Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 146 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katutaiteilija - Onnenonkija 14.01.2010

Katutaiteilija - Onnenonkija
Biisi on pitkälti juuri sitä, mitä tuoteseloste lupaakin; perus (hard)rokkia letkeällä otteella. Rakenne myös klassinen rokkiveto. Mukaansatempava kertsi ja hyvin istuva väliosa. Pikkasen liikaa tekstiä - hidasta kuulijaa kuin minä helpottaa teksti luettuna. Pari tosi kivaa riviä mukana. Soitto pelaa ja saundit on ok - kelpo kamaa siis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Tänään jään 14.01.2010

ARTOmusic - Tänään jään
Laulajalla hieno saundi joka saattaa toimia vielä paremmin hieman rauhallisemmassa menossa. Hyvä tarttuva kertsi, kaikkiaan ihan kelpo biisi hyvällä energiatasolla soitettuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 01.01.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Eipä paljon paremmin voisi meikäläisen uusi vuosikymmen käynnistyä musiikillisesti kuin tämän kanssa! Perusasiat toimii upeasti kun osaa tyylin - oli sitten rokki tai vaikka kaurapuuro kyseessä.. Saundimaailma alusta loppuun kivan -70 luvun isojen jenkkibändien kaltainen. Musta Timo on ihan liekeissä tän kanssa, kulostaa tosi hyvältä! Hyvää musiikkivuotta TOBille ja taustajoukoille!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillside Synths - En Route To Somewhere 08.11.2009

Hillside Synths - En Route To Somewhere
Tämähän sopisi kuin nakutettu jonkun lähihistoriaa kuvaavan kaitafilmimateriaalin musiikiksi. Jotenkin silmissä vilahtaa kesä, mustvalkoistet hyväntuuliset hahmot, kuplavolkkarit ... Tuo mainittu kulmikkuus yhdistettynä käsivaraiseen kameraan - niin vot! Mukava melodia ja tavallaan hyvin onnistunut toteutuskin. Surua en saanut tästä puserrettua sitten millään.. :), ehkä kaihoa ja kaipuuta johonkin mutten surua..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Just Got Paid - City Blues 13.10.2009

Just Got Paid - City Blues
Kiva uusi tuttavuus. Biisi edustaa sitä musiikkia, jonka itsekin bluesiksi ymmärrän ja tässä mukana paljon korvia hivelevää tyylitajua ja hyviä saundeja - sekä tietysti osaamista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - älä pelkää(työttömien palladi) 01.10.2009

marco.n - älä pelkää(työttömien palladi)
Työttömien palladin keskeinen sanoma on täyttä totta . Koin omatoimisesti koko tarinan 90-luvun alussa uutena asuntovelkaisena työttömänä, eikä korkokaan ollut kuin 17% lainassa.. Iskelmä otteella esitetty viestiä on uskominen - kaikesta selvitään yhdessä. Kiva, että myös piano löytänyt tiensä taustoihin, omintakeinen biisi - ja hyvällä tavalla. Sanomasta lisäpiste.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Ollaan Terveitä 28.09.2009

Pyhäkoulu Palaa - Ollaan Terveitä
seko eko teko!! - voi helvatan helvata teidän kanssa.! :)) Tämä on onnistunut niksinurkka meille luomusta vieraantuneille taatelintallaajille ja muille uusiopahveille. Etenee sen verran monella pinnalla että pakko kierrättää heti muutaman kerran ! Tästä huokuu lämmin hauskanpito, kahden humoristin hiukka omituinen vuoropuhelu, jossa niin teksti kuin taustatkin pelaavat hienosti - oli hauska kuunnella - ja varmaan myös tehdä! Loistava äänien ja ääntelyjen sulatto..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JHooon - Viimeinen valssi 12.08.2009

JHooon - Viimeinen valssi
Heinonen on ajautunut valssin pyörteisiin ihan mallikkaasti, saundipuoli ja toteutus tuttuun tapaan kunnossa. Ainoa mitä jäin kuuntelussa höristelemään oli rumpalin peltien käyttö - tai siis sen puuttumunen. Olisi elävöittänyt rautis- valssia vielä yhden bojon verran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Ei ja ei 12.08.2009

Kuttaperkkataivas - Ei ja ei
Rytminen, osin konkreettisten ja toisaalta hyvinkin käsitteellisten rivien runo, jonka tulkinta on voimakasta mutta samalla tekijälleen tyypillisen herkkää. Tyhjentävästi todettu tuo 'Eväät syöty - Maito kaatunut ja siinä kaikki' Oli mulle se huippulaini tässä teoksessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Ego 30.07.2009

Pyhäkoulu Palaa - Ego
Komppaan edellisiä - Jassun osuus eritoten onnistunut ja nousi selvästi muun yläpuolelle säilyttäen kuulijan mielenkinnon teoksen viestiin. Hyvin selvitty kaikkiaan parodian karikkoisessa ristiaallokossa. Olen sulkeutunut hömppämedian ulkopuolelle, enkä tunnista henkilöa mutta uskon teoksen sanomaan täysin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele mykaboom - Over Sober Closer 28.07.2009

mykaboom - Over Sober Closer
Jaaha, setä aloittaa.. Mitä voi sanoa? Aivan loistava biisi (ja video) ! Stinan laulusaundi on jotain, mikä koukuttaa meikäläistä kybällä. Kaikkiaan pidän tästä rokkivaihteella heitetystä biisistä, etenee kivojen yksityiskohtien ja tarttuvan kertisin siivin kivasti. Hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Emo 30.07.2009

Pyhäkoulu Palaa - Emo
Onnistunut kokonaisuus, osat nivoutuvat hyvin toisiinsa ja tuohon eurohumppataustaan. Samoin molempien artistien jäljittelemätön tyylinsä on omiaan lyömään oman leimansa tähän - ei tarvita nähdäkseni nousuhumalaa, laskuhumalaa tai känniä ylipäättään - jos tamä on yleensä upotakseeen, se tapahtuu ihan tieliikennekelpoisenakin..<3 Ja tarinahan on suoraaan katajaisen kansan omaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Cho Oyo´s Law 19.07.2009

