Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 36 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele M.A.G. - Willpower 21.07.2010

M.A.G. - Willpower
Tämä on vaan niin sairaan hyvä. Ei tuota tunnelmaa tarvitse edes selittää. Kaikki toimii prikulleen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sindread - Eve of Tears 23.12.2009

Sindread - Eve of Tears
@ Jermych: Mukavaa kuulla, vaikkakin paljon ekasta demosta on tapahtunut.. Uudet biisit ovat nopeampia, teknisempiä ja raskaampia(?), mutta toivottavasti ne miellyttävät silti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Road Ravens - Writer 24.12.2008

Road Ravens - Writer
Alku yllättää aika hyvin tuolla melodiallaan ja omaperäisyydestä ei ole tinkimistä. Nuo soinnut on vaan pirun hyvät. Lähtee siis hyvin käyntiin ja tuollainen rempseä fiilis jatkuu koko ajan. Tuo melodia ja nuo 3 iskua tuovat hyvää fiilistä. Säkeistöissä laulu pääsee kyllä loistamaan. Hyvää tulkintaa Riku ;). Toisen säkeistön jälkeen taisi tulla sellainen häijy riffi, josta tuli mieleen rosvojengi - RR. Sen jälken jälkeen soolo, jonka tausta kuullostaa hauskalta. Itse soolokaan ei ole paha. Ehkä leadkitara voisi olla vähän enemmän pinnassa, mutta ei häiritse paljoa. Tässä biisissä on potentiaalia ja yllättävä rakenne. Juuri kun laulu vie mahtipontisesti tunnelmaa ylös jylhäksi, tulee "rosvoriffi" ja lopetus. Lopetuksessa tulee mieleen Iron Maiden selvästi, mutta ei paha lopetus missään nimessä. Ehkä vähän parempi kuin Reflections, joka oli tosin rauhallisempi. Vähän jäi släppibassoja oottamaan :D Kerrassaan loistavaa pojat.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Road Ravens - Reflections 24.12.2008

Road Ravens - Reflections
Biisi lähtee käyntiin kotoisasti. Seuraava riffi ja säkeistö kuullostavat oikeen hyvältä. Jättävät sellaisen tunteen, että tämähän kiinnostaa. Väliosa ja kertsi jättää kanssa lisää mielenkiintoa, ja se on vain hyvä. Biisi on oikeesti kotoisa ja tarpeeksi rauhallinen. Kitaroilla aika mahtavia stemmoja ja kokonaisfiilis on tosi hyvä. Kitarasoolo on pirun jees. Tuossa kertsissä kuulee joko akustista tai hyvin sen kuuloiseksi laitettua cleania ja se tuo biisiin sellaista sopivaa "kypsyyttä" ja rauhaa. Minusta aivan loistobiisi kokonaisuutena. Rauhallinen rykäsy kypsältä artistilta. Saunditkin on ihan hyvät ja selkeät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Medicated - Triggerself 07.09.2008

Medicated - Triggerself
Viimeistä viedään. Akustista alkuun = nam, voi odottaa vain loistavaa. Biisi lähtee käyntiin jännästi ja käsittämättömän hyvä kitarariffi. Vähän melodisempaa ainakin kertsin osalta mitä aiemmat. Väliosa rautaa! Kertsikin tuntuu olevan sitä. Korkeusvaihteluja voksuissa on, mutta pitäisikö kertsissä olla vielä enemmän? väliosa kertsin jälkeen laittaa letin heilumaan. Taas rytmin on loistavat. Skittasoolo: lähtee upesasti käyntiin ja paranee hetki hetkeltä. Vittu tätä kertsiä. Akustista taas, ei kai tämä lopu vielä? Pahalta näyttää kun fade out alkaa. Todella hieno biisi kertakaikkiaan. Koko demo saisi minulta 4 ja ½ tähteä. Loistavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Medicated - Tying A Tongue 07.09.2008

Medicated - Tying A Tongue
Lähtee tosi kivasti käyntiin ja verseen päästään helposti mukaan. Sanoja hei peliin. Vokaalit toimii, kitarat jyrää. Rauhallisempaa.. Nopeempaa.. Mahtavaa! Rytmeistä tulee mieleen Nicole ja ehkä sitä tekee myös taustalla soiva "melodia". Helvetin hyvää. Ei tästä death/thrash paljoa parane. Hoo nyt yllätti taas tauko. Todella toimivaa ja yllättää kuuntelijan varmasti. Vittu että on hyvät rytmit ja lopetus toimii. Nasahtaa täyvet.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Medicated - Peritonal 07.09.2008

