Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 84 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taleamus - Klasu & Anzq - Oikea (Taleamus Remix) 08.02.2010

Taleamus - Klasu & Anzq - Oikea (Taleamus Remix)
Vähään aikaan en ole kuullut näin hyvää trancea Mikserissä, toisaalta olen ollut poissakin täältä aika kauan. Hyvä remix, suomenkielisistä lyriikoista en tykkää, mutta se ei kuulu tähän tällä kertaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - K-System - Supadupasound (D-Vision remix) 28.02.2009

D-Vision Oldies - K-System - Supadupasound (D-Vision remix)
Eikö tämä oo aika vanha biisi? Vai muistako jotenkin väärin? No jaa, eipä kai sillä ole väliä. En pidä K-Systemistä ja eikä tässä Subadupasoundissa ole käytetty hyvää vokalistia, mutta se ei kuulu tähän, keskitytään remixin soundiin pikemmin. Kivan rento viilis, paljon hitaampi tempoltaan kuin alkuperäinen (jos muistan). Kyllä tämä on hyvä remix, ainakin tykkään enemmän kuin alkuperäsestä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Liplate - Shimmer 22.12.2008

Liplate - Shimmer
Vähän laimea alku, mutta sitten kun pääsi sen ohi niin kuulostaa varsin maukkaalta. En osaa oikein paljon mitään sanoa, mutta kyllä toi oli kummin hyvää D'n'B:tä joka tapauksessa. Ja itsekin kelpaa D'n'B, myöskin Big Beat olisi hyvä kans.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Inspira 17.07.2008

Labtracks - Inspira
Todella maukas kappale, tykkään melko paljon noista voksuista (paitsi tuo äijävoksu on ehkä hitusen ärsyttävä), melodia on tosi kivan kuuloinen ja hyvin kesäinen. Hyvä rytmi, saa jalat liikkumaan. Hyvä kappale, ei ole parhain tästä projektista, mutta silti erittäin laadukas kappale. Suosikkeihin menee...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Arto Aaltonen - Anthem (demo 1) 17.07.2008

C-4 - Arto Aaltonen - Anthem (demo 1)
Mitä hemmettiä? Tämä projekti on elossa! No joo, kappaleesta (mulla on kiire, joten sanon äkkiä): Alku on aika perus-settiä ja yllätyksetöntä, vaikka kyllä sitä kuuntelee ihan kivasti. Keskikohdassa on aika kiva melodia, tykkään siitä. Se on hyvä, se kannattaa pitää. Ja kolmennessa osassa tuntuu että eka osuus alkaa uudelleen, se alkoi jo kyllästyttää... Ihan hyvä joo, ei kyllä ole lähelläkään San Diegon laatuista, mutta ihan kuunneltavaa :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - 10 Days (original cut) 27.05.2008

Aurisgale - 10 Days (original cut)
Tämä on biisi, mikä ei avaudu ensimmäisellä kerralla (tai sitten en kuunnellut tarpeeksi kovaa :P), mutta toisen kerran jälkeen kuulokkeiden kautta tämä on kyllä mahtava biisi! Sinun tyylisi tehdä musiikkia on hyvin harvinainen ja hieno, mielestäni. Se sopii hienosti tähän. Sai minut hymyilemään, vaikka niin kuin yleensä näissä on synkkä teema :) Yhden mielestäni ärsyttävän piirteen löysin, se laskenta-kohtaus. Jotenkin se oli vähän tyhmä, mutta no joo se ei pilaa sentään kappaletta. Ja pitkästä aikaa alkoi vähän päässäkin inspiraatio syntyä tämän kappaleen kautta, saa nähdä mitä siitäkin syntyy :D Ja BTW, loistavaa että olet taas kehissä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - French Sex (Original Mix) 29.04.2008

Shine Fish - French Sex (Original Mix)
No nyt ei ihan täysin natsanut päähän :P Niin kuin Kinetic sanoi: tämän genren biiseissä täytyy olla koukku, että sitä tykkää kuunnella ja olen saman huomannut. Nimi kuvaa loistavasti biisiä, hyvin ranskalaisen kuuloista ja melko tosiaan "makuuhuonemenoa" :D Vihaan tota toistoa, odottaa koko ajan että jotain yllättävää tapahtuisi, mutta ei vaan tule. Mutta pointsit hilpeästä soundista, se oli kyllä kivaa ainakin max. 3min :) Joo, ei ihan parhaimmasta päästä tämä biisi, antaisin 7-8:n väliltä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Dark Skies (2008 Version) 13.04.2008

