Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 62 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elemental Fury - Static Acrobatics 18.06.2010

Elemental Fury - Static Acrobatics
Aivan sairaan hyvä! En tätä o ennen kuullutkaan.. Bassline on jälleen tosi hyvä ja soundit muutenkin kohdillaan. hiukan enemmän erilaisia kikkailuita vois harkita et laittais johinkin kohtiin (masterin cutofin nousua/laskua, grossbeat fiksusti käyttäen) Kyl tää tyyli vaan sulle parhaiten sopii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeti - Saronite 10.05.2009

Jeti - Saronite
Mehevän kuulosta. Aika paljon tulee mieleen JS16 biisit ainakin ton basson puolesta. Melodian puolesta puuttuu se koukku. Tän biisin olis voinu vielä enemmän rakentaa ton hyvän ja mehevän basson ympärille, mutta kuunneltavaa kamaa tämäkin silti jo on. Faniksikin täytyy ryhtyä. Selkeesti kuitenkin parempaa kuin perus trance mikseris.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Houseworks - Garden At Night (Shine Fish The Gardener Remix) 09.10.2008

Northern Houseworks - Garden At Night (Shine Fish The Gardener Remix)
vai löytyy mikseristäkin näin hyvää housea. on kyllä taidokkaan kuulonen ja erittäin menevä! tällänen tanssittais myös baarien lattioilla..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeti - Imperial Fantasy 10.05.2009

Jeti - Imperial Fantasy
Hyvä ja menevä basso tässäkin. Vaikutteita tuntuu olevan aika paljon JS16 biiseist ja hyvä niin. Tää tuntuu olevan hieman parempi ku toi ylempi biisi. tykkään. Parannusta vois koittaa tehä melodia osuudelle. Rummut mätkii hyvin ja hyvillä soundeilla myös basso loistaa olemassa olollaan. Melodiaosaan vaan pientä hiomista jokaiseen biisin mitä teet. Soundillisesti kaikki tuntuu jo nyt olevan kunnossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Inspira 04.08.2008

Labtracks - Inspira
tästä projectista löytyy kyllä fleeticerin parhaat biisit! paljon erilaista kokeilua ja kaikenlisäks vielä hyvin onnistunutta.. tänne olikin nyt pakko faniutua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absolute Zero oldies - Solarfall 12.09.2006

Absolute Zero oldies - Solarfall
wou;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - DCX - Flying High (Cid Inc radio edit) 15.01.2006

Joel Kalsi - DCX - Flying High (Cid Inc radio edit)
basso on tosi hyvä! niin sairaan fatti!! ja muutenki vetää hienoo kuvioo. muuten hyvää clubimusaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absolute Zero oldies - Autumn voices 16.01.2006

Absolute Zero oldies - Autumn voices
aku
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marko Siren - Load - Scale (Marko's Pumppu Mix) 07.12.2005

Marko Siren - Load - Scale (Marko's Pumppu Mix)
on muuten erityisen hyvä biisi!! tykkäsin tosi paljon. leijailevaa trancea ja just hyvin kompuralla saatu pomppivaks, hyviä väli effectejä ja niin kuunneltavaa musaa. clubeilla tälläst mieluusti kuuntelis. tekis mieli kymppi antaa... no hitto! annetaa. täs biisis on taitoa käytetty. täytyy kyl koneelle imuttaa ja parhaimpiin biiseihin lisätä.:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yachana - Coral Reef 15.09.2005

Yachana - Coral Reef
biisi lähtee hyvin käyntiin ja hyälaatusilla soittimilla. yllättävän hyvä biisi muuten ku tälläi paremmin tarkastelee.;) melko perustrancea.. mutta erittäin kuunneltavaa silti! tykkäsin erityisen paljon tosta lopusta 4.50-5.10.. jos ihan pelkästään ton taustan päälle olis jotain kunnon tiukkaa sahasoundia saanu upotettua ni numero olis varmasti pyöri 9-10 korvilla. mut nyt 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Climatizacion 16.08.2005

Outset - Climatizacion
miksauspuoli erittäin ammattitaitoista. aika samalla meiningillä mennään ku 2017 biisiskin.. mut hyvää tää taas. kunnon euroo!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paoçala - Alek Száhala - Chimaera (Trance edit) 08.09.2005

