Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 118 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machinatrix - In Unison 07.02.2009

Machinatrix - In Unison
Paitsi että loudjazz aka urvo ei löydä downloadia. X)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machinatrix - In Unison 07.02.2009

Machinatrix - In Unison
Tää pakotti mut jamittelemaan nylonkielisellä mukana. Valitettavasti havaitsin että se hyppii hienon vokaalin päälle. Tällaset lentää kannetavaan soittimeen saman tien.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machinatrix - In Unison 05.02.2009

Machinatrix - In Unison
Harvemmin oon kuullut tällaistä lievästi psykoottista mutta tunnemmalista härpäke-äänimaalailua joka kuitenkin svengaa näinkin hyvin. Vokaalit on perversillä tavalla seksikkäät ja erottuu hyvin. Oikeastaan paketista ei puutu mitään eikä mitään pidä ottaa pois. Kerrassaan mainiota. 9+ jos eläisimme monimutkaisessa numerojärjestelmässä. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Wicked Tale 05.02.2009

Piecemaker - Wicked Tale
Mahtava ruuvi. Kaikki pelaa yhteen. Funkkia rock-munalla. Ei paskempaa. Itseasiassa pirun hyvää. Eipä muuta. Lisää vaan tätäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Väärää onnea 05.02.2009

Make Vahtola - Väärää onnea
Sydäntä lämmittävän pehmeet soundit ja toimiva riffi. Ei turhia rumpupatterointeja. Yksinkertainen on kaunista. Ehkä lyriikka ja artikulointi ei ihan kolahtanut mutta ei haittaa, kokonaisuus on erittäin toimiva. Erottuvaa rauhallisuudessaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Aamuteetä kahdelle 09.06.2008

Make Vahtola - Aamuteetä kahdelle
Toimii. Vähän stydimmät kannut olis ehkä buustannut mukavasti. Tosin loppua kohden toi kitaramassan lisääminen ajoi asian hyvin. Lyriikkakin oli ihan ok. Vähän pituutta ehkä pois. Tätä vois suositella sinne neljän ryhmään. Kuuntelen mielelläni vaikken "poppari" olekaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Service Ball (Live @ On The Rocks) 10.06.2008

Piecemaker - Service Ball (Live @ On The Rocks)
Linjasoundista viis. Funk toimii. Mitä nyt melkein liiankin melodista. Axel Rose tyyppinen voksu toimii tähänkin. Peukkubassoa ehkä olis voinut hyödyntä vaan ei tästä mitään negatiivistakaan löydä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - Mystique 10.03.2008

Andy Milestone - Mystique
Olet kyllä aina tehnyt hyvää musaa. Tässä tapauksessa en aivan tajua mitä on haettu. Ne "Morse-vedot" toimi paremmin mulle. Ei tässäkään vikaa mutta tällä kertaa ei lähde reissulle mukaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machinatrix - This Pain 19.02.2008

Machinatrix - This Pain
Tiukkaa lyrikkaa. Vokaalit vois olla vähän enemmän läsnä niin pääsisi sanatkin oikeuksiinsa. Hienon kylmää äänimaalailua mutta kuten joku tuossa totesi, "rumpusoundit" on vähän eri maailmoissa. Biisin pituus oli suunniteltu nappiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machinatrix - This Pain 22.02.2008

Machinatrix - This Pain
Jep. Paljon enemmän draivia, joka sopii tohon kertosäkeeseen hyvin. (mikäli kertsikka nyt on oikea sana) Edelleen lyriikat pitää tsekata erikseen. Sun laulu kyllä kantaisi vähemmälläkin efektoinnilla, mutta toi "utuisuus" lienee olevan melko oleellinen osa kokonaisuutta. Parempi todellakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Lähtö 19.02.2008

Make Vahtola - Lähtö
Jälleen mukavaa kuunneltavaa, laulu on saatu todella lämpimäksi ja sävellyksessäkin on hienoja koukkuja. Jos jotain kritisoisin niin laulun fraseerausta. Tällaiseen trioli-pohjaiseen pop/rock:iin on varmaan hankalaa tehdä lyriikkaa joka ei missään vaiheessa vähän töksähtelisi. Sopivan melankolinen veto, vaan ei turhan synkistelevä. Walking bass oli myös hyvä idea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Elämän pyörä 04.07.2007

Make Vahtola - Elämän pyörä
Turhaa ei vaan turhan tuttua. Ei tästä huonoakaan löydä. Ok veto, taas kerran. (etenkin mukavan analogisen kuulonen syntsa) Rumpali veti mukavan tiukat vedot pysyen kuiteinkin aisoissa, harvinaista. Ja kaikki se mitä on olen jo sanonut jääköön sanomatta. Hienoa. Kymppi mutta lyriikka ei nyt taas purrut kovin hyvin, ehkä baarissa korjaillessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machinatrix - One 04.07.2007

