Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 393 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Juodaan vain ilosta 17.08.2022

Poop Dilan - Juodaan vain ilosta
Vaatii taitoa saada kolmen soinnun biisi kuulostamaan huomattavasti monimutkaisemmalle, mutta jos joku siihen pystyy, niin tässäpä kaveri. Ja aina yhtä viimeistellyt sanoitukset ja ajatus. Kympin biisi kisassa. Mutta vain kisassa. Syvis on paljon taitavampi kuin tämä kisa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Figure this out - Latin dance festival gone (seriously) wrong 17.08.2022

Figure this out - Latin dance festival gone (seriously) wrong
No tässäpä kaikkea ja paljon, ja taitavasti. Silti jokin yhteinen, biisin kasaan kokoava juttu puuttuu. Kuullostaa ehkä enemmän vain "jammailulle" jolle annettu mystiset soinnut ja vapaat kädet. Taitoa on, mutta biisinä en ehkä laita ihan kärkeen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nicci A. - Let me in 17.08.2022

Nicci A. - Let me in
Tässä biisissä olisi paljon potentiaalia, mutta jotenkin koko laulu on jossain sumussa ja tuntuu että lead singer laulaa hieman epävireisesti (toki tämä ei ole laulu kisa, vaan sävellys kisa) mutta taustalaulut sopii kuvaan paremmin. Hienosti rakennettu kolmen soinnun biisi. Sanoituksista kuuluu vahva fiilis, mutta silti en oikein ymmärrä mitä tässä halutaan sanoa. Toivon että Nicci pysyy hollilla!

Kommentti kappaleesta Kuuntele soft.trauma - Aamutuimaan 17.08.2022

soft.trauma - Aamutuimaan
Tämä esitys hyvin realistinen. Todellinen. Ehkä realistisempi kuin moni muu biisi mitä olen kuunnellut. Ihan pisteille en laittaisi tässä kisassa, taso sen verran kova.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Samo - Jotain Kadonnutta 17.08.2022

Samo - Jotain Kadonnutta
Hienot sanat. Hieno fiilis. Aika upea veto kolmen soinnun biisiin. Sitä ei oikeastaan huomaa koko biisissä. Taitavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cedar Bears - All For You 17.08.2022

Cedar Bears - All For You
Kaunis biisi, lyriikoiden utuinen miksaus sopii tunnelmaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamsterin kisabiisit - Kiva tietää näin kolmelta aamuyöstä 17.08.2022

Jamsterin kisabiisit - Kiva tietää näin kolmelta aamuyöstä
No on kyllä hiton hieno esitys jolle laitettu aika kapeat puitteet. Vain mielikuvitus rajana. Tässä sitä on käytetty. Juuri sopivan mittainen biisi tätä tyyliä. Voipi olla että nämä elektroniset esitykset jyräävät "laululliset" esitykset tässä kisassa. Hyvältä kuulostaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Figure this out - Kolme sointua 17.08.2022

Figure this out - Kolme sointua
Tällä taidolla ei uskoisi kolmen soinnun biisiksi. Hienot soinnut valittu, biisi kulkee ja loppuun asti voi kuunnella ilman että tuntuisi toistolta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Wind In The Woods 06.04.2022

Poop Dilan - Wind In The Woods
Tää biisi ansaitsee kympin jo pelkkien alkutekstien takia. "mene metsään, kuuntele tuulta ja pidä kerrankin turpas kiinni". Okei, Poop esittää asian huomattavasti diplomaattisemmin, kauniimmin, mutta näin minä sen luin, ja olen täysin samaa mieltä :) Luonnosta löytyy totuus, kauneus ja voima, ja ihmisten höpötykset jäävät tälle totuudelle, viattomuudelle ja voimalle kakkoseksi. Osa sanoituksista menee yli hilseen. Mun englannin kieli ei ihan riitä, ja Syviksen sanoitukset yleensä vaativat hieman parempaa kielitaitoa, mutta sanoma on selvä. Tai ainakin luulen niin. Poopilla on toki oikeus kumota kaikki mun näkemykset ja ymmärrykset mitä tekstiin tulee :) Hyvin kaunista, hyvin rauhoittavaa. Hyvin tarpeellista tänä päivänä kun maailma on kaaoksessa. Mielestäni tämä ei ole biisi jota voisi arvostella numeroin, joten jätän sen väliin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Howling On The Moon 11.02.2022

Poop Dilan - Howling On The Moon
Todella kaunis biisi Syvikseltä. Täynnä tunnetta. Vaikka sanat ovatkin hieman erikoiset, niin sopivat musiikkiin täydellisesti. Tykkään tarinoista :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trolling Cocks - Devil's Daughter 10.01.2022

Trolling Cocks - Devil's Daughter
Hienoa, mahtipontista tavaraa. Juurikin Trolling Cocks meininkiä! Mielenkiintoisia soundeja. Voisi vielä kuvitella jonkun räkäisen äänen omaavan herran laulua tämän koko komeuden päälle, mutta kuunneltavaa on ihan ilmankin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Isoaho - Joulun Salaisuus 25.12.2021

Tommi Isoaho - Joulun Salaisuus
Tuli sellainen olo, että tälle täytyy jotenkin antaa vielä lisää "pisteitä" vaikkakin koko joululaulu kilpailu on ohi. Aivan upea, todella kaunis. Jees! Taianomaista!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ancient Breed - Tie päättyy 19.12.2021

