Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 50 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Carnival In Grave (Alphaversio) 18.12.2008

AlfaKallen vanhat - Carnival In Grave (Alphaversio)
Genreksi sopisi Symphonic March. En kyllä näin lyhyistä pätkistä perusta. Biisi valmiiksi ja sitten kattellaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Somehow 18.12.2008

Re-Pulse - Somehow
Laulaja on kansainvälisen kuuloinen. Soundi olisi kyllä enemmän omimmillaan R&B:ssä kuin metallissa. Biisi voisi olla mun mielestä kokonaan tuota rallia. Alku alko haukotuttaa. Soittopuoli hallussa ja tosiaan 1. kertsin jälkeinen setti loistava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 18.12.2008

TOB - Wallpaper Screaming
Laulajassa ja bändissä on potentiaalia. Biisissä valitettavasti ei ole mielestäni tehoja riittävästi. Miksaus on myös tyylinmukainen ja asiallinen, joskin sähäkkyyttä yläpäähän voisi lisätä. Eli kaikki muu toimii, mutta biisi ei ole kamalan hyvä...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 18.12.2008

TOB - Shining Floor
Laulut ja Hammond toimii taas. Niin kuin koko bändikin. Biisiä vaivaa kyllä sama ongelma kuin edellistä, eli biisi ei kauhean hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain 18.12.2008

Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain
Mitähän laulusoundiin on nyt haettu? en saa kyllä yhtään selvää melodiasta enkä varsinkaan sanoista. Muun bändin ääni on kyllä hyvä, eli jatkossa kaikuja vokaaleista vähemmälle. Biisi on traditionaalista hevirokkia, koukut on hyviä. Varmasti toimii livenä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Tara 18.12.2008

Marccus - Tara
Tälläkin miksauksella saa biisistä hyvän käsityksen, mutta paremmin tulisi esille kun laittaisi miksaukseen enemmän rumpuja (bassorumpu ja virveli jää vähän paitsioon). Soundimaailma toimii, laulaja ei ole vahvimpia. Biisistä kuitenkin iso plussa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Forever 18.12.2008

Ever Since The Day - Forever
Ringin parhaimmistoa. Tyyli ei ole välttämättä persoonallisin, mutta biisi toimii kaikin radion kriteerein. Soittotaitoa on ja miksaus on tasapainoinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 18.12.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Setti on melko oudonmakuista niellä. Meinigit vaihtuu niin tiheään että ei perässä pysy. Olisin enemmän kaivannut sitä aristoteelistä biisinrakennuskaavaa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix 18.12.2008

Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix
Syntsassa on helppo laittaa soundeja päällekkäin ja saada ihan kirkkaankin kuuloista kamaa aikaiseksi. Olisin halunnut kuitenkin kuulla biisin teemoja enemmän pinnalla. Siis noita Kraftwerk-melodioita.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 18.12.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Onko nauhaton basso oikea? Teemat on hyviä, laulun puute jättää kuitenkin biisiin loven. Ei siis ihan kuljeta tietä loppuun asti. Miksaus on erittäin hyvä, ellei täydellinen. Melodioita pitäisi parantaa kyllä laulun puutteen vuoksi. Väliosa oli... mielenkiintoinen... toimi kuitenkin jotenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Punainen maailma 18.12.2008

Moukka - Punainen maailma
Melekosen syvä ääni. Ja taipuisa! Suomenkielisistä sanoista plussa. Ensimmäisenä tulee mieleen Timo Rautiainen. Biisi ei kuitenkaan ole hirveän hyvä. Kaikki muu siis toimii, paitsi biisimateriaali.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - Disco Elvis 18.12.2008

Disco-Elvis - Disco Elvis
Onko tällainen genre? No, nyt ainakin on. Eri asia, jaksaako kukaan kuunnella. Laulut ja teemat on aika vähissä, mutta ne onkin korvattu mitä erilaisimmilla biiteillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Frame - Quiet Lights 18.12.2008