Machinatrix - One
Tällä hetkellä toimii. Kiitoksia siitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - The Shoe of Zorbas 24.04.2007

Andy Milestone - The Shoe of Zorbas
Hyvin potkii, yllättäen. Kasarisounditkin tuntuivat sopivan jostain kumman syystä kuvaan. Hieno syntikka-lead.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Treffit kahdelta 23.03.2007

Make Vahtola - Treffit kahdelta
Tyylitajulla tehtyä melodista rokettia taas kerran. Ok, pakko sanoa että näitä sointukulkuja on jo kuin virheitä mun taimissa, mutta pirun lämmin ja sympaattinen (eikä liian pehmo kuitenkaan) laulu tekee asiaa. Olisin ehkä jättänyt ton köörin pois, tai käyttänyt erilaista fonetiikkaa mutta makuasioitahan nämä. Pidin lyriikasta, ja se on harvinaista mitä mikseriin tulee. Sopii korvilleni, mikseipä aivoillenikin. (jälkimmäinen ei tosin merkitse paljoa :) )

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machinatrix - Venus Haze 23.03.2007

Machinatrix - Venus Haze
Enpä nyt sanois että tyyli on hakusessa. En tosin ole mikään genre-analysaattori. Ehkä hieman kylmä äänimaisema mun makuun, mutta sitä jäätävyyttä tässä ehkäpä on haettukin. Voksut tekee paljon positiivista tähän keittoon. Ei paha ollenkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machinatrix - Landslide 17.03.2007

Machinatrix - Landslide
Jokseenkin brittiläisfiilistä, mutta ei haittaa kun on naislaulaja. Ehkä vähän dynamiikkaa draivin avulla johonkin kohtaan. (tosin tässä lähinnä äänimaisema taitaa olla pointtina) Hienoa kuitenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Tuulet 21.03.2007

Make Vahtola - Tuulet
Kosketti kovaa. Ja Manetille täydet pojot. Loistavaa bluesia, vaan ei sitä puuduttavaa stankkua. Soundit kohdallaan ja vokalisti hoitaa hommansa hyvin. (ehkä aavistuksen mahtipontista, toi artikulointi ainakin) Vaan hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lihavat Pojat - Napalmin katku suussa 26.01.2007

Lihavat Pojat - Napalmin katku suussa
Tyypit edelleen täysin sekaisin? Hienoa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xaviaro - Big Easy Moscow 31.12.2006

Xaviaro - Big Easy Moscow
Huumori ja neo-funk? kohtaavat. Taattua Xaviaroa. Nostaa taas fiilikset paremmin kuin nollafemman Pohjanpoika. Hienoa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - Whatta? 11.11.2006

Andy Milestone - Whatta?
Post script: Nyt kun kuuntelin tämän proggiksen biisit läpi niin tämä on jostain syystä ehdoton suosikkini, joten heitänpä ton numeronkin sitten.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - Whatta? 11.11.2006

Andy Milestone - Whatta?
Lähti heti kärkeen tiukalla mutta rennolla ruuvilla. Släppi potkii kivasti. Hienot skitat muuten mutta toi Morsemaisuus vähän häiritsee. (ja Dave LaRue fiilis, vaikka tiukka pyssy onkin) Hyvä ettei sorruttu yliammuntaan, mutta toisaalta pienelle lisäsärmälle olisi jossain kohdassa ehkä ollut käyttöä. Tätä tavaraa tulee kyllä taatusti ladattua reissuille mukaan. En visko mitään kouluarvosanaa kun ei ole vielä vertailukohdetta noihin sun toisiin kipaleisiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - NightFly 11.11.2006

Andy Milestone - NightFly
Tässä sentimentaalisuus ei ole edes huono juttu. Sairaala-soundit hämää mutta oikeassa ympäristössä toki käyttökelpoista fiilistelyä. Aina ei todellakaan tarvitse vääntää tiluhäröilyä joka raidalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bassotaiteilija - Jam 09.06.2008

Bassotaiteilija - Jam
Minimalisoitua funkkia, mikäs siinä. Hyvää ja ovelaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavenlytrolls - UG - Trolls from the underworld 06.03.2007

Heavenlytrolls - UG - Trolls from the underworld
Liikutuin syvästi vaan ei tää Paranoidia voita.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solojeff - Toronkusta 21.10.2006

Solojeff - Toronkusta
Luulin että Raoul Mannola on Suomen paras flamenco-meedio. Ja luulin itse omaavani hyvän flamenco-/klassisen tekniikan. Hetkeksi masennuin mutta posiitiivista on että saa draivia treenaamiseen kun tulee tällaisia yllätyksiä. Eli lyhyesti sanottuna: Parasta mikserissä tällä hetkellä. Toivottavasti tulee lisää. (en ole kyllä varma oliko tämä mikään varsinainen flamencon lajeista mutta se ei olisi mitenkään negatiivista)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - DoubleBoogie 11.11.2006

