Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 57 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - Too Much Snow in My Socks 06.03.2010

Snakepath - Too Much Snow in My Socks
tää on snakepathin huonoin biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Return To Silius - Level 3 - Stomping On Mushrooms 06.03.2010

Return To Silius - Level 3 - Stomping On Mushrooms
tässä kanssa aika härskit melodiat, nes-soundit toimii hyvin taas kerran!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Return To Silius - Medication Lost (Princess Is In The Other Castle mix) 06.03.2010

Return To Silius - Medication Lost (Princess Is In The Other Castle mix)
ihan mahtava.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - French Loving (Original Mix) 18.08.2009

Shine Fish - French Loving (Original Mix)
nyt saa olla tyytyväinen :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Solace (Chillout Edit) 16.03.2009

Cordis - Solace (Chillout Edit)
melodisesti aivan mahtavasti toteutettu! iskee itselleni aivan älyttömän kovaa! yllä on jo sanottu aika pitkälti minunkin mielipiteeni, eli kitara on helvetin kova, mutta soi liian vähän aikaa, basari liian trance, mutta toimii kuitenkin! joo biisi on ladattava ihan koneelle ja ehkä jollekkin chillout cd:lle laitettava. Mietin kauan, että annan ysin, mutta en vaan keksi miksi en antaisi tälle puhdasta kymppiä?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jarkko S - Confession (2009 Club Mix) 08.01.2009

Jarkko S - Confession (2009 Club Mix)
Club Mixin kimppuun! hyvä remake tämäkin! Taas sopivan pitunen rummuttelu alkuun ja taas hyvän kuuloset rummut. Rakenteesta ei mitään kummempaa sanottavaa, perus hyvä. Club Mixin Basso-basari kombinaatio jytää! Elikkä hyvän kuulosta soundia pitää sisällään. Tässäkin taas tunnelma katossa, kun taas tuo laulu sopii tähän paremmin kun balearic mixiin mielestäni. Molemmat loistavia piristeitä vanhan "klassikon" kunniaksi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jarkko S - Confession (2009 Balearic Mix) 08.01.2009

Jarkko S - Confession (2009 Balearic Mix)
Noniin! elikkäs tässä kovasta biisistä vielä kovempi remake! sopivan pitunen rummuttelu alussa ja rakenne muutenkin hyvä ja biisin pituus sopiva. skebat on biisissä aivan loistavia! basso jotenki ei kolahda mulle kauheesti, jotenki liian kovalla tai jotenki soundi on vaan "väärä". Se mikä tässä biisissä on hyvää on tunnelma. bassokin alkaa sopeutua kun se ei yksin soi. Kokonaisuudessaan loistava kappale! pidin kovasti varsinkin kitaroista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Seven Seas (Original Mix) 06.11.2007

Fleeticer - Seven Seas (Original Mix)
Alkaa mukavan rauhallisesti, tosin melko samalla tyylillä kun muutkin biisisi. Sitten nousee hyvän kuulonen basso messiin joka parantaa menoa kivasti. Biisissä on koko ajan sellanen kivan "uninen" tunnelma. Padit on loistavat ja soundit niissä helvetin kovat. Pienet pimputukset ja synat ovat erittäin hyvä lisä varsinkin tunnelman tuontiin. Miksaus ei tosiaan ihan sitä sun parastas ole, mutta ei todellakaan huono vaan erinomainen kuitenkin. Eli tunnelma on kyllä erittäin hyvä biisissä ja biisi on kokonaisuudessaan mielettömän hyvä, sun parhaasi tähän mennessä. No enpä tästä muuta sanottavaa nyt keksi eli annetaan parhaalle biisilles se paras arvosana, jonka se tosiaan ansaitsee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jarkko S - Metropolis (Original Mix) 06.11.2007

