.2010

Wavescale - Dreamworld
Ja mikseri on taas entisellään, kiitos Wavescalen biisipäivityksen! nyt tulee sitä arvostelevaa kritiikkiä ;) Raikas äänimaailma. Basso murisee mukavasti, oisko tosin jopa liikaa esillä? Synat on raikkaita ja hentoja, siks toi basso vähän syö niiden muutenkin kepoista preesenssiä. Mut makuasia, ei basson miksaus kuitenkaan juuri häiritse. Tuon voisi itse asiassa mieltää pääelementiksi, joka johdattaa muuta kokonaisuutta. Melodiakulut ovat taas tuttua laatua teikäläiseltä. Tulee mieleen kyllä joku elämää suurempi seikkailu. Vie ihan muihin sfääreihin. Voisin kuvitella että jossain todella hyvissä animepätkissä musiikki on jotain tämmöistä. Snaresta pitää kans vähän purpattaa. Vähän laiskasti lyö? Samplen pituutta aavistus pois / kompuran säätöihin pientä tiukennusta? Melodiat / raikas äänimaisema / tunnelma antaa aihetta kymppiin, nää pienet häiritsevät tekijät ehkä tiputtaa ankaran arvosanani ysiin. Eikun uutta matoa koukkuun jos tämmöisiä on varastossa enemmänkin! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Forget Me Not 13.11.2010

Misty Steps - Forget Me Not
Hirmu kaunis biisi. Kai näitä voisi säveltää lisääkin? :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Lift Off feat. Neotrone 04.06.2010

NoJustSe - Lift Off feat. Neotrone
Ihan pirteää meininkiä. Jotkut soundit kuulostaa pikkusen raaoilta/hiomattomilta. Enempi sais ehkä käytellä pehmentäviä efektejä kräsheissä ym.. Haikatkin pikkasen liian raa'an kuuloset. Melodiat on ihan kivoja ja yleisfiilis biisissä on pirteä. Vielä kun saisi bassopuolen potkimaan pari pykälää kovemmin niin tässä voisi olla ihan tanssittava kesäbiisi. Mut ei paha veto. saa mainostaa jatkossakin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Mediterranean Day (Original Mix) 27.05.2010

Fleeticer - Mediterranean Day (Original Mix)
Ihan keveää leijailua ja hyvää fiilistelyä taas sieltä suunnalta. Melodia ei sillä tavalla jää pahemmin mieleen, mutta biisissä on sen verta mukava fiilis kokonaisuutena että plussalle jäädään. Sopivan huoleton meininki, ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen kesäbiisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision - Friday Night (D-Vision RMX) 26.05.2010

D-Vision - Friday Night (D-Vision RMX)
Hyvää settiä :) Hyvin oot saanu voksut upotettua mixiin. Breikki kuulostaa loistavalta. Vähän vois marista ehkäpä rummuista & bassosta, niistä tuntus puuttuvan aimo annos voimaa. Basarista soundi vaihtoon ja bassoon jostain kassillinen munaa ja rytmi ehkä tamppaavammaks. Padit, liidit ja piano kuulostaa hienolta, huipputasoa. Mukavan pirteä pläjäys tää oli keskiviikkoon, tänks!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asteekki - Vesi 26.05.2010

Asteekki - Vesi
Hienon kuuloinen biisi. Melodia on kaunista, soundi on hyvää. Laulut vain on vedetty vähän liian rankan filtterin läpi, kaikki alataajuudet poissa? Vähän turhan ohkaisen kuuloista. Noin muutoin hieno kappale. tuli hyvä fiilis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Wounded 09.05.2010

Wavescale - Wounded
hahaha.. olinkin tänne kommentinkin sit jo kirjottanut. No, kunnon laitteilla kuunneltunahan tämä vasta pääsee oikeuksiinsa ;-) ilmankos kuulosti tutulta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Wounded 09.05.2010

Wavescale - Wounded
Tutun kuuloinen poljento.. olisko Spirit Walker vai mikä ollut mistä tämä tuntuu tutulta.. No eipä sillä väliä. Äärettömän kaunista tunnelmointia. Tässä on tosiaan sellaista elokuun meininkiä. Diggailen noista mahtipontisista "huiluista" ja perkussioista jotka kilkattaa taustalla. Tää biisi toimii kuin tarinankerronta. Nyt oon kyllä jo vihainen itselleni etten ole useammin tänne eksyny näitä kuuntelemaan. Tulee heti paremmalle mielelle. Ei muuta kuin Thumbs Up ja uusien biisien työstämiseen. Täällä ainakin odotellaan innolla. ja soitellaan odotellessa näitä aiempia taideteoksia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Sleepless City 09.05.2010

Wavescale - Sleepless City
No hoi! Eipä ole tännekkään valitettavasti tullut eksyttyä. Biisiä oon tosin kuunnellut silloin tällöin ja hyvin maistuu. Tuttua melodista otetta löytyy. Tosiaan hyvin vois kuvitella tätä kuuntelevansa samalla kun ajelee öisen kaupungin läpi katuvalojen loisteessa. Äijän tyyli kolahtaa kyl edelleen ihan ku aiemminki.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Sean Bayer - Yearning (Fleeticer Remix) (released!) 09.05.2010

Fleeticer - Sean Bayer - Yearning (Fleeticer Remix) (released!)
Ja leijaillaan taas. Jätkän tuotantoon pitää kyl ajan kans tutustua sillä just tällasta settiä oon vähä nykytrendin vallitessa jääny vaille. Mukavaa vaihteluu ja "helppoo" kuunneltavaa esim. rankan työpäivän jälkeen. Eiku eteenpäin vaan sanoi mummo lumessa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Across the Globe (Original Mix) (released!) 09.05.2010

Fleeticer - Across the Globe (Original Mix) (released!)
Jep.. vähän ollut nyt fleeticer-taukoa. mutta tuttu tyyli paistaa edelleen läpi. viimeksi kuulinkin sulta ton magellanin (jonka toki nettikaupasta poistin :), aika samoilla linjoilla tässä mennään. raikasta soundia, leijailua. tämmöstä hyvän fiiliksen musiikkia. Soundit pelaa ihan hyvin, mutta ei niin hyvin että tää varsinaisesti pistäs pään nyökkäämään. eli vähän lattea meno kuten acrokin mainitsi. Tunnelmaltaan kuitenkin hyvä biisi, tykkään tästä kevyestä ja pirteästä leijailusta. ei kaiken tarvi aina tampata tärykalvoja lommoille :-) Keep up!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Don't Cry Sun, You Have Me 25.01.2010

Misty Steps - Don't Cry Sun, You Have Me
Edelleen todella kaunis biisi. pianomusiikkia parhaimmillaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spiritus & Asper - Shanghai Story clip 14.11.2009

Spiritus & Asper - Shanghai Story clip
Hyvin polkee. hyvä pojjaat.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Wounded 20.10.2009

Wavescale - Wounded
Täs läppäril kuunnelles ei iha hahmotu toi soundimaailma täysin. mut se mitä hahmottuu kuulostaa tosi hyvältä. äijän melodiat oikeen kourasee taas syvältä. hyvässä mielessä. mieli lähtee lentoon tätä melankoliaa kuunnellessa :) toi arppi varsinkin on kaunis.. kantaa biisiä hyvin. Lisää tämmöstä settii vain. osaat tän. ps. Eka kommentti erittäin pitkään aikaan minulta kellekään, onnea ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Dija Wu 22.12.2008

Acrobite - Dija Wu
Jeh. Kyl tässon paketti mukavasti kasassa. Melodiat on aika perus, mut toimii meikäläiselle ihan hyvin. sahaukset kuulostaa taatulta laadulta. Toi arppi on ehkä biisis parasta, tosi hyvin toimii edeleenki. Pientä nurinaaki vois viljellä, biitti ei toimi ihan yhtä hyvin ku melodiapuoli, Basari laahaa pikkuisen, ja clappia ois voinu ehk viel vähä liiskata tiukemmin kiinni tohon basariin.. ainaha sitä kaikkee tosin vois tehdä. Ei näinkään haittaa kuuntelua mitenkään suuremmin. Tosiaa ihan piristävää pitkäst aikaa kuulla jampalta myös ihan rehtiä trancea. pitää myöntää ettei trance meikäläisellekään enää kolahda ihan yhtä kovasti kuin kunnon house. Taloa sen olla pitää. Mut jees. hyvä saada acrobiten puoleltaki taas jotain uutta popitettavaa. Toi arppi on jotain sellast soundiltaan mitä kuulis mielellää enempiki. Mä lopetan selittämisen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Vibe 22.12.2008