Kallokellari - Cho Oyo´s Law
Jaaha, heitän siis itseni ensimmäisenä peliin tässä.. nonniin poeka.. Tulin juuri sisälle terassilta, missä ihastelin Mäntykehrääjän upeaa kolibitanssia kukilla - siitä hieman pöllääntyneenä hetki meni ennen kuin asemoin itseni tänne kiinalaiselle teehuoneelle. Mutta kun sen tein , huomasin saman puutarhan ja saman kehrääjän myös kirsikkapuun kukalla..Näen tämän paljon seesteisempänä kuin ilmeisesti tekijä näkee. En valloitusta, vaan päällimmäisenä levollinen ja rauhallinen olo, lintujen liverrys. äänitys, miksaus ja toteutus projektille uskollista ja laadukasta tasoa. Rauha.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Trio twist 10.07.2009

J Heinonen - Trio twist
Ensi sävelestä alkaen todella tiukkaa rautista, jossa jokainen instrumentii loistavasti omalla tontillaan - erityisesti tiukkaa bassaottelua. Koko esityksessä hyvä svengi ja tekemisen ilo sekä meininki. Hitto että tämä jos mikä on perinteen jatkamista tämä rautistouhu täällä mikserissä! Myös saundipuoli upeasti kohdallaan - ja loppukaiut ja over and out! Yes!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Grief-stricken Shelter 02.07.2009

Kallokellari - Grief-stricken Shelter
Kallokellari jatkaa tyylilleen uskollisesti; Tapahtumat voisivat hyvin sijoittua mihin tahansa maamme lähiöistä, ajallisesti lähitulevaisuus, vaikkapa v.2013, jolloin loppuvuonna 2008 lomautettu entinen painopinnan valmistaja Leena, 53v. on ollut työttömänä jo liian pitkään. Portaikossa yöllä komuava lehdenjakaja ei saatana tajua olla ääneti - Leenan yövuoro jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Lääkityskään ei auta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Fourth door 20.06.2009

J Heinonen - Fourth door
Aivan taattua Heinosen kamaa joskin komppikitara kuulostaa korvaani jotenkin sovituksesta irti olevalta paikoitellen. Näiden muutamien hemmojen rautiskama on niin korkeatasoista täällä että heidän teoksiaan kuunnellessa on aihepiiri todella tyylikkäästi läsnä. Jopa kokeilupohjalta twisti soi tyylillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Sateen nuolema 27.05.2009

Kuttaperkkataivas - Sateen nuolema
Maaäidin sylissä väsynyt ihminen voi kokea Fenix-linnun uudellentulemisen - joko täällä tai jossain toisaalla mutta uuden elämän äärellä.. Hienoa tekstiä, Jassu - pidin kovasti tästä! Myös taustoissa tyylikästä, jo rutiiniksi muuttuvaa toteutusta. Hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Time to Rock 17.05.2009

TOB - Time to Rock
Iloitessani TOB:in listamenestyksestä tajusin vasta, että minä muistihäiriöinen kyllä kuuntelin mutten laittanut sanaakaan tänne.. siis summaan jo tässä ylhäälläkin esitettyjä toteamuksia - biisi on sitä mitä etiketti lupaa, tanakkaa, taitavaa perusmenoa. Uskon 'time to rock' jne. olevan mukana tietoisena valintana ja biisin henkeen ne istuvatkin. Laulupuoli todella taas jees! Onnea pärjäämisestä - hyvää työtä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Blind Birds in Mandolin 02.05.2009

Kallokellari - Blind Birds in Mandolin
Varis (Corvus corone) on yksi lempilintuni. Joku on saattanut huomata lukkarinrakkauteni myös sukulaiseensa, Korppiin (Corvus corax) mutta lemmikkinä minulla oli aikoinaan juuri varis nimeltänsä Jaakko. Opetin kaverin mm. lentämään. Tässä teoksessa on kohdallani vahva henkilökohtainen takautuma aikaan, jolloin tututstuin kielisoittimiin ja Jaakko kannusti minua pihapuun oksalta. Näin tämä minulle aukesi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zerzys Dreams - Beautiful (life) 15.04.2009

Zerzys Dreams - Beautiful (life)
Annan täydet bojot kauniista ja rohkeasta toteutuksesta - hieno balladi, joka selvästi kestää kuuntelua. Toivottavasti tulette huomatuksi. Jatkakaa ihmeessä yhteistyötä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Without Rusty Crank 10.04.2009

Kallokellari - Without Rusty Crank
Linnuista pidän paljon - se lienee selvää. Muuten on otettava tämän kanssa aikalisä sillä lienee vika oman tajunnanvirran patoutumassa, etten saa nyt kiinni. Joka tapauksessa vaikkapa teoksien Jaw tai Useless Chek-in kaltaista kolahdusta en vielä kokenut. Palaan kuulolle uudestaan. Joka tapauksessa sama huolellinen äänimmaalailu ja viimeistelty ja monipuolinen saundimaisema tässä ilman muuuta löytyy ikään kuin vakiovarusteena.

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Violin twist 03.04.2009

J Heinonen - Violin twist
No alkaa suomalainen musiikki perinne olemaan paketissa kun yhdistämmme rautalankaa ja viulua.. Basso on näissä uusissa kuulokkeissani 'kasan päällimmäisenä' ja jotenkin aika kumisevana. Perinnetietoisena ( tai - hakuisena) tuo soolo-osuus on eniten makuuni. Omintakeinen taidonnäyte jokatapauksessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kfied - LEECH AXSS ft. K-PAIN & MICROSOFT MARY - Lemon Party (prod. by Kfied) 03.04.2009

Kfied - LEECH AXSS ft. K-PAIN & MICROSOFT MARY - Lemon Party (prod. by Kfied)
Pistäytyminen täällä pitkästä aikaa oli ihan positiivinen kokemus - biisissä ainoa itseä hieman häiritsevä elementti on tuo kuoro-kohina ajoittain. Biisi ja kertsi sekä teksti toimii kyllä. Plussaa tekstin esilläolosta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kfied - LEECH AXSS ft. K-PAIN & MICROSOFT MARY - Lemon Party (prod. by Kfied) 03.04.2009

Kfied - LEECH AXSS ft. K-PAIN & MICROSOFT MARY - Lemon Party (prod. by Kfied)
Pistäytyminen täällä pitkästä aikaa oli ihan positiivinen kokemus - biisissä ainoa itseä hieman häiritsevä elementti on tuo kuoro-kohina ajoittain. Biisi ja kertsi sekä teksti toimii kyllä. Plussaa tekstin esilläolosta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Late Night Blues 18.03.2009

