Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 85 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skaven - The Astonishing Human Empire 15.11.2010

Skaven - The Astonishing Human Empire
Hitusen kaipaisi omaan makuun lisää jousisovittelua tuonne minuutin jälkeen, sen verran nousukasta ja johdattelevaa settiä että pieni lisäeeppisyys tekisi terää. Nyt jäi kylmät väreet saamatta, mutta läheltä piti eli kunnioitettava suoritus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VirratBeibe - Kummallisia Ajoituksia (vier. VP Vuori, F-O, Sheri, Pussy Turunen) 03.03.2009

VirratBeibe - Kummallisia Ajoituksia (vier. VP Vuori, F-O, Sheri, Pussy Turunen)
Heeey kylhän meikäki laulo kertsissä vähäsen! Aikamoinen pätkylä tuli tehtyä kyl, ylipitkä sessari.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timbor & Tebic - Lost feat. Jenry (CLIP) 04.01.2009

Timbor & Tebic - Lost feat. Jenry (CLIP)
Ei mitään liian isoja tunteita herättänyt tämä viisu. Sävellyksenä sitä tasaista perusjöötiä mihin törmää harva se biisi. Jotenkin todella pliisut soundit ja eipä tuota jenkkilaulajan fiilistelyäkään kovin kummalliseksi voi kutsua. Laulut pois ja jotain kieroja ja napakoita syntikoita tilalle, tämmöisenään ei oikein innosta meikäpoikaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Liplate - Shimmer 26.03.2009

Liplate - Shimmer
Kuulosti kyllä joltakin pelin päävalikkobiisiltä ja varsin mukavalta semmoiselta... ennen kuin amen tuli taloon ja varsin kuivana. Rumpuosasto kaipaisi lisää säröistä särmää ja näin lievänä synasoundihuorana en ihan lämmennyt kaikille syntsasoundeillekaan. Mutta silti, varsin mukava uusi ote sulta. Lisää vaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - French Sex (Original Mix) 28.04.2008

Shine Fish - French Sex (Original Mix)
Soundit on mahtavia tuota mm. 1/3 kohdin olevaa torvea lukuunottamatta, tuli liikaa mieleen Yamahan Clavinovat ja sen kumitorvet. DP4 kuulostaa mainiolta, paitsi jotenkin häiritsee tuo feedbackin määrä tai nopeus tai jotakin, jotenkin se menee aivan liian nopeasti ja kuultavasti. Ja noi sointukierrot on melkoisen turruttavia - huonolla tavalla - edelleen! Mukavasti groovaa ainakin komppipuolen osalta, samalla muotilla kivemmilla soinnutuksilla ni poltan levylle ja kuuntelen autossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Experiment 404 - 28 tuntia 06.11.2007

Experiment 404 - 28 tuntia
Videon kautta tutustuin tähän biisiin ja olen iloinen että tuli katsottua. En tiedä miksi, mutta tykkäsin niin paljon että annan pitkästä aikaa numeron. Introsta tuli kylmät väreet ja biisi muistuttaa hivenen Planet Boelexin tuotantoa paikka paikoin. Kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Mene 12.04.2007

Proyo - Mene
suomiräppi on ollut allekirjoittaneelle kuollutta jo pidemmän aikaa, mutta kait tätäkin pitäisi edes yrittää ymmärtää. biisi toiminee nuorille tytöille sanomansa puolesta, mutta ei kyllä jaksa noin suoraviivaista ja arkista settiä fiilistellä enää parikymppisenä. räpin soundi on hieman puuroinen, mutta onneksi biitti on tarpeeksi heikko eikä tukehduta biisiä sen enempää. tuplaukset voisi siirtää samaan timeen, mutta se nyt on lähinnä oma mieltymys. mutta tosiaan, varsin heikko esitys noinkin taitavalta taiteilijalta. biitti on täysin mitäänsanomaton ja huutaa enemmän sisältöä (ja tuo pianomelodia, siis oikeasti... make a melody, kill a melody) ja räpin flow tökkii kaikessa tuhnuudessaan. mutta jos tätä on tarkoitus tehdä nuorille, niin varmasti uppoaa. ja tuo "mene" hokema saisi sisältää reilusti enemmän tunnetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - nature story 05.04.2007

D Fast - nature story
mankeli -> ihme että vasta nyt tuli ensimmäinen moinen kommentti, ja lisää on varmasti odotettavissa. :) jos on tottunut niihin vanhoihin instrumentaaleihin versioihin, niin varmasti tekee kipiää tottua näihin uudempiin. taiteilijan ratkaisuja ja nyt biisit kuulostavat juuri siltä miltä olisin niiden halunnutkin kuulostavan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SäätöVirta - Muukalaisen Äänihuulet 05.09.2006

SäätöVirta - Muukalaisen Äänihuulet
maailman toiseksi paras biisi. lopun 2unlimited-teema toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIDI Metal Machine - It Ain't No Guru Meditation (But a PC) 26.09.2008

MIDI Metal Machine - It Ain't No Guru Meditation (But a PC)
Jahka biisi lähtee käyntiin, mieleen tulee väistämättä Final Fantasy VII:n taistelumusakki. Olisikohan ollut jonkinsortin bossiteema, en muista enää. Mutta hienoa joka tapauksessa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed 06.09.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed
alku antoi odottaa jotain kivaa, mutta heti tuon mörennetyn miesäänen tultua mukaan tunnelma latistui. ja eipä se tunnelma siitä parantunut biisin aikanakaan. soundit totaaliseen vaihtoon, laulajalle lauluopetusta ja biisin säveltäjä opetelkoon muutaman soinnun lisää + niitä teknisiä kikkailuja joilla antaa biisille viimeinen silaus. ei tästä nyt voi hyvää sanoa, kuunnelkaapa itse tämä ja olkaa kriittisiä vaikka oma biisinne onkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Without Label (Special Track) 06.09.2005

Mind's Pressures - Without Label (Special Track)
nätisti potkii, hieman vain on tuhnuiset soundit. hieman tuli mr bungle mieleen noista ihmeellisistä lyhyistä wtf-kohdista, mikä on vain hyvä asia. melko hyvää mättöä, ihmeen hyvää melkeinpä. ainoastaan miinusta noista soundeista, varsinkin rummut ovat tuhnut ja tuo virvelisoundikin kolisee ikävästi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - No Kids 20.08.2005