Fatal Frame - Quiet Lights
Biisi on ringin parhaimmistoa. Pidän tällaisesta sinfonisesta death-tunnelmasta. Osaavat soittajat ja suurimmaksi osaksi laulajakin on uskottava. Miksaus on todella asiallinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Freak - Explore 01.04.2008

Electric Freak - Explore
Pelkistä vähän. Toihan kuulostaa ihan mun kitaroinnilta. Taustat on niinkuin köyhän miehen kasari-milesdavisia, mutta mielestäni tossa pumputtavassa bassossa on kuitenkin ainesta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bassotaiteilija - Grapevine 01.04.2008

Bassotaiteilija - Grapevine
Jes! One more!

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Minä olen tie 01.04.2008

KATARA - Minä olen tie
Laulajanne on aivan pirun uskottava. Repesin tossa "mihin vittuun maailma on menossa" -kohdassa. Soundipuolesta tulee vähän vanhempi CMX mieleen, väliosasta "Pirunmaitoa". Miksaus on aika tasapainonen vaikkei ihan nykymittakaavassa tykitä. Teidän paketti toimii kyllä tosi hyvin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 01.04.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Liikaa kamaa yhtä aikaa pinnalla eikä tunnu heltiävän ainakaan ensimmäiseen seitsemään minuuttiin. Vähemmällä soittamisella kyllä saisi saman kasvavan ahdistuksen tunteen aikaan. Soittopuoli kulkee hyvin kyllä, mutta sovitus, soundit ja miksaus on kyllä kamalan huonoa. Progressiivisen musan rakennepuolta on siinä mielessä huono arvioida, että kaikki riffit voi periaatteessa sopia hyvin yhteen jos artisti on näin tarkoittanut. Lähinnä jää kuuntelijan päätettäväksi, iskikö ja vakuuttiko vai ei. Mua ei kauhiammin vakuuttanut...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Salingerin lapset 18.12.2008

Kalashnikov - Salingerin lapset
Sanoituksissa rohkeaa itseilmaisua, ja varsinkin kun ne ovat suomeksi. Turhat kiroilut voi ehkä jatkossa jättää pois. Taustabändi toimii, mutta laulajalle lisää voimaa ääneen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix) 18.12.2008

TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix)
Jälleen kraftwerk-melodioita. Hyvä hyvä. Itse en ole genren ystävä, mutta ei tässä oikein ole pahemmin purnattavaakaan. Äänenlaatu ja miksaus erittäin hyvää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 01.04.2008

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Kiva soundi laulussa. Aina plussaa jos joku kehtaa suomeksi laulaa. Tuotantopuolikin on ihan jees hallussa, kaikkiaan siis paketti on kasassa ja toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Baikonur 01.04.2008

Metaplasm 646a - Baikonur
Elektrofriikeille voisi sopia kotiinkin kuunneltavaksi, mutta meikäläiselle on kyllä aika laimeaa tanssilattiallekin ajateltuna. Plussaa hyvistä soundeista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 01.04.2008

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Radiovalmis biisi ja taustalaulutkin kohdallaan, soundit erinomaista demotasoa... kyseisestä tyylistä on vain lievä ylitarjonta nykyään... toimiva paketti siis mutta kannattaa ettiä enemmän omaa juttua musasta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Therapy Office Blues 01.04.2008

TOB - Therapy Office Blues
Heikohkosti tuotettua tavallista blueskaavaa. Haiskahtaa muuten konerummuilta. Kitaristilla on periaatteessa kyllä hyvä musikaalinen ote. Laulaja kuulostaa välillä vähän Lordilta. Sovitukseen fokusta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gary "the Finn Rock" Blue - First Jam (on Friday night) 01.04.2008

Gary
Jami on jamia, ja jos se ei aivan erityisen onistunutta ole, niin ei sellaista jaksa kauaa kuunnella. Se meininki oli vähän tämän kanssa. Positiivista olivat soundit mutta rytmiin sais tulla vääntöä lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Record ** [BEATS]** - Relaxing music 30.10.2006

