Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 84 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disintegr8 - Skies of Ganymede (Last Stand) 23.12.2009

Disintegr8 - Skies of Ganymede (Last Stand)
Erittäin kaunista, hienoa ääntä. Vähän paikallaan junnaavaa, mutta pelimusiikki saakin vähän olla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kysymysmerkkikö - Kosminen Vedenpaisumus 01.01.2009

Kysymysmerkkikö - Kosminen Vedenpaisumus
Jee... kosmista ääntä kitaralla ja rummuttelulla. Tässä on selvästikkin kuultavissa vaikutteita ambientista, rockista, jazzista, drone doomista, breakcoresta yms. Pituudesta huolimatta kuunneltavissa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarastus - Uinuva Olevaisuus 08.11.2008

Sarastus - Uinuva Olevaisuus
Alussa kuulosti kuin joku olisi imenyt pillillä. Ensimmäisellä kuuntelukerralla toi pilliääni alkoi huvittamaan, joka pilasi vähän synkkää kuuntelukokemusta. Synkkä tunnelma tuo mieleen jokun öisen hautausmaan. Hönkäykset toivat tähän sopivan kummituismaisen tunnelman. Rummut toimi tässä loistavasti. Hyvin oli onnistuttu saamaan ahdistava tunnelma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Varjoraunio - Pullon henki 07.09.2008

Varjoraunio - Pullon henki
Iha toimivia ja kivan kuulosia kitara riffejä löytyy. Kitara soolo oli ehdottomasti biisin parhaita kohtia. Soolo olisi saanut olla vähän pitempi. Aika raskasta rockia. En oikein tykänny laulusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Varjoraunio - Moraalisaarna 04.09.2008

Varjoraunio - Moraalisaarna
Alussa olisi voinut ollut joku intro hommeli ennen laulun alkamista. Ihan toimiva biisi, rakenne on aika hyvä ja vaihtelua on melko hyvin. Kitara riffit on iha Ok. Rummut oilisi ehkä voinut olla hivenen kovemmalla. Ihan kiva punkahtava meniniki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karnakian - White Star 26.08.2008

Karnakian - White Star
Ihan toimiva biisi, laulu ja soittaminin toimi, mutta biisin jälkeen ei oikein jäänyt mitään suurempaa mielikuvaa biisistä. Biisissä tuli aina välillä hienoja kohta. Laulaja olisi voinut olla ehkä vähän agressiivisempi, mutta nänkin toimii. Biisin parhaimpia kohtia oli alkupuolella 2:10 paikkeilla alkava rauhallisempi sooluilu. Viiden minuutin puolessa välissä luulin, että biisi alkaa loppua, mutta sitten tulikin mukava loppukiri. Tässä oli kyllä hyvin saatu yhdistettyä vanhempi heavy uudempaan :) Ihan mukava kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Tara 12.09.2008

Marccus - Tara
Ihan kivoja saundeja tässä on, varsinkin kitaroissa. Rummuissa saundi ei ollut niin toimiva. Basso kuuluu aika vahvasti, mikä oli omasta mielestäni hyvä juttu. Soolottelu osa oli hyvä. Laulu osuudet jäi mun mielestä vähän yksitoikkoisiksi. Jäi aika lyhyeksi. Ihan kiva biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train 14.08.2008

AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train
Tässä oli melko kaoottinen meninki, hieman ehkä häiritsi. Rummutus lähti alussa hyvin käyntiin. Puolen välin tuntumassa tuli mukava vähän rauhallisempi kohta. Laulu osuudet oli vähän puuduttivia varsinkin toi "Let's make a train." Pidin ehkä eniten noista piippaus melodioista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karnakian - Fire Within 07.08.2008

Karnakian - Fire Within
Vaihtelua oli ehkä vähän niukasti, enemmällä oli voinu saada vähän progemman. Puolen välin jälkeen vaihtelua tulikin vähän enemmän. Riffeissä ei ollut mitään valittamista. Rummutkin toimi ihan hyvin. Laulu oli ehkäpä hiukan hiljasella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Instead 30.07.2008

vanhat ehjät - Instead
Parasta tässä biisissä oli noi riffit. Laulu oli tommosta aika perus laulua. Tää on tämmönen parus toimiva biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Forever 31.07.2008