Mind's Pressures - No Kids
voksut ei toimi, mutta muuten biisi runttaa nätisti. alku oli mukava kun ei osannut odottaa oikeastaan mitään. tuo laulu vain tuppaa pilaamaan biisin eteenpäin mennessä, täysin mitättömän kuuloista yritämme-karjua oy:n sönkköä. enemmän tunnetta peliin, vaikka yritystä teillä tuntuisi olevan nytkin. laulusta huolimatta biisi potkii todella rajusti ja sounditkin rokkaa, tosin rummut ovat jotenkin huvittavan lelumaisen kuuloiset mutta toimivat silti. lauluosasto uusiksi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Content Provider 07.08.2005

Dr.Groove - Content Provider
onpa lepposta. kitara ja laulu toimii nätisti, nuo rummun perkeleet vain pilaavat osan tunnelmasta. kerrankin kuuntelen biisissä sanoja ja tässä ne ovat varsin hupaisat, oudosti toimii tuo content provider -pätkä itse biisissä. vähän kieli poskessa -meiningillä, mutta kyllä tämän kerran kuuntelee, kun ei oikein tarjoa mitään uutta kuunneltavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - Condolence 07.08.2005

Mukelo - Condolence
alku antaa odottaa ehkä turhan kauan, vaikka onkin tarkoitettu hitaasti rakentuvaksi. lämpöistä kellumista, ei näin yksinään jaksa yhtä kuuntelua pidemmälle kantaa. elokuva/pelimusiikkia ja melko kohtalaista semmoista. soundit ei ole parhaat mahdolliset ja biisi kaatuu hieman tuolle heikolle melodialle, joka yrittää olla enemmän kuin mitä on, ja sitäkin toistetaan kyllästymiseen asti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 07.08.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
alkaapa erikoisesti. mukavan tuhnuinen lo-fi biitti, ikävä kyllä toi räppi ei nappaa ollenkaan. varsinkin nuo tuplaukset ovat varsin hirveät. ja ei niitä kirosanoja ole pakko kokoajan viljellä. tuo seuraava räbääjä on todella onneton, hei oikeasti nyt jotain itsekritiikkiä ennen kuin tungette näitä biisejänne mikseriin. ime lutka hei kyrpää <- todella rankkaa, jou jou.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Bore Me (idiot radio version) 07.08.2005

Creepy Dölls - Bore Me (idiot radio version)
villä autotallirokkia, ikävä kyllä tämä on niin kuultu juttu ettei jaksa enää kiinnostaa. kuuluu lajityyppiin "soittajilla kivaa", mutta mikäs siinä. omaperäisyyttä kaipaa ja roimasti, alkaa pikkuhiljaa vituttaa ne ainaiset samat "rummut, basso, kitara(t) ja laulaja(t)" -rokkikokoonpanot. mutta kyllähän tämmöistä kuuntelee, en tosin paria kertaa enempää. varsinkin kun tästä puuttuu aivan kokonaan se jokin oma juttu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - PropAgenda 07.08.2005

Saddam's Family - PropAgenda
iron maidenhan se tässä. iron maiden diggarina kait sitä on pakko pitää tästäkin. laulajalle suuret propsit ja muutenkin soittajat taitavat hommansa vähintääkin yhtä hyvin kuin rautaneidon pojat. onhan tämä kuultua toki, mutta kyllä tätä vielä vähän jaksaa. mutta ei liikaa, vaikka tässä on hieman omaperäisyyttäkin mukana. ei aivan tarpeeksi tosin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele wdm - drunkenmaster 07.02.2005

wdm - drunkenmaster
melko mieletöntä pauketta. näin kipeänä aamutuimaan tämä iskee todella lujaa. ääritehokasta rumpuohjelmointia, basso hakkaa tärykalvot umpeen ja kaikinpuolin laittaa kivan fiiliksen ylle. vähän ehkä yksitoikkoinen soundiensa puolesta, enempi sälää taustalle, padeja sun muita tunnelmaa lisäämään ja kuulokkeilla huomasin että biisi kuulostaa melkolailla monolta. mutta kaikin puolin suussa sulavaa hässäkkää, enemmän vain härpäkettä sinne biitin sisään. hyvän fiiliksen luoja. rullaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 10.04.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
heti alkuun selkeä häiriötekijä on biisin laatu, parempilaatuinen versio ei olisi pahitteeksi. ihan menevä rokkiviisu, vaikka kuunnellessa tuleekin vahvahko deja vu, heard this one before. jotain omaa biisi jää kaipaamaan, kun tämmöiset tavisrokkirenkutukset eivät voisi vähempää kiinnostaa juuri niiden samankaltaisuuden takia. positiivista tosin on se, että biisissä ei ole tuttuputtua kitarasooloa missään välissä :) laulajan ääni on hieman epävarman oloinen, rohkeutta peliin enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Experiment 06.09.2005

Randomtalks - The Experiment
heh, ysäridance tulee heti ensimmäisenä mieleen. melko oivallista jopa, varsinkin tuolla 1:25-> paikkeilla tuleva hiljaisempi leijailu toimii todella nätisti. loppupeleissä melodiat ovat turhan tylsiä eivätkä tempaa kunnolla mukaansa, elementit tosin ovat melkein kohdallaan. tähän vielä haddawy laulamaan niin menestys on taattu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 03.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
tässäpäs... mielenkiintoinen kipale. rummuista ja bassosta pidän, molemmissa on melkoisen mukava soundi. laulu taas on jotain melkoisen hirveätä. kitarasoolo toimii, mutta sekin menee käsille tuon laulun takia. synaäänet eivät myöskään paljoa jaksa sytyttää. itse biisikään ei ole kovinkaan kummoinen, tylsät melodiat ja umpitylsä biisirakenne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Dream (Solo Piano) 27.07.2004

Teemujazz - Dream (Solo Piano)
aivan täydellinen. suu loksahti auki kun ensimmäiset juoksuttelut lähtivät pörräämään. tautisen mahtava. olen sanaton, perkele.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Mc Liimatainen: Nolla 07.08.2004

Love Factory - Mc Liimatainen: Nolla
basari häiritsee ja pahasti, soundi on karmaisevan kuuloinen NAPS ja varsinkin introssa pauke on turhan hektistä. "oon nopea suustani", ei siltä kuulosta. kitarat kuulostavat melko surkeilta ja nuo ihme huudot on vedetty tyhmästi läskiksi. kaikin puolin etova biisi. puhelin soi, mutta puhetta ei kuule kaiken metelin läpi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele kid e - Fotoni 04.08.2004

kid e - Fotoni
melodiat eivät iske ollenkaan. ja kun niitä pyöritellään koko biisin läpi samoina, niin ei tästä osaa oikein innostua. rummuista tykkään, mukavan vauhdikkaat omalla tavallaan ja sounditkin ovat kaikin puolin hyvät ja tunnelmalliset. toisella kuuntelukerralla nuo melodiat muuttuvat kertakaikkisen aneemisiksi. enemmän variaatiota eikä pelkkää puolen sävelaskeleen leijailua, niin ne toimisivat paljon paremmin. mutta kyllähän tätäkin taustalla kuuntelee, kun ei tarvitse biisiin pahemmin keskittyä. rummut toimivat, mutta melodiapuoli tökkii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make=Porn - S/M session #3 01.06.2004

