Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 91 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele d-Whack - Faith long gone 27.06.2008

d-Whack - Faith long gone
Whii :) Jännän biisin olet repäissyt. Tuli mieleen jotkut vanhat pelit aikakaudelta nakki ja muusi. mm. Auts ja Kops avaruuspelit. Heh. Mukava jytke ja melodiat mysteerisiä ja säännöllisiä. Hyvä hyvä wehku ^___^ <3

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wellamo - piano and improvisation - Improvised 12.04.2008

Wellamo - piano and improvisation - Improvised
Erittäin kaunis kappale, mutta jokseenkin vähän yksitoikkoinen melodiakulku oli. Ei se tosin haittaa, kun melodia oli niin kaunis, mutta kappaleesta olisi tullut paljon parempi jos se olisi sisältänyt enemmän muutakin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wellamo - piano and improvisation - Nordic Flowers 12.04.2008

Wellamo - piano and improvisation - Nordic Flowers
Kaunista soittoa tosiaan :) Juuri tällainen tyyli on omaan mieleeni. Ihan näin hyvin en vielä osaa itse improvisoida, mutta hyvää vauhtia ollaan harjoittelemassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Yö ja aurinko (vanha versio) 30.08.2007

Satumnaisuus - Yö ja aurinko (vanha versio)
Noniin. Alkaa kovin Aukikcomaisesti mystisillä ambient äänillä ja kolinoilla.. ;) Hyvin jännä tuo pianonkilkattelu siinä puolen minuutin kohdalla. Jokseenkin Acid meininkiäkin voin todeta jatkuvan melodian tyylistä ja saundista. Tykkään paljon rumpujen epätasaisuudesta ja yllätyksellisyydestä. Ehkä paras kohta koko biisissä on tuo 2:12 kohdalla alkava xylophonien kilkattelu. :) Monta hyvinkin erilaista luonnetta biisillä. Ehkä vähän liikaakin eri elementtejä löytyy. Mukava fiilistely biisi kaikenkaikkiaan :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Misty Mountains 24.08.2007

North Vibes - Misty Mountains
Noniin. Tämä on sitä tuttua North Vibesiä mihin olen tottunut viimeisten neljän vuoden aikana :) Rakastuin heti koko biisin ensimmäiseen nuottiin ja sen saundiin. Tästä tulee todellakin mieleen sellaiset sumuiset vuoristot missä kaikuu pieninkin tuulen henkäys. .. Niin kaunista jälkeä että vetää sanattomaksi kun jää kuuntelemaan tarkemmin :) Nostaa tunteet pintaan herkästi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Opium Dream 22.08.2007

North Vibes - Opium Dream
Hyvin leijuu leijuu! Kuvaa hyvin biisin nimeä. Alun ambient tuntuu ja kuulostaa mukavalta ja kun basso alkaa soida, odottaa innolla jo millaista rytmiä on luvassa. Mukavan persoonallista kikkailua löytyy bongojen kanssa ja ne soi utuisena loppuun saakka. Vähän enemmän koukuttavia melodioita jäin hiukan kaipaamaan, mitä yleensä sinun biiseissä on ollut :) Mutta ei tämäkään todellakaan paha ole. Tällaista hiljaisuuden musiikkia ennemmin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal - Blue Bomber's Return 13.08.2007

Signal - Blue Bomber's Return
<3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal - Where's My Cadillac? 09.08.2007

Signal - Where's My Cadillac?
Ihanan hilpeä olo tulee :) Mutta niin kyllä kaikista sun chip biiseistä. Tulee mieleen vanhat ajat kun raiskattiin antiikin aikaista nintendoa. tässäkin voisi helposti kuvitella jonkun hauskan tasohyppelypelin pelattavaksi. Mahtavaa kertakaikkiaan :) Kaikki on kohillaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Daydream in the Forest 07.08.2007

Misty Steps - Daydream in the Forest
Harjoittelua tämä :) Pitempiä pikku hiljaa kun taito riittää. Kuitenkaan en ole kovin montaa kertaa suoraan improvisoinut ja siksi pitempien kappaleiden keksiminen on vielä vaikeaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. Virta - The most funereal thing 10.08.2007

P. Virta - The most funereal thing
Synkeähkö ja voimakastahtoinen on kyllä sävellys :) Miellyttävä kuunnella kun ajatukseen tulvii monia elokuvan kohtauksia jotka sopisivat tähän. Tai vaihtoehtoisesti jonkun pelin.. kun niin lyhyt on. Kuten heroes peleissä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. Virta - The First Leaves become your Mind 10.08.2007

P. Virta - The First Leaves become your Mind
Jännä henki. Tulee mieleen jonkun animesarjan tunnarimusiikki. nätti melodia tässä ja tykkään kovasti. :) Harsoileva ja yksinkertainen mutta tasainen ja selkeä. Pituudessakaan ei moittimista. Näin rauhalliselle se on juuri sopiva - pitempi tuntuisi ikuisuudelta. Pianon midimäinen ääni ja soitantatyyli kuitenkin rikkoo hiukan tunnelman luontia mutta muuten hyvin onnistunut teos :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Green Bubbles 02.07.2007

gerana - Green Bubbles
soisessa metsässä vihreitä kuplia :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Indian Rain 16.06.2007

gerana - Indian Rain
Mutta itse musiikin aihehan pyörii juuri toisessa suunnassa :) Amerikan intiaanien luona.

