Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 148 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fist in Fetus - Communion 26.11.2007

Fist in Fetus - Communion
Vautsi! Makeeta kamaa. On nähty vaivaa ja käytetty mielikuvitusta. Tykkään pitkästä introsta ja mättökin on mainiota. Oikein tyylikästä. Ainoa asia mikä mua häiritsee on noi viuluosuudet tuolla mätön keskellä. Samoin kun ne mätön aikana tulevat viulujutut. Ne ei mun mielestä istu sinne kovin hyvin. Esim se psyko-viulujuttu oli mun mielestä jopa mauton. Ne pitäis ottaa pois tai miettiä vielä tarkemmin. Tämä on tietysti vain yhden tikku-ukon mielipide.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heroin and Your Veins - Diet and Cancer 12.03.2008

Heroin and Your Veins - Diet and Cancer
Kyllä mä teinä kokeilisin tehdä tähän laulua. Ehkä naislaulaja sopisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heroin and Your Veins - The First Pain 12.03.2008

Heroin and Your Veins - The First Pain
On kyllä tyylikästä ja komeat on soundit. Jotenkin tuo riffi ei kuitenkaan kanna koko 4 minuuttia. Ymmärrän, että homma on tarkoituksella kiireetöntä fiilistelyä, mutta silti. Ehdottaisin monipuolisempaa kitarointia tai että jokin uusi instrumentti hyppäisi jossain vaiheessa kehiin tai laulu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yacca - Musiikkia elokuvasta Pahaa Karmaa 10.03.2007

Yacca - Musiikkia elokuvasta Pahaa Karmaa
Kyllä tätä jumittaa. Mulla on tällä hetkellä käytössä aika paska äänentoisto, joten älyttömän viiltävää analyysia ei pysty antamaan. Vähän aloin kaipailemaan tähän "oikeita" soittimia. Noi konesoundit ei tuo sellaista lämpöä kuin esim. tossa Dervish Skank -biisissä on. Jotenkin siis sellaista jamittelu-fiilistä ja autenttisuutta puuttuu mikä noissa muissa on. Se on tietysti vain yhden tikku-ukon mielipide.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pieni Erämaa - Ai 10.03.2007

Pieni Erämaa - Ai
Tästä sai kans kiksejä. Puntsika pum pum! Meditatiivista.. Tekstin dramaturgia vois olla toimivampi. Mutta nautin tästä. Haluaisin kuulla livenä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pieni Erämaa - Kaivo 10.03.2007

Pieni Erämaa - Kaivo
Aika surrealistinen meininki. Ei vittu, niinku joku Agents ois nappaillu sieniä. Heh heh, pistää hymyilemään. Kyllä vaan, maukasta!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Meat Society - Plastic green headphones 19.01.2007

Cold Meat Society - Plastic green headphones
Tässä oli nyt enemmän sitä stoner-estetiikkaa. Tykkäänkin tästä enemmän kuin tosta "Homemade Satan" biisistä. Tässä on sellaista rentoutta ja groovea. Itse hulluttelisin ehkä vieläkin rohkeammin. No joka tapauksessa hyvää musiikkia tämä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Meat Society - Homemade Satan 19.01.2007

Cold Meat Society - Homemade Satan
Orkesterin nimi hämäsi. Ajattelin että tämä olisi death metallia. Sit aloin miettimään tuota "Meat" sanaa tuossa nimessä. Sehän tarkoittaa englanninkielessä ennen kaikkea ruokalihaa. Ei esimerkiksi ihmislihaa johon viitattaisiin sanalla "flesh". Eli englanninkielinen ihminen ymmärtänee että olette Kylmien Liharuokien Yhdistys. No joo, kikkelis kokkelis. Biisihän on ihan hyvä. En tiedä onko tämä nyt tuota stoner rockia mutta sillähän ei ole niinkään merkitystä. En osaa sanoa mitä tässä pitäisi parantaa. Ehkä vähän häiritsi laulussa sellainen lievä EMO-tyyli välillä. Ääni oli sinänsä hyvä. Kaiken kaikkiaan hyvin menee. Ehkä itse muuttaisin tätä menoa sellaiseen minimalistisen raakaan ja junnaavaan suuntaan á la Kyuss ja vähentäisin tota pop.. Hei tää on ihan hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rainroom - Second Sun 19.01.2007

Rainroom - Second Sun
Pakko mutista vähän tuosta miksauksesta. Basarit oli ihan päällimmäisenä ja peitti aika paljon muut alleen - siis aivan liian kovalla. Toisaalta kitarat oli tosi etäiset ja jäivät siksi epäselviksi. Rupesin oikeesti ronklaamaan mun kuulokkeiden piuhaa että temppuileeko nämä kun noi skebat oli siellä jossakin avaruudessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laava - Maailmanloppu 03.08.2006