Paoçala - Alek Száhala - Chimaera (Trance edit)
tää on selkeesti yks mikseri.net:in kovimmista ja menevämmist trance biiseist!! siis tää vetää niin tunnelmaan ku tätä kuuntelee! melodia niin mieletön! tekee mieli huutaa!!:D 3.17-3.19 on aivan loistava breikki tohon väliin ja siinä jo tuntuu et kroppa sekoo.. mut tätä biisiin oon jo vähän aikaa kuunnellu ja tosi loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Uranium 09.06.2005

rewind - Uranium
jotenkin nää rewindin biisit van iskee muhun.. tosi hyvä miksaus kaikis biiseis, kuulostaa hyvinkin ammattilaiselt jo.. rummut on ainakin sellatteet mist tykkään ja paljon! myös jo niin usein käytetystä acid soundist ootte saanu hyvinkin oman kuulosen! pahaa ei täst ny oikee o sanottavaa vaan tää kolahtaa muhun hyvin! ja tätä vois just kuunnel oikeestaa ihan mis vaan! ei ehkä mikään tanssilattioiden kuningas biisi mut ajanviete biisinä mitä loistavin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele wdm - pace junkie 06.05.2005

wdm - pace junkie
tää biisi on taas aivan mahtava!! siis jumankauta ku mä oon ihan sekasin tääl ku kuuntelen näit sun biisejä!! kaikki biisit on täysii kymppejä! aivan loistavaa meininkiä! jatkat vaa samaan rataa ni hyvä tulee"!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absolute Zero oldies - Harmony 30.03.2005

Absolute Zero oldies - Harmony
no täytyy ny sanoa että tosi hyvää työtä taas! soundit mahtavat! ja ne on just sellatteet ku oot niist halunnu tehäkkin.. varsinkin piano taustal on hyvänkuulonen taas kerran. effecdtejä jälleen kerran tarpeeks mutta ei liikaa. 2.20 kohast lähtee tollanen hieman 303 tyyppinen bass-soundi kyl hyvin.. aivan mieletöntä! ku tähän biisiin vie sais ujutettua laaser- ja strobovalot ni olis kyl hyvä meno sit!;D ei voi kyl ku taas vaan tykätä! tälläst ei kukaan muu osaa ikinä tehä! soundit on meinaa niin erikoisia! ja toi bassline vetää kyl hyvää kuvioo tuol 3.30 kohasat lähtien.. mahtavaa jälleen kerran! jos tosiaan joskus levyn teet ni olisin ostaja heti! ja ehkä jopa levy-yhtiöille tällänen olis aika herkkua... ei tälläst o koskaan ennen missään kuultu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (original promo) 25.03.2005

C-4 - San Diego (original promo)
alku on erittäin hyvän kuulosta. lupaa paljon! nariseva soundi taustalla vetää kyl hyvin! rummut on hyvät myös, ja ain välillä tulee kivoja pieniä fillejä.. ja varsinkin pikkufilleissä oleva snare on siisti! tää biisi ei oo ehkä enää niin perustrancea.. melodian puolest tää menis jo tohon melodiseen trancee.. ja melodia on muuten just hyvä, erikoinen ja hiukan jopa surullisen kuulonen, mutta mahtavan basslinen kanssa tää hakkaa ja kovaa! tosi menevää! tätä on niin hienoa kuunnella koska biisi poikkeaa hyvin perus trancetuksesta! puhdas biisi kaikin puolin. soundit sopii biisin kuin nakutettu. tää vie niin mukanaan! järjetön bassline vie tän biisin ihan omille luvuilleen! helvekon hyvää työtä! on näitä jo kyl odotettukin..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflected - Postmortem 10.03.2005

Reflected - Postmortem
no äänen laatu oli jotenkin tunkkanen. myös rumpuihin olis voinu tehoa pistää lisää... mutta biisin idea oli hyvä! siis rakenne ja melodiat oli hyviä.. laulu oli myös melko omaperäistä.. kitarasoolo muuten pelasti kyl tän biisin! se oli hyvän kuulonen kyl!! ja nyt biisi sitten sortu hieman itsensä toistoon! lyhyempi biisi olis ainakin mulle ollu kivempi! mutta hyvä näinkin! hiomista vielä vaan lisää niin siitä se...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - End Of Fear 30.03.2005

Mikko L - M1cH0 - End Of Fear
tosi menevää!! ehkä parasta täs on toi mehevä bassline! mä ainakin tykkäsin!! täst olis jopa kiva joskus remiksiä väntää... sen verran hyvältä kuulosti..:) ihme kyl ku biisin keskiarvo ei tota korkeampi o..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Tune - Fly 03.05.2005

