Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 100 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Beats! - Freddy's Back(127bpm) 19.03.2013

Free Beats! - Freddy's Back(127bpm)
Hahah nistiä vituttaa ku teen liia kovii biittei johon se ei ite osais räpätä, ja tietää et raiskais tän vaa, nii jotta ei tuntis oloaan niin huonoks nii heittää nelosen lol

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marco&Black Dog. - Green Eyes Lady. 27.02.2013

Marco&Black Dog. - Green Eyes Lady.
Tää oli erittäin positiivinen yllätys! Todella lungi soundi, laulu ja sanat natsas hyvin, ei ainakaa mua jätä kylmäks tää biisi. Tausta on helvetin lepposa ja varmasti tulee kuunneltuu vielä tulevaisuudessakin ja näytettyä myös muille vastaavan musan diggareille. Täytyypä alkaa "seuraamaa" prokkista jos tällästä luvassa jatkossakin:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SHHOK - Dirtysouth 25.02.2013

SHHOK - Dirtysouth
Ihan helvetin kova!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TST - Aika Otella 15.02.2013

TST - Aika Otella
2013 ja tää potkii yhä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Beats! - AngryMan (122bpm) 30.01.2013

Free Beats! - AngryMan (122bpm)
Ja sen takia koska mikserissä ei kukaan osaa räpätä siihen niin annat arvosanaks seiskan? Joo o.. olemme mikserissä lol

Kommentti kappaleesta Kuuntele deekk1 - DEEKK & SHAKKI - NOUSE YLÖS MAASTA 10.09.2012

deekk1 - DEEKK & SHAKKI - NOUSE YLÖS MAASTA
Biitti oli semi jees ja herätti mielenkiintoa heti alusta. Ehkä rummut olis voinut kyllä potkia vielä enemmän mutta muuten oikein makoisa! Miksei ole tekijää ilmoitettu?:O Miksaukset olivat jo paremmat kuin aikaisemmissa biiseissä. Mutta aavistuksen hiljasella vokaalit. Muuten mun mielestä aika puhdas saundi. (Kuuntelen kyllä taas näillä halpa-luureille) Toinen verse on nyt kyllä heikompi. Ei oikein meinaa pysyä biitissä ja pientä tökkimistä flowssa. Tuplat menee myös enemmän ohi tuossa toisessa versessä. 3 verse oli myös kova muuten, mutta ne tuplat on liian kovalla molemmilla ja ne menee myös molemmilla ohi ja nämä kaks laskettuna yhteen = epäselvät lainit. Eli vähä hiljemmalle noita tuplia ja niihin tarkkuutta ja lisäksi pääraitaa asteen kovemmalle niin hyvä tulee! KEHITYSTÄ! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Otso - 02 - Distance Between 04.09.2012

Otso - 02 - Distance Between
Täydellistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viviana - Viviana & Markus Kokemus - Perhosii vatsas 16.12.2011

Viviana - Viviana & Markus Kokemus - Perhosii vatsas
Biitti kuullostaa muuten kauniilta muttei potki yhtään ja siitä paljon miinusta. Räppäri vetää hyvin vaikkei mitään ihmeellistä ollutkaan. Hyvin pysyi biitissä ja ihan ok lainitkin oli. Kuullosti ajoittain vähän vanhalta Jonkalta!:p Laulu kuullostaa hyvältä kyllä vaikka hieman voisi olla kirkkaampi miksaus kun nyt tuntuu jäävän vähän tonne biitin varjoon, hyvin vähän. Kyllä tämä on jo täysin kuunneltava räppi biisi eikä siitä mihinkään pääse. Biitti on nyt kyllä ainut mistä tulee isoa miinusta. Kohta kun me avataan uusi biittiverkkokauppa niin sitten sieltä katsomaan vähän potkivimpia biittejä;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lassi Heiskanen - Tuhat tarinaa 26.11.2011

Lassi Heiskanen - Tuhat tarinaa
Uuh! Heti kun intro pamahti soimaan tuli jo sellainen fiilis että "tämän on oltava hyvä". Edelleenkin pidän sun äänestäsi paljon. Pakko kysyä että oletko käyttänyt näissä TIPPAKAAN autotunea? Melankolinen fiilis tässä biisissä mutta ahh juuri sopiva näihin yksinäisiin aamuihin aamu kahvin kera. Tämäkin biisi on täysin valmista radio matskua! LOL Ostaisin sun levyn mielummin kuin tyyliin kenenkään räppärin täältä:D Laita näitä biisejä youtubeen jos et anna lataus vaihtoehtoa! En löydä vaan mitään vikaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lassi Heiskanen - Ylpeästi vainaa 26.11.2011

Lassi Heiskanen - Ylpeästi vainaa
En löydä tästä vikaa ainakaan näin nopealla kuuntelulla. Eikä omasta mielestä hyvänkuulosista biiseistä edes tarvitse väkisin mitään vikoja etsiäkkään vaan parempi nauttia siitä hyvästä musiikista. Tykkään sun äänestä ja ainakin tässä biisissä se riittää hyvin. Sanoitukset ovat hyvät ja niitä jää kuuntelemaan ajatuksella ja artikulaatio on selkeää. Tausta on on mun mielestä aivan törkeän hyvä kaikkineen. Propsit teille soittamisesta ja ideoista! Varsinkin tuo kitarasoolo joka tulee tuolla loppu puolella oli aivan loistava! Tää on aivan radiokamaa! Pakko tämän jälkeen kuunnella myös muita biisejäsi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - MiniMinä 30.10.2011

Mc Mane - MiniMinä
Kuunneltava biisi tämä kyllä on! Tausta on rap kuten Terolla on tapana tehdä. Miksaukset on selkeet ja sopivat tähän biisiin. Sanotukset ihan ok, ei mitään ihmeellistä mutta joitain riimejä olisi voinut miettiä hieman pidempääkin. Pari hyvää läppää oli toisessa versessä. Sitä ihmettelen että näinkin monen vuoden ja biisin jälkeen tuolla on noita kohtia joissa sekoilet tahdissa ja muutenkin teknisyys tökkii välillä kummasti. n. 90% menee ihan kivasti mutta välillä kyllä tulee sellasia kohtia että ihmettelen ettei ole enempää panostettu kun aiheenkin pitäis olla tärkeä. Mutta kuten sanoin niin muuten täysin kuunneltava biisi. Ei mitään erikoista muttei kuitenkaan täyttä paskaakaan!=)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele - Samael - - Samael - Epätietoisuus 27.10.2011

