Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 225 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Blues 4 Your Soul ( Experinmental) 17.03.2010

Makes69 (SpaceGuitar69) - Blues 4 Your Soul ( Experinmental)
mahtava tunnelma tässä ja kitaroinnista en kyllä keksi mitään vinkumista..äijä selkeästi sukeltanut biisiin sisälle unohtaen ulkomaailman, hyvä meininki
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gerry Henckenbeck Explosition - It Fell on Me Like Soft Rain 23.05.2009

Gerry Henckenbeck Explosition - It Fell on Me Like Soft Rain
on kyllä sielukasta jammailua ja lostavaa kitarointia. todella hyvä soundi kitarassa. lienee paksummat kielet kuin SRV vainaalla? meinaatteko ihan keikalle tällä, toivottavasti?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Damned 23.05.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Damned
hyvin tehtyä ja tuotettua musiikkia. tyyli muuttunut pikkuisen viime kerrasta kun olen käynyt kuuntelemassa. tästä tulee mieleen että lavalla olisi yhtä aikaa metallica, megadeth ja iron maiden.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Hey You 23.05.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Hey You
hienoa jälkeä olette kyllä saaneet aikaan, bändi soittaa todella hyvin. tämä lähempänä wasp ja dio -linjaa kuin edellinen. sorry että tulee vertailtua mutta tämähän on perinnemusiikkia josta tulee väkisinkin etsittyä vaikutteita. oma hyvä tatsi tässä on kuitenkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andalucian Dreams - El Vagabondo (Wanderer) 10.01.2009

Andalucian Dreams - El Vagabondo (Wanderer)
Terve Aki pitkästä aikaa. Hienoa että uutta piisua pukkaa taas. Flamenco on mulle helvetin rakasta settiä ja käyn tällaista kuuntelemassa paljon mieluummin kuin monia muita juttuja. yksi juttu mikä sun biiseissä on aina ja tämä ei tee poikkeusta, on se että niissä on aina joku hieno idea mikä panee kuuntelemaan ne uudelleen. joku melodianpätkä tms toimii hyvänä koukkuna. mä diggasin tuosta sähköskittajutusta lopussa, tuli mieleen nimenomaan nuo friday night in san franciscot ym. se mistä en digannut ( sama kun viimeksi ) oli nuo sähkörummut. tuossa flamecomaisemmassa kohdassa voisi luottaa ehkä siihen toiseen kitaraan rytmittäjänä. jos tällaiseen haluaa jotain rumpujuttua laittaa niin mun mielestä sähkörummut ei ole välttämättä se juttu. eli tuo yksi piste tipahtaa sähkörummuista ja siitä että vieläkin veivataan plektralla teräskielistä Takaminea flamencopuuhissa:) mutta piste sinne ja tänne, kappale oli hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Harsher Alien 03.10.2008

Makes69 (SpaceGuitar69) - Harsher Alien
Viimeinkin pääsin kuuntelemaan tämän oravanpyörästäni. Tämä vetää vertoja jopa Popedan Avaruusseikkailulle ( joka on todellinen klassikko asiantuntijoille). Makes on kehittänyt Jimi-meiningistä totaalisesti oman taiteenlajinsa omalla tyylillänsä erittäin toimivasti. Soolokitaran soundin vaihtaminen hieno sovitusjippo, jonka aion todellakin pölliä omiin juttuihini, kiitos! Kurko kaveri ei voi mitään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Deep in my heart 20.07.2007

Makes69 (SpaceGuitar69) - Deep in my heart
hemmon avaruuskitarointi on kyllä useamman valovuoden mielenkiintoisempaa kuin samaa joskus yrittäneen mr. Satrianin. ajan pysäyttävää eteeristä tunnelmaa, tätä kuuntelemalla pääsee pilvimäiseen olotilaan ilman pössyttelyä(kin). mä en yleensä jaksa innostua bluesista pätkääkään, mutta tämä on kyllä helvetin makeeta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Sun Song 20.07.2007

Makes69 (SpaceGuitar69) - Sun Song
no niin, kaverihan vetää vertoja maestro Morriconelle, pitäisi vain löytää jostain oikeat väylät tällaisen esiintuonnille. simppelistä ideasta saatu kasattua erittäin hypnoottinen kokonaisuus, joka kantaa loppuun asti pienillä nostattavilla elementeillä. keskiosan kaaoskohta erittäin hieno, samoin lopun kebab-kitarointi. erilaisia ääniefektejä käytetty hienosti kappaletta maustamaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fantasy - Dont Fuck With Me 13.10.2007

Fantasy - Dont Fuck With Me
hyvää rokkii
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ISNKHVK - Inca Calendar 21-12-2012 05.08.2007

ISNKHVK - Inca Calendar 21-12-2012
Perskeleen maukkaat kitarasoundit vähän Santanan hengessä. Toimii sunnuntain punkkusuhinaan kuin tonni rautaa. Jee!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Outlaw 04.03.2007