Andy Milestone - DoubleBoogie
Kyllä taitoa ja tyylitajua piisaa. Etenkin tällainen kolmimuunteisuus ei ole konevoimin ihan yksinkertainen juttu saada svengaamaan. Pirun tarkkaa skitan vääntöä ja hienot vaihdot tunnelmissa. Vähän turhan kliinistä (imo), vaan toi analogisyntsalta kuulostava impro tulee kreivin aikaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machinatrix - Raking 16.03.2007

Machinatrix - Raking
Tämä puree. That's all is to it.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Punaisen kuningattaren periaate - Röyttä 2006 22.09.2006

Punaisen kuningattaren periaate - Röyttä 2006
Joo on tämä komean kuulosta, ehkä turhankin progea. Tai siis, eri osiot olisivat ehkäpä voineet olla pidempään aloillaan. Kuten tuossa on mainittukin niin laulajan ääni ja asenne todella toimii. Soundeihin ehkä vähän avaruutta lisää. (tosin näistä tämänhetkisistä luureista mitään suurempia johtopäätöksiä kannata tehdä)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - Mood 11.11.2006

Andy Milestone - Mood
Aluksi luulin että saippuaksi jää mutta jouset pisti kauniilla tavalla tämän eloon, ja tulihan se botnekin sieltä. Ei näistä ainakaan "pummeja" löydä. Kasi olisi tyhjänpäiväinen heitto mutta pidän enemmän monista muista tämän proggiksen biisejä joten ei arvosanaa. Hieno kokonaisuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xaviaro - Time Traveling 18.11.2006

Xaviaro - Time Traveling
Soundeissa on kunnon särmää ja groove svengaa kuin tuhat kielikuvaa. Hyvä käyttää henkisenä virtapiikkiniä/egobuusterina kun tuolla turuilla ja toreilla joutuu talsimaan. Too funky shit ja sehän sopii. (paljon en lyriikasta selvää ottanut vaan sitä pointtia en edes aikonut hakea)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Nocturne 02.03.2006

Teemujazz - Nocturne
Sävellys ja improt jälleen erinomaisen hienoa. Valitettavasti näin smooth-fiiliksinen biisi vaatii kliiniset soundit joista en niin välitä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herrahappomies & Kekkareiden Äiskä - Kromipintainen Kohtalon Megafoni 19.02.2006

Herrahappomies & Kekkareiden Äiskä - Kromipintainen Kohtalon Megafoni
Alku kuulosti ei-miltään. Kärsivällisenä odottelin, enkä turhaan. Vähän tuli mieleen Jethro Thull. Komian kuuloista eikä sorru wanna-be-progeiluun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ex Cursio - The Escape X 19.02.2006

Ex Cursio - The Escape X
Mukavaa kasaria. Psykoottisuus kunniaan. Sikäli että inhoan kasarisoundeja ja psykoosia voi arvosana tuntua erikoiselta. Nyt vaan tärähti. Ok meno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xaviaro - Impi Tulta Tuuitteli 11.02.2006

Xaviaro - Impi Tulta Tuuitteli
Ei tätä ainakaan liikaa ole liikkeellää ollut. Kokonaisuus toimii, laulut kolisee, mukavasti ärsyttäen. Ei välttämättä mun fiiliksiin sovi (tällä hetkellä), mutta hienoa tämä on. Kasi olisi ysi jos en olisi turhan subjektiivinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xaviaro - Gorilla Crystal Balls 11.02.2006

Xaviaro - Gorilla Crystal Balls
Täähän groovaa hienosti. Noi "ufohäröilyt" maalaa biisiä hienosti, ja lisää hypnoosia. Skitta erittäin ok. Juups, soittolistalle, ei siinä mitään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Mr. Madman 06.02.2006

Cold Shot - Mr. Madman
Time toimii.. Aitoa klassista rockenrollia. Mukavaatoi funk fiiliis. Tuotanto tuotallaan, täysin. Aavistuksen kliseistä kylläkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Lost Girl 08.02.2006

Her Wickedness - Lost Girl
Kuuntelin tämän suht. selväjärkisenä uudestaan ja havaitsin heittäneeni omituisen arvosanan. (ja idioottimaisen kommentin) Taatusti omaperäistä, erikoisista elementeistä keitetty mielenkiintoinen (en-alakaan-kategorioimaan) biisi. Laulu toimii hienosti, sovitus puoli muuten hanskassa mutta olisin kaivannut hieman enemmän eheyttä. Kolisisi paremmin eri mielentilassa mutta olen huono olemaan objektiivinen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Lost Girl 06.02.2006

Her Wickedness - Lost Girl
Hei tyypit, ette kai kuvittele, että fuusio ja paska ovat sama-asia?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram 06.02.2006

DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram
TUlee mieleen metallican joku tuttu biisi. Laulu kuulostaa surkealta ac/dc laulajalta. Aika persoonatonta meininkiä. Mutta yleistuotanto on aika ok. Toisaalta tätä on jo ihan tarpeeksi ja valitettavasti tämä ei ole minun musiikkilajini.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Duo Sydänvarkaat - Kultaa kauniimpaa 13.02.2006