Distrance - Vibe
Tää on oikeasti kyllä aika perus :) Tulee aika paljon tuosta kellottelukohdasta mieleen Around The World.. Se on hyvä taikka huono asia, riippuu mistä päin katsoo. Melodiakulut on perinteisiä ja sahat raikaa. Ei tosin haittaa yhtään tän biisin tapauksessa. Kliseitä voi käyttää jos sen tekee taidolla, niinkuin nyt. Kyllä tätä biisiä mielellään popittelee. Tuotanto toimii ihan mukavasti, mikään ei häiritse erityisesti. Hyvä välipalabiisi tulevia biisejä odotellessa, mikäli tuota lupausta nyt on uskominen :) nimittäin että pian tulisi lisää. odotellaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Virus 29.11.2008

D-Vision Oldies - Virus
Mukava setti. Vocoderin/puhesynan käyttö alkaa teikäläiselle olemaan ihan tavaramerkki. Hyvin skulaa toi puhepätkä. Biisissä on alusta loppuun klubimeininkiä. Vinkuvia liidejä ei sahojen vallitessa ole hirveästi kuullut, ainakaan mikserissä. Miksaus pysyy hyvin kuosissa. Basari voisi olla paremmin esillä, muttei se niin pahasti jää jalkoihin että paljon pitäisi siitä marista. Ainiin. Testasin tätä biisiä pienehköä soundcheckiä tehtäessä ennen tapahtumaa jossa toimin tiskijukkana. Toimi suuressa salissa isoista kajareista hyvin, bassopäät eivät olleet puuroa vaikka pikkaisen olikin buustia mikseristä. Muutama kaupallinen biisi sen sijaan hiukkasen puuroutui bassoista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Aurisgale - Length of Eternity (Acrobite RMX) 01.11.2008

Acrobite - Aurisgale - Length of Eternity (Acrobite RMX)
Muistan kun jätkä työsteli tätä joskus kauan sitten (vuosiko siitä vaan on?) . Oikeastaan kaikinpuolin jää jätkän nykytuotannoille 100-0. Kyl tän silti kuunteli mielellään läpi. Toimiva paketti, mut ei teikän nykytasoa tai lähelläkään sitä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lasada - O.K. 25.08.2008

Lasada - O.K.
Loistavaa :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Mikko L - My Girlfriend 03.01.2009

Mikko L - Mikko L - My Girlfriend
ihan mukavasti tätä popitteli. sellainen tuli mieleen jotta aika tyhjät keskialueet / alamiddlet on. Laulut on leikkailtu hirmu korkeelta. Eli aika varman päälle on equtettu jotta taatusti sopii, siin samas ehkä vähän liikaakin. mut melodiat on hyvät ja soundit pelittää. Noi laulut on ihan ok. Ihan mukava kesäbiisi :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Dark Skies (2008 Version) 20.06.2008

Wavescale - Dark Skies (2008 Version)
Piti tulla kommentoimaan :) pitkäänhän sun biisit on meikäläisen soittolistal pyörineet, mutta en oo hiiskunu ;) Hyvältä kuulostaa alusta asti. Meinkinki on alakuloista, melankolista. onhan kyseessä synkät taivaat ;) Liidit on hienoja. tos 1.05 alkaa tosi makean kuulonen syna. Ihan snadisti vaan joku siin häiritsee miksausta, ehkä reeverbiä tai jotain aavistus liikaa. mut todella hieno kohta kuitenkin. Slayerit soi hyvin. Padit on hienot. Taukokohdan rummut on efektoitu siististi. Seuraavakin kilkattava liidi toimii hyvin. siihen päälle ei tosin enää meinaa slayeri mahtua, pien miksausongelma tossa kohdassa. Lopussa tulee viel toi tuomiopäivän liidi jota ehdin kehuakin jo. siitä miksaus kuntoon ja toi kilkatusliidi+slayeri -yhdistelmä jotenki fiksummaks niin olishan kympin biisi :) Hyvää juhannusta muuten!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zune - Uranium Panda 07.03.2008

Zune - Uranium Panda
Jees. mukavan rapeeta soundia ja basso möyrii kivasti. Melodiasynissa vaan on ihan liikaa reeverbii.. Miksaus ja biisin kokonaiskuva kärsii siitä että synat on niin taustalla.. Tulee vähän taustamusafiilis.. Melodiat ei hirmu kovasti iskeny, selvempää koukkua kaipais. En mä ihan tämmöstä elektroonista yleensä kuuntele, mut ihan mielenkiintonen paketti oli. Rummuista plussaa, hyvin kasatut. rakenne ois voinu olla selkeempikin, mut ihan jees. Reeverbinkäyttö vaan kuntoon ja rakennetta pikkasen selvemmäks niin hyvä tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream Vault - Virgin Forest 27.02.2008

Dream Vault - Virgin Forest
Tosi mystinen tunnelmahan tässä biisissä vallitsee, niinkuin sulla yleensäkin näissä chillauspätkissä. Soundi tuo välillä mieleen kasarisynailut, tosin pienellä softaleimalla. tykkään siitä miten basso chillailee tossa biisissä mukana ihan omana melodiasoittimenaan. mulla trancebiiseissä se yleensä on semmonen tukijalka eikä ihan varsinainen instrumentti. Miksauksesta sen verran että ihan hyvältä näin luureilla kuulostaa, toi sointupadihässäkkä ehkä vähän puskee läpi välillä. rummut on mukavan minimalistiset ja toimii. piste. Efektejä oisin kaivannu ehkä enemmän, noi linnunviserrykset kuulosti niin hyviltä mutta sitten ne loppuikin täysin seinään.. Melodioihin ei saa ihan älyttömän hyvää tarttumapintaa, mutta fiilis on erittäin hyvä. Mielialabiisi, mut niinhän ne kaikki. Tämmönen iltaväsymys kun pukkaa ja silmät meinaa painua kiinni niin tää musiikki toimi 100%:sti. Toimiva paketti oikeastaan joka mittarilla. olipa sekava vuodatus..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Flare up! 18.02.2008

Distrance - Flare up!
Hyvä veisu tää kyl on. basso on siisti, toimii ehkä parhaiten koko biisissä vaikka alkuun vähän arvelutti. Melodiat on hyviä, varsinkin toi päämelodia. Tos päämelodiakohta vähän kärsi tosta haikasta, tuntu et se tunkee vähän turhan innokkaasti siihen esiin. Päämelodia kyl tosiaan sinänsä ihan mahtava, vaikka ehkä jotain ton tapasta on joskus ennenkin kuultu. Tosin ei ehkä trancessa vaan jossain tyyliin soundtrackissa. Biisin rakenteesta ei oo oikeen mitään mussutettavaa, paitsi että tuol alkupuolella ton sahan feidaaminen messiiin 1.10 tjsp -> ei itelle toiminu ihan parhaalla tavalla. Vähän jäi hakeva fiilis tosta. Mut jöö. toimiva paketti kyl. Aina ei voi joka ratkaisu miellyttää jokaista, niinkun minua ei tässä piisissä noi pari seikkaa miellytä, mut kokonaisuus ratkasee. :) numero puhukoon puolestaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - I feel alright 18.02.2008