Torspo - Late Night Blues
Torspo osaa homman ja edes näin matkatyöläisen läppärikään ei onnistu saundeja täysin tärvelemään. Hyvää instrumentaali blues-rockia tämä on ja taitoahan miehellä löytyy. Jopa vähän 'pienempi' sovitus olisi toiminut?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Taiteltu Silkki 07.03.2009

Pyhäkoulu Palaa - Taiteltu Silkki
Nö tästähän melkoinen kalman jenkka käynnistyi... Upea äänimaailma, huolellisen tuntuinen vaikutelma välittyy kuulijalle kaikin puolin. Tuonelan vastaanottovirkailija sulkee kylmällä ja kauniilla tavalla matkalaisen syliinsä. Itse pidän kiinni kuitenkin ajatuksesta, missä Viikatemies istuu lämpimässä kesä-illassa kivellä viikatetta teroittaen. Hänen kanssan vaikuttaa olevan hyvin inhimillistä sopia lähdön hetki - ainakin TV- elokuvan mukaan... Pyhis pitää kiinni tinkimättömällä tavalla omasta linjastaan ja hyvä niin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Liiteri - Kiinni Elämässä 22.03.2009

Liiteri - Kiinni Elämässä
Veli 'digius'Vinell: ' Joskus taiteellinen osa meistä suorastaan yllättää tekijänsäkin, kuten uskon että tätä tehdessä Mika olet kaiketi kokenut sen tunteen, että olet vain välikappale jonkin suuremman asian "välittäjänä".?'

Mika: Osuit kyllä ytimeen, Veli! Tätä tehdessä oli enemmän kuin koskaan
selvä tahtotila ottaa kantaa ja samalla varmaan purkaa omaa huonoa oloa
ympärillä tapahtuvista aihepiirin asioista. Osa tapauksista tuttuja ja tuoreita
lehdistä luettuna - osa vanhempia omassa repussa painavia juttuja. Teknisesti biisi 'tuli ulos' yhden viikonlopun aikana, rennosti ja turhaan
hieromatta. Kaikkein vaikeinta oli lauluraidan tekeminen - helvetinmoisen
hakkaavan yskän takia.. Mutta pidän tätä tähänastisista tuotoksistani itselleni tärkeimpänä biisinä ja kiitän kaikkia saamastani palautteesta niin
tässä kuin pikaviesteissäkin.. ja vielä erityiskiitos sinulle, Veli!
- Eläkäämme täysillä - ja ihmisiksi! - mika

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Mystery of Life 22.02.2009

TOB - Mystery of Life
Metka häröily introssa johdattaa kuulijan kuitenkin tyylikkään bluesrokin pariin. Tuntuupa tähtien positio olleen reilassa ja sen mukaista hienoa jälkeä on syntynyt. Jouni on sepittänyt asiaankuuluvaa tekstiä jonka Timo uskottavasti tulkitsee - myös taustalaulut ovat hyvin reilassa. Hyvä suoritus koko bändiltä ja tuo harppu tosiaan hauska lisä tuossa lopussa. Bändin kärkivetoja.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Päivän Ääni 19.02.2009

Pyhäkoulu Palaa - Päivän Ääni
Hui hai! ei kannata iskeä tekareita vielä naulaan sillä elämä on tämän tarinan mukaan joskin hullua mutta ihanaa.. Peruspositiivinen jopa siinä määrin että mies vislaa vaikka itkettääkin..:) Hyväntuulinen ja vaivalla tehty tunnelma iloittelu, tykkäsin kovasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JOUTSENET - Pellavapäät 13.02.2009

JOUTSENET - Pellavapäät
Hyväntuulinen , rento fiilis tulee vaikka näin perjantai-iltaan. Kyllä tässä soitossa esikuva on mukavasti läsnä- Ry Cooderin hengessä mennään joskin kevyempänä sovituksena. Tykkäsin myös rytmiryhmän kompista - matkalaukkuko vai mikä? Kiva musaa. (Ja sitä paitsi Ry Cooderin Bop till you drop on yksi parhaista levyistä ever - asiaton huomautus )
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Magic twist 29.01.2009

J Heinonen - Magic twist
Upeaa Heinonen! Epä ole paljon lisäämistä tuohon toisen rautisgurun, BullHillin kommenttiin! On niin sitä itteään, tunnelmallista, perinteistä ja aitoa suomalaista rautalanka-twistiä! Onko toista musiikkilajia, joka elää 'pinnan alla' näin voimissaan vuosikymmeniä kultaaikojensa jälkeen?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JOUTSENET - Doghill boogie 02.02.2009

JOUTSENET - Doghill boogie
Dobron kuva houkuteli heti minut paikalle. Tällähän mennään eikä meinata. Näin sitä kulutetaan bluesin tahtiin reipas kaksiminuuttinen, eikä yhtään hullummin. Tuli ihan aikoinaan kuunneltua Brian Knight, Johnny Joyce jne. vetelivät vastaavaa reipasta poljentoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JOUTSENET - Iian polska 02.02.2009

JOUTSENET - Iian polska
Kauniin haikea sävellys joka toteutettu tyylikkäästi ja hyvillä saundeilla. Juuri sellaista tunnelmallista insturumentaalimusaa jota aikoinan kuuli vaikkapa Ry Cooderin esittämänä. Pidin kovasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Kaada kaada 17.01.2009

Kallokellari - Kaada kaada
Tehokas, tehokas esitys henkilön neuvonpidosta itsensä kanssa. Mukana kaikki hyvät neuvojat ihan siitä läheltä - omasta päänupista. Kun kaikki menee kilinkolin ja lirinlorin, niin äkkiä meininki on yhtä jyrkkää kuin kolmenvartin pullon kierteet. Ja sitten ei kellään ole enää kivaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Liiteri - Poika lähti pois 12.02.2009

Liiteri - Poika lähti pois
HAHH HAAHHHH... mctemuz13v. - kiitos analyyttisestä arviostasi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steel Balls - Blue Jeans 10.01.2009

