Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 13 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Eternity - Lunatic Pirates 30.10.2005

The Eternity - Lunatic Pirates
Upean kuuloista materiaalia. :) Biisi sopisi vaikkapa johonkin videopeliin täydellisesti. Saunditkin erityisesti ovat kohdallaan ja luovat tämän "piraattimaisen" tunnelman. Ideoitakin löytyy mukavan paljon yhdelle biisille. Kaikenkaikkiaan todella hieno biisi, lisää jään odottelemaan. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Eternity - Super Sound(Soundtrack) 30.10.2005

The Eternity - Super Sound(Soundtrack)
Pitkäaikaisena roolipelimusiikkia ihannoineena henkilönä sanon, että tällaista musiikkia kuuntelisi todella mielellään roolipelin taustalla. Kuten muut jo ovatkin sanoneet, biisi on liian lyhyt. Kuitenkin hieno teos, 9 napsahti. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hope for rebirth 29.10.2005

Celestial Aeon Project - Hope for rebirth
Tunnelmallinen ja herkkä biisi, mitäköhän muuta tähän voisi mennä sanomaan? :) Hyvä biisi luomaan hyvää tunnelmaa, tosin ehkä vähän liikaa pyörii koko ajan saman asian ympärillä. Mutta ehkä se jopa sopiikin tämän tyyliseen biisiin? Oli miten oli, ysiä alemmaksi se ei arvosanaa laske. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cowface feat. Dj. Diktaattori - Terroristiräp 04.07.2007

Cowface feat. Dj. Diktaattori - Terroristiräp
Nimimerkki Tikari ei tainnut tehdä arvosteluaan ainakaan vakavissaan? :P Jos genrenä on Comedy Rap, niin tuskinpa kyseessä on kovin totinen projekti. Sanoitukset ja riimit ovat silkkaa neroutta jälleen tässäkin biisissä. Leikkaisin kyllä oman K-Plussakorttini, jos sellaista löytyisi... :p
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cowface feat. Dj. Diktaattori - Kolmas Gangstakunta 31.10.2005

Cowface feat. Dj. Diktaattori - Kolmas Gangstakunta
Ei. Ei näin. Oikeasti. Millonkohan on tullut revettyä näin paljon viimeksi? Huh. Jatkakaa samaan malliin. :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Dreaming of Flying 29.10.2005

Celestial Aeon Project - Dreaming of Flying
Olipas mukavan kuuloinen biisi! :) Todella rauhoittava tunnelma ja kaikki soittimet sopivat tähän kuin nakutettu. Helposti voisi tätä kuvitella kuulevansa jossain pelissä. Loistavaa työtä, pitääpä muutkin biisit ladata... :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Over the Hills 17.09.2005

Amppiworks - Over the Hills
Hmm. Loistava kipale, totta tosiaan. Soittimet täydentävät toinen toistaan ja tulos on sitäkin hienompi. :) Nuo etnis-tyyliset soittimet biisissä luo oman mausteensa tähän ja todellakin tekee sitä tunnelmaa. Loistokkaasti tehty biisi, tosiaan tuntuu siltä, että biisi loppui liian nopeasti kesken... :D Lisää taas odotellessa... :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frost Core - Nothing Of Anything (vanha) 16.05.2005

Frost Core - Nothing Of Anything (vanha)
Mukava meininki tässä biisissä. Tää rento kitarariffi antaa biisille hyvän pohjan, kuuntelee kyllä mielellään. Mitäs muuta tähän keksisi, hyvä biisi on ja laulutyyli sopii hyvin biisiin... Kitarasaundi nyt taaskin on mitä on, mutta syyhän tulikin jo selväksi. :) Hienoa hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frost Core - Innocence 16.05.2005

Frost Core - Innocence
Jep, kitarasaundit ei oikein vakuuttanut, mutta syy selitettiinkin jo, elikkä ei siinä sitten mitään. :) Biisinä ihan OK, ei parhaimpia kuitenkaan. Kun laulu kehittyy sitten ajan myötä, niin tästä saa kyllä ihan kelpo biisin. :) Jep jep, hyvä homma pojat, tästä jatketaan... \,,/(>.<)\,,/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - When Courage Prevails 28.01.2005

Amppiworks - When Courage Prevails
Ah, netti toimii taas pitkästä aikaa, ja ei kun uusia biisejä arvostelemaan... xD Joo siis ensimmäinen asia mihin kiinnitin huomion oli soundien rikkaus. Soittimet aseteltu ja sovitettu hyvin kohdalleen ja kaikki soundit nimenomaan tukee hyvin toisiaan. Sähkökitara sopii biisiin todella hyvin, ei muuta voi oikein sanoa. :) Noita uusia hyviä melodioitakin näyttää löytyvän joka paikasta. Kokonaisuudessa biisi on todella hyvä, eikä millään nyt ensi hätään ainakaan meinaa keksiä miinuksia, mutta enköhän kerro jos jotain semmoista sattuisinkin joskus löytämään. :D Jatka samaan malliin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Holding the Line 18.06.2004

Amppiworks - Holding the Line
Mukavan sinfoninen biisi, alkaa oleen jo Hans Zimmerin tasolla... Hienot ja realistiset sinfoniaorkesterin soittimet. Tässä biisissä on myös mukavan paljon eri teemoja. Kuin suoraan jostain elokuvan soundtrackista. Toivottavasti jonain kauniina päivänä sävellätkin soundtrackin jollekkin leffalle! :) Kympin arvonen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - A Tale of a Warrior 16.07.2004

Asgardão - A Tale of a Warrior
Tässä biisissä on aivan mahtava fiilis. Löytyy paljon eri teemoja, jotka yhteenkoottuna muodostaa ainakin kympin arvoisen kokonaisuuden. Skittakuviot sopivat biisiin hyvin, eikä biisi oo siltikään mitään liian mättöö. Hyvät melodiat. Erilaiset soittimet luovat fantasiamaisen ilmapiirin biisille. Erinomainen suoritus, jään odottamaan seuraavia biisejä mielenkiinnolla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Sero's Dream 17.10.2002

Amppiworks - Sero's Dream
Mun mielestä tää kappale on hyvin surullinen. Mahtavaa tekoa, harmi vaan, että joku räppipelle oli tosiaan pistäny 4:n. Jos kerran ei tykkää tästä musiikkityylistä, olkoon arvioimatta. Tasapainoksi annoin 10:n, vaikka olisinhan mä sen muutenkin antanut :).
10