Jarkko S - Metropolis (Original Mix)
Noniin! Elikkä alkaa kivasti hihatteja loopaten, ja sitten nousee tuo kivan kuulonen basso/syna, joka vetää hyvää linjaa jo näin aluksi. Väliin kuulee kivoja endejä ja efektejä. Sitten taas tiputetaan musaa pois ja alkaa se kunnon linja joka koukuttaa todella mahtavasti. Tuollaset yhden hitin synat aina välillä kuulostaa kanssa erittäin maukkaalta. Sitten lähteekin biisi kunnolla eteenpäin, ja kitaraakin messissä joka kuulostaa kanssa niin saakelin kovalta että Loppuun taas vähennetään ja hiljennetään soittimia perus tuttuun ja hyvään tyyliin. Miksaus ja masterointi ovat kohdallaan ja soundit ovat kaikkiaan erinomaiset. Kokonaisuudessaan menevä ja ainakin minua pahemman kerran koukuttava kappale, joka ei todellakaan jätä kylmäksi monenkaan kuuntelukerran jälkeen! vahva 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Twinsanity (Original Mix) 29.12.2006

Fleeticer - Twinsanity (Original Mix)
tämä onkin kuultu sitte monesti jo :) eli et oo hirveesti lisäilly juttuja sitten viime kuulemisesta, mutta hyvän kuulosta on. aika paljon sanottu ylempänä joten tuntuu vähän turhalta kirjottaa kaikki sama uusiks, mutta tota tykkään kuitenki biisistä :D jep eli pitemmittä puheitta tässä taas kelpo biisi sulta! kaikki taas kerran kohallaan ja kivasti koukuttaa :) -9-
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jarkko S - Miikka V - énergique (Jarkko S Remix) 08.11.2006

Jarkko S - Miikka V - énergique (Jarkko S Remix)
Noniin nyt on remiksiä kuunneltavana :) Alun rummut on kivan Prydamaiset :P ehkä vähän lisää potkua basariin olisi toivonut.. Biisi on muuten jonkin verran hiljaselle mun mielestä jääny. Vokaalit on kanssa hyvät ja vaikutteet huomaa niistäkin aika selvästi. Basso vetää kivaa linjaa ja omaa muutenkin hauskan kuulosen soundin. Nuo pienet Didi pimputukset on kyllä biisin varmasti paras puoli, eli hyvältä kuulostaa! Kivasti oot pätkiny ton kitaran tähän alkuperäsestä, että melodia puolella ei mitään valitettavaa :) Kokonaisuudessa tämä on oikeen mukavan kuulonen renkutus! kivan rauhallista "poppihousea" :) 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jarkko S - Espoo Connection 01.11.2006

Jarkko S - Espoo Connection
kivasti alkaa kyllä tämäkin biisi taas :) eli hyvää nostatusta heti alussa ja sitten tulee basari messiin ja filtterit lähtee pauhaamaan niin mukavasti että! :) kuulostaa tosiaan kivalta, mutta siihen biisi sitten oikeastaan melkeen jääkin.. eli olis kyllä kaivannut jotain melodiaa lisää päälle, vinkumisen lisäksi (joka kuulostaa kyllä todella hyvältä). Rakenne on toimiva ja kivoja nostatuksia löytyy hyvin. Ite olisin Bassoa tämän kaltaseen biisiin vetäny vähän kovemmalle, ja ehkä vähän sitä säröäkin siihen bassoon ni ois voinu aika kovan kuulonen tulla :D mutta toimii toki näinkin. Vokaalit on ihan hauskoja ja koukuttaakin kivasti. Miksaus ja Masterointi on taattua Jarkko S/Fleeticer/Labtrack/North Motion luokkaa eli hyvältä kuulostaa :) (ja tosiaan myös Miikka V luokkaa koska nekin kappaleet oot masteroinu) Mitäs tästä muuta sanomaan, ei ihan yllä ton Confessionin tasolle, mutta hyvän kuulonen filter-house sulta taas! 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Starborn 08.11.2006

Wavescale - Starborn
Jep, hyvän kuulonen paketti heti alusta alkaen. Kuulostaa ammattimaiselta, eli hyvää soundia on kehissä. Kivan kuulonen komppi, snare on hyvä soundiltaan varsinkin, basariin ehkä hieman lisäpotkua ois kaivannut, mutta toimii näin ehkä paremminkin, ei sitä tarvitse itseasiassa joka biisiin tykittää mitään ylierottuvia basareita :) melodiat on kohdallaan ja huilu varsinkin kuulostaa hyvältä. taustat on kivan avaruusmaiset! rakenne, miksaus ja masterointi on hyvää kaikki. Positiivinen yllätys :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix) 24.09.2006