Duo Sydänvarkaat - Kultaa kauniimpaa
Hieno ääni, sopisi jaskaankin loistavasti. Tämä nyt ei ole ihan täysveristä A Cappellaa, teknisesti ottaen. Äh, kunhan pääsin jostain valittamaan. :) Ei ihan helpoin laji, olettaisin. Laulu oli kyllä niin pirun tarkkaa ja silti lämmintä ja monipuolisen oloista ettei tästä voi kun kympin heittää, vaikkei genre ihan mun lähimpiä asioita olekaan. Sävellyskin oli tosin varsin mainio.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Not So Grand Funk Jam Band - Not So Grand Funk Jam Band Jam 06.02.2006

Not So Grand Funk Jam Band - Not So Grand Funk Jam Band Jam
En epäile tota "pitkää historiaa." Turha sanoakaan että hyvälle tuulelle tästä tulee. Piano herätti erikoisesti positiivista huomiota, vaikka kitarapuoleen tulee yleensä keskityttyä liikaakin. (Huom. Hyvähän toi skittaosastokin oli.) Lovekraufts tuli tosta lead-laulusta mieleen, sopivan rentoa mutta "munaisaa." Joo, kaiken kaikkaan tod. ok kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Not So Grand Funk Jam Band - Funky Groove 'n' FM 06.02.2006

Not So Grand Funk Jam Band - Funky Groove 'n' FM
Tämä kolahtaa tyylillisesti ehkä enemmän kuin toi nimikkobiisi, on noista mielialanvaihteluista kyllä enemmän kiinni. Asennetta riittää. Miksaus harmittaa mutta demohan on demo.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele deadmanshand - Napalm & Acid 06.02.2006

deadmanshand - Napalm & Acid
Hirvittävää skeidaa, lukuunottamatta tätä suhtkoht hienoa itämaist (fryyginen?) melodiakuviota.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kansalainen - Sade ei tule tippoina 16.02.2006

Kansalainen - Sade ei tule tippoina
Anteeksi nyt mutta mitä helkkaria tällä on jaskan kanssa tekemistä? Hyvä biisi kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Passion 04.02.2006

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Passion
No jopas, mahtava tekniikka ja tyylitaju sooloissa. Tuli mieleen vähän vaikkapa Lyle Mays. Vähän turhan smoothia mun makuun mutta se nyt ei liene pointti. Muutenkin miksaukset prikulleen kohdallaan, jos nappiluureilla tollasta voi sanoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bastusection - BeFlop 11.02.2006

Bastusection - BeFlop
Kuten Sco sanoi: "Bepop on mielestäni parasta musiikkia mitä koskaan on soitettu." Aavistuksen kliseistä mutta kelpaa jaskasta. Niinpä niin soundit, olisi helpompi sanoa jotain sooloista tms. jos kuulisi jotain. :) Ei huono. Tsekkaampa muitakin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Not So Grand Funk Jam Band - LeeRoy Brown 06.02.2006

Not So Grand Funk Jam Band - LeeRoy Brown
Olen kai kai unenpuutteessa kun revähdin tolle "introlle." :) Harmi ettei rööki kestä näin kauan, sen verran mukavan savuinen fiilis tässä. Jälleen kerran, piano kohdallaan. Innostuu sopivasti pinnalle, vähän "tiluakin" silloin tällöin, mutta vain oikeissa vaiheissa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xaviaro - Small Time Farmers 11.02.2006

Xaviaro - Small Time Farmers
Johan mentiin juurevaksi, mukavaa. Noi modernimmat jutut päälle tekee tästä aika "pornon." Ok kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groove Junkies - Caesar's partyhouse 06.03.2006

Groove Junkies - Caesar's partyhouse
Hyvää groovea ei siinä mitään. Perkat tuo kivaa svengiä lisää. Ja slappiin en tunnu kyllästyvän koskaan. Oliskohan hammond-soundiin saanut heittää vähän särönpoikasta, makuasioita. Pysyy hyvin paketissa vaikka ehkä vähän laiskanpuoleinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Puzzle 22.09.2006

The August - Puzzle
Komeat soundit ja hieno soundi/artikulaatio laulajalla. Draiviakin löytyy liikaa rähisemättä. Ehkäpä liiankin brittiläistä? No joo, vähän vielä tuottamiseen niin voisi olla levyhyllyssäni. (ei paskempi leadskittasoundi)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - Train 11.11.2006

Andy Milestone - Train
Loistava idea ja toteutus toimii. Vielä tosta 12-tahtisestakin näköjään riittää ammennettavaa kun joku kerran osaa. Tähän kun olisi heittänyt vähän akustisia vermeitä höysteeksi ja vastapainoksi niin olisi ehkä ollut vielä parempi. Draivia piisaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Burn Alive 06.02.2006

