Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 77 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Kolibri.. 03.03.2011

MarcoN. - Kolibri..
ok veisu. irwini tästä tulee mieleen. sanat tekee kunniaa irwinille. soitto svengaa, laulu tomii ihan ok tässä. kappaleen miksaus voisi olla parempi, myt on vähän vaimea.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viviana (roskis) - Sana & Viviana - Pysy Vahvana 03.03.2011

Viviana (roskis) - Sana & Viviana - Pysy Vahvana
just. täähän on törkeen hyvä. vihaan oikeasti räppiä ja muita puhelaulu juttuja, mutta nyt veti hiljaiseksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Kolmen Varvin Rock. 03.03.2011

Make & Mike - Kolmen Varvin Rock.
soitto pelaa. todella loistavaa soitantaa ja kunnon rocken roll meininkin. kitarointi on kyllä taidokasta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Rumien Taivas.(remix) 02.03.2011

Make & Mike - Rumien Taivas.(remix)
just. soitto toimii, laulu meinaa välillä kaatua. iloista 70 luvun meininkiä. ihan ok
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Rakkauden Sade... 23.02.2011

Make & Mike - Rakkauden Sade...
sanat on parasta antia tässä. laulu hieman häiritsee välillä, mutta ok se toimii. soitanta on todella mallikasta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 23.02.2011

Unia (pre-band) - Kotona
hienoa kitarointia. laulajalla upea ääni. pieni nenä soundi mutta se tekee siitä vain persoonallisen ja erottuvan. voi jakaa mielipiteitä, mutta niin hyvät artistit tekee. biisi on tunnelmallinen ja hyvin eteenpäin soljuva
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suojawalmiste - Duunarin elämää 04.12.2007

 Suojawalmiste - Duunarin elämää
Tuli lämpöisesti mieleen vanha klamydia. Biisissä oli jotain mikä on taatusti sitä. Ja sitten siinä on paljon sitä mitä te olette. Ilo kuulla että punkkia soittaa vielä joku. Lainaatte selkeästi vanhasta mutta uutta ette laita tilalle. Tämä ja muut teideän biisit tarvitsevat vahvemmin teidän identiteettiä, muuten olette vain yksi joka soittaa vanhoja juttuja. Mutta tämä kolisi itseeni silti. MIksaus oli ehkä hieman epätasainen, laulusoundi jäi pahiten mieleen. Sille tehkää jotain, nyt ei toiminut. Biisin idea ja sanoma olivat hyviä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Mustan Afrikan hautajaiset 02.05.2005

Riku Rotten Project - Mustan Afrikan hautajaiset
vauhdikas biisi! sanat jälleen kantaaottavia/ajatuksia herättäviä. perusrockia hyvällä asenteella. kitaroinnissa muutama todella maukas kohta. sulla alkaa oleman jo matskua levyn tekoa varten. kaikki biisit on laadukkaita, kuten tämäkin. sun pitää tulla ulos makuuhuoneesta jossain vaiheessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Wild Child Of Love 12.05.2005

Vicious Minds - Wild Child Of Love
laulajan ääni on mahtava, kunnon räkäinen kurkku kurlutus ääni. kertsi on tykki, yksinkertainen ja simppeli rocki veisu muutenkin mutta pirun toimiva sellainen. soundit ovat hieman suttuiset mutta se voipi johtua mun kaitsareistakin. en keksi mitään kritisoitavaa. tämä on tehty jo monesti mutta monesti se tullaan vielä tekemään. tämä on tarttuvaa musaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kekkoset - Ihmisraunio 14.04.2005

Kekkoset - Ihmisraunio
potentiaalia teissä on vaikka kuinka paljon. biisi rullaa eteenppäin omaa vauhtia. sovitus on tavanomainen. teette vanhaa juttua joka on tehty jomonesti mutta teette sen pirun hyvin ja se on erotuksena monesti bändien välillä. pikkuisen lisää treeniä niin teillä on jotain.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 10.04.2005

Tuho - Last Words
kaunista kuultavaa. en ole hetkeen kuullut näin hyvää doomia. laulajan äänestä plussaa. säveltäjille hatun nosto. mahtavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Jalkaisin 16.03.2005