Wavescale - Dark Skies (2008 Version)
Vau! En ole niin kauheasti Electronic-tyylilajin ystävä, mutta tämä kuulostaa hyvältä. Synkkä tunnelma, hyvät melodiat ja rauhallista... Good job :) P.S. Tiedän kyseisen sarjiksen ;) (En ala mainostelemaan sen enemppää)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebear Project - Colours Of Life (CLIP) 14.01.2008

Bluebear Project - Colours Of Life (CLIP)
Oon kuullut tämän teidän MySpace-sivulta ja ihan hyvä biisi tämä on :) Toivottavasti menestyy (en osaa sanoa tämän enemppää, oon vähän väsynyt nääs)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebear Project - Colours Of Life (CLIP) 14.01.2008

Bluebear Project - Colours Of Life (CLIP)
Oon kuullut tämän teidän MySpace-sivulta ja ihan hyvä biisi tämä on :) Toivottavasti menestyy (en osaa sanoa tämän enemppää, oon vähän väsynyt nääs)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Forbidden paradise 18.12.2007

Protush - Forbidden paradise
Hieman kliseitä löytyy, mutta se ei menoa haittaa, varmaa ja aika hyvänkuuloista. Pieni toisto kans häiritsee vähäsen. Annoin ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - Morning (Original Schizophrenia Mix) 07.12.2007

Shine Fish - Morning (Original Schizophrenia Mix)
Ei voi muuta sanoa kuin uskomatonta työtä, veezay!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Exalt (Original Mix) 28.10.2007

Cordis - Exalt (Original Mix)
Taattua Cordis-laatua, melodia on hyvin iskevä, jalka vipattaa :D (ja myöskin sormet). Hyvä toteutus ja hyvin viimeistelty. Annetaan muiden sanoa mielipiteensä, kun en ole näissä hyvä :E
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Frivolity 21.09.2007

Distrance - Frivolity
Onnistunut biisi tosiaan, aika euromainenkin meininki tässä on jonkun verran. Kovaa kamaa! Saa nähdä mitä se Fleeticer laittaa <b>oikeasti</b> arvosanaksi :P Olen aika samaa mieltä kahden muun kanssa, en sano siis tämän enemppää myöskään :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burma 2004-2008 - Return to silent hill 19.08.2007

Burma 2004-2008 - Return to silent hill
"en pidä tätä versiota missään määrin älykkäänä musiikkina." Ihme kyllä, aika totta puhut :P Joo, mitä tästä voisi sanoa... Mielenkiintoinen yhdistelmä, mutta alkuperäinen on paljon parempi. Jotenkin nuo piipitykset olivat korvia riistäviä (se oli tarkoituskin?). 'Ei kannata korjata wanhaa, jos se toimii' 8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Puuma/White Stars - Ramades: Why (Puuma remix) 16.08.2007

Puuma/White Stars - Ramades: Why (Puuma remix)
Erittäin laadukasta proge trancea, onnittelut kolmannesta sijastanne! :) Teidän biisit on täysin sanatonta kyllä, ehdottomasti Mikserin paras proge-trance bändi! Kymppi tärähtää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Makken Vapaapaiva 21.06.2007

Jenkki - Makken Vapaapaiva
Ihan ok. Ongelmaksi huomasin sekavan äänimaailman ja liian kovan äänenvoimakkuuden... Tekno-äänet eivät ole mitään minun lempiääniä, mutta kyllä se ihan toimii. Loppua päin mennessä oli aika hyvän kuuloista. Hyvä että kun tulee uutta matskua :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix) 04.06.2007

Acrobite - Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix)
Vau. Upee ääni tolla laulajalla :o Ehdottomasti pointsit sillekin. Biisi on muuten tosi "mehevä", hienon kuuloinen ja rento. Ehkä hieman hiljainen, kun piti hieman kaiuttimen ääntä nostaa (tai oliko se vaan liian hiljaa minulla, noh aivan sama). Pidin kyllä, vaikka en ole kuunnellut paljoa tätä Dream Trancea. Ysin annan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill - Unholy Inheritance [First Edit] 04.06.2007

