Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 82 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä 03.10.2012

Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä
Tää on ihan kauheen imelää ja ylituotettua, mut ku Maijanen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TEME MONTANA - Mixtape Maistiainen 07.07.2012

TEME MONTANA - Mixtape Maistiainen
Alle vuoden rupeamalla aika nohevaa tavaraa. En pistäny pahakseni ollenkaan kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peysface - Heti kun ne herää 04.06.2012

Peysface - Heti kun ne herää
Ysin arvosta tarinaa. Räpit on loistavat, sanotukset osuu ja upottaa. Biitissä on nätit jouset ja kivat rimputukset, mutta kympistä tän kokonaisuuden erottaa mun mielestä liian aggressiivinen rumpuosasto. Mä olisin lähteny tähän iisimmin, niin että sanotuksen herkemmät nyanssit ei olis uponnu biitin jylyyn ainakaan läpi koko kipaleen. Tulee etäisesti mieleen tunnelmat Pyhimyksen Salainen Maailma -levyltä. Ai joo, lisämiinukset biitin vokaalisampleista. Ei vaan oikeesti hei toimi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpajakke - Hyppelytaso 19.03.2010

Kilpajakke - Hyppelytaso
Sait juuri uuden fanin, vaikka en nyt suorilta meinaakaan millekään projektille faniutua. Sen verran groovia matskua kuitenkin että meinaan ensitöikseni kahlata läpi kaiken sun matskun täällä mikserissä. Jos antaisin numeroita, niin täs ois kympin biisi. Enkä ottanu huomioon aikarajoitetta enkä äänilähteiden yksipuolisuutta. Saanko vielä taputtaa selkäänne?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soultrap - Pöllöevoluutio 23.07.2008

Soultrap - Pöllöevoluutio
Four on the floor ja takapotkull squarebasso. Ekstaattisen normaalia! Haitsut oli omasta mielestä vähän turhan pinnalla, mutta makuasia.. Huilumainen liidi on hieno. Bassolinjaan ois ehkä voinut panostaa vähän, mutta sekin lienee tyyliseikka, ja toimii sellaisenaankin mainiosti. Jostain syystä yleisviilis jäi vähän runkkaamaan paikalleen eikä lennokasta tanssijalkaa päässyt kehittymään. Ehkä liian teknoa mulle..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele LilQuest Beats - So fresshhh 07.09.2007

LilQuest Beats - So fresshhh
Kivat lattari-sheikkaukset! Mulle kans tällästa :D Bassopuoli on tosiaan mielestäni vähän toiseen tyyliin miksattu kuin muu setti. Jotenkin hippusen tunkkanen. Toisaalta tuo melodiapuoli vetää kotiinpäin niin kovalla imulla että siinä on jo viistoistakesänenki hätää kärsimässä. Iso käsi! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mental Masturbation - Homosamppanjat viidessä sekunnissa 13.03.2007

Mental Masturbation - Homosamppanjat viidessä sekunnissa
No siinä oli kyllä maailman pikasimmat pikkusormen nostot! Biisin näennäinen luuppaus osoittautuikin kivasti hämäykseksi n.10 kuuntelukerran jälkeen, jolloin tajusin että biisillähän on lopun lisäksi myös alku, eikä keskikohtakaan ole puuduttava vaikka ylivoimaisesti pisin osio biisistä onkin. No vinttu, minkälaista kommenttia sä oikein odotit? :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele LilQuest Freebiitit - Auringonlaskuun 08.09.2007

LilQuest Freebiitit - Auringonlaskuun
Kuten Tarzan yllä mainitsi, tässä tosiaan on tunnelmaa. Mä kuitenkin väittäisin että se tunnelma vähän kärsii noin yksinkertaisesta biitistä. Onhan tää jees, mutta tuntuu jotenkin ettet ole halunnutkaan tehdä tätä 'valmiiksi'.

Kommentti kappaleesta Kuuntele N-1 - The Spice (Alternative Mix) 13.01.2007

N-1 - The Spice (Alternative Mix)
Lähtee ihan energisesti käyntiin. Oikke hyvä Ja passiivit, sit mun keskittyminen vietiin ihan muuanne. Pirun mese.. No, en oo huomannu mitään soraäniä enkä huonoutta kuuteen minuuttiin mennessä, mutta toisaalta mikään ei nouse yli niin että lähtis pumppu vetään tohon samaan 135BPMmään (tai mikä se nyt onkaan. hatusta vetäsin). No voi basaltti. Nyt se biisi jo vaihtu.. Tää toinenki on hyvä. Tää 2004. Mut paskat mä oikeestaan nyt enää osaa sanoa tästä kyseisestä biisistä. Diggasin. ego boost. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele N-1 - Lightscape Revisited 13.01.2007