Make=Porn - S/M session #3
taustalla pauhaa syvä meri koralliriuttoineen. majakanvartija kävelee kallion kielekkeellä ja pitelee kädessään lyhtyä. jossain kaukana kajastaa hitaasti lähestyvä valokenno, jota vanha poskiparta ihmettelee. tuulee ja meri on raivona. majakanvartija löytää kalliolta vanhan ja rypistyneen lokikirjan, jossa lukee "tulemme sinä yönä, kun aurinko on poissa ja tuuli ainoa ystäväsi." vanhan miehen poskikarvat alkoivat töpöttää. sieltä he tulevat. tuuli voimistuu ja meren raivo yltyy yltymistään. majakanvartija yrittää epätoivoisesti juosta takaisin majakkaan mutta tuuli on liian voimakas. hän ei voi tehdä muuta kuin nojata eteenpäin ja toivoa ettei tuuli tempaise häntä kallion kielekkeeltä alas ja paiskaise häntä tyhjyydestä meren hyytävään syleilyyn. yhtäkkiä tuuli heikkenee ja mies tömähtää maahan. hän ei tunne jalkojaan eikä hänellä ole tarpeeksi voimia jotta jaksaisi ryömiä takaisin majakan turvaan. hän kääntää päänsä ja katsoo, kuinka kaukana hohkaava valo tulee lähemmäs. on kylmä ja alkaa sataa vettä. kauempanakin sataa ja sadepisarat ajautuvat kaukana hohkaavan valon ylle. mies näkee pisaroiden läpi jotain. se jokin on alkanut lähestyä miestä kymmenkertaisella nopeudella ja on melkein majakkasaaren korallien peittämän rannan kohdalla. vanha poskiparta sulkee silmänsä. "hyvästi julma maailma." yhtäkkiä sade lakkaa. mies avaa silmänsä ja eteen avautuu avara merinäköala. tummat sadepilvet ovat kaikonneet ja vielä äsken nopeasti lähestyvästä asiasta ei näy jälkeäkään. miehen jalatkin pystyvät taas kantamaan. hän nousee seisomaan, katsahtaa viellä kerran merelle päin ja tunnustelee taskujaan. taskusta hän löytää vanhan repaleisen lokikirjan, jossa lukee "tulemme si - - -." mies ei ennätä lukea lokia loppuun asti sillä se roihahtaa liekkeihin. mies heittää sen nopeasti pois käsistään ja katsoo vierestä kuinka lokikirjan viimeinenkin repaleinen sivu katoaa savuna ilmaan ja jättää jälkeensä pienen nokareen harmaata tuhkaa. ja c-kasetti alkaa kelata itseään alkuun. - - - - - - - kaikin puolin tunnelmallinen biisi, mistä en keksi muuta valittamista kuin nuo yskähdykset ja kröhäykset. niihin olisi voinut panostaa hieman enempi. varsinkin _ö_ ja _ä_ vokaalit olisivat voineet loistaa poissaolollaan tai ainakin olla vähemmän painottuneita, sillä ne tekevät kröhästä kuin kröhästä tylsän ja lattean kuuloisen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make=Porn - Undefined commercial artist 01.06.2004

Make=Porn - Undefined commercial artist
ai vitsi kun nuo rummut eivät olisi noin laahaavat vaan funkkaavan napakat niin saisin vallan mahdottomia kiksejä. parin minuutin paikkeilla on horrorpianoilua, joka tosin kuulostaa aivan liikaa sattumanvaraiselta pimputtelulta. kitarasoolot toimivat vaikkeivät mitään väkivahvoja olekaan. laulua saisi taas kerran olla enempi. hiljaiset jazzahtavat osiot ovat kivoja ja näin. kokonaisuudessaan tämä biisi ei oikein vakuuttanut, ensi kerralla jos laitatte funkahtavaa urkua biisiin, niin muistakaa laittaa rumpuihin enempi napakkuutta. nyt koko biisi antoi itsestään melkolailla laahaavan yleisvaikutelman. jotenkin tunnekin jäi uupumaan tällä kertaa soitosta. go back to your roots, make=porn!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make=Porn - The art of erotic photography 23.05.2004

Make=Porn - The art of erotic photography
heti alkuun on todettava, että biisinnimi kuvaa itse kipaletta melkein täydellisesti. alussa antaa kuuntelijan odottaa ja tuossa ennen kahta minuuttia odotus loppuu kun kuulokkeista huokuu pelottavia huutoja ja kirkumisia. rankat riffittelykohdat eivät jostain syystä napanneet, mutta kolmannen kuuntelukerran jälkeen niistäkin oppii pitämään. lopun itämaisuudet ovat kivaa kuunneltavaa. kokonaisuutena biisi jää ehkä hivenen vaisuksi ja mitäänsanomattomaksi. oisin tykännyt kuulla herra puttosen ääntä enempikin. miksaus taas kuulostaa korviini kivalta. annetaan nyt vielä superplussapisteitä 01:28 alkavasta kohdasta, voisin kuunnella tuota 30 sekunnin pätkää vaikka loputtomiin. seuraavaa biisiä odotellaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele B'karas - Auringon sillalla 14.05.2004

B'karas - Auringon sillalla
a cappella tarkoittaa biisiä, missä on pelkkää laulua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karri Heiskanen - On Your Own 07.08.2004

