Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 20 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Beast - No More 22.04.2006

Human Beast - No More
Vitun tiukkaa. Laulut vaan niin priima-kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 01.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Tuo lauluääni ei kyllä minuun ihan uponnut. Biisistä ei oikein hirveästi saanut irti kun keskittyi vaan kuuntelemaan laulua. Rakenteellisesti biisi ihan Ok.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sata - Rejected 17.04.2006

Sata - Rejected
Erittäin hyvä biisi. Kokonaisuus on kyllä loistava. Riffit, laulu ja rummut.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - All the mistakes I made (feat. Vivalti) 07.01.2004

Enkeli - All the mistakes I made (feat. Vivalti)
Kaunista ja hyvin tehtyä. Alusta mulle tuli mieleen abba, vaikken abbaa tunnusta kuuntelevani. Taustat oli erinomaiset, mutta laulusta jäi mun mielestä puuttumaan lämpöä. Lauluäänet eivät ehkä sovi kaikkein parhaiten yhteen. Pieni epävireisyys enkelin äänessä paikoin myös hieman häiritsi kuuntelunautintoa. Ei kuitenkaan liikaa. Taustoista tuo tunteella soitettu piano oli kaunista kuunneltavaa. Nyyh.. Percussiot siellä välissä ja kertsissä olivat mukava lisämauste biisissä. Niistä tykkäsin. Muutamista sanoista en saanut selvää, mutta surulliset olivat. Wanda kyllä osaa. Wandalla tainnut olla synkkä päivä kun näin itkettävää tekstiä on tullut. Tämä on hieno biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jukka Ray-Ska Reinivuo - Talo 09.11.2003

Jukka Ray-Ska Reinivuo - Talo
Hyvä biisi! Soittamisen ilo kuuluu biisissä hyvin ja hyvinhän se rullaa eteenpäin. Basso oli kyllä liian kovalla. Kitaran soundi oli kaikessa räkäisyydessään erinomainen. Ei ole ihan sellaista musiikkia jota tulee kuunneltua, mutta hyvä tää oli silti. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filthy sixx - Pain 12.11.2003

Filthy sixx - Pain
Laulajan ääni on kyllä helmi. :) Aaltoilee mukavasti ja kuulostaa tosi varmalta, kuten soitto koko bändillä muutenkin. Itse biisi oli ihan laatukamaa! Sovitus on tosi hyvin onnistunut. Alun rauhallisuudesta pikkuhiljaa noustaan sooloon, joka oli helvetin hyvä! :) Täydellinen tämä ois ollu jos soolon jälkeen kertsi olis lyöny naamalle oikein täysillä. Se on vaan mun mielipide, josta en voi vähentää pisteitä kympistä yhtään alaspäin. :) Nää jätkät pääsee vielä eteenpäin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 19.10.2003

Niina - Jotain parempaa
Ääni on kyllä kaunis! Varsinkin toi lievä loppuvibrato kuulostaa tosi hyvältä. Muutaman kuuntelun jälkeen yritin keksiä jotain kritisoitavaa, mutta mulle ei tule kyllä mieleen miten tämän pystyisi paremmin tekemään. Pakko antaa 10 vaikka en olekaan kyseisen musiikkityylin suuri ystävä. Hittibiisi. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naapurin Pojat - Lauseet 23.09.2003

Naapurin Pojat - Lauseet
Soundit oli kyllä hyvät, niissä ei ole moittimista. Biisin rakenne oli myös selvä ja sovituskin toimi. Ksylofoni vai mikä se nyt sitten olikin oli hyvänkuuloinen pikku erikoisjutska biisissä. Biisin tyyli kuitenkin pilasi minun kuuntelufiilikset. Riffit olivat ehkä vähän tylsiä ja melodiakin hieman melankolinen... Olihan tässä sellaista itämaista tunnelmaa joka on hyvästä! :) Eipä muuta. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naapurin Pojat - Mustikka 16.09.2003