D-Vision Oldies - I feel alright
Mukavaa menoa alusta asti. Voksut tuo tähän biisiin tosi mukavan loopin. Soundit on ihan hyvässä kondiksessa. Tilantuntuakin on saatu mukavilla synafilleillä aikaan, ne kun soi stereossa tuolla taustalla. Basarista kyllä puuttuu tehoja, ehkä jonkinlainen napsu tms.. Jotta toi kompressointi toimis sataprosenttisesti niin basari sais olla kunnollinen "tukijalka" biisille, mitä se ei nyt ihan oo. Miksaus on muuten hyvässä kondiksessa ja saundit toimii kyllä ihan hyvin. Hyvästä stereokuvasta erikoismaininta kyllä. Ihan mukavasti tällä piisillä lähti kyllä päivä käyntiin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Torvinen - Tammerkoski 09.06.2008

Mika Torvinen - Tammerkoski
Tajuton kokonaisuus. Ei tähän jaksa enää mitään päteä niinkuin joku isompikenkäinenkin.. Kympin työ, tää voitti vangeliksen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Seven Seas (Original Mix) 13.01.2008

Fleeticer - Seven Seas (Original Mix)
Miksaus on ihan hyvä, eipä siinä mitään. Aloitus on aikalailla perinteinen, biitti toimii ihan ok. Tommoista letkeää popittelua. Basso tulee tutulla tavalla mukaan, ja miksaus senkin osalta on ihan hyvä. Se soi sterkussa ihan mukavasti, mutta soundi on jotenkin aneeminen, vähän mitään sanomaton. Melodiat on mukavia, mutta mitään hyperfiiliksiä ne ei herätä. Soundit on puhtaita, minun makuun liiankin puhtaita ja aika ohkaisiakin. Yleisesti ottaen tässä biisissä soundi tarttis munaa vähän lisää, sillä tää menee melko leijumiseks (mikä ois ihan hyvä jos olis jotain kontrastia sille, mutta nyt vaan ei juuri ole.) Rakenne on kyllä hyvä, pakko sanoa. Jotain siistiä tästä vaan puuttuu, kuten räväkämmät saundit. Koukkuakaan ei oo koskaan liikaa. Tällä kertaa ei minuun iskenyt, ehkä osittain menee tämänhetkisen fiiliksen piikkiin, osittain ei. Jatkoa vaan, mielenkiinnolla odotetaan uutta biisiä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Hiljainen ilta feat. Valveuni 27.10.2007

Mc Mane (Vanhat) - Hiljainen ilta feat. Valveuni
khyll... aina hirvee shokki kuunnella näitä sun uusia piisejä, kun mieles on vielä ne vanhat ja ehkä vähän vähemmän laadukkaat setit. Hyvää työtä kaikinpuolin. Biitti vähän muovia, pianot silti hienot. Valveunen laulut taas gutaa korville, mutta jotenkin ois ehkä kaivannu jotain pientä efektointia, kun tausta niin konemainen. mutta thumbs up ja eteenpäin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Do you feel me 23.08.2007

D-Vision Oldies - Do you feel me
Aika pikaisesti polkasee biisi käyntiin. Fiilikset on kyl aika korkeella kun sointukulku paljastuu, hyvin toimii noi naisvoksutkin tuossa ohella. Basso on todella hyvä. Haikat on perussettiä sulta, mut toivois ehkä tässä biisissä jotain vähän varioivempia haitsuja ja pikkasen enemmän draivia niihin. :) Basari on aika letkeä, ja kuuluu ihan hyvin. Ehkä sais omata vähän enemmän alimpia taajuuksia, nyt on ihan snadisti semmonen naputtaja vaan tuol taustal. Sahailuja sais mun mieleen olla enemmänkin. nyt on melkoisen hillitysti selkeitä sahaliidejä käytetty. Tosin, onhan niitä niin paljon maailmassa, ettei mitään menetä vaikkei just tässä biisissä sahattas 24/7. Sahan saundi on hyvä, mutta ehkä sais vähän kovemmalla olla? Hyvä veisu tässä on, mutta hiton nopea startti, basari ja haikat sais ehkä olla astetta kovemmat jotta tämä sinun parhaaksesi nousis. Melodiat on kivat ja kesäiset, ja klubeilla tätä kyllä perhana vie tanssis. Pikkujuttuja ja minä oon väsynyt.. Joten sinne arvosanapuolelle tästä.. ysi tulee, mutta tässä olis mun mielestä semipienellä säädöllä ainesta kovemmaksikin hitiksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Do you feel me 23.08.2007

D-Vision Oldies - Do you feel me
ja siis piti sanoa että hiton nopea startti vähän syö biisiä + basari ja haikat sais olla kovemmat. anteeksi tämä typotus, harjoitukset vei mehut miehestä ja nyt tekis nukkumaan mieli :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Hot Import Nights 01.08.2007

Labtracks - Hot Import Nights
Basari on tuommoinen kiva, melko akustinen pannukakku. hyvin toimii. juuri tämäntyyppiset basarit tuntuu livekeikoilla rintakehässä kunnon tamppauksena. Basso on ihan hyvä.. ja jotenkin tämä basari-basso-yhdistelmä tuo mieleeni housen?.. Synafillit rakenteluvaiheessa toimii ihan kivasti, ja basson fillit on vähintään omaperäisiä. Breikki on hyvin ajoitettu, mutta sen jälkeen odotin jotain uutta tähän soppaan. mitään uutta ei kuitenkaan oikeastaan tullut, joten pieni tylsyys pääsi iskemään. Ehkä tämmöistä musaa tulis kuunnella ihan muuhun kellonaikaan ja ihan muissa merkeissä kuin mitä nyt kuuntelen.. Tämmöinen looppaaminen alkaa unettaa. Melko paska kommentti, en oikein päässyt sisään biisin fiilikseen. pitää kokeilla illemmalla kuunnella, jos vaikka irtois paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Hip-Hop (Varattu) 22.07.2007

Yollu - Hip-Hop (Varattu)
Samplebiitit harvoin nappaa. Toimivia ne voi olla, mutta samplaamisen jaloa taitoa en hirveästi arvosta. Tässä nyt on ihan kohtuutoimivaa matskua. Rummut kuulostaa tunkkaisilta, en sitten tiedä onko sillä haettu jotain tunnelmaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jarkko S - My Desire (Jarkko S Rocksphere Remix) 01.10.2007

Jarkko S - My Desire (Jarkko S Rocksphere Remix)
Tämä biisi potkaisi minuun muutama viikko takaperin melkoisen housekuumeen, joten pakko nyt käydä vähän ylistämässä. Hiton hyvä poljento läpi biisin, synat on raikkaita ja meininki kaikinpuolin katossa. Onnistunutta taloa. kymppi lävähtää ja faniutuakin kai pitää. :) Täytyy itsekin tätä genreä kokeilla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - White Rain (Acoustic Dreaming Version) 16.07.2007

Misty Steps - White Rain (Acoustic Dreaming Version)
Eikä tämä mikään ahdistava ole..? Tyhmä se on kuin saapas joka niin väittää >:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - White Rain (Acoustic Dreaming Version) 16.07.2007

Misty Steps - White Rain (Acoustic Dreaming Version)
Tämä toimii minusta itseasiassa tämmöisenä jopa paremmin kuin pianolla. :') tulee oikein talvinen fiilis varsinkin 1:07 -> Juuri näin kuvataan musiikillsesti talven hidas tulo :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Green Bubbles 06.07.2007

gerana - Green Bubbles
söpövä. Chill out on selvästi sun juttu :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Night Of Art (Varattu) 22.07.2007

Yollu - Night Of Art (Varattu)
Ihan mukava sample valittu, mutta basso on tuollainen turhan kumea siniaaltohässäkkä. sen oktaavia olisi voinut vaikka kokeilla laskea pykälää alemmaskin. rasittaa vähän korvia noi ylemmät nuotit. muutenkin potkis paremmin ihan alakerrassa, nyt se vaan vähän humisee tos taustal. Melodiat on hyviä, mutta sampleja. Rummut on ihan hyvän kuuloiset. snare on vaan vähän hento, mutta jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Indian Rain 28.06.2007

gerana - Indian Rain
Erittäin söpöä musiikkia minusta :) Ei tätä alkuperäiseksi tunnista, muttei se haittaa. loistava on, jju ^_^. Ehkä vähän säästeliäämmin käytetty sitä alkuperäistä ideaa kuin siine originaalissa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix) 13.06.2007