Steel Balls - Blue Jeans
Mitäs siitä jos palleja vähän puristaa - pääasia että fiilis on hyvä ja bluesi maistuu. Tästä on hyvä jatkaa pitkää bluesin oppikoulua, joka ei pääty koskaan ja aina tulee uutta eteen. Kitarat pelaa tiukasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Useless Check-in 05.01.2009

Kallokellari - Useless Check-in
Kiire ja kengän kopse herättää kiinnostuksen - minne matka? Kuka tulee kun kello soi? Noutajako? Mitä puhutaan? kuka takoo taustalla ja mitä? En vielä ratkaissut kysymyksiä. Tykkään silti tehosteista ja taustoista ja puhutusta kielestä- ymmärtäisnpä , vai enkö vain kuule? takaperosin soitetut palindromit ovat hauskinta mitä tiedän, toivottavasti kuulen joskus tässä projektissa jotain sellaista myös. Hienoa työtä, taustat ja ähinät, kaikki.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Verimeri 17.01.2009

Pyhäkoulu Palaa - Verimeri
Voi saatana miten ajankohtainen kappale 1 / 2009 !!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moody Morgan's Gas Station - Wildcat 01.01.2009

Moody Morgan's Gas Station - Wildcat
Upea tuo sinun näkemys tapahtuneesta!! Kiitos Jassu!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nisse (Reiskan eno) - Nisse 8 (Reiskan punainen juhannus 1980) 31.12.2008

Nisse (Reiskan eno) - Nisse 8 (Reiskan punainen juhannus 1980)
Tarinan sankari, Reiska etsii Oulun Punaista Juhannusta kovimman kautta. melkein käy miestä sääliksi kun noin lyödään. Mutta onneksi muitakin matkamiehiä on liikkeellä sillä yhdessä matkanteko noissa olosuhteissa lie mukavampaan. Muistelen tarinan kulkua kun seuraavan kerran tuota reittiä ajalen työhommissa. Taustalta löytyy hienoja juttuja aina bassosta viulun ja kitaran kautta johonkin neljänteen kielisoittimeen mutta tänä synteettisenä aikakautena ei aina voi olla aivan varma että mihinkä. Tässä oli myös läsnä Vesan tunnusmerkistö tarinan kerronnan suhteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Rikollisen puolesta, anteeksi 27.12.2008

Kuttaperkkataivas - Rikollisen puolesta, anteeksi
Kaunis ja koskettava teos, joka antaa sopivasti tilaa tulkinnalle kuulijan oman katsomuksen ja kokemuksen mukaan, On rikoksia, niiden uhreja , niiden tekijöitä ja vielä niitä jotka ovat oman minänsä vankeja. Ja heillä kaikilla voi olla muuri ympärillään. Käsittelin tätä aika konkrettisella tasolla, johtuen aiemmasta työtaustani vankeinhoidon ja turvallisuuden aloilla. Hieno teos, pidin todella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nisse (Reiskan eno) - Nisse 7 (Valkoinen pienoisbussi 1996) 25.12.2008

Nisse (Reiskan eno) - Nisse 7 (Valkoinen pienoisbussi 1996)
No voi helvata! Pirteä kapakkakierroskuvaus alkaen Syntipukissa juodusta siideristä tarinan sankari kiertää kymmenkunta baaria ja osan useammasti. Kannatan äänitteen visualisoimista ja esim. Kärmes jo sinällään olisi oiva päähenkikö kuvalliseen kehyskertomukseen. Tarinan kerronta on tuttua Vesaa, juuri sitä poljentoa ja läppää mistä itse suuresti pidän. Myös tausta on onnistunut ja tukee kaikkine naurunrämähdyksineen ja rytmityksineen tarinaa sen kerrontaa. Illan aikana käsitellään kaikki suuret asiat: naiset, maailmanpolitiikka, naiset, viihde, naiset.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Coned Sphere - (Fly To) Unknown 26.12.2008

Coned Sphere - (Fly To) Unknown
Alkaa kivasti kun tuo etno looppi saa vähän tavaraa ympärilleen, heeoo - taustat kuulostaa hyviltä ja biisi kasvaa hienosti ja rummut tulee juuri tarpeeseen sisään kuulijan pitämiseksi kiinni ja messissä. Lauluvoimaa tuntuu löytyvän hienosti - ehkä hieman jopa kilpalaulantaa ilman omia erottuvia rooleja tuossa keskiosassa. Puhtaita makuasioita mutta biisi olisi kyllä päättynyt ihan komeasti vaikka ilman tuota lopun etno looppia. Saundit kauniita ja puhtaita, skittaosasto soi komiasti. Tämän bändin taso on siksi korkia että säästän kybän vielä ja tällään ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Kakaya´s Joy 13.12.2008

Kallokellari - Kakaya´s Joy
Huoleton pyykkkäri-tyttö touhuaa elämänsä pesutuvassa jälkiä ja tahroja liotellen ja ajatuksiensa pesukonetta pyöritellen. Kuoren sisältä, pinta-kuoren vetskarin alta pulpahtavat niin ilot, surut, kiihkot kuin pelotkin. Laita linkous päälle, tyttö!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele marhas - Tiellä Valheiden 07.12.2008

marhas - Tiellä Valheiden
Ei juuri lisäämistä ylläoleviin kommentteihin. Marha ja J.Hifish hoitavat molemmat tonttinsa mallikkaasta ja kun vielä satun pitämään tuosta Marhan laulusaundista tosi paljon, niin kyllä kelpaa kuunnella. Hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Black Moon 29.11.2008

J Heinonen - Black Moon
No nyt meni loppuun asti tyylillä. Hyvä Heinonen! Korjaukseta annan yhden lisäpisteen sillä tämä on kyllä hienoo rautista. Kompaan edellisiä (sama muuten koskee BullHilliä) tee levy - minä ostan sen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Black Moon 28.11.2008

J Heinonen - Black Moon
Kauniin kaihoista rautista, hyvältä kuulustivat korvaani sekä tuo melodiakulku että rytmiryhmä - rumpusaundi kuulosti näissä olosuhteissa hyvin autenttiselta. 'Jousitausta' ei ehkä ihan nappiin ja samoin outron olisi voinut olla kestoltaan pidempi ja loppu feidaus maltillisempi - nyt vähän lopahti kesken? Kaiken kaikkiaan tästä kyllä hyvin aistii tekijän rakkauden ko. musaa kohtaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiace & Pitsit - Jaw 19.11.2008