Fleeticer - Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix)
Biisi alkaa kivoilla efekteillä ja samantien lähdetään vauhtiin, että ei ainakaan mitään turhaa parin minuutin kickin tamppaamista siellä ole.. Piano alkaakin sitten kanssa pian, niinkun jo mainittu piano on todella hyvä, tosi kauniin melodian ja soundin siihen oot saanut! :) basso on sitä perushyvää mutta kivasti tuo menoa tähän kappaleeseen.. miksaus ja masterointi tosiaan kohdallaan niinkuin odottaa saattoikin. Nyt tässä suvannon alussa pieno kuulostaa erittäin kivalta varsinkin. pientä breaksin tyylistä rummutteluakin saatu mukaan mikä on ihan kiva lisä myöskin.. kertosäe kuulostaa hyvältä, mukavan rauhallinen ja silti kivasti menoa, padit on onnistuneet hyvin, ja taitaa olla pientä kivaa ininääkin mukana ainakin kertosäkeessä? rakenne on aika perus, eli ei mitään valittamista tälläkään kertaa, mitään rakentavaa kritiikkiä on jotenkin vaikee tästä mennä antamaan, ei pahemmin mitään puutteita ole biisissä ja kun on masterointikin niin kohdallaan, että mitäs tässä turhia valituksia keksimään! Oli kyllä sen verran kova kappale tunnelmansa ja laatunsa puolesta, että annetaan tällä kertaa 9,5 joka pyöristyy sinne täysiin lukemiin kerrankin sitten :) Parhaita biisejä mitä oon mikserissä kuullu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Blue Blue Sky (Original mix) 07.09.2006

Vanhaa shittiä - Blue Blue Sky (Original mix)
hmm.. mitäs tästä sanomaan, hyvän kuuloiset melodiat ja kivat supersahat oot saanu tähän =) ja toi pieni rumpufilli on kivan kuuloinen, siitä ekstra pojoa.. rakenne on ihan kohtalainen, ite tykkään siitä vähän hitaammasta alottelusta, mutta tässä toimi tää hyvin. hyvä on biisin tunnelma eikä missään vaiheessa latistu, mennään rohkeasti vaan eteenpäin, eikä juuri jäädä mihinkään hiljasempiin kohtiin nynnyilemään ;) kokonaisuudessa hyvä biisi, ehkä jonkin verran toistaa itteään liikaa, mutta ei kyllä mitenkään radikaalisti, rummut on muuten sellasta peruskamaa tuota pientä rumpufilliä lukuunottamatta, joka tosiaan on loistava. Hauska kun tossa n. 4min kohalla alkaa tuo yleisö huutaa :D ehkä aluksi vähän naurattikin, että on jonki verran kliseistä, mutta ei se mitään hyvältä kuulostaa ja sopii tohon kohtaan erinomaisesti! Mutta sen suuremmitta puheitta oli hyvä positiivinen yllätys tämä kappale! =) uudempaa versioita odotellessa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jarkko S - Confession 15.08.2006

Jarkko S - Confession
Hyvin alkaa mukavalla filtteröinillä, ja muutenkin pumppaa kivasti :) tuo robo-puhe on kivan koukuttava! kovaa filterhousea on kehissä, varmasti parasta mitä oon mikserissä kuullu ;) tosiaan on aika kaupallisen kuulosta ja silleen, että on hyvin onnistunut masterointi ja muu... positiivinen yllätys kokonaisuudessa näin kesän lopuks! :) lisää filterhousea lisää tuotantoon vaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - The Jakarta Project 22.07.2006