Makes69 (SpaceGuitar69) - Outlaw
tälläinen musiikki lääkitsee krapulan runtelemaa ruumisparkaa hienosti. loistavaa spegettirautalanka-bluesia jälleen kerran, ootko ajatellut tällaista livenä joskus soitella?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Shadows With The Colors 18.02.2007

AM I BLOOD - Shadows With The Colors
hyvät rouheat skittasoundit saatu väännettyä. yhteensoitto saatu toimimaan kadehdittavan hyvin. rytmiset koukut onnistuttu tekemään biisiä palveleviksi,vievät biisiä hyvin eteenpäin, eivätkä kuulosta itsetarkoituksellisilta. napakka ytimekäs paketti kaikenkaikkiaan. johtuukohan omista laitteistani, mutta miksaus jotenkin liian kliininen, varsinkin rumpusoundit kärsivät jonkin verran. voisi jytistä tällaisessa kamassa astetta rankemmin. soitto pelaa erittäin hyvin, ja hyvä biisi ilman turhaa kikkailua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lost With You - Life Is A Crisis (2007) 18.02.2007

Lost With You - Life Is A Crisis (2007)
tää on ihan rautaa, outoa ettei oo tullu aiemmin törmättyä tällaiseen. yllättävän hyvät soundit kotikoneilla äänitetyksi, muuta ehkä oikea bändi toisi vielä pienen lisäpotkun tähän, toivottavasti löytyy jos oot sellaista hakemassa.. kuulostaa boostatulta waspilta rammsteinin soittamana. Rock!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 17.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Sävykästä, hienosti sävellettyä ja soitettua. Tuotanto-ja äänityspuoli toimii myös moitteettomasti. Tekin saatte varmasti kuulla iänikuisia Nightwish -vertauksia mutta eipä niille kannata antaa kauheasti arvoa, sen verran uusi juttu vieläkin tuo naisvokalisti ettei ihmiset oikein vielä osaa erottaa niitä toisistaan. Hienoa matskua, onnea eteenpäin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SUPERNATURAL BOND - .Sleeping Beauty. 18.07.2007

SUPERNATURAL BOND - .Sleeping Beauty.
tää on ihan ässä, irrottaa ruumiin aamu-unisille aurinkopöhnäviinilasillisille helteeseen liplattelevan veden äärelle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1969 - Rock is not dead!!! 04.02.2007

1969 - Rock is not dead!!!
niitä harvoja biisejä mikserissä mitä jaksan kuunnella loppuun asti. rouhea riffi, voisi kantaa reippaasti toisetkin 10 s
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1969 - Voi maamme 04.02.2007

1969 - Voi maamme
kuulosti ainakin suomalaisemmalta kuin tuo afrikankin valtiota edustanut nykyinen.. tuli näky jääkiekon sm-loppuottelun juhlistavasta esityksestä tampereen jäähallista:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SUPERNATURAL BOND - Modern Man 20.01.2007

SUPERNATURAL BOND - Modern Man
päällikkömiehiä tuo meidän basistimme tulkintahommissa. ihan sairaan hienoa kamaa, ei voi muuta kun odotella kimppakeikkoja. hienoa miten yleensä jo aika kuluneesta henkka-meiningistä ( sorry vain, vaikutteita ottaneita orkestereita nähty jonkun verran..) joku bändi osaa ottaa vielä tuoretta näkökulmaa ja kuulostaa mielenkiintoiselta, siitäpä iso hatunnosto.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Space Funk pt.1 26.12.2006

Makes69 (SpaceGuitar69) - Space Funk pt.1
ihan rautaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Schizome - Dreamworld 26.12.2006

Schizome - Dreamworld
hauskoja tyylinvaihdoksia siellä täällä. laulusta ja bassottelusta pidin kovasti, eikä kitarointi ja rummuttelukaan hassumpaa. soundien kliinisyys ja kuivuus ehkä vähän minua häiritsi, mutta makuasiahan tuo. ammattitaitoisen kuuloista meininkiä, mutta ehkä vielä pientä rypistystä kaipaisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SUPERNATURAL BOND - I got no heart to follow 20.01.2007

SUPERNATURAL BOND - I got no heart to follow
aivan perkeleen hyvät skittasoundit, näkee että asianosaisilla henkka-osasto syömmessä. musiikki jälleen kerran moniulotteista ja otteessaan pitävää. levy ulos ja keikoille heti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 Joululaulut - Joulu taas täällä on 09.12.2006

Makes69 Joululaulut - Joulu taas täällä on
tulee kovasti positiivisella tavalla Juice-vainaan tuotanto mieleen, sopii muutenkin hienosti suomi-rokin klassikkojoululaulujen sekaan. piisussa hyviä koukkuja ja hienoa kitaransoittoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 06.01.2007