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Chili 08.05.2007

gerana - Chili
Japani on lähellä sydäntäni :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaaa Tavaraaa - Path of Life 20.04.2007

Vanhaaa Tavaraaa - Path of Life
Hieno alku. Tunnelmalliset rytmit ja oikein puhtaat miksaukset. Ihana nimi tällä biisillä joka sopii loistavasti :) Tykkäsin erityisesti tuosta 01:54 kohdalla alkavasta saundista. mukavaa vaihtelua. Hyvä kokonaisuus kaikenkaikkiaan. :) kuuntelen mielelläni uudelleen ja uudelleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frozen Silence - Windowpane 02.04.2007

Frozen Silence - Windowpane
Tuttua Michikawaa :) Ja kaunista taas. Olen niin kateellinen taidoillesi. Tästä löytyy nättejä melodioita ja kulku on selkeää ja yksinkertaista. Tulee mieleen jokin animesarja/elokuva :> Tästä tuli kyllä toinen suosikkikappaleeni Dream of a butterflyn lisäksi. Tunteikasta joka pakottaa uppoutumaan syvimpiin ajatuksiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - You And Me 05.03.2007

SpaceVision - You And Me
Hienon kuuloista :) Monipuolista ja melodiat miellyttäviä. Tykkään tuossa 1:44 kohdalla alkavasta korkeasta melodiasta. Muutenkin olen tämmöinen korkeiden äänien ystävä niin ehkä siksi miellytti :D Vocoderi kuulostaa kyllä oikein hyvältä ja saatu sovitettua biisiin nätisti, mutta minusta olisi kivempi saada selvää siitä mitä se sanoo :P ..Mutta sepä taitaakin olla aika yleistä spacesynthissä ettei siitä mussutuksesta saa paljoa irti :D Loppui vähän "yllättäen".. olisi voinut jonkun hienon lopetuksen kehittää eikä vain vaimentaa biisi :o Tuntuu näin ehkä vähän "keskeneräiseltä". Kiva biisi kaikenkaikkiaan :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Samaa 05.03.2007

Taiunta - Samaa
Aina yhtä pelottavan/mielenkiintoisen/absurdin/kaunista/somaa/hassua/erikoista/o malaatuista musiikkia :> Tykkäsin eritoten tuosta "kaikki samaa virtaavaa" kohdasta. Aika kreepy :D Oot ainut hip-hoppaaja/räppääjä jonka musiikista ja tyylistä tykkään ;p

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Downwind 22.03.2007

gerana - Downwind
Pianokikkoja seuraavilla kerroilla :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Downwind 02.03.2007

gerana - Downwind
No onpas mantsuikkani kovin kriittisellä päällä :D <3

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frozen Silence - Glass 22.03.2007

Frozen Silence - Glass
Nätti ja kaunis abstrakti kuvaus :) Tykkään nuottien satunnaismaisesta pomppimisesta. Nätti heleä parin nuotin välinen tanssahtelu kuvaa hyvin haurasta, yksinäistä ja kirkasta lasia. Osuva nimi siis kappaleella :) Kaunis syvällinen tunnelma kappaleessa. Improvisoitua!<3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andiamo - Hiljaisuus 22.04.2007

Andiamo - Hiljaisuus
Letkeähkö :) Tulee mieleen joku alkukevät ja maatilan niitty :D Osaat laulaa nätisti :)) Tämä on tätä musiikkia jota kuunnellessa vois vaikka vaipua johonkin transsiin maaten sängyllä hiljaa ja kuunnellen pehmeää laulunääntä ja kitaraa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - Morning tea 22.04.2007

SnowAngel - Morning tea
Vihdoinkin biisi joka kertoo teestä! :D Aamuteet piristää mukavasti. Kivan kuuloinen biisi :) Tykkään kovasti tuosta saundista ja melodiasta mikä alkaa 00:41 kohdalla. Sopisi hyvin johonkin peliin taustamusiikiksi. Tasohyppelypeliä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lehdet - Vuodet 20.03.2007

