Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 120 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard) 23.11.2007

Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard)
Musiikkityylissään hyvin toteutettu. Bändi osasi hommansa. Kitaristille antaisin plussaa!!!!. Vaikka en metalli fani olekkaan, niin kyllä ysi tästä tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skabailua ja muuta - In The Darkest Corner Of Forest 29.09.2007

Skabailua ja muuta - In The Darkest Corner Of Forest
Minusta tää oli raikasta hienoa kitarointia. Tuli mieleen Santana. Äänityksessä oli vähän säröä, mutta kuuntelen musiikkia ohi tällaisten. Tietty rosoisuus tuo itseasiassa aitoutta biisiin. Tykkäsin ihan oikeesti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revolution monkeys - The Time Is Now (Stand Alone Remix) 08.09.2007

Revolution monkeys - The Time  Is Now (Stand Alone Remix)
Kyllä mun on tätä musiikkilajia vaikea arvioda valitettavasti. En osaa muuta sanoa, kuin, että itse en tuollaista saisi aikaseksi. Tsemppiä teille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kojootti - Holding the gun 08.09.2007

Kojootti - Holding the gun
Lauluosuus oli parasta. Vaikka bändikin osasi hommansa. Kitarasoololle myös plussaa. Kyllähän tämä metallista menee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - The great journey 07.09.2007

Electrical Shaman - The great journey
Sorry, mutta en kokonaan ehtinyt/jaksanut kuunnella. Tätä musiikinlajia en ole oiekin pätevä arvioimaan, mutta Sähkökitarointi oli aika ovelan kuuloista. Bassokin kivasti laukkasi taustalla. arvosanaa en kuitenkaan osaa antaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVMS - Erkaannu 07.09.2007

KVMS - Erkaannu
Biisin nimi on kyllä kuvaava, vai pitäiskö sanoa, että biisi on kuvaava nimestä. Taidokkaasti tehty. Vaikka en tällaista oikein osaa kommentoida valitettavasti. mutta lajissaan kuulostaa kyllä parhaasta päästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kozaks Of Metallishtan - Mafia 07.09.2007

Kozaks Of Metallishtan - Mafia
Tässä on sitä, mitä metallimusasta olen odottanut täällä. Tämä ei huku massaan tässä on omaperäisyyttä, vaikka muistuttaa suunnattomasti erästä huippu bändiä, jonka nimeä en nyt muista. Minä en voi olla antamatta tästä kymppiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Taikapeili 30.08.2007

Electrical Shaman - Taikapeili
Kyllä tämä taidokkaalta kuulostaa. Kuitenkaan en ole pätevä tätä arvioimaan. Tämä vaatisi meikäläiselle "tulkin" biisin nimen lisäksi. Sähkökitaran särö yllätti välissä. Omaperäinen keitos. Olipa jännä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Kylväjä 27.08.2007

Routaraja - Kylväjä
Mietin hetken, että nousevanauringontaloko sieltä alkaa soimaan. Aika erikoiselta kuulosti. Suljin silmäni ja osasin kuvitella, että livenä tämä olisi elävämpi. En hauku, mut en kauheasti kehukkaan. Tsemppiä silti tyylillenne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koalitio - Kantajat 30.08.2007

Koalitio - Kantajat
Metal musaksi ihan hyvää. Löytyi tästä omaperäisyyttäkin. Alku intro oli jopa kaunis. Olen kuitenkin sen verran kalkkis, että yleensä kritisoin metallilaulun korinaa, koska se hukkuu jo massaan, siinäkin voisitte ottaa omaperäisemmän tyylin. Muuten bändi toimii niin kuin pitää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koalitio - Seuralainen 30.08.2007

Koalitio - Seuralainen
Hyvä biisi. Laulaja jos laulaisi ilman korinametalääntä, niin tämä olisi persoonallisempi ja iskevämpi, sillä tässä biisissä, mielestäni laulu saisi tulla palleasta asti silti rosoisesti!!!! Muuten hyvä meininki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Discordance - Dropped 30.08.2007