Silent Dream - Drown
Hyvän kuuloista kamaa. soitto-osuudet kuulostavat erikseen älyttömän hienoilta, ja sopivatkin yhteen ok, mutta niiden summa ei ehkä kuitenkaan kolahda niin paljoa, kuin tällä olisi potentiaalia. eli sävellyskynää pikkaisen terävämmäksi niin loistavasti menee, tällaisenaan ehkä vähän kasvotonta. joka tapauksessa mikseri-asteikolla kiitettävän arvosanan ja faniutumisen arvoista musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SUPERNATURAL BOND - W.O.M(World of mystery) 25.11.2006

SUPERNATURAL BOND - W.O.M(World of mystery)
Nyt alkaa pelottaa että Tarantino kuulee tätä bändiä, ja meidän basisti lähtee amerikkaan.. mut anti palaa vain, ei voi mitään. Tällä orkesterilla on hieno kulttiyhtyetulevaisuus edessään jos maailmassa on vielä oikeudenmukaisuutta. Rytmiryhmä on kehittynyt törkeän paljon yhteissoiton tuloksena, mikä ei tarkoita sitä ettei se olisi aina ollut ihan saatanan kova, ja mr. Sallinen on mielestäni suomen parhaita kitaristi-säveltäjiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - 3 D 16.08.2006

Makes69 (SpaceGuitar69) - 3 D
Wau! hillittömän hienoa tunnelmointia alkuaikojen Vain hengessä. bassottelut myöskin loistavia. konerumpu ehkä vähän hengetön, piisu ansaitsisi oikean rumpalin tuekseen. silti ehdottomasti kympin arvoinen, oikeilla¨ rummuilla tulisi vähintään 11.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SUPERNATURAL BOND - Slow blues 10.04.2006

SUPERNATURAL BOND - Slow blues
erittäin lupaavan kuuloista pitkäsoittoa ajatellen. laulu ja lyriikat juuri niinkuin tällaisessa pitää olla, ja loistavaa kitarointia. hienot bluessoundit. lisää tätä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinthrone - Stolen Dignity 24.04.2006

Sinthrone - Stolen Dignity
pätee sama kui edelliseen, eli pienellä hiomisella joka osa-alueella tulisi helvetin hyvä. piisussa hyvä rakenne, osissa vaihtelua ja hyviä ideoita, eikä ainakaan suoraan kuulosta miltään toiselta bändiltä. toivottavasti jaksatte treenata ( me ei jakseta :/ ) niin seuraavasta levystä tulee killeri.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinthrone - Blinding Light 16.04.2006

Sinthrone - Blinding Light
helvetin hyvät ainekset biisissä ja bändissä. pieniä särmiä siellä täällä olisi hiottavissa lähinnä niin että iskut voisivat vähän paremmin osua kohdilleen, samoin kitaran ja laulun vire. sävellyksessä on käytetty hyvin mielikuvitusta, ja saatu aikaan hieno elokuvamainen fiilis. lupaavaa, muttei vielä valmista kamaa. innolla odottelen tulevaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rocking Attitude - Kohtalo 03.04.2006

Rocking Attitude - Kohtalo
Hienoa on. tämä jotenkin vie aikamatkalle 80-luvun alun suomi-rokkiin. sikiöille taidettu musaa soitella.. kasatkaapa se koko bändi kasaan ja keikoille siitä. kitaristilla vikkelät sormet.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SUPERNATURAL BOND - I Want You 27.02.2006

SUPERNATURAL BOND - I Want You
näköjään olette hienin vokalistin saanut napattua orkesteriin. odottelenkin innolla tulevaa levyänne. helvetin hyvää meininkiä. loistavaa kitaransoittoa ja bändin soitto tiukkaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aetas - The Curse of Insanity 02.02.2006

Aetas - The Curse of Insanity
huh, olipas mahtipontista matskua. soitto oli hyvää, musiikista tuli mieleen jonkinlainen devin townsendin ja dream theaterin kiero yhdistelmä. jos tosiaan olette vasta n 17-vuotiaita niin siihen nähden soitto toimi erittäin hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scion - Drapefruit 23.01.2006

Scion - Drapefruit
todella persoonallista ja rauhoittavan kuuloista musiikkia. tyylitajua riittää ja bassot oli hyvin sovitettu mukaan. kymppi, fanitus ja kumarrus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Kusipääkommando feat. Izzi & Big A 13.01.2006

Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Kusipääkommando feat. Izzi & Big A
tästä löytyy energiaa ja sähköä enemmän kuin riittävästi. taustalaulukööri toimii loistavasti, kuten myös koko paketti on ehdotonta a-luokkaa genressään. kitarat jyräävät vastuttamattomasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele HotSteel - Steel is Hot 06.01.2006