Karri Heiskanen - On Your Own
aij aij tämähän on veikeä kipale. laulu on todella puhdasta ja kuulostaa kaikinpuolin ammattimaiselta. perkussiot jammailevat todella kivasti ja kitara vinkuu lempeästi. kertosäe on ekalla kerralla melkoisen sekavan häsläyksen kuuloinen, mutta kyllä siihen nopeasti tottuu. puolessa välissä menoa tulee mukavasti lisää ja kitarasoolo vie biisin mennessään. ehkä hivenen pitkästyttävä biisi jollain asteella, mutta kuitenkin todella taidokkaan kuuloinen räime kaikin puolin. ehkä juuri tuon kertosäkeen heikkous jäi vaivaamaan, mutta kyllähän tämä hyvää on. tykkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhoi piisei - Night In The Tropic 06.05.2004

vanhoi piisei - Night In The Tropic
tää on ehana. kivaa perkussiota, jänniä soundeja siellä täällä, veden kohinaa, hieman häiritsevä slap-basso(ko?). melodiat yltyvät välillä liiankin kanssa. steelrumpu on kiva soitin, tuo tropiikin soundin samantien biisiin kuin biisiin. kiva kipale, mutta ehkä hieman itseään toistava, joku villi perkussiofilli jonnekin niin tää ois täydellinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2 KUntin kanssa ja ilman - a la Tappi 23.04.2004

2 KUntin kanssa ja ilman - a la Tappi
miälenkiintoinen. ja mielenkiinnoton. tuuli puhaltaa edestakaisin. puolessavälissäkö tulee suuri muutos? sen jätän muiden kuuntelijoiden jännitykseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herra Eevert - Bottle of beamcola 14.04.2004

Herra Eevert - Bottle of beamcola
turhan paljon puhallinsoittimia soi päällekkäin, mutta biitti on tuhti. piano rupeaa hieman häiritsemään pidemmän päälle mutta kivoja äänimaisemia tässäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele eksessiot - Patalaiska Sessiodromedaari - Remix 06.05.2004

eksessiot - Patalaiska Sessiodromedaari - Remix
sähköpianosoundit rokkaa. rummut rokkaa. nättiä leijailua, lisää sähköpianoa biiseihin! taisi olla ensimmäinen kerta kun pyrin ymmärtämään räpin sanoman, todella makeata. lisaeaeae

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - trippin' 12.04.2004

happy-go-lucky - trippin'
mukavan leppoista tavaraa, laulut ja äänimaalailut on todella kauniita. kaikinpuolin kivaa tunnelmointia, josta huokuu laatu läpi. beatit on muhkeat. bassopäätä selkeämmäksi niin johan lähtee. laulut ehkä hivenen hiljaisella, mutta kyllä tämä aika loistelias intro on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abeja Maestra - Santa Barbara 18.03.2004

Abeja Maestra - Santa Barbara
hullu biisi. rytmipuoli vetää tajun kankaalle, groove nostaa mielen korkeuksiin, kitarat toimii, laulut ovat vähän niin ja näin, hivenen ponnettomat ehkä. biisin tärkein osa on kyllä tuo julmetunmoinen pumppaus mikä tulee perkussioista. kitarasoolo on suloisen tuhnuinen, varsinkin biisin loppusekunnit ovat hupaisaa kuunneltavaa. huh mikä imu!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - N.E.S.A.R.A. (solo piano) 12.06.2004

Teemujazz - N.E.S.A.R.A. (solo piano)
01:54 - 02:11 veti mut hiljaiseksi. ällistyttävän vikkelät sormet, ei voi muuta kuin kadehtia. itse biisikin on todella kaunis ja tunnelmallinen. pakko poiketa linjasta taas pitkästä aikaa ja antaa 'dfast suosittelee'-leima: 10 pts. en vain keksi tästä mitään pahaa sanottavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - Reaktor62 10.03.2004

Aluminium Blade - Reaktor62
tää menis kyl jo ihan triphopista ainakin meikäläiselle. kivaa äänimaailmaa puskee kuulokkeiden läpi, ainoana särönä snare, ehkä liian kova/kylmä muihin soundeihin verrattuna? hieman ponnetonta tämmöisenään, mutta kyllähän tämä taustalla menee. jänniä hiljaisuus-kohtia, laittoi varsinkin loppupuolella ihmettelemään että mitäs nyt tapahtui :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xaviaro - Hush Money 27.02.2004

Xaviaro - Hush Money
ihan mahtava tuo huiluriffittely, laittoi mut lataamaan biisin kovolle. beatit maistuu ja soundimaailma on kaikinpuolin reilassa. pituutta vähintään tuplasti tämän verran niin pääsee kunnolla mukaan, ja enemmän tuota huilusoundia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele AREA X - Multicore 24.02.2004

AREA X - Multicore
jahas, jälleen kuullaan think (about it) :n breikki. tempoa löytyy vaikka muille jakaa, mutta sisällöltään tulee väistämättä mieleen jotkin vanhat moduulit mitä tuli aikoinaan traxinspacesta imuteltua. ei jaksa innostaa toiseen kuuntelukertaan, eli jossain on vikaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele W.A.N.T. - Longing To Fly 18.02.2004

W.A.N.T. - Longing To Fly
mukavan lämmin balladi kauniilla laululla ja hivenen diskohtavalla kompilla. taustalla pörrää runsaasti kaikennäköstä sähköistä sälää ja muutenkin soundimaailma on saatu todella toimivan kuuloiseksi. bassopuolelle kaipaisi jotain hieman järisyttävämpää ja kertosäe jää jotenkin tönköksi, mutta kyllä tämmöistä voi hyvinkin fiilistellä. kerrassaan nätti tsibale :) tosiaankin plussaa runsaasta äänimaailmasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaurismaki - Jääkiekko on liian homoa 20.10.2006

Kaurismaki - Jääkiekko on liian homoa
mikserin parhaat biisit osa 3. olen polttanut tämän biisin muutamallekin kokoelmalevylle, joita popitan autossa tai mp3-soittimessani. yli kaksi vuotta soinut ahkerasti soittolistallani ja vieläkin toimii. aivan loistava biisi. tuo laulajan ääni, kitaran soundi ja fiilis mikä noiden kahden yhteiselosta kumpuaa on jotain niin käsittämättömän upeaa. rummuista olen ollut montaa eri mieltä, mutta kyllä nekin lopulta ovat osa tuota toimivaa kokonaisuutta, vaikka vielä hivenen rujommat soundit tekisi gutaa. eipä sitten muuta. annetaan mikserin parhaat biisit -listalle pääsyn tähden kaksinumeroinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Initial Unraveling 01.02.2004

DiversAeon - Initial Unraveling
kuplivaa kauhua kuin suoraan helvetin padasta. ilkeä noita vicious bitch tekee tuonpuoleista soppaa manalan pikku zombeille, jotka jonottavat kiltisti kattilan äärellä herkkuja. ja yhtäkkiä soppa loppuu. aivan liian lyhyt kipale jotta voisi kommentoida täysin siemauksin :(

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 1. Paholaisen parjattu piano 29.01.2004