G-Tune - Fly
uus tuttavuus kokonaan tää g-tune. mut hyvää tää on! varsinkin kick on sopivan pehmee mut samal se iskee kyl ja kovaa! alku on erittäin lupaavaan kuulosta hienot efectit taustalla tuo tähän biisiin kyl tunnelmaa. nyt tuli mukaan toi leadi.. eehkä olis voinu jotain efua laittaa lisää.. tuntuu liian kuivalta. ja muutenkin leadin kuvio ei kovinkaan kummonen o. nyt tulee toi ensimmäinen suvanto vaihe. kuulostaa kokonaisuudessaan hyvältä ja taustalla tuleva hiljanen joku rumpu zsydeemi sopii siihen kans hyvin. kaikki muut on hyvin onnistunu mut jotenkin melodia ei napannu. mut kuitenkin hyvin nautinnollista musaa! ja muutenkin pitkän lopnu takia tää on hyvinkin dj ystävällinen versio..:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absolute Zero oldies - Sonority 16.02.2005

Absolute Zero oldies - Sonority
biisi on taas hyvin laadukasta! niinkuin aina! rummut erittäin hyvin eroteltu ja muutenkin soundit tulee just niin ku pitääkin.. miinusta kyl tulee tost liian hiljasest bassost, mehevämpi basso on kyl enemmän mun mieleen..;) alusta liikkeelle lähtevä leadi on niin karkkia korville!! oikee trancemainen ääni. biisin on myös hyvin ujutettu erilaisia pimputuksia.. ja sit taas mukaan astuu toi absolute zeron jo lähes tavaramerkiksi muodotunut hemaiseva breikbeat kohta! siis jumalauta! meikä leijailee jo pian mee vintissä..;) jaaha, nyt sit sekoo pää!!!:D 2.45 kohast lähtevä tappavaakin tappavampi mielettömän kova ja herkullinen melodia! AI ETTÄ! mult tulee pian..;) herkkua herkkua!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dougray - Lifetime (Remix) 17.11.2004

Dougray - Lifetime (Remix)
tää biisi on kyl hyvä! miksaus on mun mielest ihan kohtuullisel tasol.. ja muutenkin kaikki soundit tulee hyvin! miten ootkin tost basarist saanu noin siistin kuulosen.. tollanen pehmee mut silti myös sellanen menevä...X) rummut kokonaisuudessaan on hyvät! myös melodia on kivaa kuunneltava. hyvä soundi leadina. vaikkei tää biisi nyt niin perus trancetuksesta poikkeekkaan mitenkään erityisesti ni tää on silti hyvin toteutettu biisi. biisi on hyvin "täytetty" esim. taustal tulee koko ajan hiljasella volumella tosi siistejä soundeja!!! paikoin niitä tausta ääniäkin olis voinu nostaa enemmän esille.. mut hyvä näinkin! selvä ysi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absolute Zero oldies - Eternal Sounds 31.10.2004

Absolute Zero oldies - Eternal Sounds
jahas! tää on kyl tosi namu biisi!! nyt tuntuu että mr Absolute Zero on noussut tason ylemmäs musiikkialalla!! tää kuulostaa jo tosi hyvältä! täst ei voi muutaku nauttii! koska soundit on erikoisen hyviä, erikoisa melodioita ja biisin rakenne on mahtava! breikki kohta on myös kuin taivaasta!!=) ei vaan paljoa jaksa ny komeentoida mut jos joku antaa täst alle 9, ni sillon sen musiikki maku on tosi huono!! täst ei voi muuta kun nauttia!!! tää on helppoa kuunneltavaa mut silti niin monimutkaista!! kukaan ei tääl mikseris osais tehä tälläst biisii!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Michael Ridgeisland - The Sun (RadioMIX) 18.01.2006

Michael Ridgeisland - The Sun (RadioMIX)
yksinkertasesti niin tunnelmallista ja hyvää! varsinki toi ihme organ ääni on niin hyvä! ihme ku ennen en o susta mitää kuullu... mut hyvä on kyl ja tulee tätäkin taas vähän varmaa kuunneltua..:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SHHOK - Biittisampleri 2004 09.09.2005

SHHOK - Biittisampleri 2004
en sit tie nut toi 0:31-0:49 beatti on niin hienon kuulonen. hitto ku tota beattia vois josain kuunnella ilman räpätyksiä. ja sitten toi 0:49-1:03 beatti on kans loistava! ei tälläsiä beatteja kuule ainakaan misään nyky-suomiräpis tosi hienoja taustoja nää kyl kaikki on. jotenkin huomaa että taitoa löytyy 3/3a:n verran...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Forecast - Blasted Away 10.10.2004

Trance Forecast - Blasted Away
tosi erikoisia hyviä kikkailuja eri soittimilla! erittäinen menevä biisin alku! erikoisia oli juu soittimet aika paljon perus trancesta poikkeavat... jostain soittimista en kyl tykänny... ihan kivat oli myös melodiat.. ja sit aina sillon tällöin tulevat tollatteet arpeggiattoori jutut toimii tosi hyvin..! ei jaksa ny paljoo kommentoida.. mut tästä on sit taas kyl hyvä jatkaa! faniks täytyy kans ny liittyy..=)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Flying Without Wings 16.10.2004