Boozehill - Unholy Inheritance [First Edit]
Hienoa että saadaan lisää proge-trancea Mikseriin, minun yksi lempigenre ja sitä on liian vähän täällä :D Hyvältä kuulostaa, vähän ehkä liikaa liikaa toistoa noin 2-4 min välillä, se alkoi häiritä pikkasen. Mutta meno paranee neljän minutin jälkeen... Kyllä tämä menee aika hyvin, mutta jonkun verran tylsä toistonsa takia. Muuta huonoa puolta en löydä. 9-
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Sirene (Original Mix) 03.06.2007

Cordis - Sirene (Original Mix)
Peyte on aika oikeassa, tauko tekee hyvää. Vaikka en ole mikään biisien tekijä, niin kyllä muutenkin jossakin asiossa mitä tekee paljon on pidettävä myös taukoa. :P Muuten tämä biisi oli tasoa "ihan ok" (ärsyttävä lause, mutta en osaa muuta tähän sanoa), ainakin näihin muihin sinun tuotannon biiseihin verrattuna. Ihan mukiin menevää, mutta ei täysin parasta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - DCX - Poor Romeo (radio edit) 22.05.2007

Joel Kalsi - DCX - Poor Romeo (radio edit)
Ihan hyvä muuten, mutta jotenkin kuulosti teinibailuhitiltä. Tuo Kalsi radio edit oli parempi... Ihan perusdancea, tätä on tultu kuultua aika paljonkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Outset - Fascinating Terytorium (Acrobite Remix) [Previkka] 01.03.2007

Acrobite - Outset - Fascinating Terytorium (Acrobite Remix) [Previkka]
Todella upea, laatu on parantunut huomattavasti näihin mikserissä olevien biisejen perusteella... Toivottavasti menee kaupaksi :) Ainakin kuulosti hyvin lupaavalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Feat. Sneaky Legs - Connected Skills Inc. (v.1.1) 18.03.2007

Dreammachine - Feat. Sneaky Legs - Connected Skills Inc. (v.1.1)
Hullua melodiaa, joka kuitenkin toimii erittäin hyvin. En kyllä sitä ihmettele, kun mukana on myös itse Sneaky :D Tehopakkaus tämä biisi ja kyllä tästä pidän ja paljon! Tempo on hyvä ja ei ole ainakaan sitä että yhdellä melodilla oltaisiin koko biisi liikkeillä (mä olen aivan paska kommentoimaan tiiän :P). Ei muuta oikeastaan, hyvää matskua tämä on... Loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Length of eternity (original) 21.12.2006

Aurisgale - Length of eternity (original)
Siinä puolessa välissä kuulosti jotenkin merirosvo-elokuvissa olevalta musalta, mutta vain kiksu-muodossa (älä kysy miks :D). Vocalit ovat loistavat, sopivat tähän kappaleeseen. Alku oli erittäin pelottava, mielestäni pelottavin alku kaikista kiksuista, mitä olen kuunnellut... o_o Melodia on hieno ja vaihtelee mukavasti koko ajan, ettei käy tylsäksi. Mitä vielä kehuis... Niin, tarpeeksi pitkä kappale! =) 10, soittolistalle ja vielä tulevaan mp3-soittimeen varmasti! Kyllä se artistinimen vaihto auttoi paljon :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xspective Sense vs. Boozehill - Silver Mountains (Original Mix)[96 kbps] 08.03.2007

Xspective Sense vs. Boozehill - Silver Mountains (Original Mix)[96 kbps]
Vaikutteita Killa-biisistä? Melodiat on jotenkin se kuuloisia, että tuntuu siltä =) Mutta saamarin hyvää matskua tämä on! Melodiat vaihtelee kivasti, harmi on vaan on se kun äänen laatu on huono, mutta sillä olikin jo syy selitetty :P Pientä miinusta pienestä toistosta. Rauhallinen ja hyvä kiksutus, teidän yhteistyö toimii! Lisää tätä pojat!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Losing Control Inside 15.12.2006

Mikko L - M1cH0 - Losing Control Inside
Ai että Chill Outtia tällä kertaa väänsit? :D En ole täysverinen genren rakastaja, mutta kyllä tämä toimii... Tutut M1cH0-melodiat ja rauhaisaa musaa = natsaa hyvin... Oli kyllä vähän liian lyhyt, mut toimii tämäkin. Pidän enemmän siitä mätöstä kuiteskin ;D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Welcome to my world (original edit) 28.11.2006