Acrobite - Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix)
Jeah. Semmonen setti oli tämä. Armottoman kovasta skaalastani paukahtaa kymppi tälle tuotokselle. Maksu sit mun tilille tän päivän aikana niin saat pitää kymppis ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escay - Affection 19.07.2007

Escay - Affection
HUPSISTA! Täältähän löytyy aivan saakelin valmista matskua. :O selvää kehitystä tapahtunut sitten nectino-projecktin. Kuuntelin äsken DJ Orkidean vanhoja settejä ja pistin tämän perään soimaan; soundihan on täälläpäin jämympää kuin _jollain_ ihmeen dj orkidealla. ;) Asiaan ( paskaakin voisin jauhaa vaikka neljä kertaa aiempaa enemmän ) Basari on mukavan tuju, sen taajuusalueet on kunnossa. Napsuu ja jytisee. Rakentelu tosiaan alkoi aika lennosta kuten anskee sanoi, mutta mulle toimii tommosetkin ysärialoitukset ihan hyvin. Padit on ihan kauniit, tosin mä tykkäisin tässä tapauksessa padeista jotka vähän eläis enemmän. nää on aika kliiniset. Pitchiin vähän jotain sine-lfo:n tynkää niin johan potkis perseelle. Noi arpeggiot alusta asti kuulostaa kivoilta lisiltä tuohon soundimaailmaan, joka on kiitettävän täynnä (ei liikaa, vaan sopivasti.) Offbeat-bassosta valittaisin ihan tavan vuoksi jos se ei toimisi tässä näin hyvin. Ekassa breikissä tosi kiva melodia ja soundi, mutta siitä noustiin mun mielestä turhan nopeesti ton kompin kera. vähän rauhallisempi rakentelu olis ollut paikallaan. Varsinainen suvanto sitten tulee vähän jälkijunassa, ja tunnelma ei ole niin korkealla enää siihen laskeuduttaessa kuin mitä se oli ekaan breikkiin mentäessä. Suvanto silti toimii ihan mukavasti ja piano kuulostaa erittäin kauniilta. Kaikin puolin voisi sanoa että Soundit, miksaus ja melodiat vaan yksinkertaisesti toimii. ainoa heikko juttu on biisin rakenne, josta saisi pienellä viilailulla selkeämmän. nyt ei oikein tiedä, missä kohdilla se suurin koukku piilee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galaxion - Voice Of Forever 2007 22.07.2007

Galaxion - Voice Of Forever 2007
Juu, pakko yhtyä edelliseen että mukavastihan se jytisee. Offbeat-bassosta tekisi taas niin kovasti mieli marmattaa, mutta hyvinhän se tässä toimii niin olen hiljaa :) Basari ja basso on nimittäin tosi hyvin säädetty yhteen. rummut kuulostaa hyviltä, vaikkakin openhat ihan pikkaisen jää välillä taustalle/liidien alle. Synien soundit on taas sitten loistavia. ihan korvia hivelee. Melodiat on myös, mutta yksi kohta (1:40 ->) kaipaa vielä vähän sulattelua. aika nopeasti nimittäin lähdettiin teemasta toiseen. Ei biisissä sinänsä juuri mitään vikaa ole, vähän vain jäi hampaankoloon joitain juttuja. :D Tuotanto on niin varmaa ja tasokasta että pitää ihan jo sen takia oikein etsiä jotain mistä marmattaa :) biisi on kyllä hyvää tasoa mikserin spacesynth-skenessä mutta ehkä ei sun parhaas kuitenkaan. Kesäbiisi kuitenkii ehdottomasti..!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj RefleX - Ultimate SippeSong 26.04.2007

Dj RefleX - Ultimate SippeSong
Mukava biisi, kyllä sun kannattaa jatkossakin panostaa näihin melodisiin pommeihin :) Pianosta löytyy vähän marmattamista, nimittäin se olis varmasti toiminut paremmin jos olisit saanut siihen jonkinlaista variaatiota/dynamiikkaa. nyt se on aika koneellisen kuuloinen kun jokainen nuotti soi yhtä kovalla. jeh. Melodiat kyllä jäi soimaan päähän. Soundeista ei muuten oo juurikaan valittamista, hyvin toimii. Miksauksessakin on menty speedin jälkeen jo huomattavasti eteenpäin :) Keep going.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riga Mortis - Invasion 14.04.2007

Riga Mortis - Invasion
Ihan kiva meininkihän tässä on. Soundtrackilta kuulostaakin kuten luvataan. tästä tulee vähän mieleen kohtaus jossa päähenkilö kävelee näkökenttä sumeillen humalassa/lääkkeissä kohti uhriaan... jeah. ihan suht härö tunnelma :) kommenttikin oli nyt vähän härö, mutta tällä mennään :D Soundit on muuten ihan jees, sopii hyvin melodioihin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaaa Tavaraaa - Path of Life 16.06.2007

Vanhaaa Tavaraaa - Path of Life
Mukavan rauhallinen meininki tässä biisissä. Rumpukomppi on oikein onnistunut ja soundit kaikinpuolin kunnossa. Hyvin tuotettua chillailua. Sori, vähän laimea kommentti. on vähän apea ja väsynyt fiilinki..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Alone 14.04.2007

Wavescale - Alone
Täytyy kyllä sanoa, että tältä artistilta luonnistuu tähän astisista kuuntelukokemuksista päätellen kaikki mikä edes vähän viittaa melodiseen musiikkiin. Erittäin kivat kuorot läpi biisin raikuu taustalla, nimenomaan taustalla antamassa vain tukea muille liideille. (Itse olisin kuitenkin feidannut vaikkapa filtterillä nuo kuorot messiin tuossa alussa, mutta toimiipa tämä näinkin ihan mainiosti.) Miksaus kuulostaa oikein raikkaalta ja komppi toimii basson kanssa letkeästi yhteen. Sointukulku ei ole lainkaan kliseinen, vaan raikkaan omaperäinen. Tarttumapintaa saisi kuitenkin olla vielä enemmän, nyt biisistä jäi mieleen lähinnä rummut + basso -yhdistelmä. Lopetuskin tuntuisi olevan vähän hätäinen, ainakin näin parin kuuntelun jälkeen. Ehdottomasti tässä on reippaan ysin paketti, sanotaan nyt että 9+ vähintään. Tuotanto on jo varmaa ja melodiat maistuu. Jatka vaan samaa rataa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Push 06.03.2007

Labtracks - Push
Jeah! Tässä biisissä on sitä menoa, jota klubibiisi tarvitsee..! Mieleen tulee väkisin dallas superstars, mutta ei se menoa haittaa. Haikat, basari ja basso toimii hiton hyvin yhteen, efektit luo tunnelmaa ja kaikki fillit ja kikkailut kuulostaa hyviltä (osa on tuttua fleeticeriä.) 3:36 alkaa siisti melodia hyvällä soundilla. Biisi toimii vaan niin hiton hyvin. Tätä pystyy vertaamaan vaikkapa juuri Dallasien tuotantoon, eikä kyllä häviä juuri yhtään, jos ollenkaan. Biisi on melko pitkä, mutta ei se haittaa menoa. Moni Dj löytää tästä varmasti monta soittamisen arvoista kohtaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - White Rain 12.03.2007

