Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 330 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Your Lonely Shadow (acoustic) 13.01.2011

Infinia - Your Lonely Shadow (acoustic)
No helkkari, täähän oli hyvä. Yleensä vähä jänskättää akustiset biisit, harvat jaksaa toimia ilman rumpuja loppuun asti. Mut tää kantaa kyllä hyvin, varsinkin noin hyvän laulajan turvin. Todella mahtava ääni ja vaivattoman kuulosta laulua, täytyy nostaa hattua. Kitaraa on soitettu ennenkin ja sävellys vie aavistuksen tuonne vuosikymmenten taakse, jolloin biisejä ei tehty massatuotantona. Mahtava paketti, rummut mukaan tuolta puolenvälin jälkeen niin tulis kybä. Nyt "ysi puol" ja fanitus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Saastaiset siat 13.01.2011

Kalashnikov - Saastaiset siat
Jostain syystä vähä Jimi Hendrixi tulee mieleen meiningistä.:) Leppoisaa ja helppoa kuunneltavaa, sävellyskin toimii ihan jees. Soitto ja soundipuoli hanskassa, eipä tästä moitteen sijaa keksi. Biisissä ei siis vikaa, ei vaan oo mun tyylistä musaa. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - No Answers 13.01.2011

State of Ignorance - No Answers
Olipas jykevät soundit! Biisikin on kovaa mättöä mutta omaan korvaan semmonen punanen lanka vähän uupuu. Moderni hevi on tietysti vähä erilaista ku tuo kasarihevi mitä ite tulee luukuteltua. Mutta hiukka vaikee tähän oli päästä mukaan, eikä tullu selkeää kertsiä mikä ois jääny päähän soimaan. Soitto kulkee mallikkaasti, laulaja ärjyy vakuuttavasti ja soundit on tikissä. Vähän hiomista sävellyspuolella niin toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - It hurts 28.12.2010

4 Eyes Only - It hurts
Löytyy mikseristä vielä hyvääkin musaa, toivoa löytyy. :) Mahtava kasaripläjäys, kaikki elementit löytyy. Laulaja vetää hienosti, pikkiriikkisen kuuluu suomalaisuus läpi mut eipä haittaa. Bändi soittaa hienosti ja tulihan siellä kitarasoolotkin asiaankuuluvasti. Tuos kertsin ekan ja tokan huudahduksen välillä on vähä pitkä väli, vähä lisää kitaratyöskentelyä ehkä kaipailisin sinne väliin. Soundipuolikin on hyvin iskussa, vähä synaan lisää kaikua. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In 01.12.2010

SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In
En oo valtava konemusan ystävä, mutta tästä tulee jotenki vanhat c64 ajat mieleen. Mahtavat soundit!!! :)Eikä tää sävellyksenäkään oo hullumpi, sopis varmasti just jonkun pelin taustamusaks. Menevä eteenpäinvievä biisi, jossa ei tylsiä kohtia pahemmin tuu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devolution D - I.S.F.W.R.N. 01.12.2010

Devolution D - I.S.F.W.R.N.
Makee möyrivä soundi kitarassa, muuten soundimaailma on aika puuroisa. Rummuista ei saa pahemmin selvää, enkä satavarmasti tohi sanoa onko löytyykö tästä bassokitara? Jos on, niin kipeesti sinne lisää woimaa ja esille sitäkin rohkeesti. Ihan kelpo angstimusaa jos tämmösestä tykkää. Fiilistä on ainaki pelissä reippaasti kaikilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Los Poslinos Boys - Rauhaton Joulu 01.12.2010

Trio Los Poslinos Boys - Rauhaton Joulu
Rento meininki ja hyvät sanat...ja kyllähän siinä monesti voi noinkin käydä (muulloinkin ku jouluna). Puoliks vähä odottelin koko ajan että lähteekö oikeen rummutki messiin vielä, mutta ryminää ei kuulunut. Toisaalta parempi sillä joulupiisienhän kuuluukin olla rauhallisia. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Been Alone Before 01.12.2010

Sunset Boulevard - Been Alone Before
Kymppihän siitä pitäs riipasta sen verran kotiinpäin vedetään aina, mutta menkööt kädenojennuksella. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele CULT Commander - Astrology 01.12.2010

CULT Commander - Astrology
En edelleenkään hirveemmin tykkää tyylistä, mutta tää on näistä kahdesta kuulemastani teidän biisistä parempi. Laulajalla on persoonallinen ja hyvä ääni ja biisi on huolella kasailtu. Soundimaailma vie johonki kasikytluvun tuntumiin, sen puoleen ihan jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Omertha - Flesh Lying Underground 30.11.2010

Omertha - Flesh Lying Underground
Pää heiluu, tai ainaki jalka rupes polkeen. Ankara meininkihän täs on päällä ja laulajaki pistää hienosti. Ei oo ihan mun tyylistä musaa tämmönen mättömetalli, mutta sarjassaan ok piisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Ole Mulle Tänään,Älä Ole Tänään. 30.11.2010