Naapurin Pojat - Mustikka
Soundit on kyllä kohillaan... Rummut oli hyvin tehty kun ne ilmeisesti oli fruitylla väännetty. Ainoa joka hieman häiritsi oli virvelisoundi... Biisinä myös ihan kelpo kamaa. Kitarat oli mukavasti tehty. Yksinkertaista ja rauhallista... :) Laulajan ääni kuulostaa paljon kyllä Heikki Salolta. Biisi itsessäänkin voisi olla miljoonasateen biisi. :) Miksaus bueno!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Feel your love 17.10.2003

Marccus - Feel your love
Basso nyt ensimmäisenä jäi mieleen. Siinä oli hyvin erottuva mörinä. :) Tämäkin oli valmiin kuuloinen paketti. Taustalaulut on todella hyvin tehty. Kertsi oli kaunis. Hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Beauty of the bride 17.10.2003

Marccus - Beauty of the bride
Laulusoundi on tosi selkeä ja laulajan ääni mukavalla tavalla erikoinen. Miksaus muutenkin on selkeä. Soundit itsessään ovat biisin luonteeseen hyvin istuvat. Syntikat oli kivat ja torvet jäi mieleen. Hyvä sovitus. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele kohina. - Valkoinen kohina 19.09.2003

kohina. - Valkoinen kohina
Hyvä biisi! Kauniit laulut. :) Sovitus oli myös hyvän kuuloinen. Eipä muuta...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Silence (part2) 12.11.2003

Lime - Silence (part2)
Rauhallinen biisihän tämä oli.  Biitti oli mun mielestä vähän tylsän puoleinen, en erityisemmin pitänyt siitä. Komppi oli liian nopea verrattuna rauhalliseen taustaan. Rummut olisivat voineet olla hiljaisemmalla ja pehmeämmät soundit olisivat toimineet mulle paremmin. Vähän kaikua enemmän olis rummuissa voinut olla. Synakitara oli mun mielestä parasta tässä biisissä. Melodia oli mukavan laahaava ja vähän jatsahtava. Tämä ei ole musiikkia, joka olisi lähellä mun sydäntä, joten arvosteleminen on todella vaikeaa. Eli ei välttämättä kannata ottaa mun mielipiteitä vakavasti… ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Silence 12.11.2003

Lime - Silence
Tässä oli ihan mukava melodia, mutta biittiä en ymmärrä. Bassolinja kuulosti kanssa hyvältä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wiivi - Metsäretki 07.04.2004

Wiivi - Metsäretki
Olipas hauska tarina. :) Taidan itsekin pysyä tästä lähin vaan takapihalla sämpylöitä syöden ja aurinkoa ottaen. Tarina sai kyllä hymyilemään... :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Can you forgive me 17.10.2003

Marccus - Can you forgive me
Tähän biisiin olisi mielestäni sopinut paremmin voimakkaampi lauluääni. En tiedä itsekään mitä sillä vaimakkaalla tarkoitan, mutta jotenkin kantavampi... Kertsi oli mieleenjäävä ja pienet mausteet tekivät biisistä hyvän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Famous monsters - Dark angel 17.09.2003

Famous monsters - Dark angel
Perkele! Täähän rokkaa! Laulu rullaa todella hyvin, eikä soitossakaan ole moittimista. Mielellään kuulisi paremmalla näytteenottotaajuudella... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Famous monsters - Time to die 29.09.2003

Famous monsters - Time to die
Loistava! Laulajan ääni on komea.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - Bloodstained Angel 17.09.2003

ObLiQuE - Bloodstained Angel
Hyvältähän se kolme sointua kuulostaa! Naislaulajan ääni kuulostaa kyllä hyvältä... Kitaroita on juuri sopivasti ja melodiat hyviä. Kelpo biisi! Sovituksetkin ovat kunnossa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - Forgive 17.09.2003

ObLiQuE - Forgive
Tekniikka on kyllä kohdillaan ja biisin rakenteet selviä. Laulajien äänet sopivat hyvin yhteen. Kaunis duetto balladi kaikenkaikkiaan. :) Ei ole oikeastaan mitään moittimista! Soolo akustisella kitaralla oli kyllä hieno. Kymppiä en viitsi antaa sillä ei tämä ihan kypällä iskenyt. Erinomainen biisi kuitenkin. :)
9