Medicated - Peritonal
Tauon jälkeen räjähtää! Että voinkin kuullostaa hyvältä. Kerrassaan mainota. Sanottamaksi menee. Kitarat toimii tosi hyvin ja riffit tuntuu ihan kivoilta, ehkä saundi voisi olla vähän "selvempi". Mahtavat tahtilaji leikit! Loppu jyrää kyllä viimesetkin pesään. Rummut tuntuu kanssa olevan tosi tarkat. Vaan Aleksi on sitä kultaa.. Ei ehkä niin hyvä kuin Scream For God. Mutta 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Medicated - Scream For God 07.09.2008

Medicated - Scream For God
Kertsi on vitun paras!!!! Aleksi on kultaa ja sairaan massiiviset saundit. Ehkä vähän ylikin menee osa mutta kuka välittää kun demo on vihdoin ulkona... Perhanan perhana.. Loistavaa menoo. C-osa yllättää nyt, kuullostaa v*tun hyvältä. Kitarasoolo(t) on jotain mahtavaa! Mosh mosh, mie haluan joskus teijän keikalle vielä. Ja ekan biisin jälkeen tuntuu että on väärin jos teille ei irtoa levysopimusta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bonebreaker - Schizophrenia 20.08.2008

The Bonebreaker - Schizophrenia
Nyt opetellaan kirjottamaan. Schizophrenia suorastaan räjähtää käyntiin. Riffit on niin parhautta ja meno on kovaa. No joo tuttuhan tämäkin on jo.. Tuo melodia välisoitossa on ihan hyvä keksintö, vaikka ihan ekoilla kuunteluilla se tuntu ouvolta. Taas Miikka on niin vitun rautaa, rummut parasta, kitarat jyrää ja kokonaisuus toimii. Soundit on tosi hyvät uuden käsittelyn(kin) jäliltä. Soolot oli muuten pirun hyvät. Vitun kertsi tässähän sekoo jo :D Ja outroriffi on taas.. imekää. Nyt napsahtaa jotaki parempaa ku viimeks.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bonebreaker - Schizophrenia 20.08.2008

The Bonebreaker - Schizophrenia
Nyt opetellaan kirjottamaan. Schizophrenia suorastaan räjähtää käyntiin. Riffit on niin parhautta ja meno on kovaa. No joo tuttuhan tämäkin on jo.. Tuo melodia välisoitossa on ihan hyvä keksintö, vaikka ihan ekoilla kuunteluilla se tuntu ouvolta. Taas Miikka on niin vitun rautaa, rummut parasta, kitarat jyrää ja kokonaisuus toimii. Soundit on tosi hyvät uuden käsittelyn(kin) jäliltä. Soolot oli muuten pirun hyvät. Vitun kertsi tässähän sekoo jo :D Ja outroriffi on taas.. imekää. Nyt napsahtaa jotaki parempaa ku viimeks.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bonebreaker - Breed My Hate 20.08.2008

The Bonebreaker - Breed My Hate
Ei nyt kummosia jaksa sepostaa.. Biisin laulut toimivat sika hyvin, kitarat on kerrassaan mahtavat tiukkoine riffeineen ja toimivine sooloineen. Sooloissa huomaa hiukan että Miikka on kokenut, mutta perkele, että Toni yllätti positiivisesti. Tuntuu kuin.. no tuntuu.. hyi.. Rummut on vitun tiukat ja wou. Saundit toimii hyvin ja nyt tämä re-masteroitu on kyllä vielä selkeämmän kuulonen. Edelleen 10.. Ja tätä lisää! Ja paljo.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Embreach - In Your Wake 11.08.2008

Embreach - In Your Wake
Heti ekasta soinnusta jo Amorphis. Kappale alkaa todella hyvin ja tuntuu siltä että se lähettää näin viimeisenä jotenkin matkaan. Vakuuttavaa. Aah akustista. Teillä on laulussa vähän samoja ideoita kuin Helionilla.. Taas lähti hyvin käyntiin tämmönen kertsityyppinen osa. Ai että tekis hyvää semmonen pitkä delay tuohon leadkitaraan väliosassa. Kuullostaa todella makealta tuo laulujen "kilvoittelu". Kekseliäitä osia ja riffejä sekä melodioita on kyllä jätkät keksiny. Kuullostaapa ihan vitun hyvältä saatana tuo kitarasoolo kun oikealla pitkiä heikompia venytyksiä ym. ja vasemmalla tilutusta = MAHTAVAA! Jätkät ei osaa jättää miuta kylmäks ja biisistä on mennyt vasta 2/3. Kappale on mahottoman hieno ja lopetus aivan upeaa. Kiitos Embreach! Todella hieno EP.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Embreach - Shadow's Song 11.08.2008