Ancient Breed - Tie päättyy
Mulla tulee kylmät väreet kun mä kuuntelen tätä biisiä. Siis olet (tai olette, en ole vielä katsonut profiilistä kuka näitä tekee) järjettömän taitava. Tykkään aivan mielettömästi noista sointu kuluista, ääni maailmasta, ja laulaja on varmaan maailman vakuuttavin örisijä. Tämän biisin sanoitus kruunaa koko homman. Todella hieno veto!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ancient Breed - Christmastaikaa 19.12.2021

Ancient Breed - Christmastaikaa
Tässä on tosi hyvä meininki, mutta jos tuolla seassa on jotain sanoja, niin niistä ei kuule mitään. Tekstiä on vaikka toisille jakaa, mutta yhtäkään sanaa ei kuulu. Onkohan tässä käynyt joku hämmennys? Sovitus on aivan huikea, ja menoa ja meininkiä riittää, ja hauska tuollainen... olisko Irlantilainen... touch tässä jutussa, upotettuna se sitten raskaaseen tavaraan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Humppahiomo - Thy Holey Christmas (vers 2) 19.12.2021

Humppahiomo - Thy Holey Christmas (vers 2)
Taas aivan upea biisi sulta. Tässä on tosi paljon fiilistä. Sovitus on hieno ja polveileva. Laulajan soundissa on jotain todella vetävää, ja toki vierailijat kuulostivat myös juurikin täydellisiltä tähän kokonaisuuteen. Voisin kuvitella istuvani jouluna jossain savuisessa kuppilassa (eli mennään ajassa taaksepäin kun vielä oli savuisia kuppiloita) ja tanssi lattialla yksi hieman juovuksissa oleva pari huojumassa. Eli ajatuksia, tunteita herättävä, jollain tavalla haikea jouluinen biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Joulun lyhde 19.12.2021

Poop Dilan - Joulun lyhde
Todella kaunis biisi, ja sanat on sellaiset jotka koskettaa ja samalla lämmittää kun noista untuvikoista kannan niin suurta huolta itsekin. Toki koko muu eläinkunta mukaan lukien täällä meidän karussa ja armottomassa talvessa. Sävel ja sovitus taattua, hienoa Syvis laatua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Paketointilaulu 19.12.2021

Poop Dilan - Paketointilaulu
Voi hyvänen aika :D !!! En aina tykkää tällaisista "koko perheen" sanoituksista, mutta sun tyyli, se älykkyys ja miten "siististi" tämänkin olet--- pannut pakettiin, on aivan loistavaa. Sovitus ja tyyli ovat aivan mahtavat ja osuvat nappiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Meanwhile - Hiutaletanssi 19.12.2021

Meanwhile - Hiutaletanssi
No tässäpä perinteinen joululaulu. Tässä on kaikki palikat kohdillaan. Kauniit, haikeat sanat. Tarttuva melodia, voisi kuvitella soivan radiossa. Hienoa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nicci A. - SH!T 19.12.2021

Nicci A. - SH!T
Dubstep on mulle täysin vieras genre, ja itse asiassa vieras sana, mutta tämän biisin myötä on sitten tullut ensi askel otettua :). Hienosti oot miksannut soundit koko leveydeltä, ja jokainen soitin kuuluu selkeästi. Jotenkin jännä koko kokonaisuus kaikkine yksityiskohtineen, kivaa polveilua. Ihan jouluiseksi en tätä sanoisi, mutta koukuttava biisi joka tapauksessa on!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ancient Breed - Christmas Night (Hopeful Holiday) 19.12.2021

Ancient Breed - Christmas Night (Hopeful Holiday)
Tää on siis jotenkin aivan järkyttävän hieno. Siis tuo sovitus on aivan mielettömän mahtipontinen, upeat sointukulut ja täydellisesti valitut soittimet tuolla taustalla. Täynnä käänteitä, vaihtelua. Ei ole genre mitä usein kuuntelen, mutta tämä on kyllä oikea helmi täällä kisassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Samo - Joulu 34ºC 19.12.2021

Samo - Joulu 34ºC
Mä tykkään tästä biisistä. Jollain tasolla pystyn jopa eläytymään sanoihin, kun itsellä on kokemusta jouluista lämpimissä maissa. Hauskoja soundeja, ja blues rock sovitus... ei voi mennä pieleen :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouluviisut - Christmazzz 19.12.2021

Jouluviisut - Christmazzz
Hyvin taitavasti rakennettu biisi. Hienoja yksityiskohtia täynnä koko sovitus. Komppaan Sambouta miten kuvailee mahdollisesti biisiin sopivaa laulua. Toisaalta tähän voisi vetää jollain instrumentillakin ns. sooloraidan korvaamaan laulun. Mutta kyllä tämä on niin hieno että käy tällaisenaankin, ja joulua tähän on saatu mukaan oikeinkin sopivasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhä-Syndrooma - Viestintuoja 09.12.2021

Pyhä-Syndrooma - Viestintuoja
No huh huh. Mä jo kuvittelin että olen jo kuunnellut niitä suurimpia tunteita mitä tähän kisaan tulee, mutta jessus mitä tavaraa. Upposin tähän täysin. Ja mikä ääni laulajalla!!!! Jos tämä olisi ollut suomi 100 kisassa, olisin varmaan saanut kovan haastajan kaikkien muiden mukana ja jäänyt vähintäänkin kakkoseksi :) Joulubiisi kisassa en kuitenkaan voi laittaa kärkeen, kun jonkinlainen joulu, oli se sitten hyvä tai huono, tässä kait kuitenkin yritetään löytää, ja mielestäni tämä on enemmän suomi 100 tavaraa.. siis aivan upeaa, kyllä mun tunteiseiin menee. Kaikinpuolin, siis noi kontrastit "muistakaa"
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Isoaho - Joulun Salaisuus 09.12.2021