Dj Record ** [BEATS]** - Relaxing music
Tää ei oo mulle. Jos toi "biitti" on tämmösessä musassa tärkein, niin tässä kipaleessa se oli ainakin junnaava. Ei oikein tartu, kun taustalla on koko ajan jotain 15 sävelen sointumattoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bassotaiteilija - Jam 09.11.2006

Bassotaiteilija - Jam
Äääääää, sää sendit tän mulle jo! Armahda!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Creme Brulee 08.10.2006

Piecemaker - Creme Brulee
Sitä määkin sanoin........... mm... :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 01.04.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Uusi Teräsbetoni? Ohoh, onpas yllättävän tarttuva biisi ja rakenne toimii. Tykkäsin hyvinkin paljon. Heikoimpana lenkkinä voisi mainita tuon ainaisen laulupuolen, mutta vähän parempi tuotanto niin sehän on siinä, mahtibiisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words 18.12.2008

Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words
Ei huono. Hyvä alkuteema ja kehittely toimii. Myös sovitus on selkeä ja palvelee biisiä. Mielelläni kuulisin tämän biisin vielä hieman tuotetumpana! Eli paremmilla soundeilla olisi aikas tykkiä kamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kuulema 14.09.2005

Haikaus - Kuulema
Semmonen biisi. Ensin luulin että tämä on pelkkiä samplejen liimailua mutta tuo kansanlaulunomainen laulanta sitten yllätti lopussa. Musiikki kuuluu siihen genreen joka on minulta jäänyt vähälle ja hiukan vaille käyttötarkoitusta. Mulla ei ole tapana musiikkia kuunnellessa vaipuilla hypnoosiin, niin ehkä sen takia ei kolahtanut. Vois kuvitella että tämä soisi jossain Levottomat 4:n lopputeksteissä (kaikella kunnioituksella) mutta ei minun soittimessani. Mulla ei ole nyt oikein vertailukohteita mielessä muusta ambienssimusasta, niin on vaikea arvioida. Laulajan äänessä oli jotain pientä häikkää ja tunerit kuului liikaa... vaikka se lie tarkoituskin. Soundit oli kaikin puolin ookoot mutta biisi oli turhan samanlaista pötköä. Vähän tarttumapintaa. Kuuntelen mieluummin Värttinää. Täytyy kyllä lisätä, että joskus Fruityloopsilla pelleillenä en kyllä näin tasokasta matskua saanut aikaan koskaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Aailma 14.09.2005

Haikaus - Aailma
Sama juttu kun tuossa Kuulemassa, en tiedä miksi mulle tulee semmoinen olo että on yritetty tehdä vähän astetta psykedeelisempi kipale kun ei ole muuta keksitty. Se on kuitenkin koneilla niin helppoa... Musiikillisesti tylsähköjä ideoita ja epädramaattista kehittelyä... Tuo tahdin mittainen teema, joka alkaa toistua 2'35 ja loppuu about 4'10, sitäkin olis voinut kehitellä esim. sointuja vaihtaa taustalla useammin. Kuinka paljon enemmän asiaa vaikka Bachin inventioissa onkaan. Näköjään porukka on tykännyt tosi paljon, niin ehkä olen vähän väärä ihminen arvioimaan. Jan Garbarek soittaa vähän samantapaista kansanlaulumusaa fonilla, mutta siinä on hiukan tarttuvampia teemoja ja vähemmän tuota kaikuhässäkkää. Mulla taitaa sitten olla pikkunen asennevamma kaikkea "psykedeelistä" tai "ambienttia" kohtaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - The Sun 09.06.2005

D-Vision Oldies - The Sun
Luupeissa ei ole sinänsä mitään mätää, mutta se toistuvuus, se toistuvuus. Joskus se saattaa luoda hypnotiikkaakin, mutta ei oikein tässä tietokoneen ääressa ja päihtymättömässä tilassa. Basso kulkee tuossa syntikkajollotuksen taustalla liian tavanomaisesti. Voi kuinka monta samanlaista biisiä olenkaan kuullut. Kestää kaksi kuuntelua, ja sitten osaakin jo kaiken. Eniten pidin kohdasta 1'08, missä pianolla tulee tuollainen swiippi. Tuollaisia oivalluksia biisi täyteen, niin eipä kävisi tylsäksi!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Jenny 09.06.2005