- Samael - - Samael - Epätietoisuus
Biitti on kivan horror ja antaa kivan tunnelman biisiin. Hyvä ääni kaverilla jo ainakin tässä biisissä hyvin hallinnassakin. Miksauksissa ei nyt iske korvaan mitään ihmeellistä vaan kerrankin ne ovat kuunneltavat. Sanat oli kivan omaperäset ja niitä jaksoi jopa kuunnella! Ehkä pikkasen voisi vielä enemmän käyttää aikaa niiden riimien miettimiseen jos sais kuullostaa paremmalta .Hyvältä saundaa kyllä jo nyt. Tämä oli positiivinen löytö tähän torstai aamuun vaikka biisi ei niin positiivinen ollutkaan =) Hieman enemmän olisi hyvä laittaa infoa kehiin biisistä eli; kuka sanoittanut? Kuka tuottanut? Miksannut? Mikserissä tämä on jo suhteellisen laaadukasta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terveisin Tero - Unohdettu 24.10.2011

Terveisin Tero - Unohdettu
Kaikki toimii helvetin hyvin! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Altto - Altto & Tommy T - Lyhyt Elämä 15.10.2011

Altto - Altto & Tommy T - Lyhyt Elämä
Päätit sitten tulla antamaan 10 arvosanaa biisille missä oot mukana :D Fanita vielä omaa projektias niin aina menee paremmin ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Altto - Altto & Tommy T - Lyhyt Elämä 14.10.2011

Altto - Altto & Tommy T - Lyhyt Elämä
Biitti on lungi ja toimiva, mutta luultavasti shadowvillestä joten en ihmettele. Tomin autotune alkuun ei tullut yllätyksenä. Räpit Altolla kehittynyt siitä mitä viimeksi kuullut ja rytmitys toimii jo paremmin. Tomikin hieman räpeissään parantanut vaikkei vieläkään mene ihan biittiin aina ja riimit välillä todella yksinkertaisia eikä ehkä loppuun asti mietittyjä. (Pakko kysyä että useinko ihmiset vetelee ranteita auki sun ees iltasella??:D) Huomaa hieman tuosta miksauksesta että Tomi selkeesti on ottanut mun miksaus tyyleistä ja muusta mallia kuten esim vaikka tuo kaiun käyttö. Kertosäe ei lämmittänyt oikeastaan yhtään, kuultu, ja sovittamiseen olisi voinut käyttää enemmän aikaa. Aihe todella käytetty ja kuultu. Kokonaisuutena kuunneltava biisi kyllä, mutta tosiaan niin monesti kuultu aihe ettei oikeastaan jaksa montaa kertaa kuunnella. Miksauksesta annan 7+ numeroksi ja biisistä kokonaisuutena annan 8 Alton kehityksen ansioista.. Kyllä se siitä pikku hiljaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Finningtelligens - Toimintaa 24.08.2011

Finningtelligens - Toimintaa
Tämä oli oikein hyvä! Puhelaulua ei niinkään räppiä tässä pisteessä. Kokonaisuutena tää on jotain muuta.. jotain piristävää ja iloista=) Laadultaankin oikein makoisa ja kuunneltava kipale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zankie - Mä oon paras 02.08.2011

Zankie - Mä oon paras
Yllättävän kovaa mikseri räppii. Kaikki toimii paitsi toinen verse.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Mike & Tuma - Riimi peikot 02.08.2011

MikeOne - Mike & Tuma - Riimi peikot
Todella kivan lungi biitti. Ja riimeistä olin tosi yllättynyt. Biisissä oli jo selkeesti kuunneltavaa flowtakin. Miinusta tipahtaa biisin laadusta. Kuuluu huone kaikua ja jotenkin epäpuhdas tuo saundi. Mut räpit toimii kyl kaikin puolin ja itekki kuunnellut jo muutaman kerran että sain kaikki sanat selkeeks ja kyl tää on jees! Tulee mielee vanhaa spook matskuu (joensuusta myös) sillä samantyylinen pehmee ja lipevä kieli yhdistettynä hyviin läppiin. Toinen miinus tipahtaakin biisin lyhyydestä. Mutta laatu/miksaukset kuntoon ja levyllinen samantyylisiä täysiä biisejä niin kyl mä jopa kuuntelisin sun levyäs. Muistat vaa reenailla tarpeeks ja tehä räppii niin kyllä se siitä. Muista käyttää aikaa biiseihis jos sitä tarviit ja itsekritiikki myös kunniaan. Tiputan tästä 9- mikseri taulukolla ja 8 on niinku "oikeen elämän taulukolla" :D Hieman epäselvä kommentti ku just nousin ylös :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mmiro - Äidinpoika 28.07.2011

Mmiro - Äidinpoika
Biitti ei mun mielestä potki tarpeeks räppi biitiks. Mutta melodiat ovat suht kauniit. Kuullostaa kun räppäisit monessakin kohdassa ohi biitistä eli et pysy rytmissä johon siis lisää huomiota. Myöskin kertsissä paljon vikaa mm miksaukset ei kuullosta hyvältä vaan osittain sekottaa soundia. Tuplat menee joka verses niin paljon ohi et kuulee selkeesti ja tekee epäselväksi jotkin läpät. (Tähän et voi vaikuttaa kun lisäämällä treenausta) Ihan kun sulla ei olis rytmitajua tässä biisissä juurikaan. Perus mikseri räppii ja viides vuodes pitäis mun mielestä olla enemmän kehitystä nimittäin "flow" ei toimi tässä. Toisaalta oot vasta 16v mutta silti.. (eli oot ollut siis 11v ku rupesit räppää, onkohan tässä niin kutsuttuja "haamu vuosia" Tarkoitus ei ole dissata tai mitään mutta nykyään tulee aika suoraan sanottua tälläiset asiat. Ihan vitusti treenausta lisää (eikä joka biisiä nettiin) minkä lisäksi itsekritiikkiä peliin runsaasti nykyistä enemmän. Aihe on ok mutta toteutus ei kyllä toimi. 7-
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele - Samael - - Numeraali & Samael - Mä jaksan uskoo 20.07.2011

