Mikserin palvelimelle asennetaan päivityksiä 15.8.2022 klo 21:00 alkaen, josta seuraa käyttökatkoja.

Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 4 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lost With You - Season of Tears (2007) 08.10.2012

Lost With You - Season of Tears (2007)
Ihan ok tasoa. Ei mestariteos, mutta ei huonokaan. Jotenkin tuli hiukan WASPin jotkin slovarit tästä mieleen. Biisissä on kaikki periaatteessa kaikki kohdallaan, mutta jotakin pientä mielestäni silti jää uupumaan. Ei tullut kylmiä väreitä, jota tällaiset biisit yleensä vaativat toimiakseen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lost With You - Power Inside (2007) 08.10.2012

Lost With You - Power Inside (2007)
Tässä oli kyllä kovaa menoo. Kuulee kyllä, että 80-luvun metallibändit on tullu tarkasti kuunneltua läpi. Ja soolo oli kyllä biisin kohokohta, yhdisty Randy Rhoadsin, Ynkän ja Jake E. Leen parhaat puolet. Sanoitustyylistä jostain syystä mieleen alkuaikojen Stratovariuksen sanoitustyyli. Kaiken kaikkiaan toimiva ja menevä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distractress - Deny The Weak 08.10.2012

Distractress - Deny The Weak
Biisi alkaa tiukasti. Tässä oli jo vähän sellasta meininkiä, jonka puutteesta tossa Frail biisissä valitin. Makeen kuulosia noi liidit, varsinkin toi yks joka toistuu muutamaan kertaan biisin aikana. Tarttuu korvaan. Kaikin puolin hyvä suoritus, hitti kuten kappaleen kuvauksessakin jo todetaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distractress - Frail 08.10.2012

Distractress - Frail
Aika vahvasti tuli perinteinen 80-luvun rässi mieleen tästä. Soitosta ei pahemmin valitettavaa ollut, varsin tiukan kuuloista oli kaikin puolin. Jotenkin jäin kaipaamaan, että olisi ollut hiukan enemmän jotain sellaista piirrettä, joka erottaisi tämän muista saman genren edustajista. Esimerkiksi joillain pienillä omaperäisillä harmoniahommilla saisi paljon väriä jo mukaan tähän. Hyvä suoritus kuitenkin kaikin puolin.
8