MarcoN. - Ole Mulle Tänään,Älä Ole Tänään.
Helkkari mikä meininki lähti päälle heti ekasta soinnusta. Kompressoria vähä lauluun niin saa volat pysymään kurissa fiiliskohdissakin. ;) Laulu uppois samalla paremmin taustaan. Pirunmoinen fiilis tästä välittyy, mahtavasti vedetty! Ja nätti likka vielä kuvassakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CULT Commander - The Beauty And The Beat (That Bites) 30.11.2010

CULT Commander - The Beauty And The Beat (That Bites)
Meinasin painaa jo seuraavaa, mutta jotain kutkuttavaa tässä on joka kannustaa kuuntelemaan lisää. Laulut on tosi hyvin vedetty ja soppeleilla efekteillä. Ja kyllähän tuo kertsi toimii ihan jees. Tyylilaji on vaan vähä liian utopistinen itelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele F.A.S. - Breakdown 30.11.2010

F.A.S. - Breakdown
Olipas vakuuttavaa menoa, tää vois helposti soida radiosta. Laulaja vetää todella hyvin, pistää epäilemään onko kyseessä edes äidinkielenään suomea puhuva henkilö. :) Jokatapauksessa erittäin valmiinkuuloista radio-poprockia. Ei oo ihan semmosta rokettia, mitä yleensä kuuntelen mutta piisi on niin hyvä että kybä räsähtää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - I wanna take you out 30.11.2010

AlfaKalle - I wanna take you out
Alku oli tosi mielenkiintonen. :D Mutta sen jälkeenhän lähtee hienosti rullaan. Kepeetä ja helppoa kuunnella, laulaja vetää hienosti tunteella. Pikkasen kompuraa ois ehkä kaivannu noihin koviin kohtiin, tai vaan volaa alas.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Fourwinds Chapel 30.11.2010

Rope Too Tight - Fourwinds Chapel
Röyhkeän rouheet hevisoundit ja kovaa mättöä. Laulun alkuun menee vähä turhan kauan, vaikkakin varmasti tarkotuksella. Mukaan tempaavaa kertsiä jäin vähä kaipaamaan tästä, nyt piisi jakaantuu moneks hienoks osaks mutta kasassapitävä voima on ehkä aavistuksen hukassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - Timeline 30.11.2010

Above Sanity - Timeline
Soundit oli vähä pliisut, mutta bändihän soittaa hyvin. Laulaja ei myöskään kuullosta hullummalta, joskin fiilistä sais runtata vähä enemmän peliin tai sitten joku revittelykohta vähä korkeampaa. Proge ei oo oikeen mun musaa, että en anna arvosanaa. Mutta ihan ok paketti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin 01.11.2010

Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin
Ankara skittasoolo! Hyvät huumoripitoiset sanat ja laulaja vetää tunteella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Space satisfucktion 01.11.2010

DIRTY CLUB - Space satisfucktion
Herkällä fiilistelyllä lähetään polkemaan liikkeelle tätä avaruusrallia. Pikkasen soundi särkee paikoittain, mut meininkiä on senkin eestä. Jostain syystä tän vois kuvitella jonku hämyisen scifi/kauhuleffan toimintakohtauksen taustalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devolution D - Whore of Life 01.11.2010

Devolution D - Whore of Life
Aika rankkaa matskua, soundit on vähä tuhnut. Laulaja repii kitarisoja pihalle minkä kerkiää ja kitarat jauhaa tärykalvot tohjoks eli niiltä osin piisi toimii hienosti. En oo hirvee tämäntyylisen hevin fanittaja, mutta kyllähän tätä kuuntelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Like a Dead 01.11.2010

TÄDÄÄ - Like a Dead
Ihan groovaavaa menoa kuhan biisi polkasee kunnolla käyntiin, tosta leadivingutuksesta en ehkä hirveesti tykkää. Lähinnä soundi pistää korvaan ainaki näin luureilla kuunneltuna. Hauskoja elementtejä on ripoteltu matkalle, että jopa tämmönen rockihminen jaksaa jotenkuten kuunnella. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - Closed Doors 01.11.2010

yolk - Closed Doors
Hyvin tehty paketti, mutta ehkä vähän tasapaksu noin kokonaisuutta ajatellen. Kaikki hoitaa hommansa hienosti, soitto kulkee ja laulajaneito kuullostaa repii välillä erittäin maukkaasti. Musatyyli ei oo ihan omani, mikä saattaa sumentaa tajuntaa vähä. Ihan jees piisi silti. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - It's true 01.11.2010

Sunset Boulevard - It's true
Mitähän täs nyt sanois, menee sanattomaks. Vähä keskiääni-painotteinen tuli tästä miksauksesta, mutta eiköhän siitä tarvittavan kuule näinkin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - The Weirdness of My Breath 01.11.2010

Dualistic Balance - The Weirdness of My Breath
Olipas outo ja pelottava piisi. Sopis johonkin kauhuelokuvan painajaiskohtaukseen ku nenä päähän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Päästä irti 28.10.2010