Discordance - Dropped
Hyvää rytmitystä. Biisi kulkee mainiosti! Lajissaan kärkipäässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - Blow Me Out 26.08.2007

Art Alta - Blow Me Out
Ompa mielenkiintoinen ja persoonallinen ääni laulajalla. "Rollarit" tuli mieleen. Kitarasoolosta taas CCR. Tässä oli se jokin. Minusta tämä oli kympinarvoista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 24.08.2007

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Laulaja kuulostaa ammattilaiselta. Bändin työskentely on toimivaa ja miksaukset kohdallaan. En ainakaan yhtään epäkohtaa löydä. Silti kaikesta "täydellisyydestä" huolimatta tämä biiisi olisi hitti jos se jokin olisi kaiken hyvän lisänä, mutta kyllä noilla taidoilla sekin vielä kajahtaa. Jatkakaa samaan tyyliin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - Always Wrong 30.08.2007

Art Alta - Always Wrong
Tässähän kunnon biisi on. Säestys, laulu ja kaikki muu kohdallaan. Mukaansa tempaava. hakkaa kyllä keskitason radioviisut. Laulajasta tulee mieleen Marc Bolan. Tää on kyllä täysi kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - Amuse You 03.09.2007

Art Alta - Amuse You
Hyvä biisi. Tämä on kuin T.REX. Kyllä kaikki elementiti ovat kohdallaaan. Laulu aivan upea. Ei sanat riitä kertomaan. Tämä on kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - 9 to 5 Murderer 27.08.2007

Art Alta - 9 to 5 Murderer
Laulun alku melodia kuulosti jotenkin tutulta. Kivan raikas rallatushan tämä oli. Jos ei ihan valloittanut, niin ei ärsyttänytkään. Kyllä tällaiselle vielä tilausta löytyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Discordance - No Wonder 08.09.2007

Discordance - No Wonder
Tässä oli ytyä! Hyvä rytmitys. Vaikka en varsinaisesti metallin ystävä ole, niin tämän kuuntelemisesta nautin.Kitarasoolossa oli sitä alkuperäistä tunnepitoista purkautumista. Kyllä se on pojat kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Rojola - Meat From Boers (single) 08.09.2007

Johannes Rojola - Meat From Boers (single)
Laulu teki hyvän mausteen disco-jumbsutukseen. Aika erikoinen tekele. Olen silti jäävi tästä arvosanaa antamaan. Kokonaisuus ainakin toimi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Noitatunturi 21.08.2007

Electrical Shaman - Noitatunturi
Kivaa efektillä leikkimistä. En kovin pätevä ole tätä arvostelemaan, mutta omaperäisyys on arvostettavaa.Ehkä liikaa oli kaiulla leikitty, mutta jos musa nousee sielusta, niin sitähän tulee totella.Tulihan siinä tietynlaisia tuntemuksia, ikäänkuin soittimet alkoivat kinastelevaan sävyyn kesustelemaan. Vaan pitkähkö oli noitatunturi vaellus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thimns P. Tilt - Stream of Life 30.08.2007

Thimns P. Tilt - Stream of Life
Olen vähän jäävi arvioimaan tätä. Taidokkaasti esitetty, mutta ei tää oikein herätä minussa mitään. Tosin toistan, että minulta puuttuu tämän tyylin taju.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - The Ride 22.08.2007

Sigkk - The Ride
Lahjakas tyyppi, koska itse on hoitanut kaikki soittimet. Hyvin biisi kulkee.Jos tässä olisi bändi soittanut tulisi kasi, mutta yhden miehen bändistä heruu ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Liian kaunis 21.08.2007

Routaraja - Liian kaunis
Liian kaunis.....Biisi ei ollut liian kaunis, mutta ei rumakaan. Ehkä hieman tavanomainen melodian kulku enkä ihmettelisi jos kuulisin tätä radiosta. Säestys moitteeton. laulaja sinänsä hyvä, mutta tuli tunne, että olen tuon äänen kuullut satoja kertoja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - Silver Crown 21.08.2007