Tommi Isoaho - Joulun Salaisuus
Mitä täällä tapahtuu? Luulin että juuri kirjoitin sun biisiin jonkun arvostelun... mutta se oli HYVIN erilainen kuin tämä.Kääk? Todella, todella kaunis biisi tämä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Isoaho - Jouluhössötys 09.12.2021

Tommi Isoaho - Jouluhössötys
Tää tais olla se biisi joka jäi mieleen heti alusta asti. En osaa sanoa tähän mitään rakentavaa kritiikkiä, ei ole mitään kritisoitavaa. Toivon että pärjää kisassa! Mun mielestä... aika hiton täydellistä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2MB - Joulu tuo valon 09.12.2021

2MB - Joulu tuo valon
Alusta asti jää koukkuun, todella kaunista. Uskoisin että tämä biisi on kisan kärjessä. Upeasti soi kaikki soittimet yhteen ja erikseen. Kaikkea on juuri sopivasti. Tuotanto viimeisteltyä. Vaikea lähteä etsimään mitään virheitä tai parantamis ehdotuksia. Mulla ei ainakaan ole. Laulajan soundi on luotu tähän biisiin. Upeaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Covers of 60's and 70's R&B classics - Wishing Well (Free cover) 13.11.2021

Covers of 60's and 70's R&B classics - Wishing Well (Free cover)
Tää biisi on mun mieleen. Ou jee! Hyvää laulantaa, ja noi taustakuorot on todella upeat. Sovitus toki kovaa luokkaa. . Kyllä tässä perse nousee penkiltä tanssimaan, olisi kuunnellut pidempäänkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrkimmät Mahalaskut - Tehdäänpä tango: Inarin Yö 13.11.2021

Jyrkimmät Mahalaskut - Tehdäänpä tango: Inarin Yö
:D :D pelkkä tarina pakotti kuuntelemaan tämän ylvään teoksen. Jestas sentään. Eiköhän tässä ole jo nobelin palkinto lähellä! Pakko jättää kommentit itse biisistä väliin, mutta... noin hengellisesti, tämähän on oikein voimannuttavaa!!! Kympin biisi. Ehdottomasti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrkimmät Mahalaskut - Rikkinäinen Cowboy 13.11.2021

Jyrkimmät Mahalaskut - Rikkinäinen Cowboy
Kyllä sulla on ääntä ja tyyliä laulussa. Sovitus ja miksaus kyllä viimeiseen asti tehty. Paikoitellen aika haastavaa laulantaa mitä tulee melodiaan. Vaatii jo osaamista. Ei ollenkaan mun genreä, mutta pakkohan tämä oli kuunnella loppuun asti. Hieno veto!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Covers of 60's and 70's R&B classics - Taas piru pääsi sekoittaa (Must Be The Devil) 22.10.2021

Covers of 60's and 70's R&B classics - Taas piru pääsi sekoittaa (Must Be The Devil)
No enpä yhtään ihmettele että itse Pembroke tämän on hyväksynyt. Jestas sentään mikä teos! Olet siis ihan itseksesi nämä kääntänyt, laulanut ja sovittanut? Ihan siis vain sinä yksin? Sun versio on hieman voimakkampi... kylmempi, terävämpi, sovituksessa ehkä enemmän energiaa, agressiivisuutta... mikä mun mielestä sopii täydellisesti meidän Suomalaisten kauniiseen kieleen :). Meillä kun jo lempeät sanat kuten RRRakastaa on jo niin karskin kuuloisia, että ei mitenkään voi kääntää englannista ihan samalla fiiliksellä sanoituksia. Aivan upea suoritus! Sä oot guru!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antikiirus - Odotusten Orjii 18.10.2021

Antikiirus - Odotusten Orjii
Järjettömän hieno biisi. Huh huh! En lähde enempää analysoimaan. Mutta siis MAHTAVAA!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brutal Anger - I need more respect 18.10.2021

Brutal Anger - I need more respect
Tämän suhteen olen... sanaton. Kyllä tämä menee nyt oman genrensä kärkeen. Kamala meteli ja helvetisti asiaa... tarviiko sanoa muuta? Ainakin allekirjoitan "I need more respect".Asia tuli selväksi, ja joskus sen vaan pitää tulla selväksi. Upea!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Unohdetut Sotilaat 18.10.2021

Ville Kotiranta - Unohdetut Sotilaat
Aina yhtä upean kuuloinen Ville. Sun soundi on niin vahva että pelkällä laululla saat jo kumottua viholliset. Mahtava sanoitus tässäkin biisissä! Todella upea veto jälleen kerran.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roots studio - Syystunnelmaa 14.10.2021

Roots studio - Syystunnelmaa
Mahtavaa! Hieno rumpu komppa sulla takana pitämässä biisiä kasassa! Jatka samaa rataa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Meanwhile - Hey, Hey, It's Rock'n Roll 05.10.2021