Lehdet - Vuodet
Kiva tunnelma tässä :) Tykkäsin tuosta pimputtelusta mikä alkaa alussa heti. Haikeaa vuosien kulkemista ympäri. Hyvin sävelletty kokonaisuus. 1:25 kohdalla alkava muutos kulkuun tuo toisen asteen mielikuvia mikä on kivaa vaihtelua. Hyvin onnistuttu tekemään biisistä rikkaan kuuloinen :) Piano kuulostaa kyllä paljon midimäiseltä mutta eipä tuo melodioihin vaikuta - nehän ne tässä pääasia ovat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele artsi - Ilmaa 07.02.2007

artsi - Ilmaa
Hyvä alku. Hyvin leijuvainen tunnelma läpi koko biisin. Tulee mieleen eräs gameboy peli nimeltä Lunar Legend. Aivan loistavaa. Kuuntelen jo kolmatta kertaa peräkkäin tätä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Feat. Sneaky Legs - Connected Skills Inc. (v.1.1) 23.02.2007

Dreammachine - Feat. Sneaky Legs - Connected Skills Inc. (v.1.1)
Näin heti alkuun että melodioille kirkas 10 <3 Niitä arvostan eniten. Hyvin lähtee biisi alusta kulkemaan ilman turhia mupelluksia. Bassolinja yksinkertainen, mutta kulkee erittäin hyvin läpi biisin. Bassorumpu kuulostaa hyvälle ja jumisee mukavasti tuola jalkopäädyn puolella missä subbari sijaitsee. :) Tykkäsin soundeista kovasti eikä miksauksessakaan ole huonoa sanottavaa ollenkaan. Erittäin hyvä suoritus ja terveisiä Sneaky Legsille! ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hymn of Twilight 16.01.2007

Celestial Aeon Project - Hymn of Twilight
Kaunista jälkeä taas kerran :) rakastan noita kikkailuja mitä keksit piristyksiksi tuonne väliin, kuten esimerkiksi tuo huilun osuus luo ihanan afrikkalaisen tai intiaanimaisen tunnelman. Perkussiot parhaimmistoa. Kappale sopisi hyvin johonkin elokuvaan. Voin kuvitella jo itse elokuvan päässäni pikakelauksella.. hmm. Ihana<3 :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele A Day in Paradise - Pretending 05.02.2007

A Day in Paradise - Pretending
Typottaakin osaan näköjään :D *Endless Chase*

Kommentti kappaleesta Kuuntele A Day in Paradise - Pretending 05.02.2007

A Day in Paradise - Pretending
Laitoinpa sitten väärälle tuon :o Tuo edellinen kommentti oli siis tarkoitettu Enfless Chase:lle :) Anteeksi moinen moka.

Kommentti kappaleesta Kuuntele A Day in Paradise - Pretending 05.02.2007

A Day in Paradise - Pretending
Kivan kuuloinen alku :) Muistuttaa paljon Michikawan tuotosta. Hyvää fiilistelymusiikkia. Tosin omana mielipiteenä olisin mieluummin kuunnellut sitä pelkkää kitaraa ja olisi voinut jättää laulut veks.. :) Tunnelma on haikea ja hiukan melankolinenkin. Sopisi varmasti johonkin elokuvaan tunnariksi tai vastaavaa. Taitavasti soitettu kyllä ei voi kieltää asiaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Meadowland of Hereafter 23.01.2007

Misty Steps - Meadowland of Hereafter
Kiitos kiitos :) Kuitenkin edelleen vihaan laulamista ja laulubiisejä, joten laulua ette koskaan tule kuulemaan :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Faire 25.12.2006

Celestial Aeon Project - Faire
Upeaa fiilistelyä. Kaunista jälkeä jälleen kerran ei voi muuta kuin ihailla. Fantasiamaailma nousee selvästi esille soundeista ja melodiasta. Heti tuli mieleen nämä heroes of might & magic pelit. :) Sopisi hyvin johonkin sen kaltaisiin peleihin taustamusiikiksi. <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cgarden - A Way To Get Free Coffee (Orlando's RAW Mix) 17.01.2007

Cgarden - A Way To Get Free Coffee (Orlando's RAW Mix)
Jännä väkerrys. Ilmenee kyllä hyvin tuo nu-jazz tyyli biisin sisällä. Tulee mieleen joku skeittivideon taustamusiikki tai vastaava. Nätit melodiat löytyy kyllä ja olisin ehkä laittanut laulua hiukan hiljemmalle mutta on se jees näinkin :) Hieno kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 21.12.2006

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Tämmöistä ihanan rentoa meininkiä ja kivoja äänimaailmoja :) Tykkään soundeista tosi paljon ja melodiasta. Osuu kyllä todella lähelle sydäntäni tällainen new age tyylinen musiikki. Ei mitään moitittavaa kyllä. Kympin arvoista kamaa sanon minä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warehouse of Distant Dreams - I Still Love Her 18.12.2006