Snakepath - Silver Crown
Aikomoisella jyskytyksellä biisi alkoi. Solistin mukaantulo teki odottavan fiiliksen sen jälkeen tuli vauhdikkaampi kohta jossa lautaset mielestäni metelöi liikaa. Sitten biisi vain loppui, tuli tunne että ääni teknisistä syistä katkesi omalta koneelta. Jäin huuli pyöreänä kirjoittamaan kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Strontium 90 25.08.2007

Turingin poppikone - Strontium 90
Alku oli mielenkiintoinen.Kohta "löydän korkeimman totuuden" erityisesti sana "totuuden" kohdalla ja se miten siitä jatkui oli minusta parasta.Omaperäinen syke. Hienoa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oblivions Summoning - Indian Bob 25.08.2007

Oblivions Summoning - Indian Bob
Ammattitaitoista soitantaa. Kuitenkin biisi jäi junnaamaan paikoilleen, kai se oli tarkoituskin. Tämä on biisi, mikä pitäisi kuunnella ja nähdä livenä, siten se pääsisi oikeuksiinsa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Valhalla Calling 25.08.2007

Soulburn - Valhalla Calling
Orchestral soitanta oli hienoa ja ammattitaitoista. Vaikka tämä ei ole minun musiikkia arvostan osaamistanne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar - Luovutusvoitto 07 26.08.2007

Sonar - Luovutusvoitto 07
Kyllä tätä kuuntelee. Laulu on selkeä ja vuorottelu naislaulajan kanssa tekee hyvän vaikutelman. muutenkin biisi omaperäinen ja hyvää bändin työskentelyä. Ihan lopussa mietin menikö laulu nuotin vierestä, mutta kuului varmaan asiaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar - Minuutit 24.08.2007

Sonar - Minuutit
Alku oli mukavan repäisevä. Omaperisyyttä tästä löytyy siitäkin huolimatta, että tämän tyylisiä biisejä ainakin laulun osalta löytyy runsaasti. Enpä osaa muuta sanoa, kuin jatkakaa omaa tyyliänne

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Extinction of Christianity 25.08.2007

Mustaruhtinas - Extinction of Christianity
Black Metal on oma tyyli ja uskoisin, että siinä tämä sijoittuu hyvin. On sanottava että laulutyyliä ei kauan jaksaisi kuunnella. meniskö biisi piloille, jos laulu olisi ilman räkäistä kurkkuääntelyä? mun kurkku kipeytyi pelkästä kuuntelusta. Plussaa bändin työskentelylle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahjaton - Yksisarvinen goes trance 25.08.2007

Lahjaton - Yksisarvinen goes trance
Koskettimet kuulosti upeelta. Mutta sitten disko tausta mielestäni tahrasi esitystä. Oli tunne, kuin rauhalliselta keitaalta olisi viety yhtäkkiä baariin. Tai sitten olen kalkkis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Half Past Seven 26.08.2007

vanhat ehjät - Half Past Seven
Kuin joku tehtaan kone olisi jyskyttänyt. Jotakin tässä kuitenkin minuun iski. Tämähän on oikeastaan tosi hauska. Ei kai tää ole tehty aineissa? Yleensä en tykkää tallaisesta, mutta tästä ysin edestä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - A Distant Place/Nestlé 21.08.2007

Ping Ping Killing Machine - A Distant Place/Nestlé
Biisi eteni mielestäni liian pitkään muuttumattomana. Sitten kun biisi viimein muuttui jäi odottava fiilis, enkä odottanut turhaan aikamoinen yllärihän sieltä tuli mutta sit se vain loppui. Omaperäinen

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giuse - Molto Pericoloso 25.08.2007

Giuse - Molto Pericoloso
Tuli 60-70 luvun tunnelmat tätä kuunnellessa. Pelkistetty kitaratausta kuulosti hyvältä. Loppu kuulosti omituiselta. Jokin kohokohta ehkä puuttui, tai sit tämä on livekamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Baikonur 25.08.2007

Metaplasm 646a - Baikonur
Avaruus tunnelmaa oli ainakin alussa. Jotenkin biisi jäi paikoilleen ja toisti itseään. Loppu oli ehkä parasta. Myönnän, etten ole pätevä tätä tyyliä arvioimaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Olympialaiset Kokkolassa 2052 30.08.2007