Bitch So Sweet - Burn Alive
tuotanto kuulostaa alusta asti aika hienolta. Laulaja kuulostaa jopa aivan levytetyltä matskulta. Mutta tulee mieleen taas tusinamatsku likaa.. tai dr. phill. Rumpali näyttää osaavan hommansa.. eli time toimii. Kokonaisuutena kuulostaa valmiilta materiaalilta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - 2 Stars 03.02.2006

Malahide - 2 Stars
Täysin tyylitajun perusteella tuotettua. Uskoisin epäillä ihan studiokamaksi. Biisi toimii kuin metrinen halko, tosin lievästi jo kuullun omaista. Tehän voisitte elättää itsenne tuolla. Omassa genrenssään toimii erinomaisesti. Ps. Jos kitaristinne estyy viimehetkellä, ottakaa yhteyttä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamstream - Love Pharmacy -sampleri 27.10.2006

Jamstream - Love Pharmacy -sampleri
Mukavasti rosoisempia pätkiä kuin ennen. Vähän funkimman oloista. Toivottavasti ilmaantuu lähiaikoina kokonaisuuksia. Eipä kuin odottelemaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Solo improvisation 16.02.2006

Teemujazz - Solo improvisation
Ei mitään pahaa sanottavaa. Yksinkertaisesti: Hieno veto.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sameli Rajala & The Backstrokes - Shake´n Bake 23.02.2006

Sameli Rajala & The Backstrokes - Shake´n Bake
Korjaan, tuskin itse kitarassa on pedaaleja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sameli Rajala & The Backstrokes - Shake´n Bake 23.02.2006

Sameli Rajala & The Backstrokes - Shake´n Bake
Jos tässä skitassa ei ole tube screameria niin ostan itselleni bissen. Ultimate SRV-klooni mutta sitä ei ole helppo toteuttaa. Mahtava adrenaliinin kohottoja kaikesta kliseisyydestään huolimatta. 13mm kielet? Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - Harlekin 11.11.2006

Andy Milestone - Harlekin
Nyt tuli jotenkin Pohjolan Pekka viime vuosilta mieleen. Lähes täydellisyyttä hipova harmonia. Vaikka soitto onkin matemaattisen tarkkaa niin hienosti tota dynamiikkaa on piano-osioissa käytetty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lihavat Pojat - Kuka söi mun pitsan 03.02.2006

Lihavat Pojat - Kuka söi mun pitsan
Asenne kohdallaan. Käy kyllä groovesta. Tuleepa jopa mieleeni Scofieldin A Go Go. Sattuu iskemään omaan makuuni tämä pizza joten vaikeaa heittää mitään filosofista. Jatkakaa metreittäin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stu - Here comes some funk from Stu 06.02.2006

Stu - Here comes some funk from Stu
Harmi että kävin tänään suihkussa. :) Hienoa peruskauraa. En missaisi keikkaa jos sattuisi sama paikkakunta kohdalle. (Paitsi lippurahojen puutteessa tai 40dec. kuumeessa. Ensimmäinen kolahti parhaiten. Hieman alakanttiin kaiketi jää arvosana kun oli tollanen medley-tyyppinen paketti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bonefleshdolls - Enemy is weekend 23.02.2006

Bonefleshdolls - Enemy is weekend
Älkää jätkät jaksako.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - Thunder 11.11.2006

Andy Milestone - Thunder
En ole kyllä varsinaisesti mikään progefani nykyään mutta tästä irtoaa jo kyllä niin tiukkaa groovea, varsinkin koskettimien ansiosta, että downloadiin lähtee ja heti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - Thunder 19.02.2006

Andy Milestone - Thunder
Hieno ja omaperäinen groove. Ei liian progea. Koskettimet kolahti tässä tapauksessa kuin 16 tonnia. (etenkin piano-soundiosuudet) Tästäkin kuultaa mainitsemasi Morse läpi. (Paitsi että Steve Morsen bändin soundit on, en nyt sano mistä.)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honolulu Mankii - Sudenkuoppia 06.02.2006

Honolulu Mankii - Sudenkuoppia
Hieno kliseinen melodia. Laulu toimii ylättävänkin hyvin.. yrjänästkö kenties vaikkuteita? Hienosti tuotettu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Content Provider 08.02.2006

Dr.Groove - Content Provider
Sielukasta laulua, vähän tulee Knopfler mieleen mutta sehän on huomattavasti lakonisempaa. Maukas skittasoolo ja hyvä swengi. Fonin sisääntulo oli sinänsä mukava yllätys, olisi vaan aitona täys kymppi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bastusection - Emt. 11.02.2006

Bastusection - Emt.
Hieno tekniikka, mikäli pianonsoitosta mitään tajuan. Tuli vähän Brubeckmäinen cool-meno mieleen. Jaskan rajamailla kyllä mielestäni liikutaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herrahappomies & Kekkareiden Äiskä - Quick Render 19.02.2006

