Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 7 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Refrain Exitium - Exitium 21.11.2008

Refrain Exitium - Exitium
Härskit laulujutut, positiivisessa mielessä. Vois tosin olla niukasti vähemmän kaikua laulussa, ja rummut tahtoo myös hukkua laulun alle. Muuten hyvää settiä. Progefiiliksellä menevä kliinikitaraosuus toi mukavaa ulottuvuutta kappaleeseen. Vaikka saman tyyppisiä bändejä löytyy genrestä niin tää erottuu kuitenki mukavasti omanlaisekseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Refrain Exitium - Eyes Open Wide 21.11.2008

Refrain Exitium - Eyes Open Wide
Tässä oli ennen suvantoa aika tiukkaa riffiä, mukaansa tempaavaa. Ei pitäs verrata näin kaukaa, mutta hiukan Opethmaista fiilistä siinä suvannon kitarassa ja se toimii. Tää on vähän monipuolisempi ja mielenkiintosempi biisi kun avausraita. Molemmissa biiseissä kitaroissa on ehkä parissa kohtaa ristikkäin menemistä riffissä ja soolo jäi aika kuulumattomiin, mutta silti toimiva biisi. Bassoja en tosin juuri erottanu erillisenä soittimena.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devon - Dislike Me 24.05.2006

Devon - Dislike Me
Itse en kyllä laulua vertaisi metallicaan, aika selvästi Janne Joutsenniemimäinen tuo säkeistö. Kertosäe on kyllä eri asia. Hyvää meininkiä, kivat riffit. Ei pojat muuta kun lisää biisejä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele .total addiction. - clap your hands gays 18.03.2006

.total addiction. - clap your hands gays
tämä on korvia hivelevää. upea äänenlaatu. korvaorgasmi lähellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Amishoppari 09.03.2006

Käärmenäyttely - Amishoppari
Täytyy sanoa että loistava biisi kaikin tavoin, hauskat sanat ja mukaan kiskova muutenkin. Noista tuolla ylempänä ettei tainnu olla mitenkään ehdottoman todenmukaiset sanat, mutta onko musiikissa muutenkaan aina täysin todellisuudesta napatut sanat. Ja rasvaiset hiukset eivät kuulu hevareihin tai hoppareihin erityisesti, enemmänkin persooniin. Ja rullalautailusta samaa mieltä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TaiaT - Burn In Hell 12.04.2005

TaiaT - Burn In Hell
Jumalauta mitä menoo heti alusta asti pojat! Hyvinhän teiltä tämä onnistuu, vielä kun saisi vähän potkua tuohon bassoon. Aika hiljaisella tuntuu olevan.. en tiedä johtuuko teistä, voi olla koulun "huippu"kuulokkeissakin pahasti häikkää. Mutta lopputuloksena voisin sanoa että: JATKAKAA SAMAAN MALLIIN!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mirzadeh - All For One Immortal 21.03.2005

Mirzadeh - All For One Immortal
hyvä biisi, laulusta en itse pidä niin paljon mutta hienosti hoidettu, tähän tyyliin ja biisiin loistava, itse olisin ehkä matalan örinän kannalla, mutta loppukiteytyksenä upea kappale!
9