Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 51 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Court of Wolves - Seeing Is Not Believing 27.10.2007

Court of Wolves - Seeing Is Not Believing
Hullu tunnelma on kyl! Toteutus on onnistunu hyvin, kiva että vaikka tehään jokainen päähän tuleva idea, jaksetaan silti keskittyä tuottamiseen. En kyllä kuitenkaan saanut itse biisistä liikoja irti, voi kyllä johtua omasta ymmärryksen puutteestakin. Vaikee lähteä erittelemään kauheesti mitään. Hyvästä toteutuksesta ja tuottamisesta 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Alakulomies 26.10.2007

Kylmän Raudan Sepät - Alakulomies
No ainaki koukku löytyy! Jää varmaan tuo kertsi takomaan kylmää rautaa päähän joksikin aikaa! Ihan passeli toteutus, rummut tuntu olevan välillä vähän pienellä ja kitara sen peittona mutta ei mitään järisyttävää tasoeroa. Laulu oli tällaselle suomalaiselle heville tyypillisesti tasapaksua eikä suurempia melodiamuutoksia tuntunut olevan. Heti kun toinen tai useampi ääni tuli kaveriksi tuntu potkua tulevan ihan eri tavalla. Soittimet pelas hyvin yhteen, bassoa ei oikein erottanu, ehkä se soitti niin samaa kitaran kanssa ettei kuulunu. Ihan hyvä toteutus, hauska biisi ja kivaa rytmittelyä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Modern Times 22.10.2007

Pouta - Modern Times
Huipun lepposaa musaa jätkät kyllä veivaa! Biisi on tarttuva, laulajan ääni soundaa tosi hyvälle ja soittimet pelaa hyvin yhteen! Sovituksellisestikin nappisuoritus, tykkään tosi paljon näistä soundeista, ei välttis ees hullun kirkkaat mutta silti reippaat ja hyvän tuuliset :) Pitääpä katella jos teitä ois joskus mahollista nähä lähettyvillä keikalla. Mukava löytö mikseristä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 27.10.2007

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Mukavaa energistä menoa. Laulu soundaa hyvältä. Potkiva biisi, hyvä toteutus ja rokit soundit! Kiva ettei ollu missään vaiheessa mitään turhaa täyttöä, koko reilu 4 minuuttinen piti hyvin otteessaan. Perusrokkiahan tää on, mikä monesti johtaa siihen ettei mitään huikeita koukkuja löydy mistään. Tää on hyvä biisi nyökyttämään jengin päätä jossain baarissa mutta tällaset biisit sitte usein kaipaa sen Aerosmithin Jaded - tyyppisen hittikertsin :) Joka tapauksessa, hyvä meininki, toteutus ja kulkeva biisi muutenkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - 9 to 5 Murderer 26.10.2007

Art Alta - 9 to 5 Murderer
Lupaava alku! Kivat pirteet soundit! Laulaja kyllä on aivan varmasti Teemu Brunilansa kuunnellut, arkulaatio ja soundi kyllä hakee paljon siihen suuntaan. Mutta hyvin hakee, soundaa iloselta ja reippaalta :) Rummuissa häiritsee jonku verran symbaalien tasot, missä tahansa soi haikka tai pelti nii erottuu kyllä vähä turhankin selvästi. Mukava biisi, soittimet pelaa hyvin yhteen ja tulee hyvä mieli. Kertsi jää soimaan mukavasti päähän, eli koukkuakin löytyy!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eeli - I Don't Need You 03.11.2007

Eeli - I Don't Need You
Pitihän se tulla katteleen että miten toinen madetojalta lähtöisin oleva yhdenmiehen bändi - kollega veivaa. Ja hyvin veivas. Biisi oli itsessään hyvä ja jäi kyl soimaan päähän. Sait soittimet pelaan hyvin yhteen, kuulosti mukavasti bändiltä ja oli selvä rockbändin rouheus koko ajan messissä. Lauluista tuli mieleen kyl Michael Monroe mikä ei oo yhtään huono asia, oon aina tykänny tollasesta soundista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - Buildin' Bridges 06.04.2007