- Samael - - Numeraali & Samael - Mä jaksan uskoo
Olin positiivisesti yllättynyt! Digasin miksauksestakin=) Ei ollu mikää raiskaus vaan hyvin kyhätty kasaan! Jatka ihmeessä! Todella lungii menoo:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wiljami new - Wiljami- tavoiteltuin poikamies! 17.07.2011

Wiljami new - Wiljami- tavoiteltuin poikamies!
:D En tiä :D Tykkäsin vaik soundi ja kaikki tosi tunkkasta mut tuli mieleen iha tuolt 2000 alusta jotain biisejä :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele deekk1 - Mansek & Deekk - Tilannekatsaus 23.06.2011

deekk1 - Mansek & Deekk - Tilannekatsaus
Perus mikseri räbää. Ihan rullaava kokonaisuus kuitenkin. Miksaukset vois olla tarkemmat. Molemmilla artisteilla tupliin enemmän huomiota varsinkin eka jätkä. 1. verse oli huomattavasti heikompi en tiedä onko vaan vähemmän nauhotus kertoja takana tai jotain. 2. verse oli huomattavasti sulavampaa, oli jo jonkin sortin flowtakin mukana ja enemmän asia sisältöä. 1. verse tuntu hävittävän pointin turhilla "multrirhaimi" etsinnöillä ja riimit oli todella yksinkertaisia ja hieman huonosti ajoitettuja. Kertsi kaipais kans jotain lisää. Käy nopeasti tylsäksi varsinkin jos keikkailuja miettii. Biitti alkaa kyllä toisen kuuntelu kerran jälkeen vähän tökkimään tylsyytensä vuoksi mutta menee kyl iha oldschool räbä taustasta. Mutta tälläseksi perus biisiksi iha ok lähtökohta. Ei siinä, kyllä ajan kanssa kehittyy et reeniä reeniä ja etiäppäin! =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RR-iku - Reissumies Ft. Tommy T 06.06.2011

RR-iku - Reissumies Ft. Tommy T
Luultavasti siksi just tää on paras biisi koska ei oo niin uhoovaa kamaa. Positiivisempi asenne tulee ylös ja saa kuuntelijankin kuuntelee helpommin loppuun. Kertsi perus tommii. Mut miksaukset ja laatu kusee kyllä. Mutta joo kyl tätä mieluiten kuuntelee verrattuna muihin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ujo Poika - Sanani On Pahasta 13.05.2011

Ujo Poika - Sanani On Pahasta
Biitti oli kivan hyökkäävä ja jossain ton olin kuullutkin. Sanat ja asenne ei jotenkin menny yks yhteen. Mut oli tää jo paljon parempi kuin tuo toinen biisi minkä kuuntelin. Treenatkaa sanoi enemmän ennen nauhotuksia ja korjatkaa tökkivät kohdat kunnes räpit on sulavaa. Lisää vaan kopituksia niin kyl se siit!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ujo Poika - Iloista Tarinaa Feat. KR 13.05.2011

Ujo Poika - Iloista Tarinaa Feat. KR
Oot niinku laittanut että "kertsi: Don kylymä" ja myös "1.verse: don kylymä" Ottanut parilla ou huudolla valmiista voksuista credit:D Sehän nyt on selvä ettei 1.versen räppääjää voi yhdistää muuten mitenkään tuohon kertsiin :DD Laatu ei mitään kovin kummosta ja kaverit räpänny varmaa alle vuoden ainakin? Paljon paljon paljon treenii vaan ja lisää nauhotuksii ja keskittykää miksauksessa kokonaisuuteen. Verset kuullosti todella laiskalta ja ei oikeestaan jaksa kuunnella kuin sekunteja.. reenii reenii.. Kenenköhä biitti..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TIM - TIM - Sä Tiedät 06.05.2011

TIM - TIM - Sä Tiedät
Miksaukset kusee jonnin verran! Biitti on oikein maukas ja nappaa kuuntelijan mukaansa fiilistelee. Siis jos tän tekis uudestaan ja kunnon mixeillä niin tästä sais oikein kuunneltavan biisin! Kyl mä täst silti ysin annan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Flow Random & Mc Mane - This is it 05.05.2011

Mc Mane - Flow Random & Mc Mane - This is it
Ihan hyvä biisi muuten mutta kertsi oli aivan paska suoraan sanoen :D Älkää sekotelko tota enkkua tuonne kun ei muuten biisissä sitä ollenkaan ole, saa ton kuullostaa jotenkin tosi heikolta :S Verset iha jees perus vahvaa mutta nekin olis varmasti saanut vielä paremminkin purkkiin. Biitti on kyllä vitun kovis! Ja niinku toi Nagu kans sano että ei ihan perus mane soundii tämä ja siks musta tää ei ehkä vielä niin loistava ollut mutta ehdottomasti parempaan suuntaan! Ton kertsin takia ja joidenkin turhien vääntelyiden vuoks lähinnä tos ekas verses tiputan tästä kasin nyt! Ohhoh saikoha täst mitää selvää en jaksa oiko lukee ku lähen nyt lekurii :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Pillurallin kuninkaat 05.05.2011

Mc Mane - Pillurallin kuninkaat
En pidä kyllä yhtään näistä pilluralliamisrasvanäpeistä=D Mut ihan ok biisi:D "mä pidän kesät talvet samoja renkaita" :D:D:D Mut biisinä kokonaisuus kyllä ihan hyvä. Biitti oli kiva vaik vähä enemmän potkuu olis voinutkin olla. Aiheita riittää :D Mistä sä revit noita puhe sampleja?! LOL :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Ulobeats - Need Time 03.04.2011