Ever Since The Day - Forever
Heti alussa lähtevä riffi on biisin parhaita puolia. Laulujen aikana biisi on hieman pitkäveteisempi. Laulu toimi kaikinpuolin hyvä, vaikkakin se oli ehkä turhan hiljaisella. Loppu aika nopeasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Taivaalla kuu 02.08.2008

Dr.Groove - Taivaalla kuu
Mukava 70-luvun(?) meininki. Jotain menevempää riffiä olisin ehkä vähän kaivannut tohon laulun rinnalle. Toi kitara soolo pätkä oli ehkä turha alussa. Sanat oli aika koskettavia ja toimi hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Disarm Me 05.08.2008

NOMA - Disarm Me
Laulu toimi ihan hyvin, tälläisissä tuppaa omasta mielestä usein se olemaan vähän "kökkönen". Proge vivahteet oli ihan kivoja. Ihan hyvin rakennettu biisi ja pituus oli ihan sopiva. Ihan mukava biisi, muttei kuitenkaan mitenkään erityisen loistava. Tästä jäi puuttuman joku iskevä riffi tai jotain muuta (ainakin omastamielestäni).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 07.07.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Intron kitara kuulosti hyvältä. Keyboardit toi biisin kivasti lisää sisältöä. Laulu oli hyvä vaikkakin sen soundi ei ollut mikään paras. Biisi rauhoittui mukavasti loppua kohti mennessä, ehkä kuitenkin liian aikaisin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix 17.06.2008

Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix
Kiva yhdistelmä konemusiikkia ja kitaroita. Kitarat kuulosti ehkä turhan konemaisilta. Biisi lähti kunnolla käyntiin vasta kun rummut tuli kunnolla mukaan (1:50 jälkeen), ehkä turhan myöhään. 3:06 kohdalla oleva kitara juttu oli biisin parhaita kohtia. Ihan kiva tätä on kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me 18.06.2008

AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me
Tässä oli hyvä laulu melodia ja sanat. Tykkäsin paljon bassosta ja uruista. Oli ehkä hiukan pitkästyttävä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Seleccionador Natural 16.06.2008

Sonar Transistor - Seleccionador Natural
Hyvää instrumental musiikkia. Tykkäsin biisin äänimaailmasta. Ei ollu ihan perinteistä, aika mielenkiintoista musiikkia. Basso oli kiva kun se erottu melko selkeästi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - You Bring Me Down 13.06.2008

vanhat ehjät - You Bring Me Down
Mukavat rennot soundit ja meininki. Tykkäsin tosta dud-duu kuoro jutusta ja kitara soolosta. Laulaja oli hyvä. Tästä tuli mieleen joku britti rock. Ei ihan iskenyt itselle, mutta ihan mukavaa musiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Getting By 17.06.2008

vanhat ehjät - Getting By
Tällästä aika vanhanaikasta akustista musiikkia. Ei oikein ole lempimusiikkiani, mutta kuulostaa kivalta. Tässä oli mukava vanhanaikainen tunnelma ja soundi. Laulu ja kitara toimivat hyvin yhdessä tässä biisissä. Oli ehkä hieman pitkästyttävä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 10.06.2008

TOB - Dance with a devil
Tästä tuli mieleen joku Hurriganesin ja Deep Purplen yhdistelmä. Oli omaan korvaan turhan tavallista/perus rockia. Soolo oli kyllä hieno ja laulajalla miellyttävä ääni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Smeared and Smothered 11.06.2008

NOMA - Smeared and Smothered
Tykkäsin paljon rumpu työskentelystä. Kitarat toimi myös hyvin. Laulussa jäi häiritsemään toi huonohko soundi, ei oikein tienny oliko se tarkoituksella sellainen. Noi kohdat oli hyviä joissa laulettiin "selkeästi".