Warehouse of Distant Dreams - I Still Love Her
Aika jännä tunnelma. Semmoinen transsimainen olo tulee kun kuuntelee vaipuneesti ja keskittyneesti :) Kaikki ulkopuolisen maailman asiat sulkeutuu pois ja päässä alkaa liikkumaan kaikenlaisia epätoden tuntuisia asioita. Yksinkertaisesti kaunista.<3 Biisin nimi sopii hyvin tunnelmaan. Todella nätti ääni kyllä lähtee tuosta sinun kitarastasi ihan kateelliseksi tulee :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warehouse of Distant Dreams - Clouds fly as I smile 18.12.2006

Warehouse of Distant Dreams - Clouds fly as I smile
Leppoisa väkerrys jossa ei tunnu olevan minkäänlaista huolen häivää :) Tällaisena pimeänä vuodenaikana kun kaikki vähän masentaa ja tuntuu menevän huonosti on ihanaa kuunnella tämmöistä toiveikasta musiikkia. Aika terapiamaista fiilistelyä koko biisi. Loppumetreillä alkava rumpujen soitto oli kiva vastapaino haikealle haaveilulle :) Tykkäilen hirmuisesti<3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 0R645M1 - DISASTER STRIKES 02.01.2007

0R645M1 - DISASTER STRIKES
Tää on iha sika siistii! :D kivoja viboja<3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK - Learning From The Forest 13.02.2007

SpeaK - Learning From The Forest
Loistavan tunnelman saat aikaan tässä. Pidän melodioista ja saundimaailmasta. Rentoa meininkiä ja juuri semmoista rytmikästä mitä jaksaa kuunnella. Miksaus on onnistunut erinomaisesti eikä minun korviani millään tapaa epämiellytä. :) Tästä biisistä tykkäilin eniten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 17.01.2007

Silent Dream - Drown
:o Hemmetin hienoa metallia. Ei tule kovin usein hyvää semmoista kuunneltua. Hyviä melodioita ja kokonaisuutena toimii loistavasti. :) Tykkään paljon laulajan äänestä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - blood drops 11.12.2006

SOULTRAY - blood drops
Tunnelmaa kyllä löytyy. Hyvät melodiat ja kitaran ääni toimii. Basso on aika tunkkainen vain.. Se on vähän ikävä. Saisi olla vähän raikkaampi biisi. Laulun osalta toimii oikein hyvin. Metalli ei kuulu suosikki genreihini, joten arvostelen sen mukaisesti mitä pidän itse biisistä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enternity - City Lights (Original Promo) 10.03.2007

Enternity - City Lights (Original Promo)
Söpö biisi :) tykkään tuosta bassosta erityisesti. Tulee vahvasti mieleen eräs Jazz Jack Rabbit -pelin biisi. Kivaa chillailu ja fiilistely musiikkia :) Rytmi minun mieleeni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 17.01.2007

Silent Dream - Darkness Fades Away
Hyvältä kuulostaa tämäkin :) Tykkään tämän biisin laulusta enemmän. nättejä saundeja myös väliin laitettu eikä ole ihan niin tavanomaista kuin yleensä. tykkään :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Sankari Viitaniemen menetys 22.01.2007

Rami Airola - Sankari Viitaniemen menetys
Mukavan nindentomainen äänimaailma :) Sopivan yksinkertaiset pohjamelodiat ja rumpu sopii tyyliin. Tykkään melodioista kovasti. Ehkä hiukan lyhyempi kipale olisi voinut olla, mutta jos miettii jonkun pelin taustamusiikiksi, niin silloin se on oikein sopiva :> Hyvä biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Hype MegaMix 05.03.2007

SpaceVision - Hype MegaMix
Toinen suosikkini :) Radiomaista fiilinkiä. Erilaisia clippejä peräkkäin - ja kaikki kuulostaa somilta. Jälleen löytyi niitä omaperäisiä melodioiden ristiin menemisiä jotka kuulostavat kivoilta. Joukosta löytyi monta hienoa pätkää joista kuuntelisi mielellään koko biisin pituisen version<3

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Dragon's Tear 22.01.2007

Misty Steps - Dragon's Tear
Kiitos :) Tuo reverbi asia kyllä minuakin vähän häiritsee, mutta kun minä en sitä siihen itse laita kun lähetän kaikki pianobiisini valmiina tuolle veljelleni (Mark Veralle), jotta saataisiin parempi pianosaundi :) Hän sitten laittaa reverbit niihin sitä mukaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Banquet Of Illusions - It's All In Your Head 18.12.2006