Minoria - Jalkaisin
kuulostaa teiltä itseltä. laulajan äänessä on ehkä hieman enemmän karismaa kuin aikaisemmissa mitä olen kuunnellut. paikoin tulee mieleen yrjänä.
sanoituksista plussaa, hyvät ja helposti mukaansa vievät.

soittopuoli on hanskassa. bändi soittaa todella hyvin. en keksi millään mitään kritisoitavaa. ehkä miksauks olisi voinut olla parempi mutta nytkin toimiva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susi - Jakomäki 12.05.2005

Susi - Jakomäki
suomicantryä:) no eikai. hieno biisi. eteenpäin rullaava höyryjuna. melodia tajua bändillä on. todella mainiosti sovitettu kappale. sanoituksia olisitte voinut hio vähän enemmän, mutta meneepä ne noinkin. iloinen, pirteä. kuulostaa itseltään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Suomi kokonaiseksi 19.03.2005

Riku Rotten Project - Suomi kokonaiseksi
sanat on aika kantaa ottavat. mikäs siinä. itse biisi on aika metka tapaus. kertsi on oivallinen vääntö. soundit sopivan suttuiset. jotenkin tulee kauko röyhkä mieleen tästä. rock on
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Tiger On The Run 08.04.2005

Vicious Minds - Tiger On The Run
tässä vanha ja uusi yhdistyy. kitarointi muistuttaa kahdeksakyt luvun lopun rockista joka nousi kellareista. laulu on karheaa ja munakasta. melodiat on toimivat ja mukaansa tempaavat. annan 8 vain siksi ettei mitään uutta tai omaa kuulunut musasta, mutta kasi myös siksi että homma tehdään niin hyvin että pelkästään sillä erotutte muista. hienoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäreilu Evoluutio - Jäävuoreen 12.03.2005

Epäreilu Evoluutio - Jäävuoreen
jälleen kerran hyvää musaa teiltä. biisissä on kaunis ja yksinkertainen melodia. tiedän musa onomaperäistä mutta silti tuttua ja turvallista. hyviä sovitus ratkaisuita. mitäs, onko laulajan oon flunssasta johtuen käheämpi kuin muissa biiseissä vai onko viina vienyt:) sanoitukset ovat jälleen kerran loistavia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 12.05.2005

Salaliitto - Uni
hienosti eteenpäin rullaava biisi. tunnelma on unimainen, biisi on tasapainoinen ja todella ammattimaisestitpteutettu. teillä on selkeesti joku omajuttu meneillä tässä. vaikutteita on otettu sieltä täältä mutta yhdessä ne ovat muovautuneet teidän musaksi. hieno meininki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 10.04.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
tuota...jätän kommentoimasta koska soitan itse bändissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Something Beautiful - Nevermoon 23.01.2005

Something Beautiful - Nevermoon
mauksa biisi, sovitus rakennettu hyvin. alussa on etenkin todella loistavaa kitarointia. laulu sujuu hyvin, laulajan ääni on oikealla lailla hyvä, eli jää mieleen helposti eikä pyrikkään olemaan teknisesti oikea ja soida puhtaasti koko ajan. tarttuva biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Something Beautiful - It Ain´t Easy 14.04.2005

Something Beautiful - It Ain´t Easy
kaunista poppia. tarttuvaa ja herkkää. sopisi radioon kuin suklaa suuhun. iskisi yleisööön bubeissa ihan varmasti. hyvää musaa jonka tahdissa olisi kiva vetää kaljaa. jatkakaa ihmeessä musan tekemistä. ei kannata jättää hommaa kesken. loisto bändi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Something Beautiful - Passing By 23.01.2005

Something Beautiful - Passing By
varmaankin paras biisi sb:lta. tarttuva melodia, hyvä sovitus. herkkää mutta silti mukavan poprock meininki. ei tästä pysty muta sanomaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiidenkivi - Tulenkylväjä 31.01.2005

Hiidenkivi - Tulenkylväjä
biisissä on menoa ja draivia. laulajan ääni on mieleenpainuva, biisi on vähän kokeellisen kuuloinen joka ei ole ollenkaan huono asia. mahtava soundi maailma, mutta koukut puuttuu. eli biisi jää jotenkin torsoksi vaikka kertsissä on voimaa vaikka muille jakaa. pienellä sovittamisella olisi 9 tai 10 arvoinen biisi. nyt jää vähän sellainen olo että hemmetti oli kova rocki biisi mutta ei kuitenkaan iskenyt. laulajan äänelle erikoismaininta ja hyvät kitarasoundit ansaitsee kanssa kehut
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lovers - Virnistys 12.03.2005