Malahide - Buildin' Bridges
Mukava ralli. Mukavaa stemmalaulantaa kertsissä ja hyvä kitaraefekti-sovitus. Pienen hitusen häiritsi kiipparisoundi, jos jotain negatiivista yrittäis löytää :) Kitarasoolo oli rock ja sen jälkeinen taantuma pelkkään laulantaan ja siitä nousu aina täyteen ääneen asti toi mukavaa vaihtelua biisiin, hieno kohta! Olin alussa antamassa alitajunnassa kasia mutta loppu yllätti siinä määrin että ysi napsahtaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veli Vinell - Ei Sanoja 19.03.2007

Veli Vinell - Ei Sanoja
Mukavalla kitaralla alkaa, tykkään soundista. Oot selvästi ruvennu viljeleen enemmän stemmoja hiljattain biisien kertseissä :) Todella hienosti sovitettu nuo dempatut kitarat tuonne taustalle, luo aivan oman tunnelmansa jo valmiiksi tunnelmapitoiseen biisiin. Jotenkin tästä tuli paljon enemmän semmonen perus suomi-rock-mielikuva ku muista Vinell-ralleista, siis jos mietitään Juicea ja näitä vanhempia. Oli ihan positiivinen mielikuva, näki vähän uusia ulottuvuuksia. Olihan hieno kipale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Allright 22.10.2007

Pouta - Allright
Onpa kivan kuulosta musaa! Oikein lepposaa, saa mielen kevyeksi :) Olin kuulevinani epävireisyyttä kitaroissa, jos oli tarkoitettu jonkinlaiseksi tehokeinoksi niin ei ainakaan mulle menny läpi. Laulajan ääni sen sijaan miellytti korvaa, omaperäistä tulkintaa. Välillä kiva kuunnella tällasta, mistä ei suoraan tuu mitään bändiä mieleen, ootte saanu omaleimaisen soundin kyl haettua. Kertsi kyllä tarttuu mieleen, mukava melodia! No kyllä, tulipa lepposa mieli, vois lähtee suihkuun lauleskeleen!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 27.10.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Lupaava alku! Loistavaa kitarointia! Laulun tultua kehiin tuli kyllä vahvasti mieleen Machine Head. Hyvät soundit on ja soitto pelaa hyvin yhteen. Itse biisikin on potkiva, mukavan genrepuhdas ja kansainvälisen kuuloinen. Todella laadukasta heviä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Red Dirt Blues 13.12.2006

Dusty Riders - Red Dirt Blues
Yksi parhaista biiseistä mitä sun päästä on tähän mennessä on tullu :) Mukavan tasapaksu kantrirenkutus. Stemmat todellakin toimii, saa ilman muuta tehdä lisää. Muutenkin laulut soundaa koko biisin läpi hyvältä ja toimii kokonaisuuden kanssa. Muuten niin akustiseen ja plainiin taustaan tää skittasoolo toi uutta väriä mukaan, tykkäsin. Vaikea sanoa mitä tän kanssa ois pitäny tehä toisin. Kyllä tälle se kymppi napsahtaa, jäi hyvä fiilis!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Duotone - The Cage 13.12.2006

