Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 20 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fucktronics - Tallenna nimellä 02.04.2011

Fucktronics - Tallenna nimellä
Jollain alkukantaisella tavalla mä tykkään tästä. Tässä on sitä jotain. Esimerkiksi hyvä idea ja yksinkertaiset perkussiot, jotka sopii biisin tunnelmaan. Syntikat ei härnää yhtään, se on jo plussaa mun kirjoissa. Liian lyhyt mun makuun, mut mä tykkäänkin 10 minuuttia ylittävistä tekno-oopperoista eniten. Rakentavaa kommenttia en osaa antaa, koska oon pitänyt itse liian pitkää taukoa näistä hommista. Mut hei, ajatus on se tärkein, eikö? Ajatuksena oli tosiaan: mainio biisi, mä ainakin tykkään. ps. En tykkää arvostella numeroilla :(

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Existimi (Original Mix) 03.01.2007

Cordis - Existimi (Original Mix)
..ja nyt tuli sellainen fiilis, että haukuin biisin lyttyyn, lol. sehän ei ollut tarkoitus. jäi vaan sellainen lattea fiilis tästä. ja alle-keskitason-cordis -matsku on siis yleisesti mikserin ylempää kastia, sillä tuotannollisestihan tämä on kyllä taas huippuluokkaa. muu toteutus on sitten jäänyt vähän alemmaksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Existimi (Original Mix) 03.01.2007

Cordis - Existimi (Original Mix)
kyllähän se mukavasti alkoi. sitten alkoi mukava rakentelu. biisi kehittyi siihen tiettyyn muka-maksimiin, josta alkoi sitten hiljalleen hiljentyä breikkiin. se kuulosti ihan mukavalta se laskeutuminen siinä. sahan melodia on ehkä vähän turhan simppeli. ja jotain muuta mukavaa olisi voinut ynnätä lisään. tässä biisissä se saha yksistään oli tosiaan yksistään. ihan ypöyksin, ilman suurempia apujoukkoja. kuulosti aika karseelta, jos suoraan sanotaan. näin lyhyisiin kiksuihin en o pahemmin tottunut, joten alun rakentelu ja breikkiin meno on ehkä vähän turhan hätäinen. biisi vaikuttaa muutenkin jotenkin levottomalta ja hätäiseltä. kiireessä ei tule kuin kusipäisiä lapsia, tapasi joku joskus sanoa. en tätä silti kusipääksi sanois. kyllä tätä mielellään kuuntelee, vaikka yxinäinen saha onkin surullinen. filtterit on hyvät ja itse sahakin on mukavan kuuloinen, vaikka yksin(taas mä sen sanoin!). kyllähän tää taattua alle-keskitason-cordis -matskua on. parempaa on kuultu, ja toivottavasti vielä kuullaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tilde - Vittu. 11.12.2006

Tilde - Vittu.
Onhan tässä teknoa, perkele. Sortsit nyt vaan, mutten tätä kyllä srantsiks laskisi. :/ Mukavaa kilketta. Jyskekin kuuluu hyvin naapuriin asti. Tuo stabi on kyl hyvin vedetty, pisteet siitä. Mukavasti nytkähtää tuo haikkakin. On jäänyt ehkä vähän tränse-vaihde päälle, kuten tuo nouseva noise-plörinä aina tommosis pienis breikeis. Kyllähän tää mukavasti junnaa, mutta jotain pientä menoefektiä kaipais mun makuuni, jotta kunnolla jysähtäis. Nyt täytyy vain todeta, että "pientä viilausta ja sitten se olis se kymppi" - niin hirveältä kun se kuulostaakin. Vahva esitys ensikertalaiselta(?), joten laitetaan ihan vittuiluna 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVMS - Asdf 19.12.2006

KVMS - Asdf
Ei jätä kylmäksi. Bassolinja toimii helvetin hyvin ja tuo offbeat basso on muutenkin sopivan muhkea ja terävä hommaansa. Biisi toistaa itseään aika runsaasti, mutta tässä tapauksessa se on pelkkää plussaa. Ei meinaan tylsistytä sitten pätkääkään. Soundit pelaa hyvin yhteen ja homma toimii. Itse laskisin tämän progressiiviseksi ennemmin kuin techiksi. 8½ joka pyöristyy ysiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Deceit (Original Mix) 03.11.2006