Grazy Mama & Sidekixx - Päästä irti
Maukkaat soundit teillä ja tuo huuliharppu toimii hienosti. Laulaja osaa selvästikin hommansa, ei mitään moitteen sijaa. Soittokin kulkee kuin ammattimuusikoilla ikään, ei muutaku keikalle. Biisin tyyli ei oo ihan omaan makuun, mut kyllä tämän silti mielellään kuunteli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Juopon Päiväkirja. 28.10.2010

Make & Mike - Juopon Päiväkirja.
Hilpee ralli ja hyvät sanotukset, tuo torvi kruunaa kakun tulee vähä semmonen lemmenlaiva-fiilis. :) Mukava kuunnella välillä ringissä ihan kokonaista biisiäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jättipäät - Maailman vangit 28.10.2010

Jättipäät - Maailman vangit
Tuleepa monta hip-hoppi piisi nyt ringissä, ei osaa oikeen rakentavasti kommentoida. Soundipuoli ainaki kuullostaa ihan vakuuttavalta näin maallikon korviin, pikkasen de-esseriä oisin laittanu lisää vokaaleihin. Ässien ei sovi suhista. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Unicorn Blood 28.10.2010

Judas Kiss My Ass - Unicorn Blood
Tää kuullosti ehkä aavistuksen semmoselta jamittelulta, mikä tuli ihan vaan huvikseen nauhoteltua. Kappaleen rakenteet jäi vähän epäselviks ja pahasti ois kaivannu muitakin soittimia mukaan, jos ei halua rumpuja niin jotain syna/piano-linjaa sitten. Laulu myös tuo monesti piisin jotain sanomaa, ei muutakuin kehittämään. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Onnea ystävälle 28.10.2010

Kreeta - Onnea ystävälle
Oho, olipas svengaava alku ja hieno soundi. Laulussa ehkä ripaus liikaa delaytä tuossa säkeessä, jää jotenki lepattamaan ilmaan turhan kauan. Tosi ammattimaisen kuulonen miksaus ja hyvä laulaja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele kenbarbie - krakukas 28.10.2010

kenbarbie - krakukas
Reenikämppä nauhotuksekskin hiukan tukkonen soundi. Yks tai kaks konkkamikkiä huoneeseen niin tulis jo selkeämmät sävelet jos siis livenä haluaa nauhotella helposti. Ihan letkee kepittelyhän tää oli, hyvä fiilis päällä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - HERE TO STAY 28.10.2010

SILVERINE - HERE TO STAY
Olipas harvinaisen hyvän kuulonen mikseripiisiks, eipä tästä paljo parannettavaa keksi ekalla kuuntelulla ainakaan. Soitto kulkee ja laulaja kuullostaa uskottavalta. I like!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Palm - Kemo 28.10.2010

The Palm - Kemo
Laulu on alussa vähän turhan hiljasella, saa pinnistellä että saa selvää. Tuo falsettikohta oli aika hauska, riskinä on aina vähän että vakuuttavuus saattaa kärsiä mutta ihan hyvin vedettyhän tuo oli. Ihan leppoisa jamittelu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Alalalaa 28.10.2010

electrichaos - Alalalaa
Suomipsyke, olipa genre. :) En tunne tyylilajia, mutta tuntu että tää oli vähän samaa juttua alusta loppuun. Jotain suurempaa variaatiota oisin kyllä kaivannut, ihan asiallisen kuulosta soundia kyllä muuten. Mutta normikuulijalta tappaa herkästi mielenkiinnon viimeistään puolivälissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Major Transistor 28.10.2010

Sonar Transistor - Major Transistor
Hienoa fiilistelyä, tosin näin pitkään kappaleeseen oisin kyllä suonu pätkän laulua johonki väliin piristämään. Ehkä oon poikkeava, mutten kovin mielelläni kuuntele hirveän pitkiä instrumentaalikipaleita. :) Soundi- ja soittopuoli hanskas.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Hurry to die 28.10.2010

Dreamcase - Hurry to die
Ihan hienoa fiilistelyä, tuo skitta(?)soundi vois olla vähän kliinimpi. Nyt vähän tukkosen kuulonen jotenki. Tuosta 0:42 potkasee hienosti liikkeelle, jonka jälkeen loppupiisi onkin melkosta tulitusta. Ihan asiallinen instrumentaali!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Pull the Plug 28.10.2010

Freshco - Pull the Plug
Ihan hyvää vääntöä, vaikka vähän suorempaa menoa ehkä jäin kaipaamaan tuossa alussa. Soundimaailma on aavistuksen yläpainotteinen. Alapää on vähä ohkanen, sinne lisää munaa niin hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Name Day - Twilight 28.10.2010

The Name Day - Twilight
Ah, selkeää hyvin laulettua musiikkia pitkästä aikaa ringissä. Mukavat soundit ja erittäin miellyttävä ääni laulajalla. Ehkä semmosta muusta biisistä erottuvaa kertosäettä vähän jäin kaipaamaan, mutta hieno kappale silti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia 28.10.2010

Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia
Vähä turhan synkkää matskua mun makuun. Tämmöstä lopun ajan meininkiä täs väännetään, vaatis ehkä jonku repäsevämmän c-osan joka vetäsis biisin hetkeks uusille raiteille. Nyt on vähän turhan tasapaksu alusta loppuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme 28.10.2010

Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme
Olipa "live" soundi, poikkeaa ainakin nykymuodista. :) En oo hirveen suuri fani tämäntyyliselle musiikille, mutta ihan hiotulta tämä kuullostaa noin yleisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Mä Olen Blues Mies. 09.10.2010

Make & Mike - Mä Olen Blues Mies.
Loistavaa, tosi nostalgiset ja lepposet soundit. Koskettimet asiaakuuluvalla soundilla ja tuo huuliharppu kruunaa kakun. Laulaja vetää vakuuttavalla viskiäänellä, kyllä tätä mielellään kuuntelee. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salty Fish - I can't stay tonight (2009) 06.03.2010

Salty Fish - I can't stay tonight (2009)
Vähä jääviytän täs itseni. Soundit ois tietysti voinu olla vähä paremmatkin, jäi tuo miksaus näemmä vähä hiljasellekin ja kitarat tais olla suoraan bossin kautta kun noin surisevat tuli. Mut kiva tätä oli työstää. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Credits (Ur-Quan Masters) 06.03.2010

TÄDÄÄ - Credits  (Ur-Quan Masters)
Heh, ei oo ihan mun pala juustoa tämä. Mut pelimusana voi kuvitella tosiaan toimivan hienosti. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Amelie 06.03.2010

Mind Factory - Amelie
Olipa villi kontrasti laulajien välillä, ihan hyvä idea. Naisvokaalit on miksattu aavistuksen turhan ohuiks omaan makuun, alapäätä vähä lisää niin on hyvä. Virppaa vähä lujemmalle, muuten on kyllä soundit iskussa mukavasti. Tuossa naislaulussa on aavistus Nightwishin Anettea.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele My tribe - Signal 06.03.2010

My tribe - Signal
Miksausesta vähä: laulu tuntuis olevan jotenki taka-alalla, ehkä vain aavistuksen hiljasella. Lisäks ässät suhisee omaan korvaan turhan paljon, hieman de-esseriä niin ois hyvä. Muuten ite laulu kuullostaa varsin mukavalta. Biisi on hieman yllätyksetön, kertsi ehottomasti parasta antia. Joku c-osa ois voinu piristää, tai ehkä joku erilainen melodianpätkä tuolla säkeiden välissä? Ihan kuunneltava piisi silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Satansgod 26.02.2010

Lokosa - Satansgod
Hyvä miksaus, pienestä kämppämäisyydestään huolimatta tosi tosi selkeä. Tää oli ehkä aavistuksen turhan alternative/proge-piisi mulle noin muuten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Heartbreaker 26.02.2010

Sunset Boulevard - Heartbreaker
Heh, tuttuakin tutumpi piisi. Cyberdawn-soundi oli ekoja kovia juttuja Rolandin JX-8P:ssä. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Identity 24.02.2010

Exoar - Identity
Ankaraa sahausta!!! Sanoista ei saanu oikeen selvää,mut ei sillä niin väliä kun tärykalvot saa kyytiä. Murjovaa möyrästystä ja hienoa soitantaa, vielä kun lauluun sais semmosta COB-tyylistä örvellystä niin ois just.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Anna Bröö 24.02.2010

Lokosa - Anna Bröö
Reipas meininki ja laulaja vetää fiiliksellä, hienoo. Soundit on aavistuksen mallia reenikämppä, mut kyllä tätä mielellään silti kuuntelee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Back On The Road 24.02.2010

Vicious Minds - Back On The Road
Jahas, tuttua juustoa tällä kertaa. Mitäpä tätä kommentoimaan, mukava että saatiin pitkästä aikaa uus VM piisi tehtyy. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodies in the Moonlight - Little Starlet 24.02.2010

Melodies in the Moonlight - Little Starlet
Tähän on ladattu monenlaista fiilistä, alun suht kepeästä loppupään tummaan ja lähes ahdistavaan. Varmasti sopis jonku pelin/leffan taustalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Mobilization 24.02.2010

Division 19 - Mobilization
Olipa konekivääri-alku, ankaraa tykitystä! Rankat metallisoundit ja laulaja repii sopivasti äänijänteitään. Tuo basarisoundi vähä huvittaa, mut ohan se toisaalta hyvin erotteleva. Virppa vois olla vähä tymäkämpi että pärjäis noille kitaroille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Seleccionador Natural 24.02.2010

Sonar Transistor - Seleccionador Natural
Musta tässä oli tavallaan monta piisiä nivottu yhdeks. Hienoja pätkiä, mutta tämmösen yksinkertasen ihmisen korvaan liian monimuotoista täysin toimiakseen. Hienoa soitantaa silti, ei vaan oo mun juttu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 24.02.2010