Banquet Of Illusions - It's All In Your Head
Juu. Yhdyn MuxFolderin kommenttin :) Tällaista kikkailua olisi kiva itsekin osata värvätä. Liian vähän mikserissä on tämmöistä kauhuromantiikan musiikkia. Ihana biisi<3 Melodiat mitä ihanimmat ja soundit suloiset :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Banquet Of Illusions - Sleep My Child (A Ghostly Lullaby) 18.12.2006

Banquet Of Illusions - Sleep My Child (A Ghostly Lullaby)
Ihanan karmivat melodiat. Kyllä tämä toimii :) Kaunista mutta pelottavaa. Ainahan niissä miksauksissa on parantamisen varaa mutta ei tämäkään miksaus mistään huonoimmasta päästä ole :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andiamo - Eksynyt 22.04.2007

Andiamo - Eksynyt
En ymmärrä miksi ihmeessä mutta mulle tulee aina tämäntyylisistä biiseistä ja musiikista (jossa käytetään hidasta ja rauhallista kitaranääniä eri tavoin) lapsuus mieleen. Ihan nostalginen fiilis yksinkertaisesti tulee. Kai tämä muistuttaa tuota 90-luvun alkua minua jollain tapaa kivasti :D Tykkään kovasti - biisin abstraktinen tunnelma lisää siihen uppoamista. Ehkä hiukan liian suhisevaksi laulu tehty. Parempi kenties ollut vähemmällä reverbillä(?) Hieno biisi :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele sanmal - untitled 1 20.03.2007

sanmal - untitled 1
No ei kyllä asennetta puutu tästä :) Basso jymppää kyl ihan etovasti :D Tulee semmoinen samanlainen olo kuin olisi syvällä veden alla - sellainen paine painaa tärykalvoja (kuuntelen kuulokkeilla). Aika pelottavaa. Jos vähän voluumee ruuvaisi enemmän niin kyllä poksahtais :D Yksinkertainen kokonaisuus jälleen mikä ei kyllä haittaa olleskaan moista genreä ajatellen ;P

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Tune - FloorFillah (Radio Edit) 20.01.2007

G-Tune - FloorFillah (Radio Edit)
Mukavat on melodiat! :) iski minuun heti. Tunnelma nousee helposti kattoon tätä kuunnellessa. Bassolinja on kiva ja saundit napsahtaa hyvin kohdilleen. Ainut mikä häiritsi oli tuo snaren tunkahtavuus alussa mutta mitä pienistä! :) Hyvä hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilobiitti - Dust (MBnet elokuun biisiskaba) 26.03.2007

Trilobiitti - Dust (MBnet elokuun biisiskaba)
Monivivahteista musiikkia. monenlaista eri tyyliä löytyy ja tykkään siitä :) Kiinnostuu kuuntelemaan kokoajan vain lisää kun jotain uutta putkahtaa peliin. Ammattimaista musiikin säveltämistä minun mielestäni ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmineläin - Elämän uusi kokemus 21.12.2006

Ihmineläin - Elämän uusi kokemus
Ihanan omaperäistä :) Pelottavan kuuloista. Kyllä ihmisen äänihuulet on kummalliset kun tämmöistäkin saa aikaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - The Beach (nostatus edit) 23.02.2007

Dreammachine - The Beach (nostatus edit)
Tämä kyllä on ehdottomasti suosikkiki tällä sivulla :) Jälleen kerran melodioihin viitaten että ovat kyllä kauniita minun korvaani ja ansaitsee enemmänkin kuin 10 ;) Vaikkei melodioita paljoa olekaan niin biisi kulkee alusta loppuun hyvin ja jaksaa kuunnella uudestaan ja uudestaan. Pituutta olisi saanut olla enemmänkin, mutta menee se näinkin :) Tykkään <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Drifting away 08.06.2006

Pigswill - Drifting away
Kaunis alku ja ihan mukkiin menevä melodia. Ei kuitenkaan herätä henkilökohtaisesti minulle minkäänlaisia tunteita. Neutraali viisu. Lauluääni ei mielestäni sovi biisin rauhalliseen kuvaan ollenkaan ja englanninkielen lausuminenkin vähän pissii.. :/ Numeroksi annan 8 hyvästä kappaleesta mutta laulun toteuttaminen ei kolahtanut nyt niin että olisi ansainnut paremman.. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Fear this 08.06.2006

Pigswill - Fear this
Paljon parempi kuin edellinen :) Lauluääni sopii paremmin tällaiseen vähän rajumpaan genreen kun on niin matala ääni. Vähän jäykempää tempoa olisin kaivannut lauluun - vaikutti vähän lössyttelyltä. Kuitenkin edelleen se englanninkielen lausuminen on vähän kökköstä, mutta eiköhän se harjoittelemalla ala kuulostamamaan "oikealta englannilta" ;P Harmittaa vaan kun biisi on niin lyhyt.. Juuri kun on pääsemässä fiilikseen niin biisi loppuukin kuin kesken. :(
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Tune - Grass 20.01.2007