Duotone - The Cage
Wow, loistava tunnelma! Soundit on todella muhkeat. Voi vain kuvitella kuinka hienolta tää kuulostais jos taustalla kajahtelisi ihan oikean virvelin ääni. Stemmakohdat natsaa hyvin yhteen, tykkäsin kyl, muutenkin laulumelodiat on hienoja. Kitarasoolo oli varsin mallikelpoinen, istu täydellisesti biisiin. Ja loppupa ei ollutkaan kaikkien arvattavissa, kuvittelin että biisi jatkuisi samalla linjalla vaan yllätyinpä positiivisesti :) Siistit syna- ja skittasoundit! Jotenkin toivoin analogisia rumpuja tähän, ei sillä että niitä aina tarvisi mutta tämän kohdalla niitä jäi jotenkin kaipaamaan joten vähennetään siitä kympistä tää pieni miinus pois.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 26.10.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Taatusti ainakin omaperäistä ja ennalta-arvaamatonta musiikkia. Tässä näkee kuitenkin sen että vaikuttaa selvästi biisin yhtenäisyyteen seikka, minkä verran lyriikassa on loppusointuisuutta. Tuli välillä fiilis että biisi on tehty laittamalla sointuja paperille peräkkäin ja kirjoitettu viereen lauseita, sitten yhdistetty ne. Ei saanut mistään oikein kiinni. Tämä tosin voi johtua siitä että itse biisi oli omaperäinen ja mahdolliseti tarkoituksella oudosti kasattu eikä minun loppujen lopuksi aikalailla mainstream-musalle harjaantunut korva sen taikaa tajunnut. Kuitenkin toteutuksesta ja siitä omaperäisyydestäkin 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - Where 23.10.2006

Malahide - Where
Aivan loistava veto! Tää on todella omiaan "mies ja kitara" -vetona, toimis mainiosti jossain katkuisessa pubissa. Slaidisoolo toimii hyvin ja on tarkasti soitettu. Laulu istuu loistavasti ja pienet falsettistemmat anto kivan säväyksen. Kyllä, hieno biisi, jää päähän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pluto - Comet Tail 23.10.2006

Pluto - Comet Tail
Tätä projektia en ollutkaan edes huomannut. Mukavaa vaihtelua, oli aika lailla sitä mitä alunperin osasikin kuvitella :) Koneilla ja kitaralla tosiaan voi saada muutakin aikaiseksi ku aivan järkyttävää paskaa, tää on siitä todella hyvä esimerkki. Mukava, tasanen ja menevä kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dawn Delayed - For Better or Worse 20.12.2006

Dawn Delayed - For Better or Worse
Mukava alku, akustinen kitara + hyvä ja hiljanen lauluääni sopii aina loistavasti yhteen. Vaikea sanoa muuta ku että hyvä biisi. Harvoin näitä kitara + laulu -biisejä saa kovin laajalti arvosteltua, kaikki on kumminki vaan sitä ihteään, mikä on hyvä vaan. Taas yks hyvä akustinen biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - The Lost Species 23.10.2007

Dian - The Lost Species
Mukavat progahtavat soundit ja kiva groove. Kivat kitarasoundit ja hauskaa soinnuttelua ja riffittelyä. Taustaulinat oli kyl huvittavia, ei oikein tienny sopiko ne vai ei, ei kyl hulluna ruvennu ärsyttäänkään. Itse biisi on ihan perus rennolla kaavalla menevä, ei minusta tarjoa mitään huikeita koukkuja vaikka tuliki nyanssivaihteluita eikä jääty perus pop/rock-rakenteeseen. Tää kohta missä laulu jammaa kitaroiden kanssa oli tosi hyvä! Mielenkiintonen idea ja toimi kyllä hyvin! Kyllä pelaa yhteen soitto, aa laik it.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - Walk away 31.10.2006

Apiskuko - Walk away
Mallikasta soitantaa, kaikki hoitaa hommansa mallikkaasti. Erityismaininta rumpalille ajoittaisesta mukavasta svengaavuudesta ja laulajalle mukavasta laulusoundista. Itse biisi on hyvä, vaikutteet kuuluu ainakin näiden suomalaisten osalta läpi juuri hyvällä tavalla. Tempo tuntuu vaihtelevan hitusen biisin välillä suuntaan jos toiseen useampaankin kertaan mutta se lienee osittain tarkoituksen mukaista eikä häiritse kuuntelukokemusta. Useinhan tällaiset biisit nopeutuvat jonkin verran loppua kohden. Mainio kipale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - Devil's heart 31.10.2006