Kalashnikov - Nihilisti
Aika letkeetä meininkiä hyvillä soundeilla. Soitto rullaa hienosti ja laulutulkinnassa on piisiin sopivaa rentoutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 24.02.2010

Fillari - Kuvia kumarra
Tästä tuli vähä Lauri Tähkä-fiilikset, tarkoituksella tai ei? ;) Mukavat soundit ja sovitukset, leppoisaa kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AnnaannA - Oman tilan maa 18.02.2010

AnnaannA - Oman tilan maa
Tosi hyvät soundit, ilmeisesti studiossa äänitetty? Säkeessä ihan pirtee tuo pohja ja laulajan ääntä kuuntelee erittäin mielellään. Tyylilaji ei oikeen iske omaan makuhermoon, mut hyvä piisi silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - blood drops 18.02.2010

SOULTRAY - blood drops
ÄRRRRRRR... olipa vihasta touhua ja ihan vakuuttavaa semmosta. Laulajan ääni herättää kunnioitusta samalla kun pändi murjoo tärykalvon loputkin rippeet mäkeen. Hyvin möyrästää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Mindless Crimes 16.02.2010

PRemedy - Mindless Crimes
Varsin kovaa rokkia, tulee mieleen Sentenced. Ehkä laulajan äänestä enimmäkseen. Kitarat möyrii komeesti eikä soundipuoli muutenkaan häpeile. Rok rok!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Final Amendment 16.02.2010

Mind Factory - Final Amendment
Kaunis alku ja räjähtää varsin messevästi käyntiin. Tuo kitaramelodia sopii hyvin tuos alus, mutta laulun pohjalla kertsis se vähä sotkee. Omaan korvaan toimis ehkä paremmin ilman. Hyvä kontrasti örinän ja suloäänen välillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Happy Snakes 16.02.2010

Freshco - Happy Snakes
Mielenkiintosen kuulosta settiä, tässä on aika onnistuneesti sekoitettu vanhaa ja uutta. Itse mieltäisin silti enempi nostalgiapiisiks tämän. Laulajalla on miellyttävä ääni ja pändi soittelee hyvin. Ei ehkä niin omaa tyyliä, mut annetaan kasi silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - 1922 16.02.2010

Snacken kisa-arkisto - 1922
Heh, aika passellin kuvan oot löytäny tuohon. Joo tämähän kuullostaa varsin autenttiselta kaikkine rätinöineen ja tukkoisuuksineen, siis wanhan kuulosta. Letkee meininki, ei pystyis erottaan niistä oikeesti vanhoista kovinkaan helposti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - PSYOPS 16.02.2010

Out of Tune - PSYOPS
RÖÖÖÖÖÖCK! Kyllä potkasee komeesti käyntiin, makee riffi ja komeet skittasoundit. Laulussaki, kuten muussaki soitannas on kauhee viilis päällä, säröö vähä pienemmälle vaan niin saa selvää. Sievää tulkintaa! ;D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Matado Por La Muerte 16.02.2010

Sonar Transistor - Matado Por La Muerte
Meinasin ensin kirjottaa, että käynnistyy aavistuksen hitaasti. Mut eihän tässä tullutkaan laulua. :) Mukavat kaikusat soundit ja hienoa soitantaa, en vaan ite oo niin suuri instrumentaalimusan ystävä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Sunset Boulevard 16.02.2010

Sunset Boulevard - Sunset Boulevard
Jaha, sieltä tuli sit oman pändin piisiä vastaan. Mitäs tästä sanois, kauhia meno koko ajan! :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Laiska päivä 16.02.2010

Fillari - Laiska päivä
Mitäs täs, letkeetä menoo. Mukavan pehmeät soundit, helppoa kuunnella. Jos nyt miksauksesta pitää jotain narista, niin luureilla kuunneltuna oli kertosäkeen laulu aavistuksen kovalla. Hyvät sanat! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 17.01.2010

Sunset Boulevard - Love Eruption
Jaha, mites sitä omaa kipaletta kommentoidaan... Tää oli bändin eka yhessä nauhotettu kipale, uus kämppä ja akustiikka ym. eli hakemista oli jonkuverran mut kaippa siitä ihan kohtuullinen tuli niiltä osin. Oon vähä jäävi kommentoimaan omaa miksausta, ainahan se vois olla parempi. Varsinki jos rummut sais usealle raidalle nauhotusvaihees. Biisin nimi lähti huumoriheitosta, mut jäikin sitte matkaan loppuun asti. Onhan tämäntyylisiä piisejä tehty ennenkin, mut pitääkö se pyörä aina keksiä uudestaan? ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Like a Dead featuring Malla 17.01.2010

