Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 18 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 17.07.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Hyvää katu-uskottavaa bluesahtavaa rockia. Äänet on hieman tuhnuiset, mutta siitä tulee enemmän semmoinen 60/70-luvun henki mukaan, eli ei välttämättä huono asia. Hyvä soundi sekä instrumenteissa että laulajan äänessä. Thumbs up!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Häähumppa 16.07.2010

Fillari - Häähumppa
Perus-humppaa. Ei huono, mutta ei mitään mullistavaakaan, eli ihan mukavan OK. Kivat lyriikat. Soundit kuulostaa synteettisiltä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Dire Wolves Dance 17.09.2009

Zomby Woof - Dire Wolves Dance
Heti alusta huomasi että soundit on kohdillaan. Siitä iso plussa. Alun melodia ja sointukuviot oli hieman perinteisen kuuloisia. Sitten kun voxut tuli mukaan niin meininki meni taas oikeille raiteille. Miksaus oli tuhnuisen kuuloinen ja siinä on muutenkin parantamisen varaa. Puolivälin tienoilla kun tuli piano-osio mukaan, niin tuli positiivisella tavalla Mr. Bungle mieleen :) Yleisesti ihan mukiinmenevä ja toimiva biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Apocalyptic Indoctrination 17.09.2009

Inkvisition - Apocalyptic Indoctrination
En ole ihan kohdeyleisöä tälle biisille, joten en anna arvosanaa. Voin silti kommentoida hieman tätä biisiä. Taustan äänimatto (padi ajettuna distortionin ja reverbin läpi?) oli aavistuksen liian paljon tilaa vievä mixauksessa. Sen jos ohentaisi hieman ja/tai korvaisi semmoisella soundilla joka on hieman enemmän pinnassa (mutta edelleen ohuempi), niin se tukisi selkeästi biisiä paremmin kun sen soittama melodia erottuisi aavistuksen selkeämmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Black Line 17.09.2009

Misstep - Black Line
Biisiin on ahdettu kaksi eri biisiä samaan pakettiin. Itse erottaisin keskiosan Pink Floyd henkisen osan omaksi biisikseen alun Ozzy Osbourne henkisestä osuudesta. Biisi itsessään on muuten varsin toimiva. Soundit on hyvät. Laulu toimii. Sävel toimii hyvin. Mixauksesta tuntuu puuttuvan bottom endi kokonaan. Biisi kaipaa selkeästi jykevyyttä. puolivälin 70-lukuhenkisessä osuudessa haitsut tuntui olevan aivan liian pinnassa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minimal Effort - Time travellin´ 17.09.2009

Minimal Effort - Time travellin´
Soittaminen kuulostaa teknisesti hyvältä, mutta välillä aavistuksen mekaaniselta, eli olisin itse jäänyt kaipaamaan aavistuksen enemmän variaatiota soittoon eri osioiden sisällä. Lauluääni (tai tekniikka) kuulosti aavistuksen harjaantumattomalta, mutta ei varsinaisesti huonolta. Äänen väri oli taasen hyvä. Aksentti oli myös ehkä hieman liian erottuva omaan makuuni ja laulaja olisi voinut ottaa rohkeamman asenteen laulussa; nyt lopputulos kuulostaa arastelevalta. Miksaus toimii hyvin ja soundit istuvat biisiin erinomaisesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - Awakenings 17.09.2009

Dualistic Balance - Awakenings
String soundit ei istuneet yhtään biisiin. Muut soundit tuntui OK:lta. Melodiat eivät tuntuneet seuraavan samaa musiikillista skaalaa kuin pohjasoundit.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Hymy Pyllyyn 17.09.2009

Fillari - Hymy Pyllyyn
Varsin toimiva humppa. Vokaaleilla voisi revitellä aavistuksen enemmänkin. Saattaisi sopia hyvin tähän biisiin, varsinkin kertsissä :) Voxut ois voinut mixata aavistuksen enemmän pintaan, ehkä korkeita taajuuksia avaamalla tms.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 17.09.2009