Meanwhile - Hey, Hey, It's Rock'n Roll
Wau! Tätä rupee heti notkumaan mukana vaikka ois vähän väsynyt fiilis. (juuri nyt on) Tosi hienoa, puhdasta laulantaa. Laulajan ääni sopii just eikä melkein. Sanoista saan selvää vaan osan, mutta uskon että se riittää. Tässä ei raamattua lueta, vaan... hey hey, it¨s rock'n roll! Sopivan letkeä fiilis, tasapainoinen sovitus, tämä menee mun listoille varmasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Humppahiomo - Fall of '69 (BC) 01.10.2021

Humppahiomo - Fall of '69 (BC)
No huh huh. On allekirjoitettava edelliset ylistykset. Aivan mieletön luomus! Käsittämättömän hieno ja taiteellinen kokonaisuus joka saa haukkomaan henkeä. Aivan huippu! Miten tämmöisen biisin kanssa voi kilpailla? Ei mitenkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Samo - Hissin Pysähtyvän Kuulen 01.10.2021

Samo - Hissin Pysähtyvän Kuulen
Todella kaunis biisi. Hieno sanoitus ja siihen just sopiva sovitus. Tykkään noista rummuistakin, vähän erilaista kun ihan perus jumputus. Kolahti. Hienoa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Side street jazz bar - Old memory of you 29.09.2021

Side street jazz bar - Old memory of you
Upeeta fiilistä, todella tunnelmallista, kaunista jazzia. Laulajan soundi sopii tähän kuin nyrkki silmään. Sanoitus jäi aika vähiin, lisää olisin kaivannut. Mutta hieno veto kokonaisuudessaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eetu ja mauttomat Tytöt - Asuntolaelämää 25.09.2021

Eetu ja mauttomat Tytöt - Asuntolaelämää
Tää on vähän sellainen kyynelten läpi pakko hymyillä biisi. Mukavan tuttavallisesti laulettu kertomus. Jää vähän sellainen fiilis että haluaisi kuulla vähän tarkemmin että mitä sitten tapahtui... se on aina positiivista!

Kommentti kappaleesta Kuuntele U.K. Arpo & Täyskeno - Kaamosmasentujan Tuskanhuuto 25.09.2021

U.K. Arpo & Täyskeno - Kaamosmasentujan Tuskanhuuto
No HUH HUH! Tässä on tuutin täydeltä biisiä ja upeita lennokkaita sanoituksia! Kaikki hei heit ja maydayt jotenkin istuu vaikka jossain toisessa biisissä ei toimis ollenkaan. Jumala armahtaa mut ilmat ei.... paras lause! Muutoinkin sanoitukset kolahtaa, koska itse koen asiat suunnilleen näin ja voin samaistua tähän kaamosmasennukseen heh. Jätän musiikilliset, tekniset ja sovitukselliset kommentit jollekin viisaammalle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Autumn Mystery 25.09.2021

Quantum Level - Autumn Mystery
Täytyy myöntää että kyllä tässä persus nousee penkiltä kun kuuntelee ja tulee tehtyä jotain tosi grooveja moveja :D. Kivasti on polveilua kokonaisuudessaan. Biisi etenee eikä jää junnaamaan mutta samalla pysyy myös sopivien toistojen kanssa kasassa. Tykkään tosi paljon tosta pianosta. Sitä oikein jää kuuntelemaan että "meniks toi oikeesti noin". Tämä siis positiivista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noora Linnea - Avaruusmatka 23.09.2021

Noora Linnea - Avaruusmatka
Tämä oli heti pakko kuunnella pariin, kolmeen kertaan. Hyvin kaunista. Tykkään lyriikoista ja laulat kauniisti. Yksinkertaista mutta se riittää. Hienosti piano kulkee, huomaa että taitoa on. Kadehdin! (mä en osaa soittaa mitään) Vielä kun saat miksaukset kohdilleen, niin pääset lentoon! Kuten urpoarpo tuolla sanoo, niin voisi lisäillä jousia ja muita, mutta toisaalta mä kyllä tykkään tästä ihan tällaisenaan. Vähän ehkä lisää kaikua... tosin muut on varmaan eri mieltä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Iltaloma 23.09.2021

Poop Dilan - Iltaloma
En usko että kukaan muu pystyisi laulamaan näitä melodioita mitä rakentelet, ja sointu kulku on ihan toisesta maailmasta. Silti pystyt pitämään kasassa mielettömän paljon tunnelmaa, ja kaikki kuulostaa niin luontevalta. Aivan käsittämätöntä. Sanoitukset on jälleen loppuun asti ajateltu. Ei voi kuin kunnioittaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele zoe - Sade 23.09.2021

zoe - Sade
Todella kaunis. Muhun kolahti. Mutta loppui ihan kesken! Tästä saisi jatkettua vaikka mihinkä sfääreihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POMB - Purjehdus 23.09.2021

POMB - Purjehdus
Tykkään. Ja se on aina taito kun pystyy rakentamaan jotain laadulla eikä määrällä. Tarkoitan sitä ettei tarvi koko orkesteria ja tuhatta raitaa että saa biisin kokonaiseksi, (jmun pitää rakentaa miljoonakaupunkeja että saan aikaan risumajan). Soittotaitoa löytyy ja se kuuluu. Hieno, intensiivinen fiilis tässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele U.K. Arpo & Täyskeno - Kaunis Päivä Rannalla 05.07.2021