N-1 - Lightscape Revisited
Niin perus bassokuvio ja kuitenkin niin ei-perus. Tuota jos ei kuuntele niin saattaapi jäädä sinne massan sekaan huomiotta itkemään nerokkuuttaan. Se, että muuhun en oikeastaan kiinnittänyt suurtakaan huomiota, ei ole minkään väärti, sillä minä rakastan bassolinjoja. Kiitos tästä elämyksestä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele LilQuest Freebiitit - First Chop 08.09.2007

LilQuest Freebiitit - First Chop
Pianosaundi suorastaan kusee korville. (Suosittelen ilmaista VST:tä nimeltänsä Prova, tosin en varmasti voi väittää tähän sopivaksi mutta jazzpianona ainakin tuntuu pätevän) Tiukka meininki ilman tuota pianoa olis. Tai sitten paremmalla saundilla. Nää ininät on aina mun sydämessä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Gentle plastic rounds 28.10.2005

Monoacid Soundsystem - Gentle plastic rounds
Hersyvä nimi biisillä. Hellät muoviset panokset/kierrokset..(?) Kivan kuulosta on tämä, vaikkakaan nyt flunssan jyllätessä jo pään onkaloissa, en saa oikein fiilistä tähän. Tukossa siis ollaan jo valmiiksi.. Kuvittelisin pitäväni, ja saatanpa toisen kommentin arvosanan kera viskata, jos pääsen joskus ympäri siihen. Ei se voi olla paha, jos biisi on liikaa flunssaiselle päälle. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele LilQuest Freebiitit - Burn The rOOf 08.09.2007

LilQuest Freebiitit - Burn The rOOf
Jäi koko biisin ajan soimaan päähän "Mitä löydt päästäs, mitä mitä? Mitä löydän päästäs, mitä mitä?" No, onhan tuo kellokin paljon.. Mä olisin kaivannu tuota alun melodiaa keskellä biisiäkin jossain välissä, toimis mainiosti vähän diipimmän kertsin taustana. Yleisesti ottaen ei tässä mitään vikaa ole, eikä se tarkoita ettei tämä olis hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - ÄITI(olen pannu:) 09.09.2005

RAUTAKANKI - ÄITI(olen pannu:)
Tunteikasta tulkintaa ja upeat itkevät kitaravallit taustalla. Välillä tuli vähän (tosi vähän) mieleen Teräsbetoni (lähinnä se kun joku syöksee tulta siellä), välillä Yö, ja se laulaja upeine tulkintoineen. Tämä siis positiivista palautetta kaikki. ;) Mä en oikeestaan keksi mitään negatiivista sormella osottavaa tästä biisistä, muuta kuin sanat. Nekin tuntuvat kuuluvan tähän biisiin aika suurena osana, joten enpä taida niistäkään viitsiä valittaa. :) Ysin biisihän tää on. Selkeesti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 31.07.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Mielenkiintosta riimitystä. Joku teistä ei taida oikein osata tuota runoilua kun vittua hoetaan joka väliin. Biitti on erittäin toimiva vaikkakaan ei ihan abstract hiphoppia mielestäni edusta. Ei erotu kovin paljon mikseri.netin hip-hop massasta, vaikkakaan ei sinne ihan pohjalle missään nimessä jää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele sonetti lapsille - Sonetti Lapsille 24.01.2006

sonetti lapsille - Sonetti Lapsille
Onneksi olkoon. Olet ikuistettu http://media.stadia.fi... ei oikein hyvä kyllä mielestäni ole. En ymmärrä miksi tällaista on tehty, joten en tiedä kananttaako tätä edes kommentoida sen kummemmin...

Kommentti kappaleesta Kuuntele el4 - Sis is what se DJ does 28.05.2005

el4 - Sis is what se DJ does
Ihan kivan kuulosta humppaa juu. Liian lyhyt kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 28.04.2005

.erAze. - Line Of Sight
Johan jyrähti! Tuo haulikon lataus ääni oli huono. Siitä miinusta näin heti alkumetreillä. Jotenkin miksauskin häiritsee, tunkkainen saundi. Soittotekninen puoli tuntuu kuitenkin olevan hallussa ihan kohtuullisesti. Laulajan ääni & äänitekniikka molemmat oikein mainiosti hanskassa. Vähän kuulostaa tutulta kappale, lienee vaikutteita useista tuntemistani bändeistä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 14.04.2005

Tuho - Last Words
Alussa jäin heti kuuntelemaan laulajan täyteläistä ääntä. Hieno baritoniääni ja tuntuu tuo yltävän - joskin juuri ja juuri - ihan tuonne bassoalaankin. Hieman pitkältä tämä kappale vaikuttaa tässä kahden ja puolen minuutin kohdalla, siitä ehkä enemmän kuunneltuani koko kappaleen. Virvelin saundi on jotenkin oudon pahvilaatikkomainen läjähdys. Luulenpa silti että neljä minuuttia kuunneltuani olen ylittänyt tuon kahden minuutin rajan ja voin todeta jopa pitäväni kappaleesta vaikken ole ollenkaan metallihakuinen ihminen pusiikkipyrinnöissäni enkä kuuntelutottumuksiltani. Rokkaa niin ihanan laiskasti ja ahdistavan hitaalla otteella pitäen sen kuitenkin tiukkana alusta loppuun. Itse loppu kuitenkin toi pettymyksen. FADE OUT?!?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Times of sorrow 23.03.2005