G-Tune - Grass
Kiwaa fiilistelyä :) tunnelma pysyy hyvin kasassa ja melodiat rauhalliset. bassolinja pomppii mukavasti. alussa soita basso kuulosti vähän hassulta minusta, mutta kun tässä kuuntelee biisiä eteenpäin niin se loppua myöten vain paranee :) upeaa työtä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Improvisaatiota pianolla - Fifth of April 2006 (Piano Recording 1) 10.03.2007

Improvisaatiota pianolla - Fifth of April 2006 (Piano Recording 1)
On kyllä pirun hyvin soitettu yhdellä kertaa. Eikä mitään mainitsettavaa virhettä löytynyt. Taitava soittaja on kyllä kyseessä :) Kaunis sävellys. Toiveikas ja monia muistoja virtaava lähde. Tykkäsin hyvin paljon. Joskus tulee itsekin koitettua improvisoida, mutta ei lähellekään näin nättiä jälkeä synny :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Warriors Of the Space Age 05.03.2007

SpaceVision - Warriors Of the Space Age
Tämä on paras. Juuri sen "omaperäisyyden" takia se kuulostaa loistavalta. Täällä sanottiin että mukamas mättää kun melodiat sekottuvat keskenään - minusta se on juuri plussaa! aivan kuin se olisi tarkoituksella tehtykin. Tykkään siitä tunnelmasta minkä se saa aikaan. Hmm. En osaa selittää sitä mutta se on jännä. Melodiat on kaiken tämän kivan lisäksi aivan loistavat. Miksaus kuulostaa oikein puhtaalta eikä mikään jää vaivaamaan. Basari potkii hyvässä voluumessa ja virveli kuulostaa hyvältä. Mainio biisi :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Soultrip 29.03.2007

rewind - Soultrip
Veikeät virvelisäädöt :) Saundit melodioissa ovat kivoja ja luo omanlaisensa olemuksen biisiin. Pidin erityisesti tuosta piano osuudesta ;) Kaunis ääni ja melodiakulku.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilobiitti II - SkyHigh 27.03.2007

Trilobiitti II - SkyHigh
Hyvää meisinkiä kyl on. Ehkä vähän liian '90 tyylistä ja tiivistä minun makuuni. Tykkään muutenkin runsaista melodioista ja letkeistä rytmeistä enempi :) Basari on lähes olematon minun korviini ja se hukkuu harmillisesti jonnekin ._. siksi ei oikein munaa löydy tarpeeksi. MUTTA! Kyllä tätä kuuntelee ihan mielellään muuten vain :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petri Ranta - Faulty Mechanical Sparrow 19.12.2006

Petri Ranta - Faulty Mechanical Sparrow
Kovasti tykkään. Tulee mieleen eräs tasohyppelypelin musiikki. Tämmöistä hyvää taustamusiikkia eikä mielestäni tylsää ollenkaan. Soundit sopivat hyvin keskenään ja rummut kuulostaa hyvältä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele .X. - ping 21.12.2006

.X. - ping
Loistavaa noisea. Tunnelma on ihanan pelottava ja mysteerinen ja jaksaa kuunnella koko biisin alusta loppuun. Loppua kohti alkava rauhallinen transsi vaihe lumoaa aivosolut. Tykkään kovasti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warehouse of Distant Dreams - Dream 18.12.2006

Warehouse of Distant Dreams - Dream
Pakko kommentoida nyt tätäkin kun ihastuin totaalisesti :o Ihana alku ja koko biisi oli kaunista loppuun asti. Aivan loistavat kitarakikkailut tuossa puolessa välissä. Biisin paras osa alkaa siinä 1:36 kohdalla. Hyvin fantasiamainen äänimaailma ja melodiat. Lauluäänikin natsaa ihanasti :) Loppu vaan oli vähän keskeneräisen oloinen :( Olisi voinut jatkaa tuota kitarakikkailua ja laulua enemmän sen jälkeen. Hyvähyvä lisää tämmöistä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Angel's Redemption 12.12.2006

Celestial Aeon Project - Angel's Redemption
Loistava tunnelma koko biisissä. Rauhallinen ja leijuvainen. Aivan kuin unessa leijuisi kun kuuntelee biisin silmät kiinni. Aivan hemmetin kaunista yksinkertaisesti. Aivan tippa linssiin tulee :') <3 Hyvin onnistunut eikä mielestäni tarvitse mitään muutettavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - Dragon's Dream 17.09.2005