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 13.09.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Lähti turhan suoraan käyntiin. Tykkäsin sähkökitarasta tässä biisissä (soundi oli miellyttävä). Kahden minuutin kohdalla tuleva pieni tunnelman muutos oli kiva. Jostain syystä odotin laulua, mutta sitä ei tullutkaan ja ihan hyvä niin. Mukava rauhallinen ja kevyt tunnelma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Negatiiviset ajatukset 10.06.2008

Moukka - Negatiiviset ajatukset
Hyvä meininki. Soundit toimi hyvin, varsinkin kitaroiden säröt kuulosti hyviltä. Riffit toimii hyvin, tykkään. Sanoitus oli mielestäni aika "nokkela". Biisi ei iskenyt mitenkään erikoisesti, mutta kuulosti kuitenkin hyvältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Keuhkot 28.06.2008

Moukka - Keuhkot
Laulajalla hyvä ääni. Rumpu työskentely oli hyvän kuulosta. Kitara riffitkin oli ihan toimivia. Biisi alkoi ehkä turhan nopeasti, heti mentiin asiaan. Monipuolisuutta olisin ehkä vähän kaivannut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Aion 08.07.2008

Moukka - Aion
Ihan alusta tuli mieleen Megadethin Addicted To Chaos. Biisin kitara soundin oli erittäin miellyttävä. Riffit oli ehkä hiukan yksitoikkoisia. Laulu ja sanat toimi hyvin. Pituus oli aika sopiva, ei ehtinyt pitkästyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Sairaus 04.06.2008

Moukka - Sairaus
Hienoa riffittely. Tästä löytyy hienoja melodioita ja riffejä, varsinki toi korkealta soitettu kitara melodia tossa melko alussa. Laulu on ehkä hiukan yksitoikkoinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Stay Silent 04.06.2008

Ever Since The Day - Stay Silent
Alussa soi kivasti basso. Tykkäsin noista rumpu soundeista, tässä on muutenkin miellytävät soundit. Tähän biisiin olis sopinut hyvin joku kitara soolo osuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - The Demonic Headache 03.06.2008

Dualistic Balance - The Demonic Headache
Tässä kiva tommone industrial tyyppinen äänimaailma. Noi puhe jutut häiritsi itteäni vähäsen, vaikkakin ne toivat tähän jonkinlaista tunnelmaa. Jotain pikkusta monipuolisuutta olisin vähän toivonut, ehkä turhan pitkä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Therewolf - Kofeiini 25.05.2008

Therewolf - Kofeiini
Tässä on kunnon chiptune soundit. Hienoja melodioita ja hyvä meininki. Rummut kuulosti toimivan hyvin. Tämä on kyllä aika sekava biisi, mutta ei se haittaa ainakaan kovin paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Pariisin yössä 10.06.2008

Routaraja - Pariisin yössä
Mukavan "kauniit" ja rauhalliset melodiat. Biisi jäi jotenkin ontoksi, aiknakin tossa alkupuolella ennen kitarasooloa. Tässä oli ihan mukavat sanat. kitarasoolo oli kiva. Treeniliveksi aika hyvät soundit, vaikkakin laulun voimakkuus vähän "reistaili".

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Words Inside 18.06.2008

Piecemaker - Words Inside
Toimiva biisi, hyviä kitara juttuja ja piano juttuja. Tykkäsin rumupu soundista. Laulu olisi sopinut ehkä vähän raskaampaan musiikkiin, mutta kyllä se tässäkin toimii. Olisi saanut olla vähän pitempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Frame - Quiet Lights 11.09.2008

Fatal Frame - Quiet Lights
Kitaroiden säröt kuulosti hyviltä. Toi kitara riffi oli hyvä, mutta sitä oli ehkä liian paljon. Vähän tylsähkö biisi, mun mielestä liian vähän vaihtelua. Kolmen minuutin jälkeen tuleva osa erosi muusta biisistä ihan kivasti, soolo oli kanssa kiva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele re Fusal - Bitter Feelings 31.05.2008

re Fusal - Bitter Feelings
Alkaa hienosti... Hienoja soundeja, tykkään varsinkin noista rumpu soundeista. Toimii hyvin noi kauniit piano jutut kitaran ja "karujen" rumpu soundien kanssa. Tästä on aika vaikee sanoo, että onkos tämä enemmän metallia vai jotain industrialia. Hyvä biisi, vaikka tästä puuttuu omasta mielestäni jotakin. Ehkä joku iskevä melodia juttu. Tuon puutteen korvaa kuitenkin biisin hyvä rakenne. Missään vaiheessa biisi ei alkanut kyllästyttämään. Tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 13.06.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Tässä on hyvä alku. Tommonen vähän mystinen jossa odottaa, että minkäläinen biisi tulee olemaan. Noi "aksutiset" kitarat toimi hyvin tossa loppu puolella, ja ne sähkö kitarat hiljeni kivasti siellä taustalla. Tykkään biisin äänimaailmasta. Henkilö kohtaisesti olisin toivunut biisiin vähän enemmän vauhtia. Laulut jäivät vähän hämäriksi, mutta muuten ne oli hyvät. Toimiva biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAPPO - TUSKA VIILTÄÄ 04.05.2008