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Ulobeats - Need Time
Eipä paljo kiinnosta kun free biitti on. Ja SettiPosse toivottavasti teidän levynne on ilmaisjakelussa. Jos free biittejä levyltä löytyy niin ilmaseks se täytyy sillon jakaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Viikonloppu miljonääri featuring Luntti 30.03.2011

Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Viikonloppu miljonääri featuring Luntti
Tuntuu aika FBFn Miljonääri biisistä kopiolta mut heikommin tehty. Verset kuullostaa muuten hyvältä mut tälläseen rallii aivan liian vähän asennetta. Biitti on ihan jees =) Kertsin autotune miksaukseen ois voinu käyttää enemmän aikaa säätöihin. Mut ihan kuunneltava biisi et siinä mielessä jees =) 8½ tästä =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jetsulleen - Varoitus feat Rane Päding 17.03.2011

Jetsulleen - Varoitus feat Rane Päding
Biitti on kyl vitun pommi! Mutta sama juttu kun tähän asti joka biisissä jota kuunnellut eli voksut taas liian kovalla ja siks ei oo mikään kuuntelu nautinto. Tuplien miksaukseen kanssa tosipaljon lisää huomiota koska kuulee selvästi miten jotkut kohat menee ohi vähä vähemmän ja toiset kohat vähä enemmän. Sanat on hyvät ja tykkään enemmän tän biisin tyylistä muutenkin kuin noiden edellisten. Tää on jeppis pienel hiomisel.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jetsulleen - Päästä Irti feat Mari&Jussi 17.03.2011

Jetsulleen - Päästä Irti feat Mari&Jussi
Räpit on aivan liian kovalla taustaan nähden! Vähä tökkivä tyyli, flowsta en sano mitään kun omasta mielestä vielä näissä biiseissä sitä ei silleen ole. Alussa lähes kaikki kuullostaa juurikin tältä. Mutta pienessä ajassa oot kyllä jonkun verran kehittynyt ja siitä plussaa. Kertsi on hyvän kuuloinen ja sanat on hyvät. Itse tehnyt samaan biittiin biisin ja siks vähä vaikeeta tätä lähtee sen kummemmin kommentoimaan;) Mut keep it up up ja edestä löytyy vielä paljon ;) Mutta mikseihin enemmän huomioo kyllä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Finningtelligens - Mielenkiintoinen 15.02.2011

Finningtelligens - Mielenkiintoinen
TÄÄ OLI SIIS AIVAN LOISTAVA!! Tausta on aivan loistava <3 :D Ja äänes sopii tälläseen lastenlauluun oikein loistavasti. Sanatkin ovat sellaiset että jäävät varmasti lasten mieleen. Kyllä mä ainakin omalle kummitytölle tämän tulen soittamaan =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane, Ulo & Kirka Rapitzin - Muistopuhe 14.02.2011

Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane, Ulo & Kirka Rapitzin - Muistopuhe
Ens kerralla sä ilmotat sitten mulle ennen kuin sä laitat mitään EI VALMISTA kamaa ulos. Menkööt nyt täl kertaa näin.. Laatu löytyy täältä www.mikseri.net/ulomusic Iha jeppis rallatus siitä kuitenkin tuli ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rhl - Eunukki pt.2 18.01.2011

Rhl - Eunukki pt.2
Positiivinen yllätys kyllä. Pikkasen laatuun ja miksauksiin huomioo niin iha kuunneltavaa kamaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LilQuest Beats - Done did it 09.01.2011

LilQuest Beats - Done did it
Jesh biisi valmis ja kuuntelussa vaikka täällä: www.mikseri.net/ulomusic =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Big Brother 03.12.2010

Mc Mane (Vanhat) - Big Brother
Oih loisto biitti, loisto biisi lol! Kertsi iskee vitun hyvin! Täst ei löydy huonoo sanottavaa :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Na-Na-Na 03.12.2010

Mc Mane - Na-Na-Na
Flow toimii. Biitti toimii ja läpät toimii! Kivasti tunnetta täs biisissä ja se auttaa paljon tän kuuntelemisessa. Kersti kivan melankolinen ja sopii tähän hyvin =) Täs on hyvää ug hoppii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane feat. Optiikka & Få Flow - Hasta La Vista 03.12.2010

Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane feat. Optiikka & Få Flow - Hasta La Vista
Tausta tosi chilli ja potkii sopivasti tähän. Ekan jätkän flow tökkii pahasti.. Ja noi lataus äänet ei välttämättä ihan sovi biisin aiheeseen :D Toisel jäpäl perus varma tyyli mut ei oikein flow silläkään lämmittänyt mitenkään ihmeellisesti. Jotenkin pientä epävarmuutta kuulin siinäkin. Kolmas selvästi muita perampi. Paremmat läpät parempi flow eikä paista läpi kokemattomuus. Riimit menee biittiin ja kuullosti muutenki hyvältä. Kertsist en oikein osaa sanoo mitään muuta kun että ihan hyvän kuuloinen. Hyvä biisi kokonaisuutena vaikka noi kaks ämseet ei mua vakuuttanutkaan. 8½ mutten haluu liikaa keskiarvoos laskee XD
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KrisseVaan - Terveisii Tutuille EP - Terveisii Tutuille - Takas Kontulaan 13.11.2010

KrisseVaan - Terveisii Tutuille EP - Terveisii Tutuille - Takas Kontulaan
Loistavan kuulonen kipale!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele VirratBeibe - Mitä, Suomineito (vier. Ulo & Henki) 12.09.2010

VirratBeibe - Mitä, Suomineito (vier. Ulo & Henki)
Joo kyl tein kunnonkin kertsin mut tää oli siinä vaiheessa kuulemma parempi :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Mäyde feat. Sari - Every Time I See You 10.06.2010

DJ Mäyde feat. Sari - Every Time I See You
Tämä on myöskin aivan helvetin hyvä! Sarilla edelleen todella kaunis ja sopiva ääni tälläseen musiikkiin. Taustat on myöskin erittäin hyviä! Kyllä mä tätä voisin suositella monellekin ihmiselle!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Mäyde feat. Sari - Into The Storm 10.06.2010