Apiskuko - Devil's heart
Jätin tälle biisille parannuksen varan siinä toivossa että aiemmat ysit kohoaisivat kymppiin, katotaan mitenkä käy. Alku kuulostaa lupaavalta, laulu soundaa hyvältä ja soinnutus on mukava. Kertsissä laulu kuitenkin oli taas miksattu ehkä turhan alas välillä. Kyllä se sieltä saisi ihan rohkeasti tulla esiin, tois tunnetta paljon enemmän mukaan. Toisessa kertsissä asiaa oli vähän jo parannettu. Soundit on ihan kivat ja kertsiin tulee mukavasti kokoa jo. Mutta, jousien ja biisin oivallisen kasvamisen ansiosta tämä ansaitsee erityismaininnan kahteen aiempaan verrattuna, kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - The man who made it real 31.10.2006

Apiskuko - The man who made it real
Lähtipä heti kivasti liikkeelle svengaavasti. Kitarat helisee mukavasti rumpukompin päällä, soundi on paikallaan. Laulu oli ajoittain aika alas miksattu, ajoittain taas kuuluu ihan hyvin ja laulusoundissa oli ajoittain kuultavissa jopa grungevaikutteita. Mukavan lepposa kipale, menee tasasesti eteenpäin ku juna ja tunnelmaaki löytyy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Duotone - Forbidden Love 13.12.2006

Duotone - Forbidden Love
Olipa hieno alku! Mukavat kitarat istuu laulun kanssa yhteen ku nyrkki ja silmä. Jokainen itse päättäköön kumpi on kumpi. The Cage kappaleen kohdalla kritisoimani rumpulooppijuttu on tässä tipotiessään, nää soundit sopii mahdottoman hyvin tähän biisiin. Hyvältä soundaa myös Velin taustastemmat! Mukava biisi, ei yhtä mukava kuin aiemmin mainittu, mutta koska rumpuloopista ei tule sitä miinusta, annetaan tällekin se ysi (on muuten yleisin numero mitä mikserissä tulee annettua, tiedä mistä johtuu).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ungalo - Sua Mä Kaipaan (2006 Edition) 23.10.2006

Ungalo - Sua Mä Kaipaan (2006 Edition)
Ihan hyvin kasattu kipale, suuri kehitys edelliseen versioon. Ei toki tuonut mitään yllätyksellistä ja oli aika ennalta arvattavissa alusta loppuun saakka mutta eikös siitä ole aika monessakin musiikissa osaltaan kyse? Iskelmän kuunteleminen näkyy myös tässä kipaleessa, mikä varmasti kasvattaa tämän biisin diggaajakuntaa. Uskon kuitenkin edelleen että noilla laitteilla saat jatkossa parempaakin jälkeä aikaiseksi :) Mutta, hyvä veto!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - Interim Report 23.10.2007

Dian - Interim Report
Yksinkertaista mutta hyvää kitarariffiä (ehkä vähän Therapy?-tyyppistä) heti alkuun ja rummut groovaa! Tällä kertaa taustafalsetti toimii todella hyvin ja antaa tosi omaperäisen vaikutelman. Ainut mikä tuli mieleen oli Waltari. Vaihteleva biisi, yllätti monessa kohtaan. Tässä biisissä alkaa olla jo koukkuja, jää juttuja mieleen jo eka kuuntelukerran jälkeen, hyviä melodioita ja taustalaulujen käyttö kyl toimii! Todella toimiva ja monipuolinen biisi, ei valitettavaa, 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dawn Delayed - One True Love 20.12.2006