Mikko L - M1cH0 - Welcome to my world (original edit)
Nyt tuli kyllä tosi rankkaa musaa, just sitä mistä minä tykkään ja paljon :D Tais olla 1:15, kun jotenkin kuulosti niin paljon jonkun Jamban soittarimainokselta hauskan kuuloinen, ei siinä mitään. Ja kiva kuulla vihdoin sulta matskua, eikä pelkästään remixejä (vaikka nekin ovat hyviä :P). Kymppi lähtee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - AlphaDelta - Take my time (M1cH0 remix) 24.11.2006

Mikko L - AlphaDelta - Take my time (M1cH0 remix)
1:42 -Tuttu sample =D Minulle tämä tempo ei ole ihan paras (olen se, joka pitää todella nopeasta :P), mutta sen sensiaan kuulostaa hyvältä. Ehkä liian yksitoikkoinen, mutta kyllä tämäkin on hieno biisi taas kerran :D *9*
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Fall (Original Mix) 23.02.2007

Cordis - Fall (Original Mix)
Pakko kommentoida, muuten en pysty sanomaan tätä... Loistavaa työtä! Tähän kuulostaa jo niin ammattimaiselta kuin olla ja voi! Kokonaisuus on todella kaunis, hieno ja iloinen! En löydä tästä kappaleesta oikeen mitään huonoja puolia... Miksaus on erittäin hyvän kuuloista ja miellyttävää korville. Tätä lisää, minun mielestä yksi Mikserin parhaista melodia trancetyksistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Plain Disorder 03.11.2006

Distrance - Plain Disorder
En taida selittää toista kertaa, kun enään muista mitä kommentoin viime kerralla... o_o Eli loistava biisi on kyllä, 10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Malibu(16valve remix) 24.10.2006

Jenkki - Malibu(16valve remix)
16valve teki sen ainakin minulle: huippusuoritus melkein! Biitti kuulostaa hyvältä, bassoskin on munaa ja pirteä biisi. Sampleja ihan kiitettävästi ja laulu on ihan ok, se on niin ja näin, minun mielestä tota äänen muokkamista pitäisi ehkä hieman hioa... 9½
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Starborn 23.10.2006

Wavescale - Starborn
Genre ei ole tuttu muuta kuin yhden biisin verran eli tämä on ainaskin tähän asti paras Chill Out-biisi mitä olen kuullut :) Sori mutta en osaa oikeen kommentoida tätä muuta kuin että melodia on erittäin hienon kuuloinen ja se miellyttää korvaa ^^
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Catevo 09.10.2006

Distrance - Catevo
Ihan hyvää tämä on, mutta tiedät-kyllä-mikä tässä haittasi... ;D Alku oli peruslaatua (jos ei äskösestä selvinnyt :D), kivasti kyllä sitten parantus, mutta sitten jotenkin vain kyllästyin tossa lopussa. Ei oikein sitten toi biisi tarjonnut enään paljon mitään tossa lopussa. Tässä olisi kyllä parannettavaa! :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Fantasy (Euromix by Jenkki) 04.10.2006

Jenkki - Fantasy (Euromix by Jenkki)
Jonkun verran parantunutta Jenkkiä, laulaja oli aika hyväkin, vaikka se kuulosti jossain väleissä vaisulta... Biitti ihan kiva alussa, mutta jotekin sitten lopussa alkoi hieman kyllästyttää. Biisi ansaisee ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Memoria 18.09.2006

Aurisgale - Memoria
No vihdoinkin uutta matskua, tätä on odotettu! :D Taattua Larizza-soudia taas kerran, tuttu huiluevekti soi taas ja se synkkyys tulee kylläkin tällä kertaa vain puoliksi esiin... Siitä syystä kun biitti on jotekin "kirkastunut" eli tarkemmin "valoisampi". 5:16: hiemasen kyllä alkaa kyllästyttää sama biitti, vaihtelua kehiin! ;) Kyllä tämä nyt ansaiseen 9:sin (voi olla että mieli vaihtuu kuitenkin ja nousee 10:iin ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Kasa - Stay (M1cH0 Remix) 13.09.2006