TÄDÄÄ - Like a Dead featuring Malla
Laulaja kuullostaa seksikkäälle, joskin stemmat ois voinu ehkä miksata vähä pehmeämmiks paikoittain. Tuhmia voihkasujakin siellä piisas. :D Taustasta en osaa sanoa sen suurempia, en oo konemusan tunija missään muodossa. Laadukkaat soundit kuiteski.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roni Samuli - Tule kanssani kotaan 17.01.2010

Roni Samuli - Tule kanssani kotaan
Täs on vähä purple/zeppelin-viboja mukana vaikka suomeks onkin laulettu. Vähän turhan tasapaksua silti alusta loppuun, eri osat pitäis erottua enempi. Fillejä rumpuraitaan, synaa ja stemmalaulantaa kertsiin niin ois aivan eri piisi jo. Ja tietysti kitarasoolo kruunais potin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Between the Lines 17.01.2010

Freshco - Between the Lines
Propsit "livenä"-äänittämisestä, soundimaailma tietysti vähä ottaa takkiin vrt. "radiopiiseihin". Mut sehän on tietoinen valinta...Laulu aavistuksen hiljasella, joutuu oikeen kuuntelemaan että saa selvää sanoista. Hyvin ootte muuten saaneet balanssiin soittimet vs rummut. Kepeetä pop-rokkii progevaikuttein, löytää varmasti kuulijansa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Devil's Blue Band - A Dogman 17.01.2010

the Devil's Blue Band - A Dogman
Letkee meininki, mukavaa piristystä pari progeilupiisin jälkeen. Asiallinen tatsi kitarassa ja laulussa, rummut on vissiin koneelta? Stemmatki sopii hienosti tuonne kertsiin ja soolot laulaa makeesti. Rock on!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olïver Kaïma - Desperaation kukat 17.01.2010

Olïver Kaïma - Desperaation kukat
Olipas mielenkiintonen Oliver Kaima Experience. :) Laulaja vetää hienosti, soundimaailma on vähä omaperänen mut ehkä just oikea biisin fiilikseen. Itelle turhan sekava sävellys, mut progemusasta diggaaville varmasti kova luu!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Los hijos de Franco - Tourist wars 12.01.2010

Los hijos de Franco - Tourist wars
Aika tykki soundit, mut laulun miksaus on vähä turhan sekava ja etäinen tos alus. Kertsistä tulee joku ysäripiisi mieleen, mut hienosti rullaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 12.01.2010

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Rankat skebasoundit ja muutenki toimivat soundit. Musatyylinä tämmöselle suomeks lauletulle raskaalle musalle on takuulla aina tilausta. Keikalle keikalle... oon varmaan siinä mieles jotenki poikkeava kun ei kys.genrestä niin syty. Mut ite piisi on hienosti toteutettu ja soitettu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kountry vesa 12.01.2010

DuO KäSäMä - Kountry vesa
Olipas rempseetä, huikeet sanat! :D Tsoukkina tai ei, mut täähän on ammattitasosesti toteutettu että toimii senki puoleen ku häkä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Sound 12.01.2010

electrichaos - Sound
En hirveesti tyylilajista tiedä, että jätetään syväluotaava analyysi pois. Mut mukava että täs on laulua messis, piristää koneella tehtyä musaa mukavasti. Kyllähän tämän tahtiin varmasti jorais oikean lisäaineistuksen kera.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 666 Pirstaletta - osa 1: Epävakaat tunteet 11.01.2010

666 Pirstaletta - osa 1: Epävakaat tunteet
Kaunistahan tämä on, ei käy kieltäminen. Vaatis ehkä enemmän elementtejä mikäli haluis miellyttää isompaakin kuulijakuntaa. Laulukin tekee monesti ihmeitä. Ite en jonkutasosena ad/hd-persoonana jaksais rauhas kuunnella montaa kertaa peräkkäin. Liian rauhottavaa! :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axession - Apophis 99942 11.01.2010

Axession - Apophis 99942
En oo oikeen hyvä kommentoimaan tämän tyylistä. Tuos 0:30 kohilla pistää vähän korvaan tuo vaihdos, tai en tiiä onko tarkotuskin tuommonen selvähkö raja? 0:24 alkava teema sopis varmasti hyvin johki pelin taustalle. Hieno tuo pianojuttu varsinki!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - Two Seasons 11.01.2010

Travesty of Sympathy - Two Seasons
Lauluja hiljemmälle niin hyvä tulee. Tuo melodiakitara laulun taustalla napsun turhan kovalla omaan korvaan. Tai ehkä soundi on vaan niin läpitunkeva. Ihan messevää mättöähän tää muuten on, hyvät soundit!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 11.01.2010

Dismay - Trust in Vain
Ärrrr...laulajalla asenne kohillaan ja hienosti soitteletta yhteen. Soundit kondikses...9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kivitalo 11.01.2010

Fillari - Kivitalo
Mukavan kepeää rallattelua, tulee vähä Eppu-vibat soundeista. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 11.01.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Makeet soundit sekä laulajalla tosi rouhee ääni. Miksaus varsin onnistunut, lauluun oisin laittanu aavistuksen vähempi kaikua. Mut mikäpä mä oon sanomaan. :) Varsin mukavan kuulosta rokkenrollia!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groovymeisseli - Pyydystys 19.05.2009