Haava - 1. Paholaisen parjattu piano
kuuntelin biisin kolme kertaa alusta loppuun suhteellisen intensiivisesti ja petyin. nättiä minimalismia kyllä, mutta noita pianomelodioita olisi voinut hioa ennen tätä lopullista versiota, nyt minulle ei jäänyt tästä juuri mitään fiiliksiä päälle. ainoa mihin tämä voisi sopia on 80-luvun ö-luokan splatterpätkään taustamusiikiksi. nyt biisi jätti kokonaisvaikutelmaksi pelkän tuhnun. tietty biisissä on parit huippuhetkensä, esim. 3:45 -> piano kipuaa korkealle ja taustalta erottuu tuo vänkyrä rattle-ääni. näitä tämmöisiä yksityiskohtia olisi kaivannut biisiin reilusti nykyistä enempi, sillä nyt tämä ei vain jaksa toimia, biisistä puuttuu sujuvuus -> ontuva -> tökkivä -> peruna. ensi kerralla kokeile kuoria peruna niin katsellaan taas.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - God is a Gynecologist 01.02.2004

Hombre Muerto - God is a Gynecologist
yksi sana: tappajatomaatti. se tulee, syö, ei pure kunnolla vaan nielee sinut lievästi runneltuna ahtaaseen kammioonsa. ihmiset juoksevat kaduilla kauhuissaan, ketsupin myynti tyrehtyy, kaikki kirkuvat. jossain kaukaisuudessa kapteeni sylvesteri soittaa rankkaa hevimetallia yhdessä orkesterinsa kanssa. mutta tappajatomaatti vie voiton. sairasta tavaraa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - References 01.02.2004

DiversAeon - References
mielenkiintoinen kipale tämä. päämelodiaa toimittaa mukavan lämmin kitaramelodia, jota on tukemassa hivenen industrialilta vaikuttavat rummut - jotka tosin muuttuvat puolivälin paikkeilla enempi breakbeatmäisemmäksi. biisi ei säväytä oikeastaan millään tavalla, vaan jättää kuuntelijalle jokseenkin turhan fiiliksen. melodiapuolen kanssa olisi voinut työskennellä hitusen enempi, sillä nyt biisi jää pahasti jumittamaan eikä pahemmin tee mieli palata tämän biisin pariin ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen. biisi kaipaisi jonkinlaista koukkuakin. kyllä monissa tyyleissä pärjää vähemmälläkin kuin kolmella eri soinnulla, mutta tässä biisissä se ei vaan toimi. jotenkin tuo keskivaiheen puhesample tuntui tutulta, liekö jostain vanhasta bruce lee leffasta napattu?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Sammunut Valo 16.11.2005

Putous - Sammunut Valo
ainoa asia mikä karahti korvissani oli laulu. soundi on todella loistava, mutta jotenkin laulu tuntuu kohmealta vaikka oikeaan suuntaan meneekin. muuten tässä onkin varsinainen tuhannen yön tuutulaulu että oksat pois, helvetin loistavaa. intron kitarat toimivat juuri niin kuin pitääkin ja kyllä tuo laulukin löytää uuden asteen kertosäkeeseen päästessä. loppupään kitarasoolosta tuli ensimmäisenä mieleen joel melasniemi, jotenkin otteet tuntuivat hyvinkin samoilta mitä tulee soolotteluun. muutenkin sävellykseltään biisi on täyttä timangia ja ehtaa pop-ainesta. en yhtään ihmettelisi jos pääsisitte vielä pitkälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Disclamation 01.02.2004

DiversAeon - Disclamation
ikävää kommentoida biisiä, mistä ei pidä ollenkaan. rumpujen kanssa olisi voinut tehdä aivan muunlaisen biisin, sillä nyt ne ei sovi ollenkaan muun äänimaailman kanssa. ja toisinpäin. jossain vaiheessa biisiin hyökkäsi jonkinlainen sahaleadi, mikä oli aivan järkyttävän kuuloinen. tuo taustalla soiva strings-ääni ei sekään mitään maailman ihaninta kuunneltavaa ollut. artisti voisi kokeilla tehdä jotain uutta noiden rumpujen päälle, sillä niistä pidin biisissä eniten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicasy - Red Orange Reality 10.12.2003

Sonicasy - Red Orange Reality
kiva soundimaailma, beatin lähdettyä taustalle ilmaantuu kaikennäköstä pikkukivaa jotka ainakin miellyttää mun korviani. mukavaa ambienssia ja sen verran tykkään kuunnella tätä, että kovalevylle menee samantien. puolessavälissä mukaan tulevat äänihärpäkkeet ovat todella kivoja, pianoilua olisin mieluusti kuunnellut enemmänkin mutta kyllä ne näinkin toimivat varsin loistavasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina 01.02.2004

PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina
biisin kertosäe jää soimaan päähän, todella onnistunut hötö siis. jälleen kerran sanoma katoaa jonnekin toiseen ulottuvuuteen, mutta räbä kuulostaa hyvältä ja uskottavalta, taustat ovat todella kauniit - melkein liiankin juustoiset makuuni. tuo huilusoundi on todella ihana ja piano plimplom sopii hyvin dingdong. lataanpa kovalevylle :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Genetic Disease 23.11.2003

Taajuus (vanhat) - Genetic Disease
rankimpia introja mitä olen vähään aikaan kuullut. helvetin kova bassolinja, helymäiset rummut sopi tunnelmaan hyvin, kaikennäköset ääniefektit veti fiiliksen pirulliseksi ja muutenkin soppa maistui hyvältä. jotain jäin tosin kaipaamaan, enpä sitten tiedä mitä. mutta joka tapauksessa mielestäni paras biisisi tällähetkellä. 9½. lopussa oli outo napsahdus :p
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 3. Turhautuneiden tunteiden tehdas 29.01.2004