U.K. Arpo & Täyskeno - Kaunis Päivä Rannalla
Hyvin kaunis ja jollain tapaa rauhoittava biisihän tämä on. Jos haluaa matkustaa kesään, oli missä oli, oli vuoden aika mitä oli, niin tällä biisillä kyllä pääsee fiilikseen. Kesäbiisi kisassa tätä on mun tosi vaikea arvostella kaiken muun seassa, kun lauletut biisit ja instrumentaalit ovat jotenkin niin eri maailmasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POMB - Kesäyö 05.07.2021

POMB - Kesäyö
Ensin sanon että olen täys amatööri enkä ymmärrä musiikin teosta mitään, ja joku muu voi olla täysin eri mieltä, mutta siis mun näkemys tästä biisistä: Todella kaunis, upeasti tulkittu biisi. Tuo torvi ja piano yhdistelmä on täydellinen. Koska biisi on jotenkin "eteerinen" niin itse olisin ehkä jättänyt tuplaukset pois, ja lisännyt lauluun ja ehkä torviinkin vähän enemmän kaikua. (mutta kaiku on yksi väännetyimmistä asioista, ja taidan olla alakynnessä tämän mielipiteeni kanssa suureen yleisöön nähden :) )

Kommentti kappaleesta Kuuntele J&J - Kultaista valoa 02.07.2021

 J&J - Kultaista valoa
Viimeiseen asti tehty biisi. Ihan suoraan tuotanto kamaa. Niin kuin Curvedin kaikki. Upean kuuloista. Laulajan soundi on mahtava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roots studio - Ikuinen haaveilija 02.07.2021

Roots studio - Ikuinen haaveilija
Vähän on sekava. Hienoa ajatusta, mutta rytmit pitää saada paremmin kohdalleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VNS - Kesäilta 02.07.2021

VNS - Kesäilta
Olen aika lailla sanaton. Upeet sanat. Ja ihan kamalat sanat. Ja jotain niin realistista. Ja oikein toimivat soinnut. Ja sopivasti epäsointuiset kirkon kellot. Ei paha. Ei ollenkaan paha.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Isoaho - Reissuelämää 02.07.2021

Tommi Isoaho - Reissuelämää
Tässä hieno Suomalainen kesä iskelmä. Ei kovin yllätyksellinen mutta varmasti käy kaupaksi kansalle. Laulu on täysin virheetöntä, mutta ehkä vähän fiilistä puuttuu. Laulajaa pitäis vähän niin kuin potkaista perseelle. Vähän ytyä lisää niin bueno!

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Mennään jo nukkumaan 25.06.2021

P. M. Kostiainen Project - Mennään jo nukkumaan
Todella hyvän kuuloista tavaraa Kostiaiselta. Suuri askel eteenpäin. Kaikki toimii! Nostan hattua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lou Petus - Kesä Puhuu 24.06.2021

Lou Petus - Kesä Puhuu
Todella hienoa, aivan mahtavaa kesäfiilis sanoitusta! Näen tapahtumat omassa mielessä kuvina. Hyvää energiaa. Erittäin taitavat torvet tuolla takana, hieno yksityiskohta. Kaikin puolin hienosti toteutettu biisi joka saa hyvälle tuulelle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Humppahiomo - Kesäkamut 15.06.2021

Humppahiomo - Kesäkamut
Kaunis suomalainen biisi, ei juuri erotu muista. Itse en ehkä näe tässä mitään niin ihmeellistä että kilpailuun sijoittaisin tätä. Mutta toki hyvänlaatuista tavaraa tämäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2MB - Kesä 15.06.2021

2MB - Kesä
Tämä sitten radion kesäbiisiksi. Tämä on aivan loistavan kuuloinen, täydellisesti toteutettu. Suomi- kesäbiisi numero ykkönen. TÄYDELLINEN PAKETTI. Mulle selvä ykkönen. Aivan upea!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Meanwhile - Niin yö kuljettaa 15.06.2021

Meanwhile - Niin yö kuljettaa
Todella kaunis, melodinen biisi. Ja toki laulaja on lahjakas! Ääntä helppo kuunnella. Sellainen sieluun iskevä kesäbiisi suomalaiselle. Ja sanoitukset toki kauniit. Siitä sitten voidaan käydä keskustelua että onko liian perinteinen ja liian monta kertaa kuunneltu.... en tiedä. Itse tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Thond3r - Kovaa rakkautta 15.06.2021

MC Thond3r - Kovaa rakkautta
No tässä tosiaan on KOVAA RAKKAUTTA! Laulu on järjettömän nuotilleen ja rytmilleen laulettua tyyliin nähden. Luulis että tässä vedettäis päin mäntyä! LAULUSTA TÄYDET POJOT! Mahtava sovitus, mahtava sanoitus! Todella upea, erilainen sovitus. Lyriikat kovaa kamaa. Koko biis,i aivan mieletön. Ei ole mun genreä missään mielessä, mutta pakkohan tätä on arvostaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noora Linnea - Swaippaa (prod by. Big bad beats) 15.06.2021

Noora Linnea - Swaippaa (prod by. Big bad beats)
Paljon potentiaalia tässä biisissä. Monet osat toimivat hienosti. Sanoitukset hienot ja ajatusta on. Sovitus tehty hyvin. Tykkään, mutta koska Rap vaatii todella paljon intensiteettiä ja hillitöntä energiaa, niin sitä saisi olla lisää sekä vokaaleissa että taustassa. Tämä ei ehkä ihan riitä. Mutta mahtavaa että Noora on mukana kisassa ja mikserissä! Pysy täällä ja jatka samaa rataa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy ja Ostarin helmet - Suvinen yö 15.06.2021