Cordis - Deceit (Original Mix)
Tää biisi olis ilman tuota särösoundiakin aivan hullun hyvä, mutta se korottaa pointsit tuonne kaksinumeroisten puolelle. Harvemmin mikseri-matsku saa meikäläiselle kylmiä väreitä, mutta tää hoitaa homman niin tyylikkäästi, ettei voi ku ihmetellä miksi tätä jaetaan ilmaiseksi. Pistä hei paketti postiin Armadalle tai Anjunalle. Thumbs up ja 10+.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele hardhousemadness - Tripped 11.12.2006

hardhousemadness - Tripped
Kyllähän tämän voisi hardhouseksi laskea, jos vaan olisi enemmän potkua ja vääntöä. Nyt tämä tuppaa vain laittamaan pään vähän nyökkymään kun efektin pitäisi olla se, että jalka tamppaa ja pää heiluu niin, että meinaa irrota. Myös tempoo pitäisi vähän nostaa, ellei tähän saa sitä vauhdin tunnetta muulla tavalla lisää. Nyt tästä tulee enemmänkin mieleen techno/tech-house sekoitus, jossa hardhouse fiiliksiä. Naisen lausuma voksu on ehkä turhan efektoitu, sillä siitä ei meinaa saada selvää. Vai onko se ihan tarkotuskin? Lisäksi vähän ihmetyttää tämä kahden eri basarin käyttö :o Parannettavaa riittää, muttei tämä ihan toivotonta kuitenkaan ole. :]
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - DW - Fingerpaint (Incolumis remix) 16.10.2006

Incolumis - DW - Fingerpaint (Incolumis remix)
Tämä on juurikin hyvä biisi tämänhetkiseen työtunnelmaan. Pato möyryää alla hiljaisesti ja tällästä mureaa fiilistelymusaa tulee luureista. Ei voi muuta kuin nöyrtyä, kuunnella iloisena, ja leijua saundien siivittämänä vesivirran mukaan koskea alas. Jos jotain negatiivista pitää mainita, niin kick on alkaessaan hieman tönkkö, mutta kun lisää tavaraa alkaa tulla mukaan, se sulautuu musiikin virtaan. 9+ ja peukut pystyssä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - bikini island(ylläri edit) 31.10.2006

Olden Goldies - bikini island(ylläri edit)
kyllä jää felix kröcherin junttauksetkin tämän taakse. taattua suomi-porausta. takaraivot auki!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiBalance - Taivas 02.04.2004

MultiBalance - Taivas
En hirveä suomirockin ystävä ole, mutta pitää mikserissä olevia välillä vähän tsekkailla. :) hienoa soitantoa, mutta en ole oikein ymmärtänyt minkä takia noita rumpuja on 'pilkattu', mun mielestäni ne sopivat kappaleen tunnelmaan oikein mainiosti. niin ja totta, biisi kaipaisi jossain kohdissa ehkä pientä back-uppia joltain padilta/ronskilta jouselta. laulaja hoitaa hommansa hyvin, mutta hitusen liian matalalle tunnutaan menevän. minua ei kyllä paljoa häiritse diskanttivoittoisuus, mutta kyllä sitä bassoa _hitusen_ olisi saanut laittaa enemmän, näin ollen biisillä olisi tukeva pohja. sello on hienon kuuloinen. olen jotenkin niin tottunut radiossa kuulemaan tällaisia, että odotin jo tämän kappaleen loppuvan. mutta huomasin, että tämä ei ole oikein radio-pituinen, mikä on positiivista omalla tavallaan. lopun fade-out olisi voitu ehkä korvata jollain hieman omalaatuisemmalla tampauksella, mutta muuten kappale on oikein hyvin kuunneltava ja kaunis. 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Eryngo 12.05.2006

Olden Goldies - Eryngo
Uhhuh, kylläpä nytkii. on oikein mukavaa roisketta. Kuulostaa hyvältä jopa työpaikan koneelta kuunneltuna aika kakoilla kuulokkeilla, se jos jokin kertoo teknon hyvästä laadusta. mikään tässä ei pistä ärsytysmittarille minkäänlaisia värähtelyitä. Pelkkää nollaa näyttää. Jos joskus soitan jossain teknoo, ni tää soi siellä aivan varmasti Adam Beyerien ja Lekebuschien seassa. Pro!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teknomyssy - Armageddon 04.02.2004

Teknomyssy - Armageddon
alku ei ole ainakaan tylsä, kivat "synat". :) basari vois olla ehkä hieman napakampi - onhan kyseessä psyke ;) nyt siis alkaa tämä build-up, mukavasti tuntuu rakentuvan. kivat acidit ja narinat. melodia on ehkä liian simppeli, mutta sen filtteröinti on ihan mukavasti onnistunut. bassline on ehkä hitusen liian yksinkertainen, sillä olisi voinut toteuttaa hieman enemmän kikkailua. biitissä voisi olla enemmän soittimia, kuten lehmänkelloja sun muita kilkuttimia, mitkä toisivat väriä ja eloa siihen enemmän. jahas, saman aikaisemman melodian kierrätystä..nyt siihen olisi viimeistään toivonut jotain variaatiota tai toisen saundin. nyt tämä kappale ei oikein toteuta nimeänsä. toivot olivat korkealla kun nimi ja genre ilmaantuivat, mutta tästä tulikin tällainen "viikon päästä tulee armageddon". ihan ok, mutta vaatii jotain lisää. 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Shame on You 04.02.2004