Mikko L - Kasa - Stay (M1cH0 Remix)
Tuli aika lentävä lähtö! :D Ja bassossa on munaa. :) Mutta kyllä tätä kuultu aika monta kertaa radiosta... Tempo on tässä todella hyvä, juuri sopivasti nopea, ei mene nopeus yli laidan ;) Vespen kommetista voisi lainata, että samoin huvitti toi "Rock The Bass"-lausahdus, kuulostaa ihan pikkuoravalta :D Masteroitin (en osaa lausua :D) no hyvin tehty. Ongelmana on se että tätä on kuultu jonkun verran radiostakin liikaa. Mutta jos nyt kokonaisuus lasketaan, niin annan kympin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Wavescale - Ultravision (Acrobite Remix) 10.09.2006

Acrobite - Wavescale - Ultravision (Acrobite Remix)
Minä pidin en halua loukata, mutta tämä kuulosti paremmalta kuin alkuperäinen! =) Jotenkin tähän on saatu enemmän sitä klubimaisuutta ja samplet ovat monipuolisemmat. Bassolaini kuulosti aika oudolta alussa, mutta ajan myötä tajusi miksi se on sillainen... Kyllä tästä lähtee kymppi! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Rock The Club 05.09.2006

Mikko L - M1cH0 -  Rock The Club
Off-topic: en mä nyt tiennyt pitääkö ottaa vakavasti vai ei! :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Rock The Club 05.09.2006

Mikko L - M1cH0 -  Rock The Club
Kohtalaista kiksua, oliko joitain masteroitumisessa jotain vikaa? Se kuulosti hieman vaisulta toi melodia... Mutta muuten kelpo musaa. Tai sitten kickissä oli jotain pielessä, niinkuin Vespe sanoi (olen tyhmä näissä =_=). Tämäkin on sitten sitä ihan perustason kommenttia. Muuten toimii, mutta hieman on joku pielessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Slime - I feel so lonely (Distrance remix (feat M1cH0) 03.09.2006

Distrance - Slime - I feel so lonely (Distrance remix (feat M1cH0)
JEE! Oikea meininki! :D Niin rauhoittava kappale, hyvät melodiat, basso ehkä liian vanha-aikanen, mutta muuten olla oikealla tiellä ;) Piano melodia on hieno... Mutta hieman jotain puuttuu. Vähän ehkä kliseinen toi melodia jossain kohdissa. Mutta "melkein" timanttikokonaisuus tämä! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Memories Will Stay 27.08.2006

Mikko L - M1cH0 -  Memories Will Stay
Teet tosi iskeviä biisejä, iski muhun melkein heti täysillä! :D Mutta tämä ei kuulosta melodiakiksulta, enemmän siihen hardimpaan suuntaa eli Hard trance olisi tämä genre. Melkein rakastui tähän biisiin, ainoa vaan että se oli vähän liian lyhyt, olisi kiva kuulla tästä vaikka pidennetty versio. Hyvä biisi, pidempi olisi saannut kyllä olla...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synthetic Spirit - Pearl 22.09.2006

Synthetic Spirit - Pearl
Tosi rauhallinen biisi ja kiva toi lisä et siin on vivaus tranceakin joukossa ^^
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - I'm Sexy (Feat.Juliana, Los Angeles edit) 08.08.2006

Jenkki - I'm Sexy (Feat.Juliana, Los Angeles edit)
Vihdoinkin hyvää matskua sulta, hyvä laulaja tässä on... Ysin annan... :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Broken Skies & Empty Road 08.08.2006

Acrobite - Broken Skies & Empty Road
Tässä on tunnelmaa, todella paljon muutoksia biisissä ja melodiat ovat hienot... Alussa tuntu että tää olis sitä koko ajan sitä peruskiksun tasoa, mutta sitten tuli yllätys: sait sen parempaan päin n. 2 minsan kohdalla. Munaa on bassossa (bass, i loved! :D) ja mitäs muuta... Kokonaisuutena hieno tunteekas biisi ;) Kyllä minä annan ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Posterity (Part II) 08.07.2006

Distrance - Posterity (Part II)
Ihan normi kiksua, mutta ihan hyvin silti tehty, oli ainakin tarpeeksi avaran kuuloinen... :) Mutta ei päihitä alkuperäistä "part I", jos siksi sitä voisi sanoa! Mutta en sanoisi että tätä ei voisi kuunnella, mutta parempaakin olet tehnyt kyllä. 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Miami 2005 (LA-mix) 29.06.2006

Jenkki - Miami 2005 (LA-mix)
Hieno miksaus on tämä, mutta en huomannut paljookaan eroa alkuperäisestä... Mutta erittäin hieno miksaus silti...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - DENTUDA SS335 (Rogelio TV-mix) 29.06.2006