Embreach - Shadow's Song
Jeah. Kappale alkaa kiinnostavasti ja heti alkaa korinaa! Jes. Cleani laulu kuullostaa hyvältä bridge-osassa (kaiten) ja korkeemmat kitarat vinkumassa kruunaavat sen. Nyt menin rakenteiden kanssa sekaisin :D Jätkäthän osaa laittaa vakuuttavaa settiä :P Ai ettäakustinen voiki kuullostaa hyvältä. Vähän lisää volumee vaan siihen :\ Ainakaan ei voi arvata mihin päin kappale etenee. Se on hyvä se nimittäin. Laulaja on vitun rautaa, soitto vitun kovaa ja omaperäisyyttäkin on rutkasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Embreach - The Residue 11.08.2008

Embreach - The Residue
Performanssi on aivan oikeassa. Kuullosti heti menevämmältä kuin eka biisi. Mutta tuntuu että kaikki äänet eivät oikein sovi toisiinsa kertsissä (?). Lead ja rytmit kun soittavat riitoja.. :( Laulu on taas todella hyvää. Kitarat vaikka eivät täysin sovikkaan yhteen ovat kuitenkin hyvin keksittyjä ja kuullostavat voimakkailta. Rummutkin kuullostaa oikein napakoilta ja korostavat välillä tulevia koukkuja hyvin. Tässä on helvetisti hyvää! Kitarasoolo kuullostaa yhtä ääntä lukuun ottamatta tosi hyvältä. Puhe toimii "kovempien sanomisien" kanssa tosi hyvin. Tuntuu kuitenkin raskaamman musiikin ystävänä että saisi vielä tulla vähän lisäpotkua vähän. Muuten loistavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Embreach - Red Serenade 11.08.2008

Embreach - Red Serenade
Kappaleesta tulee jotenkin alsuta asti mieleen Amorphis ja Swallow The Sun. Saundit ovat hyvät ja kuullostaa kinnostavalta. Puhtaassa laulussa saisi ehkä olla vielä vähän enempi munaa mutta ei pahaa kuitenkaan. Koko ajan odottaisi millonka alkaisi samanlainen körinälaulu kuin STS:llä, mutta sitä ei tunnu tulevan. Ensimmäinen kitarasoolo kuullostaa hmm oudolta/epävarmalta. Kuulee kuitenkin ettei soololla haluta kertoa "hei me osataan tiluttaa!" vaan soolo on maltillinen (ehkä liiankin) fiilistely. No nyt tuli örinää. Saakelin hyvin tulee cleanilauluja ja örinöitä päällekkäin. Onnittelen laulajaa mainoista suorituksista. Akustinen kitara soi todella kauniisti ja kauniita säveliä. Ei tästä ole huonoa sanottavaa poijjaat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Infinitum - Church of the Broken 10.06.2008

Chaos Infinitum - Church of the Broken
Versessä tosi hyvät harmoniat. Väliossa (?) kun on nuo 3 iskua niin ehkä matala "YHF YYH YY!" ei ittelle ainkaan luonnistu korvaan, mutta "nothing nothing!" on pirun kova! Tuo kertsi (?) on jotain niin parhautta! Perskeleen kovaa mättöö. Soundit on aivan kohallaan ja laulu juuri sopivaa. Riffit on sika tiukkoja ja rummut Frans on kyllä vetäny todella hyvin. Kappaleesta puuttuu enää kunnon rässikitarasoolo :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele For Their Memories - Price Of Heresy 28.07.2008