Argon - Times of sorrow
Parikymmentä minuuttia taustalla soineena voinen sanoa jopa pitäväni kappaleesta. Taidokasta perusmetallia vähän ehkä metallica-hengessä välillä. Kivoja riffejä ja iskuja. Soundit omaan korvaani näistä sillipurkeista ihan hyvin kohdallaan ja miksauskin ihan siloposkinen. Mainiota pojat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Tietenkin 21.03.2005

Salaliitto - Tietenkin
Jälleen ainakin mikserin mittapuulla suomirokki-hittiä puskee. Välillä säkeistöissä taas puskee laulajan epävire korvakäytäviin 3 G:n voimalla, jopa pahemmin kuin Lasikatossa, mutta tämä tuntuisi olevan jonkinlaista alkujännitystä, se kun kuuluu pahiten ensimmäisissä lauluosuuksissa ja katoaa pikkuhiljaa biisin edetessä. Kertosäkeet tulevat lähes vireessä, ja täytyy sanoa että herran ääni sopii kuin nakutettu pumpun saundiin. (mitenköhän olen molemmissa kommenttiringissä pyörineissä biiseissänne keskittynyt tähän laulun arvostelemiseen...)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Future Unfold 29.03.2005

Diffusion - Future Unfold
Täähän rokkaa! Hyvä pojat! Tuosta 1.15 paikkeilla olevasta totaalisesta sekotuksesta en pitäny ollenkaan, mutta everyone picks their own ja sillai.. Mielenkiintonen lowpass-feidi tossa yhessä paikkaa ja mikäs kumman biisi sieltä alkaa? Onkos se vain illuusiota vai muuttuiko tuo täysin? En tiedä. No, ihan hyvän kuulosta settiä, sanoja en jaksa näin aamutuimaan lukea, pahoittelen. Oikein mukava herättäjä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Lasikatto 15.03.2005

Salaliitto - Lasikatto
Oikein potentiaalista suomirokkia. Sävellys ja sanoitus on juuri niin kliseistä kuin kunnon jurnutuksen pitääkin olla. Sopisi erittäin hyvänä ja sointuisana lisänä perus äijäkapakan jukeboksiin. Parantamisen varaa tosin on esim. laulajassa. Välillä pisti korvaan tulikuuma epävireisyyden neula, ja pahasti. Ja nuo uloshengitykset voisi miksata pois tai yrittää vaientaa. Oikeesti hei.. Jaksakaa treenata! Kyllä siitä vielä...!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Naakat 15.03.2005

Olavi Takatalo - Naakat
Ah, vaikeroiva viulu. Niin kaunis, mutta ottaa korviin jostain syystä. Hieno tunnelma. Oikein melankolisen ahdistava. Tekisi mieli painua mytyksi ja itkeä yhden ikuisuuden verran maailman ilkeydelle. No, kirjoitanpa kuitenkin tämän loppuun. Hieno biisi, haikeutta ja niitä ihania länkkäreissä kuultuja kitaroita missä pitkä sointu jää soimaan. Kylmät väreet ja numero on ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 28.03.2005

Salaliitto - Uni
Näistä kolmesta mikseristä löytyvästä biisistänne tämä on ehdottomasti minulle eniten mieleen. Nätit sanat ja passeli sovitus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Artificial Darkness - Weak 15.03.2005

Artificial Darkness - Weak
Kyllä tää pistää vaaleenki mopin heilumaan. En itse tällaista musiikkia juuri koskaan kuule/kuuntele, mutta ihan pätevää, varsinkin alun ja välin suvannot on suorastaan uskomattomia. Laulusta en oikein tykkää, mutta se on vain mieltymyskysymys joten jätän sen sikseen. Miksaus soi omissa sillipurkeissani oikein hyvin, aika täyttä äänirintamalla, mutta se sopii hyvin biisiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - the plan 06.02.2005

D Fast - the plan
Jumaliste. Ihan rupeaa tanssijalkaa kutkuttamaan.. Erittäin maukasta breikbiittiä sopivan orgaanisella tunnelmalla. Alun tiluttelut olisi mielestäni voinut miksata eritavalla, mutten tuosta mitään vikaakaan osaa nimetä. Vähän ehkä yllätti se 8 sekunnin kohdalla ollut kohahdus, kun juuri olin säätänyt stereoita kovemmalle. Hämäännys, ei sen kummempaa. Alun jälkeen ei sitten enää osaakkaan muuta kun nojata taaksepäin ja antaa äänenpaineen hyväillä korvakäytäviä. Jostain syystä tulee olo että olen jäävi sanomaan mitään kriittistä, enkä sellaista pahemmin keksikkään. Numero on pakko antaa, mutta myönnettäköön että siihen saattaa hieman vaikuttaa myös oma mieltymykseni genreen, ja nimenomaa tämän tyyppiseen tilutteluun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 21.03.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Mukavan pirteää suomirokkia. Ihan osaavaa porukkaa tuntuu olevan, tosin biisin sointukierto melodioineen päivineen on varmasti käytetty sata kertaa ja radiosoittoakin on ollut, kun minäkin sen tunnistan. Lyriikatkin ovat kuin suoraan automaattisesta suomirok-generaattorista. Anteeksi vain, mutta tästä jäi väljähtyneen oluen maku suuhun ja nenässä pinttynyt tupakansavuisen baarin kusensekainen aromi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Backseat lover 29.03.2005