Herrahappomies & Kekkareiden Äiskä - Quick Render
Kaikkea sitä saakin yhden riffin varaan maalailtua. Mielenkiintoinen kokonaisuus, dynamiikka kasvaa hienosti. Instrumenttivalinnat myöskin kohdallaan ja improt kuulostavat hyviltä. Parempi kuin Kromipintainen Kohtalon Megafoni. (imo)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herrahappomies & Kekkareiden Äiskä - Fare Groove II 19.02.2006

Herrahappomies & Kekkareiden Äiskä - Fare Groove II
Vähän kylmäksi jää "grooven" nimeä kantaen. Ideoita kyllä tuntuu tässäkin olevan muttei niistä saada kiinni. (tai olen vain ääliö)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bastusection - Grape 11.02.2006

Bastusection - Grape
Hyvä idea. Jotain puuttuu mutten nyt saa päähän mitä. Piano skulaa edelleen hienosti. Dynamiikka elää just sopivassa määrissä ja sopivina aikoina. Kommentoin mielelläni noita muita kunhan saan pahimman "grappiksen" korjattua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - Spunky Mouse 11.11.2006

Andy Milestone - Spunky Mouse
Mukavasti pistää funky-synapsit liikkeelle, etenkin toi bassolinja. Ei mitään varsinaista tajunnanräjäyttäjää mutta tämä kipale käy mainiosti aamuröökin ja kahvinkeiton ohessa kun pitää saada itsensä irti alkavasta angstista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele *Stratocaster* - stratocaster riffi 20 13.02.2006

*Stratocaster* - stratocaster riffi 20
No eipä siitä ainakaan munaa puuttunut. Ei lempi stratosärö-soundejani mutta tollaseen riffiin täysin oikea valinta. Riffikin itsessään kolahti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumpster - Get Over You 03.02.2006

Dumpster - Get Over You
Tulee aika usein mieleen J.J Cale, tässä tapauksessa ei liikaa mutta tarpeeksi. Tosta analogi-piano soundista huolimatta ehkä aavistuksen kasaria. Tätä kuunnellessani tekee mieleni korkata olut ja polttaa rööki. (Pahus, ei ole kovin imartelevaa, edellistä tapahtuu yhtenään.)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saffron - Saturated Love 03.02.2006

Saffron - Saturated Love
Hienosti tuotettua kyllä. Mukavan monta kerrosta, kuitenkaan häiritsemättä kuuntelijan keskittymistä olennaiseen. Laulajan ääni ei varsinaisesti kolahtanut. (lead) Skitat sitävastoin kolisivat hyvin, etenkin noi pitkät od-vedot. Tämä varmaan möisi hyvin, eipä silti täysin mun juttuni. (Mutta musiikkimaun ei tulisi kai ollakaan asian ydin.) Ps. Kuten tiedätte: pro-menoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - DerFunke 11.11.2006

Andy Milestone - DerFunke
Jep. Rumpusoundit todellakin kohdallaan. Konesläppi-linjat kun menee korkeelle alkaa maistua turhan "seinfeldille." Perkussiot aidon kuulonen ja toimiva lisä. Tämä on niitä harvoja tapauksia jolloin jaksan digata loppukasarin tai 90-luvun alun soundimaailmaa. Skittasoolossa ei mitään moittimista mutta siinä tuleekin merkillinen ristiriita. Kuulostaa kateudelta mutta tuntui vähän liian kliiniseltä ja liiankin tarkalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - Hot Sand 11.11.2006

Andy Milestone - Hot Sand
Pahuksen hienot rumpuraidat ollakseen, ei uskoisi koneeksi. Hammond ja taas toi analogi-vinguttelu joka vuorottelee "morsetuksen" kanssa kuulostaa makeelta. Torvisektiokin on saatu uskottavaksi. Pituutta olisi voinut olla enemmän, jos ajattelee kuluttajan (ei siis soundi-sovitus-tuotos-poliisin kannalta.)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - Kleopatra 11.11.2006

Andy Milestone - Kleopatra
Hyvin sovitettua vaan jokseenkin latteat melodiat. Joo, kyllä Whatta? ja Double Boogie olivat enemmän mun makuuni mutta korkeatasoista tämäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andiamo - niin lähellä, niin etäällä 01.02.2006

Andiamo - niin lähellä, niin etäällä
Joo, tulee itse musapuolesta aavistuksen mieleen Absoluuttinen nollapiste, joka ei ainakaan ole huono asia. Lauluäänesikin toimii hyvin, eikä tässä biisissä ainakaan tuntunut olevan (minua) yleensä nyppivää turhaa uhoamista. Miksauksessa tuntui joku vähän kusevan, ehkä toi aikamoinen viiveen käyttö laulussa. Anna palaa. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - The Warmer 03.02.2006