Hiace & Pitsit - Jaw
Siis tässähän tapahtuu suurinpiirteinen seuraavaa: Itse Vetehinen herää yllättäen luukellon ääneen helvetinmoisessa krapulassa todeten että ei ole luolassa korjaussarjaa katalaan oloon. Hän työntää vesille vehonsa, käynnistää 3hp 2-tahti evinrude-moottorin ja seilaa lähimmälle ABC:lle , joka onkin siinä vesireitin varrella. Nokipiikki kuitenkin iskee moottoriin ja Vetehinen joutuu korjaustoimiin pelästyttäen Tuonen lintuparven joka on juuri syysmuutolla Taivaaseen. Tekniikan miehenä Vetehinen hoitelee nokarin ja jatkaa matkaansa kohti ABC-liikemyymälää. Ja saapuu perille illansuussa klo 21.03.. elämä on kovaa and so is death... :) Vetehinen ostaa omena/mango-mehua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 21.11.2008

TOB - Wallpaper Screaming
Täytyy sanoa että pidän kovasti tuosta Kannisen Timon laulusaundista. Akustinen keventää tuota komppiosastoa mukavasti . Kaiken kaikkiaan ei mitään motkottamista - ehkä ei loista omaperäisyydellä mutta blues- rock genressä kun liikutaan niin se voi olla onnitumisen kannalta ihan hyväksikin. Varmasti jalkoja heiluttava tapaus livekuppilassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiace & Pitsit - Aslaisuus 15.11.2008

Hiace & Pitsit - Aslaisuus
Oistavaal sunlautaa ja hilpeää etteikielyä lemmekie noillasa! Dipin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Aamusta uneen 07.11.2008

Kuttaperkkataivas - Aamusta uneen
Minkäs sille voi - miksi Luoja miehen loi! Tutkimattomia ovat miehen tiet - ja selittämättömiä. Himoja - jopa lihan himoja on miehellä niin erilaisia. Aivan samoin kuin saaliita. Joka reissulata jää jotain - jollei saalista ja lihaa, niin ainakin kokemusta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele marhas - Maailman Rohkein Nainen 23.11.2008

marhas - Maailman Rohkein Nainen
Ensinnäkin, biisin tekijänä J.Hifish osaa tämän osaston. Mikä tämä osasto sitten on? Kasasri on liian lavea vastaus, siitä tulee liikaa jotain pinta- kiiltoa ja hilettä mieleen - ja tästäkin biisitä löysin sen sijaan tekstin ja tulkinnan kautta sellaista Leevi-mäistä syvyyttä. Jos ylipäänsä laatisin soittolistoja , laittaisin tämän ja Uolevin -'tinapurkki' -biisin samalle soitto- listalle. Marha - hitto sinussa on bluesia!! Aivan nasta soundi! Sellainen Carola - mainenkäheä soundi. Tuo taipuu kyllä uskottavasti moneen eri tyylilajiin. Hieno aloitus, kiitos vinkistä - olen faninne.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallokellari - Abysses Whisper 22.10.2008

Kallokellari - Abysses Whisper
It's lighter but reilu meininki too.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Jouluswing 17.01.2009

Pyhäkoulu Palaa - Jouluswing
Kommentoin tämän silloin Jouluevankeljumin aikaan mutta kommentista tuli jotenkin niin ylläpidon vastainen ( joku mielleyhtymä kait) jotten tohtinut sitä jättää tähän diksvalisoitumisen ja herran pelossa. Tämä luonteenpiirteeni johtuu ikuissta rotestihalustani sekä punkkaritaustastani.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 12.10.2008

TOB - Shining Floor
Hyvin pompsahti käyntiin tämä rokki. Mainio saundi niin vokaaleissa kuin tuossa drawbar-orgaanissakin, hyvin tärisee! Miksaus on selkeä ja balanssissa muuten mutta (nais)taustalaulun paneroinnista olen vähän erimieltä. Se puskee nyt vähän kuin maton alta eikä mielestäni kuulosta noin oikein toimivalta. Skittasoolo on napakka ja hieno. Liekö toista maata olemassa missä kansalaiset löytävät niin paljon vikaa toistensa enkun kielen lausumisesta?? Mutta homma menee lävitse kun joku umpiänkky hittibiisi tarjoillaan maailmalta käsin!! Tämä on kait vaan meidän jotain vitun alemmuuden tuntoa. Tää oli hyvä biisi ja jos se on genreuskollinen niin siitäkään on vaikea pisteitä pudottaa. Hyvä TOB. Hyvä Jouni!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Daydream 29.09.2008

J Heinonen - Daydream
Ei voi kuin ihastella näitä muutamia rautalankasankareita täällä mikserissä! On hienoa että edes tämänkaltainen saitti autta pitämään tätä perinnettä yllä! J.Heinonen kuuluu kiistatta mikserin rautisjengin tyylikkäimpiin osaajiin. Toinen genren sankari, BullHill ,tuossa ylhäällä analyyttiseen tapaansa käykin biisin lävitse. Itse tyydyn toteamaan että olette te kovia jäbiä!! Rispectiä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Kaalimato 26.09.2008

Pyhäkoulu Palaa - Kaalimato
Voi juma mikä biisi! Kyllä muotoilulla on merkitystä selvästi... Tää menis myös täysin lemmenlaivalaulusta jos paatin nimi olis 'Selibatia' mikä sinänsä olis kaunis myös purren nimenä..:) Kissa on aina niin sensuelli äänen käyttäjä saati nyt kun näin kovin ihastelee Stefanin kaalimadon viehätysvoimaa! Ja aina puree toi tunkki sketsi, tässä oikein eritoten... oliko se 'koomanen tunkkis'?, ai hitto mä putoon :)))))
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Pakkasyön jälkeiset 15.09.2008

Kuttaperkkataivas - Pakkasyön jälkeiset
Kolmen kuuntelukerran ja parin tekstin lukuharjoituksen jälkeen lukko aukesi ja tajusin runon kristallinkirkkaana omana tulkintana. Elämän itse ja ihmisen parisuhteen solmukohdan löysin siitä avattuna, kuin kaikuvan ontosti jostain kerrostalon ontelolaattojen syöveristä. Monimerkityksellinen teksti on varmasti mutta jokaiselle tavallaan tosi. Jumaliste, näiden teosten myötä on tuo oma kuuntelemisen taito alkanut harjaantua.. ei ole huono taito se...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zerzys Dreams - Stay or Go (demo) 12.09.2008