Laava - Maailmanloppu
No mä oon edelleen tätä Tulisade-koulukuntaa. Mun mielestä teidän pitäis ehdottomasti keskittyä tekemään kyseisen kappaleen tapaista junnaavaa suomi-stoneria eikä missään tapauksessa tämän kappaleen mallista suomi-rokkia. Tämä on tietysti ennen kaikkea maku-asia, kuten Joseph Goebbelskin sanoi 1945 syanidia nautiessaan: "Ich bin eine Stöner-Man. Ja." No leikki sikseen. Suomenkieliselle stonerille á la Tulisade olisi mielestäni selvä tilaus rock-skenessämme. Sellaista kun ei vielä ole tai ainakaan en ole kuullut. Siinä olisi juuri sellainen Laavan kokoinen reikä täytettävänä. Ei tässä biisissä mitään vikaa ole. Tehän ootte hyviä soittamaan rokettirollia ja Michkalla on hyvä ääni. Mutta voi kun sais sitä stoneria...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laava - Afrikan kuningatar 29.05.2006

Laava - Afrikan kuningatar
Kyllähän tää rokkas ja kertsissä oli mukava melodia. Mut jotenkinkin mä en kauheesti intoutunut tästä. Ehkä liian suomi-rock meininki. Sanoituksissa mä en pysynyt perässä ollenkaan. Hyviä yksittäisiä säkeitä mutta kokonaisuus oli sekava. Mä tykkään siitä teidän Tulisade-puolesta. Se on uniikkia matskua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaunisvirta - Aamuruskon aikaan..juopunut munkki. 02.07.2006

Kaunisvirta - Aamuruskon aikaan..juopunut munkki.
aivan upeeta. kyllä voisin tätä levyllisen kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haggis - Girls 11.05.2006

Haggis - Girls
No pentele. Ei yhtää hullumpaa. Vähän jotain vaihtelua oisin kaivannu, oisitte voinut jotenkin varioida noita laulujuttuja ja riffejä. Pidin tän biisin tyylistä ja fiiliksestä ja ihan hyvin toteutettu oli. Soundit vois olla sopivammatkin mutta kukapa sitä sais kellarissa optimisoundia. Se on 9 ja siirrytään seuraavaan zipaleeseen..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haggis - Vanished 11.05.2006

Haggis - Vanished
No niin saatana! Tää oli paras, tää oli jotenki niin räkänen. PUNK. Oli ihan huippu toi: I'm gonna fucking lose my mind here! ja sit niitä kilin kolin ääniä. Ou jea!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haggis - Around 11.05.2006

Haggis - Around
Kyllä tääkin putoo. Oisin kaivannu sellaista että rumpukomppi ois lähteny vetää jossain vaiheessa sillein että virveli tulee 2 x nopeemmi, sellainen punkimpi mättövaihe. Se ois tehny tän biisin rakenteelle hyvää. Tää on hyvä mutta jotenki ei valmis, johtuuko se noista soundeista? En tiedä. Toi "Girls" oli ehkä parempi. Mä tykkään että nää biisit on näin lyhyitä, että ette venytä väkisin 3:30 mittaan. Tyyliä ja lahjomatonta asennetta löytyy. Kyllä. Pidän teistä kaikesta huolimatta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petri Helske - Parturin Tytöt 18.04.2006

Petri Helske - Parturin Tytöt
Paljon kekseliäämpää ku suurin osa kuulemastani Suomi-hopista. Tässä ei mennä siihen perusmuottiin jota mä ainakaan en jaksa kuunnella hetkeäkään. Kyllähän tän olis voinu toteuttaa paljon paremminkin, mutta pääasia on se että on ideaa ja uskallusta hakea jotain uutta ja omaa. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Kohtalon kulkuri 17.04.2006

Elämää ja aivokemiaa - Kohtalon kulkuri
Aika härskiähän tämä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fourpointsix - Shelter 29.04.2006

Fourpointsix - Shelter
Tää alkoi tosi hyvin. Potki niin vitusti, sit tuli se lässynlää siinä keskellä ja voi vittu se pilas kaiken. Mä oon vihainen mutta oon mä myös herkkä ja söpö. Voi vittu!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sola Gratia - Clean Love 16.02.2006

Sola Gratia - Clean Love
Tää on jotenkin ihan sairasta. Siis noi sanat ja sit toi laulun kaiku ja toi melodia ja sovitus yyyyyyyyyyy..... Tosi friikkiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ex Cursio - New Wife 16.02.2006

Ex Cursio - New Wife
Siis täysin mautontahan tämä on, mutta jostain syystä mä diggailen tätäkin. "New Wife" Siis vittu näitä nimiä!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ex Cursio - The Escape X 16.02.2006

Ex Cursio - The Escape X
Ei hitto, ihan älytön 80-meininki. "The Escape X", vittu mikä nimikin. Veti kyllä jauhot suuhun tämä biisi. Hieno kappale kertakaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frock - Frock 16.02.2006

Frock - Frock
Pelottavaa matskua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILLSTONE - Antais Mennä Menojaan 12.02.2006