PahaTuuli - Jenny
Näppärää punkkia, jossa soinnut kuluneita ja melodiat tylsiä. Rumpali vaikuttaa erityisen kovalta soittajalta, taimiin menee että kolahtaa. Laulajalla on monessa kohdassa hyvin tunnetta mutta joskus ääni tuntuu olevan kyllä liikaa rajoituksia täynnä. Soundit on reenikämppätasoa, mutta ainakaan eivät satu korviin niin kuin tuon yhdenkin bändin tuolla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele mIRK - Summer Dream 07.06.2005

mIRK - Summer Dream
Tällaista musiikkia maailma tarvitsee. Hittipotentiaalia löytyy ja vanhoihin ideoihin on saatu uudenlaista urbaania raikkautta! Tekijät näyttävät olevan oikealla musiikillisella linjalla, jatkakaa samaan malliin. Laulajille erityiskunniamaininta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANZANA - Silence 07.06.2005

MANZANA - Silence
Tällaista metallia en ole oikein kuunnellutkaan. Päällimmäisenä huomio kiinnittyy aika rouheisiin soundeihin. Kuulostavat joka tapauksessa hyvältä. Jeps, rokin on oltava rajua. Energinen laulajatar on biisin kantava voima tietysti mojovien kitarariffien ohella. Onko basso jopa vähän liian munakas? Menee kitarat vähän puuroksi sinne jonnekin alle. Taustalaulajatkin olivat miellyttävä yllätys. Tarttuvin osio oli kertosäe. Muut osat sopivat biisiin hyvin, erityisesti väliosa ennen viimesiä kertsejä oli mielenkiintoinen. Säkeistöstä en saanut paljon irti. Kyllä tätä kuuntelee ennen kuin selkäänsä ottaa. Vähän liian barbaarista ehkä minun makuuni, tykkään melodisemmasta meiningistä. Kitaroita ei kuitenkaan ole rakennettu pelkkää junttausta varten... Teette musiikkia tyylikkäästi, jatkakaa siis vaan samaan malliin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 07.06.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Mutta onpa kiva rock-kipale! Perinteisiä aineksia, mutta tuoreen kuuloisesti sovitettuja. Laulussa on heti korviinpistävän paljon liikaa kaikua. Miksausvaiheessa olisin pistänyt bassoon lisää volyymiä. Laulaja sopii erinomaisesti tyyliin ja osaa todella laulaa. Rumpu- ja kitarasoolot olivat kummalliset, mutta eivät sentään kusseet biisiä. Tämä on varmasti mukavaa kuunneltavaa keikalla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään 07.06.2005

Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään
Onko se Autotuner joka niin vahvasti paistaa lauluista? :P Sanoitukset kuulostavat aika paljon Martikaiselta ja Yrjänältä. Autenttisen kuuloiset jouset, helvetin hyvät. Loppuosion modulaatio, soinnutukset ja kuoro-osuudet mahtavat! Miksi biisi feidaa pois? Voi voi, olisin mielelläni kuunnellut tätä enemmän. Alku on todella mahtava ja oikealla tavalla tunnelmallinen. Kertsi on myös mainio! Oikeastaan tämä olisi täydellinen biisi hiukan kunnianhimoisemmin sovitettuna (en puhu nyt orkestraatioista tai kuoroista ym, vaan rakenne jää vähän mielestäni vajaaksi) ja lisäksi miksauksessa on vähän liian paljon ilmaa. Kaikua, tarkoitan. Soittimet menevät puuroksi toistensa alle. Ai hitsi. Kunnioitettavaa. Kaikkea hyvää bändillenne.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ticket - Discoteque Of Fools 07.06.2005

