Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 43 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Grillimaisteri 10.06.2014

P. M. Kostiainen Project - Grillimaisteri
Kyllähän se kesäinen on, huuliharppu jotenki tekee sen heti. Ulosanti tutun karua :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eeron retroilut & demoilut ym. - In The Woods Of Tennessee 15.02.2014

Eeron retroilut & demoilut ym. - In The Woods Of Tennessee
Kyllä tyylillisesti ihan countrylta kuulosti. Laulu toimivaa, mutta siihen olisi toivonut enemmän vaihtelua. Soundit aika demomaiset kuten mainitsit, ja aiheutti tunkkaisuutta. Maalailut kuulosti hyvältä ja ihan toimiva kokonaisuus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Behind the Horizon 01.02.2014

Sound of Wood - Behind the Horizon
Biisin "nykiminen" on varmasti tyyli-seikka, mutta tuli hieman räpeltämisen tuntua. Soittajilta kuulostais kumminkin löytyvän taitoa parempaakin toteutukseen. Saundit olivat hyvänkuuloiset ja kitaran erityisesti. Kosketinsoittimista blussaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sheikki Lyyrinen - Sheikki & The Accused - Samu kotiin vie 01.02.2014

Sheikki Lyyrinen - Sheikki & The Accused - Samu kotiin vie
Tämä ei sitä ominta tyyliäni ole joten olen huono kommentoimaan, mutta yritän kuitenkin. Hiomalla tästä varmaankin mieleenpainuvamman sais, mutta nyt ei valitettavasti kyllä oikein iskenyt. Vokaalit olivat jotenkin epäselvät ja pointti meni kyllä aivan ohi. Tausta oli kumminkin erittäin hyvänkuuloinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blind Reflection - Feeling The Pressure 30.01.2014

Blind Reflection - Feeling The Pressure
Kyllähän siellä ideaa löytyy. Harvemmin on käynny itellä niin päin että örinä tuntuu piristävältä vaihtelulta. Kuulosti hyvältä noi paahto kohdat. Puhtaisiin lauluihin toivoisin reeniä lisää, hyvä kuitenkin että uskallusta yrittää löytyy. Soitto oli omaan korvaani hyvää ja tyylille sopivaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaasunaamari - Partytime 30.01.2014

Kaasunaamari - Partytime
Sitähän se oli mitä luvattiinki. Onnistuneen oloinen biisi. Ihan hyvä mieli tuli, vaikkei mitään rajoja ja mieltä räjäyttävää ollukkaan. Lepponen

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtajat - Tyhjää pintaa 29.01.2014

Murtajat - Tyhjää pintaa
Tämä on jees. Hyvää rokkia ja hyvä kertsi, jää päähän soimaan. Taitavaa soittelua edelleen. Sopivan mittainen eikä liian ennalta-arvattava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Kaksi maailmaa 11.01.2014

Anna Sipilän Lapsi - Kaksi maailmaa
Eihän näin hienoa biisiä oikein osaa arvostella. Valmista materiaalia, taitavaa soittelua. Todella Blackmore's Night-mainen kappale, mutta omaperäinen kumminkin mielestäni, varmaan suomenkieli tuo sen. Tykkäsin paljon
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Soidin tanssi 09.12.2013

R-iQ - Soidin tanssi
Hyvää soittoa, hyvän kuuloinen biisi. Kyllähän sitä laulua kaipaa tai jotain melodiaa mitä seurata, vaikka ideoita kyllä riitti. Se laulu varmaan nostais homman uudelle tasolle, jos se siis on hyvin toteutettu. Kyllä tämän kumminki näinkin kuunteli pariin kertaan. Hyvää työtä, vaikkei housut kostunukkaan, enkä äitini puhelinnumeroa tähän jätä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Kevät ja kesä (Rantasen alternative mix) 09.12.2013

P. M. Kostiainen Project - Kevät ja kesä (Rantasen alternative mix)
Hyvät saundit ja pätevän kuuloista kaikin puolin jälleen. Ei päätä räjäyttävää, mutta ihan menevä. Laulus passas tähän paremmin ku aiemmin kuulemiini.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jan-Markus - Valkoinen 06.12.2013