SILLSTONE - Antais Mennä Menojaan
sympaattinen lauluääni, tuli vähän joku misfits mieleen melodiasta. 4 minuuttiin ei ehkä riitä ideaa, mä tekisin tästä sellaisen 2 ja puolen minuutin punk-vedon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hot Gothic - I Know You Think You´re Someone else 13.05.2006

Hot Gothic - I Know You Think You´re Someone else
Hyvä ääni laulajalla, sopii mainosti tohon säröön. Tää on ihan mainiota kampetta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Panssarinyrkki - Haaskansyöjä 03.02.2006

Panssarinyrkki - Haaskansyöjä
Soitto potkii persiille mykavasti, mutta lauluosasto vaatii paljon harjaantumista vielä. Varsinkin biisin alussa örinöinti ei toiminu ollenkaan. Ne matalemmalta möristyt jutut oli ihan jees. Kuulin muuten koko ajan että laulatte "Paaaaskaaansyööööjä", se olis ehkä ollut jopa parempi ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tappi eli Käyttäjä 1537 - Woodoo Child 2.0 04.02.2006

Tappi eli Käyttäjä 1537 - Woodoo Child 2.0
Todella maukasta. Pyhä sylvi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram 26.01.2006

DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram
DICK IS BACK!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PositiveÄX - Uli Behringer 28.02.2006

PositiveÄX - Uli Behringer
Mä oon kyllä vähän loukkaantunut. Mun mielestä mun V-Amp on ihan hyvä laite. Te ootte jotain ameriikan suurten korporaatioiden propaganda-agentteja. Harkitsen oikeustoimia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kansalainen - Sade ei tule tippoina 16.01.2006

Kansalainen - Sade ei tule tippoina
Modern jazz - no joo... Ihan hyvä biisi joka tapauksessa. Sanat on kekseliäät samoin musan kuviot ja kiemurat. Virkistävää materiaalia. Vähän toi paahto teema rupes lopussa tympimään, mutta on se ysin paikka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SYLAFYRA - The Vague Repository Of Man 12.01.2006

SYLAFYRA - The Vague Repository Of Man
Tää on ihan siistiä. Räpäyttely soljuu luontevasti eikä pohjolan aksenttia ole nimeksikään. Artikulointi on selkeää ja rytmitys tarkkaa. Musakin toimii, virvelin soundi häiritsee hieman.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Missä ovat intiaanit? 12.01.2006

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Missä ovat intiaanit?
Mulle tulee näistä sun biiseistä, niin tästä kuin muistakin, sellainen fiilis että tässä ollaan oikeilla jäljillä johonkin todella hyvään, mutta vielä ei olla perillä. Osa ideoista on tuoreita ja mielenkiintoisia, osa taas tukeutuu häiritsevän pahasti johonkin jo niin moneen kertaan kuultuun. Uskon, että jos jaksat takoa tätä juttua niin pääset perille ja sieltä alkaa tulemaan sellaista materiaalia jota ei voi sivuuttaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KUVAKE - HIPITIN 03.02.2006

KUVAKE - HIPITIN
ihan kiva meininki, tuli vaan semmonen olo että kitaristi ja varsinkin basisti meinaa kikkailla itsensä ulos. Laulua kaipaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Leskenlehtiallergia 16.02.2006

Stupor Mundi - Leskenlehtiallergia
Mä tykkään näistä teidän vimmaisimmista kappaleista. Toi "Tahtoisin olla luottamuksen arvoinen, vaan enpäs oo.." on mun mielestä tosi hauska ja hyvä. Muutenkin tää on näistä uusista mun mielestä paras. Mä en ihan hiffaa tota leskenlehtiallergia juttua.. Se on jotenkin irrallinen.. Toi "Muka" biisi on mun mielestä teidän parasta antia ja toivoisin että tekisitte enemmän sellaista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmisen osa - Valentin 12.01.2006

Ihmisen osa - Valentin
Ekan kerran kun kuuntelin tätä lopetin kesken siinä vaiheessa kun lauloitte "olipa kerran jos toisenkin poika nimeltä valentin". Toi on mun mielestä tosi tyhmästi sanottu. Jotain viehättävää tässä musiikissa on, mutta mä en saa oikein mistään kiinni. Sanoitusten idea karkasi ensi metreillä saavuttamattomiin ja biisi on jotenkin koko ajan partaalla hajota käsiin millä hetkellä hyvänsä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmisen osa - pirupiika 12.01.2006

Ihmisen osa - pirupiika
Tää alkaa helvetin makeesti. Nää sanat on jotenkin sellaisia että mä en pääse matkaan mukaan. No mutta tää on aikas hyvä biisi kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hot Gothic - Pussyboyleatherjacketrock´nrollmotherfuc 13.05.2006

Hot Gothic - Pussyboyleatherjacketrock´nrollmotherfuc
Juu! Saatanan hauska ja tyylikäs. Johonki tohon väliin sellainen tosi sekava kitarasoolo paskoilla soundeilla? Ich like this!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Matkamiehen laulu (re-master) 12.01.2006