Andy ja Ostarin helmet - Suvinen yö
No tässäpä täydellistä suomibiisiä alusta loppuun. Kaikki osiot toimivat todella hyvin yksiin. Sanoitukset tehty hienosti niin että pystyy itse elämään mukana. Jotain niin tuttua ja silti omalla tyylillä väännetty teos. Loppu toimii hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Suruisa mieli 26.04.2021

Make Vahtola - Suruisa mieli
Tää numero skaala ei enää riitä arvostelemaan sun biisejä... huh huh. Menee ihan lemppariksi tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Jäihin hukkunut salaisuus 26.04.2021

Make Vahtola - Jäihin hukkunut salaisuus
Sulla on niin omintakeinen tyyli laulaa ja soinnuttaa biisejä, ettei voi kun ihmetellä ja arvostaa! Ja miten sulla riittää noita sanoituksia? Käsittämätöntä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Lähde pois 26.04.2021

Make Vahtola - Lähde pois
Mä joudun aina jotenkin kuuntelee sun biisejä jonkinlaisella "suodattimella". Eli pystyn kuuntelee vaan tietyssä mielentilassa. Kun mieli on tarpeeksi "kestävä". Nää sun sanoitukset on jotenkin niin rajuja, että ne riipaisee vähän liian syvältä. En osaa sanoa tarkalleen mitä tarkoitan, mutta niin on lyriikat sulla kohdillaan, ja aina sovitus NIIN mukana koko jutussa että mun maailman "juice leskinen" jää kyllä kakkoseksi. En koskaan tykännyt Juicesta, mutta sua voin kuunnella hämään maailman tappiin asti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haltia - Kahvihetki Verannalla 14.06.2019

Haltia - Kahvihetki Verannalla
Tämä on todella kaunis biisi joka on hukkunut jonnekin tämänkin massan alle. Tämä voisi oikeesti olla hitti ihan missä vaan. Liian lyhyeksi jäi. Just kun pääs fiiliksiin niin se loppui! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - There's No Space For Machine Love 14.06.2019

There's No More Odyssey - There's No Space For Machine Love
Mä kuuntelen tätä kuin joku mielipuoli. Ihan sekoboltsia kaaosta :D. Tulee ittelle sellanen olo että on mielenterveys jotenkin ihan pielessä. Eli toimii...??? kö? ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - Trapped In The Raccoon City 14.06.2019

There's No More Odyssey - Trapped In The Raccoon City
No johan on! :) Mä en tiedä noista peleistä mitään, joten kuuntelen tätä puhtaasti äänimaailma / musiikki kokemuksena, ja olen "impressed". Eli tällaisena "ei peleistä tietävänä ihmisenä" voin sanoa että tämä kolahtaa teoksena, herättää mielikuvituksen, ja sitä alkaa heti näkemään kaikenlaisia asioita omassa mielessään. Synkkää tavaraa joka rakennettu todella hienosti ja uskottavasti ja kaikki toimii keskenään! Mahtavaa! Ysi tai kybä... viel mietin kumpi, kun oot itsesi kovin vastustaja Marko! :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele heart_head - Whispering Voices (You Are My Friend) 14.06.2019

heart_head - Whispering Voices (You Are My Friend)
Pitkään olen ollut poissa mikseristä, joten nyt vasta huomasin tämän. Näissä sun biiseissä on aina jotain yhtä hypnotisoivaa, kaunista ja koukuttavaa. Soundimaailma on musta aivan mahtava. Ihan ehdottomasti mun lemppari musaa nämä sun teokset. Tätä olen odottanut pitkään, että sulta tulee uutta tavaraa. Kiitos, ja lisää kiitos :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Better Than Me 14.06.2019

Poop Dilan - Better Than Me
POOP DILANILLE HAASTE: Kaiken itseironian ja itsensä mollaamisen jälkeen on aika asettaa haaste Poop Dilanille: Biisin nimi: "Olen paras ja vastustamaton" ja genre REGGAE. Jossa Poop tuo esiin itsensä parhaimmat puolet :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Better Than Me 11.06.2019

Poop Dilan - Better Than Me
Ei hitto! ;) Siis aivan järjetön biisi. Todella hyvä meininki, mahtava sovitus, sanoitus, huikeeta mustaa huumoria. Oman genrensä huippu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Kohtalo on nainen 11.06.2019

Poop Dilan - Kohtalo on nainen
Täytyy sanoa etta aika hauska tällainen tango sovitus tähän biisiin. Jälleen aika synkkää sanotusta, mutta sehän näyttäs Poopilta sujuvan :) Hieno, toimiva kokonaisuus melodiasta sanoihin ja sovitukseen. Oikeinkin mukava kuuntelukokemus tämä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Tie naisen sydämeen 11.06.2019

Poop Dilan - Tie naisen sydämeen
Oikeastaan tuolla englanninkielisissä kommenteissa onkin sanottu jo kaikki. Hyvä, menevä biisi, hienot, synkät sanat. Tykkään melodiasta ja hyvin toimii Poopilta vähän yksinkertaisempikin sointukuvio. Helppo kuunnella :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Suru, ikävä ja masennus 11.06.2019

Poop Dilan - Suru, ikävä ja masennus
No kyllä on aika surullista meininkiä! Ihan hauska sovitus, hyvin kummallisia sointukuvioita ja poikkeava C osa. Hienot, tosin ahdistavat sanat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Viimeinen huuto 12.01.2019