DIRTY CLUB - Backseat lover
Deja-vu. Taisitte juuri vaihtaa kommentoitavaa biisiä ku kuulostaa niin tutulta. Vai jätinköhän sittenki kommentoimatta sen sillon. En ihmettelisi. Laulajan tyyli on jotain aivan käsittämätöntä. Ei tätä tulisi pokkanaamalla keikalle seuraamaan. Kaiken lisäksi musiikin ollessa perusrokin oloista, ei uskottavuutta juurikaan täältäpäin heru. Miksauspoliittinen puoli tuntuisi olevan ihan kunnossa. Valitan, minä vaan en pidä tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist - Trigger Happy 29.03.2005

Arsonist - Trigger Happy
Mainio disko-maisinki! Jiiaa ja trumpettilahkeet heilumaan! Jos neo-disco olisi genre, se olisi takuulla löytänyt uuden kappaleen riveihinsä. Move your sexy body, baby! Minä pidän. Tämä hyvä. Rakentavuutta hakisin jos voisin, ei vaan oikein ole mitään kritisoitavaa. No ehkä tuo supersaha-saundi on vähän ulkona biisin yleistunnelmasta, mutta kyllä sekin melodioiltaan on ihan meiningissä.. Lisää ropotti-röpötyksiä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Shine In Her Eyes 29.03.2005

Dr.Groove - Shine In Her Eyes
Uu yaa! Funky papa goes lepsu. Alku oli jo lupaava mutta sitten alkoi laulu. Biisistä tulee jotenkin outo yhdistelmä countrya, bluesia, funkia ja kaikki sekoitettuna perus-rockin tehosekoittimessa. (ei pidä liittää kys. bändiin tuota vertaustani) Kyllä tämä loppujen lopuksi ihan rokkaa. Jo toisella kuuntelukerralla avautuu ihan toisia maisemia kun on päässyt yli funk-alun loppumisesta lyhyeen. Kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 15.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
No nythän biisin lykkäs! Jeaa! Yiiiiaaa! Hiton hyvä meninki ja kaiken lisäksi osaavaa porukkaa! Huh hah hei, ja rommia lissää! Ei ole minun genreni tämä, mutta kyllä minä tästä keikalla nauttisin jos niin pääsisi käymään. vedätystä vedätystä! ja sit iskuja! upeeta kerrassaan. Mitäs tässä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 28.03.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Vokaalit on kyllä ihan kauhean kuulosia. Hirveetä raakkunaa! Biisi on vähän tämmönen mitään sanomaton renkutus. Ihan onnistunut sävellys, mikäli tosiaan ei haettu mitään totista listahittiä. Vähän välillä miksaus lespaa, esim. crashit on välillä liian kovalla, välillä ei.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RÖYKKIÖ(hraSOPPA,RAUHANTEKIJÄ,J-LAINE) - päin seinää 29.10.2004

RÖYKKIÖ(hraSOPPA,RAUHANTEKIJÄ,J-LAINE) - päin seinää
Hitto mitä ilotulitusta! Mahtavat lyriikat! ei tää enemmillä sanoilla tästä kyllä parane eikä pahene.. no, biitti on mainio.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään 29.10.2004

Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään
Vai että ärsyttävää.. mun mielestä tää on alun jälkeen vaan parantunu.. (me ajetaan jämsään -alku oli kyllä kieltämättä shokki) Rupesipa tulemaan ikävä mökkiä.. Hyvää saundia, ilmeisen ammattitaitoista..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 09.08.2004

Kongo - Tyhjä Huone
Turhan kulutettuja juttuja tässä. Kertosäe ainakin on kuultu joissain kaupallisissa teoksissa (siis meinaan että ihan samaa saundia ja muuta). Kiva biisi noin lyriikoiden puolesta. Vaikea kommentoida kovin rakentavasti kun en kuuntele tällaista paljoakaan. Vähän tulee kyllä Mew mieleen kauniista harmonioista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skaven - The Goblin Returns 06.04.2005

Skaven - The Goblin Returns
Voi juma. Tätä on toivottu. Nätti biisi. Ehdottomasti yhdyn väitteeseen että tämä on parempi kuin edeltäjänsä. Äänenlaadullisesti (yllätys) sekä sävellykseltään. 'Tarinaankin' saa tässä vähän paremman otteen eikä gobliinikaan ole enää ihan poikanen vaan ehkä jopa suhteellisen vaarallinen pikku olio. Heh.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skaven - Catch That Goblin!! 06.04.2005