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Matkamiehen laulu (re-master)
Tässä on mun mielestä tosi makeet musat, mutta laulumelodiat on vaisuja. Muuten tää biisi on sellainen mitä mä voisin kuunnella ihan huvikseen himassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Kevään lehtiä 09.01.2006

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Kevään lehtiä
Tää on siisti. Mä tykkään tästä, myös tuosta suttuisuudesta. Laulu on hyvä, tällä kertaa ei tuu donkkarit mieleen. Mutta olis paljon siistimpää jos tässä laulettais jotain tosi merkittävää, hävytöntä tai sairasta eikä "kevään lehtiääää". Jotenkin mä en pääse tollaiseen maalailuun mukaan. Se on tavallaan tietty mun ongelma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jokkernaut - lähetin 12.01.2006

Jokkernaut - lähetin
Tää alkoi makeesti. Mutta jossain vaiheessa biisiä tuli sellainen olo että ei jaksa enää. Hiomista vaatii tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keisari - Toinen meistä 12.01.2006

Keisari - Toinen meistä
Paljon ennemmin mä tätä kuuntelisin kuin Apulantaa tai Uniklubia. Tosin luultavasti söisin veriripuliakin ennemmin kuin kuuntelisin kyseisiä bändejä. Mä en yhtään ihmettelisi vaikka tällä materiaalilla irtoaisi levydiili. Varsinkin jos koittaisitte vähentää Apulanta yhtäläisyyksiä ja lisätä vähän jotain omaperäisyyttä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILLSTONE - LOPPUUN ASTI 12.02.2006

SILLSTONE - LOPPUUN ASTI
tietty epävarmuus häiritsee vähän. Tehkää tästä sellaisia misfits punk vetoja, toimis ihan kympillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psycho rodeo - Lover song 29.11.2005

Psycho rodeo - Lover song
Joo kovaa ja tyylikkäästi mennään tässäkin. Tossa lausumisessa pitää yhtyä tohon edelliseen kommenttiin; vähän kankeaa on välillä tuo ameriikan kieli. Muutenkaan tää ei ole ihan niin hyvä kun toi "Contradiction". Silti lupaavinta rokkia mikserissä piiiiiitkään aikaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psycho rodeo - Contradiction 29.11.2005

Psycho rodeo - Contradiction
No mutta perkele! Tämähän potkii perseelle ihan niin kuin joku juttu mikä potkii perseelle ihan vitusti. Laulut on tämän jutun suola. Räkää pitää kaivaa vielä pitkään tärykalvojen pohjilta. Tyylikästä vetoa helvettiläinen...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jokkernaut - värivalot 04.02.2006

Jokkernaut - värivalot
Täytyy mainita, että nyt kun oon kuunnellu biisin muutaman kerran uudestaan kuulostaa vielä paremmalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jokkernaut - värivalot 12.01.2006

Jokkernaut - värivalot
Tää on ihan makee biisi. Säkeistön laulumelodia on hyvä. Ei hassumpi muutenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NÄKIÄ - tapasi elää original 09.01.2006

NÄKIÄ - tapasi elää original
No hittolainen. Eihän tämä ole yhtä hullumpaa. Ehkä tätä vois kehittää vielä rajumpaan tai sitten iisimpään suuntaan. Nyt tää on tällainen välimalli. No juu hyvää joka tap.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elinvoima - Liian Paha Poika 02.11.2005

Elinvoima - Liian Paha Poika
No niin, nää oli paremmat sanat. Jotain tästä biisistä puuttuu, että syttyisin tätä toista kertaa kuuntelemaan. Lupaavaa kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elinvoima - Pimeä 02.11.2005

Elinvoima - Pimeä
Onhan tässä musassa tyyliä. Mä en välittänyt kauheesti noista sanoista, vaikka tiedänkin ton tunteen. Kaipaisin tekstiin hiomista. Vähän oli tollaisia latteuksia ja kliseitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoffren-Salminen-Yliajo - Ihmisen paikka 20.10.2005

Hoffren-Salminen-Yliajo - Ihmisen paikka
Riffit potki osittain perseelle ja rokkas muutenkin, mutta ei tää yllä ton Tulisateen tasolle millään. Musta tuntuu, että te pystytte PALJON parempaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - sarvi 07.12.2005

ranca - sarvi
Lähti mukavasti rokkaamaan mutta toi yup/iskelmä tyylinen kertsi lannisti biisiä. Muuten ihan lupaavan kuuloista menoa, ei mitään perussuomipaskaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele jetset - Vain aika kertoo 29.10.2005

jetset - Vain aika kertoo
Eikö toi "sydän vasta puolillaan" ole jostain tosi tunnetusta suomipoprock biisistä? Ihan tyylikästä soittelua ja laulua muuten, mutta sanat ei toiminu mulle. Mä olen kyllä toisaalta aika sairas paskiainen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Animal Foreskin - Brutal Shit Orgy 03.11.2005