Groovymeisseli - Pyydystys
Nej men, sehän oli naapurikämpän poijat! Hyvää settiä tässä tarjoillaan. Soitto- ja soundipuoli on kyllä enemmän ku kunnossa. Sakke vois käydä ruuvailemassa noita meiänkin biisejä vähä parempaan iskuun, kun ovat niin tukkosia. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 27.03.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Meni ehkä pikkasen liikaa proge-örinä osastolle mun osalta. Sanoista ei saa oikeen selvää, jos niitä tässä ylipäätään käytettiin? Rummut kuullostaa vähä ovelalta, jotain vaihe-ongelmia vai tahallaan miksattu näin? Suljen sanallisen arkkuni, kun ei fiksumpaa keksi. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Parantaja 24.12.2007

KVI - Parantaja
En anna arvosanaa, kun ei koko biisin "meininki" oikeen aukea. Ilmeisesti tässä saatanat jyllää ja kuolleet nousee haudoistaan?

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Ihmisen Laulu 24.12.2007

ranca - Ihmisen Laulu
Kertsin melodia jää jotenkuten mieleen, eli radiohitti-potentiaalia tässä on. Tämmönen vanhankunnan kasarihevimies ei tosin suht kaiuttomasta äänimaailmasta tykkää. Vaikka tottapuhuen tähän piisiin, se saattaa toimia paremmin. Loppu oli hiukka mitäänsanomaton, vaikka tuota sooloilua siinä olikin...missä vipa kertsi? ;) Laulajalla hyvä ääni ja soittopuolikin on bändillä hanskassa. Biisi ei silti nopeudestaan huolimatta potki sillä lailla, että täs mitään ahaa-elämyksiä tulis. Ei paskaa, mut ei nyt ihan sitä kymppiäkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Medication 24.12.2007

Mind Factory - Medication
Naislaulajallahan on vallan kansainvälinenkin ääni, jota kuuntelee erittäin mielellään. Mut sit jostain hyppäs tuo iso-rölli örisemään ja meuhkaamaan.:) Jotenkin se ei vaan tuntunut sopivan tähän biisiin, vaikka ite suorituksessa ei niinkään vikaa ollut. Hiukan liian "taiteellinen" biisi ehkä omaan makuun. Erilaisia elementtejä täs riittää, mut semmonen eteenpäin potkiva meno puuttuu. Joskin sitä ei oo ehkä tavoiteltukaan? Ok kipale, vaikka tällä kokoonpanolla vois varmasti tehdä eteenpäinvievempääkin musaa. Voi olla että muissa teidän biiseissä semmoista löytyykin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - i watch 24.12.2007

Disco-Elvis - i watch
Ihan hauskaa synapoppiahan tämä oli, tuli tosiaan Pet Shop Boys hiukan mieleen (niinku joku tuolla aiemmin kommentoikin). Ite oon ehkä vähä enempi Dirty Clubin kannattajia, mut hyvä välillä koittaa muutaki...ja palata sit takas röckänroulin pariin! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Rainy Day 27.03.2008

TOB - My Rainy Day
Olipa mukava pitkästä aikaa kuulla oikee piisi ringissä...Soundipuolta hieman kommentoisin: rummut kuullostaa vähä tussuilta. Mut eipä tuo suuremmin haittaa, kun laulaja paikkaa sen hienosti. Rankka soundi kyllä! Makeet skittasoolot ja eihän tää muutenkaan hullumpi ollu. Tulee vähä Clapton mieleen tosta riffistä, jostain syystä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard) 24.12.2007

Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard)
Ketään loukkaamatta...laulaja vois pistää pikkasen lisää fiilistä peliin, nyt kuullostaa lähinnä suoraan paperista luetulta. Tuplabasarit täs jauhaa sen verran, että siitä +. Soundit mallia underground, laulut paikoittain hiukka pinnalla. Ei pysty enempää kommentoimaan, ei oo mun alaa. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 24.12.2007

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
AAAAANKARA MENO!!! Ovela sekotella noita kieliä, ihan toimivaa ainaki täs biisis. Laulajalla on fiilis kohdallaan ja ääntäkin kuuntelee mielellään, pändi soittaa hienosti yhteen ja soundipuoli on ok+. Pakkohan tästä on ysi antaa, suoraa ja toimivaa rokkia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 24.12.2007

Marccus - Liar
Kitarasoolosta iso plussa ja tuossa alussahan oli oikeen mukavaa melodiointia... ei oo biisi muuten oikeen mun makuun. Liian pehmeetä ja pumpulista, vaikkei muuten niin vikaa oiskaan. Lauluissa ehkä aavistus hiottavaa, noissa stemmakohdissa varsinkin pistää vähä korvaan. Soundipuoli ok. Kertsissä ois potentiaalia enempäänkin jos sen sais erottumaan enemmän ja lisää massaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kalevan joulu 24.12.2007