Skaven - Catch That Goblin!!
Huoh.. Ollappa taas nuori.. Tässä kappale joka on innoittanut eteenpäin omissa tracker-pyrinnöissä. Ja paljon. Kiitos. Biisi on kaikenlisäksi hiton hyvä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dirty Bastards - The City 11.06.2004

The Dirty Bastards - The City
vittu jeppe kuuleppas jeppe...peace!! PUNKROCKDRUNKPUNKJUNKDRUNKMONKDONKBONK! T: SMÄKSIMIIÖÖÖÖÖÖ
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Narcotic - Viinaa! 22.06.2007

Narcotic - Viinaa!
No teillähän näitä kommentteja riittääkin jo tälle biisille. Eipä silti taida haitata yks lisää. No, mistä alottais. Biitti. Biitti on aivan mieletön. Kymppi sille. Biitin miksaus on the spot. Ei mitään lisättävää. Lyriikat. Moraalitonta, huonoa läppää, kaikin puolin sitä mikä iskee meikäläiseen. WTF Pyrkimys on aina saada jotain rakentavaa kritiikkiäkin meikäläisen kommentteihin. Katsotaas. No, biitissä huljuttavat epäilemättä varastetut ääninäytteet naisen äänestä on ihan pikkasen liian kovaa. Jos on pitäny rumpukomppiin lisätä tommonen saadakseen se kuulostamaan hyvältä, niin suosittelen opettelemaan alkeet uudestaan. Ton paremmin ei osaa. Helvetin hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Qtio - Qtio - Sulle (ft. Jussi Aho) 11.04.2004

Qtio - Qtio - Sulle (ft. Jussi Aho)
Joo.. Pysytään nyt asiallisena: Hyviä loppusointuja siellä täällä. Puuttuu tosin muuten hyvän räbän virtuoosimainen rimmavien sanojen keksiminen/laukominen. Laulu vähän niinku "ulkona" biisistä eli olis voinu miksata paremmin, ja välillä hirmusia räbän äänenvoimakkuudessa hirmusia tasoeroja. KOVAAhiljaaKOVAA juu know? Biitti on ihan jees, tosin aika perinteinen. En ole itse perinteisen ystävä joten en osaa sanoa onko hyvä vai huono. Asiattomuuksiin: Tää on jumalanpilkkaa. Miten ihmeessä ootte keksiny tehä tällasta p*skaa?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Greatest Hits DJ Fisherman Project - 242s 01.04.2004

The Greatest Hits DJ Fisherman Project - 242s
Magee toi .. öö.. no saundi tossa alun puolella.. eka ei-rumpu siis... Tää on jumalauta trancee!! Erittäin hyvin 13 vuotta sitten.. :) Ja miksei nytkin?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solarblaze - Lauri Esala - 120204 (Solarblaze Remix) 03.04.2004

Solarblaze - Lauri Esala - 120204 (Solarblaze Remix)
Taisi käydä nyt niin että jää rakentava palaute saamatta, kun kerran tolla lailla paljastit itsesi. Beta-versio... keräilen muutettavaa... en itse keksinyt... KAMOON! Jos meinaat tehdä biisin joka on SUN, tee ITSE biisi, älä laita sitä mikseriin tyylillä "jos vaikka joku kertois mitä tähän vois tehä".. No sen sanon että soundit on suht. hyvät.. Ei kaikki tosin. ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Lumi 02.04.2004

Löyly - Lumi
Kaunista ja harmonista. juuri niinkuin ambientin pitää ollakkin. Toi rumpurytmi on kyllä käytetty jossain (no joo mikäpä ei olis), mut soundi on hieno. eikä taakse jää muutkaan soundit.. 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spiritual Silence - Astral Flight 05.04.2004

Spiritual Silence - Astral Flight
Nyt ymmärrän miksi et pidä minun kappaleitani psytrancena. Juu kyllä, ne ovat psytrancea.. tästä en olisi niin varma.. luokittelisin genreen tanssittava full-on. tai juustoa ja massiivisia yleisömääriä. Eihän se psyken idea oo vaan tossa? Eihän? Sitte itse biisiin. On todella ammattimaisesti miksattu kokonaisuus, toi puhe on tosiaan aika hyvä. Viiltävää saundia. Sehän se full-onin tekee. ;) Todella full-on-maiset melodiatkin on.. Oikein hyvin onnistunut. Soundit on vähän turhan samanlaisia. Vois jotain muutaki laittaa ku tollasta kirkunaa ja vinkunaa. Ihan kiva noin niinku yleskuvaltaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spiritual Silence - Contact 27.03.2004