Animal Foreskin - Brutal Shit Orgy
Ou jea.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Crawlie - Chicken Leg 12.07.2006

Creepy Crawlie - Chicken Leg
olen rakastunut. ihan vitun siistiä, ai että.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Crawlie - Smile Of Victory 12.07.2006

Creepy Crawlie - Smile Of Victory
will you marry me?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Crawlie - Testicle Cat 12.07.2006

Creepy Crawlie - Testicle Cat
vitun siistiä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Desert Son 11.07.2005

Creepy Dölls - Desert Son
Tässä on sellaista aitoa rock and roll meininkiä mitä ei voi oppia mistään. Parhaimmillaan tämä rullaakin ihan loistavasti, mutta mun mielestä tässä ei ole tarpeeksi ideoita varsinkaan yli 4 minuutin vetoon. Jotakin puuttui, ehkä joku biisiä kantava teema. No joka tapauksessa helvetin potenttiaalista rokkia tämä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - Amen 03.11.2005

Escapist - Amen
Kuulostaa tosi potenttiaaliselta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Vanhuskaiden kesä 30.01.2006

Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Vanhuskaiden kesä
Tää oli aika hyvä. Sä oot sairas. Mä oon sairas. Whup-di-duu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista kamaa - Do The Right Thing 21.06.2005

Sekalaista kamaa - Do The Right Thing
Tässä on periaatteessa kaikki kohdillaan. Laulut menee komeasti ja harmonisesti. Soitto on taitavaa ja soundit on hyvät. Tekijä selvästi tietää musiikista ja sen tekemisestä yhtä ja toista MUTTA. Mutta mutta mutta. Mutta... MuTTa! Tämä on liian siloiteltua. Liian täydellistä. Liian persoonatonta. Liian turvallista. Okei, sanoitukset taisi kertoa Bushista ja siitä että se on tyhmä ja että oli tyhmää äänestää sitä ja kaikki menee päin vittua kun se kaveri on vallan kahvassa. Kaikkihan sen tietää. Mikä näkökulma tässä on mikä tarkastelisi uudella tavalla musiikkia tai aihettaan? Mitä annettavaa tällä biisillä on? Mielestäni ei mitään. Silti pidän tekijää lupaavana ja lahjakkaana muusikkona.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Pernicious Christianity 05.06.2005

Arcane - Pernicious Christianity
Ohos! Jumalauta että rullas komeasti. Aattelin tosta fisu piirroksesta että tämä olis jotain huumori hässäkkää, mutta sit kuulinkin tosi laadukasta mättöä. Jokainen soittaja hoiti tonttinsa komeasti ja kähinä kuulosti juuri siltä kun sen pitääkin. Henkilökohtaisesti en pidä kun syntikoita sotketaan metalliin, mutta monelle noi kuviot putoo varmasti ihan täysin. Eihän tämä biisi varsinaisesti mitään uutta tähän lajiin tuo eikä ole kovin omaleimainen. Silti tämä on TODELLA tasokasta räimettä ja uskon, että tällä pääsee pitkälle jos jaksatte vaan vääntää. Lisää vaan biisejä tänne.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANZANA - Falling to pieces 30.01.2006

MANZANA - Falling to pieces
"Idolit/vaikutteet: Musiikkityylimme mahtuu kolmioon esim. Kornin rankkuus-Kingston wallin groove-Tori Amosin taiteellisuus tai Faith No Moren hulluus-Rammsteinin koneellisuus-Iron Maidenin kasarisuus." Mun mielestä tästä puuttuu TÄYSIN "Tori Amosin taiteellisuus", samoin kuin "Faith No Moren hulluus" ja se tässä onkin vikana. Sitten toi tehokertosäkeen hokeminen saa karvat pystyyn. Tää biisi sai mut huonolle tuulelle. Argh!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saffron - Saturated Love 30.01.2006

Saffron - Saturated Love
Nyt on potenttiaalia! On kyllä niin muotovalio poppista, että ihme jos joku levy-yhtiö ei kaappaa teitä karvaisiin käsiinsä. Loppua kohti rupes kyllä olemaan ideaköyhyyttä ja teema oli junnattu puhki, mutta tasokasta tämä on omassa tyylissään joka tapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Dying Inside 27.04.2005

Pedro - Dying Inside
Pedro nimestä aattelin eka että tää on joku ihan huumorijuttu, mutta täähän olikin ihan yllätävän hyvää. Mukava flow biisissä ja tyylikäs ote poppiin. Lausumisessa toivoisin lopullista hiomista vielä ja kun löytyis sit joku ihan helvetin hyvä melodia niin kyllähän tällä pötkisi vaikka mihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Jesus Loves You 20.10.2005