Acrobite - The Jakarta Project
heti alussa liikutaan mukavilla rummutteluilla eteenpäin, lead joka sieltä alkaakin melkein samantien vaati minulta jotenkin totuttelua, mutta kivan kuuloinen kun sitten tottui! kertosäe tosiaan jätti vähän odottelemaan enempää, se olisi kaivannut sitä jotain lisää. soundit ja rakenne ja muut ylemmissä kommenteissa mainitut asiat ovat kohdallaan, joten ei niistä sen enempää. kertosäe olisi vaan ollut iskevämpi niin olisi biisikin parantunut.. kun nyt ei jotenkin saa tarpeeksi irti tästä! mutta kokonaisuudessaan hyvä kappale :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Phantom train (short edit) 17.04.2006

Aurisgale - Phantom train (short edit)
aika tunnelmallista on.. soundit on hyvät niinku sulla tavallisestikkin, ja kaikki on kohdallaan.. taas kova kappale sulta! ylhäällä onkin jo mainittu kaikki mitä sanoisin niin en jaksa turhaa sitä ruveta kirjoittamaan uusiksi.. eli tunnelmallinen, mukavan "pelottava" biisi :) kyllähän tän koneelle imuroi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Come With Me (Short Clubby Cut) 20.03.2006

Outset - Come With Me (Short Clubby Cut)
Aina yhtä hauskat vokaalit pauhaa ja melodiat aina niin onnistuneet ja iloset! mukavaa saada kuulla sulta uusia biisejä nyt näin usein! :) piristää oikeesti päivää aina nää, mutta empä nyt kummempia tähän rustaa! kova biisi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Falling Apart 15.03.2006

Mikko L - M1cH0 -  Falling Apart
joo, genre kuulostaa mun mielestä joltai soundtrackilta, ehkäpä? elikkä on selvästikki tehty ihan fiilis pohjalta, ja tuo kyllä hyvät fiilikset! voisin tosiaan kuvitella tän johonki leffaan soimaan, esim. lopputeksteihin.. miksaus tosiaan on tässä vähän tunkkasen puoleinen, mutta kuitenki muut on kohallaan eli täytyy myöntää, että on erinomainen kappale tässä näin.. autossa ois todella mukava jossain illalla kuunnella tätä kappaletta :) hyvä biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 12.03.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
aika laadukasta psytrancea oikeesti edgarilta
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - SynthDrome - Falling Star (M1cH0 Rmx) 14.02.2006

Mikko L - SynthDrome - Falling Star (M1cH0 Rmx)
Parasta kamaa tosiaan mitä sulta on tullut, niinkuin jo edellä mainitaankin.. eli mitäs tästä kommentoimaan, ylempänä tuossa ne on sanottukkin kaikki melkeempä, eli kaikki on kunnossa! en löydä mitään valittamisen arvoista, eli on ainakin toteutettu hyvin biisi! joo kyllä tälle biisille antaa 9 :) loistava kappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Visual memory (V-MEM) - Fleeticer vs. Neptunium - Rushing 01.01.2006

Visual memory (V-MEM) - Fleeticer vs. Neptunium - Rushing
Hyvin lähtee liikkeellee noilla bongo rummutteluilla ja muilla! sitten edetään basson tuloon joka antaa mukavasti menoa kappaleelle! seuraavaksi lähteekin mukavat soundit kulkemaan tässä! efektejäkin tuntuu olevan riittävästi. melodiat toimivat hyvin ja mukavia linjoja vedellään! pieno kuulostaa erittäin mukavalta, siitä plussaa! Alkua on pitkitetty mielestäni vähän liikaa, jotenkin tähän biisiin olisi sopinut paremmin nopeasti kehittyminen.. Mutta kokonaisuudessaan kelpo kappale! kyllä tälle melkeimpä ysin antaa! 9-
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Deliverance 14.02.2006

Vanhaa shittiä - Deliverance
hienosti kikkaillaan alussa rumpujen kanssa, ja alkaa mukavan kuuloinen soundi heti perään ja taas pukataan seuraavaa soundia perään! hyvältä kuulostaa pääasiassa, miksaus ja masterointi ei ole mikään kappaleen paras puoli melodiat olivat ihan ok, täytyy myöntää, että alku lupaili enemmän mitä biisi sitten oli! no kelpo kappale kaikenkaikkiaan :) 8-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Vanishing soul 09.11.2005