Jan-Markus - Valkoinen
En yllättyisi tai panisi pahaksi jos tämä joku päivä sattuisi radiossa soimaan. Todella hieno tunnelma koko biisin ajan, taitavat laulajat, joilla kivat saundit. Ei kovin yllätyksellinen mutta ei aina tarvikkaan olla. Semmoista viimeistä "räjähtävyyttä" jäin odottamaan milloin aukeaa oikein kunnolla, mutta se on pieni miinus näin hienossa sävellyksessä. Tykkäsin
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtajat - Kahdeksan vuotta 06.12.2013

Murtajat - Kahdeksan vuotta
Hyvät saundit, kitarat kivan rouheat. Omaperäisen kuuloista soittelua teilläkin. Enpä osaa paljon rakentavaakaan palautetta antaa, teillä tuntuu olevan ammattitaitoa ja valmiin kuuloista materiaalia. Paketti kasassa, niin sanotusti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The D.G - digital gems 06.12.2013

The D.G - digital gems
Sehän oli erittäin jees. Svengaava kyllä ja tyylikkäitä saundivalintoja. Tuli hyvä mieli
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enne - Kaadu 30.11.2013

Enne - Kaadu
Sitä oli mitä luvattiinki. Hyvä tasoista, oman kokemukseni perusteella (joka on melko vähäinen). Eiköhän tämä laita tanssittamaan jos vain on taipumusta moiseen toimintaan. Suosittelisin kyseisestä musiikkityylistä tykkäävälle. Laajan kuuloista, mikä on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The D.G - Rock Palace - ragdoll 20.11.2013

The D.G - Rock Palace - ragdoll
Aika sekava oli ensivaikutelma, alun "päällä" oleva kitara puskee aika vahvasti päälle ja alkoi jopa hieman ärsyttämään. Tossa puolessa välissä kiva toi missä himmailtiin hieman. Pätevää soittelua, ok biisi
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Poronsarvijauhetta 15.11.2013

P. M. Kostiainen Project - Poronsarvijauhetta
Todella hyvin toteutettu, hyvä biisi. Jotenki laulus toimii paremmin noissa akustisissa vedoissa, mutta tässäki kumminki kertsin laulut ihan mukiin menevät. Omaperäistä ja siitä plussaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - El Tambor 11.11.2013

Sonar Transistor - El Tambor
Tosi hyvän kuuloista maalailua heti alusta lähtien. Taidokasta soittelua, kivan virkistävää kuulla tämmöstäki mikserissä. Kitarat erityisen tyylikkäät. Hieman sekalainen fiilis jäi eka kerrasta, mutta kuitenkin kivasti soljui korvissa loppuun asti. Tykkäsin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Syksyinen sävelmä 11.11.2013

P. M. Kostiainen Project - Syksyinen sävelmä
Sehän oli reipasta, jännää. Jotenki suoraviivasta, mutta samalla kieroa menoa. Plussa rytmirumpuilusta, erittäin jees. Niin ja tietenki Tero Vaarasta. Oli hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saatanan Marionetit - New Lucifer 01.11.2013

Saatanan Marionetit - New Lucifer
Sehän oli varsin mielenkiintoista. Varsin saatanallista sanoisin. En oo Ghostia paljo kuunnella, mutta tuli mieleen rankempi versio heistä. Oma juttu teillä selvästi on ja siihen satsattu. Soittelu hyvää ja toimiva biisikin. Ei mun pää räjähtäny, mutta ihan jees kummminki. Hyvä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Unelmien reunalta 01.11.2013

Lahkonen / Pena - Unelmien reunalta
Hyvä biisi, simppeli on yleensä kaunista ja tässä tosi hyvä ratkaisu. Enpä kritiikkiä osaa esittää, hyvää soittelua ja laulelua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele J-P PitkäMö - Huoleton elämä 01.11.2013