Spiritual Silence - Contact
Hauska kupliva sahalaitainen saundi alussa.. vähän creepy mutta kaunis tunnelmallinen piano & jouset. Vähän hitaasti lähtee, ja kun lähtee, muuttuu ihan eri meininki päälle.. en pidä tätä kovin positiivisena asiana (tosin omissa biiseissä vähän samaa vikaa).. Kovin hidastempoista muuttuvuuden osalta... 3 min alkaa hauska soundi.. ja sit mennään taas polkkaa sillä. Kyllä tätä tanssis jos ois tanssikunnossa.. Tosin jollain tapaa laimee vaikutelma jää.. Kovin yksinkertainen rytmipumppu taustalla ja sounditkaan ei juuri vaihdu edes tuossa countdown-kohdassa. tossa 5½ min kohalla on kiva suvanto, mut sit taas mennään polkkaa samoilla tahdeilla... Ihan pätevää, mutta latistuu jotenki alusta asti vaan enemmän ja enemmän... Edes 6½min kohalla uudelleen alaslasku ei oikein säväytä, vaikka siinä vähän jotain särmää onkin. Ei oikein saanu kontaktia tähän tunnelmaan. Nimim. Full-on vihaaja muutenkin. ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Change 11.04.2004

SILVERINE - Change
Biisi kuulostaa hyvältä jo alusta. Ei ole kommenttiringissä ennen tullut vastaan tällaista. Todella hyvä tunnelma b-osassa. Laulu ei kokoajan kuulu hirveän hyvin tosin. Tiukkaa kitarariffiä! Pistää rummuttamaan pöytää. Loppujen lopuksi asiaa ajateltuani tulin siihen tulokseen että taitaa olla aika perusmateriaalia omassa genressään. Ei siis tipu pongoja omaperäisyydestä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miraclem - Until Death do us Apart 02.03.2004

Miraclem - Until Death do us Apart
Tää biisi ei kyllä ole A Cappellaa... a cappella on sitä kun on laulua ilman soittoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele iNFRATUNA - An Exvidnial (Jinxed 2.0.0.4 ) 17.04.2004

iNFRATUNA - An Exvidnial (Jinxed 2.0.0.4 )
Aika kiva ralli. Lopussa rupee todella rokkaamaan. Henk koht en tykänny saundista jossa oli meganen decayjudanssi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Banquet Of Illusions - Misshapen 13.04.2004

Banquet Of Illusions - Misshapen
Täähän valssaa! Oikein mahtipontista. Hienoa kuulla mikserissä näin laadukasta "bätmänmusaa" (vrt. joku uudempi batman ja sen musat)! Mie tykkään kyl. Ei vaan osaa mitään rakentavaa oikein sanoa, kun mun mielestä tää miksauski on ihan hyvä... ja sävellys varsinki...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele mc kauhava - Mannen I Traktoren Är Galen 16.02.2004

mc kauhava - Mannen I Traktoren Är Galen
Virkistävää.. Tulee melkein Aavikko mieleen.. Erittäin menevä "poljento", pistää tanssijalankin vipattamaan vaikkei ehkä liene tarkotus... Vaikea arvostella musiikkia jota tykkää kuunnella, mut johon ei lahjat riitä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 7. Vaiettujen valtakunta 16.02.2004

Haava - 7. Vaiettujen valtakunta
aika kauheaa.. siis positiivisessa mielessä. Mukavan ahdistunut vokalisti.. Muutenki todella synkän ahdistavan kuvan olet onnistunut luomaan.. ehkä liiankin kanssa.. Ei tästä nyt huonoja pisteitä voi antaa, enkä tosin antaisi vaikka voisikin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 16.02.2004

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
Laatukasta poppia.. Tosin Soundit taitaa olla vähän turhanki kulahtaneet.. Elikkäs siis hyvät toimivat taustat, hyvä-ääniset vokalistit.. Sanoista en tiedä, en nimittäin jaksa kuunnella uudelleen.. Oli se sen verran peruskamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaurismaki - Jääkiekko on liian homoa 01.04.2004

Kaurismaki - Jääkiekko on liian homoa
Sinänsä tyhmää pistää kommenttia, koska biisi veti ihan sanattomaks.. Tuijotin 2 min näppäimistöä. Kuuntelenpa vielä kolmannen kerran.. Jos vaikka saisin selvän toisen säkeistön lajista.. Siis siitä ensimmäisestä sanasta... Tää rokkaa.! tai grungaa.? Lahjattomilta liian hyvät arvostelut.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Abstract - Flying(clip) 21.03.2004

Dj Abstract - Flying(clip)
AIka perus teknoa.. siis ehkä enemmänkin dancea.. Aika kuivilla (jos tiedät mitä tarkoitan) padeilla.. Ihan kiva biisi. Voisin kuunnella uudelleenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Random Sam - M-Train 13.01.2007