Lovers - Virnistys
laulajan ääni saa heti plussaa, sopivan karhea ja soiva. kertsissä soundi tasapainot eivät ole m´parhaimmillaan. biisi kulkee hyvin eteenpäin, mutta rentous puuttuu. sovituspuoli ei tarjoa mitään uutta mutta hyvin rakennettu biisi on. perus tunnelmaltaan iloisen melankolinen. kitarointi on myös mun korvaa miellyttävää. hyvin svengaa
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mishkin - Scarecrow (edit) 29.01.2005

Mishkin - Scarecrow (edit)
mielestäni musastanne kuuluu läpi että olette kuunnelleet ns grungea tai seattle rockia. mahtavaa musiikkia. pakko antaa kymppi koska todella sielukasta musaa. laulajan ääni teki vaikutuksen ja biisin "yksinkertaisuus" mutta silti hyvä tarttuvuus. kertsi on kerrassaan loistava. saitte yhden fanin lisää
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Shadow Dance 07.01.2005

Iron Sphere - Shadow Dance
loistavaa musaa, ainakin tämä biisi potki persiille ja lujaa. itse en ole power metallin suurin ystävä mutta hyvin tehty ja soitettu musiikki jossa on selkeästi soittamisen iloa kooahtaa aina. rakkaudesta musiikkiin. mieleen tulee keskiaikaisia tunnelmia. ja sitten taas modernimpaa meininkiä, hieno kontrasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born To Shred - Shred And The City 04.01.2005

Born To Shred - Shred And The City
loistavaa, kitara musaa. soitto on sujuvaa ja kulkevaa. maailman omaeräisintä ei kyllä ole mutta tarviiko sen ollakkaan? hyvän kuuloista
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Ei kehitystä 04.05.2005

Riku Rotten Project - Ei kehitystä
sanoitukset on parhautta. kitarointi on ihan hemmetin hyvää. aika mielenkiintoinen sovitus. ei tule tylsää tätä biisiä kuunnellessa. rock on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Jäätelöä ei saa kuin kaupasta 21.12.2004

Antti Kaukomaa - Jäätelöä ei saa kuin kaupasta
huh, biisissä oli paljon ideaa mutta jotenkin jäi mulle vähän ontoksi. jotain voisi ehkä tehdä, mutta mitä, en tiedä niin biisi olis hitti
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Toisto 04.05.2005

Riku Rotten Project - Toisto
nyt on aika sekamelska biisi. jotain iskelmä musaa sekoitettuna punkkiin. efektoitu laulu tekee vaikutuksen. hienosti yhdistettyö musaa. jopa the doors tulee mieleen noista hammondeista. kertsi on hyvä. ei ehkä ihan parasta rrp:tä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - The Journey 04.01.2005

Dying Fire - The Journey
oho, olipas hyvää musaa. parhautta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja 30.12.2004

Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja
enpä juurikaan hiphopia kuuntele, mutta tämä oli positiivinen yllätys. loistava biisi. alko jalat jammaileen mukana ja se on mun kohdalla aina hyvä merkki. lisää tällästä niin saatan alkaa kuunteleen enemmänkin hoppia
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja 30.12.2004

Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja
enpä juurikaan hiphopia kuuntele, mutta tämä oli positiivinen yllätys. loistava biisi. alko jalat jammaileen mukana ja se on mun kohdalla aina hyvä merkki. lisää tällästä niin saatan alkaa kuunteleen enemmänkin hoppia
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja 30.12.2004

Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja
enpä juurikaan hiphopia kuuntele, mutta tämä oli positiivinen yllätys. loistava biisi. alko jalat jammaileen mukana ja se on mun kohdalla aina hyvä merkki. lisää tällästä niin saatan alkaa kuunteleen enemmänkin hoppia
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKKP - Kellarirakkautta 04.01.2005