J-P PitkäMö - Huoleton elämä
Epävireisyyttähän sielä kuulosti olevan, laulussa ja kitarassa ainaki tuossa bridgessä ennen kertsiä, mutta asennetta oli senkin edestä. Toisen säkeistön piano hyvä idea. Jos rehellinen oon, tuskin tuun kuunteleen uudestaan, mutta on sitä turhempaaki tullu kuunneltua.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klawie - New Theia 01.11.2013

Klawie - New Theia
No nyt on mikseri tasolla pitkä biisi. Alku hyvällä tavalla hämärää, kaunista sairaalla tavalla ja piano todella toimi. "First Light" hyvää toivon herättelyä ja "Trackersin" alun myötä tapetaan se. Jotku pelti-jutut rytmillisesti hieman tökkää oman korvaan, mutta sen verran taitavasti toteutettu biisi, että eiköhän ne oo tarkoituksenmukaisia. Hyvin pitää mielenkiinnon, kiinnostaa miten mahtaa jatkua ja loppua, hyvin rakennettu tarina. Monipuolisesti soundeja, ei ala tökkiin. Komeaa kuultavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Ole ylpeä 01.11.2013

P. M. Kostiainen Project - Ole ylpeä
Olipas kyllä diippiä, ihan Down Under, eli Australia tuli mieleen. Soitto rullas kivasti ja lauluki oli toimivaa. Jees biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Buena onda 26.10.2013

R-iQ - Buena onda
Semmonen. Eipä oikein osaa sanoa mittään, tuli ja meni. On sitä tullu turhempaaki kuultua, mutta ei tää nyt aivan kolahtanukkaan. Ihan kiva melodia ja hyviä harmonia juttuja puolivälistä etiäpäin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Taikinaa 25.10.2013

Lahkonen / Pena - Taikinaa
Omaperäistä ja mielenkiintoista, hyvä hyvä. Kannatan kyllä muiden soittimien tuomista mukaan, oli hyvä lisä tuo Cajoni. Sitä lisää mitä mikäki biisi vaatii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Cursed Decade 25.10.2013

Nihil Mortum - Cursed Decade
Hieno intro. Ihan mielenkiintoista menoa ja hyvät saundit, mukava ku saa tämän tyylisestä musiikista jotain selvää. Mieleen tuli Sentencedin North from Here Egyptissä. Tykkäsin
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaasunaamari - Summertime 24.10.2013

Kaasunaamari - Summertime
Tyylilleen sopivaa, olen jäävi kommentoimaan muuta kun en tästä tyylistä oikein nauti. Loppu puolella tuleva piipaus melodia piristi biisiä kuitenkin kummasti. Tyylissään, ok tasoa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Hometown 24.10.2013

Sound of Wood - Hometown
Tykkäsin. Kivat, monipuoliset ja sopivan saundiset kitarat. Laulajan äänikin tyylikäs. Sopivan mittainen myös, ei turhuuksia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - World So Cold 24.10.2013

Death Generation - World So Cold
Semmosta. Valmiin kuuloista materiaalia, hyvät saundit, ihan nytkyin mukana. Ei mullistanut maailmaani, mutta eipä mulla oo mitään valittamistakaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Kaikkien aikojen sunnuntai 24.10.2013

Lahkonen / Pena - Kaikkien aikojen sunnuntai
Hyvää soittelua, laulelu kuulostaa J.Karjalaiselta mutta ihan pienen hitusen ärsyttävämpää. Ei pahalla, mielelläni kuuntelisin laiturilla ongella kahvikupin kera tämän kappaleen. Simppeliä mut jees
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slivers of Silence - Funeral Day 24.10.2013

Slivers of Silence - Funeral Day
Täytyy sanoa, että koin positiivisen yllätyksen. Tyhmyyttäni olin lokeroinut teidät yhden biisin perusteella Swallow the Sun-kopio porukaksi, enkä kiinnostunut sen enempää, mutta nyt ku kuulin tämän biisin niin voisin kuunnella muutaman muunki. Hyvää soittelua edelleen. Komea biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The D.G - boogeyman 24.10.2013