Aurisgale - Vanishing soul
tätä onkin sitten odotettu! Eli todellakin synkästi mennään tässä kappaleessa, mutta niinkuin jo sanottukin se on vaan hyvä asia se! :) efektit ovat hyvin kohdallaan ja bassot paukuttaa mukavasti. Tuo suvanto kohta herättää ajatuksia, joten se on näin toteutettu hienosti. vokaalit tuovat plussaa myöskin kappaleessa, ne tuovat sitä tunnelmaa tähän erinomaisesti lisää! Melodiosta sen verran, että kovaa kamaa ne on, mukavan erilaiset! :) en nyt oikein mitää tähän keksi mutta hyvä biisi! arvosana kertonee loput!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Shapes 30.08.2005

astralic- - Shapes
Biisi alkaa aika samalla tyylillä kuten esim. Aura joten ei mitenkään omaperäinen alku tällä kertaa sinulta! Basso soundi on ok, ja linja tykittää tossa ihan mukavasti! Soundit on ihan kunnossa kuten tavallisestikkin. Melodia on jotain mitä olen jo kauan halunnut kuulla. Rakenne on tuttuun tapaan jotenkin ''astralicmainen'', mutta se toimii oikein hyvin tässä kappaleessa! Kokonaisuudessaan Erittäin kova biisi! tätä tullaan kuuntelemaan moneen otteeseen! arvosana poukkoilee siinä 9 ja 10 välissä mutta kai se vähän sinne ysin puolelle kuitenkin jää eli 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium (Miikka Leinonen HehkuRemix) 30.08.2005

Aurisgale - Testimonium (Miikka Leinonen HehkuRemix)
Oho! alkaa erinomaisen rauhallisesti ja mukavasti. Sitten yhtäkkiä, kuin tyhjästä räjähtää erittäin kovan kuuloiset bassot! tuo oli todella positiivista! ihan kunnolla yllätyin!Melodiat on kovat ja tota bassoa todellakin rakastan jo! tosi kova biisi on! Todella positiivinen yllätys! pakko fanittaa! 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Sundown 30.08.2005

Wavescale - Sundown
No mukavasti alkaa tämä biisi! padit on erinomaiset, ei soundeissakaan mitään valittamisen aihetta löydy oikeen... Melodiat on sitä peruskamaa, eli aika perusbiisin oot väsännyt! mutta hyvän kuulosta tämä kyllä on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Dreaming Away 30.08.2005

Boozehill-oldies - Dreaming Away
Basso alkaa heti mukavasti ja kick rupeaa potkimaan, mutta jotenkin tönkösti. Tausta padit toimivat, eli ne biisi ei ainakaan kerkeä yhdellä kerralla tylsistyä. Melodiat toimivat ok, ja biisi on ihan peruskamaa. Kunnossa on muuten, mutta basaria voisi vähän paranella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silmätön tarkkailija - Keijo 13.03.2005

Silmätön tarkkailija - Keijo
Erinomaiset soittimet sulla biisissä! siitä ihan hirveet plussat, että oot jaksanu tommoset soittimet ite väsää biisiä varten! ja tuo keijo tule jo kotiin! haha! erinomainen biisi kyseessä! tämän jaksaa kuunnella moneen kertaan! arvosanaksi annetaan nyt vaikkapa 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nimettömät. - Uudelleen 13.03.2005

Nimettömät. - Uudelleen
Heti alussa aika hieno kitara! Rummut tulevat mukaan aika mahtavasti! Laulajakin on hyvä! Jep, voin kuvitella tämän soivan radiossa ihan hyvin! tämmöstä pientä, poppi-rokkia, jota jaksaa kyllä kuunnella melkeempä aina! Soundit ovat erittäin hyvät biisissä... Eli miksauksessa ei mitään vikaa! Huomaa ettei ainakaan mitään aloittelijoita kyseessä! Tossa suurinpiirtein 2min 50sekuntin kohdalla tulee erinomainen kitara kikkailu! Jepjep! hieno biisi! Yksi parhaista rokkibiiseistä mitä olen täällä mikserissä tähän mennessä kuullut! annampa arvosanaksi! 9-
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - End Of Fear 28.02.2005