Jenkki - DENTUDA SS335 (Rogelio TV-mix)
Oh hoh, onpa tullut äkkiä uusia biisejä! On aika hyvä remix tämä, sävel oli tosi hieno ja muutenkin ihan kiva kokonaisuus...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - You may think.feat Kate Lesing(Original) 30.06.2006

Mikko L - M1cH0 - You may think.feat Kate Lesing(Original)
Hyvä M1cH0, paras Kate Lesingnin laulava kappale Mikserissä, melodia aivan huippuluokkaa! \o/ Pää kyllä heiluu! Sanoitus on ihan hyvä ja Kate laulaa hienosti, kesäinen biisi... Erittäin hienoa! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Retropop - Pieni ja ihmeellinen (JKMX) 26.05.2006

Buddhist Warehouse Inc. - Retropop - Pieni ja ihmeellinen (JKMX)
Tää voittaa alkuperäisen menen tullen! Biitti on todella selviä ja nopeita, plussaa siitä. Erittäin hieno kappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill - Summerjams (Feel the Spirit) 30.06.2006

Boozehill - Summerjams (Feel the Spirit)
Rentoa, rentoa meininkiä... Yhdyn Deep Coldiin, että pikkaisen enemmän saisi olla munaa bassoa, mutta melodia pelastaa tämä kappaleen oikeastaan, ei se basso. Pirinä oli juuri ja juuri että se olisi korvat ruvennut särkemään, mutta se on juuri sopivalla tasolla. Samplejä olisi saannut olla ehkä enemmän, no empä tiiä. Tosi hyvä biisi, ei ihme että sait kakkos tilan demokokelas-kilpailussa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Massachusetts 2004 19.04.2006

Jenkki - Massachusetts 2004
Ihan ok biisi, en halua loukata ketään, mut tälläinen biitti ei sovi oikeen mun makuun oikeen hirveesti... Ei kyl ollut huonokaan, mun mielipide: vois olla lisää bassiä! Pojo:8½
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Phantom train (short edit) 17.04.2006

Aurisgale - Phantom train (short edit)
Hyvää musaa taas kerran... Tosiaan, tämä on hänen/sun lyhyin kappale, luulen niin... Ja tosi nopeesti se menikin ;-) Tunne oli tässä biisissä taas kerran tuskallinen, mut ei niin paljon kuin edellisissä biiseissä... Juna- ja auton jarrutus-evektit olivat oikealla ajallaan ja oli hyvä idea myös! Niin, en itse ihan itekkään tiiä, mikä tämä genre sitten olisi, mutta toi on aika lähellä, eli sitä ei varmaan tarvii muuttaa (ei varmaan pystykkään)... Tosi hyvä biisi kerran Larizza! pojo: 9-
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Kohtalon kulkuri 26.04.2006

Elämää ja aivokemiaa - Kohtalon kulkuri
sori, mut sul ei suju oikeen konemusa... Keskity enemmän siihen kitaraan...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Never Stop Loving You 07.04.2006

Jenkki - Never Stop Loving You
Alku: vähän laimea, keskikohta: se oli vähän paranemaan päin, loppu: se oli paras kohta.... Poijo: 8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Makke 2006 reloaded Uncle J feat Rogelio 11.04.2006

Jenkki - Makke 2006 reloaded Uncle J feat Rogelio
Juu hyvä biisi, mut tämä ei valitettavasti menisi mun soittolistaan, koska tämä ennen huumori-laulu, kuin kappale.... Tosi äänievekti toi röhtäsy (oliko se...?), ja muutenkin oli hyvin käytetty mielikuvitusta paljoon.... MAKKE, MAKKE, MAKKE, MAKKE!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Makke 2006 reloaded Uncle J feat Rogelio 14.04.2006

Jenkki - Makke 2006 reloaded Uncle J feat Rogelio
Mä sanoin silloin et tää ei mee mun soittolistalle, niin kohta se menee kun meekin... ;-D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Come With Me (Short Clubby Cut) 23.04.2006

Outset - Come With Me (Short Clubby Cut)
Ei vitsi, tää soi mulla joka päivä ja se on ladattu jo konelle... XD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Come With Me (Short Clubby Cut) 20.04.2006