Rami Airola - Olympialaiset Kokkolassa 2052
Kyllähän tästä välittyy sellaista kisailutunnelmaa. Koskettimet tulivat keskivaiheessa mukavasti pintaan. Ihan kivasti tehty kaikenkaikkiaan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anomus - Myöhemmin syksyllä 26.08.2007

Anomus - Myöhemmin syksyllä
Aika mukavan kuuloinen. Laulu oli raikas ja selkeä ja persoonallinen. Kertsikin oli tosi omaperäinen. Kyllä tästä ysi irtoaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cravestoalytuzum - Tunnen 27.08.2007

Cravestoalytuzum - Tunnen
Tuomari Nurmio tuli mieleen. Tunteet ainakin olivat mukana. Alku oli mielenkiintoinen. Omaperäistä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Midsummer House Band - Mennyttä miestä 30.08.2007

The Midsummer House Band - Mennyttä miestä
Aika hyvä! Lauluääni sopii biisiin jossa muutenkin hyvä melodia. Arvostan omaperäisyyttä ja sithän tässä on. Kyllä se on ysi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kantapään kautta 26.08.2007

Lepakkotiimi - Kantapään kautta
Hip-Hop ei ole oikein musiikkimakuani. Sanoma on teillä hyvä. Liikaa tämän lajin biiseissä hoetaan v-sanaa. Tsemppiä teille

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Almost Human 30.08.2007

Van der Phunck - Almost Human
Alussa tuli yksi Moody bluesin biisi mieleen. Sitten putosin kärryiltä. Taidokkaastihan tää tehty oli, mutta en osaa tätä arvioida enempää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - You = Disease 30.08.2007

G.O.R.E. - You = Disease
Hyvä alku. Rytmin vaihtelu toimii. Hyvän vaikutelman tekee, kun rumpu ja laulu jää kahdestaan hetkeksi. Kitara soolo oli melodinen, siitä tykkäsin. Metalliksi hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - Tamy - Que Pena / Tanto Faz (Microtheft remix) 26.08.2007

Microtheft - Tamy - Que Pena / Tanto Faz (Microtheft remix)
Laulajan ääni oli ihan ok. Jotenkin tämä biisi jäi vähän raskaaksi ja latteaksi. En ehkä ole pätevä arvioimaan tätä. Ei tämän tyylinen musiikki ole minun heiniä, mutta tsemppiä kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiorkesteri Aamunkajo - Vuokses sun 20.08.2007

Tanssiorkesteri Aamunkajo - Vuokses sun
Tämän pitäisi kuulla livenä. Laulu kuullosti hienolta. Huuliharppu teki hyvän säväyksen. Kaikenkaikkiaan mukavan letkeää. Uskoisin, että tanssijoilla tulee hyvä fiilis, tätä kuunnellessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 21.08.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Mielenkiintoisen kuuloista tämä Melodic Metal. Naislaulajan ääni sopii tähän hyvin. Hyvin toteutettu ja bändi hoiti taitavasti säestyksen. Kitarasoolo nosti minussa vanhassa äijässä nostalgiset tunteet. Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 21.08.2007

Marccus - So Bizarre
Raikasta kyllä. Kokonaisuus toimi hyvin, eikä solistiakaan voi moittia. Laulun melodiassa ei kyllä mielestäni ollut kohokohtaa, mutta taidokkuus paikkasi sen puutteen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Emma tieda 25.08.2007

Electric Lady Band - Emma tieda
Santana tuli heti mieleen, onkohan tullut vaikutteita. Aika kiva sovitus Emmasta. Tällaisesta kitarasooloilusta meikä tykkää, siinä on sitä jotakin. Nostan hattua teille tämä oli rohkea ja hyvä veto!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westis - aural progression 26.08.2007

Westis - aural progression
Vaikka en tällaisesta juurikaan pidä, niin todella huomaa sen, että jokainen yksityiskohta on harkittua ja se nostaa kyllä biisin arvoa. Huolellisuudesta ainakin annan plussaa. Lajissaan parhaita, mitä olen kuullut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine 26.08.2007

DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine
Tyypillistä hard Rock musaa, ei huonoa, mutta ei oikein koskettanutkaan. Tästä puuttui kohokohta, muuten kohtalaisen hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 25.08.2007

Muistikuva - Oma tie
Hyvä naislaulaja!!! Kyllä tämä toimivalta kuulostaa, vaikka laulumelodia on ehkä tavanomainen bändin säestys tekee siitä ilmavan. Raikas ja selkeä kokonaisuus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 21.08.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Hyvin soitettu ja toteutettu. Erikoinen viisu. Kitara säröineen tuli mukavasti mukaan. Omaperäisyydelle nostan ainakin hattua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kutostie - Viimeisen Kerran 20.08.2007

Kutostie - Viimeisen Kerran
Vesa-Matti Loiri tuli mieleen. Erikoinen. Kai tää on huumoria, mutta tosissaanhan tää on tehty. Omaperäisyydessään hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele psykoosi - Ethnic 24.08.2007

psykoosi - Ethnic
Jäin odottamaan että jokin muuttuisi, minusta biisi jäi polkemaan paikalleen tai sitten en vaan hiffaa sitä juttua mikä tässä on vai oliko tämä biisi psykoosiissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Valheet 26.08.2007

Malvo - Valheet
Rempseä aloitus. Bändi hoiti asiansa. Tässä laulu oli siedettävämpi, kuin tavallisesti metallimusiikissa. Kuitenkaan tämä ei erotu metallimassasta. Vileä jokin omaperäinen jippo mukaan, niin.....sitten kuullaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nbc - Poika 30.08.2007

Nbc - Poika
Vaikka hip-hop ei oikein ole musiikkiani, niin tämä kyllä oli kuuntelemisen arvoinen. Tuo kertsin tapainen "pieni poika kasvaa isoksi"....... On aivan upea! Kyllähän tää ysin ansaitsee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antabus - Nikotiinipurukumi 20.08.2007

Antabus - Nikotiinipurukumi
Laulajalle pisteet! Selkeä ja ammattitaitoinen. Kiva meininki kaikenkaikkiaan.Soitto kulkee niinkuin pitää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - Call Your Demons 30.08.2007

Thunderbaum - Call Your Demons
Korkeatasoinen biisi! Ammattitaitoista tasoa laulajaa myöten. Tämä on parhaita biisejä täällä.Kitara sooloilu oli huikaisevaa. Se on varma kymppi
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Synti 26.08.2007

Division 19 - Synti
Metalli musa olisi muuten kuunneltavaa, mutta tuo laulutyyli niissä masentaa. Tämäkin biisi on bändin osalta ok. Kannattaisko joskus tehdä läpimurto toisella laulutyylillä?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Rangaistuslaukaus 30.08.2007

Malvo - Rangaistuslaukaus
Hyvä melodinen alku tempasi mukaan. En mahda mitään, mutta metalmusan laulukorina pilaa monta hyvää biisiä, niinkuin tässäkin(tää on vain yhden vanhuksen mielipide). Muuten bändi, sekä biisi itsessään on laatutavaraa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - blood drops 04.09.2007

SOULTRAY - blood drops
Peruskovaa metallia. Kyllä bändi osasi hommansa. Laulusta plussaa. Ehkä vielä jotakin "uutta" olisin kaivannut, koska metallimusa on aikalailla itsensä toistoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 21.08.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Kovaa metalliahan tämä. Kitaristilla tuntuu pysyvän skitta hyppysissä. En osaa muuta sanoa, kuin vauhti oli kovaa ja bändi toimi kokonaisuudessaan mainiosti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 20.08.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Olipa erikoinen biisi. Laulu oli tukeva ja selkeä. Kertsi oli mukaansa tempaava. Omaperäisyydessään tämä on kyllä hatun noston arvoinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 24.08.2007

Pyromaniac - LÄPI
Kitarasoolo oli parasta.Lajissaan tää varmasti kerää suosioo, mutta en itse jaksa kuunnella tällaista sanotusta, sitä kuulee tarpeeksi päivittäin muutenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ulpio & Bambiflesh - Vanha nainen (Hissimusiikkia pt.1) 20.08.2007