MKKP - Kellarirakkautta
mielenkiintoinen tuttavuus, laulu on nykivää mutta tässä biisissö toimii. hiphoppia on kai tullut joskus kuunneltua.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Pois poistakaa 04.05.2005

Riku Rotten Project - Pois poistakaa
oho, ehkäpä tähän asti raskaimmat soundit mitä rrp:llä oleb kuullut. kovaa poljentoa alusta asti. tulee mieleen 80 luvun punk bändejä liuta tätä kuunnellessa. taidokkaasti tehty. hienoa riffittelyä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Wild In The Night 17.01.2005

Vicious Minds - Wild In The Night
biisi kulkee ja rullaa eteenpäin, vanhaa juttuahan tämä on eikä soppaan ole laitettu mitään uutta mutta miksi olisi koska tämä rokaa 100-0 näin. hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kukkalapio - Viisi sormea viemäriin (fist fuck baby) 31.12.2004

Kukkalapio - Viisi sormea viemäriin (fist fuck baby)
kyllä tämän pari kertaa kuuntelee hymyssä suin:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele D'partment - Last Kiss With God 17.01.2005

D'partment - Last Kiss With God
mahtava. biisi ottaa mukaansa heti ensi sävelistä. bönsi osaa kuljettaa biisiä eteenpäin. laulajan ääni on kaunis sointinen, samalla kova mutta pehmeä. biisin sovitus on ok, ehkä pientä hiomista olisi. soundit oli kohdillaan, eipä tästä osaa oikein muuta enää sanoa kuin todella hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 10.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
laulajan ääni on mielenkiintoinen. itse sävellys on hyvä. nyt mä muistan laulu äänestä tulee mieleen muppet shown peggy.anteeksi että sanoin ääneen. biisi kestää kuuntelun hyvin loppuun asti. sovitus on toimiva. soundit aika suttuiset.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäreilu Evoluutio - Läpinäkyvää 31.01.2005

Epäreilu Evoluutio - Läpinäkyvää
tämäpä olikin hankala arvosteltavaksi. hyvä biisi, sopivan "surkea olo" tulee kun kuuntelee, siis ranteet auki ja kylpyyn. kaunis melodia. kitarointi on kaunista. paikoin laulajan ääni ei ihan toimi niinkuin pitäisi. mutta hyvä soitto pelastaa sen puolen. olisin kaivannut tähän biisiin kuitenkin vähän enemmän voimaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Murskatut haaveet 16.03.2005

RAUTAKELLO - Murskatut haaveet
hemmetti, hyvää musaa. olenkin jo ihmetellyt että mikäs tää bändi on kun anttilas on myynnis teitin levy ja sinkku. hyvin toimivaa rockin ja metallin välimaastoon mun mielestä sijoittuvaa musaa. kuuluu läpi cmx vaikutteet. tälle musalle on suomessa varmasti menekkiä. laulajan ääni on mieleenjäävä. koukkuja on tarpeeksi tässä biisissä. muhun iskee ja iskee lujaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Raivopää 16.03.2005

RAUTAKELLO - Raivopää
en alkaa toistelemaan samoja ylistys sanoja kuin murskatut haaveet biisin kommentoinnissa. tämä on selkeästi popimpi ja helpommin radiossa soivaa musaa. biisi jyrää hyvin eteenpäin. bändin soitto on ilmavaa, joten luulenpa että treenissä on hikeä valunu. hyvän tuulinen biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumous - Kosmetiikkaa 31.01.2005

Lumous - Kosmetiikkaa
jumalauta, tämähän iski ku leka päähän. keräilen varmaan hampaani rippeitä vielä viikon. biisi iskee lujaa heti alusta asti, välisoitto melodia on älyttömän kaunis. laulajan ääni on mahtava. biisissä on ihan älytön draivi päällä. en malta odottaa että teitä kuulee lisää
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumous - Viilto 31.01.2005

Lumous - Viilto
onpas kiukkuinen ja vihainen lauluääni naisella:) mahtavaa. kertsin sanat aivan loistavat, huh, vielä kerran sua viillän. biisissä on jotain käsin kosketeltavaa tuskaa. mahtavaa. biisi kulkee eteenpäin kuin teinarin ahdistus kohti itsensä viiltelyä. hyvässä mielessä ahdistava. ja vihainen ja draivia löytyy. uuh huh, niskakarvat on pystyssä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Drifting Away 07.01.2005

