Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 13 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groke's Clan - Twelve Months of Winter 10.02.2010

Groke's Clan - Twelve Months of Winter
Wheee, grouksit on palannut! Ihan kylmät väreet nostatti heti pintaan - hyvällä tavalla. Skullduggery oli ainakin allekirjoittaneelle pieni pettymys verrattuna aikaisempiin lättyihin, kun biiseistä ei millään meinanneet painautua mitään mieleen, useidenkaan kuuntelukertojen jälkeen. Mutta tässä on kuulkaas taas sitä tuttua, lieroilumeininkiä, sekä paljon uutta mm. döödistelyelementtien mukaanottaminen kuuluu vahvasti :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Versus My Reason - While their oppression makes me die 16.05.2009

Versus My Reason - While their oppression makes me die
Aluksi sitä samaa mitä muutkin ovat jo sanoneet: Kaikkea vähän enempi esille, nyt jäävät toistensa alle ja puuroutuvat, myös tiukempaa soittotatsia kaipaisisi. Laulu on hyvin ärsyttävä, laulajalla on jatkuva "WaUwAuWauWaU" tai "Wöööööö wöwöwöäääääää wöääääääää + Tsöö tsöö Schöääää" -efekti päällänsä. Äänensävystä ylipäätänsäkkin tulee vahvasti mieleen Röllin Hirmuisia kertomuksia -elokuvasta tutuksi tullut roskanheittäjien jumaloinnin kohde, "Suuri Roska". Puhtaammat vokaalit (mitä myspacesta nopeasti vilkaisin) sensijaan olivat jo huomattavasti mielyttävämmät ja ihan ok, munaa tulee mukaan ajan kanssa, jos sen löytyminen tässä tyylisuunnassa on edes tarkoituksellista. Rumpuihin kaipaisin ehkä vähän enempi ärsykkeitä: kikkailuja ja pikkukoukkuja, heti jaksaa kuunnella pidempään. Suosittelen myös sitä synistin palkkaamista vakiokokoonpanoon, jos vain suinkun tuttavapiiristä ketään taitavaa kaveria löytyy. Dreaming im dreamingissa tuntui lopussa olevan taustakitarat epävireessä, oliko tämä tarkoituksellista (jaa-a, missä menee taiteellisuuden raja?) vai kämmi? Muttajoo, vuosi vasta takana ja nuoria poikia, kyllä tästä ylöspäin päästään -ja ISOSTI! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abysmalia - [2008] - Portals to Psychotic Inertia 24.02.2009

Abysmalia - [2008] - Portals to Psychotic Inertia
Helvetin pähee stereoefekti tuossa alussa! Mitenkä tuollainen on toteutettu? *nakitjamuusinakitjamuusinakitjamuusinakitjamuusi*
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Obizeth - Lord Of The Unlight 30.07.2009

Obizeth - Lord Of The Unlight
3 Ylintä biisiä ehdin tässä kuunnella pahimpaan nälkään, ja täytyy todeta notta tämä iski niistä koviten. Perkeleen hyvä intro & outro, sekä lauluosiot sujuivat ihan mallikkaasti. Genreä en kieltämättä hirveästi tunne, mutta kyllä tämä ihan ummikollekkin kolahti! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Vain kosketus ilmaan 11.01.2009

Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Vain kosketus ilmaan
Go kasari! :D Mukava historiapläjäys! Piristi päivää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 11.01.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Hyvät saundit, korvaan ei pistänyt mikään kovin suuri moka, osia on mukavasti, vähän eri genreistäkin. Laulu ei ihan minun makuuni, mutta lie genrelle melko ominainen?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bolidi - Rightway 11.01.2009

Bolidi - Rightway
Helvetinmoinen napse lähes koko biisin ajan!? Äänityshuoneessa joku läpyttää rasvattuja reisiä yhteen, tai muutenvain leikkaa yli. Se mitä pystyi biisiin keskittymään, vaikutti ihan toimivalta. Lauluääni aika hauska :D
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abysmal Adjustment - Bleak Ambience 28.01.2009

Abysmal Adjustment - Bleak Ambience
Ihan perustoimivaa huttua, kliimaksi jäi kuitenkin puuttumaan, oli aika tasaista tsunkkatsunkattelua. Odotan kuitenkin innolla oikeilla soittimilla toteutettua versiota kera laulajan :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 11.01.2009

TOB - Wallpaper Screaming
Laulu vähän liian iskelmäinen, enempi raspia ja munaa! Ihan mukava soolorykäys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abysmal Adjustment - Broken Time 28.01.2009

Abysmal Adjustment - Broken Time
Riipivä "banjolooppi" oli maukas lisä riffiin. Näistä biiseistä tulee ihan muistoja mieleen lapsuudesta, kun Doomia tahkottiin moneen kertaan läpi koodeilla ja ilman.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 11.01.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Biisi hehkuu suomalaisjunttiutta, ei olleskaan minun makuuni. Klamydia, Yö ja muut yksinhuoltajaäiti/karvanoppaamis -bändit goes metallish. Äänitteen laatu kuitenkin melko ammattimaista jälkeä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain 11.01.2009

Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain
En anna arvosanaa, jottei suotta laske keskiarvoa. En tunne genreä, enkä oikein osaa sanoa mitään fiksua. Melkoista tanttatanttaa, aneeminen lauluääni. Soolo kuitenkin pelasti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele freakmatic - Jokelan vallankumous 12.01.2009

freakmatic - Jokelan vallankumous
Vittu mitä settii oot rykässy :D
10