The Ticket - Discoteque Of Fools
Hiukan on vetelää musiikkia. Mutta eipä siitä voi pahemmin syytelläkään kun vastapainona on junttaushevimeteli. Kertsi on kuultu kuitenkin tuhanteen kertaan, ja loputkin biisistä on tylsää isolla t:llä. Rumpali kun vetää koko ajan samaa komppia, luulis kyllästyttävän. Ja muitakin soittajia tuo Dm-Bb-F-C. Laulaja kun saisi ääneensä lisää potkua, voisi biisi päästä radioonkin. Huomatkaa että poppiakin voi tehdä omaperäisesti.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - The Man With A Hand Of Iron 07.06.2005

.erAze. - The Man With A Hand Of Iron
Korostan heti aluksi että minulla ei ole mitään tällaista tyyliä vastaan, mutta sitäkin voi tehdä mielenkiintoisesti tai sitten tylsästi. Mua ei vaan sytytä se että kitara jauhaa samaa kuudestoistaosasahausta koko biisin tempoon 180. Eikä edes taimiin. Laulaja on OK, voisi laulaa melodisempaakin juttua. Kertsi on yhtä tylsä kun koko muukin biisi. Ei, ei, ei. Skittasoolo on surkea esitys. Miten aiotte vetää livekeikan?
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 09.06.2005

.erAze. - Line Of Sight
Soundit on kunnossa, mättö toimii. Onko tämä melodista? Niin väitätte. Enpä usko. Ainoat melodiat tulevat laulajalta. Laulaja laulaa kuin Hetfield. Muutenkin aika Metallica-vaikutteista kamaa. Onneksi biisi ei ole sentään ylipaisunut mihinkään suuntaan. Mitä nyt jossakin kohtaa vähän tylsää samoine riffeineen koko ajan. Varsinaiset koukut puuttuvat ja potkua ei siksi löydy niin kuin pitäisi. Kitarasoolo menee mössöksi tuolla alhaalla, ja tilut ovat kokonaisuuteen sopimattomia. Rumpali vetää oikein hyvin, kitaristit käytännössä pelkkiä kvinttejä uniksessa basson kanssa. Näen parin kuuntelun jälkeen biisin ytimen liiankin hyvin. Tylsääää!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Karjala 07.06.2005

Division 19 - Karjala
Laulajasta ei oikein saa mitään selvää... mua vähän pelottaakin se. War metal? Sodankäyntiä mitä vastaan? Kitarat liian diskanttipitoiset ja kovalla. Välillä kuulostaa bodomilta ja välillä joltain bläkkikseltä. Vähän tylsää kun laulaja ei laula vaan rääkyy ja kitaratkaan ei soita kauheasti mitään melodiapitoista. Olisitte voinut laittaa jonkun karjalaisen kansanlaulun väliin. Ei tällaisenaan rohkaise tarttumaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapula rattaissa - Täältä tulee sana 09.06.2005

Kapula rattaissa - Täältä tulee sana
HUOH! Hehhehe, tuo "huoh!" on kyllä mauton. Vihaisuus on saatu hyvin esille, hyvä miksaus todellakin. Ennakkoluuloja rikkovaa musiikkia. Eikös rokkareiten kuuluis vihata räpmiehiä ja toisin päin? Riimit toisinaan hyvinkin tarttuvat ja laulajat laulaa tosi tehokkaasti. Bassokulut on hienoja, biisi on hiukan kyllä tasapaksu. Ei kanna kuin kaksi kuuntelua.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Terroria 09.06.2005