Speed Freek - Flying Without Wings
alku alkaaa perus speed freeekilllä eli kunnon kamaaa....hyvät saundit ja rummut ja hianot filtteröinnit...toi syna saundi on ihan pirun hyvä...tos 2 minsa kohdal alkaaa hyvät padit ja piano nousee koko aja kovemmax ja piano ääni on hyvä ja melodialtaaa tosi hyvä...ja sit nousee toi liidi mikä on hyvä...toi biitti potkii muuten ihan pirun hyvin ja biisi on muutenkin erinomainen, miksaukset kunnossa ja rakenne ...selvä kymppi
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele wdm - hyperion 10.10.2004

wdm - hyperion
siis aivan mieletön biisi!! siis tosi hyvää! miten oot saanukkin tosta basslinest noin mielttömän!!?? sä oot kyl niin fanituksen ansainnu kaveri että! rumpukikkailut on niin hyvin tehtyjä! ei juma, tää on niin hulluu mättöä että!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cleak - Where have they gone? 19.08.2004

Cleak - Where have they gone?
minua noi melodiat ei niin hätkäyttäneet, mutta hyvin tän biisin kuitenkin oot tehny! ehkä hiukan liikaa perustoistoo.. joku kiva arpeggio tsydeemi olis toiminu täs erittäin hyvin! kivoja effectejä ja mukavia filtter kikkailuja löytyy myös..=) enemmän olis tarvinnu lisää väriä... muuttaa sointukulkua ja jotain erikoista leadin vääntöä.. mut erittäin fresh kappale!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Simplified Sounds (Speed Freek remix) 11.08.2004

Human Sound - Simplified Sounds (Speed Freek remix)
alun rummut/percussiot ovat mitä mainioimmat! kickistä on hienosti otettu matalat äänet pois! sit mukaan tulee hyvä, mehevä kick ja miellyttävä bassline, joista mä ainakin pidin! kohta 2,10 alkava saha-pad on mainio!! tosi haikeaa, taustalla tuleva naisen ulvonta sopii tohon mielettömän hyvin! ja sit siin alkaa se melodia joka toimii tosi hyvin! varsinkin leadin filtteröinnit on onnistunu! täs biisis on jo meininkii!! tosi menevää clubimätkettä! kyl tätä kuuntelee! kertosäkeeseen mukaan tuleva arpeggio on tosi hyvä ja täyttävä! mielenkiinnon ylläpitävä biisi tää on! sopivan pituinen myös! extra herkkua tuova breikki kohta löytyy myös! voisinpa jo sanoa että tää vois olla parempi ku alkuperäinen biisi... niin hyvä tää on! niin täyttävää paljon eri instrumenttejä jotka tuovat väriä tähän biisin! verrattuna a98 remixiin, on tää biisi parempi! tää sentään kuulostaa alkuperäiseltä! ja mun mielest remixin pitää kuitenkin alkuperäistä biisiä muistuttaa! täs on hyvin korjattu alkuperäisen biisin virheet! nyt esim. bassline oli kovemmalla yms.. voin olla aika varma että tän biisin keskiarvo tulee nousemaan aika paljon!=) loistavaa työtä! Speed Freak rules!;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Simplified Sounds (a98 remix) 09.08.2004

Human Sound - Simplified Sounds (a98 remix)
alku ei ollut kovin menevä.. olisiko johtunut tosta hyin pitkästä pelkästä rumpuloopista! mut sit tuli mukaan toi aivan mielettömän hyvin onnistunu bassline! hyvin oli taas effectejä joista tuli plussaa! ja sit toi leijaileva piano hiveli korvaa! ja siitäkään en tykänny ku toi pad meni eri säveltä ku toi basso! mut omalla tavalla tääkin on hyvä tekele! mut alkuperäinen oli kyl menevämpi! miksaus on taas huippuluokkaa mut se ei pelasta tätä biisiä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - El Cielo 28.07.2004

Speed Freek - El Cielo
kovaa vääntöä! alun perusteella pistäisin hardtrance genreen.. mut sit ku alkaa toi nostattava pad ni se vie biisin melodic trancee... rummut oli muuten hyvät mut sielt erottu ehkä liikaakin toi tampuriini... no ei se silti niin haittaa.. biisin bassline on mahtava! ja muutenkin biisi on täytetty hyvin! sielt tulee jokin kiva sine pimputus... sopii tähän just hyvin! melodia on myös hyvä! ja kivat effecti kikkailut sopii tähän hyvin! kyl tää on taas lähes huippuluokkaa! mielenkiinto säilyy täs biisis!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kupez - System Malfunction 27.06.2004