Dawn Delayed - One True Love
Heti alku oli aika lupaava. Loistavat rumpusoundit ja hyvä kitarariffi. Laulajakin soundaa tosi hyvältä, oisin toivonu miksausta enemmän pintaan. Delay passas hyvin. Tosi kulkeva biisi. Todella hyvää laatua, sovitus- ja sävellystyötä. Ja hitto, paras rumpali mitä oon tähän mennessä mikserissä kuullu! Svengaa ku hirvi! Aivan loistavia nuo napakat virveli-iskut enkä noteerannut minkäänlaista ailahtelua. Tekis mieli kirjotella muutama yli-ylistävä adjektiivi. Ois kiva ku tuommosia kannuttajia kasvais puissa. Biisi 9, rumpali 23, kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dawn Delayed - Follow 20.12.2006

Dawn Delayed - Follow
Eipä taas vähä rummut ownaa. Ei voi ku ihailla. Ihan loistava biisikin. Kitarat kuulostaa korvaan todella hyvältä, mukavat efektit. Ammattitaitoiset soittajat selvästi asialla. Jättämättä tietty mainitsematta sitä että laulajan ääni pukee musaa tässäkin hyvin. Bassoista on vaikea sanoa mitään erikoista, aika basic-jutuilla annetaan biisille hyvää pohjaa. Paras tähän astisista teidän biiseistä, lisää odotellessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muddypad - Robotit tanssii 30.03.2006

Muddypad - Robotit tanssii
Noniin kerkeääpä näitäkin tulla kuuntelemaan. Loistava veto laittaa mikseriin lastenlaulu, ei mene liian vakavaksi! Varmaan uppoaa nappulaliigaan tämmönen :) Lastenlauluja tehään muutenki nykyään aika vähä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veli Vinell - Äiti Maa 23.10.2006

Veli Vinell - Äiti Maa
Pitihän tähänkin jotain sanoa, kun kerran isäukko on sointukulun takana. Tuli hyvin vahvasti tuon alun sointukulun yhdestä noususta Beatlesin Something :) Soitin tätä isännälle jokin aika sitten ja vähän ajan päästä ilmeisesti jotain muistikuvia joistain soittokerroista tuli mieleen. Laulusoundi sopii hyvin tähän, on ehdottomasti yhtä taustan kanssa. Hieno biisi, jälleen 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sped Harju - Aika 13.12.2006

Sped Harju - Aika
Onnistuit ärsyttävyydessä paremmin ku hyvin. Oon tällä hetkellä koulussa eikä kiinnosta enää vittuakaan mikään opiskelu. Jos tää jää soimaan mun päähän loppupäiväksi haastan sut oikeuteen menestykseni pilaamisesta ja viimeistenkin aivokapasiteettien turmelemisesta. Kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead Poets Society - Game 20.12.2006

Dead Poets Society - Game
Hyvä pianolooppi. Hyvät, toistuvat pianoloopit toimii yleensä aina, tuo hirveästi biisiä yhteen. Laulajan ääni passaa taas täydellisesti muuhun biisiin. Tykkäisin jos virvelisoundi olis tässäkin biisissä vähän.. hmm. En osaa sanoa millainen, toivoisin vain kuulevani virvelin tilalla jonkinlaista muuta soundia. Pianot on kyllä koko biisin matkalla mukavat. Mukavaa kuunneltavaa koko kipale, huomasin pysähtyväni vähäksi aikaa itse arvostelun kirjoittamisesta keskittymään biisin kuuntelemiseen. Tällaset haikeet mutta kulkevat biisit kolahtaa aina.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lele & the Mighty Ukes - Pretty Hula Baby 26.11.2005

Lele & the Mighty Ukes - Pretty Hula Baby
Hemmetin hienosti soi ukulele! Niin genren mukaista ku vaan voi olla :) Tää on uskottavinta ukulele-musaa mitä oon ikinä kuullu, kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - 2 Stars 12.11.2005

Malahide - 2 Stars
Jälleen hemmetin toimiva biisi ja hyvät soolot! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heel - Colder 18.10.2006