HotSteel - Steel is Hot
sävellys ja tunnelma hyviä, mutta tässä on aika ikävä vireongelma. melodia kitara on lipsahtanut aika särähtävästi muun osaston suhteen ylävireeseen, joka ikävä kyllä häiritsee kuuntelua aika paljon. toisaalta sama asia sai kuuntelemaan tämän pariin kertaan uudelleen eli ehkä se on vain tehokeino.. mutta siis yhteenvetona juu että skeba vireeseen ja pikkuisen tiukkuutta lisää soittoon ja sovitukseen niin hyvä tulee.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69&Space Sisters - Heureux 19.11.2005

Makes69&Space Sisters - Heureux
no prkl että tämmöistä tällä kertaa! jostain syystä tulee mieleen alkuaikojen juice mikä on maailman parasta musiikkia. täysin eri asia on miten ranskaa laulavasta neitokaisesta voi tulla juice mieleen. jepjep, eli aikas hulvatonta meininkiä artisteilta, ja soitto oli tässäkin huippuluokkaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scion - Falling Leaves 23.01.2006

Scion - Falling Leaves
ihan loistavaa syksyfiilistelyä. kunnon äänitykset kunnon soundeilla näistä biiseistä, ostan levyn heti. sopii syksyn tuijotteluun ikkunan takaa punaviinilasin kanssa varmasti, täytyy testata ensi vuonna..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - PIEni sieNI €- 23.10.2005

RAUTAKANKI - PIEni sieNI €-
soundi-maailma on hyvin toimiva. biisi on sympaattinen ja pikkuhauska, vähän kuin kastroitu sielun veljet. ihan kiva muttei anna sen ihmeempiä kicksejä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ISNKHVK - MADEN RUMMUTUSTA 28.09.2005

ISNKHVK - MADEN RUMMUTUSTA
yllättävän leppoisalta tuntuu kuulla pelkkiä rumpuja vuotojen kanssa. hyvin kulkee
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiana - Deep Inside 26.10.2005

Kiana - Deep Inside
vakuuttavaa meininkiä. soitto tiukkaa ja laulu pelittää juuri oikealla genren-mukaisella örinä/puhdas -soundilla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SUPERNATURAL BOND - Whiplash-haze 18.09.2005

SUPERNATURAL BOND - Whiplash-haze
ihan päällikkö-meininkiä. soitto toimii upeasti, viisu on hyvä ja soundit sitä mitä pitää tällaisessa ollakin. täytyy kokea livenä kun tulee tilaisuus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Hillybillies in the space 18.09.2005

Makes69 (SpaceGuitar69) - Hillybillies in the space
järjettömän siisti biisi. todella omaperäisiä ja hyviä ideoita. bändi ympärille ja keikoille.. space country rules.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Around the orbit(.and back to the Earth) 18.09.2005

Makes69 (SpaceGuitar69) - Around the orbit(.and back to the Earth)
tämä on jo lähellä heavyä. varsinaisia löytöjä nämä.. sun pitäis päästä tyrkkäämään näitä elokuviin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fumble - Still Remember 17.04.2006

Fumble - Still Remember
hienon piisun olette tehneet ja tiukasti soitettua on. melodiat jäävät päähän soimaan ja riffit potkivat mukavasti. keep on punkin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Saving You the Trouble 02.09.2005

Blueborn - Saving You the Trouble
tämmöinen toimii meikäläiselle aina. omaperäisyydellä tai sen puutteella ei ole mitään väliä, koska tämähän on perinne- musiikkia. laulajattarelta erittäin vahva suoritus, ja bändi hoitaa hommansa myös mallikkaasti. aika marginaali-musiikkia tällainen bluesahtelu nykyään, hienoa että joku tekee vielä, ja näin hienosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violencer - I'm In Control 01.09.2005

Violencer - I'm In Control
hyvää heavyä. laulajasta tulee jostain syystä mieleen mike monroe rokkaavampana versiona. säkeistön modulaatio toimii hienosti. kitarariffit toimivat kauttaaltaan hienosti, ja soitto toimii muutenkin hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele HeartBurn - Drinking Old Whiskey 25.11.2006

HeartBurn - Drinking Old Whiskey
melkein vituttaa että joillain on homma näin hyvin hallussa. tässä on kaikki mitä hyvässä rock'n'rollissa tulee olla, hyvät riffit ja kertsosäkeet ja hieno kitarasoolo. mutta sehän johtuu siitä ettei lapissa ole muuta tekemistä kuin soittaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Pernicious Christianity 10.06.2005

Arcane - Pernicious Christianity
hyvää metallia selkeillä ja toimivilla soundeilla. yhteensoitto toimii hyvin, mutta esim. panteran tiukkuuteen kumminkin vielä jonkun verran treenattavaa.. lyhkäiseen piisuun olisi hyvin mahtunut vielä joku osa mikä olisi nostattanut sen vielä paremmaksi, vai onko eri sointujen/ sävellajien käyttö turhaa pelleilyä.. makuasia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KillTheNoise - Skitsofrenia pt.2 02.06.2005

