Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 8 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butterfly Apocalypse - You Hide Beneath the Crust 01.05.2007

Butterfly Apocalypse - You Hide Beneath the Crust
Onhan tämä silkkaa murhaa alusta loppuun, tulee soimaan meikäläisen luureissa pidempäänkin. Lisää pyydän! Jos vielä parantamaan pystytte, niin jumalauta!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butterfly Apocalypse - Gutfucked 16.03.2007

Butterfly Apocalypse - Gutfucked
Toimiihan tämä perkele! Vielä kun tehtäis sanoitukset kunnolla, niin tätähän kuuntelis ihan tosissaan! ^^
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Keltainen Auto 11.02.2006

Metalshit - Keltainen Auto
Eipä tästä nyt pahemmin hyvää sanottavaa muutaman kuuntelukerran jälkeen jäänyt. Sävellystyö on tylsähköä ja tasapaksua alusta loppuun. Tästä johtuen alkaa biisin puolivälissä jo haukotuttamaan, vaikka se ei pituudeltaan yllä edes puoleentoista minuuttiin. Lyriikat ovat siinä ja siinä rajalla, että ovatko hauskat vai vain säälittävät. Kaikkein eniten kuitenkin ihmetytti se kuinka huonon soundin olette konerummuista saaneet aikaan. Tästä kaikesta huolimatta en nyt viitsi ihan pohjapisteitä kuitenkaan antaa, koska biisistä tulee kuitenkin mielikuva, että siinä ollaan oikeasti saatettu hakea jotakin omaperäistä ja "hauskaa".
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drapmord - Last Breath 13.10.2005

Drapmord - Last Breath
Massive cloud of dust spreads all over earth. I hear screams of pain but they seem worthless. There's no escape, No change to hide, to be safe. I feel betrayed! Deformed bodies, streams of blood, that's all I can see now. Screams have ceased, moaning's getting quieter. Pain and agony overwhelm my mind. This is the end, the end of humankind. Is this the armageddon that has been predicted thousand times? Why didn't I see this coming, have I been so blind? My body's trembling, eyesight is fading, Muscles twitching, what is this?! There's no escape, No change to fight, to feel safe. I've been betrayed! In my empty mindless state I've lost my fear of death. Veiled only by the silence, taking one last breath. There's no escape, Can't keep fighting back, the end of game. Overcame by darkness...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - Into Our Minds 14.10.2005

Ansuz - Into Our Minds
Aivan uskomattoman rankka veto! Pää heilui eestaas ja jalka hakkasi lattiaa minkä kerkesi. Soundit ovat teräviä ja mukavan repiviä. Vokalistiakaan ei voi munattomuudesta tai tasapaksuudesta syyttää. Intro aiheutti kummastusta alussa, mutta sopi kokonaisuuteen kuin pesäpallomaila polvilumpioon. Meikäläinen jakelee todella nihkeästi kymppejä, mutta tällainen biisi ei jätä minulle vaihtoehtoja. Lisää tätä, pian!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - All In Vain 14.10.2005

Ansuz - All In Vain
Kova veisu tämäkin. Terävää tykitystä soundien osalta ja vokaalit samaa luokkaa. Ainut mikä jäi tässä häiritsemään, oli vokaalien sovitus. Välillä tuntui menevän hieman eri tahdissa melodian / rytmin kanssa. Tämä efekti rokotti ikävän paljon kokonaiskuvaa. Mielestäni rivit saisivat olla pidempiä ja vokaalia saisi sylkeä vihaisempaa tahtia. Ihan asiallinen viesu jokatapauksessa, hyvät pisteet tästäkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Guard - Vergilius 21.09.2005

Ghost Guard - Vergilius
Oikein asiallinen rykäisy vihaisilla riffeillä ja sopivan vaihtelevalla vokalisoinnilla. Meikäläistä jäi vähän häiritsemään biisin alussa ollut kovin deatchainmainen infeidaus ja olisin melkein pystynyt vetämään vokaalitkin päälle. Mutta juu, ei mitään! Hyvä veto, hyvät pojot.....out!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - Oblivion Recalls 14.10.2005

Ansuz - Oblivion Recalls
Intro herätteli jo suuria toiveita, eikä pettänyt. Trashahtava kitarariffitys on vihaista ja iskevää. Vokaalit ovat kahteeen uudempaan biisiin verrattuna hieman filhtmäisemmät ja oikein mielenkiintoista kuultavaa. Pää nyökki riffittelyn tahdissa aikas rankasti, myönnetään!
9