RAPPO - TUSKA VIILTÄÄ
Kova meininki. Hyvät kitarat... hyvät sanat. Oli muuten hieno kitara soolo. RAJUA!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 03.06.2008

Kalashnikov - Sherpa
Biisissä on hyvät soitin valinnat ja hauskat sanat. Laulajalla tommone jännä korke ääni joka on ihan miellyttävät. Kertosäkeestä jäi häiritsemään toi "muistot arpikudosta" kohta. Biisi toistaa iteseään mielestäni turhan paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - God is a Coward 05.08.2008

Out of Tune - God is a Coward
Kiva basso tossa introssa. Kitara riffit oli aika jänniä. Tuntu vähän kuin biisistä olisi puuttunut joitakin soittimia, jäi jotenkin vähän "tyhjäksi".

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - Black Bloc Party 22.06.2008

Out of Tune - Black Bloc Party
Laulajalla on raju meno päällä. Kiva letkeä kitara soundi. Kitara riffit toimii myös hyvin. Minuutin jälkeen tuleva kohta tuo kivaa vaihtelua biisin. Oli ehkä turhan lyhyt tämä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uumen - An Unfortunate Tide 20.01.2008

Uumen - An Unfortunate Tide
Hyvän kuulonen biisi, hyävä meininki. Rummut eivät oikein iskeneet itselleni ja ne olivat aika hiljaisella. Tässä olisi voinut olla ehkä vähän enemmän kitaraa omaan makuuni. Synat saivat biisiin hienon tunnelman. Hieno sävellys täytyy sanoa... tykkään. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Rainy Day 03.06.2008

TOB - My Rainy Day
Tässä on mukava rento laulu, muutenki biisi on melko rento. Tykkäsin aika paljon noista kitaroista, hyvä soundit ja soittaminen. Ihan hyvää vaikkei nyt olekkaan mitään erikoista. Tätä kuunnellessa alko jalat lyödä rytmiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell? 12.07.2008

Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell?
Biisi lähti hyvin käyntiin. Tässä oli todella energinen meininki :). Oli ihan ok riffit, kitara soolokin toimi hyvin. Laulu ei ollut ihan mieleeni. Loppu yllättävän nopeasti, ei ainakaan ehtinyt kyllästyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sightless-I - eFoFF 13.11.2007

Sightless-I - eFoFF
Jännät soundit ja jännä äänimaailma. Laulut on aika kovat. Lisää soittimia olisin ehkä pikkasen kaivannut. Ihan toimiva biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Whisper 10.11.2007

Eternity Flames - Whisper
Kaunista, hyvät melodiat. Tässä on minun milestäni paremmat soundit kuin noissa vanhemmissa biiseissä. Tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LAHO - Escape From The Dying Star 18.10.2007

LAHO - Escape From The Dying Star
Aika erilainen kuin nämä muut biisit, aika electronic. Toimii erittäin hyvin ja on kaunis. Tykkäsin rummuista ja melodioista. Samanlaista jatkossakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RI:SA - blessing 28.12.2007

RI:SA - blessing
Alun tilulilu oli hyvä. Biisin taustalla soiva basso oli hieno. Kolinat ja suhinat kuulostivat aivan joltakin tehtaan koneelta joka oli toiminnassa. Biisi tuntui rauhoittuvan loppua kohden. Lopun tuuuut ääni oli aika raju.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diary - Hate 28.01.2008

Diary - Hate
Biisi alkoi heti hyvin. Kivan kuulosia melodioita tässä biisissä. Kitarat toimii hyvin, jännä soundi. Tässä on erilaisia soittimia juuri sopivasti. Biisissä on hyvä tunnelma, joka vie mukaansa. Vähän tällästä industrial tyylistä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Revelation - When Deadly Coldness Arrives 12.07.2007