KillTheNoise - Skitsofrenia pt.2
hienoa avaruusääntelyä. hyvä idea jättää nuo konerummut enemmän taustalle, pääsee ideat paremmin esiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 30.05.2005

.erAze. - Line Of Sight
en ollut pitkään aikaan käynyt top 40 katsomassa, olikin miellyttävä yllätys mitä kärjestä löytyi. laulajalla hyvä ääni tällaiseen metalliin. kuulosti välillä aivan james hetfieldiltä, mistä varmaan muutaman kerran on saanut kuullakin. piisussa omaperäisiä koukkuja, ja kitarahommat hanskassa oikein maukkaasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SUPERNATURAL BOND - Supernatural 13.05.2005

SUPERNATURAL BOND - Supernatural
helvetin hyvin toimivaa soittoa. rummut ja basso yhtäikaa tiukkaa ja elävää, mikä yleensä on joko/tai. henkka/vaughan -osasto kitaristilla hallussa niin hyvin kuin se voi olla. jimiä olisi hauska kuulla näin hyvillä soundeilla..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Dissataan Mikseriä 12.03.2005

FEL - Dissataan Mikseriä
kritiikki ehkä aiheellista, luvattoman kauan kestää latautuminen mikserissä. mutta jotain pitäisi tästä biisistäkin sanoa... toteutus on ammattitaitoista ja selkeää, musiikki ei kyllä ole missään tekemisissä biisin aiheen kanssa ellei alkupuolen pieru-efektiä lasketa. biisi kuitenkin elää ja kasvaa, mitä konemusiikista voi harvoin sanoa, ainakaan mitä täällä mikserissä on tullut vastaan. siitä kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - The Road 04.03.2005

Iron Sphere - The Road
eihän tähän ole mitään vittuilemista. tyylilajin kaikki osa-alueet hallussa. jos nyt jotain kumminkin niin biisistä voisi jäädä muutakin käteen kuin hillitön meininki, eli sointukulkuihin ja sovitukseen parit mutkat lisää tekisi hyvää. ehkä se on tyylilajijuttu koska ei stratovariuksenkaan biiseistä jää mikään päähän soimaan, muistaa kuuntelun jälkeen vain että oli hyvin soitettu. siksi kostoksi vain 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Artificial Darkness - St. Mary 12.03.2005

Artificial Darkness - St. Mary
teollinen sävy toi mieleen devin townsendin tuotannon. laulut toimi hyvin, mutta tuplabasarit oli miksattu niin ylös että peitti aika paljon muuta. tuo tarkoitti sekä äänen voimakkuutta että taajuuden korkeutta. biisissä oli kyllä hyviä kunnianhimoisia ideoita, mutta miksaus oli luvattoman suttuinen, pudotti arvosanan kiitettävästä kasiin. laulut ja piano toimi hienosti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 12.03.2005

Salaliitto - Uni
kivan kuuloista musiikkia. toteutusta voisi skarpata aika paljon, silloin voisi olla kympin suomirokki-pläjäytys. eli soiton ja laulun tarkkuuteen vähän lisähuomiota niin hyvä tulee. biisi oli poikkeuksellisen hyvä, kuten myös loppupuolen neitokais-stemma. euroviisumodulaatiosta pitäisi kyllä antaa joku rangaistus, mutta annettakoon tämän kerran anteeksi kun muuten oli hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shtool - Let It Flow 05.02.2005

Shtool - Let It Flow
rummuttelu toimii taas aivan helevetin hyvin, ja kitarariffit myös. yhteissoitto pelasi hienosti. tämä toimisi kesän festareilla olusen äärellä erittäin passelisti. hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SUPERNATURAL BOND - Whiplash 13.05.2005

SUPERNATURAL BOND - Whiplash
hyvä että joku tekee vielä tällaistakin. sävellys on hieno, ja biisi toimisi varmasti erittäin hyvin livenä. toivottavasti pääsee katsomaan joskus.. bändi on erittäin ammattitaitoinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 12.03.2005

G.O.R.E. - 5:1
tarkkaa soittoa ja oikea-asenteista karjuntaa. toteutuksesta hatunnosto, tämmöistä musiikkia on vaikea saada toimimaan näin hyvin. biisi ei hirveän paljon antanut, mutta ei kai se tässä lajissa ole niin tärkeää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unite the Dead - Naked lunch (I see dead people) 25.01.2005

Unite the Dead - Naked lunch (I see dead people)
biisi oli aika elokuvamainen, ja esittely hauska. sopisi peliin tai leffaan, pelkästään kuunnella tätä ei voi. toivottavasti kommenttirinkiin tulee kuvaa mukaan joskus. kasin arvoista skitsoilua kumminkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warhorse - One Night Wonder (Remastered) 16.01.2005