Mikko L - M1cH0 - End Of Fear
Kerrassaan Hieno biisi, Melodiat kohdallaan paitsi pieno ei kyllä tässä biisissäs ole niin hyvä kuin monissa muissa biiseissäs... mut melodiat jää aika mukavasti junnaamaan päähän! ei nyt kyllä tuu mielee oikee mitää sanottavaa, paitsi että pitääpä fanittaa, että kuule seuraaviaki biisejäs!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Artificial Darkness - St. Mary 13.03.2005

Artificial Darkness - St. Mary
Alkaa mukavan pelottavasti! mahtavat soundit näyttää ainakin biisissä olevan! Mutta tuo örinä käy ihan ärsyttämään minua! melodiat ovat hienot, ja noista niin kovaa hakkaavasti rummuista pidän aikalailla! kokonaisuudessa kaikki ei vaan välillä sovi niin hyvin yhteen! Rakenne ei biisissä ole kylläkään kovin hyvä... Ihan kelpo biisi kokonaisuudessan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 12.03.2005

Salaliitto - Uni
No ensinnäkin tuo laulu on ainaki mulla tässä niin hiljasella että ei kuule edes sanoja, paitsi välil.. Aika samanlaista kun kaikki muukin tämän genren biisit... Ei hetkauta tämä biisi mua... 6½
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Banquet Of Illusions - Dystopia 10.02.2005

Banquet Of Illusions - Dystopia
iha surkee ku täs ei ees oo räppii!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Around you 16.01.2005

Boozehill-oldies - Around you
Ihan Mukavasti lähtee käyntiin kun tuo melodiakin tuleee melkeen heti kättelyssä mukaan, pad/string on onnistunut ihan OK, noin 1,30min kohdalla tulee taustalle sellainen pieni avaruus/unimainen melodia, siitä plussa todella paljon, biisin rauhallinen kohta on erittäin hyvä, mitä pitemälle mennään sitä enemmän minä biisistä pidän, rakenne on erinomainen, melodiat myös, mutta miksaus ei niin hyvä ole, mutta ei myöskään huono, mutta se voisi olla hieman parempi... Harvoin annan biisille 10, mutta nyt teen taas poikkeuksen pitkästä aikaa, tästä biisistä minä pidän! hyvä hyvä!!! onneksi eksyin sivuillesi, kun muuten tämäkin biisi olisi jäänyt kuulematta, täytyykin sitten imuroida ja fanittaa, jotta tulevaisuudessa kuule lisää biisejäsi, ehkä jopa parempia kuin tämä!! Jep Jep, jatka samaa mallia niin hyvä tulee...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Follower 28.11.2004

digeon - Follower
Heti alkuun sanon, että Absolute Zero on oikeessa, ''tämä poikkeaa sun muist biiseist aika lailla, jotenkin erityylinen mun mielestä mutta silti perus digeonia'' Eli biisi poikkee kyllä sun muista biiseistäs, mutta ei huonolla tavalla vaan hyvällä.. Melodioista sen verran, että on hyvät, mut ei kyllä ton Fastlanen tasolle yllä.. Sanot tossa esittelyssä muuten että miksaus ois paljon parempaa ku tossa fastlanessa, ei se nyt niin paljon parempaa oo kuin tossa fastlanessa, Mun mielestä molemmat ihan hyvin miksattu, en sitte tiiä... (itse oon todella surkea miksaamaan) Soundit kyllä on oikein hyvät... Mikä jotenki omituisesti häiritsi tässä biisissä on tuo pieni plip ääni takana, siis se ei ole ollenkaan huono mutta jotenkin vaa häiritsee mua tässä biisissä,mutta nyt taitaa olla kuuntelijassa vika.. Basso on siis erinomainen, siitä heti 10! Ja tykkäsin kanssa tosta huudosta tuolla väleissä aikalailla.. Rakenteessa ei mitään vikaa, hyvä rakenne on vissiin sulla miltei näissä kaikissa biiseissä täällä, siitä tykkään erityisesti.. Mutta joo ihan hyvän biisin kyllä taas oot tehny, biisi mun makuun! 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele alpha C - Feelin' 10.02.2005