Electron - Dragon's Dream
Vui ku ihana biisi<3 Ihastuin heti alkusekunneilla kun se alkoi rauhallisella tempolla :) Ja tuo huilun omainen soundi todellakin on kaunis ja melodia sillä on lumoava. Olen kuunnellut tätä yhä uudestaan ja uudestaan läpi ja vielä jaksan. Lisää tällaista toivoisin. Olen niin kateellinen kaikille teidänkaltaisille, joilla on melodiarikkautta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Blood Donation 29.03.2007

rewind - Blood Donation
Elokuvallista. Kovin toimisi jonkin toimintaleffan kohtaukseen missä keikutaan pilvenpirtäjien huipuilla aseiden kanssa jne ;) Tykkään erityisesti rummuista. Rytmikästä - tuttua yksinkertaista, mutta aina niin yhtä iskevää. Olisi mieluusti kuunnellut enemmänkin tätä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele aeronao - admineral 22.01.2007

aeronao - admineral
Todella.. TOdella kaunista. Chill Outin parhaimmistoa. Rakastan sitä tunnelmaa minkä läpi biisin soiva melodia saa aikaan. voksut kuulostavat ihanilta ja luovat erittäin fantasiamaisen olon. Kuin jostain elokuvasta tämä kappale. Loistavaa työtä kertakaikkiaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele EMS-Project - Sonic tales for piano II 19.01.2007

EMS-Project - Sonic tales for piano II
Kaunista :) Hienosti käytetty nuotteja ja voimakkuuksia tunnelman luomiseen. Hyvin talvinen tunnelma minulle tuli jostain syystä. Ehkä hiukan lumiukon tapainen melodia. Kappale kulkee hyvin alusta loppuun eikä kuulosta tylsältä missään vaiheessa. Todella hyvää työtä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele EMS-Project - The Ballad Of Silence 19.01.2007

EMS-Project - The Ballad Of Silence
Aivan kuin suoraan jostain elokuvasta. Aivan ihania jäisiä saundeja. Tämäkin todella kaunis luomus ei voi muuta sanoa. melodiakulku sujuvaa eikä takertele mitenkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhojen Biisien Hautausmaa - Actionmusa 27.03.2007

Vanhojen Biisien Hautausmaa - Actionmusa
Ooh no kylläpäs nimi osuu loistavasti ;) "Actionmusa". Tosiaanki jotain toimintamusaa :D TYKkään tuosta kitaran kulusta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Natural Vibrations - Human Rights 06.02.2007

Natural Vibrations - Human Rights
Tykkäilen hirmusti rumpuiluista. Rytmikästä ja sitä rataa. Ja laulajan ääni kyllä on todella nätti ja sopii hyvin reggaeen :) Nätisti kyllä bongoilu soi taustalla<3

Kommentti kappaleesta Kuuntele es2 - Blue Morning 20.04.2007

es2 - Blue Morning
Lähtee kyllä mukavasti liikenteeseen ja tuo edestakaisin melodian pomppiminen tuo hauskan tunnelman. utuinen ja pimeä mielikuva tulee kokonaisuudessaan. hauskoja ääniä kehitetty rummuilla. Pahemmin ei miksauskaan kuse mihinkään suuntaan mutta ainahan siinä on parantamisen varaa. Kyllä tämä yksi parhaimpia chill out biisejä on :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele sanmal - nudge 20.03.2007

sanmal - nudge
Aikasta söpö :) Kivaa naputusta. Yksinkertaista ja transsimaista. Kivoja saundeja käytetty ;) Melko abstraktinen biisi. Tykkäsin kovasti. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Natural Vibrations - No Logo 06.02.2007

Natural Vibrations - No Logo
Mukavan rentoa meininkiä :) reggaee parhaimmillaan. Kivoja viboja. leijuu ilmassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele hukka - Iltakävely (acid remix) 19.12.2006

hukka - Iltakävely (acid remix)
Ei hemmetti :D hyvä kuunnella koulussa hyppytunnilla ja repeillä xD loistavaa piristi päivää totaalisesti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nanoman - Brothers 23.01.2007

Nanoman - Brothers
Mukavaa rytmikästä menoa. Melodiat nätit ja basso kulkee hyvin mukana. Erinomainen kipale kaikenkaikkiaan. Kuuntelen mieluusti useampaankin otteeseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele aeronao - perk 22.01.2007

aeronao - perk
Metsää, puroja, vihreitä lehmuksia. Tuli minulle mieleen. Ihanaa fiilistelyä taas.. Pidän tyylistäsi tehdä näitä melodioita. Muistuttaa hyvin paljon minun tyyliäni - jättää yksi tietty taustamelodia soimaan läpi biisin ja laittaen ympärille muitakin soittimia. Erinomainen teos :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kontaktor - home 22.01.2007

kontaktor - home
Aika scary tunnelma :) Ihana tosiaan tuo intro repla. sopii täydellisesti. luo mahtavasti lisää ahdingon, tuskan ja pelon tunnetta. tämmöistä rumpailua olen etsinyt :o