Antti Kaukomaa - Jesus Loves You
Rohkea veto laulella Jessestä! Mä tykkään siitä että artisti antaa jotain itsestään silläkin uhalla että asettuu naurunalaiseksi (ellei tämä nyt ole joku huono pila). Mutta biisistä en niinkään välittänyt, lausuminen oli hivenen tönkköä, rummut kamalat ja ideaa ei ollut 3:55 pituuteen asti. Lahjoja selvästi on ja koskettimet soivat maukkaasti MUTTA.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saattohoito - Särisee 17.02.2006

Saattohoito - Särisee
Aika komea kappale. Välillä jotkin lauseet kalskahti korvaan kuten: "Syvällä sielussani sinä säriset" on jotenkin vaisu ja blaah. Laulut meni lopussa päin vittua mutta se oli ihan siistiä. Oman kuuloista matskua, odotan lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Ei meidän ääni 03.11.2005

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Ei meidän ääni
Tää on hyvää. Mua häiritsee vähän toi don huonot tyyppinen laulutyyli. Ja kun mä sanon vähän niin mä tarkoitan ihan vitusti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kansalainen - Voima 16.01.2006

Kansalainen - Voima
Kekseliästä musaa ja sanoitusta. Mie tykkään. Tässäkin haluaisin vahvempaa tulkintaa vokaaleissa. Välillä vois mennä ihan huutamiseks ja vaikka kirkumiseks ja lähteä ihan käsistä, kun se voima villitsee ja hallitsee laulajaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Excreta - Take The Blame 12.01.2006

Excreta - Take The Blame
Ihanaa. Kun mä kuuntelen tätä mä ajattelen että mä kuristan jotain love-metal laulajaa ja masturboin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yacca - Dervish Skank 04.02.2006

Yacca - Dervish Skank
Tosi tyylikäs. Mukavaa keinutusta ja kiireetöntä samoilua, välillä harhailuakin, mutta toimii. Ich like!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yacca - Egyptian meditation I & II 04.02.2006

Yacca - Egyptian meditation I & II
Tykkään ku hullu puurosta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Golem 10.02.2005

Stupor Mundi - Golem
Onko tämä muka Ska:ta? Hieman keskinkertaisempaa materiaalia kuin noi edelliset. Kyllä tässä oli hyviä ideoita, mutta ne ei mun mielestä nyt kantanut ihan koko biisiä. Siltikin parempaa kuin mikseri-poppis yleensä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ei näin - Ikävä kyllä 20.10.2005

Ei näin - Ikävä kyllä
Ei toimi mulle tämä. Siltikin tämä on paremapaa kuin 90% mikserissä. Hö.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ei näin - Ei tahdo nousta 20.10.2005

Ei näin - Ei tahdo nousta
Joo mullekin tulee Ismo tästä mieleen. Hö.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Muka 10.02.2005

Stupor Mundi - Muka
Ou jee! Tässä on menoa ja meininkiä meikä pojan makuun. Kieroa ja nopeeta ja vähän ilkeää. Siitä minä tykkään. Joo, teidän pitäis oikeasti toteuttaa tämä homma sillä tavalla, että noi saundit olisi jostain kotoisin. Vaikka onkin hyvää ja tän tyylinen musa ei kaipaakkaan mitään tosi hi-fi äänimaailmaa niin ei näitä viitti kuunnella "huvikseen" kun soundit on näin puuroa. Se on tietty vain yhden Tikku-Ukon mielipide.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Desperaation kukat 10.02.2005

Stupor Mundi - Desperaation kukat
Mukavasti vinksahtanutta on ja kilkattimet on kivoja. Ei tää ehkä niin hyvä ole kuin toi eka. Jossain vaiheessa säkeistöissä tuntui, että homma kaatuu omaan kikkailuunsa. Kertsi oli hyvä. No joo, kaiken kaikkiaan voi sanoa, että kyllähän tämä keskiverto poppista parempaa on huomattavasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Turvatyynyn suudelma 10.02.2005

Stupor Mundi - Turvatyynyn suudelma
Kyllähän tätä kelpaa kuunnella ja kommentoida kun ei tarvitse verrata YUP:hen CMX:ään tai Apulantaan. Eli mukavasti on omaa ideaa löydetty tähän biisin. Saundithan oli ihan perseestä, sen varmaan itsekin (toivottavasti) tiedätte. Jos tätä vielä jalostaisi ja hioisi ja korjaisi äänenlaadun siedettävälle tasolle niin voisi jopa kuunnella ihan muuten vaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele As I Fall - Headless dawn 24.02.2005

As I Fall - Headless dawn
Toi örinä on aika kultti-ainesta. Eipä itse soitannassakaan vikaa ollut, mutta mun mielestä tää oli aivan liian pitkä. Alle kolmen minuutin rykäyksenä meininki pysyisi tappo-tasolla koko ajan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Tapa 01.02.2005

Riku Rotten Project - Tapa
Joo, mukava ilkeä pohjavire tässä on. Sanoitukset on mun makuun ehkä liian suorat. Pientä maalailua jatulkinnan varaa kaipaan. Laulumelodiaan sopisi ehkäpä paremmin aggressiivisempi laulutyyli samoin kun sanoitusten aihepiiriin. Ei tää kuitenkaan yhtään hullumpaa ole ja uskon että monelle tää voi pudotakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Valopää - robot dog eat robot cat 27.01.2005