Kupez - System Malfunction
menevä alku! tosi hyvät effectit olit alkuun heittäny! tosi oudot! muutenkin menevää psytrancee.. nopeempi tempo olis voinu ol vie parempi.. kivoja breikkikohtia, hyvin tehtyjä..! haitsut olis voinu paremmaks laittaa.. jotain erikoisempaa haitsu systeemii.. clappi oli tosi hyvä! varsinkin toi jättävä reverb sopi siihen! kick oli myös sellast perus infected mushrooms tyyppistä.. no mutta hyvä biisi vaikkei melodia ollut yhtään mistään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Fastlane (radio edit) 16.03.2005

digeon - Fastlane (radio edit)
kiitosta paljon vaan kaikista kommenteista!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Duralle - Reverense 09.06.2004

Duralle - Reverense
yeah! I really enjoy this track!=) pretty good music you do..! longer version might be better than this versio! I am your fan now!=)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ReakTic - Under Pressure Audioplacid[Mix] 07.06.2004

ReakTic - Under Pressure Audioplacid[Mix]
taas hyvä biisu! biisin perusrakenne on taas hyvä! paljon eri filttereillä leikkimistä! ja toi distorterbaas-soundi tulee HYVIN!! muutenki melodia on sellast sopivan rauhallist joka johonkin tilanteeseen sopii hyvin! enemmän voisi ol silti jotain kivaa breikkii.. mut tää tulee kyl taas hyvin!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ReakTic - Synergy Basic Mix 07.06.2004

ReakTic - Synergy Basic Mix
tosi kivan kuulonen! biitti tulee kyl just hyvin! biisi on hyvin täytetty, paljon eri efuja ja miksaus on melko hyvää! aika perus-melodia ja pakollinen sahaleadi!;) ei silti meikää haittaa!! miinus puolta tulee kans siitä että biisi ei kestäny paljon mitään!! tällänen pläjäys vois kestää 7minuuttiakin! eikä silti pilaisi biisiä! pidin paljon! ja nyt meen kyl faniutuu! sus on oikeesti potentiaalii kehittyy hyväks artistiks!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quasi-Motor (psytrance, psy-house) - RetRox 31.05.2004

Quasi-Motor (psytrance, psy-house) - RetRox
tykkäsin! erikoisia, hyvin vedettyjä soundeja! myös biitti oli erikoinen! ja toi 303bass tuli niin VITUN HYVIN!! hyvää säröä ko. soittimessa!:) enemmän voisi tulla myös jotain muita soittimia! jotain ns.täytettä olis tarvinnu.. effectien käyttö oli hyvin hoidettu, mut silti olis kaivannu enemmän niitä effectejä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dérange - Aphelion 30.05.2004

Dérange - Aphelion
vau!! sun biiseihin voi kyl aina luottaa aina tulee varmaa hienoa, erikoista matskua!! rakenne on hyvä! kick jyllää hyvin! ja bassline tulee myös hyvin! pad menee kans hienosti! täst tulee kyl niin mieleen system f:n biisit! mikä ei suinkaan ole huono asia! kertosäekohtaan voisi enemmän laittaa tavaraa jokin kiva lead-arpeggio taustal.. tai vastaava! mut siis effectejä tarpeeks ja siis taattua clubikamaa! nyt pyöri taas numero siinä kympin ja ysin välimaastossa... mut en vieläkään anna 10! saat vaan 9.. koska jotain biisi olisi vielä tarvinnut.. ehkäpä melodiapuolta olisi voinut laittaa vielä menevämmäksi! mut taas tiukka paketti joka pysy kyl koko biisin ajan hyvin kasassa!!:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Dynasty - After All (Etrozia Remix) 07.06.2004

Trance Dynasty - After All (Etrozia Remix)
tosi kova biisu!! erikoisii soundeja jonkun verran! erottuu sen takia hyvin massasta!=) bassline erittäin kovaa luokkaa! kick potkii mitä parhaiten! haitsuja sais olla enemmän ja laittaa niitä leveemmälle alueelle!! myös miksaus on onnistunut sillä mikään ääni ei ainakaan omaan korvaan tunnu lyövän yli! täst biisist vois vetää kyl vieläkin pidemmän version! täs biisis on sitä jotain! täytys ny imuttaa tää biisi myös! ja lisää tälläsii!! saat 10! ja tää 10 on vast kolmas jonka tääl mikseris oon jakanu! tää biisi siis tosiaan oli vitun hyvä!!! ja tällanen biisi pitäis menestyy myös muuallakin ku vaan mikseris!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1986 - Sunlight (Soundseekers Radio Edit) 09.06.2004

