Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 105 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jacords - Index Drugs And Jazz 01.07.2011

Jacords - Index Drugs And Jazz
Tosi hienoa fiilistelyä aidossa hengessä. Melodicasta tulee tässä yhteydessä ihan ranskalainen. Fanitan kympillä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xaviaro - Rolling Tomatos 01.07.2011

Xaviaro - Rolling Tomatos
Erittäin hyvällä maulla ja viimeisen päälle laadulla toteutettua matskua. Rauhallista ja hallittua.. Tästä saa hyvät fiilikset.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Smith & Wesson - Garage 01.07.2011

Smith & Wesson - Garage
Kyllä nyt ei säästellä tulkinnassa tuon taivaallista. Tämä on Jazzia isolla J:llä! Basisti näyttää, mistä svengi lähtee. Äänimaailma toimii täysin uskottavasti ja naurattaa samalla, kun sitä miettii. ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1.0 Tappi - Ice cream 01.07.2011

1.0 Tappi - Ice cream
Kerrassaan loistavaa! Tästä on mahdoton olla tykkäämättä. Hyvin on swingit hallussa kavereilla. :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pieta Sintonen Quartet - Blue Wind 22.04.2011

Pieta Sintonen Quartet - Blue Wind
Sanottakoon tähän muiden kommenttien päälle, että mun mielestä laulu kuulostaa todella hyvältä! Jazzissa ideana ei olekaan aina, että laitetaan kaikki volyymi peliin. Laulaja myös emootiollaan toppuutella vähän muuta bändiä, että otetaanpas ihan iisisti nyt vaan.. : ) Mutta en nyt kritisoi ketään. Osaatte hommanne erittäin hyvin. Jos nyt jotain haluaisi nostaa esiin, niin laulu voisi olla enemmän pinnassa. Mutta saundit kuulostaa siltä, että olette äänittäneet koko bändillä kerralla sisään? Silloinhan laulua ei käytännössä saa pintaan. Kertaotosta kuitenkin plussaa sen verran, että kymppi tälle on helppo antaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Scordatura - Aava 22.04.2011

Scordatura - Aava
Oboessa on kyllä niin hieno saundi! Tosi saumattomasti saat kasvatettua tätä! Melodiasta tulee mieleen vähän jotain final fantasy tyylistä.. kukas se säveltäjä nyt olikaan nobuo uematsu tai jotain.. Joo, tuossa.. http://www.youtube.com...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sons Of Onions - Blues for Markku 15.10.2010

Sons Of Onions - Blues for Markku
Avaruudellista kakkua katettuna suoraan Saturnuksen renkailla. Pohjoisen kaamos on saanut shamanistisen otteen pitäen sisällään samaan aikaan urbaanin kapinahenkisyyden miltei rikollisen tunnelman. Ainoat miinukset tulevat paikoin turhankin selkeistä, vaikkakin ehkä tarkoituksellisen kulmikkaista vaikutteista hyvin tuntemiimme kyseisen tyylilajin uran uurtajiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Provinssi 20.06.2009

Fillari - Provinssi
Viatonta meininkiä. Toimii ihan jees. Enemmän kaipailen lyyrisyyttä lauluun. Vaan hyvin vedätte. Ehkäpä vielä pääsette stagelle..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flying in Electronica - My Child Is Growing 20.06.2009

Flying in Electronica - My Child Is Growing
Toimii ihan jees. Tästä tulee ok taustat acid jazz tyylisiin juttuihin. Muuten mulle tapahtumia liian vähän. Groovea tällainen kama vaatii. Midillä ei siihen pääse. Snadi noja siis.. Tai vaikka 16.osa shufflen tuntu.. Enivei, kannattaa lähteä tutkimusretkelle suoran biitin ja shufflen kartoittamattomille välimaastoille. Sieltä löytyy kokonainen maailma.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Time to Rock 20.06.2009

TOB - Time to Rock
Ehtaa vanhan ajan classic rockia! Tällainen kama tullee muotiin. Enpäs osaa muuta sanoa. hyvin vedätte.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Loss 20.06.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Loss
Hyvin toimii painostavat saundit. En kuuntele genreä ja mikserissä yksi biisi kymmenestä ei ole heviä, joten se hieman laskee ensivaikutelmaa. Hyvin kuitenkin soitatte.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Mystery of Life 09.03.2009