Warhorse - One Night Wonder (Remastered)
soittajalla riittää tekniikkaa enemmän kuin kotitarpeiksi. venytykset menevät kyllä aika pahasti metsään. tuntuu olevan niin hirveä kiire ettei oikein ehdi miettimään mitä soittaisi. tässä on tarkoitus näyttää vain soittotaitoa, mistä musiikillinen ilmaisu kärsii ja pahasti. aivot samalle nopeudelle kuin sormet, niin hyvä tulee. sävelkorvaa kannattaa myös kehittää. silti kiva kuulla tätä miljoonan suomihiphöp-vedon joukossa. hyvästä meiningistä 8, aion myös katsoa mitä myöhemmin teet. keep on rokkin
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddle - Kolmipäiväinen loma 15.01.2005

Saddle - Kolmipäiväinen loma
persoonallista meininkiä. sävellyksenä ja sovituksena aika mielenkiintoinen. jostain syystä tulee mieleen vanha tyttöbändi ilona, laulajalla vähän samanlinen soundi. kiireettömästä tunnelmasta plussaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddle - Sara 08.01.2005

Saddle - Sara
ei lähde vieläkään soimaan winampilla. mikähän lie vikana...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Captain Tojala - Finale 2 08.01.2005

Captain Tojala - Finale 2
tässäpä oli hyvä biisi hanoi rocks -hengessäköh.. enemmän nyansseja ja ilmaa kuin aikaisemmissa. eteenpäin on menty isoin askelin, täytyy tulla seuraavaa keikkaa katsomaan taas.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Captain Tojala - Cut Your Hair 08.01.2005

Captain Tojala - Cut Your Hair
oujeah, toteutuksessa ihan älyttömän iso kehitys tuohon vanhempaan verrattuna. biisi etenee jännästi hyppelehtien. pahan parturisedän ääni toimii taas hyvin, ja homma alkaa olemaan kasassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Shadow Dance 04.03.2005

Iron Sphere - Shadow Dance
hyvää sooloa perinteitä kunnioittavilla soundeilla. ei tällaisessa oikeastaan mitään omaperäisyyttä kaivatakaan kunhan meininki on taattua. soitto oli puhdasta ja biisissä ideaa, täytyy kuunnella nuo muutkin biisit. toteutuksesta täytyy antaa kymppi vaikkai ei ihan semmoista olekaan mitä itse kuuntelen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Modullica - Goblin Forest 15.01.2005

Modullica - Goblin Forest
tulee spinal tap päivitettynä mieleen. konerummut oli ihan kauheat, mikä oli varmaan tarkoituskin. hillittömän hauskoja midisooloja. genren kliseitä pannaan hauskasti halvalla hyväntahtoisen tuntuisella tavalla. jää ehkä vähän etäiseksi vitsiksi silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan? 08.01.2005

Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan?
biisi lähtee rollari-henkisellä riffillä. hyvää soundia löytyy varsinkin kosketin- ja kitarapuolelta. laulajalla hyvä ääni tämmöiseen kamaan. paremman kuuloista kuin aiemmin kuulemani kaukomaa-pop.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herbal Infucion - acquaintance 06.12.2004

Herbal Infucion - acquaintance
mukavaa tunnelmointia mukavilla soundeilla. aika simppelinä pidetty rummut & bassot. leppoisaa taustamusiikkia, muttei sen kummempaa. antaa odottaa sivuraiteille hyppäämistä ja revittelyä, mitä ei sitten koskaan tapahdu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Mystery Of Sorrow 12.12.2004

Eternity Flames - Mystery Of Sorrow
helevetin hyvä tunnelma tässä. hienot melodiat ja elokuvamaista synkistelyä. ideoita riittää, joten bändi pystyyn siitä. death-metallia tämä ei kuitenkaan ole. onneksi. hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Wicked 30.11.2004

Iron Sphere - Wicked
hyvä riffi biisissä. murea meininki ehkä vähän kärsii diipadaapa-laulumelodiasta. kitara ja syna paremmalla tasolla kuin muu soittoryhmä, pohjassa kun olisi tiukkuutta vähän enemmän, niin potkisi aika perkeleesti. hyvää heviä silti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Another Day (uusi miksaus) 06.12.2004

Blueborn - Another Day (uusi miksaus)
mukavasti eteenpäin helisevää poppia. biisi on hyvä, ja laulajalla vieläkin hieno ääni. biisiin on saatu nyt enemmän koukkua ja persoonallisuutta kuin aiemmin, selvästi sävellykseen ja tuotantoon on panostettu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marison - Groove me (if you can) 12.12.2004

Marison - Groove me (if you can)
letkeän groovaavaa menoa. mukaansatempaavat rytmit. pidin basson sovituksesta paljon, rakenne oli myös mielenkiintoinen. saman teeman päällä hyppelehditään, mutta silti pysyy suht kiinnostavana melkein loppuun asti. vähän kumminkin alkoi puuduttamaan jossain vaiheessa, mutta eipä tällainen kotikuuntelumusaa olekaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Winterheart 29.11.2004