Ulpio & Bambiflesh - Vanha nainen (Hissimusiikkia pt.1)
Hyvältä kuulosti kaikkineen efekteineen. Omaperäisyydestä plussaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 21.08.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Toimivan tuntuinen. Hittiainesta.Laulajan ääni istuu hyvin. Ehkä melodia aika tavanomainen, mutta "kaikki hyvin" tapaiset kohdat kyllä pelastaa biisin. vauhtia ja vaarallisia tilanteita hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AcLaC - Luvattu maa 20.08.2007

AcLaC - Luvattu maa
Hieno alku! Kertsissä hieno melodia, josta nautin sitä kuunnellessa. Itse säkeistössä oli pientä hataruutta laulussa. Vaikka sanomaanne yhdyn ja iloitsen siitä, silti sanoitukseen kiinnittäisin enemmän huomiota. Kertsi on niin upea, että annan 9 ( tulee sanomasta)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssitavaraa - Neljän polven poikamiehet 20.08.2007

Tanssitavaraa - Neljän polven poikamiehet
Livenähän tämä illan hämyssä kulkee mainiosti. Ehkä sanoitus oli liian tavanomainen. Äänen sävy oli omaperäinen ja kiehtova. Ei oikeastaan hassumpi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama 23.11.2007

Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama
railakas ja samalla raikas biisi! Laulu-osuus oli upea ja bändikin kyllä osasi homman. Lajissaan kympin arvoinen ja lisäksi vielä omaperäinen. HYVÄ!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Eclipsed 26.08.2007

Argon - Eclipsed
Metallitausta soi niinkuin metallin pitää. Laulua edeltävä osuus oli mielestäni liian pitkä. Bändin toiminta ihan oikeaoppista, mutta biisistä puutui se elementti joka olisi tavaoittanut meikäläisen. Liiiiiiiiaaan pitkä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kesäleikit - Musti mennyt on 20.08.2007

Kesäleikit - Musti mennyt on
Tykkäsin tästä vaikka toisaalta melodian kulku oli tavanomainan, mutta silti erikoinen omalla tavalla. Kertsi "tyttöä tummaa" tietyllä tavalla pelasti biisin. Tässä oli haikeus ja huumori samassa paketissa. Uskon, että löytyy kuulijakunta joka ostaa levyänne!

Kommentti kappaleesta Kuuntele teemu t vs human dextroid - epiloque I-II (ambient mix) 25.05.2006

teemu t vs human dextroid - epiloque I-II (ambient mix)
Meni yli hilseen.Vaikka silti vaikuttavan kuuloista.Kauhuleffa tuli mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele She-Goat - The Goat Rethroned 25.05.2006

She-Goat - The Goat Rethroned
Aikamoista sälää.Kiva yhdistelmä tässä biisissä, rauhallinen kosketinmelodia kaiken sähinän takana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Raha on valtaa 25.05.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Raha on valtaa
Kova menohan tässä.Raha on valtaa, valta on rahaa...silleen levyhytiöt ainakin ajattelee.Kyllä tämä monen radiobiisin kaataa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - See Me 04.05.2006

Her Wickedness - See Me
Huomenta vaan. Olen taas vähän jäävi arvioimaan tämän tyylin musiikkia.sanoisin kuitenkin, että kokemuksen syvällä rintaäänellä tyttö/tytöt lauloi, biisi varmaan sarjassaan hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night) 04.05.2006

DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night)
Ainakin laulun puolesta bändillä on ikioma linja.Välikohta, vai oliko se tavallaan kertsi, jossa laulettiin hiljaisemmin ja melodisemmin oli aika upee.Kokonaisuus toimiva ja bändihän ossaa soettaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Call My Name 04.05.2006

Loudrunner - Call My Name
Etenkin alku melankolisella kitara näppäilyllä veti huomion puoleensa.Lauluääni oli sopiva tähän biisiin.Laulu melodia oli ehkä hieman lattea.Kitara soolo nosti biisin arvoa, se oli tosi upean melankolinen, olisi saanut olla hieman pidempi.Mutta hyvin bändi soitteli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 25.08.2007