Zerzys Dreams - Stay or Go (demo)
Taasen herkkää ja kaunista pudottelua ja varmaan löytää kyllä oman kuulijakuntansa, tämän on ihan jerenkuuloinen biisi! Kun hiot loppuun asti niin olisi ehkä hyvä sovituspuolelle miettiä jotain millä nostaa biisi lentoon, pidin kyllä tuosta biisin teemasta mutta jäin hieman odottelemaan huipennusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Jäät hiekkaan 06.09.2008

Pyhäkoulu Palaa - Jäät hiekkaan
Aivan kreisi juttu.. minulle tuli mieleeni heti sanat vanhasta Steely Dan biisistä: Johnny's playroom Is a bunker filled with sand He's become a third world man... He's a third world man. Jotenkin tässä on sellainen symboolinen ja irvokas tähtilippu - third world - playroom -asetelma sopivalla mustan huumorin sävyttämällä esitystavalla ryyditettynä. Vot! Laitan tämän joskus samalle kokoomateokselle jossa on jo Vesa Salmen 'Lentäviä Esineitä' .
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Tuliset kivet 28.08.2008

Kuttaperkkataivas - Tuliset kivet
Pidin erityisesti tuosta rivistä: ' Olipa kerran käsitys ajasta, kokonaisuudesta - Vai oliko ' Se iskee hyvin teoksen puolivälissä ja sitä edeltänyt, pisin teokesen tauoista painottaa hyvin lausetta joka tiivistää tulikiven katkuista sanomaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Saapikas lähteellä 08.08.2008

Kuttaperkkataivas - Saapikas lähteellä
Alkukantaiset vaistot, himo ja eroottinen väre yhdistyvät tässä oivallisesti äänifantasiaksi sulautuen metsän huminaan, narahteluun ja huokauksiin. Hieno teos taas kerran, en osaa pelätä tätä vaan tunnen veren kohisevan ohimoilla.. Hienoa työtä, Kissa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Kuolemanlaaksossa huokaillaan 21.07.2008

Kuttaperkkataivas - Kuolemanlaaksossa huokaillaan
Tästä tulee mieleeni lempisarjani Twin Peaks vain pelkillä äänitehosteilla toteutettuna. Tutkiskelin silloin sarjan kääpiön puhetekniikkaa ja pyörittelin teksitiä nurinpäin. ´Saippuakauppias' kuulostaa aika pelottavalta kun kuuntelee toisinpäin. Miten se liittyy tähän? Ei mitenkään, kunhan hölisen. Paitsi että äänimaailma, toisto ja kalman läheisyys luovat tämän mielikuvan päähäni. Vaikka teksti ei tällä kertaa avaa tajunnanvirtaani uutta freewayta, sen tekee kuitenkin tämä äänimaisema varsin näppärästi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zerzys Dreams - Forbidden Fruit 26.07.2008

Zerzys Dreams - Forbidden Fruit
Mukava, omaperäinen akustinen fiilistely. Vähälläkin saa aikaan paljon kun on palikat hallussa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele cc jenssen - hei mary 08.07.2008

cc jenssen - hei mary
Kaikki palaset hyvin kohdallaan oivallisen kantristandardin luomiseen. Hienon huolellista työtä, kitarat istuu äänimaisemassa just eikä melkein, miksattu nätisti. Cc taitaa olla kantrimiehiä.. On tää näissä kapinoissa kympin veto.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Hirvennahkatakki 05.07.2008

Kuttaperkkataivas - Hirvennahkatakki
Joskus metsä alkaa heti ravintolan ovelta.. Onko tarinan henkilön ahdistukseen ja tunnetilaan syynä vain GABA-välittäjäaineen puutostila, vaiko sittenkin vain ainoastaan ihmisen ikävä toisen luo? Mene ja tiedä, kuuntele ja koe itse. Upea metsätausta kaikkine lintuäänineen. Odotin kyllä vielä kapakan ääniä, ihmisten mölinää yhteen kohtaan mutta kyllä toimi hienosti näinkin. Tykkäsin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele cc jenssen - down road 08.07.2008

cc jenssen - down road
Tämä 'Hei Mary* biisiin kirjautunut kommentti oli alunperin tarkouitettu tänne.. Hassua mutta se sopii näihin molempiin kappaleisiin, molemmat nättiä peruskantria huolellisesti toteutettuna; Kaikki palaset hyvin kohdallaan oivallisen kantristandardin luomiseen. Hienon huolellista työtä, kitarat istuu äänimaisemassa just eikä melkein, miksattu nätisti. Cc taitaa olla kantrimiehiä.. On tää näissä kapinoissa kympin veto.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Ma naine maa 30.06.2008

Kuttaperkkataivas - Ma naine maa
On tunnustetteva epävarmuuteni samoillessani rajallisuuteni rajamailla tässä runossa. Mieli takertuu johonkin, jonka luulee kuullostavan tutulta jääden pohtimaan, onko tämä oikea tulkinta sanojen ja merkityksien palapelissä. Ilman että antaisi sanojen vain viedä. Minun täytyy treenata vielä tätä kuuntelemisen taitoa. Tunnelma taattua Kissaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KORPPI - Unettoman laulu 25.06.2008

KORPPI - Unettoman laulu
Puukissa ja Dexteri joutuivat työtapaturman uhreiksi ja kuulivat ja arvioivat ns. nauruversiota biisistä. Pahoittelen, tässä on nyt toivon mukaan vähän 'tasapainoisempi' jossa lauluraitakin on enää miehestä kiinni :)) (ja sillehän ei mitään voi :P )

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuttaperkkataivas - Mustaa viiniä 24.06.2008

Kuttaperkkataivas - Mustaa viiniä
Rumpu kutsuu kuin telttakoulun tunnille savannilla.. mutta mutta.. tämä keskustelu ja tilanne vaikuttaa jotenkin yksityiseltä, henkilökohtaiselta. Mutta samalla kauniilta ja tärkeältä. Hyvä idea laajentaa äänimaailmaa soittimien puolelle. Pidän edelleen 'saundistasi' tuossa tulkinnassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Late Night Swing 26.06.2008