Misty Steps - White Rain
pitkän päivän jälkeen väsyneenä istahdin tähän ja pistin soimaan. Hitto miten tää toimii hyvin.. Lunta sataa maahan ja lumen pinta nousee hitaasti. On juuri sellainen ilma, jolloin on mukavaa kävellä ulkona ja napsia lumihiutaleita kielellään kiinni. Joka paikka kuorruttuu puhtaan valkoisella lumella. Pian sade loppuu. Aurinko osoittaa elonmerkkejä lähettäen valonsäteitä pilvien lomasta. Valon syrjäyttäessä pimeää paljastuvat lumisateen vienot luomukset; Paksun lumen peitossa olevat kuuset ja männyt, talojen harjukatot, kadut ja järvenjäät laitureineen. Tammikuun aurinko laskee nopeasti, ja pian on taas pimeää. Rakastan tätä biisiä. <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Downwind 10.03.2007

gerana - Downwind
Oikein rauhallinen ja letkeä tunnelma. sanoisinko vai enkö sanoisi.. hmm.. okei. geranamainen biisi kaiken kaikkiaan :) <3 tämä ei minusta tarvitse oikeastaan mitään lisää, sillä hento tunnelma särkyisi herkästi jos tähän alettaisiin sovitella lisää ja voimakkaampia soittimia. Tässä mennään aika elektroonisella linjalla, ja mitään perinteisiä soittimia ei käytetä. Sulta olisin halunnut ehkä kuulla niitä piano -kikkoja tässäkin biisissä, mutta maistuu tämä näinkin vallan hyvin. mmwa <3 Mutta anygay, tykkään ja kovasti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azure Mind - Happy Valentine´s Day 19.02.2007

Azure Mind - Happy Valentine´s Day
Jeah, foorumilla olit tästä biisistä maininnut niin päätimpä suunnistaa katsomaan, mitä on mielestäsi pirteä eurodance :) Biisin idea on aika hauska, ystävänpäivän nimeen voi tehdä mitä vain paskaa ja kaikki taputtelee selkään tyytyväisinä ja kiitollisina ;) Noei. tämä ei ole mitään paskaa. hyvin tuotettua eurotanssiahan tämä, miksaus on ihan puhtaan kuuloista, basarin soundista vaan en yhtään tykkää. Ei basari kelvoton ole, itse en vain ole ihan tuommoisten umts umts kickien ystävä. Biisin melodiat ovat ehkä hiukan sekavia, tai vähintäänkin todella monipuolisia. mitään selkeää, mihin tarrata kiinni, ei oikein tarjoilla. Breikki tuossa 2:27 kohdalla kuulostaa hyvältä, mutta siihen oltaisiin ehkä tarvittu vielä vähän isompaakin tunnelmaa. Soundit on hyvällä mallilla, mitään muovisuutta tai muuta häiritsevää en löytänyt. Melodioihin ehkä vaan jotain selkeämpää koukkua niin tässä olisi ihan hitti. Tosin, kyllä tätä tanssisi varmasti nousuhumalassa mielellään :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Troposphere 18.06.2007

Cloom - Troposphere
Soundit on todella lämpimät, kyllä. Analogit ne on mitkä jyllää. Meinasin aluksi valittaa muovisista rummuista, mutta itseasiassa ne toimivat hyvin juuri tuollaisina. Jos basarin vaihtaisi johonkin Linndrum-sampleen ja haikat ysinollaysiks niin rytmiä tulis vain tunnelman kustannuksella. Kuten sanottua niin tämä on hieman Jarremaista ja ehkä Vangelismaistakin hiukan, mutta kyllä tämä kuulostaa eniten sinulta itseltäsi mitä nyt osaan muutaman kappaleen kuuntelemisen jälkeen sanoa. Bassolinjasta kyllä ehdottomasti kunnioitusta, tosi hyvä ja smoothi mutta silti jämy saundi. Tästä tuli kuin viiniarvostelu. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riga Mortis - Riga Mortis theme 31.01.2007

Riga Mortis - Riga Mortis theme
kyllä itsekin kasarileffoja paljon nähneenä voin sanoa, että tämä soisi jopa hyvän leffan taustalla, ja jopa toimisi ihan hyvin :) koska olen tämmöinen hifisti (hahaa x) ) taidan vähän pistää kuittia tuosta basarista. Tuossa basarissa on ehkä haettu hieman tuommoista sydämentykytysmäistä tunnelmaa, mutta silti basari on ihan vähän liikaa pinnassa. itse ottaisin pikkusen ylätaajuutta poies ja laittaisin jopa hieman kosteutta vaikkapa kevyellä delaylla, niin toimisi hiukan ehkä paremmin, kuulostaisi dramaattisemmalta. kylläpäs tuli pitkät rivit yhdestä basarista. koko biisi toimii kumminkin hyvin, vaikka lyhyt pätkä onkin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enternity - We Shall Meet 26.07.2007

Enternity - We Shall Meet
Nyt on sellainen tunne etten jaksa mitään hienoa kirjoittaa, enkä mä kauhean rakentavasti tästä osaisi mitään sanoakaan. Hyvin on bassopäät ja diskantit balanssissa, nautinnollista ja vaivatonta kuunneltavaa. melodiat on kivoja, ja rummut pysyy mukavasti aisoissa ( niin ei chill outissa aina valitettavasti ole. )
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Sleeping Friends 20.01.2007

gerana - Sleeping Friends
Hieno tunnelma läpi biisin, oikein uninen :) tykkään todella paljon. rummut on jätetty sopivasti vähän taustalle. melodiatkin on oikein söpöjä ja rauhallisia. tämmöisiä unia taitaa Kaisu aina nähdäkin <3 ^^
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele heath - Farewell to spring 03.01.2007

heath - Farewell to spring
aluksi tulee mieleen, että hiukan ehkä basarissa liian vähän alataajuuksia.. mutta kun basso tulee kehiin niin alapäätkin alkaa olla balanssissa. tuossa reverse crashissa kyllä tuntuisi olevan rutkasti liikaa reverbiä, ikävästi jää soimaan. muutenkin miksauksessa on vielä työstämistä. h biisissä on kuitenkin suht varma ote melodioiden kehittelyssä, rummuissa ja bassossa sekä liidien soundeissa. myös paria hyvää efektiä on käytetty. miksaus olisi vaan saanut olla vähemmän korviin käyvä, tuntuu että osa taajuuksista on turhan korostettua ja osa taas liian vaimeaa. selvästi potentiaalia olisi vaikka mihin, miksauksesta vain huolellisempaa, ehkä vähän monipuolisemmat rummut ja crashkikkailut sekä hieman perkussioraitaa messiin. rakenne oli kyllä hyvä, selkeästi varminta osa-aluetta ko. artistilla!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Meadowland of Hereafter 02.01.2007

Misty Steps - Meadowland of Hereafter
tosi kaunis biisi jälleen sinulta :') pianotaiteiljia! mukavan aaltoilevaa meininkiä, kauniita melodioita ja eri osioita :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putu - Putu Feat Quarius & Raninen (Raninen remix) 07.01.2007

Putu - Putu Feat Quarius & Raninen (Raninen remix)
hahah.. kyl tää aika putua oli taas :D en sano mitään nyt mistään miksauksista tai muusta, hyvät vokaalit =D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Twinsanity (Original Mix) 28.12.2006

Fleeticer - Twinsanity (Original Mix)
alkaa ihan tutulla fleeticermeiningillä, aluks ihmettelin että onko basarista kompurat jääny kotiin kokonaan kun niin vaisulta kuulostaa, mutta homma korjaantui, ihan hyvä rakennekikka. tykkään kyl basarin soundista kovasti, tuollainen pehmeä ja silti hyvin esillä oleva basari miellyttää korvaa. rumpuosasto on ihan mukava ja puhdas, ehkä kaikkia pieniä haikkakikkoja lisää olis kaivannut. piano kuulostaa hyvältä, eikä minusta ainakaan kaipaa reeverbejä ynnä muita kuten mainittua, vaan on sopivan hämyinen juuri tämmöisenään. efektejä on kyl käytetty hyvin ja paljon kuten juha mainitsi. rakenne on rauhallinen, ja hiton luonnollisen kuuloinen, mitään venyttämistä 7 minuutin saamiseksi ei oo tarvittu. melodia, joka alkaa tuossa ennen 3 minuuttia, on paras osa-alue biisissä, ehdottomasti. soundi ei revi rauhallista tunnelmaa, vaan on sahamaisuudestaan huolimatta varsin pehmeä, perfect. piano ja liidi toimii mukavasti yhteen. biisi alkaa rauhoittua kliimaksikohdasta 5 minuutin jälkeen ihan kivojen lisämelodioiden saattelemana. bassolinja on perus fleeticeriä, ja tykkään kovasti. lopetus on myös ihan huolella tehty , ihan mukavasti efektejä käytetty siinäkin. tästä biisistä jäi mieleen lähinnä tuo mainio päämelodia ja erittäin puhdas miksaus, kuten yleensäkin tässä projektissa. en kyllä tätä biisiä väittäisi yhtään huonommaksi kuin tuota frozen fieldsiäkään, tunnelma on jopa parempi. ehkä jotain pientä kikkailua haikoilla olisin jäänyt kaipaamaan. kyllä tämä aika hiljaiseksi tosiaan tuon kritiikkipuolen vetää. hienoa työtä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Celesteel - The Last Day 2006 (Acrobite Remix) 27.12.2006