For Their Memories - Price Of Heresy
Kerrassaan mainio biisi. Rakenne toimii ja eritoten kertsistä ja c-osasta (?) tykkään. Tuntui, että versessä laulu ei omaan päähän ainakaan meinannut millään aluksi sopia, mutta muutama kuuntelu ja rokrok. Kertsissä laulut ovat mahtavat ja se toimii muutenkin todella hyvin! Kitaroilla kuullostaisi olevan ihan kivoja juttuja ja hyviä riffejä. Kitarasoundikin on kohillaan: saundi on massiivinen ja selkeä. Bassosärö toisi kyllä lisää munaa, mutta josko sitä tulevaisuudessa kuullaan. Rummut on kyllä tarkkaan soitettu ja saakeli että Joona ossoo! Soundit kuitenkaan ei osu ainakaan ittelle. Hyvä että välillä kuulee kaikkia peltejä ja virevelissä ei ole sitä namia minkä Jonttu siitä oikeasti saa. Synat on kerrassaan hyvät. Muuten antaisin kympin, mutta soundit eivät ihan riitä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaksonen - Joki tulvii 05.09.2008

Kaksonen - Joki tulvii
Laulut vitun upeita. Sekä cleanit että korinat. Kertsi aivan huippu. Herranjestas sentään. Sanat aivan upeat. Tämä oikeasti kruunaa demon. Toivottavasti demoa on lähetetty kaikkialle. Jätkät ansaihtis levysopparin. Julmetun kovaa ja kitarasoolo demon lopetukseksi = nyrkki silmään. Kiitos tästä upeasta biisistä ja koko demosta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaksonen - Lanka palaa 05.09.2008

Kaksonen - Lanka palaa
Tästä MENEE sanattomaksi. Kaikki on loistavaa! Tässä ei ole mitään mikä ei kuullostas hyvältä. Tai ehke kitarasoolo jää vähän muun alle. Mutta vitja. Ei jätä kylmäks. Ei vaan voi antaa kritiikkiä kun on niin vitun kovaa!!! napsahtaa ehdottomasti kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sentimental Cello - Forest In Autumn 10.08.2008

Sentimental Cello - Forest In Autumn
Apocalypticahan se heti tulee mieleen, mutta voiko sille mitään? Kovin montaa kun ei itsellä ainakaan ole näitä jousilla soittavia yhtyeitä tiedossa.. Sellon sointu on todella kaunista. On muuten hienoja stemmoja. Nyt tuli semmonen kohta, että kuuntelin hetken "mitä ihmettä, ihan riitasointuja", mutta se oli loistava keksintö erottaa osat. Todella kaunista. Saundit kohillaan minusta eikä konerummut kuullosta yliluonnolliselta (onneksi!). Toivottavasti tulee lisää : )
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Road Ravens - HCH 18.05.2008

Road Ravens - HCH
Hitto että on muuten asenteellinen biisi. Nuo laulut toimii minusta ainaki tosi hyvin vaikka jotkut väittääki, että Rikun pitäs muka käyä tunneilla. Piristää kummasti nuo saksofonit kertsissä :D Livenä ehkä vähän "vakavampi" meininki tässä. Ja lopussa biisin kruunaa kyllä tuo Sampon "ei vitja!"
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joukkomurha - Victim 14.09.2007

Joukkomurha - Victim
Saatanan kova meininki, ehkä laulu jotenki voisi olla vähän "säännöllisempää". Miksaukset eivät ole paskat...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sentimental Cello - Feel for You 10.08.2008

Sentimental Cello - Feel for You
Taas aivan hirvittävän hyvän kuulosta ja erittäin kaunista!!! Särö istuu sellolle kuin nyrkki silmään. Tämähän on muuten ihan hirveen kovaa kamaa. Ei voi muuta antaa kuin 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinclined - Blood Red Blossoms 25.07.2007

Sinclined - Blood Red Blossoms
Alku on "erilainen" ja siitä tulee AC/DC:n Hell's Bell. Örinä on taas matalaa ja se sopii todella hyvin cleantaustalauluun. Koskettimet tulevat kivasti urku-äänellä taustalla ja minusta rumpujen osuus sopii loistavasti. Voisi vielä vähän enemmän "kiihdyttää/koventaa" ennen koskettimien osaa n. puolessavälissä mutta sen korvaa hyvin se että siitä alkaa rajumpi. Kitara soolo osuus on maltillinen ja enemmänkin "fiilistelyä, sillä ei tähän sopisi hirmu nopeat "juoksutukset". Kappaleen lopetus voi olla livenä parempi. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinclined - Fight for Serenity 25.07.2007

Sinclined - Fight for Serenity
Tätä tulikin jo kuunneltua videoklippinä keikaltanne. Silloin kuuntelin että perkele kun tylsän kuulonen, mutta nyt kun kuulee kaiken paljon selvemmin tämä räjäyttää pankin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinclined - All Sins Denied 25.07.2007

