Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 3 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Transition (Dj Unique Remix) 27.04.2003

veezay - Transition (Dj Unique Remix)
Lisää tekijän mietteitä: Joo, siis eihän tästä nyt voi minkäännäköisiä viboja saada, kun tämä on aika sekavassa mielentilassa väsätty. Olisi ollut varmaan parempi jättää tämä julkaisematta mutta veezay nyt sitten väkisin sen tänne pisti. Minua lähinnä hävettää tämä remix, tuntuu kuin olisin joku aloittelija joka ei tajua mistään mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Transition (Dj Unique Remix) 27.04.2003

veezay - Transition (Dj Unique Remix)
Muistakaa toki että tuo ei ole veezayn vaan minun tekemä remix. Ja syy tämän remixin lyhyyteen on se että minulta loppui ideat kokonaan kesken enkä jaksanut väsätä biisiä kovinkaan kauan. 2 viikkoa tätä olen jauhanut ja kärsivällisyys loppui kuin seinään. Tosin voin tietysti jossain vaiheessa tehdä extended editin, kunhan innostusta alkaa löytyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Consummation (Dj Unique Remix) 12.12.2004

veezay - Consummation (Dj Unique Remix)
Taidonnäyte my ass ;) täähän on vanha kuin taivas ja nyt kun kuuntelin pitkästä aikaa niin tämähän kuulostaa aivan järkyttävältä. Basarissa ei oo potkua yhtään, biitit on ihan mitä sattuu ja muutkin saundit ihan jostain sieltä syvältä. Veikkaisin että tää on noin 3 vuotta vanha... :D Kehitystä on tapahtunut runsaasti sinä aikana.. Mun pitäis ehdottomasti tehdä uus remix kunnollisilla saundeilla niin olisin itsekin tyytyväinen.