DJ Mäyde feat. Sari - Into The Storm
Pakko vielä sen verran sanoa että erityismaininta tuolle naislaulajalle! Erittäin kaunis ääni!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Mäyde feat. Sari - Into The Storm 10.06.2010

DJ Mäyde feat. Sari - Into The Storm
Toi lausuminen paistaa pahasti läpi molemmista laulajista. Mutta muuten tää biisi on oikein menevä!! Lähti kyllä koneelle kuunneltavaksi! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axiom 25 Rojut - Luolastofantasia 21.03.2010

Axiom 25 Rojut - Luolastofantasia
Ainahan sitä voi jatkaa kun tulee takaisin kotiin?:O En ymmärrä jengii jotka sanoo "joo 10minuutis tein" ja sit pistää sen nettii.. voi sille musiikille antaa enemmänkin aikaa jos sitä oikeesti haluu tehdä eikä julkaise kaikkee paskaa. Tai sit on käyttäny siihen biisin vitusti aikaa muttei vaan saa siit hyvää ja siks sanoo et teki tosi nopeesti sen :D Eihä niist tiä. Mut joo olihan toi jonkunlainen tekele mutta soundi maailma on aika surkee :/ Ja vähän jotain käänteitä ja kikkoja ois hauska kuulla siellä täällä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Justin Sane - Equal Dreams 19.08.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Justin Sane - Equal Dreams
särkee

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Ronnie - Patologinen Valehtelija 14.05.2009

MIELOIN - Ronnie - Patologinen Valehtelija
Muuten loisto biisi ja lainit taas douppii! Mut toi kertsi.. ei ei ei ei.. aivan siis kauheen kuulonen suoraan sanoen :D Jätä toi "laulu" tyyli jollekin muulle :D Vaik äänestä kuuluki pient ivaa nii silti :D Ja hei pidempii träkkei kans!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Caddylla biitsille ruskettumaan 12.03.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Caddylla biitsille ruskettumaan
basso iha liian koval verrattuna muihin soundeihi..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MafiaBroidit - Kaikki loppuu aikanaan (STREET) 14.01.2009

MafiaBroidit - Kaikki loppuu aikanaan (STREET)
Tää oliki positiivinen yllätys!! :D Todella pehmeetä soundii ja laatu on hyvää. Flout toimii ja kuullostaa hyvältä! :) Biittiki on mukavan rauhallinen. Tää lähtiki koneelle syvempään kuunteluun :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kateellinen 10.01.2009

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Kateellinen
En tykkää kyllä biitistä yhtää.. Liian tökkivää kuraa mun makuun:/ Liian toistava sample eikä pidä kuuntelijaa kovin pitkään hereillä. Biisin kertsi oli suoraan sanottuna aika kauhee :D Pysy räppäämises se menee paremmin ku noi laulu jutut. Ihan kivasti flou rullaa vaik välil kuulee kyl epäpuhtauksii ja vähän katoilee. Fiilist löytyy biisissä kyllä mut ehkä laineijaki olis voinu vähä enemmän miettii.. En tiä kertsistä ja biitistä tuli kyl nyt eniten miinusta. Mut ei kyl mitää aivan paskaa settii et treenii vaa! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Otso - Satta Timo, Otso ja Pia - Laulu 17.09.2008

Otso - Satta Timo, Otso ja Pia - Laulu
Biitti on kyl vitu dope! Mut vähä menis tuplat ohi kyllä.. Kertsi on vitun tiukka. Ton Pian laulust tykkään kyllä kovasti vaik nyt kuulin ekan kerran :D Tää oli kyl hyvä.. Mitä enemmän kuuntelee sitä enemmän pidän :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Luntti - Tanssii tähtien kanssa 21.05.2008

Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Luntti - Tanssii tähtien kanssa
Iha jeppis biisi. Mut jos tää on tääl top40 viidentenä nii ei voi sanoa muutakuin että mikserin taso on laskenu niinku PALJON! En tykänny biitist ja aika huutamist. Jätkät ei kovin teknisii kumpikaa. Perus flout molemmil. Eipäs täs muuta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele merri- - Kasapanos - Vaihtoehtoloppu 31.12.2008

merri- - Kasapanos - Vaihtoehtoloppu
Loistavaa. :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Ronnie - Suoraa Tietä, Mukavaa Matkaa 09.02.2008

MIELOIN - Ronnie - Suoraa Tietä, Mukavaa Matkaa
Ja ihan vitun hyvä ! Ei mitään huonoo sanottavaa jäbä osaa asiansa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele - Täs mä oon - Sampleri 23.06.2008

Ele - Täs mä oon - Sampleri
Hmm.. vaikee sanoo biiseist mitään.. Voi olla ihan hyviäkin. Mut tää sampleri oli kyllä aika paska :D Ehkä muutama sekuntti joka biisii enemmän olis ollu parempi..Ainakin mun mielenkiinto olis heränny paljon enemmän. Biitit kuullosti kyl iha kovilta! Ja onks tää se paljon puhuttu levy mis sul on itelläs vissiinki 2 soolo biisii? Eli enemmänkin "kokoelma" levy ? :O

Kommentti kappaleesta Kuuntele Èva - Hot March 09.04.2007

Èva - Hot March
Jälleen kerran erittäin kaunista. Lisää vaan tällästä materiaalia ja voi jatkaa fiilaamist!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AaJii Biitit Alennusmyynnissä (15€/kpl) - When u hear song -Varattu- KORPILAKI (Zamaani, R-Syke, Rapoflex, Rajatapaus & Thug Jouni) www.myspace.com/rsyke 24.03.2007