Sinclined - All Sins Denied
Kappale alkaa todella kauniisti ja jatkuu maltillisena ja taitavana soittona. Ehkä laulu on vähän turhan rajua, mutta minä tykkään äänestä. Hauska on kuunnella Jontulta muutakin soittoa kuin Blastia. Tämä on kyllä loistavasti toteutettu. Onnittelut pojat!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fist in Fetus - Redemption 04.08.2008

Fist in Fetus - Redemption
Ei tämä voi olla totta. Koko EP on aivan mielettömän upeaa döddis- ja mättöosineen sekä orkesterien mahtipontisine välisoittoineen. Jos on olemassa täydellisyys, niin Fist in Fetus tietää mitä se on. "Soolotaistelu" on WOU. Ja ei sitä voi muuta sanoa kuin, että on se Matias kyllä ihan ok (just ja just) kitaristi. Ei yhtään mitään kateutta oo mielessä eipä ei. Outro on todella hyvä. Soundit ovat kohdallaan aivan loistavasti, paitsi.. Voi niitä konerumpuja.. Ne kuullostavat hyvältä ja toimivat kun niihin ei keskity. Eli siis. Onnea pojat siis jätkät siis enminävittutiijämitkäitämaantietäjätperkele!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sentimental Cello - Fate/Desperation 10.08.2008

Sentimental Cello - Fate/Desperation
Tämmöstä menevää taas. Melodiat kerrassaan upeita. Turhat toistot on vältetty ja biisi etenee tosi hyvin. Jotenkin kuitenkaan ei ole aivan samaa tasoa kuin feel for you ja forest in autumn. Mutta huonoa ei missään nimessä. Herra osaa kyllä soittaa selloa upeasti. Onnitteluni :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devilhorn - Psychotic 15.06.2008

Devilhorn - Psychotic
Niin perkeleen toimiva biisi. Saundit on hyvät ja riffit tiukkoja. Välillä on hyviä harmonioita kitaroilla ja rummutkin Arto vetäny hyvin. C-osan sahaus ja basari menee just nappiin. Moshmosh! Huuto kohdassa 2:43-> jää mieleen tosi hyvin, kun siinä on joku efekti (?), AIVAN LOISTAVAA! Laulut muutenkin tosi hyvin vedetty. En mie vitti keksi mitään pahaakaa tästä. DEVILHORN on vitun kovaa paskaa!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sentimental Cello - Distorted Image (HMR) 10.08.2008

Sentimental Cello - Distorted Image (HMR)
Saundeissa olisi särön puolesta vähän parantamisen varaa, mutta puhtat sellot ovat taas aivan upeat. Jos voi sanoa riffeiksi, niin mahtavia. Välillä sräö tuntuu puskevan vähän epäselväksi. Mutta loistavaa menoa. En keksi muuta sanottavaa. Jos hiukset olisi auki niin kyllä pyörisivät ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casket - Bow the victorious one 19.10.2007

Casket - Bow the victorious one
Ei jumaliste miten saatanan kovaa kamaa! Tuli Deathchain aika paljo mieleen, eikä yhtään huono juttu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leoness - Soturi 12.07.2007

Leoness - Soturi
Hmm... Raskas saundista "suomimetallia" naislaululla. Ehkä sanat ovat jotenkin hiukan teennäiset mutta se ei häiritse kun kuuntelee kokonaisuutta ja varsinkin interlude kohdat ovat taitavasti soitettuja. Todella tanakka saundi, ja se on plussaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Road Ravens - The Sage 08.08.2007

Road Ravens - The Sage
Että tämä on kyllä parhautta. Niin kaunis.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinclined - Scattered 25.07.2007

Sinclined - Scattered
Sumuinen ääni :| . Ensin tuli mieleen Bloodpitin joku kappale, mutta kun kertsi alkaa meno muuttuu (paremmaksi). Instrumentaali osassa kertsin jälkeen on todella mukava kuulla synalta "pikkusoolo".
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinclined - Blind to See 25.07.2007

Sinclined - Blind to See
Veikkaan että teillä on ollut huonommat äänitys tilat/laitteet "Scattered-demon" äänityksessä kuin "Friday Trinityn", mutta tässä on korkeampi örinälaulu ja minä tykkään enemmän siitä. Kitara puhuu loistavasti taustalta. Todella hyväääääää
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Funeral Feast - Parasite 12.07.2007

Funeral Feast - Parasite
Mie tykkäisin paljo enemmä jos kitarat kuulus basarin alta paremmin.
8