Riku Rotten Project - Terroria
No etpä ole musiikkiasi kunnianhimolla pilannut. Etkä laulutaidoillasi. Perkule kun et ole miksannut laulua kunnolla esille niin en nyt sitten tiedä mitä tämä biisi kertoo terrorismista. Luultavasti ei mitkään kauhean julistavat sanat muutenkaan. Kuulen tässä biisissä vahvasti YUP:n. Melodiat voisivat olla OK jos olisit laulanut ne OK. Tällaisenaan kauheaa. Mutta hei, olethan sentään multi-instrumentalisti! :)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 07.06.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Sävellys tukee hyvin sanoituksia, tai toisin päin, enpä tiedä. Miksi tempo kohoaa kertsiin tuolla lailla? Laulajalla on hyvä ollilindholm-tapainen ääni, mutta välillä hakee oikeita nuotteja turhan kauan. Soundit eivät ole tietenkään huippuluokkaa, mutta kelpaavat. Särökitarat ovat kyllä liian kovalla, ja rummuissa on liikaa kaikua. Bassoa ei oikein kuule. Kiva oli joka tapauksessa välillä kuunnella melodista rauhallistakin menoa. Biisi olisi kunnon soundeilla ja hiukan tarkemmalla harkinnalla radiohitti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 07.06.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Tämä onkin jo Kettutieltäkin tuttu bändi. Biisi toimi siellä vielä paremmin kuin täällä. Yleensä ottaen hyvä biisi, on ilo kuulla laulua kovaa ja korkealta. Kertsi on erityisen groovaava. Biisiä ei ole pilattu turhalla kunnianhimoisuudella. Soundit eivät ole täydelliset, mutta kelpaavat ainakin minulle. Kamala kitarasoolo. Jatkoja bändillenne!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - Rusted Crown 10.03.2005

Reflecting Black - Rusted Crown
Kummallinen biisi kertakaikkiaan. Eihän tästä saa tolkkua millään. Loppuukin kuin seinään. Tällaisissa tilanteissa melkein pystyn kyllä ymmärtämään Titus Hjelmin "en mää oikein tienny missä mentiin" -asennetta... Tuplabasarit menee käsittämättömän hyvässä pulssissa. Ja niin kyllä menee ihan kaikki muukin. Käsittämätön kitarasoolo loppuvaiheilla on kyllä ihan osuvassa paikassa. Biisin keskivaiheen tonaliteetti on kummallinen verrattuna esimerkiks alun melodisuuteen. Tosin tuo keskiaikamelodisuus tulee sitten taas myöhemmin kuvioihin, niin se on sävellyksellisesti ihan ookoo. Mutta samalla lailla kuin en oikein syty moderniin taidemusiikkiinkaan, niin paha tätäkään on ruveta diggailemaan, kun se ei onnistu. Kun ei onnistu, niin ei vaan onnistu. Liian synkkää ja meluisaa, alku lupaili parempaa. Kunnon laulu tois heti potkua biiseihin. Ja sanoisin, että myös tänkaltaiseen tyyliin. Mutta siihen teidän lienee aika vaikea vaikuttaa. Bändin nimi on osuva. Kun se on niin niin bläkkistä mutta kuitenkin heijastaa valonpilkahduksia sieltä täältä, ainakin jos jätkien soittotaidosta puhutaan. Jatkakaa samaan malliin (no... ehkei sittenkään...)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Trollis - Hypersaatanallinenkappale 21.03.2005

Mc Trollis - Hypersaatanallinenkappale
mää kyl kuulen et se olis vain piippuduuduudaadaa, mutta kai siellä daata on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 01.04.2008

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Niin se on valitettavasti että useimmat ihmiset kun avaavat suunsa laulaakseen niin... no, parempi se on jättää avaamatta. Yrityksen puutetta kautta linjan. Tuo vähäinen arvosanan nousu tulee itse biisistä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - redlights & lipsticks 18.12.2008

electrichaos - redlights & lipsticks
Näin vähät riffit eivät välttämättä kanna koko pitkää biisiä, mutta niissä on hyvää ainesta. Genressään kuitenkin biisi nousee keskiverron yläpuolelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BROKENBLISS - Lost 09.06.2005

BROKENBLISS - Lost
Jeps, soundit rullaa ja tykisti sittenkin. Laulajalla on mukava ääni tällaiseen tyyliin, tosin olisin tottakai kuullut erilaistakin laulantaa. Tuo riffittelyosio olisi saanut mennä vieläkin överimmäksi, nyt se oli hiukan mitäänsanomaton. Kertosäe on biisin kantava voima, ja se toimii.
8