AaJii Biitit Alennusmyynnissä (15€/kpl) - When u hear song -Varattu- KORPILAKI (Zamaani, R-Syke, Rapoflex, Rajatapaus & Thug Jouni) www.myspace.com/rsyke
Ihan vaan sen takii annan 6 et tosiaan NAS - JUST A MOMENT!! Vois luulla et oot vaa ottanu instrust pienen palan lisänny snaren päälle oman ja pistäny jotai hoilausta toho... en tiä tää ei lämmitä liian suora sample
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele In-Team Allstars - Päiväst Päivään 23.03.2007

In-Team Allstars - Päiväst Päivään
Verset ihan jeppis kamaa alkanu peteki oppii miten flouaa.. Mut kertsi.. se oli kyl jotain.. hmm :D en tiä.. sekottaa ku tulee noi sample voksut ja sit minnan laulu ja ja ja en tiä.. jotenki ei vaa kuullostanu musta hyvältä. Biitti muuten hyvä mut ku tausta alkaa nii tuntuu ettei basso oikee meinaa pysyy messis ku jotenki pätkii mut ku biisi alkaa nii sit saundaa jo paremmalta. Mikseris tippuu 9. Ei parasta mitä teette muttei paskaakaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AaJii Biitit Alennusmyynnissä (15€/kpl) - Hempeilyä -Vapaa- 27.02.2007

AaJii Biitit Alennusmyynnissä (15€/kpl) - Hempeilyä -Vapaa-
Joo o onhan siinä räppi biitti. Samplet iha jees ja rummutki iha kivasti potkii. Ainut vaa et on aivan helvetin kyllästyttävä luuppi. En henk.kohtasesti rakkaalleni tästä biisiä väsäis koska ei oo tarpeeks kaunis/hempee. Aika olematon basso oli mut sample biitti niin varmaa jäbää laiskottanu kun ei natsannu heti sopivan kuulonen basso. Mut kyl tähän jonkun biisin sais väännettyä. Voisit ehkä jotain lisäillä kyllä kertsiin ainaki ja verseihin tehä jotain pieniä kikkoja niin siit se lähtee sit.. Eipä nyt just muut tuu mielee ku just heränny.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Tyttö Mun Kulmilt 10.04.2007

Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Tyttö Mun Kulmilt
Tää on kans hyvä. Ei niin paljon mun makuun toi biitti mut saat kuullostaa hyvält. sanoihin en hirveesti voi sanoo muutku et kuullostaa aidolt! ja se o jeppis!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi (vier. VP Vuori) - Vitut Helsingist 10.04.2007

Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi (vier. VP Vuori) - Vitut Helsingist
Noni vittu! täs oli jo sitä jotain! Fribalt pitkäst aikaa mitää mun korviin ja helvetin positiivinen yllätys! Tää on räp! (tuplat hämäs vähä)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Tähdet 10.04.2007

Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Tähdet
Muuten tääki ok mut tuplat hämää.. Kuulee liian selvasti ku kuuntelee luureil ja jotenki joku ihme kaiku kuuluu taustalt? :// Annan numeroo vaan. Enpä ookkaa sit enne antanu näin montaa kommenttii putkeen :D En mä keksi midist..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Matkaan 10.04.2007

Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Matkaan
Mun mielest jotenki sun ääni ei sovi tähä biittiin :/ Ja sit menee tuplat skidisti ohi ja tulee liikaa esille muutenki. Ainakin siis luurit pääs huomaa! Muuten iha ok biisi muttei sun parasta tuotantoo! Biitti oli iha jeppis vähä tylsäks käy lopus mut muute perus club biitti. Flou toimii taas kivasti!!:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Vie Mua 10.04.2007

Pismi - Läpällä, tosissaan EP - Pismi - Vie Mua
Dodii.. Nyt jo vitusti menevämpi biitti vaik tääki aika luuppii. Mut iha vitu kova luuppi kyl!:D Flou just sopiva tähä biittii ja lainit oli kans kovat! Kertsi iha ookoo ehkä lisä miksaamisel olis saanu vähä painavammaks vielä. Ja ilmeisesti suu skräziiiii ? :D jia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa & Pismi - Sairaankaunis Maailma 08.12.2006

NaNa & Pismi - Sairaankaunis Maailma
<3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele In-Team Allstars - Lähden 07.11.2006

In-Team Allstars - Lähden
:o
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Jos sä haluut f/ Pismi 13.10.2006

eKn - Jos sä haluut f/ Pismi
On kyl ihan vitun kovis! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele keskipiste - linnun tavalla 26.04.2006

keskipiste - linnun tavalla
Ihan hyvän kuulonen biisi oli. Ei ollu taustaan mikään raiskaus biittiin kun aluks luulin. Positiivinen yllätys ja biitist ei tarvii ees sanoo mitään. Eleeeeeeeeeeee! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FatAss Productions - street juggernaut's - poetic justice RMX 28.02.2006

FatAss Productions - street juggernaut's - poetic justice RMX
No vittu nii justiinsa:D vitun tiukkaa paskaa kyl..!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruortone - Biitti Sampleri 15.02.2006

Cruortone - Biitti Sampleri
Loistavan kuullosia taustoja kaikki kyllä!! Tykkäsin tosi paljon kyllä kaikista mutta ehdottomasti 10 ja 11 vie muista voiton!:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2kko - Pallot esiin feat. Ulottuvuus 10.01.2006

2kko - Pallot esiin feat. Ulottuvuus
Vitut mä mitää fiittaa.. te fiittaatte mua :D joujoujou kuunnelkaa tää huora potkii teiän kassit kurkkuu ja saa ämmät kosteemmaks ku pesu sieni suihkun jälkee! Jia! Onnistu kyl ihmeen hyvin kaikest säädöst huolimatta:) Pitäiskö antaa 10? En mä viitti.... annan sittenki.. en annakkaa.. annan..en..annan... annan krisulle koht jotai mitä se ei arvaakkaa:D Joo o vois mennä nukkuu...biitti o helmi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele h3nk1 - Ele_ & h3 - Piiri Pieni Pyöri 30.06.2006

h3nk1 - Ele_ &  h3 - Piiri Pieni Pyöri
Reilu kaveri toi ketä käyny pistää 4.. Joku apina joka salee inhoo räppii :D Mut sellanen juttu et mitä vitun järkee täs teiän touhus on?? Teil on tääl joku 10 eri projektii ja joissain viel samoi biisei.. pistäkääs nyt vähä järjestyksee noit asioita ku mä en niitä kerta voi järkkäillä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Sydän itkee 12.01.2006