Heel - Colder
Ehdotonta mikserin parhautta! Vaikutteet tulee hyvin esille ja juuri oikealla tavalla. Juuri oikea soundimaailma tällaiseen musiikkiin. Laulajan soundi sopii todella hyvin genreen. Vielä tietysti maininta siitä että itse biisi on todella hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heel - Fragile 18.10.2006

Heel - Fragile
Taatusti radioon kelpaavaa tavaraa. Todella mallikasta soitantaa ja biisintekoa. Älyttömän korkeatasoista musiikkia, kiitos tästä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bream - Southern Destruction 26.11.2005

Bream - Southern Destruction
Jea, heti huomaa että Rautiaiset on kuunneltu ja hemmetin hyvä niin! :) Varmasti laulujen kanssa tulisi hemmetin hyvä, kunhan on oikeanlainen laulaja. Älkää ainakaan mitään huutoja ruvetko sekoittelemaan tähän, Rautiaistyylillä kannattaa mennä, ihan puhtain matalin melodioin. Paljon on potentiaalia, hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - Copperhead Bite 14.10.2005

Malahide - Copperhead Bite
Oikein on meininki kohdallaan ja toimii täydellisesti Southern Rockiksi! Kitarasoolo potki pirun hyvin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebird - Alone (again) 21.12.2006

Bluebird - Alone (again)
Yks hienoimmista instrumentaalibiiseistä pitkään aikaan. Ihan loistavat kitaralickit ja mahtava tunnelma. Wow, tuli hieno fiilis kyl, teit vaikutuksen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumpster - Alone 17.09.2005

Dumpster - Alone
Tosi hieno biisi ja hienot kitarajutut. Melkein parasta kitarointia mitä voi olla on tuommonen tyylitajuinen rauhallinen sooloilu. Täys kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebird - Heart Of The City 17.09.2005

Bluebird - Heart Of The City
Tämäkin hieno ja tunnelmallinen biisi! Nämä uudet onkin sun biisien parhaimmistoa selvästi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - Mississippi Floodin' 18.08.2005

Malahide - Mississippi Floodin'
Hyvä biisi on ja lauluääni pelaa hyvin tähän. Kitarasoolotkin istuu hyvin tyyliin, tyylillä on enemmän väliä kuin vauhdilla. Kaikin puolin uskottava southern rock-biisi, mukava letkeä meininki!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veli Vinell - Kirous 27.07.2005

Veli Vinell - Kirous
Nonii, tässähän alkaa olla potkua jo ihan kunnolla varsinkin kitarariffeissä! Rumpukomppi istuu biisin ihan hyvin ja kitarasoundikin on kohdallaan. Lisää tämmösiä vähän raskaampia biisejä, nämä toimii hyvin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Bore Me (idiot radio version) 27.07.2005

Creepy Dölls - Bore Me (idiot radio version)
Pirun potkivaa rokkia! Jonin ääni sopii ku nyrkki silimään tämmöseen vääntöön. Selkeä ja repäisevä punk-rock-kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chloroform Creations - Summoning The Evil 23.07.2005

Chloroform Creations - Summoning The Evil
Jeah, aivan kovaa dettiä ja sounditkin ihan pätevät. Örisijällä aivan mukiinsamenevä murina vaikkei ihan Corpsegrinder-tasolle mennä. Eniveis varsin mukiinmenevä deathmättö.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veli Vinell - Midnight Sun 23.10.2006

Veli Vinell - Midnight Sun
Mukavan lepposa ralli. Tähän ei minusta välttämättä sanoja edes tarvita, tulee Bucketheadin soolotuotanto mieleen tämmösestä pelkistetystä ja toistuvasta akustisesta meiningistä. Sointukulku on hyvä ja pari yllätyssointuakin kuului välillä :) Jos minulta kysytään niin jätä tämä tähän, tää toimii just hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - Queen Of Hearts 15.07.2007

Malahide - Queen Of Hearts
Oho, olipa hieno biisi. Mahtavan tunnelmallinen, ja todellakin pro! Ei mitään estettä täydelle kympille, kiitos tästä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miseria - Lost Forever 12.07.2005