Haava - 3. Turhautuneiden tunteiden tehdas
jos taustalla olisi särökitarointia ja massiiviset beatit, niin tämä voisi mennä industrialista. mutta asiaan, järjettömän kova soundimaailma ja kaikenkokoisia, -karvaisia ja -makuisia fiboja herättävä kappale. ehkä jotain pientä lisää olisi kaivannut tähän, mutta ei jumalielauta tää on oikeasti todella hyvä! tuo läpi biisin kulkeva rancca iskusoitin on todella vangitseva ja taustalla lymyilevät epäinhimilliseltä otukselta kuulostavat torvisoundit(?) ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan loistavia. fiilis mikä biisiä kuunnellessa putkahtaa päähän: herään melkein säkkipimeässä, metallivoittoisesti rakennetussa huoneessa. nousen ylös, katselen ympärilleni, huone on melko pieni joten mitään elämää suurempia liikehdintöjä en saata tehdä. huomaan vieressäni oven, jonka takaata löydän järjettömän pitkän, ahtaanpuoleisen käytävän, jonka varrella ei ole mitään elämää, pelkkää metallia metallin ympärillä. katosta roikkuu jotain putken tapaisia rääsyjä pitkässä kaaressa, yhtenä röykkiönä. käytävällä kajastaa eräänlainen himmeä, harmaansininen valo ja käytävän molemmista päistä siintää kylmä, metallinen kolke ja epäinhimillisiä ähähdyksiä, pitkiä ja vaikertelevan kuuloisia. lähden kävelemään käytävän toista päätä kohti. metallin kilinä voimistuu ja vaikerteleva ääni lähenee. jalkapohjissa tuntuu tasaisin väliajoin resonoiva tum, tum. huomaan käytävän loppuvan ja astelen tumahdusten vauhdittamana käytävän lopun edustalle. siinä on paksu teräsovi, jonka kyljessä punainen painike. *click* eteeni avautuu huima näkymä jättiläismäisen suuresta, kaiketi hylätystä tehtaasta, jossa ylhäällä painovoimaa uhkaavat jättimäiset betoniterästuhoajatapparakoneet roikkuvat kaltereiden kannattelemina. matkaa alaspäin on todella paljon ja tehdas tuntuu olevan melkein täydellisen ympyrän muotoinen, jonka päiväntasaajaa kiertää ahdas ja huteranoloinen kävelytasanne, jota pitkin lähden kävelemään. kävelyn aikana ympyrän muotoisesta tehtaasta lentelee kipinöitä sieltä täältä ja haju on varsin metallinen. hiki nousee pintaan, kun huomaan vieressäni teräsoven, samannäköinen ovi mikä oli edessäni tullessani tehtaaseen. *click* kurkistan sisälle. edessä on jälleen tuhottoman pitkä käytävä roikkuvine putkineen. kävelen käytävää pitkin ikuisuudelta tuntuvan pituisen matkan kunnes eteeni tulee jälleen teräsovi. *click* ovi avautuu. edessä on jälleen pallon muotoinen tehdasalue, jossa kipinät kimpoilevat metalliseinistä ja tuliliekkejä putkahtelee esiin milloin mistäkin. taustalta kuuluu kokoajan pientä huminaa ja tasaista tum tum -ääntä. en näe siellä ketään. tuntuu kuin koneet eläisivät, mutta mitään muuta elävää ei tehtaassa ole. kurkistan kaltereikon reunalta alas. näen siellä neljä suunnattoman kokoista aukkoa, jotka on todennäköisesti tarkoitettu neljälle maassa lojuvalle tukipilarille. katosta roikkuu kettinkien varassa suunnattoman kokoisia tuhoajahärveleitä, samaisia mitä näin edellisessäkin pallossa. ja päiväntasaajalla on kävelykaltereikko, ahdas ja ruosteinen ja sieltä täältä täysin romahtanut. kävelen kaltereita pitkin kunnes päädyn jälleen ovelle. *click* varovainen kurkistus. käytävähän se sielläkin. kävelen sitä pitkin kunnes näen käytävän keskivaiheilla oven. avaan oven, menen sisälle ja huomaan seisovani samaisessa huoneessa missä alussa heräsin. missä minä oikein olen. miten minä tänne olen joutunut. ja milloin alkaa eu-direktiivien mukainen ruokapaussi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synthetic Spirit - Snowflakes 01.02.2004

Synthetic Spirit - Snowflakes
todella leppoisa balladinomainen kipale, kuuntelin toisella kerralla biisiä silmät kiinni tuolin nojaa alaviistoon liikauttaen. biisi lähtee käyntiin melko sujuvasti lämpöisillä pädeillä ja pikkuhiljaa saa lisää tavaraa mukaan, rumpujen synteettisyys jäi hieman vaivaamaan mutta kun soundimaailma ja sointukulku on muuten todella kauniin kuuloista, niin ei sitä voi muuta kuin nojata taaksepäin ja fiilistellä. lopun pianoilu oli todella mukavan kuuloista. kaikenkaikkiaan kaunis kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 01.02.2004

Blueborn - Feelin' Fine
todella kivaa letkeilyä, laulajalle kaikki kunnia ihanasta tunnelmasta. kertosäe lähtee käyntiin aivan järkyttävän hienosti, en voi muuta tehdä kuin fiilistellä mukana. loistavaa musiikkia, lataanpa kovalevyllekin jotta voin myöhemmin fiilistellä autossa tätä. laulajalla on aivan mielettömän ihana ääni!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 28.10.2003

Niina - Jotain parempaa
noh, oon conayston kanssa aivan samaa mieltä, teknisesti ja taidollisesti huippukamaa, mutta en löytänyt tästä sitten mitään mieltä järisyttävää tai henkeä kuljettavaa. niinan laulut olivat biisissä mielestäni sitä parhainta antia, mutta muuten biisi jätti aika kylmäksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gepu - Ladsaödsa Drumming Experience 01.02.2004

Gepu - Ladsaödsa Drumming Experience
rumpalilta puuttuu oikea rumpusetti ja hyvä kapulapari, tästä experiencestä jäi pelkkä paskan maku suuhun. en keksi tästä mitään hyvää sanottavaa. ladsaodsa, kuuntelin tämän kaksi kertaa läpi mutta siltikin päädyin hyytävään lopputulokseen: tämä kuulostaa huonolta! voisit kokeilla tehdä jotain mielenkiintoisempaa ja lisätä vaikka jotain melodista beattien päälle? tai ihan mitä vaan, mutta kunhan et tee enää tämmöistä ja laita sitä nettiin muiden harmiksi ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jacobe - Girl Party Grans 03.11.2003

Jacobe - Girl Party Grans
biisi pitää otteessaan alusta lähtien, perkussiot ovat todella onnistuneet ja muutenkin biisi on suht koht hyvässä jamassa, paitsi että kitaraleadin volumea olisin toivonut pikkasen korkeammalle. mutta pirun letkeä biisi, en muuta osaa tästä sanoa. groovy!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Premiere of the Funk - Athene Flower 05.10.2003

Premiere of the Funk - Athene Flower
näitä kymppejä tippuu teille vähän turhankin herkästi, pidän vaan tuosta teidän soundistanne ja kun soittokin on niin julmetun taidokasta niin mikäs siinä, kymppi lentää tällekin. aivan mielettömän mukavaa musiikkia, en osaa muuta sanoa tästä. nättiä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Premiere of the Funk - Distance 05.10.2003