Blueborn - Shame on You
mukava alku, ehkä vähän liian tuttu ja turvallinen. laulu on hyvän kuuloista, joku kuuluisa artisti siitä tulee mieleen, mutta se on vain plussaa. :) kertosäe on hyvä. hyvä vanhassa tuttuudessaan. :) kitarat ovat oikein mukavat tuossa taustalla. tässä on kyllä hyvin saundit tasapainossa, eikä mikään pääse puuroutumaan. rummut ovat onneksi hieman erilaiset mitä yleensä balladeissa on..ja onneksi tässä ei ole pianoa. ;) laulaja olisi tässä lopussa voinut ehkä hieman kliseisesti yltyä revittelyyn, olisi tullut oikein tunnelmaloppu, joka muuten loppuu aika lyhyeen, se on hienoa. :) oikein mukava balladi, mutta miksi kaikki kuuluu oikealta?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard (Kabus EP) - Kabus 1 11.09.2003

Forehard  (Kabus EP) - Kabus 1
tämä on kyllä niin ihanaa jyskettä, että voisi suorastaan piiritanssin askelin pyörähdellä. tätä siis kuulisi mielellään jossain pippaloissa, jotta voisi tanssahdella kuudennessa taivaassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulse-G - The New Recreation 06.04.2009

Impulse-G - The New Recreation
Nostalgiaa. Helvetti, tää tykittää vieläkin aivan 100-0. Hitto ku oon hävittänyt tästä sen oman remixin johonkin.. :/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kide - kide - älä löydä minua näin 23.01.2004

Kide - kide - älä löydä minua näin
ei voisi parempaa herätysbiisiä olla, varsinkin jos on nähnyt yöllä painajaisia. hyvän pituinen tämä on. tulee mieleen kaunis vesiputous ja ihana maisema, josta löytyy raadeltu ja revitty ruho. älä siis löydä. tämä on kuin jonkun ahdistusleffan soundtrack. loppua kohti tunnelma tiivistyy ja ahdistuneisuus laukeaa hiipivin askelein. todella tyylikäs.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vaasalaiset Kansiot - Kotibileet (Bizkit Boy Remix) 11.04.2003

Vaasalaiset Kansiot - Kotibileet (Bizkit Boy Remix)
tätä on tullut kuunneltua monta kertaa, bileissä toki. ;) alkuperäisestä en o ikinä jaksanut innostua, mut tää vain iski, ja syvälle iskikin(tulkaa katsomaan arvet). Hevi todellakin sopii biisiin.. ..mitään muuta nyt en keksi, kiirekkin on. ja sitten vielä legenda; Keep up the good work! ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Chorale - Kuin Eilinen (H4Z Club Mix) 16.07.2002

H4Z - Chorale - Kuin Eilinen (H4Z Club Mix)
hyvää pukkaa :) ensimmäinen biisi minkä kuulin teiltä itseasiassa. tuttu lähetti. 9½ :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labyrintti - Neliapila 13.01.2003

Labyrintti - Neliapila
oikein söpöä musiikkia täytyy myöntää, nupikat saaneet kyytiä oikein olan takaa. hurja tempovaihto kun ~6½ min mennyt, antaa vähän makua muuten melkeinpä jopa tylsistyttävälle narinalle. narinassa saisi mielestäni olla kyllä enemmän jotain pieniä variaatioita, hmm, en tiedä, jotain. hmm, biisi ei kyllä kärsi tuosta bitraten alhaisuudesta, koska se tuo biisiin oman hienon säröisen makunsa. mutta mitäköhän helvettiä mä tässä filofosoin, tää on tässä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kineka - other trakk (fading away) 13.01.2003

Kineka - other trakk (fading away)
hmmhmm, biisi ei nyt ihan kyllä kokonaan minulle ainakaan aukea, mutta enemmän tai vähemmän sekamaisessa tilassa pitäisi olla tätä kuunnellessa.. hmm, syntikka ei ehkä niin hirveän äkkiseltään sovi tunnelmaan, mutta tuo biisiin mukavasti erilaisuutta. Täytyy myöntää, että olisin ollut pettynyt jos olisi ollut pelkkää samaa pauketta koko biisi. :p stereokikkailut ovat ainakin asiallisia. kerrassaan komeaa pauketta ja kolinaa omassa "yksinkertaisuudessaan", mutta tällä tuskin markkinaraot lohkeavat ;)
8