The D.G - boogeyman
Sitä, mitä kuvauksessa lupailtiinki. Sopisi hyvin jonkin etsivä-sarjan tunnusmusiikiksi. Jees meininki, ei valitettavaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - When Johnny Comes Marching Home Again 22.10.2013

Snacken kisa-arkisto - When Johnny Comes Marching Home Again
Tunnelmallinen intro, ihan kivaa soittelua ja lauleskelua. Tuli mielikuva ku mies maistelee viskiä baaritiskillä ajatuksissa ja bändi soittaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Notch Above - Stay 22.10.2013

Notch Above - Stay
No nyt! Todella komeaa, laulaja kuulostaa hämmentävän paljo J-P Leppäluodolta, mikä ei ole ollenkaan huono. Ilmava biisi. Soolo-kitarassa omaan makuun hiukan liikaa säröä tai jotenki vähä soundi häirihti, noh, mutta makuasia. Tämä on hieno!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blind Reflection - Silent Answers 22.10.2013

Blind Reflection - Silent Answers
Täytyy sanoa, ettei oikein säväyttäny. Kelpoa soittelua kyllä kaikinpuolin, laulu oli heikoin osa-alue tässä, mutta plussa yrityksestä. Reeniä vain reilusti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slivers of Silence - The Cold Grey Swallows 22.10.2013

Slivers of Silence - The Cold Grey Swallows
Ihan jees, hyvää soittelua. Tyylipuhdasta. Mikä itsellä vähän tökkää niin aika ennalta-arvattavaa. Mutta, ei siinä, hyvät saundit ja tyylikkään melankolista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Pysähtyneet 22.10.2013

ARTOmusic - Pysähtyneet
Tyylikäs ääni, hyvät soundit ja sanat toimii. Toimivaa poppia kyllä, mielellään kuuntelee toisenki kerran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The D.G - The world of a piano - back to wild west 21.10.2013

The D.G - The world of a piano - back to wild west
Sitähän se oli, mitä luvattiinki. Täysin tyylipuhdas suoritus, pahapa tästä on mitään pahaa ainakaan sanoa. Hieno!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Silmät sumeina 21.10.2013

Dr.Groove - Silmät sumeina
Kaikki kunnossa, ei moitittavaa, ihan valmista tavaraa. Saundit hyvät, todella hieno tekele. Ajattelin jo kirjoittaa, että tuskin tuun kuitenkaan kuunteleen uudestaan, mutta lopetus yllätti sen verran, että eiköhän tämän muutaman kerran ainaki vielä kuuntele.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 21.10.2013

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Hyvät soundit ja hyvää soittoa, ei moitittavaa. Siisti riffi. Ammattitaitoisen kuuloista, mutta ei kyllä mitään uuttakaan tämän taivaan alla. Ihan jees
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niccolo Paganini's Little Finger - In the Grove 21.10.2013

Niccolo Paganini's Little Finger - In the Grove
Kaunista ja jylhää, toimiva rakenne. Kasvaa komeasti. Ihan hyvin voisi soida taustalla jossain hobitti-örkki-keskiaika-elokuvassa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 21.10.2013

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Eipä itsellä ole oikein tuntemusta tältä "alalta", mutta jos aivan pakko ois kuunnella jotain tämän tyylistä niin en panisi pahakseni kuulla tämän useamminkin. Mukava fiilis, lepposta, rentoa, letkeää, mutta ei mitään maailmaani mullistavaakaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Sadanpäämies 21.10.2013

P. M. Kostiainen Project - Sadanpäämies
Kompit ja sanat toimi hyvin. En pääse siitä mihinkään, laulusta en pidä. Soolo-pätkä hyvällä maulla lisänä, ei mitään turhuuksia. Muuten ihan kiva, just semmonen vänkä, että varmaan parin viikon päästä yllättää ja tunkeutuu jostain alitajunnasta takaisin päähän.
7