Miseria - Lost Forever
+ Soundit paljon paremmat ku aiemmissa Miseria-biiseissä. Joni laulajana aivan pro, en nää mitään kehittymistä oikeestaan enää. Biisinä aivan potkiva, joskin tavanomainen tämmönen metallibiisi. - Jos kitarasoolon paikalle ei oikeasti oo muuta soitettavaa ku laulumelodia, ei niitä kannata edes ruveta soittelemaan. Ei tarvitse olla nopea eikä tekninen, kunhan on jotain kekseliäisyyttä käytetty. Myöskin tuo alun "nightmare-riffi" on soitettu jo sillon joskus ;) Ja omien biisien arvioiminen on aika turhaa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supreme Court - The Infinite Human Stupidity 23.07.2005

Supreme Court - The Infinite Human Stupidity
Tämä levy tuli ostettua kesän Provinssista kun kaupattiin Pantera-tyylistä musaa niin pakkohan oli. Ja potkii aivan vitun hyvin! Vihaisuutta kaipaisi ehkä hivenen lisää mutta ehkä sitä on tietoisestikin jätetty hiven pois. Soolotkin toimii ja soundit pirun kohdallaan. Omista projekteista löytyy juuri samojen vaikutteiden omaavaa musiikkia, joten se on lähellä sydäntä kyl. Melkein täytyy linkittää tuo bändisivu oman bändin sivuille :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Madonnas - Hang On, Sister 12.07.2005

The Madonnas - Hang On, Sister
Varsin hyvät soundit ja muutenkin varsin oiva rock-kipale. Hyvä ku alku laitettiin uusiksi, paljo parempi ku se edellinen versio.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vallu - Aamuaurinko 26.04.2007

Vallu - Aamuaurinko
Jälleen reipas meno :) Kitarointi luonnollisesti toimii taas hyvin. Mukava kesäralli ja ei ois arvannu perkussiosoundeista että mihin ne on hakattu :D Yllättävän hyväsoundiset kirja ja lattia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vallu - The Highway Calls 26.04.2007

Vallu - The Highway Calls
Hyvää kitarointia ja reipas meno! Tuli alusta jonku verran mieleen Bucketheadin soolotuotantohommat mutta koskettimien tulo oikeestaan vei sen mielikuvan sitte pois :) Loistavia juttuja kitarasoolossa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Byegone - Ei ole mitään 20.12.2006

Byegone - Ei ole mitään
Vaikutteet kuuluu mukavasti läpi. Sen lisäksi laulajasta huokuu ajoittain paljonkin Terhi Kokkosta, jotenkin samanlainen suomen kielen ääntäminen, mukava äänikin. Vähän ehkä häiritsee näissä "paitsi sinu(n vai t?)" kohdissa tämä E:n lausuminen I:n päälle, ei kuulosta kovin aidolta. Main-riffi on ihan Coldplayta, tykkään. Hieno biisi, lepposa veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mishkin - Everything Is Not OK 23.10.2007

Mishkin - Everything Is Not OK
Heti alkuun on kyllä mun korvaan liikaa kaikua, ihan ku laulut ois nauhotettu jossain tosi kaikuisessa huoneessa. Tai ainakin se tän musan päällä kuulosti siltä, jossain muualla vois olla ihan siedettävä määrä. Laulajan ääni tosin sopii tällaseen musaan hyvin ja tuleeki heti mieleen Pearl jamit, Alice in chainsit sun muut. Biisi itsessään oli ihan potkiva! Jäi kyl soimaan päähän, jäin vielä miettiin sanoissa sitä että oliko ne sitte hyvät vai huonot, kuulosti välillä vähä nopeesti kasatuilta, ois ollu hyvä ku ois voinu lukee samalla. Eipä siinä, aivan mallikas suoritus, mun mittakaavalla vahva kasin suoritus, ei ihan yllä ysiin.
8