Acrobite - Celesteel - The Last Day 2006 (Acrobite Remix)
Alkaa ihan mukavasti tuolla kuiskauksella, ja siitä sitten biitti nousee esiin. tykkään ihan kickin soundista, ja rummut muutenkin on sopivan pehmeät siihen nähden että odotettavissa on ihan rauhaisa biisi. mukavasti pyörii padit taustalla ja messissä on ihan siistejä efektejä. bassolinja on aika omaperäinen ja hyvin miksattu, pysyy taustalla eikä ota mitään roolia ;) voksut kuulostaa ihan hyviltä kuiskauskohdissa, ihan laulettaessa ihan snadisti ois petrattavaa artikuloinnissa, mut eipä tuo iso miinus todellakaan ole. melodiat on tosi hyviä, ja ihan hyvä että laulu pysyy tuossa päällimmäisenä. Rakenne on aika selkeä ja aika rauhallisesti etenee. Laulu jaksaa miellyttää, ja sitä käytetäänkin hyvin ja pääosassa, eikä vain silloin tällöin. 5:20 alkaa tuollainen vähän viulumainen arppi, ja se kuulostaa kyllä tosi hyvältä. ehkä ois tuota voinut käyttää enemmänkin biisissä. lopetus on samantyyppinen kuin aloituskin ja se sopii. tässä sulla on kyllä ihan kovan luokan setti, aika lähelle paras biisis vokaalien ja hyvien soundien ansiosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Length of eternity (original) 10.01.2007

Aurisgale - Length of eternity (original)
Päätin nyt kuitata tuon sun kommentin vastapalveluksella :) Mukavalla tunnelmalla lähtee biisi liikkelle. erittäin jylhää tunnelmaa varmalla otteella. erittäin kolkoksi (hyvällä tavalla) on muokattu tuo "the lenght of eternity"-lausahdus, erittäin hyvä tunnelmannostattaja minusta. rummut ovat omaan makuuni turhan pinnassa ja snaren soundi on sangen omaperäinen.. toisaalta tällä tavoin esillä ollessaan rummut pitävät yllä tunnelmaa ja kuljettavatkin biisiä mukavasti. Soundipuoli on onnistunut aivan nappiin. Sahoja on käytetty maltilla, ja pianot on tuttua edesmennyttä Larizza-laatua ;) hienosti on kyllä otettu spiikit kehiin, luo kyllä hyvin tunnelmaa. Huomaa snadisti suomiaksenttia, mutta minua ei ainakaan haittaa ollenkaan. persoonallisuuttahan sekin tuo :) Breikistä noustaan erittäin hienoilla melodioilla, itse olisin tuon nostatuksen päätteeksi koettanut tehdä tunnelmasta vielä astetta iskevämmän, mutta kun tunnelma pysyy samana, se tekee biisin rakenteelle vain hyvää. erittäin varmaa settiä joka osa-alueelta, ei juuri tässäkään kommentissa tullut kritiikkiä. tuskin olisi ollut aihettakaan. ehdottomasti kannattaa ruveta vähän pälyilemään jo tuonne levy-yhtiöihin päin, jos vain innostusta riittää :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Sounds like a remix 17.05.2007

D-Vision Oldies - Sounds like a remix
Tämä D-Vision -artistisivun keulakuva on ollut aikeissa kyllä ottaa syyniin jo pitempään ja kauan tämä on jo soittolistaltani löytynyt. Jospa nyt sitten jokunen sana. Biisin aloitus on erittäin raikkaan kuuloinen, ja pian kehiin tulee raju pumppaava kompressointi. Toimii kuin unelma, ja mieleen tulee väkisin tuo Call on Me -hitti. Ei paha ollenkaan. Rumpupuoli on oninstunut hyvin. Haikat vetää hyvää rytmiä siinä mielessä, että ne ei sotke tuota basson pumppaavuutta. Rakenne on hyvä ja meininki pysyy katossa koko 3½ -minuuttisen ajan. Ehkä miksausvaraa olisi voinut vähän jättää, koska kyllähän nyt tämmöinen biisi aina kelpaa soittoon ;)... Soundeista sen verran vielä että oikein raikkaita synia on pelissä. Basso on todella kova, juuri tuommoiset narinabassot on itsellänikin tällä hetkellä kovassa suosiossa. Siisti paketti tässä on kasassa, ja erittäin pitkälti d-visionin toistaiseksi paras biisi :) keep on going, ja hyvää kesän odottelua!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - The Quasar of Synesthesia 11.12.2006

gerana - The Quasar of Synesthesia
kyllä minäkin kuuntelen mieluusti, ja sovellan erinäisille soittimillekin ;) en jaksa eritellä tätä biisiä kun tossa aiemmat on pätenyt jo ihan tarpeeks. oot pr0.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Psygedelix 06.12.2006

Tyylisekous - Psygedelix
ihan kivat rummut mutta vähän tuntuu menevän offbeattiin välillä. hmm eikai tätä psykedeliaa voi järkevästi edes kommentoida, ihan sekopäisen mukavaa :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 06.12.2006

SOULTRAY - My name on your stone
tykkään kyllä, asiamenoa. ei mitään hempeilyä niinkuin musiikki täällä mikserissä monasti on. suoraselkäisen rehellistä heviä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nightdrive - KASA - Stay (Nightdrive Remix) 29.11.2006

Nightdrive - KASA - Stay (Nightdrive Remix)
kylläpäs oli mukavaa saada tämmöinen biisi kuulla pimeänä ja sateisena iltana :) voksut kuulostaa mukavilta ja istuu miksaukseen hyvin. rummut kuulostas aika pehmeiltä, mutta se tekee tästä juuri semmoisen unenomaisen ja rauhoittavan. perkussiot on kivoja. bassolinja oli varmaan parasta antia yhdessä noiden lämpöisten liidien kanssa. rakenne biisissä on ihan ammattimaisen tasoinen, niinku miksauskin. ammattimaisen kuuloinen biisi, ihan hyvin tämmöinen vois tuolta radiostakin soida, ja mielellään kuuntelis. pituuskin oli ihan hyvä , ei ruvennu puuduttamaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nightdrive - KASA - Stay (Nightdrive Remix) 29.11.2006

Nightdrive - KASA - Stay (Nightdrive Remix)
niin ja tehkää lisää, faniudun
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mooma - Where Are We Going? 24.03.2007

Mooma - Where Are We Going?
kommenttivaihtokauppaa, heh :) Eipä ole suuri vaiva tulla tällaista biisiä kommentoimaan, ambientti on kuitenkin aika lähellä omaa sydäntä. - Biisissä on mukavan leijaileva tunnelma. Tykkään soundeista, vaikka ihan vähäsen muovisuutta jossain kuulenkin. - Biisi kasvaa edetessään. Mukavia puhallinsoittimen kuuloisia pehmeitä liidejä siellä täällä vahvojen, mutta samalla myös pehmeiden padien tukemina. Kaikki on hyvin harmoniassa keskenään, eikä mikään nouse ylitse kaiken muun. Erittäin hyvä. - Esittelyssä sanotaan, että tavoitteena on luoda unenomaisia äänimaisemia. tässä biisissä ainakin on onnistuttu siinä loistavasti. Miksauksesta on vaikea sanoa näin flunssaisena ja vasta heränneenä korvat lukossa, mutta tuntuisi ihan hyvällä mallilla olevan. osa soundeista on hieman sumuisia, mutta osa taas vastapainoksi kirkkaita ja puhtoisia. Hyvä löytö, kyllä tämmöisiä biisejä kehtaa ja pitääkin mainostaa :) sait uuden fanin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ilkkasto ja Hilkkasto - Metaforamies 01.05.2007