1986 - Sunlight (Soundseekers Radio Edit)
tosi letkeetä! mahtavat rummut!=) pidin niist tosi paljon. muutenkin mukavasti erilaisii efectejä ja myös noi kivat piano/pad riffit oli hyvin vedetty! pidin kyl oikeestaan tosi paljon!=) biisis oli kans hienot viulut! tuli nekin hyvin..!=) selvä 9! kymppiin ei kyl vie ollu ainesta....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MjN: Classics from the year 1999-2002 - Second edit 13.05.2004

MjN: Classics from the year 1999-2002 - Second edit
tää biisi oli mahtava!! pidin täst ihan sikana!! tää oli ensinnäkin hyvin vedetty ja miksaus tuntu olevan niin ku sen pitäiskin olla!!:) tykkäsin erityisen paljon tost ihme "räkä"soundista tos biisin keskivaiheen kohalla! hakkas kyl hyvin! ysiä en täst kehtaa antaa, ni pistetään sit 10 =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manhattan Sun - Sunburn 14.05.2004

Manhattan Sun - Sunburn
biisi lähti aivan mielettömän hyvin käyntiin! heti tuli sellanen olo et olis josai clubilla.. jotenki toi sahaleedi oli heikko ja tuli ehkä hieman liian kovaa... ja bassoraita tuli liian hiljaa! basso kuvio oli aivan sairaan hyvä! tuli niin mieleen dallas superstarsin levyn biisit! oli niin mukavan kuulosta!! en o vähään aikaa löytäny mikserist tälläst löytöö... ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Forgotten 30.04.2004

Axoldies - Forgotten
joo no melodiat oli ihan kivoja! ja taustal tuleva bongo/sun muut loopit sopii tähän kyl hyvin! no mut ei potki kunnol ja siis miksaus tuntuu olevan aika puuttelista! mut kyl tätä ny kuuntelee.. vähän atb:n tapast musaa rauhallist trancee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic - I Love You 28.04.2004

Chromatic - I Love You
kyl on muuten hienoo ja "koskettavaa musaa" tää on just sellanen biisi ku muija makaa sun sylissäs ni tälläst vois sillon just kuunnel!!=) aika poikkeukselliset lahjat omistat! hienoo! annan silti vaan 9..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmic System - Go-A-Head 04.05.2004

Cosmic System - Go-A-Head
hyvä biisi.. ainakin miksaus tuntui olevan kunnossa!! ja toi melodia oli liikaa tollanen perus arpeggiattor-tyylinen! siit en kyl pitäny! mut kokonaisuus ratkasee ja kyl tää oli sellanen 9! ja muutenkin soundit tuntuu olevan aivan huippuluokkaa ja biisist huomaa et kokemusta on biisien teosta!:) mun on silti vaan annettava täst 9! mut kyl jätkä osaa!!!=)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Kemeli - Kameli kemeli 29.06.2004

DJ Kemeli - Kameli kemeli
nyt on oikee hieno biisi!!! ei perhana! miten noin upeen kitarankin saanu tähän! muutenkin niin siisiti biisi!! tulee niin hyvä mieli!=)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJNizu - Waste of time 14.06.2004

DJNizu - Waste of time
bassline mahtava! pidin siit ihan sairaasti!! mut sit se vaan loppu..ja tilalle tuli perus bassorenkutus!:/ tausta looppi oli myös siisti! kick särkee jatkuvasti! biisin rakenne ei ollut mikään kovin hyvä! olis kiva tietää et kui paljon oot tässä käyttäny valmiita looppeja!! mut jos niit et o käyttäny ni on tää kyl oikeestaan ihan hyvä! miksaus heikko! ja melodiakaan ei kovin hyvä oo! samanlaista koko ajan...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [delphion remix] 02.06.2004

Charayana - Liberation [delphion remix]
tosi mahtavaa!! tykkän täst sit niin paljon! eihän täst voi paljoa mitään pahaa sanoa! vokaalit tulee niin hienosti!! hieman sellanen surullinen biisi.. bassline vedetään kyl sit niin hyvin! ja kick on niin onnistunut! nyös melodia on rauhallista josta mä ainakin tykkään! taustalla tuleva perussaha-soundi tulee just hyvin! täyttää biisii! ja tulee myös hyvin! kyl sen huomaa et on ennenkin soitellu! oon sun fanis ollu jo kauan! en aluks ees tienny et olet suomalainen artisti! kaverin luona kuulin eka sun biisejä ja rakastuin niihin heti! ja numero on sit niin ehdoton KYMPPI!=)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AREA X - Multicore 16.06.2004

