Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 5 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lezzie Twist - Dead End (live version) 10.01.2006

Lezzie Twist - Dead End (live version)
Ei yhtään paskempaa kyllä. Vaikka en hirveä perus rock'n'rollin ystävä Hellacoptersia lukuunottamatta oo niin tykkäsin kieltämättä. Ja ainakin kerralla purkkiin vedetyksi kova. Omalla kohdalla ainakin tässä musassa vaivaa puutuminen monessa kohtaa, mutta koukut piti mielen virkeänä. Yllätyin jopa miten hyvin Ile laulo. Ei oo tullu vähään aikaan sen kanssa karaokeakaan laulettua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lezzie Twist - Dance With The Devil (live version) 10.01.2006

Lezzie Twist - Dance With The Devil (live version)
Tämä biisi tosiaan meinasi hukkua noihin soundeihin, mutta minkäs sille voi. Turha ruveta niitä pahemmin arvostelemaan kun yhellä mikillä äänitetty. :D Mutta mukavan lyhyt ja ytimekäs ralli. Toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - Vision of the Prophecy Unfolds (2005 / 2005) 16.04.2005

Born of Thorns - Vision of the Prophecy Unfolds (2005 / 2005)
Pojat, soitossanne ei ole mitään vikaa ja soundit ovat aika jees kunnossa. Kitaroihin ehkä enemmän munaa. Mutta valitettavasti bändinne on aika kasvoton. Vaikutteet paistavat liikaa läpi ja musiikkinne on tehty jo pariin otteeseen. Ei varmasti ole taidoista kiinni mutta voisitte koettaa keksiä oman juttunne.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kill The Romance - Inner Cell 17.04.2005

Kill The Romance - Inner Cell
Tämä biisi ei jyrää yhtä kovasti kuin Pulse of Negative, mutta ei paljoa jälessä tulla. En jaksa nyt tähän naputella kun niin syvällisesti arvostelin jo Pulsea. Mutta edelleen, toimii kuin häkä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kill The Romance - Pulse Of Negative 17.04.2005

Kill The Romance - Pulse Of Negative
Helvete. Ei tule monesti näin valmista bändiä Mikserissä vastaan. Olin jo menettänyt pitkälti uskoni melo döödikseen kun bändit tuppaavat tahkoamaan vain samaa uudelleen ja uudelleen, mutta pojat te osaatte. Riffit jyräävät ja rummut takovat kuten pitääkin ja vokalisti on hyvässä iskussa. Ette liikoja kikkaile, mutta biisit pitävät silti mielenkiinnon loistavasti yllä. Puhtaat vokaalit ovat mukavaa sekoitusta uutta Amorphista ja Suburban Tribea. :) Saanhan fanittaa, saanhan?
9