Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 26 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Syyllisyyden tuolissa 08.06.2006

Aresti - Syyllisyyden tuolissa
Alkaa aika lupaavasti. Laulaja saisi revitttää vielä enemmän, sillä potentiaalia löytynee. Soitto kulkee hyvin. Soolo on ok. Sanoissa ladataan perustotuuksia. Jatkakaa samaan malliin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa 08.06.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa
Aika tummat soundit. Loppu yllätti. Olisi saanut jatkua pidempään. Soitto ja laulu kyllä toimivat, mutta biisi sinänsä ei innostanut.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 28.05.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Tekniesti melko hyvin toteutettua musiikkia. Ehkä kaipaisi jopa vähän lisää rosoisuutta. Laulu toimii hyvin. Tulee mieleen hetkittäin Ismo Alanko. Soolo piristää. Sanat ei innosta. Kokonaisuus on kelppoa musiikkia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Oikeutta Silakalle (eläinlaulu 2) 31.10.2006

Stonecold Zombie - Oikeutta Silakalle (eläinlaulu 2)
Käsittämätöntä. Kuuntelin, koska on listan kärjessä. Tämän jälkeen en enää usko koko mikseriin. Täyttä pelleilyä. Mukamas hauska, pikkurivo tekele.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extra Virgin - Don't Torture 16.08.2004

Extra Virgin - Don't Torture
Ihan hyvin tehtyä musaa. Melodiakin toimii. Odotin jotain rajumpaa koukkua, mutta kun kuuntelee toisen kerran, niin pääsee paremmin biisiin sisään. Soolossa hyvät säröt. Laulukin kulkee mukavasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Tea Bone 28.07.2004

Averell - Tea Bone
Kyllä toimii, jopa niin, että pitää kuunnella toisenkin kerran. Rauhallisesti, maltilla rakennettua. Alun kitara hyvä. Rumpupuolelle kaipaisin jotain. Akustisen näppäily tekee hienon vaikutuksen. Voisi kai sanoa, että erottu hyvin muista instrumenttikappaleista - ja edukseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Millipede March 28.07.2004

Averell - Millipede March
Alkaa kuin Renaissansse, ja jatkuu myös. Hieno yhdistelmä eri instrumenttiääniä. Pahus vie! Meno sen kuin paranee. Saisi jatkua pidempään. On vissiin pakko liittyä fanilistaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - When I Hold the Light 28.07.2004

ES:n vanhat - When I Hold the Light
Valmiin kuuloista musiikkia. Laulajalla mukava ääni. Ehkä voisi olla vähän enemmän pinnassa. Soitossa mikään ei ärsytä. kaikenkaikkiaan kaunis biisi. Voisin kuunnella vaikka koko älpeellisen. Tuli soolossa mieleen Marillion (yksi lempibändeistäni).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uljas Gonna - Valoon 03.08.2004

Uljas Gonna - Valoon
Alun kitarassa jotenkin Camelin Snow Goose vaikutteita? Rauhallista, kaunista . Koko paketti toimii hienosti. Tykkään tuosta yksinkertaisesta kitarasta, tai oikeastaan kaikista biisin kitaraosuuksista. Myös laulu toimii. Tässä jutussa on se oma koukkunsa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Six Minuz - Nasty Pictures (Demo) 29.07.2004

D Six Minuz - Nasty Pictures (Demo)
Mukava yllätys! Soitto kulkee ja hiki virtaa. Meno on aika rankkaa. Kehitystä on tapahtunut mm. soundien kohdalla. Taidanpa liittyä fanilaumaan seuraamaan juttuanne.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Fungus Khan 29.07.2004

Averell - Fungus Khan
Sameat soundit ilmeisesti selittyvät iällä. Hauskaa leikittelyä instrumenteilla. Ei ärsytä, pikemminkin herättää uteliaisuuden - mitä seuraavaksi. Odotan jotain lisää. Kitaraa on ehkä jopa liikaa. Kokonaisuus melko mukava.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jalmus - Funky Funkenstein 01.08.2004

Jalmus - Funky Funkenstein
"Hyvän tuulen musiikkia". Eipä tässä tekijän mainitsema vitutus kovinkaan pinnalla ole. Harmitonta, hyvin tehtyä irroittelua. Ei hirveesti kolahda, mutta ihan mielellään tätä kuuntelee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele kitsch - Cpt. Rowley's Magical Bus 25.08.2004

kitsch - Cpt. Rowley's Magical Bus
Mahtavaa! Hyvä bassojohdanto. Urut hauskan yksinkertaiset. Laulu salamyhkäinen - ja muuten toimii! Voi, että kun mikserissä olisi enemmän näin rohkeita oman polun tallaajia. Ei kaikkien tarvii kuulostaa samanlaiselta kompressoidulta mössöltä. Taidanpa fanittaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uljas Gonna - Valtaa, rahaa ja kunniaa 26.07.2004