DuO KäSäMä - Kalevan joulu
Pikkasen tulee itse Juice mieleen, varsinkin laulusta. Ihan mukavaa fiilistelyä sopivan epätarkasti, hauskoilla sanoilla maustettuna. Rauhallinen biisi, mut silti ois melkeen kaivannu rumpuja jonnekkin ihan loppupäähän. Hyvä joulupiisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - (Here Comes) the No Good Duo and Mr Carter 29.12.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - (Here Comes) the No Good Duo and Mr Carter
Tulee väkisin mieleen termi "hissimusa", etenki noissa laulamattomissa kohdissa. No soundit on ehkä tämmöselle letkeelle musalle suht sopivat, joskin tuo laulu oli häiritsevän epäselvä. Hiukan monotoniseks menee kuiteski biisin edetessä. Mut rento meininki, keep it up!

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 29.12.2006

SOULTRAY - My name on your stone
Melko reipasta menoahan tässä tarjoillaan, uhoa riittää ja sitä rataa. Ehkä hiukka monotoninen, mutta sopivan vihanen kipale!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dirty Licks - D.G.D 11.03.2007

Dirty Licks - D.G.D
Hienoo asennerokkii, hyvää meininkii ja tiukkaa soitantoa. Laulaja vetää komeesti ja sopivan räkäsesti. Rock on dudes!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder 29.12.2006

vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder
Hyvältähän tää kuullostaa, vaikken oikeen popista saati sitte brittipopista perustakaan. Porukka soittaa mahtavasti yhteen ja laulajalla on tähän just se sopiva ääni, ihan mukavaa kuunneltavaa siis. Sanoisin että radioon valmista kamaahan tää on, sen verran ammattimainen ote on. Hieno piisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 24.12.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Mukavan letkeää menoahan tässä tarjoillaan, sopivan humoristisella otteella. Jos nyt oikeen otsa rypyssä ruvetaan arvioimaan, niin ehkä pientä tarkkuutta vois toivoa lauluun paikkapaikoin. Sanoitukset ihan ok, vaikka en koskaan tätä lajityyppiä ole tajunnutkaan (suoran rokin kannattaja kun olen). Ok biisi, vaikkei minulle mitään kummempia kicksejä tarjoakkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Ammo 29.12.2006

Stab Happy - Ammo
Ensiks genret selviks...tää ei oo hard rockii. ;) Mut soitto toimii hyvin ja laulaja vetää makeesti. Ehkä hiukka liian progee mun makuun, mut varmasti valtaväestöön uppoo paremmin. Soundit oli ehkä genrelleen uskolliset, en tiiä? En oo vieläkään vaan tottunu siihen, että kaikua ei oo käytetty juuri nimekskään vaan esim. rumpusoundit on lähes sitä mitä kämpässä nauhotettaessa. Ei siinä silti mitään vikaa, toimiihan tää näinkin ja luultavasti kaiku vaan sotkis. Tämmöselle, öö...tämäntyylisen musan anti-fanille tää on kasin suoritus. Ps.Se on suht hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - The Chicagoans 29.12.2006

Metaplasm 646a - The Chicagoans
En osaa suuremmin kommetöörätä, mut se mikä häiritsi eniten oli ehkä että pohja pysyi samana läpi biisin. Päälle vaan tuli lisää elementtejä, ehkä pieni vaihtelevuus tästä nyt puuttuu. Biittihän on potkiva ja soundit siltä puolin kunnossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Mental Fix 28.03.2008

Piecemaker - Mental Fix
Tyylilajiks vois tavallaan kans mieltää funkin. ;) Aika pelottavan tarkkaa soitantoahan täs tarjotaan ja laulu kuullostaa pirun kovalta. Vois äkkiseltään kuvitella laulajan johonki rankempaankin biisiin vetään pikkasen särjetyllä äännellä korkeelta ja kovaa, helkkarin hienoo! Pakkohan tälle on 9 antaa, vaikken yleensä tämmösestä jammailevasta rokista tykkääkkään. Mut täs on kaikki aikalailla kohillaan (jopa skittasooloilut).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Creme Brulee 28.03.2008

Piecemaker - Creme Brulee
Heh just äsken totesin "Mental Fix"iä kommentoidessani, että haluisin kuulla laulajaa nopeemmas piisis korkeelta ja kovaa. No tässähän tätä nyt tuleekin, ah. :) Piru kovaa kitarointia, tulee vähä Brazen Abbot mieleen jostain syystä. ROCK ON!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Maailman Meno 29.12.2006

LeijonaHarja - Maailman Meno
On sen verran vierasta tyyliä meikälle, että en osaa suuremmin kommentoida. Tuntu että tää oli lähinnä taustabiittiä ja laulu/räppi pitäs tulla tähän päälle. Melodisemman musiikin ystävänä sitä puolta jäi vähä kaipaamaan.

Sivu: 1 2 3 4