Random Sam - M-Train
Jyrää kyllä ku juna, ihan siinä mielessä mainio nimivalinta biisille. Tuo jänösen ehdottama breakdown osuus olis kyllä ehdoton! :D Mä pidin kyllä biisistä, mutta tuo lopun melodia oli mun mielestä vähän kuivakalla saundilla soiteltu. Ja biisi loppuu ehdottomasti kesken. Äh, en mä osaa kommentoida rakentavasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele gublagobla - KEHO IBIZA TWIST 05.01.2004

gublagobla - KEHO IBIZA TWIST
Alkaa ku Mahadhman aamujumppavideo. Alusta lähtevä bassolaini iskee ku termiitti, suoraan perustuksiin. 1.22 kohal sekoo. ei iske enää.. turhaa sekoilua ilman näennäistä syytä, edes 1.33 mukaan tuleva judanssi ei pelasta.. mut kahen minuutin paikkeilla mennään taas. lähtee selvenemään kummasti. jää vaan jumittamaan aika pitkäks aikaa... 3.45 alkaa taas kyllästyttää samantien toi.. sit hehkutetaan biisiä vielä vähän samoilla aineksilla. mm... loppuunpäin aika tylsä, mut helvetin suoritus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon 05.07.2004

Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon
numero unohtu.. sanonpa nyt tässä vielä että miettikää poijjaat mikä on hyvää, ja mikä huonoa huumoria.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon 05.07.2004

Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon
Minulta saatte halveksuntanne tämän kappaleen johdosta. Ei sen toteutuksessa mitään vikaa ollut, ehkäpä se on myöskin yksi syy, mutta sen takia lähinnä että raiskataan hienoja joululauluja. TÄMÄ KAPPALE EI OLE TARKOITETTU JUSTIN TIMBERLAKE-TYYLISELLE (sanoinko jo halveksittavalle) VEDÄTYKSELLE. Ja rytmityksetkin noissa lauluissa oli jotenki vajavaisesti ajateltu. omaan korvaani ainakin... Ja sitte.. voivoi.. RÄPPIÄ?! Let's kunnioitetaan joululauluja. jookos?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele iNFRATUNA - An Exvidnial 31.03.2004

iNFRATUNA - An Exvidnial
Nätit alkusoundit. Erittäin hyvän kuulosta.. Hivelee korvanlehtiä.. Muuta en osaa oikein sanoa.. Luultavasti kyllä tämän perusteella kuuntelen muitakin biisejä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Shame on You 02.04.2004

Blueborn - Shame on You
Vähän anssikelamainen tunnelma. Toi melodian alku on muuten käytetty niin monta kertaa +1 että... Noi sudit rummuissa ei oikein mun mielestä sovi.. <-mielipide. On teillä ainai hyvä laulaja. Pysyy kyllä nuotissa vaikeissaki intervalleissa. Ja tosi sillai menevä vaik ei niinku menevä biisi ookkaan.. juunou? ei? .. no .. hyvää matskua. Kuuntelenpa toisenkin kerran.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 13.04.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Tää on kyllä hieno biisi. Rakentavaa kritiikkiä? mmh.. en mä tästä paljoo parannettavaa löydä.. lähinnä makuasioita.. (esim. olisin tehny melodian vähän erilailla jne jne.) Joten, täyden kybän taitaa ansaita. Keep on rocking!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PupuTupuna - H.S.F.D. 05.04.2004

PupuTupuna - H.S.F.D.
Että tämmöstä. Alkaa ihan tarttuvasti, tosin laulajan ääni on vähän aneeminen. Kivaa jatsahdusta.. Sit repes.. hohhoh.. ei tommonen kolahda meikäläiseen. Miksi sekoittaa kaksi niin erimaailmasta olevaa tunnelmaa?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.V.R. - Drümma 20.11.2003

T.V.R. - Drümma
Upeeta kikkailua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Kauas (Lightspeed Mix) 09.09.2003

Fakap - Kauas (Lightspeed Mix)
ihan kivat soundit.. aika jummaava, tosin plussana sointukierto joka ei ollutkaan ihan c f g c yms... toi pianolla tiluttelu oli ehkä vähän asiaton mutta hyvä melodia ja kyllä se siitä vihdoinki lähti rakentumaan uudelleenki. tosin samaan palattiin taas... hyvä biisi, ehkä liiankin kanssa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Pulse - Arak Kamimous 09.09.2003

Red Pulse - Arak Kamimous
Jaa-a. aika... aika ihanjees... että jokseenkin mitäänsanomaton. ei melodioita... tosiaan aika vaisu bassline.. ainoa hyvä puoli on "äänet" eli maailma ilman komppia. ja seki on jotenki kylmä... miks se on pitäny pistää väärinpäin? suomimakkara sopis paremmin.. tai vaikka makkaratehdas... tehdasmakkara... no nyt menee taas yli... ihan hyvä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Flesh Pump (Bassride Mix) 09.09.2003

Fakap - Flesh Pump (Bassride Mix)
Kiva tamppaustahti.. rumpunostatus 2.05-2.19: kovin tuttu snare...(<- en siis pitänyt :) taas samat tutut kiksusynat pauhaa.. enempää en kommentoi jottei mene musamaun arvostelun puolelle...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele EGOSENTRIFUG - mielipuolikuu 09.09.2003