Hate Revelation - When Deadly Coldness Arrives
Hienot kitarariffit ja synat, mutta tota synaa olis voinu olla vähän enemmän. Laulu ei oikeen iskenyt. Hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - Dissident's Anthem 28.07.2008

Out of Tune - Dissident's Anthem
Tässä tuntuis olevan hyvä punkki meinenki. Toi mieleen ehkä vähän ton Anthraxin. Ihan kiva oli kuunnella, mutta jäi aika lyhyeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - Technocracy 11.06.2008

Out of Tune - Technocracy
Jännä biisi. Noi sähköurku(?) jutut toi mieleen Deep Purplen ja laulu Metallican. Tässä on jotenkin jännästi yhdistelty eri rock genrejä. Ainoastaa noissa laulukohdissa kuulosti punkilta. Alussa lähti soimaa heti hyvä kitara riffi. Ite tykkäsin paljon noista sähköuruista(?). Tää olisi voinut olla vähän pitempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Renning Hurley - Clementine 30.05.2007

Renning Hurley - Clementine
Biisi on ehkä jollakin tapaa kaunis. Laulu on ehkä turhan kovalla musiikkiin verrattuna ainakin jossain kohdissa. Hyvältä kuulostaa... (tuli kuunneltua moneenkertaa kommenttia kirjoitellessa).

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD Tracker - Folk It 03.08.2007

JauwizD Tracker - Folk It
Biisissä on kivan letkeä meininki. Soundit ovat muvan pehmeät ja ehkä hiukan Midi mäiset. Hienon kuuloista tracker musiikkia. Huonoja puolia ei löydy kuin pieni pitkästyttävyys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LAHO - Surrealism 20.03.2007

LAHO - Surrealism
Hyvältä kuulostaa, kitara saundi kuulostaa hyvältä ja noi industrial elementit on kivat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Polar Bear 01.04.2007

The August - Polar Bear
Mukavan rauhalline biisi, ehkä vähän liiankin rauhallinen omaan makuuni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Furtilizer - Solvent 17.08.2008

Furtilizer - Solvent
Biisi alkaa hienolla Power electronics/Rhytmic noise tyyppisellä introlla. Sen jälkeen lähtee mukaansa vievä rumpukomppi, jonka soundit iskevät itselleni erittäin hyvin. Melodioita soittaa vähän kasarimaiset syna soundit :). Melodiat ovat myös toimivia. 3:30 jälkeen tuleva vähän rauhallisempi kohta olisi saanut tulla vähän aikaisemmin. Lopussa olisi voinut olla vähän pitempää tota alun särinä rummutusta. Ainoa asia mikä biisissä häiritsee on sen pitkästyttävyys, liian vähän vaihtelua. Rauhallista ja melko melodista, mutta kuitenkin toimivaa industrialia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder 07.08.2008

vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder
Ihan mukavaahan tämä on. Soitto on ihan tommosta perus toimivaa. Tuli vähän mukavaa vaihtelua tossa kahden minuutin jälkeen. Sitä olisi ehkä voinut olla vähän enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Fool\\\'s Way 13.07.2008

Piecemaker - Fool\\\'s Way
Biisin melodia oli omaan mieleeni. Löyty toimivia riffejä. Piano kohta kahen minuutin jälkeen oli biisin kohokohtia. Laulun sanat toimivat hyvin, mutta laulajan ääni ei oikeen iksenyt itselleni. Toimiva biisi, paitsi olis voinu olla ehkä hiukan lyhyempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 03.06.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Alussa oli hienon kuuloset Deep Purple tyyliset urut. Ihan hyviä kitara riffejä löytyy tästä. Sanat eivät oikein iskeneet itselleni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystal Blaze - The Punishment 07.10.2006

Crystal Blaze - The Punishment
Hemmetin kova biisi, alku on varsinkin hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Ninja Plays Tetris In My Basement 02.05.2007

Ivan Dolowitz - Ninja Plays Tetris In My Basement
Hyvin tää tämmönen musiikki toimii ja Tykkään tän biisin melodiasta. Ehkä vähän liian pitkä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elfoersongs - Glory and kingdom 12.07.2006