Premiere of the Funk - Distance
kaunista, niin kovin kaunista. laulut päälle niin johan lähtis taju. kaipa tämä taas kerran johtuu tuosta teidän soundista, niin kovin hyvästä soundista. mahtavaa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Premiere of the Funk - Penthouse Poolparty 05.10.2003

Premiere of the Funk - Penthouse Poolparty
voi jumalauta teidän soittotaitonne kanssa, milloin julkaisette levyn? perkeleen hienoa kitarointia ja rummut ja bassot potkivat jälleen kerran, taustaälämöinti oli mukavan aneemista ja kaiken kaikkiaan urgh. kiitos tästäkin biisistä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Premiere of the Funk - Meadow & Beaches 05.10.2003

Premiere of the Funk - Meadow & Beaches
ai perkele kun pidän tästäkin, taustakitaroiden letkeys vie mukanaan ja muutenkin on jotenkin käsittämättömän rento fiilis tätä kuunnellessa, herkullista. biisin pituuskin alkaa olla parempaan päin, vielä kun ylittyisi se maaginen kolmen minuutin raja niin johan lähtis. tai mikä jossei vielä pitempääkin, kyllä tämmöistä jaksaa kuunnella
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Premiere of the Funk - Tokyo Nightlife 05.10.2003

Premiere of the Funk - Tokyo Nightlife
huh mitkä soittotaidot, basisti ja rumpali tietää tasan mitä tekee. biisin sointukulku häiritsee hieman, mutta kyllä se parin kuuntelukerran jälkeen rupesi jo tuntumaan toimivalta. yllättävä tyylinvaihdos biisin lopussa ei oikein tunnu hyvältä, mutta kaipa siihenkin ajan myötä tottuu. funkeh
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Premiere of the Funk - Freestylin' Disco 05.10.2003

Premiere of the Funk - Freestylin' Disco
ai kiesus kun pidän tästä biisistä. taustakitaroinnit ovat aivan loistavat, basso soi ja hurisee ja tunkeutuu aivoihini ja rummut vievät ruokahalun hyvällä tavalla. parasta uutta funkkia pitkiin aikoihin, kiitos pojat. vocsitkin ovat varsin nättiä tavaraa. mieletöntä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin 01.02.2004

PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin
laadukasta räppiä toimivassa taustassa, pahan vain kun en ole oikein ikinä saanut kiksejä biisien sanoituksista, yksinkertainen kun olen. piano on todella leppoisan kuuloinen, mutta tuo kitara(ko?) vähäsen falskahtaa korvassa ilkeästi. aloin pitää biisistä toisen kuuntelukerran jälkeen, tavallaan pelottava asia :P tietenkin on pakko motkottaa siitä, että taustat veivaavat yhtä ja samaa, mutta ei se jälkeenpäin hirveästi häiritse. intro on muuten todella heikko, kun en juuri tuosta kitaraäänestä pidä :) mutta kiva ralli all in all.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jesus Burrito - Risin' 21.09.2003

Jesus Burrito - Risin'
aikas kivaa chillausta, voksut on mahtavat ja muutenkin tunnelma on äärimmäisen nätti. biisin pituus vaan on kaikessa säälittävyydessään liian lyhyt, mutta onneksi repeat-nappula on keksitty. pituudesta miinusta, muuten täydellistä hissimusaa. rumpupuoli oli aluksi hieman hämäävä, mutta kyllä noihin korva tottui toisen kuuntelukerran jälkeen jo. nam nam.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pasilan Herttuaat - Mulkku bussikuski (Live @ Wanha Kino) 04.09.2003

Pasilan Herttuaat - Mulkku bussikuski (Live @ Wanha Kino)
aikas kova biisi, vaik sanoista en pitänytkään. kova meno, hurjat skebat, rankat trumpetit. "täähän on vity ku ruotsinlaivalla, tosi hienoa satana." ei mut mä tykkäsin, ja kylläh, aivan mieletön jammailufiilis päällä. hei ottakaa mut vierailevaksi urkuriksi joohan hei! aaah tää on kyl kova biisi, hyppäs mun mp3-soittimeen justiinsa - kas näin. siellä on ja pysyy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trees - release 24.02.2004

Trees - release
alku antaa kuuntelijan odottaa, odottaa, odottaa... mitä? sitä tässä jännitän nyt. bassoa, plim plom. näin alkumetreillä kuulostaa melko turhanpäväiseltä jumitukselta. mitäs nyt tapahtuu. tuo korkealta bassolta kuulostava plim plom -ääni alkaa vedellä omiaan. humm. humm. ei tapahdu mitään. kaksi minuuttia mennyt ja mitään ei tapahdu. plim plom. minimalismia. plim plom. taas tulee humm humm. jotain rummuntapaista aistittavana kaukana taustalla.melko tönköt soinnut. minimalismia kyllä, kivaa kuunneltavaa ei.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gepu - Devious 01.02.2004

Gepu - Devious
varsin outoa rätinämusaa. ihmeellisiä pilipaliääniä sinkoilee ylhäältä alas ja biisissä vallitsee todella epämiellyttävä yleiskaiku. en kuuntele tätä biisiä toista kertaa kaiketi ikinä, koska en saa tästä mitään irti. taidemusiikkia tai ei, mutta tämmöistä en tykkää kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele tero - Music 12.03.2004

tero - Music
turhauttavat melodiat ja tuo pääriffi kuulostaa sattumanvaraiselta luritukselta. jos kerta sidiä teet, niin voisit panostaa omaperäisyyteen ja roimasti. mutta pisteet kuitenkin itse sid-äänistä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - Tears of a Crack Whore 02.11.2003

Hombre Muerto - Tears of a Crack Whore
menetin jossain vaiheessa biisiä kuunnellessa tajuni, mutta sen verran muistan entisestä elämästäni että neljän minuutin paikkeilla oli tämän biisin huippuhetket. rankka biisi, ahdistunein tila tuli tuolla biisin loppupuolella. melkein heitin äitiäni kymmenen euron karkkipussilla korvaan. syvimmät kiitokseni mark t birdille biisin taustatarinan kertomisesta, toi peliin heti mukaan inhimillisyyttä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raja - Schimanski (Live at mokambo) 12.11.2003