EGOSENTRIFUG - mielipuolikuu
juu hyvin keksityt spiikki..(mistä lienee otettu, joskus luulen ton alun kuulleeni) ihan _älykästä_ kamaa. tosin vähän jummaa... eli aika saman toistoa (tokihan siitä on genressä kysymys mutta silti) ...biisi on puolessa välissä eikä spiikkien lisäks paljonkaan muutosta... hyvää, hyvin tehtyä tavaraa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Frequence Stab (acid cow mix) 23.09.2003

Stocco - Frequence Stab (acid cow mix)
en keksi syytä tolle bientille... hmm.. menoa ja mäiskettä riittää.. hiukka riitaavia ääniä välillä.. jos nyt kukaan tuosta mitään ymmärtää.. jees meininki. täyttä spugea vähän professorimaisempana.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN - Kelaa sitä, Ime sitä 09.09.2003

MjN - Kelaa sitä, Ime sitä
tuli väkisinki mieleen petri nygård.. vaikka kyllä siihenki ilmasuun on matkaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN - RingRing 09.09.2003

MjN - RingRing
Tehokasta. Jätti vaan jotenki kylmäks... ehkä se on vaan se pyhä yksinkertaisuus. (joka sinänsä on erittäin positiivista :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN - Sano mua rehtoriks 09.09.2003

MjN - Sano mua rehtoriks
Jos kaipaat kritiikkiä ni vokaalit ois voinu olla paremminki rytmitetty...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN - KillerBee 2003 09.09.2003

MjN - KillerBee 2003
Alkaa tehokkaasti. erittäin ilmava komppi, hyvät noiset 1.00-1.12.. me like! :) toimiva melodia, valmista kamaa. ei tiedä ylistäiskö vai kuuntelisko toisen kerran ja ettimällä ettis huonoja puolia.. 3.08 alkava tööttäys tosin aika ärsyttävä... sekin tasottuu mukavasti 3.36.. 4.04: aika hyvä suunnan muutos. 5.30 breikkaa ehkä turhan äkkipikasesti. ja loppua vois muutenki ku feidaamalla. tossaki oli liikaa kritiikkiä tälle kipaleelle. hyvä! lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Never Trust a Dj - Hyper Sniper 22.09.2003

Never Trust a Dj - Hyper Sniper
Nice sax sample in the start. You could have made the bassline more powerful. And kick also pretty flat... Nice psychedelic rhythms but lacks melodic impression... What i mean is anyone who's listened to psytrance could have made that.. Still, pretty good in general. Giving you 9 - 1 for not having any melody in it.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.V.R. - Sound Of M. 20.11.2003

T.V.R. - Sound Of M.
I just might be a hardlistener. Jumalittoman iskevä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Disco Stu 1977 29.07.2004

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Disco Stu 1977
Ihan tulee Soul-O-Matic mieleen.. siitähän nämä rummut ainakin on, eikös? Aika hyvin FT:llä, tosin on parempaakin kuultu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Puro 09.09.2003

Fakap - Puro
Kaunista. Mykistävää. Hienoa taustamusiikkia kaikin puolin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kineka - NA002 24.02.2004

Kineka - NA002
Kivaa pörinää. Paljon muuta ei voi tästä sanoa, koska eihän tässä paljon muuta ole ku pörinää ja toi komppi. Toi välifilli tossa jossain kohtaa oli ihan hyvä. Komppi vähän yksinkertanen mut ei missään nimessä huono. Tähän asti biisi soinut 2.20... Nyt 3.40 ja vieläki pitää paikkansa noi selitykset. Neljän minuutin kohalla vaihtu ihan piristävään breikkiin. Viidessä palataan taas surinoiden maailmaan. Ei tämä nyt niin ihmeellistä ole. Tylsää polkkaa lopussa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lähiömätke - Vuorenkuninkaanluola 22.09.2003

Lähiömätke - Vuorenkuninkaanluola
no joo.. onhan tossa riitasointua... liekö se sitten pahaa sanottavaa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lähiömätke - Vuorenkuninkaanluola 22.09.2003

Lähiömätke - Vuorenkuninkaanluola
Hyvä parempi ... no jätetään nuo ylikommentit.. Kaaos on oikee sana kuvaamaan tätä päätöntä vaellusta ei mihinkään eikä yhteenkään suuntaan. Ei tästä keksi mitään pahaa sanottavaa. paitsi et .. noh.. ei vaan keksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phat Jane - Warlock Disaster Project (Promo 2002) 02.04.2004

Phat Jane - Warlock Disaster Project (Promo 2002)
AIka mielenkiintosta.. ei kovin vaihtelevaa, siitä miinusta. Ite luokittelisin tän johonki psychedelic teknoon.. siis meinaan vaan että aika psykedeelistä on.. En tiedä mitä on haettu, joten en kommentoi soundeja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Leave immediatly 23.03.2004

Stocco - Leave immediatly
Aika omaperänen kipale.. hauskat soundit.. ilmeisesti tarkotuksella.. suht. hyvä.. en kuuntelis aamuyöstä repeilemättä. :)
8