Malahide - The Warmer
Jäi kommentoimatta että toi laulu on todella hyvää. Jäi myös kommentoimatta etten kovin helposti löydä tästä bosis-ainesta. (Olen tosin ollut väärässä ennenkin. :) ) Tämä taitaa jäädä kovalevylle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - The Warmer 03.02.2006

Malahide - The Warmer
Kipsi kädessä en filosofoi. Harvinaisen tarttuva ja persoonallinen lauluääni. Sovituksetkin kohdallaan, lukuunottamatta turhan kliseistä väliriffiä. Voisin jopa ostaa jos olisi täppiä päällä oikealla hetkellä. :) Tämän tyyppistä folk/singer-songwriter-kamaa pitäisi saada lisää. Jotain aavistuksen vastaavan omaista juttua ollaan aloitettu duo-pohjalta mutta valmiuteen menee vähintään kolmisen kuukautta. :(
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele HeavyJazzer - Inside 18.02.2006

HeavyJazzer - Inside
Hienot skittasoundit ja melko alternatiivisen kuuloinen ralli kokonaisuudessaan. Kliseinen kommentti? Ei, hyvä veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saffron - A Goodbye 03.02.2006

Saffron - A Goodbye
Jazz-friikkinä tämä kolahti jo todella hyvin. Tuntui olevan jazz-ballad fiilksenomaista. Nyt laulajakin upposi huomattavasti paremmin kuin edellisessä. Itseasiassa kaikki skulaa hyvin yhteen. Miinuksena aavistuksenomainen latteus, tarkoitan lähinnä "let`s go to love boat" menoa. Eipä siti, pro-menoa tämäkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele HeavyJazzer - Lazy Crazy 18.02.2006

HeavyJazzer - Lazy Crazy
Ainiin. mukavaa ettei tarvinnut kuunnella kenenkää wanna-be-too-rock`n roll- ääliön laulua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele HeavyJazzer - Lazy Crazy 18.02.2006

HeavyJazzer - Lazy Crazy
Sain testosteronit takaisin, kiitoksia siitä.
Vähän liiankin "kikkeliä" mutta helkkari, toimii kuin kolmemetrinen portsari.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele damnfunk - Feed up 04.02.2006

damnfunk - Feed up
Ei ole grooven voittanutta. Hyvä ja omaperäinen yhdistelmä tällanen kahden tyypin proggis jossa on sähköset ja akustiset elementit tasapainossa. Sooloilut kaikin puolin hienoja. Erikoisesti pidin tosta soundimaailman yllättävästä muutoksesta kun kosketinsoolo lähti liikkeelle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - grey velvet 14.02.2006

furi anga - furi anga - grey velvet
Näistä genreistä en tiedä mitään, itseasiassa ainoat drum`n bass;iin vähänkään viittaat biisit jotka mulla on, ovat Herbie Hancockin Essense ja Scofieldin Jungle Fiction. (ja nyt siis tämä, joka lienee "oikeaa" drum`n bass;iä.)" Kuulosti silti todella hyvin tuoteltua, toi laulu sämple oli loistava veto. Tämän hetkiseen fiilikseen kolahtaa täysin. Ainoa miinus (saattaa johtua alle kaiuttimistani toki) on että toi, etenkin haikan diskantti lyö vähän korville. Hyvä veto, kiitoksia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele HeavyJazzer - Go Away! 18.02.2006

HeavyJazzer - Go Away!
Ei ei ei. Mihin se toimiva roketti lähti?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Tomorrow\'s Affair 04.02.2006

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Tomorrow\'s Affair
Mitäs tässä enää kommentoimaankaan. Jos vain kuuntelisin. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Peranza 04.02.2006

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Peranza
Mielestäni jopa parempi kuin toi Passion, ehkä juuri ton loistavan rumpuraidan vuoksi. Jotain brassi-riffejä jäin vähän kaipaamaan. Saattaa tosin olla ettei olisi oikein istunut mukaan. Jaskafanina tästä ei voi olla pitämättä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The ORIGINAL SFP Jazz band - Ssweet Georia Brown 04.02.2006

The ORIGINAL  SFP Jazz band - Ssweet Georia Brown
Juu kuten tuossa mainittiin tulee mieleen vanhat Palmut. Djangokin taitaisi tulla sessioihinne. Nyt se on vaan aavistuksen hankalaa. Hyvä meno, lämmin tunnelma. On se mukavaa että tällaistakin vielä tehdään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mieli Sairaala - I Wanna Die In Summertime 13.02.2006

The Mieli Sairaala - I Wanna Die In Summertime
Pelkäsin jo jotain turhan valmiiksi pureskeltua mutta heti kun toi hammond-pedaali tuli sisään niin mahtava melankolian-riemuvoitto-fiilis kolahti. Ja laulajan tulkinta tässä mahtavaa. Skitta-soolon soundi jäi ehkä vähän ohueksi. Mukavaa ettei aina mennä kahdellatoista tahdilla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fast Eddie - Hio Dela Buta 06.02.2006