POLTE - Lennetään taivaalla
Vanhanliiton suomirokkiahan tuo. Laulu oli selkeä.Luulen, että livenä tämä on parempi. Bändi toimi hyvin. laulumelodia ei sinänsä tartu, koska siinä ei minusta ole persoonallisuutta, mutta muuten hyvä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 04.05.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Jämäkältä kuulostavaa.Bändi soittelee mukavan varmasti.Kuitenkin jotakin särmää olisi vielä kaivannut, vaikka vihainen skittasoolo tai jotain.Mutta eiköhän bändistä vielä kuulla, sellaisen tuntuinen oli meininki.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Spontaanikäymisen riskit 18.04.2006

jm8k - Spontaanikäymisen riskit
Pahoittelen taas, etten oikein tätä lajia osaa arvioida.Taitavasti tää kyllä on tehty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - The Step Over The Edge Pt.1 20.04.2006

Soundslay - The Step Over The Edge Pt.1
Olihan siinä vaihtelevia osioita, ja mukavasti bändi soitteli.Ehkä livenä tää olisi temmannut enemmän mukaan meitsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 17.04.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Oli tämä iskevämpi,kuin edellinen(usva muistaakseni).Kitara soolon mukaan tulo kuulosti hienolta.Laulumelodia jäi hieman mielestäni latteaksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 17.04.2006

Routaraja - Usva
Vähän mystisen oloinen ja syvällinenkin sanoitus teki etenkin aluksi vaikutuksen.Lauluääni oli sopivan murheellinen ja karu.Mutta ehkä biisin edetessä jäin kaipaamaan jotakin suurenpaa huippukohtaa, tietenkin makuasiakin tämä on.Omaperäinen tämä on ja sehän on tervetullutta.Kiintoisaa kuulla muuta Routarajan tuotantoa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Novax - Vanhat biisit (2003-2009) - Trance Heaven 18.04.2006

Novax - Vanhat biisit (2003-2009) - Trance Heaven
Vähän varovasti kommentoin tätä, koska en ole perehtynyt tällaiseen musiikkityyliin.Ensi kuulemalta kuulostaa aika yksitoikkoiselta, tai sit en vaan ymmärrä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me kaistapäät - Bass Crasher 28.04.2006

Me kaistapäät - Bass Crasher
En oikein päässyt mukaan. vähän yksitoikkoisen kuulosta, vaikka en ihan tätä lajia osaa oikein arvioida, mutta meikäpapan korvat jäi D,D,D,Doimaan

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - Haave juna 15.04.2006

Masa B - Haave juna
Letkeän tuntuinen iskelmä! Lauluääni ihan miellyttävä.Olin kuulevinaan vähän "lentäväkalakukon"aineksia jossain kohdin.Ei mikään hitti, mutta rauhoittava silti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Going Right 17.04.2006

Her Wickedness - Going Right
Erikoinen biisi.Laulajalla mielestäni riittää kapasiteettiä.Unenomainen biisi, jota pitää kuunella ilmeisesti tietyllä mielialalla.Arvostan henk.koht. kaikkea omaperäistä ja tässä sitä on, vaikka ei ihan minun tyyliä, mutta seiskan edestä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Hyljättyjen yö 07.03.2008

Eki Pop - Hyljättyjen yö
NO VOIHAN RÄHMÄ TUO ÄSKEINEN KOMMENTTI PITI MENNÄ BLACK DOG YHTYEELLE KUINKAHAN TÄSSÄ NÄIN KÄVI
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Hyljättyjen yö 07.03.2008

Eki Pop - Hyljättyjen yö
Kaunista kuunneltavaa!!! Tuli mieleen Ten years after ja biisi I`d love to change the world ja ehkä jotakin uriah heep vaikutelmaa 70 luvun musiikin "kasvattina" pidän teidän tuotannosta on kuin sielun veljiä tapaisi täällä nuorukaisten joukossa. Tässäkin biisissä oli oikeasti sisältöä mitä ei kovin enään tapaa jatkakaa tällää linjalla vain ja minä faniudun ehdottomasti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dunkelblau - Feed a line 15.04.2006