Iron Sphere - Drifting Away
ja teilläkö ei vielä ole levysopparia ja maailman kiertueita? eiköhän kohta ole. aika valmiin kuuloista musaa. kaunista. ei muuta kuin tekemään hommia menestyksen eteen, musa toimii ja rullaa eteenpäin hienosti
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Unchainged 16.01.2005

Cole - Unchainged
jesus, hrr prkl! tipahdin tuolilta. ihan hemmetin hyvä veto. lämmitti sydäntä tälläinen biisi, päivän pelastus. biisi rullaa eteenpäin kuin vuoristorata lintsillä. progesävyjä on sovituksessa mukana paljon. laulajan ääni on mieleenpainuva, orginaali ja persoonallinen ääni. soitto sujuu, se on ilmavaa ja kannattelevaa, taitaa bändi jo soittanut jokusen vuoden yhdessä. enpä muista montaa kymppiä antaneeni mutta nyt lähti ja helposti soolosta tykkäsin
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Poison 21.12.2004

May i cry - Poison
toimii. ei voi muuta sanoa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drainage - Blindfolded 19.01.2005

Drainage - Blindfolded
todella maukasta rockia, mahtavat kitarat. biisissä on todella hyvä draivi. etenee kuin jyrä asfaltilla. kertseissä on todella hyvin voimaa. ja ne laittaa väkisinkin jalat heilumaan mukana.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäreilu Evoluutio - Kasvot muiden joukossa 31.01.2005

Epäreilu Evoluutio - Kasvot muiden joukossa
wau! alusta tuli HIM mieleen, mutta onneksi se mielukuva katosi nopeasti. biisissä on hyvä ja tarttuva melodia. laulajan ääni on persoonallinen. ja lyriikat kerrassaan loistavat. itse biisi kulkee teenpäin vaivattomasti, ja kertsi o todella hyvä! mahtava
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenni - Yksin 21.12.2004

Jenni - Yksin
oho, olipas hyvä. jotain sovitusta vielä ja biisi lyhyemmäksi niin hyvin toimii
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mieli Sairaala - This Road Ain't Highway 13.05.2005

The Mieli Sairaala - This Road Ain't Highway
hemmetti et oli hienoa musaa:) eagles tuli muuten laulusta mieleen. hyvin soitettu ja laulettua. mahtavaa. olen yllättynyt.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - When I Hold the Light 16.01.2005

ES:n vanhat - When I Hold the Light
kaunista, laulajalla kauniin pehmeä laulu ääni. biisi kulkee hyvin eteenpäin. tälläistä tunnelmallista musaa voisi kuunnella vaikka levyllisen läpi. en oikein tiedä mitä sanoisin, olen mykistetty hyvällä lailla, kaunista ja tunnelmallista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Shine 17.01.2005

SILVERINE - Shine
vau, mahtava meininki. pakko sanoa että mies laulajanne ääni on todella hyvä. kadehdin. biisi svengaa ja jammaa kuin hirvi latotansseissa. enpä ole aikoihin ollut näin yllättynyt. torvet soi komeasti ja biisin biitti kulkee kuin panssarivaunu parketilla. mahtava
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mishkin - Everything Is Not OK 14.04.2005

Mishkin - Everything Is Not OK
loistvaa musaa. pearl jam vaikutteet tulee täs biisissä voimakkaasti esille. parasta grungea mitä olen kuullut suomen maalla tehtävän. pikkuisen kaipaisin voimaa joihinkin kohtiin lisää, mutta muutoin bändi kuulostaa valmiilta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä 19.03.2005

Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä
tämäs oli kaunis poprock biisi. radio kamaa, siis ihan suoraan tälläisenä. melankoliaa, se sopii suomalaiselle kuin tappelut nakkikioskin jonossa. kertsi on todella tarttuva. ja muuta ei tarvitakkaan tämän tyylin musassa. lisäksi todella maukas kitara soolo.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Sing When You're Burning 15.02.2005