Fast Eddie - Hio Dela Buta
Kuulin ensimmäistä kertaa "rikosjazzia" vaikka jaska-diggari olenkin. Eipä liiallinen akateemisuus/steriiliys vaivaa, paketissa pysyy silti. Ja sooloissa on kunnon antaa palaa ote. Mitäpä turhia höpisemään, homma hanskassa. (Pitäisköhän ryöstää vanha jenkkirauta. :) )
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Another Brick - Searching my crossroads 23.02.2006

Another Brick - Searching my crossroads
Herätti kiinnostukseni toi maininta Knopflerista. No joo, ei todellakaan hassumpaa, biisi oli kyllä melko torso kuten itsekin mainitsit. Asennetta riittää mutta väkisinkin tulee mieleen wanna-be-henkka meno. Little wing vaikutteita tuntui olevan. Mutta eipä mitään, hyvän kuulosta irrottelua. (Multi-instrumentalistit kunniaan.)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mia More - Love (please live forever) 22.02.2006

Mia More - Love (please live forever)
Liikuttavaa melankolisuudessaan, joka tarkoitta siis erittäin kaunista. Tulee mieleeni muutama biisi Pat Methenyn Secret storylta, vaikka onkin jazztyyppejä. Jotenkin elokuvamainen tunnelma. (ei hollywood-sellainen, onneksi) En yleensä lähde klasaria analysoimaan sen koommin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele helsinki blues driver - There Are Many Among Us Leaving 01.03.2006

helsinki blues driver - There Are Many Among Us Leaving
Kyllä tämä nyt toi sen lopullisen lähtemisen mieleeni mutta siihen vaaditaan enemmän kuin vaippaheviörinää. Biisinä yksinkertainen, ja sehän toimii. Tosin toi väliosan "himmaus" yllätti mut melko onnistuneesti. Niistä maalailuista tuli etäisesti mieleen King Crimson. (sanoinko "yksinkertainen") Sydämeni pumppaa verta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele helsinki blues driver - Flush The Day 01.03.2006

helsinki blues driver - Flush The Day
Raaviskelin hetken sänkeäni ton jaon kanssa. Hyvä idea. (jako nimittäin) Ylimaallisen hieno b-osa. Nyt olisin henk.koht. pitänyt vähän skittasoundien viilaamisesta. Oliskohan biisiin pitänyt mahduttaa joku himmausvaihe, mene ja tiedä. Hyvä veto joka tapauksessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mieli Sairaala - Arkangel's Dark Angel 13.02.2006

The Mieli Sairaala - Arkangel's Dark Angel
Jep, (phaser?) on hassu efekti, ei hassumpi soolo. Hyvin tasapainossa, tässä kun olisi voinut joku sortua revittelemään liikaa. Laulukin oli tavallsta persoonallisempaa, artikuloinnissa joku pisti korvaan mutten ole mikään kielitieteilijä. Hammondithan nyt on aina tosi hienot jo soittimena ja soittokin kulki hyvin. (jotain rotarya olisi ehkä kaivannut, ei tosin varmaan skittasoolon aikana) Ok pakettihan tämä kaikenkaikkiaan oli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machinatrix - More Than This rmx 30.01.2008

Machinatrix - More Than This rmx
Mielestäni sun paras mikserinäyte. Potentiaalia voksuissa on paljon, tosin lyriikasta en saanut paljon selvää. Chill out-musaksi varsin hyvä. En löydä vikoja ainakaan. Ehkä pari maalausraitaa olisi tuonut lisää purtavaa. Kuuntelen mielelläni. (bassolinjoissa ehkä parantamisen varaa)

Kommentti kappaleesta Kuuntele helsinki blues driver - next train 01.03.2006

helsinki blues driver - next train
Hieno fiilis, melankolia ei pääse lipsahtamaan totaalisen ahdistuksen puolelle, on niin lämpimät soundit, etenkin puhaltimissa. Mukavan hypnoottinen bassolinja. Laulaja on melkoinen tajunnanräjäyttäjä. Kiitoksia fiiliksistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele helsinki blues driver - the morning blues 01.03.2006

helsinki blues driver - the morning blues
Yksinkertainen ja toimiva skittariffi sopivalla soundilla. Tosta sointuvaihdosta tuli kyllä vähän "moppitukkafiilis." Kuten myös improista mutta onhan noita joka kylän bluessankareita vaihteeksi taas kuultukin joten eipä haittaa sinänsä genren ohittaminen/ylittäminen. En ole mikään foniexpertti mutta ikään kuin Trane olisi ottanut vähän liikaa vauhtia. :) Mukavan alternatiivinen ote tässä kyllä oli, ja "sähköä" riittää kaikilla. Ei vaan tänä aamuna kolise joten olen jäävi heittämään mitään numeroita. Tuokaa pressu, pääni räjähtää. :)

Sivu: 1 2