Valtteri Valopää - robot dog eat robot cat
Aika vallatonta! Kun tää alkoi, niin laitoin heti voluumia kovemmalle ja pää lähti notkumaan. Koko ajan oli sellainen fiilis, että milloin "se"-jokin lävähtää korville. Sitä ei kuitenkaan tapahtunut. Eli jonkin sortin kliimaksia olisin kaivannut. Ideaa on, mutta olisin kaivannut lisää ja ehkä vähän jalostusta. Veikkaan, että tietyssä savuisessa mielentilassa tämä on ihan hitti-matskua, mutta nyt ei ihan kiitettäviin arvosanoihin päästy. Tämä on tietysti vain yhden tikku-ukon mielipide.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 12.01.2006

FOTO - Unta pettämään
Taitavaa mutta hieman tylsää. Vielä kun laulatte, että väsyttää... Niin hohhoijaa. En jaksaisi kuunnella toiste. Voisitte varmasti tehdä paljon parempaakin musaa jos kokeilisitte hullutella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thor Stensson - Amerikkaan 03.03.2005

Thor Stensson - Amerikkaan
Chester Fields, hehe :) Toi soitanta oli oikein mukavata. Rentoa ja mukava flow. Laulu olis olis voinu olla tarkempaa, samoin sovitus vaikka tässä ei mihinkään tekniseen suorittamiseen varmaan ole tarkoituskaan panostaa. Sanoissa kaipailin jotain koukkua tai ideaa tai jonkinlaista punchlinea loppuun. Nyt vain listasit ne jutut mitä haluat tehdä. No ei sekään väärin ole ja tämä on tietty vain yhden tikku-ukon mielipide.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaurismaki - Kalevi Rikastuu 01.02.2005

Kaurismaki - Kalevi Rikastuu
Joo, enpä voi mistään muusta mikserin artistista sanoa, että olisin oikein odottanut uusia biisejä. Ja onhan tämä hyvä. Jos nyt ruvetaan oikein purnaamaan taas, niin lyriikat voisi olla paremmatkin. Mut kyllä niissä parhaimmillaan on hyvä flow ja hauskatkin ovat. Hyvä hyvä hyvä tikku-ukko tahtoo lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Apu PR 01.02.2005

Riku Rotten Project - Apu PR
Lauluihin sun kannattais kiinnittää huomiota näissä. Vireeseen ja sit rytmityksiin. Sanoitukset kannattais muokata hieman yksinkertaisempaan muotoon niin ne olisi helpompi rytmittää iskevästi ja kuuntelijan on helpompi sisäistää sun sanoma. Tämä on tietysti vain yhden tikku-ukon mielipide ;) Mukavaa on, että laulat näistä aiheista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoffren-Salminen-Yliajo - Tulisade 27.01.2005

Hoffren-Salminen-Yliajo - Tulisade
Harvoin kuulee suomi-rokkia joka oikeesti rokkaa. Soitto toimii ja laulajalla on hyvä ääni. Se mitä jäin kaipaamaan on samanlainen rokkaavuus ja kierous sanoissa kun mitä on soitossa. Ehkä jonkinlaista hulluutta. Oli aika latteaa sillä osastolla. Ja sävellys olis voinut olla laajempi. No, tämä on vain yhden tikku-ukon mielipide.

Kommentti kappaleesta Kuuntele GuatemalanInsanityPeppers - Seaturtle - Catch ...and Release 15.03.2005

GuatemalanInsanityPeppers - Seaturtle - Catch ...and Release
Kyllähän tätä kuuntelee. Toi haitari tuli tosi siististi vierailemaan jostain. Mukavaa maalailua. Toteutuksessa olisin kaivannut pientä tarkkuutta. Mitäpä noista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele No_ - The Execution 27.01.2005

No_ - The Execution
Piti tulla ihan kattomaan, että mitä ihmettä on "pop-metal"?! Pop-metal.. Mä en pääse tosta käsitteestä millään yli. Pop-metal.. No joo eihän tää ny mitään ihan paskaa ole, odotin että tolla käsitteellä on löydyttävä jotain aivan käsittämätöntä shaissea. Ei ehkä mun makuuni ole tämä, mutta en epäile etteikö tälle kuulijakunta löytyisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ECS - Vanilla Bath 02.02.2005

ECS - Vanilla Bath
Vähän harhaanjohtava toi psychedelic rock, ihan perus nykyajan rokkiahan tämä on. Eikä se ole tietenkään väärin. No itse soppaan... Joo, kaikkihan tässä paketissa on sinänsä kunnossa. Soittajat hallitsevat instrumenttinsa ja laulaja osaa laulaa ja lausuakin. Se mitä mä jäin kaipaamaan on riskien otto ja sellainen hulluus mistä hyvä rock and roll aina ammennetaan. Eli kokeilua ja hulluttelua ja tästähän syntyy vaikka mitä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kansalainen - Minä olen maapallo 16.01.2006