Outset - Come With Me (Short Clubby Cut)
"Oh jeah!" Lyhyt, mutta sen huomas jo tosta SHORT-sanasta... Todella makee settii tämä, tykkää tollasit lause-samplestä, varsinkin jos niitä on monta tai riittävästi ;-D Se teki vaikutuksen, biitti oli tosi hyvä, juu... Eli tällänen on mun makuun, vaik on lyhyt... Pistä tulemaan alkuperäinen, jos on mahdollista... :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Para Ti (Euromix by Jenkki) 14.04.2006

Jenkki - Para Ti (Euromix by Jenkki)
Ei ihme jos tämä on menestynyt hyvin soundclick.com:ssa, koska tässä on sitä jotain... Ehkä tuo laulaja on hyvä (luulen niin), melodia toimii, mut toi pätkäsy haittoi mua vähän kans, mut ihan siisti biisi... pojo: 9 ja + ;-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Radio Edit) 15.04.2006

C-4 - San Diego (Radio Edit)
Tätä kuuntele paljon kesällä 2005, eikä kyllästytä sitten yhtään ;-D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele alpha C - Beautiful Illusion (Version 0.5) 04.09.2006

alpha C - Beautiful Illusion (Version 0.5)
Herkkää musaa, jotenkin tuttu toi melodia yhdestä mainoksesta... :D Hieno alussa, mutta sitten loppua päin mennessä tulee pienoinen kyllästyminen. Mutta kyllä tätä jaksaa kuunnella jonkun aikaa... Melodiat ovat tosi hyviä, mutta ongelmana on se kun se toistuu. Eli enemmän muutoksia biisissä saisi olla. Niin ja loppua voisi parantaa, vaikka se ei ole niin tärkeä ;) Mutta pientä parannusta, niin tämä olisi loistava kappale! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Conan 03.02.2006

Jenkki - Conan
Mua kyllä hävetti noi turkulaiset.... Mut ei se mitään haitannut Conania... XD
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Conan 03.02.2006

Jenkki - Conan
Lyhyt, mut ihan ok... Sul oli tuurii, et se pääsi Conaniin.... ;-D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOLIDLOOP - Change 19.04.2006

SOLIDLOOP - Change
"Mun täytyy vaihtaa elämä!" Hyvä sanoma ainakin mulle :-P Tosi housemainen olo tuli mullekkin... Ei huono, mut ei ihan mun makuun (se on hiuskarvan välissä), mut tulee...9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele jvproject - Energized 01.02.2006

jvproject - Energized
Ei ole huono, piti ehkä enemmän entisen Trance starin biisestä, koska niissä oli enemmän bassoa, mut ei huono. Arvosana puhuu kaiken...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Tetris remix 06.07.2006

Distrance - Tetris remix
Joo, yllätyin tosta lopusta aika paljon! :D Tätä en osaa kommentoida, niin 9 ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Vanishing soul 12.04.2006

Aurisgale - Vanishing soul
Menin aivan sanattomaksi... Näin rauhallista en yleensä kuuntele, mutta tätä, tämä on hittien hitti! Plus tuo tarina mitä kirjoitit teki tästä timantti-biisin! Tuo erikoinen sairaalan syke-laitteen ääni oli todella loistava... Ei ole muuta sana tälle biisille kuin LOISTAVA! Tästä paremmaksi on vaikea saada muiden... Pojo: ehdottomasti 10...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Girl (Rogelio und Lino - Mixed by Jenkki 06.02.2006

Jenkki - Girl (Rogelio und Lino - Mixed by Jenkki
Aivan uskomattoman hyvä biisi! Tuntuu siltä että tämä on tullut YleX:ltä....?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamer - Still Dreaming 05.07.2006

Dreamer - Still Dreaming
Välillä kuulostaa erittäin hyvältä, mutta jossain vaiheessa se jää keskitasoon... Miehen ääni oli aika hyvä tossa kappalees...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium 12.04.2006

Aurisgale - Testimonium
No tuo oli paljon enemmän "trancemaisempi" biisi, eli tuo on enemmän minun makuuni nyt.... Taas tarina sopi hyvin tähän ja tarina saa taas plussa... Mitä tässä enään jaarittelemaan! Pojo: taas 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Sundown 05.07.2006