Eternity Flames - Winterheart
aika hulvattoman kuuloista tuo kvantisoitu konerummuttelu. synkkää instru-metallia, talvista meininkiä tosiaan. joitain hyviä koukkuja sävellyksessä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Drifting Away 30.11.2004

Iron Sphere - Drifting Away
ei noita balladeita enää kauheasti tule kuunneltua, kun on nuo nuoruusvuodet kaukana takanapäin jo, mutta taidokasta jälkeä tämä oli. biisi kasvoi hyvin, ja soolo oli hyvin soitettu. ei kyllä kauhean omaperäistä, mutta ei varmaan tarkoituskaan. kyllä tämä reilun ysin ansaitsee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Expirinist - Raivo v4.0 09.09.2004

Expirinist - Raivo v4.0
erikoista kamaa. ei todellakaan purkkapoppia, muttei loppujen lopuksi hip-hopiakaan. ei todellakaan huonoa, oikeastaan tätä kuuntelee mieluummin kuin perus- hoppia. sanatkin oli hyvin keksitty. selvinpäin tätä ei kai ole tehty? ei paha.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - We are the Dogshitboys 31.08.2004

Saddam's Family - We are the Dogshitboys
tuli tuplaklikattua tuo, eli laitetaan kybä, ettei laske keskiarvo:p
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - We are the Dogshitboys 31.08.2004

Saddam's Family - We are the Dogshitboys
huumorimusiikki yleensä tökkii, mutta tämä oli hyvää rokkia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - We are the Dogshitboys 31.08.2004

Saddam's Family - We are the Dogshitboys
huumorimusiikki yleensä tökkii, mutta tämä oli hyvää rokkia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - Piece of eternity 31.08.2004

Thego - Piece of eternity
taas tuli beatles, ja alice cooperin herkempi tuotanto mieleen. biisi ihan rautaa, kuten tuotantokin. laulu oli ehkä alussa vähän jaloissa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - No one for everyone 29.08.2004

Thego - No one for everyone
ammuttiinko john lennonia sittenkin ohi:) mun mielestä tässä oli kaikki osa-alueet kohdallaan. biisi oli persoonallinen, soitto oli mallikasta, ja laulaja kuulosti ihan oikeasti hyvältä. faniutuminen väistämätöntä:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pakkoliike - Ville antaa aina (varsinkin jos olet nai 29.08.2004

Pakkoliike - Ville antaa aina (varsinkin jos olet nai
mitäköhän tästä sanoisi:) kokeellista äänillä leikkimistähän tämä on, ja voiko siitä sanoa, onko hyvää vai huonoa? itselläni ei kärsivällisyys riittäisi tällaisen äänittämiseen, eli siitä pisteet.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Everlasting 27.08.2004

Sonicmind - Everlasting
meinasi death-metal -maininta johtaa harhaan vanhaa hippiä. soitto toimi erittäin hyvin, ja sävellykseenkin oli nähty vaivaa. laulajan taidokkuus ja monipuolisuus tekivät vaikutuksen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Awake 27.08.2004

Sonicmind - Awake
aika ristiriitainen arvostelu tuo edellinen:) pätevää tavaraa tämäkin, raskaampaa kuin edellinen. soitossa kunnianhimoisia juttuja, ja laulu toimii taas loistavasti. biisinä tämä ei ollut mielestäni yhtä moniuloitteinen kuin edellinen, joten annan vain ysin tästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Nuori Poika -- ajaa kuin Saarinen 27.08.2004

Antti Kaukomaa - Nuori Poika -- ajaa kuin Saarinen
letkeän kesäistä meininkiä. ehkä pikkuisen vivaihteekkaampaa kuin keskivertogenrekaverinsa. soitto ja tuotanto toimii, mutta biisi kulkee niin keskellä tietä, kuin vain voi kulkea. äitini pitäisi tästä, minä taas en valitettavasti kuumeisesti hakeudu tämän pariin uudestaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Damake - Dream 20.08.2004

Damake - Dream
kauniin kuuloista tunnelmointia, mutta miten rummut voivat kuulostaa noin tunkkaisilta muuten kuulaan äänimaiseman takaa. häiritsee aika pahasti kuuntelunautintoa. jos soundit olisi muuten tunkkaiset, voisi vedota huonoihin kamoihin.. kyllähän tällaista voisi jossain ursulan terassilla diggailla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele FIEND - Under My Skin 31.08.2004

FIEND - Under My Skin
tästä löytyy potentiaalia. yhteissoittoa vielä vähän tiukemmaksi, niin voisi pärjätä genressään. laulaja vetää hyvin. kertsi tuo hyvin hengtystilaa muuten tiukkaan biisiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extra Virgin - Don't Torture 31.08.2004