Uljas Gonna - Valtaa, rahaa ja kunniaa
Mukavasti erilaista. Raikkaat soundit. Vaihteleva melodia. Soitto pelaa napakasti. Rummut toimivat hyvin ja kitaristilla on näkemystä. Hyvä jatkakaa samalla linjalla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Taivaan pilvilampaat 21.07.2004

Pääoma - Taivaan pilvilampaat
Rauhallista, vähän "kaukoröyhkämaista" kerrontaa. Erottuu mukavasti massasta. Kuuntelen kannettavan mahtavilla ämyreillä. Herättää mielenkiinnon. Voisi vaikka kuunnella oikein kunnon laitteilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - September 28.07.2004

Beaner - September
Laulajan ääni ei sovi makuuni. Kappale on jotenkin raskas. En vaan pidä tällaisesta. Soittopuoli pysyy kasassa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Tyttö rannalla 01.08.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Tyttö rannalla
Melodista rokkia, ei niinkään poppia. Kuulostaa hyvältä. Raikkaat soundit. Laulajalla hyvä ääni. Pieni on kaunista. On hyvä, ettei yritetä viedä biisiä väkisin. Tämä toimii hienosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä 28.07.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä
Aika siisti biisi. Ei ärsytä. Soitto ja laulu toimii. Sanoja jäin vähän ihmettelemään. Kai se on sellaista sanoilla leikittelyä. Kitarasoolo sopii hyvin tunnelmaan. Kasvaa mukavasti loppua kohti. On hyvin toteutettua musaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion - Matkalla 29.07.2004

Orion - Matkalla
Alkaa hyväsoudisella kitaralla. Laulajalla ihan passeli ääni, mutta vokaalien venyttelystä en pidä. Varmasti se on tarkoituksellinen tehokeino, mutta muhun ei tehonnut. Biisi etenee vauhdikkaasti, eikä soitossa ole vikaa. Kyllä tätä kuitenkin kuuntelee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karri Heiskanen - Samallainen 30.07.2004

Karri Heiskanen - Samallainen
Siis samallainen vai samanlainen? Tarkotuksellako? Alussa ihmetytti. B-osan alkaessa homma tuntui toimivan hyvin. Biisi paranee edetessään. Tai siihen tottuu. Soitto toimii - niin myös laulu. Kokonaisuus on ihan hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karri Heiskanen - Stations 03.08.2004

Karri Heiskanen - Stations
Alkuräminä ärsytti. Meinasi pilata koko biisin. Muuten siistiä, ihan kohtuullista tavaraa. Biisistä ei jää paljon mitään erityistä mieleen. Kaipa se silloin on ok.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - For You and Me 28.07.2004

Insert Remedy - For You and Me
Kitarat jyrää aika perinteisesti. Rumpali yllättää mielikuvituksellaan. Soitto pysyy silti hyvin kasassa. Laulu on ok, vaikkakaan ei mitenkään omintakeinen. Mutta miten erottua hevimassasta? On ihan hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - The Easiest Moments 27.07.2004

Formed - The Easiest Moments
Alun kuultuani odotin enemmän. Kertosäkeestä en tykännyt. No, soitto kulkee kyllä ihan hyvin. Jos yleensä tällaisesta tykkää, niin kai sitä voi tästäkin pitää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele night generation - Night Passes By (full) 03.08.2004

night generation - Night Passes By (full)
Nyt mennään mulle oudommalla musiikkisaralla. Ote on hypnoottinen. Tykkään noista ylä-äänistä. Tämä kuulostaa yksinkertaisuudessaan hyvältä. Basson soundista drum'n'bassissa en erityisemmin välitä. Tosin se kai on juuri se, mikä joko kolahtaa tai ei. Ei silti hassumpaa. Annan joka tapauksessa 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kineka - NA001 26.07.2004

Kineka - NA001
Todella kokeellista. Jotenkin hermostuttaa. Onko yleensäkään musiikkia? Lehmänkello aika hyvä. Nyt alkaa jo jalkakin vipattaa. En kuitenkaan ostaisi levyä ;)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uljas Gonna - Liisalle 03.08.2004

Uljas Gonna - Liisalle
Hyvä! Basso vie biisiä, niin ettei mitään rajaa. Tekis mieli lähteä hölkkäämään (ja se on multa paljon sanottu). Nerokas biisi.
9