Poop Dilan - Viimeinen huuto
Taisit yllättää meidät kaikki tällä biisillä. Aivan mahtava repäsy!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Because Of You 08.01.2019

Poop Dilan - Because Of You
Mä muistan tänkin biisin vocaloidien ajoilta. Kyllä on paljon enemmän fiilistä nyt kun on aito laulaja. Blues nyt on aina lähellä sydäntä, joten mun mielestä ei voi mennä pieleen. Tää on todella kaunis biisi. Joitain erikoisempia sointukuvioita on seassa jotka tuovat mukanaan persoonallista touchia kadottamatta itse bluesin ominaisuuksia. Melodia, tausta ja sanat kulkevat hienosti käsi kädessä josta syntyy oikein rauhallinen ja hieno kokonaisuus. Tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - New Year Night In Kabul 24.12.2018

There's No More Odyssey - New Year Night In Kabul
Kyllä on aivan uskomattoman hienoa ja voimakasta äänimaailmaa. Tässä sekoittuu mielikuvat autiomaasta, ja sitten kuitenkin avaruudesta. Vähän kuin joku avaruusalus laskeutuisi aavikolle ja sitten alkaa tapantumaan.... Biisiä seuraa sellainen jännite että koko ajan pelottaa mitä seuraavaksi tapahtuu. Pituutta ei huomaa kun homma etenee eteenpäin. Intensiivistä, koukuttavaa, hypnotisoivaa. Tykkään!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Lahjaton 23.12.2018

Poop Dilan - Lahjaton
Hyvin kaunis, mutta kieltämättä surullinen biisi. Lyriikat jälleen aivan upeat. Hyvää joulua Syvis!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulajan Laulut - 25 joulukuuta kello neljä aamulla 21.12.2018

Laulajan Laulut - 25 joulukuuta kello neljä aamulla
Mun piti nostaa tää biisi tuonne vuosipäivä ketjuun ja olen pitänyt silmällä päiviä, ja silti meni ohi! Tämä on mun mielestä kaikkien aikojen upein joululaulu. Oon kuunnellut sen varmaan useita satoja kertaa valehtelematta, ja aina se säväyttää sielua ja sydäntä yhtä rajusti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele naulaband - jouluni 16.12.2018

naulaband - jouluni
Sulla on kyllä sellanen soundi ja fiilis laulussa että sulle riittää tuo pelkkä skitta taustalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele GLOAMiNG - Last Christmas feat. Juha Ahlfors 16.12.2018

GLOAMiNG - Last Christmas feat. Juha Ahlfors
I'm gonna rape your motherfucking reindeers????…. :D ei ole totta.... voi hitto mitä sanoja. Ei tässä voi kun nauraa, ihan pähkähullu veto. Uskottavaa örinää, ja tietty ähkimistä, ja hieno sovituskin vielä. Johan on joulumieltä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Joulun taigaa 16.12.2018

P. M. Kostiainen Project - Joulun taigaa
Kyllä tämä on jo niin valmis että ei ainakaan jää sellanen olo että jotain puuttuis. Hienosäädöt on sitte oma juttunsa. Hieno, persoonallinen biisi, taas jotain aivan uutta tähän kisaan. Rento meininki ja kiva välillä kuulla sulta tuota vähän siistimpääkin soundia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - Lonely Christmas In Budapest 16.12.2018

There's No More Odyssey - Lonely Christmas In Budapest
Jännä miten biisi voi olla samaan aikaan niin jouluinen ja silti niin synkän ahdistava. Kaunista kuunneltavaa tämä ehdottomasti on. Upeasti tämää kasvaa loppua kohden. Tulee varmasti aattona kuunneltua tämäkin. Uskomattoman nopeasti tämän sait aikaiseksi, kiitos siitä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele совернование - Sylvian Joululaulu 16.12.2018

совернование - Sylvian Joululaulu
Aika spooky versio alkuperäisestä biisistä. Tykkään tästä kyllä enemmän :). Jestas että tuo laukaus tuli jotenkin niin puun takaa että meinasin saada slaagin. Aika karmaiseva kokonaisuus kaikin puolin tämä on, niin kuin sen kuuluukin olla. Eiköhän tällä jouluaatto aloiteta :D.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Joulumarssi 13.12.2018

Poop Dilan - Joulumarssi
Aivan mahtava biisi! Tässä on... niiku kaikki mitä joulubiisiin kuuluu. Komediaa ja tragediaa siistissä paketissa. Kyllä tässä hymyilyttää kutakuinkin kammottavasta totuudesta huolimatta. Ja laulusta sen verran että onnittelut Poopille. Tällainen hyppelevä sävel vaatii jo taitoa, ja tässä on suoriuduttu tosi hyvin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KURKIMÄKI 3 - kun soma nukahtaa 12.12.2018

KURKIMÄKI 3 - kun soma nukahtaa
Tää biisi herättää mussa tosi paljon fiiliksiä ja mielikuvia. Tottahan genre on sydäntä lähellä, mutta myös sanoitus on hieno, ja paketti kokonaisuudessaan. Kyllä kolahti meikäläiseen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - The World of Love 10.12.2018