Kansalainen - Minä olen maapallo
Tämä menee jo liikaa YUP-osastolle. Kuuntelen mieluummin sitten YUP:ta kun on sellainen fiilis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Jäätelöä ei saa kuin kaupasta 28.12.2004

Antti Kaukomaa - Jäätelöä ei saa kuin kaupasta
Alussa ajattelin että onpas sielukkaat koskettimet. Laulu maalaili mukavasti tunnelmaa. Sitten sanat lähti TOSI yksityiskohtaiseen kuvailuun ja autonlasista kuuraa kaavittiin ja talonmieheltä lisää lämpöä jne. jotenkin meni meikä pojalta maku. No joo mun mielestä tää oli tosi hyvää tällaista fiilistelyä mutta sanoitukset tosiaan ei uponnut yhtään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Politricks (feat. KFied) 20.10.2005

Juha Kiili - Politricks (feat. KFied)
Sä oot lahjakas, mut sun pitäis Juha ihan selkeästi ruveta käyttämään huumeita ;D No eikai, mut tästä puuttuu jotain hulluutta mikä tekis tästä huippua. Nyt tää on ainoastaan hyvää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 03.11.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaha! mä kuolen! Se on kylpyräisen arvoinen suoritus!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tantor - Sekoan 06.02.2005

Tantor - Sekoan
Sanat kuvaa helvetin hyvin tollaista egoistista paranoiaa. Soitto kulki ihan mukavasti, tuli mieleen joku uudempi Röyhkän tuotanto. Se mikä tässä tökki mulle oli toi laulu. Ehkä jos tätä kuuntelis tarpeeksi niin siitäkin alkais tykkäämään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Menen käymään paskalla 25.11.2004

FEL - Menen käymään paskalla
Tää on niin hirveetä paskaa että on jo MELKEIN hyvää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manta Ray - Lonely 14.02.2005

Manta Ray - Lonely
Komeeta on taas ja seksikästä. Taitoa, tyylitajua ja ennenkaikkea ääntä riittää. Djx:n soundit nyt oli mitä oli, mutta onhan se ymmärrettävä että aika vaikea se jousisektio on repäistä omakustanteeseen. Itse tykkään enemmän sellaisesta likaisesta funkista mutta se on mun ongelma. 10 pistettä ja papukaijamerkki.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Olemattomat sanat (versio 3) 20.10.2005

Wack - Olemattomat sanat (versio 3)
Onhan tää juttu vähän kehitysvaiheessa, mutta tässä on jotain aitoa ja mukaansatempaavaa. Lupaavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kanttoripoika - Tulivuoren reunalla hengittämässä 21.11.2004

Kanttoripoika - Tulivuoren reunalla hengittämässä
´Mukavaa rentoilua tyylikkäästi. Ideat vaan taisi loppua kesken?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tantor - Beepbeep 06.02.2005

Tantor - Beepbeep
Tässä toi laulu ei häirinny, mut nyt mä en tykänny tosta syntsasta. Kylläpäs mä nyt ruikutan! No joo, kaiken kaikkiaan tää on oikein persoonallista poppia. Parempaa mitä tästä foorumista yleensä löytyy. Beepbeep!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extra Virgin - Haunted By Cobain 12.01.2006

Extra Virgin - Haunted By Cobain
Pakko oli kuunnella kun toi nimi oli niin kutsuva. Toi riffi millä tää lähti oli tosi hyvä. Jossain vaiheessa vähän tukkoista ja tylsempää. Tähän sopis sellainen Lunachicks tyyppinen laulu, räkäisempi ja rokimpi. Lupaavan kuuloista matskua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bim Boulevard Band - Dead And Gone 28.12.2004

The Bim  Boulevard Band - Dead And Gone
No joo, edellisen biisin kommentissa just tosta kokeilusta puhuin. Tässähän nyt on jo sitä. Mutta mun resepti tähän lisäks ois vielä se, että laulaja nappaa 3 sinistä pilleriä, kaks punaista ja sitten juo pullon jack danielssia. Sitten kun se on hirveissä pelkotiloissa, lyödään mikki käteen ja sanotaan että LAULA LISKOKUNINGAS LAULA!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bim Boulevard Band - Happiness Is a Lie 28.12.2004

The Bim  Boulevard Band - Happiness Is a Lie
Ihan pikkiriikkisen toi lausuminen välillä kalskahti, ei pahasti mutta kun nyt kerran kantria väännetään... ;) Soolokitara kuviot uppos hyvin. Mutta mutta mutta... Sävellyksestä ja sovituksesta puuttuu riskinottoa ja se pikku ripaus hulluutta mikä mahtavan musiikin tekemiseen aina vaaditaan. Soitto on hallussa, nyt ei kun vaan rohkeasti kokeilemaan enemmän ja rikkomaan peruskaavaa.

Sivu: 1 2