alpha C - Feelin'
Alkaa todella hyvin ja mukava melodia tuleekin melkein heti mukaan, että ei turhaa jumputusta alku täynnä! melodiat toimii kokonaisuudessaan, rummuista pidän, varsinkin kick potkii mukavasti ja sen ''endit'' ovat todella hyviä! rakenne on ihan kunnossa, ei tästä biisistä mitään suurempaa moitittavaa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boi Cruger - Boi Cruger - Straight Fire 14.11.2004

Boi Cruger - Boi Cruger - Straight Fire
aika helvetin hyvä!!! varsinki toi alku.. meitsi tykkää!!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revolution monkeys - Kapina Chillout mix 13.03.2005

Revolution monkeys - Kapina Chillout mix
jein jossoo. no mitäs tästä nyt sitte sanomaan... musiikkilaji on vähän siinä ja siinä, että jaksan kuunnella.. Tuo basson kuuloinen efekti, joka tulee siinä suurinpiirtain puolentoista minuutin kohalla, on erittäin mukava. Nuo vokaalit taustallakin on suorastaan pelottavat! no mitäpä muuta sanottavaa tästä keksisi.... efektejä on ihan kivasti, ja biisi on tuossa neljän minuutin kohdalla parhaillaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syaani - Trilobeat 08.11.2004

Syaani - Trilobeat
mielestäni hiukan omituinen alku, melodiat ei oikeen mun makuun ole, jotenki kuulosta alojttelijan tekemältä... Mutta jos niin on jatkakaa samaa rataa.. vähän erilainen trance biisi kun yleensä, siitä plussaa.. melodic tranceksi en tätä menisi luokittelemaan kyllä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Michael Ridgeisland - The Sun (RadioMIX) 16.11.2004

Michael Ridgeisland - The Sun (RadioMIX)
Erinomainen biisi syntynyt sulta! Tämä on kyllä ihan pakko imuroida koneelle, tulee varmasti kuunneltua useampaan otteeseen... Tuosta melodiasta tykkään kovasti, juuri sellanen mikä jää päähähn soimaan ja sehän on vaan hyvä asia! Miksaus puolessa ei mitään huonoa sanottavaa niinkun ei myöskään melodioista, ei oikeastaan mistää... Joo siis erinomainen biisi! kyl täst rapsahtaa kymppi!!! 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DMF - Exaltation 12.10.2004

DMF - Exaltation
rento musiikki, heti alussa rummut aika hyvät vaikka kuulostaa hieman tökerösti miksatulta, mutta menevä biisi joka tapuksessa, kyllä tästä 9 tulee!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Die/For/Why - Scum of the earth 18.09.2004

Die/For/Why - Scum of the earth
Tulee tosta alusta ikävästi e-rotic mieleen, mutta heti kun biisi alkaa kunnolla niin ei enää kuulosta niin huonolta vaan tulee ihan ok melodia mukaan....
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - I love the ocean 17.07.2004

Thego - I love the ocean
alku on varsin hyvä, rummut oli ok, mutta kun piano tulee mukaan muuttuu biisin luonne juuri sellaiseksi mistä en oikeen pidä, mutta hyväksi sellaikseksi loppujen lopuksi... Ihan ok biisi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routasaha - Jazzhelvetti 17.07.2004

Routasaha - Jazzhelvetti
Todella hyvät kitarat varsinkin tossa alussa, ja laulu oli hauskan kuuloista kun oli vähäsen mukana tota örinää... kertosäe jää mukavasti päähän soimaan... Että oli joo ihan mukavaa kuunneltavaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hevi-Aalto - Someday 14.09.2004

Hevi-Aalto - Someday
Empä oikeen tykännyt laulusta tossa mutta kitara oli ihan jees, eipä oikeen iske minuun... soundit jotenkin huonot, saattaa kyllä johtua siitä että tietokoneen kaijuttimet ovat huonot...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 10.07.2004

Kalkutan Konepaja - Taxi
No ei kyllä oikeen kolahda muhun, en tiiä kitara on ok niinku rummutkin niistä mä tykkään. huonoo tässä biisissä on kaikki muu!