AREA X - Multicore
pidin kyl erityisesti rummuist!! mahtavat! mut toi bassline ei oikee iskeny.. myös tosi kivat scratcausvoksut!! ja mun korvaan ainakin tuntu et tempo olis liian nopee pienempikin olis riittäny.! vaiks 185-190.. mut toimi ihan hyvin näinkin! aika psycedeelist!! ja sit olis vie tarvinnu lisäks jotain syna soundeja...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Strike Force - Emotion Overdose 14.06.2004

Strike Force - Emotion Overdose
Hieno idea biisis!! mut erittäin huono miksaus! tuntuu jatkuvasti puuroontuvan hieman! Siis tosi hienot melodiat!! ei perhana! biisin rakenne on muutenkin hyvä!=) Ja kick...se ei kuulu lainkaan!! nyt foorumeita lukemaan ja miksausta tekemään! basslinea ei myöskään kuulu muutakun hiljasis breikki kohis ja ainakin bassline on helvetin hienosti vedetty!! kompuraa ja eq:ta! siinä se! miksaat uudestaan ni sit biisi on niin selvän kympin arvonen!:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Terradia-DrowningInDreams(Incolumis rmx) 09.05.2004

Incolumis - Terradia-DrowningInDreams(Incolumis rmx)
joo elikkä ainoo mikä täs on hyvää ni se että tää kuulostaa jo "kunnon kamalta".. siis miksaus osataa kuullun mukaan hyvin!:) mut siis täst biisist ei sit kyl oikee mitään kerrottavaa oo! ku aika vaisun olonen tää kuiteskin oli! en muita sun biisejä o vie kuulluu, mut tää ei kyl vie vakuuttanut mua! no joo mut just toi äänimaailma on kyl kiva! mut tähän todellakin tarvis jotain menevää kamaa myös! aivan liikaa itseään toistavaa!! ei mitään melodiaa vaan aoinoostaan toi ihme vokaali effecti! ja toi sama bassoraita! ei tätä oikest jaksa kauaa kuunnella! näillä aineksilla pitäis tulla myös jotain hyvinkin hyvää!!;) saat vaan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Uplink pres. Cosmik - Le Soleil Glorieux 30.06.2004

Uplink - Uplink pres. Cosmik - Le Soleil Glorieux
juma mitä vääntöö!!! en o sit taas vähään aikaan noin hyvää basslinee kuullu!! ja kick ja clap jyllää kyl niin perhanasti!!! paljon kaikkii kivoja pikku sine-pimputuksia mitkä sopii tähän niin hyvin!! tosi hyvät soundit ja tuntu et miksaukset olis kans kunnos..! ja tää melodia!!! et sit tie mut leijun just aivan taivais!! mahtavaa!! ei perhana!!! leadin kuvio on just niin hienoo! tää on niin täyteläistä! hyvää!! pituus on myös hyvä! no sellatteen parannuksen olis tietty voinu koittaa ku olis tota pää sahaleadii kirkkaammaks laittanu jollain cutoffilla tai vaan jollain eq:lla... tää biisi on erilaista ku muut tääl mikseris! samaa rataa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aqua Phonics - Intro 20.06.2004

Aqua Phonics - Intro
kyl tykkäsin ainakin alku lähti ihan hyvin liikkeelle ja jotain pientä kikkailuu huomas filttereillä tehty! no basslinestä en nyt niin paljoo pitäny! mut toi oli kivan kuulonen toi darude tyyppinen tikitikitikit!=) ja sit tuli mukaan kovat distroterbass väännöt! tolatteest just pidän ja ne kuuluu kans tranceen! kivoja breikki kohtii on kans! ja sit lähti hienosti flangerilla joku outo breikbeat!=) mut melodiaa olis voinu vääntää erillaisemmaks.. melodia ei oikein napannu! mut paljon erikoisii soundeja! ja PALJON erikoisii breikki kohtii!! ja filtter vääntöjä! mut biisin rakenne oli kokonaisuutena hyvä ja eikä täst niin paljoo sit vikaa löydäkkään! 9- olis se numero!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele silence - Shine on me 28.04.2004

silence - Shine on me
ekax bisix ihan mukavan olonen! tietty miksaust ei paljoo o tehty jos kerta on eka biisi! mut siis ei o ainakaan saman laist peruskamaa ku moni muu biisi tääl! täst on ainakin hyvä jatkaa!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Simplified Sounds 31.05.2004