Ilkkasto ja Hilkkasto - Metaforamies
ei seissyt

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 28.06.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Poppia.. Yöaikaan tämä kuulostaa jokseenkin psykedeeliseltä. Ei varsinaisesti minun juttuni, mutta ihan perusvarmaa tuotantoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Prince Igor (Original Breaks) 06.11.2006

Cordis - Prince Igor (Original Breaks)
hieno biisi jälleen sinulta. pitää tulla iltapäivällä kommentoimaan paremmin kun on sitä aikaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enternity - Acrobite - Broken Skies & Empty Road (Viima Remix) 28.10.2006

Enternity - Acrobite - Broken Skies & Empty Road (Viima Remix)
loistava biisi, kerta kaikkiaan. erittäin taivaallista menoa, padien soundit hivelee korvia, sahoja on käytetty harkiten ja pianot on loistavat. hieno löytö näin lauantaipäiväksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Profound - Ruutanajärvi - Main Theme 21.02.2007

Profound - Ruutanajärvi - Main Theme
wtf timeless flamen melodia o.O Tää toimii soundtrackina jopa paremmin kuin trancena. pitää ladata toi leffa samantien.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - The Chicagoans 06.12.2006

Metaplasm 646a - The Chicagoans
noniin elektronista. basari on sopivan tiukka, basso on melko hyvin istutettu miksaukseen. haikat ja perkussiot toimii suht hyvin. joku skittamikäli on kans ihan jees ja toi tuulisample taustalla toimii ihan kivasti... rakenne on ihan jees, ei puuduta yhtään. biisissä aika svengi meininki tässä minuutin jälkeen jo. liidi muuttaa sitten myöhemmin muotoaan, alkaa kiinnostavuus nousta jo, alkais nyt jo kunnolla! sitten 1:57 alkaa, jes. vielä mahtipontisempaa tykitystä oisin tästä odottanut alkavan, mutta käy se näinkin. en sano että tämä ois ykstoikkosta, tää on ennemmänkin tanssittavaa ja helvetin hypnotisoivaa! hmmh. hyvä stereosweeppisoundi soi välillä. tää on hyvin bomfunk mc's:mäistä menoa. joku laulu tai räppi ja sähköskitta tässä päällä vois tehdä aika gutaa. mut tykkään helvetisti näinkin, jeah, faniudun!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Kuole huora kuole 15.10.2006

Mc Mane (Vanhat) - Kuole huora kuole
vihaa :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix) 25.09.2006

Fleeticer - Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix)
tulihan siihen yksi typo; piti sanoa että tässä pääsee tuo aivan loistava pianolinja oikeuksiinsa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix) 25.09.2006

Fleeticer - Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix)
loistava remixi. tykkään alkuperäisestä biisistäkin, mutta tässä on kaikki paremmin balanssissa, miksaus on tosi loistavaa, ja saundit hivelee korvia. tässä pääsee myös paremmin tuo aivan loistava pianolinja esille. tässä on kyllä biisi joka kuuluu mikserin parhaimmistoon tunnelmaltaan, miksaukseltaan ja soundeiltaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc_Mane & Tode - Palavat tunteet (mastered vittuun mun tieltä remix) 28.09.2006

Mc Mane (Vanhat) - Mc_Mane & Tode - Palavat tunteet (mastered vittuun mun tieltä remix)
biitti on aika hyvänkuuloinen. ohoh, aika paljon oot petrannut aiemmasta. nyt on asennetta, mutta myös malttia. äänenlaatu on parantunut hieman aiemmasta mielestäni. helvetin hyvällä asenteella pusket kyllä. toinen jamppakin vetää hyvin. tosi hyvä biisu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Memoria 27.09.2006

Aurisgale - Memoria
on todellakin ollut hiljaista tällä sektorilla viime aikoina, ja nyt, vihdoin uutta matskua. innolla kuuntelemaan! alkaa erittäin hienosti, jousilla ja pianolla , jotka keskustelevat keskenään varsin henkeviä. sitten lähdetään liikkeelle varsin hyvällä kickillä, mutta basso on hieman puuduttavan kuuloinen, ehkä liian keskitaajuuspainotteinen? siistejä soundeja pyörii koko ajan ympäriinsä luoden hieman häröä tunnelmaa. hienoa. suvanto on äärettömän kaunis pianoineen ja padeineen. piano feidautuu sisään ja ulos juuri oikeaan aikaan, tunnelma pysyy elävänä, kuin hengittävänä pianon mukaan. suvannosta noustaan jälleen kerran esiin tulevien pyörteisien soundien myötä. n. 4:20 kohdalla basso alkaa viimein vetää eri linjoja, ja huippukohta on saavutettu. erittäin hyvältä kuulostaa. osiot vaihtuvat ja basari vaimenee hetkeksi. erittäin toimivaa rakentelua! biisi loppuu sulavasti, palaten jälleen jousiin ja pianoon joilla myös lähdettiin liikkeelle. erittäin kaunis lopetus, samanlainen alku ja loppu tekevät biisistä ikään kuin lyhyen jakson jostain kertomuksesta, jollaisena tämä biisi selvästi parhaiten toimii. hieno comeback!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Wavescale - Ultravision (Acrobite Remix) 10.09.2006

Acrobite - Wavescale - Ultravision (Acrobite Remix)
hyvin toteutettu biisu. on soinu taustal nyt muutaman kerran ja oikein hyvät soundivalinnat noille loistaville melodialinjoille. kickissä oli pieni jälkisaundi joka ei miellytä mutta eipä muuta käynyt korvaan. eikä sitä enää biisin kunnolla startattua huomennutkaan... perkussiot on ihan hyvät.. bassolinjat on aika murhaavia. jeba!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Intiaanikesä 09.09.2006

Routaraja - Intiaanikesä
ihan rennosti potkii tämä biisi, ja kehtaa kuunnellakkin kun ei kuulosta niinkuin olisi äänitetty viime vuosisadan laitteilla. laulajan ääni on vahva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - I Wanna Be Like a Glacier 09.09.2006

Microtheft - I Wanna Be Like a Glacier
alkaa hienoilla padeilla. aah alan tykätä chill outista kun tässä genressä käytetään padeja ja bassoa niin korviahivelevästi :).. rauhallista menoa, sitten tulee vaimea basari mukaan. tarpeeksi vaimea jotta se ei riko tunnelmaa. basso alkaa mennä basarin tahdissa, hienoa! nyt alkaa rytmikkäämpi osuus. kiva melko vaimea liidi, se sopii miksaukseen hyvin.. hyvää rakentelua koko biisin alusta loppuun. käytetty taitavasti noita eeppisiä padeja. soundi ja rakennepuoli näyttävät olevan hyvässä kunnossa. tämä biisi oli kiitettävän arvoinen :)..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Rock The Club 05.09.2006

Mikko L - M1cH0 -  Rock The Club
peruskamaa joo :D hyvin sahat sahaa ja tunnelma on katossa. kyllä tämä menee hyvin perus tykityksenä jossain bileissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Unity (Original PLUR Mix) 18.08.2007

Cordis - Unity (Original PLUR Mix)
Paha antaa näiden biisien pohjalta hirveästi mitään rakentavaa palautetta, ja kehujakin on näköjään jo sadellut ihan kiitettävästi. Soundit kuulostaa todella puhtailta, ja tunnelmassa on mukavasti varianssia. välillä mennään tosi lujaa ja sitten herkistellään. Filtterit aukenee ja sulkeutuu. tässä biisissä, kuten oikeestaan näissä kaikissa, toimii silleen ihan kaikki. selvästi on tiedetty mitä on tehty. Ihan siistiä kuunnella. toivottavasti näitä saa ilmaisina vielä pitkään, on the other hand, kyl tämmösii biisejä ostas mielellää kaupastakin, jos joka biisi on näin varmaa laatua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulse-G - Toad Drive 01.01.2007