Raja - Schimanski (Live at mokambo)
huudatin tätä taustalla ja heitin päälle koskettimilta e-pianosooloilua a-mollissa. fiilistelybiisi. ja niin helvetin hyvä, rummut uhh.. ja muutenkin perkussiot, huilut, bassot, skebat... kaikki mahtavaa, mahtavaa, niin mahtavaa. koskettimia jäin kaipaamaan. tuossa puolenvälin paikkeilla oleva perkussiobattle on järkyttävän hyvä. argh!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mononauts of Moscow - Tsar 606 24.04.2003

Mononauts of Moscow - Tsar 606
tasasta monotrackia, soundit on lämpösiä ja fiilis.. no, en oikein osaa sanoa kun ei ole koskaan tämmöinen tyyli innostanut :P olisi ehkä voinut pistää enemmän hihattia lyömään kompin tahdissa, nyt meno on liian tump tump minun makuuni, mutta kyllä tämä kelpo biisi on niille jotka tästä tyylistä tykkää :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beathoven - ykkönen 25.03.2004

Beathoven - ykkönen
muuten todella tiukkaa groovea, mutta jää häiritsemään ainakin yletön billy cobhamin samplaus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicasy - Matthijs B - Blurred Wonder(SonicasyRmx) 29.01.2003

Sonicasy - Matthijs B - Blurred Wonder(SonicasyRmx)
mukavan kuuloista ja tunnelmallista housea, soundimaailma on kohdallaan paitsi että miinusta tulee tuosta pienestä kitarantapaisesta (?) riffistä joka pyörii taustalla aktiivisesti alusta johonkin 2:30 kohdille. puolivälissä hämmennystä aiheuttaa tuo aika napakka syntsaääni, jonka napakkuutta tosin vähentää nätti kaiku. prkl aina kun tuo pieni 'live'snarefilli tulee niin toivois että samainen snaresample jatkais beatin tahdissa pidemmälle. sonicasy-laatua tämäkin ja artisti lie tyylinsä löytänyt :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele efunkelist - Some Air Through Me 09.01.2003

efunkelist - Some Air Through Me
heh, tästä ois mielekästä tehdä remixi, heltisiskö sulta xm-filu?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - SC2. Hyperspace (Electro Remix) 11.01.2003

Mark Vera - SC2. Hyperspace (Electro Remix)
varsin onnistunut remixi varsin hyvästä modulesta, muttei mikään yliverto kylläkään ole. jotain puuttui alkuperäisestä ja sama pätee tähänkin, mutta äänimaailma on suurimmaksi osin onnistunut ja korvat äkkäsivät muutamia oikein kivoja syntikkajuoksenteluja. muhun uppoaa henk. koht. paremmin elwood-tyylinen doskpop, mutta kyllähän tämmöinen sitäkin oldschoolimpi menee ruuansulatuksen läpi ilman hurjempia häiriöitä. wanhasta fiiliksestä 9, biisistä 7, yhteensä 8 poäng.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeshifter - Earth Ascending (Tekflorist master) 27.10.2002

Planeshifter - Earth Ascending (Tekflorist master)
soundimaailma on tosi chillaava, me likes. mutta jotain tästäkin biisistä jäi puuttumaan ja sen vuoksi kahdeksikko. melodiat oli letkeät, tyyliin sopivat. ehkäpä vika löytyy tuolta beattien puolelta, ainakin tuo yksi haitsu rupesi hieman häiritsemään. mutta overally reippaasti keskitason chillaavaa breakbeattia parempaa tuotantoa, lisää samanlaista niin täälläpäin kuunnellaan mielellään
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. Crab - Custic #1 08.10.2002

Mr. Crab - Custic #1
aijai tää on mahtava, hemmetin mukavat soinnut ja soolot, tekis mieli mennä pianon taakse ja revittää messissä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhoi piisei - Eucalyptus 14.08.2002

vanhoi piisei - Eucalyptus
Mesa like this! Todella kivoja melodioita sisältä kipale, joka rauhoittaa ja todellakin tämä voisi olla jonkun rainan tunnarina. Biisin lähdettyä odotin innolla oliko tekijä lisännyt siihen rumpuja, jotka yllätyksekseni olivat varsin mainiot (itse oisin mitä todennäköisimmin jättänyt rummut tekemättä), siitä plussaa artistille. Toinen huomioimisen arvoinen seikka oli kaikenkaikkiaan biisin kaikki pienet yksityiskohtaiset pimputtelut, pistivät veden kielelle. Kaikenkaikkiaan mukavaa kuunneltavaa, johon ei pääse ainakaan heti kyllästymään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. Crab - C-64 08.10.2002

Mr. Crab - C-64
ai hitto tykkäsin melodioista, pirun kova ja taustatkin pyöri hienosti, tosin toi hihatti rupes seittemännellä kuuntelukerralla ärsyttämään, mutta muuten aivan pro tekele
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. Crab - Plum 08.10.2002

Mr. Crab - Plum
tää on aikas makea..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicasy - Liberty tänään

Sonicasy - Liberty
chill :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - da sexy gal -groove 12.08.2002

D Fast - da sexy gal -groove
kiitoksia kommenteista, kohta saatte porn groovea

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Now And Then 14.08.2002

Sectoid Blue - Now And Then
Hyvä trancekipale, tosin beattiin oisi kaivannut mielellään vielä jotain lisää. Melodiat ovat meheviä ja laittavat jalan tamppaamaan. Tässä biisissä ei fill-inneillä ole tehty suurtakaan showta, muttei ole ollut tarviskaan, sen verran mukavasti biisi rullaa alusta loppuun. Kaikenkaikkiaan hyvällä äänenlaadulla tehty normi trancekipale, kaikille trancenikkareille pakkodownload.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quayside - Locals of the World 01.02.2004

Quayside - Locals of the World
ensinnäkin suurta plussaa lauluista ja bassosta, vetosivat minuun kuin hyttynen ihoon. biisin soundimaailma on todella nätti ja sointukulut tarpeeksi erilaiset. intron kökköys pelastuu biisin lähtiessä kunnolla käyntiin ja outro taas pistää hyvän paketin kunnolla kasaan. tästä haluaisin tehdä remixin, enimmäkseen noiden laulujen takia. teinpä hurjasti ja kuuntelin laulun pariiinkin otteeseen, sen verran kivaa hötöä löytyi sieltä täältä että mielenkiinto pysyi kuosissa. en mä tästä oikein osaa muuta sanoa, kuin että ei käy tylsäksi oikein missään vaiheessa, ehkä jonkinlaista c-osaa olisi kaivannut vielä tähän mutta hyvin toimivaa tavaraa näinkin.