Human Sound - Simplified Sounds
vau! tosi kivankuulonen biisi! lähti kyl heti alussa jo hyvin potkii! ja kaikki soundit oli lostavasti esillä! mikään ei tullut liian kovaa!:) Ja tää melodia iskee kans syvälle! toimii tosi hyvin!! ihmettelen jos ei biisi levylle päädy! olit hyvin noi bongot sin vetäny!=) biisi saa heti plussaa ku siin om bongoja! tää muuten on tosi vauhdikas!! mun on pakko ladata tää koneelle!! tuli sellanen dallas superstars:in biisit mieleen! siis tää on ny aivan mieletön!!!!!!=) niin selvä kymppi tippu nyt!! 10++ :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pitch Alert - Fastlane 14.11.2004

Pitch Alert - Fastlane
vai että fastlane..;) pakko kommentoida ku onhan tää kuitenkin saman niminen ku mun biisi!!=) tykkäsin! tosi nopeaa menoa! bassline on mielettömän hyvin vedetty!! ja sit toi ihme trancelead soundi...oi että!! täst on lähes pakko tykätä! edes tän tapasta musaa en tääl mikseris ennen o kuullu..! alusta asti biisi laittoi hymyilemään! aika paljon vaan samoja elementtä eikä ollut paljoa vaihtelua.. mutta kyl tää silti hyvältä kuulostaa!! voit ol varma et mä tuun tätä vie jossain soittaa!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Sentinel (original mix) 01.06.2005

Incolumis - Sentinel (original mix)
okei! tää biisi on tosiaan hyvä ja pikkuveli on mun tunnuksel jotain kommenttia kirjottanu. voit pyyhii ton ylemmän kommentin kokonaan pois!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Sentinel (original mix) 09.05.2004

Incolumis - Sentinel (original mix)
no joo! ehkä mä en vaan pidä tällätteest musast! ku ei uppoo!! ei sitten millään! väännä joku kerta joku mieletön biisi jos olis myös melodia! koska tää on kyl ny ihan liikaa "sitä samaa"!! en voi antaa 7 parempaa, sillä vaix biisi on hyvin tehty ja kaikki soundit tulee hyvin ni ei tää o silti hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Kauas (Lightspeed Mix) 20.06.2004

Fakap - Kauas (Lightspeed Mix)
huomas jo heti alussa että miksaukset on kunnossa! ja sit siit lähti sellanen melko perus popitus.. mut sit ku tuli toi niin mielettömän hieno piano pimputus ni se loi niin hyvän tunnelman!!=) kyl huomaa et musiikkii oot kunnol opiskellu! ei tollast piano melodiaa vedäkään ihan kuka vaan! ja muutenkin ku trance biiseis pianoo kuulee on se yleensä sellast tönkköö tasapaksuu! mut täs tuli hyvin pianolle volumi vaihtoa! ja bassline oli kyl tosi kova! ja hyvin effectejä ja biisi oli muutenkin hyvin täytetty! rakenne hyvin kohallaan! ja kivoja breikki kohtii löytyy myös!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Kemeli - Kemeli on laiffii 29.06.2004

DJ Kemeli - Kemeli on laiffii
hahahahahaha!!!!!! =) =) =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GP[Old Trax] - Heavens Gate 29.04.2004

GP[Old Trax] - Heavens Gate
joo no ihan oli kiva biisi! ehkä soundit eiollu aivan balanssissa vaikka hyvin oli silti soundeja panoroitu... mut ei ollu silti ihan vie sellast clubikamaa.. soundit ei ollu ihan puhtaita mut pakko tän biisin oli silti kuunnel loppuun. kasi en viitii antaa mut 7½ olis mun mielest sopiva!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Ignition (original mix) 13.06.2004

C-4 - Ignition (original mix)
en tie kun en ennen tätä o arvostellu! koneelle latasin jo viikko takasin! mieletön! oon yht fiiliksis ku sillon ku kuulin k-systemin supadupasoundin!! tää biisi räjäyttää tajunnan!! toivottavasti pistät tän siihen kisaan! olis hyvä et mikserin ulkopuolisetkin kuulis tän!! jos tää ei pääs levylle ni teen sit jonku sortin protestin!!!;) varsinkin toi aivan sairaan hyvä/ erikoinen lead systeemi/melodia saa mut haukkomaan henkkee!!! täst jää niin toi melodia mieleen! kovin biisi mitä mikseris oon kuullu! pituuskin on just hyvä! miksaus on radio edit tasoa! toimii mis vaan! en käsitä miten oot voinu tollattee melodian keksii!!!=) ja tää biisi on siit hyvä et PARANEE KUUNNELTAESSA!! en ees tie kui monta kertaa tän ny oon jo kuunnellu!!! niin selvä kymppi!! ootan uutta musaa niin innolla!!!
10