Torspo - Late Night Swing
Kompaan edellisiä ja olen sen verran käpy että respectiä tulee juuri siitä että pidät tuota swingiä hassun hauskalla tavalla esillä näissä sun jutuissa.. (piti kirjoittaa tähän pitkä perustelu mutta jääköön nyt kumminkin..)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Big Pennies - Kesis 26.06.2008

The Big Pennies - Kesis
Tätä ei voi olla liikaa!! Hienoa kesärokkia.. vielä kun kesä tulis.. Jos ei kelit lämpene niin laitan tämän soimaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 26.06.2008

TOB - Dance with a devil
Parasta tässä oli toimiva kokonaisuus ja mielestäni hyvin saundaavat vokaalit ja stemmat. Aika paljolti makuasioita mutta guitarwork ei tällä kertaa kolahtanut meikäläiseen. Kelpo vääntöä silti ja ennen kaikkea oikeaa rokkia!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KBB - Talking Bout Love 17.12.2008

KBB - Talking Bout Love
Kiva törmätä täällä näin hienoon bändiin, koko ryhmä saundaa komealta, kivat bassokuviot. Sitten tämä kitaristinuorukainen; toinen tapaus täällä mikserissä johon olen törmännyt että tämän ikäinen kundi soittaa sielusta asti - ennustan (toivottovasti pitkää) uraa mainitun kielisoittimen äärellä. Enemmän esilläoloa hyvät herrat - mikserin blueslistalla on tilaa näin hyvälle menolle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KBB - Taxman 17.12.2008

KBB - Taxman
Paljon samoilla linjoilla mitä tuossa yllä kirjoitettu. Hienointa kitarointia, mitä olen täällä kuullut - em edes muista koska vastaavaa. Hyvä. Jotenkin kun peilaan tämän saitin yliseen tasoon niin alle kympin ei voi antaa.. Ja sit noi verot - niistä ei viitsi edes puhua, jumalliste on tullut niitä maksetuksi isolla kädellä. .
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TBBB - Red Headed Woman 08.09.2008

TBBB - Red Headed Woman
No nyt on hyvä meininki , saundi ja näkemys. Oikeaa bluezia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Rainy Day 25.11.2007

TOB - My Rainy Day
Tämähän jyrähti liikkeelle oikein potrasti. Saundimaailma oli passelia vanhan liiton (mitähän sekin tarkoittaa?) meininkiä, pidin myös vokalistin saundista. Kaikin puolin hyvää soitantaa, ei rokkia tarvi enempää selitellä, toi mieleen hyviä fiiliksiä ja muistoja esikuvistaan. Jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPA - Kanssamatkaaja 01.03.2009

VPA - Kanssamatkaaja
Alusta asti biisi tuntuu olevan hanskassa - viet sitä eteenpäin maltilla ja tyylikkäästi. Saundit selkeät - kiva basso kaikin puolin nautittavaa rauhallista poppia- teksti kaunista pop lyriikkaa - laita nyt hyvä mies sanat esille kun jotain sanottavaa selvästi on ;) Hieno biisi. Faniudun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The BlueStone - Friday night blues 27.10.2007

The BlueStone - Friday night blues
Kelpo bluesrokkia jota olisi ehkä voinut loppuun ryydittää vielä vaikka (slide)soololla, koska olisi tätä mielellään kuullut vielä lisää. Nyttenhän kuulija jätetään karmaisevan tarinan kanssa tylysti yksin kun biisi loppuu yhtä äkisti kuin tarinan sankarin lemmenpuuhat :) Noh hyvä biisi ihan näinkin, vahvaa tulkintaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voodoo John & The Flamin' Mojo - Zombie Surfin' 28.09.2007

Voodoo John & The Flamin' Mojo - Zombie Surfin'
Raaka peli Ranualla..selkee panerointi skitta osastolla piti yllä vuoropuhelua kitaroiden välillä ja samalla mielenkiintoa koko biisin ajan. Tyylitajuista, rujoa ja raakaa mutta kaunista. Ton edellisen Robotti-biisin arvosteluni näkyy hävinneen mikserin bittitaivaaseen mutta pidin siitäkin, se tässä todettakoon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urine Specimen - Being Different 17.01.2009

Urine Specimen - Being Different
Tämä lämmitti näistä eniten - hirveä latinki tässä ja muutenkin potraa menoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - 61/49 28.09.2007

TOB - 61/49
Hyvä bluesmeininki tässä kauttaaltaan. Teksti liikkuu perinteisessä aihepiireissä crossroadseineen päivineen, josta biisille nimikin hyvin keksitty. Sooloskitta on tyyliltään minun makuuni, saundit napakat. Tämä poljento tosin houkuttaisi myös vedättämään tolla slidellä vähän tuohon pintaan jotain kuvioita. Hyvää bluesia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. Bang & Gang - Rattlesnake Shake 18.09.2007

Mr. Bang & Gang - Rattlesnake Shake
Jotenkin on kai hyvä päivä kuunnella rokettirollia kun nää kaikki on niin
sairaan hyvän kuuloisia.. mutta kyllä nää hyviä on. Nämä äijät on saatva keikalle tänne Hämeenlinnaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillside Synths - Cherry Bloom 17.09.2007

Hillside Synths - Cherry Bloom
No onpas taasen tekijänsä leima tässä biisissä. Nämä kappaleet saavat allekirjoittaneessa aikaan jonkinlaisen positiivisen retro-latauksen ja näitä kuunnellessa tulee mukavan rento fiilis.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kasmira - Joki 17.09.2007

Kasmira - Joki
Hyvältä kuullostaa, huolellista työtä myös taustapuolellaja hyvä niin, onhan kyseessä bändin promo . Pidän laulusaundista ja ainakin minun ämyreistä se on hyvin pinnassa. Teksti ja tulkinta kulkevat käsikädessä - ihan uskottavan kuuloista. Ainoa mikäminua häiritsi oli tuo välikkeen kitarahärö joka peitti laulun muttei myöskään tullut esiin. Ja lopun pimplelit ehkä vähän pitkähköt mutta toki kaunis lopetus. Kokonaisuutena tyylikäs pop veto jonka kuuntelee helposti uudelleen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TBBB - Sad Hours 08.09.2008