NaNa - Sydän itkee
Nyt vasta aikaa kirjoittaa oma mielipide. Alussa pianon ensimmäisestä soinnusta kuulee jo et tää kannattaa kuunnella rauhassa ja ilman kiirettä.Näin vihdoinkin tein ja yllätyin positiivisesti..Ääni kuullosti kauniilta enkä virheitä myöskää siitä pahemmin onnistunut poimimaan.Kertsi kuullosti kans helvetin kovalta!Nous hienosti:)Sanat kans hyvät.. Kova biisi kyyyl..!:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele S#!+Head - Poliittinen sanoma versio 1 24.10.2005

S#!+Head - Poliittinen sanoma versio 1
bond.. james bond.. iha kovis o
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele aihe - history - Murusia Surussa 03.10.2005

aihe - history - Murusia Surussa
^haha^ rummuthan on iha kovikset tälläsee biittii.. bassoo ja kaikki toimi hyvin..biitti oli kyl kova..flou kyl ehkä skidist tarvii treenii ja hieman enemmän jotai kikkailuu ja nopeempaa shittii ois tarvinnu.. miksaus muute aika kova mut must biitti oli liian hiljasella ja ehkä jos versei vähä equttais nii sais ihmeit aikaa.. Jia! 8½
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2kko - Rakastaa, ei rakasta... 12.09.2005

2kko - Rakastaa, ei rakasta...
Biitti kuullosti kovalta!!Mut mun mielest pystytte parempaan. Krisse kuullosti ku olis ääni loppunu tai just lähtemäs:/ Ana veti kans hyvin mut jotenki tuntu et ääni ei sopinu biittiin :/ Räpit oli kyl kovat ja kertsi rokkas:D Flout rullaili iha ookoosti! :) Jia!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dynaaminen Harmonia - Crazy Lady [tuot.H.N.S.] 04.09.2005

Dynaaminen Harmonia - Crazy Lady [tuot.H.N.S.]
Tää oli ihan hyvän kuulonen biusa!!Biitti oli musta ehkä vähä liia hiljasel.. eikä oikee potkinu noi rummut..Flou toimii khyyll! En nyt just osaa sanoo täst. Kyll täst se 9 tippuu..!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unique - Aika, parempi versio 06.06.2005

Unique - Aika, parempi versio
Kuullostaa ihan hyvältä.Mut tuntuu et menis toi sample pikkasen ohi biitist.. Mut ihan kovan kuulonen..Rummuist en tykänny pahemmi...Mutta kyllä nää ihan hyviä biittejä vaikuttaa olevan:) En oikee osaa muut nyt sanoo:D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salmari - Onnellinen Ihminen 07.06.2005

Salmari - Onnellinen Ihminen
Muuten hyvä mutta miksaus kusee kyllä...Siihe enemmän keskittymist niin toimii kyllä. Flou kuullostaa kovalta ja biittiki on ihan kova! Kertsi on hyvä.Mutta toi hämää vitusti toi miksaus.. Biitti on liian kovalla! Iha hyvä biisi:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kovakoulu - Sormet pöydälle 19.08.2005

Kovakoulu - Sormet pöydälle
Kuullosti loistavalta!!Viel vähä synkempää lainii viel tollasee biittii ja ois täydellinen!! "Virkavallan vastustaminen" Oikein. Mä annan tästä floun räppien ja biitin mukaan numeroks 10- eli kyl kymppii tulee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julius & PaNda- Beats - kives 07.07.2005

Julius & PaNda- Beats - kives
Hyvän kuulone ja rauhallinen tausta on kyl. Hieman basari clippaa mutta ei pahasti. Snare sopivan iskevä ja melodia kuullostaa kauniilta. Kyllä tähän räppäis salee;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Muistoi Lapsuudesta feat. ZhaiRa (vanhaa) 17.04.2005

Ele vanhat - Muistoi Lapsuudesta feat. ZhaiRa (vanhaa)
Ps. Miksaus oli hyvä!! 9 siitä:) (Miten pystyinki unohtaa sen) :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Muistoi Lapsuudesta feat. ZhaiRa (vanhaa) 17.04.2005

Ele vanhat - Muistoi Lapsuudesta feat. ZhaiRa (vanhaa)
Alku katsaus: Kun biisi rupesi soimaan tuli sellainen fiilis että "tämä on pakko kuunnella alusta loppuun". Biitti: Kuullosti upealta.Rummuissa oli sopivasti potkua tälläiseen biisiin.Snare kuullosti ehkä ihan pikkaisen liian hiljaiselta verrattuna muihin soittimiin.Kertsi kuullosti hyvältä.Alkoi hyvin ja kuullosti hyvältä loppuun asti.Biitistä tippuu 9 tohtorille;) Räpit: No täytyy sanoa että olisi ollut paljon kovempi biisi jos olisit soolona tämän tehnyt!!!Ei millään pahalla tuota zhairaa kohtaan mutta kuullosti mun korvaan ainakin huonolta.Räppäsi ohi biitistä muutamaa kertaan ja muutenki flow.......Itse muistit kyllä flouaa koko biisin alusta loppuun ja muutenki kuullosti hyvältä.Sanat olivat asialliset ja iskevät.Aihe oli hyvä!! Rap osuuksista tiputan sellaisen 8½. Kokonaisuus: No hyvältähän se kuullosti.Alku lupaili ehkä hieman liikaa kun tuli tosiaan tuo zhairan verse niin biisin lopullinen arvosana laski samantien numerolla. Mutta sanon niille jotka epäröivät lataa koneelleen sen verran että KANNATTAA LADATA!! Koska jos etsit mikseristä biisejä play listaasi, niin tämä sulautuu hyvin joukkoon!!;) P`S
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele VP Vuori - VP Vuori & Pismi-Kaikki Loppuu Aikanaan 09.04.2005