Dunkelblau - Feed a line
Jälleen biisi, mikä voisi kuulostaa livenä paremmalta.Ehkä laulu olisi saanut olla himpun verran kovemmalla.Tietyllälailla kiva vauhdikas meno, mutta laulu melodia jää ehkä vähän vaisuksi.Bändille 8 pistettä biisille 7
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Korppi 15.04.2006

jm8k - Korppi
Kyllähän tuo Korpilta kuulostaa.Pahoittelen kuitenkin, etten osaa tämän tyylin musiikkia arvioida enempää.Työtä varmaan on biisin eteen tehty, mutta olen ulkona tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele OverdrivE - The Serpent Lord 16.04.2006

OverdrivE - The Serpent Lord
Älä nyt myy vahvaria mihinkään. Taidokasta mättöähän tuo oli.Ei muuta kun lisää biisiä tulemaan ja laulun kera, silloin olisi helpompi arvostella.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Holy Water 15.04.2006

Sigil - Holy Water
Tasokas esitys! Laulaja hoiti upeasti osuutensa.Vaikka biisi muuten oli perusrakenteeltaan tyypillinen, niin kuitenkin bändin esiytys teki siitä mahtavan kuuloisen!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo 15.04.2006

Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo
"Humorin"puolellehan tämä meni. Tunnustan, että pari kertaa hytkyin tuota kuunellessani. Musiikillisesti tätä ei oikein mielestäni voi arvostella.huumoribiiseissä on se varjopuoli, ettei niitä montaa kertaa jaksa kuunnella, vitsi kun menee pian vanhaksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes 16.04.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes
Erikoinen biisi.Sanoitukset oli mielestäni aika omaperäiset, mikä on plussaa.Kohta"harhaan niin....."oli mukaansa tempaava.Paikka paikoin tuli väkisin mieleen Pink floyd, etenkin hitaasta kitarasoolosta.ei paha!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Veli - Stroszek 15.04.2006

The Veli - Stroszek
Minuun teki aluksi vaikutuksen melodinen kitarakomppiosuus.Mutta ehkä jäin kaipaamaan jatkossa jotakin enemmän.Nätti kipale kuitenkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Kuun Valoon 15.04.2006

-CSPR- - Kuun Valoon
Kuuntelin parikin kertaa tämän. Tässä on tietty voima, joka säväyttää.Laulu oli muuten sopivan karhea, mutta mielestäni kohta"miten kuu mulle LOISTAA" oli liian "räkäinen" ja minusta teho siinä kohtaan heikkeni, ehkä olen väärässä mutta funtsatkaa ite.Olisi kiva kuulla lisää bändin tuotantoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Boratti 15.04.2006

FEL - Boratti
Vaa vaa vii vaa. Vaan en osaa sanoo mitään taas.Olen edelleen ulkona tällaisesta musiikin tyylistä.Voi olla mahtavaakin, mutta en vaan pääse sisälle tähän.Pahoittelen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 15.04.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
Pahoittelen, etten osaa tällaista musiikkia arvioida kovin hyvin, se vaatisi enemmän musiikillista ymmärrystä.Varmasti taitolaji on tämäkin, mutta minun korviini kutosen verran.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stair - 564 18.04.2006

Stair - 564
Aika hyvä meno.Siinä oli minusta sellaista radiohitti ainesta.Säestys oli täyteläinen.etenkin kertsi oli voimakas ja mukaansatempaava.Muuten 10 pistettä, mutta laulumelodian kanssa 8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RekaStudiot - Kitara se vaan soi ja soi 16.04.2006

RekaStudiot - Kitara se vaan soi ja soi
Jälleen biisi, jota kuulisi mieluummin livenä.Letkeä meno, loppupuolella säröä tuli hieman lisää, joka toi oman mausteen.Ehkä jotakin kuitenkin jäi puuttumaan, en vaan tiedä mitä.
7

Sivu: 1 2