Elfoersongs - Glory and kingdom
Kuulostaa Helvetin Hyvältä...Mahtipontinen...Tykkään \,,/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kysymysmerkkikö - Absurdus Delirium 12.07.2006

Kysymysmerkkikö - Absurdus Delirium
100 ketaa parempi ku eka
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Last Alliance 28.06.2006

Avathar - Last Alliance
Hyvä alku, hyvä melodia mun mielestä Avatharin parhaimpii... parempi laulu kun ylensä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Cry For War 10.07.2006

Warriors Of Might - Cry For War
Tykkäsin tosta pianosta alusaa. Hyvä kitara...hyvä biisi! \,,/

Kommentti kappaleesta Kuuntele the machinist - warp 21.06.2006

the machinist - warp
Hyvältä kuulostaa hieno melodia...!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele spankhill station - Indian runner 03.06.2006

spankhill station - Indian runner
Ei ollu pitkästyttävä ja hyvät rummut. Antaisin varmaan varmaan jonkun 8 :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - The Race That Failed 04.06.2006

Crimson Dawn - The Race That Failed
Mainio. Hyvät kitarat! \,,/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ageless Kingdoms - Battlefield at Nightfall 13.09.2006

Ageless Kingdoms - Battlefield at Nightfall
Hyväää. Tulee mieleen jonkun tietokonepelin musiikki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Puuppa - Viittamies 03.03.2006

Puuppa - Viittamies
tää on kyl teijän parhaimpii biisei!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kysymysmerkkikö - Pullonavausrefleksi 27.01.2006

Kysymysmerkkikö - Pullonavausrefleksi
hyvää musaa!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Witchforest - ...And Then Came Silence 21.05.2007

Witchforest - ...And Then Came Silence
Tossa alussa tuli mieleen 50-60 luvun suomalainen elokuva. Noi hunohkot saundit toi biisin tunnelmaa. Ihan toimiva biisi, mutta jotkut soittimet vois olla vähän kovemmalla...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apollon - Space Cadets 20.06.2007

Apollon - Space Cadets
Erittäin hienon kuuloinen, ainoa huono puoli oli pitkästyttävyys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Losing Myself (nbtt cover) 04.10.2006

Eternity Flames - Losing Myself (nbtt cover)
Erittäin hyvä, mutta ei voita alkuperäistä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words 22.07.2008

Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words
Biisissä on mukava tunnelma, rento ja ehkä vähän mystinen. Tykkäsin rummuista, etenkin noista symbaaleista. Soitin valinnat toimivat myös hyvin. Biisi oli omasta mielestäni hiukan pitkästyttävä, mutta kyllä sen loppuun asti jaksoi kuunnella ihan hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Helion - King of Fools 03.06.2006

Helion - King of Fools
Hyvä biisi, hyvä melodia. Parhaimpianne :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Modullica - Goblin Forest 18.02.2006

Modullica - Goblin Forest
onks tää ihan varmasti huumoria?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Morannon 02.02.2006

Avathar - Morannon
toi alkutoitotus oli kyl hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skaven - They Crave 08.03.2006

Skaven - They Crave
kivaa musaa!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Where Light And Shadow Collide 10.02.2006

Avathar - Where Light And Shadow Collide
toi leffan pätkä sopi tohon alkuun

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skaven - Catch That Goblin!! 08.03.2006

Skaven - Catch That Goblin!!
ihan kiva kipale

Kommentti kappaleesta Kuuntele Werc - nEWER 14.06.2007

Werc - nEWER
Intro oli hyvä ja noi synat oli hyvän kuuloset. Kitarat olis voinu olla paremmat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - A Tale of a Warrior 28.01.2006

Asgardão - A Tale of a Warrior
LOISTAVAA!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flames of Arcane - Bring it Down 25.10.2006

Flames of Arcane - Bring it Down
Aika jännän kuulonen biisi ja jännä kitara soundi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Goblinforest 24.03.2006

...Nothing But The Truth - Goblinforest
aika mahtava biis !!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele artsi - Dark rider 23.03.2006

artsi - Dark rider
LOISTAVAA orchestralia!!!