Wavescale - Sundown
Erittäin hienoa biittiä, kuulostaa vähän surulliselta... Vähän tota "salaiset kansiot" tyylistä musaa 1:30 min kohdalla. Melodiaa löytyy ja bassossa on juuri sopivasti munaa... 3:00 Hieno melodia keskisäkeistössä. Ja siitä lähdien se paranee. Mutta 4:00 kohdalla toi piipitys oli vähäsen liian turha tai se kuulosti vähän erikoiselta. 04:57 Hyvin loppuu. Loppukohta oli liian hätäinen, mutta ei se haittaa, annetaan 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Makke on mies 14.04.2006

Jenkki - Makke on mies
Ai et Narse eli itse Jenkki sanoo et tulee nelonen muilta! Ei kuule tule ;-) Tämä hieno biisi, kun sanoin että 2006 remiksi ei mee musalistalle, niin nyt se menee sittekin... :-D Pojo: 10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alek Szahala - Darkstar 21.04.2006

Alek Szahala - Darkstar
Niin kovaa tulee, et kuulokkeet alkaa rätistä (ei ole mitkään huippuluokan kuulokkeet). Tää on tosi kovaa kamaa tää kipale!!! Tosi hyvä esitys tämä on... Hyvä hyvä! ^_^
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush PS2 Production - Blue sky (original) 16.04.2006

Protush PS2 Production - Blue sky (original)
Pirun hyvä, kun on pleikkarilla tehty... Siis aika moinen valikoima samplejä on noissa pleikkarin omissa musa softissa, kun niil sä näin hyvä kappaleen tehtyy...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaatopaikka - Lost angel 12.04.2006

Kaatopaikka - Lost angel
Ei se nyt niin huono ole! Yli 2 min. jälkeen alko parantuu jo... Mut alku oli sitä luokkaa, et se ei varmaa ollut hyvä XD. Mut sit toi loppu alkaa parantua jonkun verran... Ihan jees... Pojo: 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Mistreating 20.04.2006

H4Z - Mistreating
Parasta housea, mitä olen ikinä kuullut mikserissä! Tässä oli vähän ehkä lainattu jotain biisin melodiaa (tästä en ole varma :-P), mutta tämä oli tosi mukaansa tempaava ja hieno laulaja oli äänessä (hyvä valinta)! Hyvä biisi H4Z! Pojo:
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [original vocal mix] 13.01.2007

Charayana - Liberation [original vocal mix]
Kuuntelin tämän biisin taas kerran uudestaan parin kuukauden tauon jälkeen ja se vieläkin toimii! Ne vocaalit ovat aivan parhaat, ei voi muuta sanoa että hyvää työtä olet tehnyt...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Tears (ft. VPM) 15.04.2006

Orgazmo - Tears (ft. VPM)
Hyvä musaa tämäkin, ainostaan noi piippaukset on turhan korkeita...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj K33T1 - Teinix - Feat. Dj Erotica & Cerb 27.04.2006

Dj K33T1 - Teinix - Feat. Dj Erotica & Cerb
On niin IhQ biisi... XD Tässä on aivan paras huumoribiisi, hyvä hyvä! Ja hyvä kuvaus kans teinitytöis, vaik on jo tiedetty minkälaisia ne ovat...! täytyy kuunnella uudestaan... XD
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut) 08.04.2006

Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut)
Jees!!! Tää on aivan paras biisi, melodia jyyrää täysillä, laulu-ääni tosi hienon kuuloinen, toteutus muutenkin hieno... Tähän ei kyllästy! Piano melodia hyvä kans... pojo: täysi kymppi! :-) :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casual Street Band - Come Good 17.04.2006

Casual Street Band - Come Good
Jäi mun päähän toi saksankieli, et tulee 9... :-D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - You Wanna Stay 16.04.2006

H4Z - You Wanna Stay
Hyvin potkii mun päähän, siinä oli sitten bassoa! ;-D En ole hyvä perustelemaan, mikä tässä on hyvää, paitsin sen että melodia ja toi torvi oli hyvä ja muutenkin hyvä kokonaisuus....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - DCX - Flying High (99 radio edit) 15.04.2006

Joel Kalsi - DCX - Flying High (99 radio edit)
Oh jee! "This is great!" Haukkan ääni alussa oli aika hyvä lisä (:-P) ja täs kappalees oli tosi hyvä sekoitus ainakin trancea ja dancea (ehkä myös jotain muuta kans)... Kyllä toimii...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Qbeat - Dream 04.07.2006

Qbeat - Dream
Eipä ole huono, mutta ei ihan täydellinen... 9
9