Project Eternity - Sing When You're Burning
vanha sentenced tulee mieleen. hyvällä tavalla siis. soundit eivät ole ihan loppuun asti hiottu. miksauksen olisi voinut tehdä paremmin. mutta itse biisi on stanan hyvä. tarttuvaa kitarointia ja hyvin sovitettua matskua. homma pysyy hyvin kasassa koko ajan ja turhat kikailut jätety pois. biisi on draivikas ja ilmava. laulajalla on tosiaan sellaista taneli jarvamaista karismaa äänessä. hieno clean laulu kohta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Routasydän 28.01.2005

Minoria - Routasydän
tämä biisi iski muhun kuin sähkö heti alkumetreiltä. lalajalla mun mielestä todella hyvä ja persoonallinen ääni, tosin vähän yrjänä tulee mieleen. biisi kulkee eteenpäinhyvin ja tarkasti harkitulta kuulostaa sovitus. biisi kasvaa hienosti loppua kohden. kertsissä sais olla ehkä hieman enemmän voimaa jotta se erottuis muista osista. kitarointi on todella maukasta. muu taustaryhmä toimii erinomaisesti. kuulostaisi siltä että olete soittaneet kauan yhdessä. syntikka vai mikä lie, tuo hienon lisän. mahtava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jarkko Kuoppamäki Band - Laiska-Jaakko (2004) 17.01.2005

Jarkko Kuoppamäki Band - Laiska-Jaakko (2004)
biisi on hyvä, mutta en oikein osaa kommentoida tätä. huomaan että pauli hanhiniemenjuttuja olette kuunnelleet. tarttuva ja svengaava biisi. kertsi kolahti muhun erityisesti. laulajan ääni on loistava ja samoin sanoitukset. tälläinen musa menee varmasti jossain vaiheessa isosti yleisöön
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Hauta 31.01.2005

Minoria - Hauta
hankala bändi arvosteltavaksi. tekee niin omaa juttua kuin vain voi mutta silti tulee mieleen jotku muut bändit. hienosti kuitenkin kaiki kuulostaa omalta. laulu saa erikois maininnan ja yhtyeen soitto on hyvin yhteen itsautunutta. siellä on ilmaa. biisin sovitus on onnistunut, sävellyksestä puhumattakaan. jää päähän soimaan vaikka kuulokkeista ei enää mitään kuule. tarttuva. ehkä paikoitellen laulaja voisi yrittää laittaa enemmän fiilistä kehiin ja eläytyä voimakkaammin, mutta hyvä näinkin. kitarat jää taka-alalle mun mielestä. ne vois tulla esille joissain kohdin voimmakkaammin, mutta tämä on kitaristi mielipide. hyvä kokonaisuus
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Vuosi '04 16.01.2005

Niina - Vuosi '04
suomi rnb:tä en juurikaan ole kuullut, siksi tämä oli mielenkiintoinen tuttavuus. sanat olivat hyvät, samoin laulajan ääni on kaunis. robotti ääni oli hyvä lisä. mutta biisi jää jotenkin junaamaan paikoillaan loppua kohden, joko lyhyemmäksi biisi tai sitten mieti sovituspuolella jotain jippoja vielä loppuun
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suzy Sunless - Damned by the nite 28.01.2005

Suzy Sunless - Damned by the nite
tämäpä oli positiivinen yllätys. en ole kai kuullut teiltä mitään aikaisemmin. biisi oli tarttuva, tasapainoinen ja hyvin eteenpäin menevä. ehkä jotain koukkuja olisi saanut olla lisää niin olisi ollut iskevämpi. tiukempi ote niin rockais todella lujaa
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P.J.I - Guitar solo 08.01.2005

P.J.I - Guitar solo
vau, olen tyrmistynyt. loistavaa musaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattlesnake - We Die Young 16.01.2005

Rattlesnake - We Die Young
hanoi ja hunnari vertailut eivät ole ihan tuulesta temmattuja, mielestäni enemmän hanoi tulee mieleen. laulajalla on hvyä ääni, soitto rullaa eteenpäin hyvällä temmolla. paikoin olisin toivonut laulajan ääneen tulevan enemmän esille, etenkin we die young huudoissa. ensi nauhoituksella vähän enemmän huomiota soundeihin, siksi jätin yhden pisteen antamatta. vähän terävyyttä soundeihin ja on täyden 10 biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattlesnake - We Die Young 09.01.2005