VP Vuori - VP Vuori & Pismi-Kaikki Loppuu Aikanaan
Äänenlaatu musta aika heikko:/ Friban ääni kuullostaa ku se räppäis kaivossa:D Mut voi olla et johtuu skobeist pitää zekkailla himas viel uusiks...Ihan jees kuulonen biusa..Kertsi vaatii kyllä jotai lisää kuten tossa ylempänä jo toi viiva heitti.Lainit ihan jees.Mukava kuulla veepeet äänes pitkästä aikaa:) Biitti on ihan mukava.Kompista tykkäsin.Jotenki laimeesti lähti kyllä käyntiin.Tää taitaa olla just se biisi mist phiitii mulle jotai kerto.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele VP Vuori - VP Vuori & Pismi-Kaikki Loppuu Aikanaan 09.04.2005

VP Vuori - VP Vuori & Pismi-Kaikki Loppuu Aikanaan
Äänenlaatu musta aika heikko:/ Friban ääni kuullostaa ku se räppäis kaivossa:D Mut voi olla et johtuu skobeist pitää zekkailla himas viel uusiks...Ihan jees kuulonen biusa..Kertsi vaatii kyllä jotai lisää kuten tossa ylempänä jo toi viiva heitti.Lainit ihan jees.Mukava kuulla veepeet äänes pitkästä aikaa:) Biitti on ihan mukava.Kompista tykkäsin.Jotenki laimeesti lähti kyllä käyntiin.Tää taitaa olla just se biisi mist phiitii mulle jotai kerto.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - biittisampleri 11.04.2005

Biittipää - biittisampleri
HEI HORO!! Mulle ja spookille toi eka biitti :D:D Oli vitu pommi;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hepsakka - Pelasta Mut 21.05.2008

Hepsakka - Pelasta Mut
Ihan vitun dope biisi. Biitti on hyvä. Verset on hyvät ja digaan floust. Pitkäst aikaa jotain mitä jaksaa kuunnella enemmän ku ekan versen verran :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beats Volley - slow down gandhi remix 14.02.2006

Beats Volley - slow down gandhi remix
Tää oli helvetin hyvän kuulonen remix kyllä!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiss n´ hugz/ Kandyman - Milffi........ 21.10.2004

Kiss n´ hugz/ Kandyman - Milffi........
Tää on kyllä iha kovan kuulonen biisi...hyvinhän tuo laulukin sulta sujuu:) ja räppi osuus on kanssa ihan iskevä! Nyt vaan lisää mutta omiin taustoihin ja sanoja mietit paremiin:)jjuust khovishh:))
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - Jammin' 16.11.2004

Biittipää - Jammin'
kova ei voi muut sanoo!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SoundOfJ - Cornflakes 02.10.2004

SoundOfJ - Cornflakes
En kuuntele tällästä normaalisti mutta tämä....Loistavaa! ihan sairaan hyvä..! En oikeen osaa tätä sen paremmin kommentoida:) P`s
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2kko - Näin frendien kesken (reggamiäs reemiks) 05.09.2004

2kko - Näin frendien kesken (reggamiäs reemiks)
hehahehaeh:)) Tää on kyl hyvä..! Ehkä välillä hämäs toi ku aluks sellast reg lauluu ja välillä sitten tulee sellasta vitun nopeeta melkein sekasta kohtaa.. mutta kova kova!! 2kko räjätty&vpvuori!:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2kko - Meille, teille, erit(t)eille 14.06.2004

2kko - Meille, teille, erit(t)eille
Tää on vitun douppi biusa!! paris kohtaa huomaa että molemmilla meinaa happi loppuu...muttei se tossa niinkää haittaa... kertsi on myös kova.. ja biitti myös loistava.. ne muija samplet oli helvetin kovia!! Tässä biisi joka kannattaa hakee jos vähänki on pelimiestä ihmisessä!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toivottomat - Do You Like HIPHOP Music 03.09.2004

Toivottomat - Do You Like HIPHOP Music
Hmmm... ja ikä oli??4 iha niinku tän biisin keskiarvokin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jiah - TILITYZ 22.02.2004

Jiah - TILITYZ
siis huhhuh! hmm... jooh biitti sopii musta toho biisiin.. räpit toimii flow on hyvä! en osaa sanoa kumpi äijist ois parempi.. molemmilla hyviä ja huonoja puolia! tupliin enemmä huomioo ja sitte..! Toi netti mc:ee juttu: joo eli.. millä meinaatte tota? koska tuntuu hullulta että jannut dissaa netti mc:eitä mutta silti oma biisi löytyy netistä?? niin ellei se ole juuri tarkotus..elikkä näin saatte sanomanne menee perille:) jooh propsit kova on biisi!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jiah - TILITYZ 30.12.2003

Jiah - TILITYZ
ei voi löytää mitää huonoo.... (paitsi että toi miksaukseen vähä huomioo..)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dt1 - Paluu 29.12.2003

Dt1 - Paluu
joo biitti kävi vähä hermoille lopuks mutta muute jees biisi!! joo ruotsi skulaa mut nii kyllä suomiki tos biisis.. raaputukset on niinku vitun kovat!!! Biitti: 7 Räpit: Suomi:9 /Ruotsi:8 skratsit: 10
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Musta Helmi (Original Unplugged) 16.11.2003

Juha Kiili - Musta Helmi (Original Unplugged)
vaikkei ookkaa hoppii nii kyl toi mulle uppoo..! 9 tulee
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele da muteniacs - leluämseet 22.02.2004

da muteniacs - leluämseet
Kova ei voi muuta sanoo... 10 iskee... ainut että sanat meinaa hukkuu pikkasen mutta ei se nytten niin.. biitti on kova!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele biittei - ei shitti biitti. 30.07.2004

biittei - ei shitti biitti.
ekaks kuuntelin että nyt tulee kovaa kakkaa mutta sitten... kun komppi tuli mukaan nii petyin...ja ehkä pikkasen liikaa tota raapimista tossa... mutta muuten hyvä!
7

Sivu: 1 2