Extra Virgin - Don't Torture
sairaan hienolta soundaava orkesteri. soitto rullaa, ja laulaja on loistava. kuulostaa muuten mr.bigin eric martinilta, vaikka onkin eri sukupuolta. kylläkin niinpäin, että mr.martin kuulostaa naismaiselta. biisikin oli hyvä. en löydä yhtään mitään moitittavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joonas S. - Two guitars 12.08.2004

Joonas S. - Two guitars
sympaattista kivaa. tällaisille balladeille on aina tilaa. hyvin toteutettu lisäksi. ei omaa makuani, mutta teinityttöjä tämä varmasti viehättää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tr3oX - Disturbed 06.12.2004

Tr3oX - Disturbed
biisi pätki aika pahasti mun kamoilla, häiritsi kuuntelua kokolailla.. pätevän kuuloista ja mielikuvituksellista kamaa, vaikkei meikäläisen musiikin kuunteluun tällainen musiikki kuulukaan. sopisi jonkun pelin taustalle, kuunneltavaksi ei niin hyvin. aika pitkä.. kasi siitä että kuulosti kumminkin hauskalt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Die/For/Why - Scum of the earth 12.08.2004

Die/For/Why - Scum of the earth
soundit oli persoonalliset, ja biisissä hyviä juttuja. jatka valitsemallasi tiellä:)¨
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vrs - teabreak 12.08.2004

vrs - teabreak
kyllä tämä on ihan jotain muuta kuin liptonin pussiteetä. hyvä tunnelma.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Devil Of Your Head 18.02.2007

AM I BLOOD - Devil Of Your Head
helvetin hyvä groove pohjalla, laulajan persoonallinen ääni sopii hienosti industrial-henkiseen vetoon. molemmissa biiseissä plussaa, että maltettu pysyä asiassa, eikä sorruta sivuteille lipsahteluun, mikä allekirjoittaneelle tuottaa joskus " hieman" hankaluuksia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Children of Europe: El Spaghetti 11.08.2004

Love Factory - Children of Europe: El Spaghetti
huumori on vaikea laji juu.. ei valitettavasti pahempia repeämisiä mulle aiheuttanut, mutta ehkä jollekin muulle.. euroviisuna tämä ei tietenkään huonompi olisi, kuin mitä sinne on ennen lähetetty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Charlie Charles: Stinky Blues 12.08.2004

Love Factory - Charlie Charles: Stinky Blues
jep. joensuu voisi hyvinkin olla hyvä kasvualusta jollekin bluesin tapaiselle uudelle jutulle, jos afrikkalais-peräinen väestö olisi yhtä lukuisaa kuin memphisissä joskus.. no, soittohan rullasi ihan hyvin, ja bluesia oli imitoitu ihan hyvin, ja tämä on taidettu tehdä ihan hauskanpito- hengessä. eihän siinä mitään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanha Tukkoinen Roina - Instant Coffee 31.08.2004

Vanha Tukkoinen Roina - Instant Coffee
soittopuoli hallussa tässäkin, mutta se on standardi tällä artistilla. soundit pytystä? tavallaan, mutta sopii mun mielestä juuri tähän. liika hiominen olisi ehkä pilannut koko homman. joku länkkärileffa-meininki tästä tuli mieleen. tässä oli fiilis tärkeämpi kuin sävellys.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Kilta 12.08.2004

Averell - Kilta
mr.Morse johtaa:) pikku viimeistelylllä tämä olisi aivan mahtavaa, ei ymmärrä miten noi hyvällä kitaristilla voi olla vehkeet noin epävireessä.. no, en kyllä itsekään aina jaksa viritellä. silti yksi parhaista jutuista, mitä mikseristä löytyy.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 09.08.2004

Kongo - Tyhjä Huone
tässä on mielestäni aika lailla kaupallista potentiaalia. toimii varmasti hyvin paikallisen jukeboksissa marraskuun angstissa krapulassa sunnuntai-iltana. hyvin tehtyä, ja hyvä laulaja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuralutku - Pupulaulu 29.08.2004

Kuralutku - Pupulaulu
huumorin tekeminen on vaikeata juu.. ihan hauskaa tällaista kai on tehdä, mutta ei se pahempia naurunpyrskähdyksiä tänne antanut. aika köpöä.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Words 29.08.2004

Superverted - Words
ei paskempaa. soitto pelaa hyvin, varsinkin rummut, ja laulu on myös hyvin toimivaa. aika livemäinen meininki välittyy.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiova - Lost dog 31.08.2004

Kiova - Lost dog
yhtäaikaa mahtipontista ja pientä. biisi oli kaunis, niinkuin laulajattaren äänikin, mutta sävellykseen voisi jotain hauskaa keksiä vielä erottuakseen genren muista edustajista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillip - Peter Pan 05.09.2004

Fillip - Peter Pan
kertosäe hyvä stemmoineen. soitto toimii riittävän hyvin, ehkä vähän tiukempaa voisi vielä olla. biisi oli hyvä, sille pisteet.
8

Sivu: 1 2 3