Rattlesnake - We Die Young
menevää rockia, loistavaa. biisi kulkee eteenpäin kin norsu alamäessä. draivia löytyy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattlesnake - Still There Beyond 28.01.2005

Rattlesnake - Still There Beyond
tämä bändi ei varmaan ole ikinä tehnyt mitään huonoa musaa. hemmetin kova draivi!! siitä tosi paljon plussaa. biisissä on rockkaamisen maku ja meininki. ei turhaa pliisuilua. laulaja on loistava. ei tästä osaa oikein mitään muuta sanoa, kuin helvatan hyvää rockin räimettä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Coffin 15.02.2005

The Zombi - Coffin
laulu on liian lujaa, nyt örinän alle hukkuu kaikki muu. obituary tulee tästä menosta mieleen. taustat on hyvin tehty ja soitettu. ei mitään ihmeelllistä mutta tarviiko sen olla. hyvin tehty ja soitettu on aina hyvää musaa. toimiva biisi, mutta laskekaa lalun volyymiä, ja miksauksessa kiinnittäkää huomiota soittimien tasapainoon. nyt hieman ailahtelee
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - En ansaitse 12.05.2005

Enkeli - En ansaitse
laulajalla todella kaunis ääni. biisi tosiaan hieman polkee paikoillaan mutta laulaja pelastaa sen. sanoitukset ovat hyvät, toimivat. eivät tarjoa mitään uutta ja mullistavaa mutta toimii. biisiin sopisi loppupuolella sellainen räjäytys kohta jossa kitaroita säröllä mukaan jne jne. mutta toimii näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filthy sixx - Pain 12.05.2005

Filthy sixx - Pain
hyvät soundit, omaperäinen äänimaisema tässä biisissä. laulajan ääntä ei ehkä läytetä niin paljon ku resursseja olisi. soolo uusiksi kiitos, nyt rikkoo biisiä. ei tarvitse aina esitellä että osaa soittaa, hillitympi soolo sopisi paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tenbag - Schoolyard Guerillaz 19.01.2005

Tenbag - Schoolyard Guerillaz
hemmetin hyvää rockia, tykästyin. laulajan ääni eritoten teki vaikutuksen ja maukkaat kitarat. hyvin sovitettu biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mirzadeh - All For One Immortal 19.01.2005

Mirzadeh - All For One Immortal
hyvää tämä on edelleen, suomen paras bläkki bändi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Runkkasin Juhannuskokkoon 04.01.2005

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Runkkasin Juhannuskokkoon
pikkusen laitto hymyilyttämään, loistavaa:) kuka sanoi että musiikin pitäis olla aina vakavaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Valot Syttyi 13.12.2004

-CSPR- - Valot Syttyi
loistava
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Crush 04.01.2005

Incendium - Crush
hyv biisi, laulaja pääsee oikeuksiinsa. äänessä on voimaa. kitarat toimii hyvin. ja soitto rullaa muutenkin hyvin. eipä mitään moitittavaa tle mieleen
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Beauty Sleep 28.01.2005

May i cry - Beauty Sleep
saako jo itkeä ja ihmetellä? kaunista, tunnelmallista mutta ah samalla niin voimakasta. todella loistava laulaja. biisi on kaunis ja etenee koko ajan. sovitus toimii. kerrassaan mahtava. enpä muista taas koska olisin viimmeksi 10 pojoa antanut, mutta tämä vaatisi jo 11
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Drowned In You 04.01.2005

Incendium - Drowned In You
loistavaa, hyvää musaa, kulkee eteenpäin kin höyryjuna. lisää tällästä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - River of Tears 08.04.2005

May i cry - River of Tears
tämä bändi ei petä milloinkaan. jokainen biisi on hyvätasoinen, kaunis sävellys kuitenkin omaten rock asenteen. todellakin loistava bändi ja biisin tekijät. tämän musan tahdissa tekis mieli bailata oman tytön kanssa:) herkkää ja rujoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Memory Remains 31.12.2004

May i cry - Memory Remains
mahtava laulu ääni ja hyvä melodia. tartuva. huomasin hyräileväni mukana parin kuuntelun jälkeen. biisi kestää kuuntelua. lauluja on saanut tunnetta mukaan ja soittajilla on homma hienosti kasassa, homma toimii.
9