TBBB - Sad Hours
Näin se menee kun sen osaa - aivan helkkarin komeeta settiä. Todella piristävää löytää mikseristä bluesia, - siis bluesia. Toivotan menetystä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista kamaa - Do The Right Thing (alt mix) 17.01.2009

Sekalaista kamaa - Do The Right Thing (alt mix)
Meillä Hämeessä löydetään taitavat biisinikkarit aina vuosi, pari muiden jälkeen... taitavaa, hurjan hyvää osaamista. Huikan tosiaan rumpalikeskeistä minunkin korvaani mutta eipä haittaa. Toivottavasti joskus kuullaan lisää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KBB - Ghost Train 17.12.2008

KBB - Ghost Train
Toimii kyllä kuin se kuuluisa junan vessa. Tässä biisissä ehkä eniten jää kyllä muu bändi tämän kitaraveijarin jyräämäksi.. mutta toki vetovastuu onkin juuri näin kait ajateltu. Mutta hyvin tulle muu jengi peesissä, hienoa työtä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Fading Embers 14.08.2007

Dusty Riders - Fading Embers
Kävin pari päivää sitten kuuntelemassa tämän ikään kuin hautumaan; täytyy jälleen kerran todeta, että kauniin ja mieleenpainuvan toteutuksen olet tähän kantriballadiisi saanut. En tohdi anlysoida rakennetta sen enempää kun se tuossa ylhäällä on jo perin juurin tehty ja suurin piirtein herrojen mielipiteisiin yhdyn. Mutta sitä haluan painottaa että mielestäni Sinä, Veli, olet ehdottomasti parhaimmillasi, aidoimmillasi ja eniten koti- pereerialla juuri näiden skipaleiden parissa. Jiihaa ja muita senkaltaisia asioita!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Sink Or Swing 31.07.2007

Torspo - Sink Or Swing
Kyllä tää sun jatsiosasto on ainakin tulessa! Amitsun jälkeen toi metalliosasto on jäänyt vähemmälle mutta näistä jatsilauluista diggailen. Yleensä olen myös vokaalimusiikin puolestapuhuja mutta nämä on niin valmiita tarinoita että toimivat juuri näin. Näillä jatseilla olisi varmaan käyttöä kun ne vaan joku täältä löytäisi..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Djorspo 31.07.2007

Torspo - Djorspo
Onneksi tuo jaloviinan jälkimaku pisti palaamaan tänne sivulle.. ja mitä täältä löytyykään! Onpas mukavan kuuloinen perinnepläjäys. Hienosti ja tyylillä vedät, hyvä mies! Fani tuli.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Jaloviina Swing 21.07.2007

Torspo - Jaloviina Swing
Tämä jatsi on tulessa! On todella hienoa, että metalliosastolta tulee kaveri tänne kämpyräsormien osastolle ja laittaa pakan sekaisin. Ja tyylikkäästi. Hienoa vedätystä ja mikä parasta, biisi kantaa iloisen tykityksen alusta loppuun hienosti. Jalo biisi jalolle juomalle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Lonesome Trail 22.06.2007

Dusty Riders - Lonesome Trail
Tämän myötä hyvän Jussin toivotukset tulevat varmasti perille.. Kiitos itsellesi hyvästä moodista ja mukavaa kesää :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - Black train of west 13.04.2008

J Heinonen - Black train of west
Kun on tyylinäkemystä ja taitoa, saa hienoa jälkeä aikaiseksi. On täällä miksesrissä muutama hieno rautalangan taivuttaja kerrassan !!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebird - Big Love Blues 22.06.2007

Bluebird - Big Love Blues
sikahieno
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jay Rochas - Rusty Blues 05.06.2007

Jay Rochas - Rusty Blues
Hyvin puskee JayR idoliensa vanavedessä.. Hienosti vedät ja kaikenlisäksi 'se tuloo syrämmestä' . Kiva on kuunnella tuota soittosi kehittymistä. Fiilis on tärkein.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikael Varis - Säännöt Ja Säädöt 27.11.2008

Mikael Varis - Säännöt Ja Säädöt
Tässä on suurinpiirtein kaikki. Helvetin upeaa bluezia. Hesalainen Ruoko tulee mieleen akustisempana versiona. Täs on Davee ja kaikkia perinteitä, komea biisi! Faniudun kuulematta mitään muuta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - What If 08.10.2007

TOB - What If
Rakenteeltaan hieno biisi. Aivan totta, tämä osasto on syytä hallita myös ja soitossa ja tulkinnassa ei huomauttamista. No äänitys/miksaus osastolla ei ole munkaan hirveesti syytä lähtee neuvomaan. Taitavasi tehty ja valmiina tuotoksena kun kuulen niin nostan varmaan vielä pisteellä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Therapy Office Blues 08.10.2007

TOB - Therapy Office Blues
Kyllä tätä kelpaa vetää ihan bluesbändin nimiinkin. Tossa yllä vähän maalailtiin noita esikuvia; heitän vielä yhden > vähän kuivemmalla Gibson-soundilla meno on kuin Tinsley Ellisin *Hell or High Water* albumilla. Tarina on silkka bluesia samoin kitara - jessus miten nättiä meuhaamista. Tuo laulun delay on makuasia, josta voi tietysti olla montaa mieltä. Itse en kokonaisuutena kaipaa tästä yhtään 'bluesimpaa' koska pelaa kun buicki (mainos) näinkin. Ameriikan raitilla tuntuvat aikapaljon vievän bluesia tähän suuntaan klubihommissa. Ei voi kybää vähempää antaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Lottery Ticket 21.04.2007

Dusty Riders - Lottery Ticket
Ei kankkulan kaivoon, vaan tämä arpa voittaa varmasti.. Velin instrumentaali keinuu keveästi kuin kesäinen tuulahdus lämpimässä illassa. Kiva komppi keinuttaa akustista kitarointia, mukava melodia ja Velin (huuli)harpun soitto istuu tähän saumattomasti. Juma!, lataan näistä Dusty Riders-biiseistä kyllä kesäksi setin kun ma puikilla ratsastan kesäillassa..
9

Sivu: 1 2