Kommentti kappaleesta Kuuntele jrnn - Pohjola 17.06.2004

jrnn - Pohjola
Ekaksi tulee mieleen toi hyvä piano, leffamusaa on kyllä ihan hyvästä päästä, hyvä voimakas padi. Kauniin kuuloinen huilu. kyllä tähän voi kuvitella leffakohtauksen kun alkukertomus on käynnissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Et kestä minua 17.06.2004

Pääoma - Et kestä minua
Hyvä laulaja ainakin, en tiedä miksi mutta tuli vaan mieleen bon jovi kun kuuntelin tätä biisiä??? joo kitarat oli soundeiltaan ja riffeiltään paikallaan, rummut ok. JA TOI KERTOSÄE jää päähän soimaa niin ärsyttävävsti mikä on toisaalta hyvä asia!! plussaa siitä. Tämä on juuri sellainen biisi minkä osaisin kuvitella soivan esim. yle-x: llä !!! mutta olisin toivonut että biisi olisi kestänyt vähän kauemmin, kun mielestäni se vain tyssähti tuohon... mutta muuten todella hyvä kipale, en ihmettelisi yhtään jos radiosta kuuluisi joku päivä; Et kestä minua!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Tyttö rannalla 17.07.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Tyttö rannalla
mukava oli kuulla tähän aikaan illasta tällästä rauhottavaa poppia! oli ihan hyvä biisi, laulaja ihan ok, basso kuvio hyvä, kitaroissa kyllä parannuksen varaa, mutta kokonaisuudessa ihan ok biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - I have to confess 27.06.2004

SpeaK(wanhat) - I have to confess
Kuulostaa joltain pelimusalta, voisi sopia johonki seikkailupeliin luolaan.... joo Bassokuvio on erittäin hyvä, mutta jotkut efektit ovat aika kliseiset.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manhattan Sun - Sunburn 30.08.2005

Manhattan Sun - Sunburn
Joo! biisi lähtee tosi mukavasti käyntii kun toi bassolinjakin on noin kova ja muuta! melodiat ovat kovat ja padit tuovat mukavasti syvyyttä biisiin. En nyt oikeen muuta sanottavaa keksi kun tossa ylempänä onkin jo kaikki mainittu! Kelpo biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JL Project - Light Of My Life [JDub1] (v0.8) 30.08.2005

JL Project - Light Of My Life [JDub1] (v0.8)
Joo. Soundit on tässä biisissä vähän hakusessa, mutta positiivista biisissä on melodiat, ne iskee ihan kivasti! Tuo yleisöhuuto toimii ihan ok tässä biisissä! Pieno varsinkin on biisissä erittäin hyvä! Soundit pitäisi vaan saada paremmaksi niin nousisi arvosana yhdellä. No lopputulos ratkaisee ja tässä biisissä se on hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Out from the Shadows ( Master ) 17.07.2004

Soulburn - Out from the Shadows ( Master )
on ihan hyviä melodioita, ehkä ois voinu olla sitä laulua, se ois sopinut aika hyvin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele alpha C - ClubStylers (version 1.0) 13.01.2005

alpha C - ClubStylers (version 1.0)
Tässä biisissä on sitä jotain, niin mun makuun, että! Tälläsii biisejä lisää nii hyvä tulee! Tuo melodia on tosi hyvä ja erikoinen, siitä niin paljon plussaa! täs biisissä vaan toimii kaikki!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Sidewalk 13.03.2005

Superverted - Sidewalk
heti alkuun voin sanoa, että musiikki on aika hyvä! laulajakin on ihan hyvä, mutta lauluu mielestäni vähän liian suomalaisesti, eli olisi mukavampi kuulla tältä bändiltä suomeksi laulettua musiikkia... mutta ihan ok biisi kuitenkin kokonaisuudessaan!