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kupez - Love From Above 01.12.2005

Kupez - Love From Above
Todella kaunista ja rytmikästä trancea :) Juuri tällaisesta melodisesta trancesta pidän enemmän kuin semmoisesta perusjumputuksesta. Aivan ihanaa kuunneltavaa<3 Pakko kuunnella yhä uudestaan ja uudestaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhojen Biisien Hautausmaa - ShooterTrainingSystems 26.03.2007

Vanhojen Biisien Hautausmaa - ShooterTrainingSystems
Oih. Kylläpäs oli mukavan yllätyksellinen biisi. Aluksi kuvittelin sen olevan tavallista metallimusaa, mutta vaiheesta toisesta ja kolmanteen aloin tykkäämään vieläkin enemmän biisistä kun sen genrelaji muuttui kovin elektroniseksi. Täydellisiä saundeja ja melodioita. Hienoa työtä kertakaikkiaan!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prophecy - The Nameless 17.03.2005

Prophecy - The Nameless
Aivan loistavaa pelimusiikkia. tuli heti mieleen legendaariset megaman pelit. Melodioita löytyy ja rummutus käy hyvin taustaan. I like!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vaarit - Mainokset TOP-5! 22.03.2004

Vaarit - Mainokset TOP-5!
Tää on aivan loistava!! :DD en oo ikinä parempaa kuullu. Toi aromipesä juttuki oli ihana :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nutslope - Nutslope&Dreamtime-Rippling Reflections 20.03.2004

Nutslope - Nutslope&Dreamtime-Rippling Reflections
tää on aivan ihana :) rakastan tuollaista "pimputusta" ja melodiaa (surullisen kuulloista). pakko kuunnella yhä uudestaan ja uudestaan. en huomannut mitään huonoa biisin aikana. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heppulit - Hurjia tiikereitä 09.11.2003

Heppulit - Hurjia tiikereitä
xDDDD lollero XDD paras
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeshifter - Sunrise (Assembly 03 edit) 20.10.2003

Planeshifter - Sunrise (Assembly 03 edit)
Tää on hyvä! tekis mieli osata kans tehä yhtä hyvää musaa.. meikä tykkää tälläsestä musasta. emmä osaa muuta sanoo.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhojen Biisien Hautausmaa - Infravision 27.03.2007

Vanhojen Biisien Hautausmaa - Infravision
"genresillisalaattia" :D Ihana. Semmoiset ovat oikein kivoja - varsinkin jos siihen on sekoitettu vain parhaita genrejä ;) Hyvinhän tämäkin kulkee :) Hyvää elokuvamusiikkia osaisit tehdä toimintaleffoihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nutslope - Sheepish (Straight mix) 20.03.2004

Nutslope - Sheepish (Straight mix)
minä ainakin pidin tästä :) rummuihin ihastuin heti kun ne alkoivat. ja piano melodiakin on ihan hyvä. ehkä hiukan olisi voinut olla pehmeyttä pianossa mutta menee tuokin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilobiitti II - Avalanche 27.03.2007

Trilobiitti II - Avalanche
Hienot melodiat tosiaankin :) ja muistuttaa paljon '90 lukua. Noh, ei ihmekään kun hyvä jos juuri ja juuri sinne 2000 luvulle edes päässyt tämän biisin tekovaiheessa :D Hienot saunditkin löytyy. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele kontaktor - geo dist 22.01.2007

kontaktor - geo dist
Monipuolista, erikoista. Hyvää vaihtelua perusmusiikin rinnalle. muutenkin pidän tämmöisestä hassuttelumusiikista :) Persoonallinen genre minusta. Hyvin onnistuttu pitämään kappale tarpeeksi yksinkertaisena eikä olla tungettu mitään ylimääräisiä tilpehöörejä. Jaksaa kuunnella alusta loppuun. Tästä tytöstä tuli kyl nyt 200. fani :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cokkelin Civittaejaet - Oravalaulu 12.12.2006

Cokkelin Civittaejaet - Oravalaulu
Ihana! :'D Voi saakeli miten loistava. Musiikki on mitä parasta ja laulun sanat ihanat :D söpötin<3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele EMS-Project - Liquid World 19.01.2007

EMS-Project - Liquid World
Leijuvaista trancea. Tykkään hirmuisesti tämmöisestä ja minä ainakin sain kiinni monta mielikuvaa tähän biisiin. Hienosti olet käyttänyt noita meren ääniä - luo helposti luonnetta ja tunnetta biisiin. :)