Impulse-G - Toad Drive
hieno tunnelma heti alusta lähtien. en oo varsinaisesti psytrancen ystävä, mutta kyllä tämä iskee. ihan ansaitusti VBV. kaikki tuntus olevan kondiksessa; miksaus on puhdas, soundit hyviä ja rakenne selkeä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Memories Will Stay 27.08.2006

Mikko L - M1cH0 -  Memories Will Stay
en jaksa nyt pikkutunteina kamalasti kommentoida, mutta pakko sanoa että mahtavat soundimaailmat ja perkussiofillit... kybä tulee, käyn heittämässä kommenttia vaikka sitten huomenna kun olen järjissäni.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj RefleX - Hard With Style (Remix) 28.09.2006

Dj RefleX - Hard With Style (Remix)
biisi alkaa hiton siististi, vähän hardcoremaisesti. sitten 15 sekunnissa tulee tuommonen eurogate-liidi, joka on niin peruskauraa kiksussa että ei luo mitään suurempia tunteita. tuntuu olevan vähän sama meno kuin aiemmissakin biiseissäs, eli saha laulaa, basarissa on munaa ja basso vetää tuota takapotkulinjaa. ihan menevää kieltämättä. välivaiheessa basso soi ja samat sahat tulee taas mukaan. yks mikä pistää korvaan on se että tän biisin yläpää on kovin tukossa, haitsut ja sahat menee vähän päällekkäin. no se on pientä. basso voisi olla huomattavan paljon kovemmallakin, sillä nyt tasapaino on vähän kallellaan tuonna +3000 hz... tykkäsin enemmän tuosta speedistä, sillä tämä biisi ei tarjoa mitään omaperäisiä ratkaisuja. alotus oli vitun hieno , siitä plussaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Broken Skies & Empty Road 06.08.2006

Acrobite - Broken Skies & Empty Road
hyvin lähtee homma liikkeelle. kickin soundi on hyvä ja perkussiotkin kilisee menevästi siinä vierellä. basson soundi on aivan upea, ja muutenkin kappaleessa on hyvä tunnelma kuten anzee sanoi. liidi joka alkaa tuossa puolentoista minuutin kohdalla on aika erikoinen, mutta ihan hyvä. suvanto on hyvä, ja varsinkin tuo kilkattava liidi tuossa suvannon aikana luo eräänlaista tunnelmaa. suvannosta noustaan ihan perus cutoffilla. hyvä sahaliidi sieltä nousee ja vaikka ennalta luulin melodialinjan tietäväni, se olikin erilainen. kappas vain. omaperäinen ja hieno linja. nyt vähän tuntuu junnaavan koko biisi tuon yhden läskin liidin ympärillä. sitten tuleekin tuuliefekti ja lähdetään eri maisemiin. sulava siirtymä. biisi alkaa vedellä viimeisiään, lopetus kuulostaa ihan mallikkaalta. jep. miksaus tässä biisissä oli ehkä parasta, kaikki toimi yhdessä hyvin. tunnelma oli myös hyvä, eikä mikään oikeastaan häirinnyt korvaa missään vaiheessa. jotain pientä lisää vielä ja kymppi tulisi. nyt "vain" ysi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Grief (Original Mix) 04.08.2006

Cordis - Grief (Original Mix)
aika korkeenkuulonen kicki, ainakin aluks kuulosti siltä, myöhemmin huomas et se on just sujut ton muun biitin kaa. haitsut ja snare on tosi hyvät, vaikkakin tuo linja on suht kliseinen. sitten tulee hienot ja utuiset padit, ja supersaha, ja nuo kaksi sopivat tosi hyvin miksaukseen keskenään, jea! breikki on hyvin ajoitettu, ja tuo padin linja on tosi rentouttava. suvanto on aivan mahtava tuon pianon kanssa. erittäin voimallinen tunnelma. arpit on vähän tylsät tuohon suvantoon nähden, mutta ajaa asiansa hyvin ja nostavat biisin taas voimiinsa hyvän breakbeatin myötä. erittäin hyvän kuuloista settiä tulee perus kickeillä ja muilla kilkuttimilla sitten suvannon jälkeen, ainoo mikä jäi vähän harmittamaan oli tuo basso; se on kyllä tosi mahtipontinen, mutta ehkä liian taustalla. mene ja tiedä. kuitenkin tästä biisistä jäi tosi hyvä maku suuhun, ja ei varmana ollut viimeinen kuuntelukerta :) ihan vähän jäi kympistä mutta tapana on ollut pyöristää ylöspäin joten tehdään niin. :) 10-
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Itämainen kullinmyyjä 09.09.2006

FEL - Itämainen kullinmyyjä
en mä tästä mitään osaa oikein sanoa, en ole ennen kuullut koko genrestä. rummut potkii kyl ihan mukavasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Lost In Humanity 30.12.2006

SpaceVision - Lost In Humanity
mukavilla perkussioilla alkaa. ja kun melodiat alkaa niin huomaa, että on kasari hallinnassa :) rummut on muuten hyvät , mutta haikat kuulisin mieluusti kovemmalla ja snaresta leikkaisin vähän alataajuuksia ja volaa muutenkin pois niin ei söis noin pahasti kaistaa :] clapifillit kuulostaa perinteisen ihanilta, aah <3 tykkään kyl ihan tosi paljon melodioista, harmi että ne jää jotenkin taka-alalle tuon snaren vuoksi, ja basso tarttis vähäsen kompuraa ehkä että potkis perseelle paremmin ;) kyl pitää pitää tätä artistia silmällä, on potentiaalia!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout 06.12.2006

Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout
ihan rentoa menoa. laulu jää vähän taakse. hmm. bassorumpu kans. mut kyl tätä nyt kuunteli koko kolme minuuttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putu - Jeesus rakastaa sinuakin... 18.07.2006

Putu - Jeesus rakastaa sinuakin...
:D jeesus rakastaa sinuakin roope.. PERSEESEEN :D

voihan käyrä perkele mikä biisi!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taleamus - Epic Lullaby 05.09.2006

Taleamus - Epic Lullaby
hyvällä efektillä lähedtään liikkelle. kicki on sopivan tuju. snare on hyvin compressoitu. biisi kasvaa mukavasti, kunnes basso alkaa vaihtaa linjaa, ja paditkin alkaa tulla esille. mahtavan kuuloinen kokonaisuus. breikki on hyvin ajoitettu, sillä pian olisi ruvennut tuo linja puuduttamaan. suvanto on kaunis. piano on kaunis, mutta delaysta siinä en erityisemmin pidä. suvannosta noustaan mukavasti, ja biisissä on erittäin eeppinen tunnelma, kuten nimestäkin voi päätellä. rauhallista melodioiden vaihtelua ja leijuntaa. biisistä puuttuu kuitenkin se huippukohta, jota olisi kaivannut. kuitenkin niin loistava paketti muuten vailla mitään suurta vikaa, että pakko nyt on heruttaa täys kybä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - The Jakarta Project 10.07.2006

Acrobite - The Jakarta Project
alkaa ihan rauhallisella ja hyvällä melodialla.. ja kickin soundi on hyvä. snare sais olla vähän kovemmalla niin tähän tulis sellasta rytmikkyyttä lisää. perkussiot on ihan hyviä. tuo alun melodia-basso yhdistelmä oli tosi toimiva. breikin jälkeen tulee tuollainen aika kiertäväsoundinen liidi, jonka linja on hyvä mutta tuo flanger vai mikä onkaan alkaa hieman ärsyttää korvaa. ei kuitenkaan pahasti. miksaus&masterointi on hyvää, ja biisistä jäi ihan hyvä maku suuhun :) ps. käyhän tässä parin päivän sisällä tsekaamassa multa uusi biisi, tulossa on! :-)
9

Sivu: 1 2 3