TOB - Wallpaper Screaming
Tuli hyvällä tavalla mieleen 70-luvun alun meininki. Mukavat pehmeät soundit. Tykkään. Snare ei oikein erottunut mixauksesta lainkaan. Ehkä tämä oli tietoinen valinta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele LilQuest Varaamattomat biitit - Friiky Bounce 07.03.2009

LilQuest Varaamattomat biitit - Friiky Bounce
Biisistä tuntuu puuttuvan vielä se koukku. Hyvä alku, mutta tuntuisi tarvitsevan jonkin leadi-soundin tai vokaalin vielä tuon päälle. Muuten suht. mukavaa sound-designia ja mixauskin toimii suhteellisen mukavasti :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - AvoChevrolei 09.03.2009

Jenkki - AvoChevrolei
Mukavan pop-henkinen biisi. Tykkäsin. Idea ja biisi toimii. Sound design on erittäin toimiva. Mixaus aavistuksen ponneton, mutta ei mikään huono.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kraku - Sweet Lovin' 13.03.2009

Kraku - Sweet Lovin'
Omat on vokaalit. Nauhoitettu Rode K2:lla :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Mystery of Life 07.03.2009

TOB - Mystery of Life
Hyvä särmä lauluäänessä! Harmi että laulu oli todella hiljaisella muiden instrumenttien taustalla :( Soundien valinta on toiminut hyvin. Biisin rakenne toimii erinomaisesti. Miksaus hieman tunkkainen. Kokonaisuutena kuitenkin hyvä biisi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Black Cat Witchcraft 09.03.2009

Zomby Woof - Black Cat Witchcraft
Alku kuulostaa mielenkiintoiselta ja lupaavalta. Vokaalit kuulostaa hyviltä. Miksaus kuulostaa tosi oudolta: ääni kuulostaa kuin tulisi erittäin pienestä ja hiljaisesta kajarista missä ei ole lainkaan bassoja... :-/ Oli miten oli, biisin rakenne toimii kuin junan vessa (eli hyvin) ja sound design on mainiota. Häiritsevä mixaus tiputti pisteitä roimasti. Olisin antanut tälle 8 tai 9 pistettä jos mixaus olisi paremmassa kunnossa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 07.03.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Mukava tunnelma tässä biisissä. Rakenne kunnossa, eli ei ala tylsistyttämään missään vaiheessa. Eli toimii hyvin. Sitten mielipidepohjaista napinaa: - Miksaisin itse basson ja ehkä rummutkin aavistuksen enemmän pintaan (vähemmän tilaeffuja ja hieman enemmän volyymiä). - Laulu kuulosti paikka paikoin hieman kireän kuuloiselta. Mutta yleisesti ottaen mainio ja toimiva biisi, kuten jo mainitsinkin :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 09.03.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Ihan mukavan kuuloista rockahtavaa meininkiä :) Verse ja chorus osuudet toimii yhdessä varsin hyvin, eli rakenne toimii sulavasti. Miksauksessa olisi parantamisen varaa: instrumentit eivät enää tunnu pelkästään blendautuvan toisiinsa, vaan niistä muodostuu yhdessä jo liiankin tukkoinen soundi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 09.03.2009

Dismay - Trust in Vain
Vaikken normaalisti kuuntelekaan tämän genren musiikkia, niin silti tämä toimi minuun varsin hyvin :) Laulu toimii hyvin ja laulaja tuntuu varsin expressiiviseltä. Melodia on mukava ja tunnelmallinen. Biisi on rakennettu hieman pop-henkisesti rakenteensa puolesta, eli saattaisi sopia hyvin radiosoittoonkin ja musavideoksi. Biisiin voisi mixata selkeästi enemmän bassoja mukaan, niin jyristäisi ja möyryäisi oikein mukavasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Crazy Sliding On The Ice 09.03.2009

Dreamcase - Crazy Sliding On The Ice
Biisi kuulosti siltä että se olisi koko ajan ollut juuri lähdössä kunnolla käyntiin, mutta sitä ei sitten tapahtunutkaan. Samaa teemaa toistettiin alusta loppuun ilman suurempia variaatioita. Enemmän variaatiota kehiin niin uppoaa paremmin.
6