Elektroborgå - The World of Love
Hienosti rakennettu kokonaisuus. Todellakin toimii että tuolla vuorottelee kerronta ja sitten vaan puhdas instrumentaali osio. Jälleen aivan uudenlainen biisi kisaan. Mahtavaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele zoe - Joululaulu 30.11.2018

zoe - Joululaulu
Tää on jotenkin ihanan ristiriitainen :) Kaunis, rauhallinen melodia, hyvin jouluisen kuulonen biisi, mutta sitten nuo sanat, voi jestas :D... tää jää jotenkin... ehkä jopa ärsyttämään sellaisella positiivisella tavalla että on pakko kuunnella uudestaan, eli biisi toimii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele naulaband - Riitänkö minä 30.11.2018

naulaband - Riitänkö minä
Hieno biisi ja jälleen tunteella tulkittu. Edelleen tykkään laulajan persoonallisesta tyylistä. Hyvää tekstiähän tässä on. En ehkä ihan joululauluksi miellä:.:) , mutta taiteilijan vapaushan kaikilla on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - The Sound of My Life 30.11.2018

There's No More Odyssey - The Sound of My Life
OIkeastaan Syvis jo kiteytti tämän hyvin. Kyllä riittää menoa ja meininkiä. Todella mukava piristys tähän hetkeen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Ei mee hyvin 27.11.2018

Make Vahtola - Ei mee hyvin
Hieno biisi jälleen. Tähän on jotakuinkin helppo samaistua :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Sua ikävöin 27.11.2018

Make Vahtola - Sua ikävöin
Mä tykkään tosi paljon tän biisin sovituksesta, erityisesti nuo rauhallisemmat osiot ja niihin liitetyt yksityiskohdat. Aika reipas kontrasti kertsiin. A-osien jännät sointukuviot on hienoja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BirdyHead - Kova Paketti 22.11.2018

BirdyHead - Kova Paketti
Kyllä tämä mut ainakin sai hyvälle tuulelle :). Hyvät soundithan tässä on ja huvittava tarina.

Kommentti kappaleesta Kuuntele samivini66 #2 - 19-11-2018 Jouluhomma3 21.11.2018

samivini66 #2 - 19-11-2018 Jouluhomma3
Jos tätä lähtee joulubiisinä kuuntelemaan, niin lähinnä tulee mieleen se kaupoissa tapahtuva ryysis ja hysteria kun ihmiset törsää hurjia summia rahaa kaikkeen joulutilpehööriin, mikä alkaa nykyään jo lokakuussa. Muuten tuota joulufiilistä on vähän vaikea tästä hahmottaa. Kyllä näitä sun teoksia kuunnellessa jonkinlaiseen transsiin ja lievään hysteriaan pääsee, eli biisi vaikuttaa fiiliksiin, mikä on hyvä juttu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvis & Friends - The Gift Of Life 19.11.2018

Syvis & Friends - The Gift Of Life
Tämä biisi kuuluu sun helmiin, ja on ollut kunnia saada laulaa tämä. Aika fiiliksissä tässä kun kuuntelee viime vuoden tuotantoa. Yksi kauneimmista joululauluista mitä itse olen kuullut. Kymppi tulee sävellyksestä ja sovituksesta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sakari Oja - Jouluks' Berliiniin 18.11.2018

Sakari Oja - Jouluks' Berliiniin
Todellakin aivan mahtava biisi tähän kisaan. Itse en osais sanoa puoliakaan noista sanoista, joten nou hätä :) Kiva, letkeä fiilis, ja … hyvin suomalainen... mikä on tietysti erinomaista kun suomalaisia täällä ollaan. Hyvin laulaja kantaa biisiä eteenpäin, ja hyvin miksattu, kaikki soundit kirkkaina esillä. Ja näissä kisoissa oikeinkin erilainen pläjäys pariin viimeiseen vuoteen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kämä Simmons - Seksikäs Pukki 18.11.2018

Kämä Simmons - Seksikäs Pukki
No johan on... yksi näkemys joulupukista :) Tuo loppu kiljaisu kyllä kruunasi tämän biisin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristian Valve - FireDriver 15.11.2018

Kristian Valve  - FireDriver
Tämä kyllä herätti taas eloon :) Edelleen yhtä ihmeissäni olen tuosta soittotaidosta. Tässä on sellasta hysteriaa ja vauhtia että oksat pois. Tukka rupee hulmuamaan kun tätä kuuntelee. Hienoa jälleen, ja kiva kun tuli taas uutta tähän projektiin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Lohtupullo 13.11.2018

Poop Dilan - Lohtupullo
Edelleen säväyttävä biisi. Huomattavasti parempi poopin laulamana verrattuna siihen edelliseen versioon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Mielikuvitustyttöystävä 13.11.2018

Poop Dilan - Mielikuvitustyttöystävä
Onpas varsin yllättävää tuotantoa sulta. Käytät jopa tavallisia sointukulkuja :). Onhan tämä mukaansa tempaava, helppo kuunnella, ja jälleen oikein viihteelliset sanat. Hieno veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haltia - Kivien Laulu 06.11.2018

Haltia - Kivien Laulu
Tämä projekti on kyllä täynnä toinen toistaan kauniimpia biisejä. Tämä jälleen yksi niistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haltia - Sonnet 122 06.11.2018

Haltia - Sonnet 122
Kaunista, rauhoittavaa, hieman surumielistä, sielu lepää kun tällaista kuuntelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haltia - Witch Drum 06.11.2018

Haltia - Witch Drum
Onpas jännä biisi. Aika hyvin riittää mielikuvitusta että saa yhdestä soinnusta toimivan biisin. Taitavaa.

Sivu: 1 2 3 4