TOB - Mystery of Life
Hieno intro! Myöhäistuntejen klangi. Stemmat pelittää hienosti! Saundit kohdillaan. Todella uskottavan kuuloista bluesrokkia. Kertsin duurilopuke antaa kivan avonaisen fiiliksen. Hienoa sooloilua ja harppu vielä kruununa. Lopetus sulkee paketin intron kaltaiseen välitilaan. Hyvää jälkeä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 09.03.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Ammattimaisen kuuloista. Mukavan heleää vaihtoehtorokkia. Pidän laulajan flekmaattisesta, mutta ei maneerisesta tulkinnasta. Mahtava sufflennos!! Moniuloitteista, etevää.. Toteutuksesta vielä plussat päälle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 09.03.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Kovaa tykitystä. Dissonanssi toimii hyvin. Omaperäisen ja hyvällä tavalla suomalaisen kuuloista. Uskottavuus säilyy ja draivi pysyy hyvin yllä. Sooloilua olisi voinut olla enemmänkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 20.06.2009

Dismay - Trust in Vain
Hienot rummut! En kuuntele genreä, mutta täytyy antaa propsit hyvästä soitosta. Dynamiikkapuoli toimii myös hienosti. Akustinen välikohta toimii erittäin hyvin ja sulautuu kokonaisuuteen. Siitä vaan festareille!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Breaking the Form 20.06.2009

MAP - Breaking the Form
Mielenkiintoinen minimalistinen progesaundi. Hyvän kuuloiset laulut ja makeet stemmat. Bassot koristelee kivasti taustalla. Komppikitaran atakkityyli alkaa ehkää vähän kyllästyttää. Kannattaisi koklata esim. jotain simppeleitä arpeggiojuttuja taustalle, niin tulee vähän enemmän tapahtumia sovituksellisesti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train 18.08.2008

AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train
Jännä trippi tulee tästä! Tätä olisi hauska jorata jossa stroboluolassa. Hyviä jatkoja ja klubiesiintymisiä teille! Loppu menee aika industrialiksi.. :-P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Valse Triste 26.07.2008

Teemujazz - Valse Triste
Kaunista ja erittäin taidokasta meininkiä. Olet jo siellä, missä ei enää tarvi tehdä niin paljon, että kuulostaa hyvältä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 18.08.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Teillä vaan paranee matsku. Progeilua hyvällä maulla. Enklantilaisuus myös plussaa. Mielenkiintoisia osioita. Todella hämyksi menee lopussa, mutta hienosti toimii sekin!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 26.07.2008

TOB - Dance with a devil
Perusrokkia, joka toimii hyvin oluen kanssa. Todella lahjakasta sooloilua!!! Kyllä te tämän osaatte helkkarin hyvin. Ei kovin omaperäistä, mutta hyvin toimii silti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Aion 18.08.2008

Moukka - Aion
Valmiin kuuloista matskua. Raskasta ja meluisaa.. Pyrin itse tekemään herkkää ja tämä on ihan eri lähtökohdista tuotettua, joten en osaa tästä paljonkaan sanoa, mutta kuulostaa hyvin tehdyltä ja valmiilta levylle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 17.07.2008

Kalashnikov - Sherpa
Hienon kuuloista ja valmista matskua! Hauska mahtipontinen sample. Laulut on kivat! Onnea ep:n kanssa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surrealistic Space orchestral - Kenraalin Tyssendorffin vaaleanpunaisten elefanttien armeijja 09.12.2007

Surrealistic Space orchestral - Kenraalin Tyssendorffin vaaleanpunaisten elefanttien armeijja
Jep. Jotenkin näen nuo norsut ja Tyssendorrin pikkiriikkisinä ja humoristisina piipertäjinä. Kunnes jokin suunnitelmassa räjähtää käsistä pyyhkäisee tuulen lailla mielivaltaisasti kumoon tuota katrasta. Surrealismi on kyllä oikea sana kuvaamaan tätä. Tähän voisi sopia jonkinlainen animaatio, joka myös hieman valottaisi asiaa, koska tarinallisuuttahan tässä on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Ihmisen Laulu 11.12.2007

ranca - Ihmisen Laulu
Taidokkaasti tuotettua ja soitettua musiikkia. Ehyen kuuloista ja aika progesävytteistä uuden polven suomi-rockia. Hauskaa unisono-sooloilua. Ilmeisesti synalla soitettua sooloa olisi voinut kuunnella pitempäänkin. Toimii varmasti hyvin livenä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Court of Wolves - Fucking Fuck 22.11.2007

Court of Wolves - Fucking Fuck
Rasittavan kuuloista menoa. Kolisee ihan väärissä paikoissa meikäläisellä. Ehkäpä Fucking Fuck kuvastaa bändin ideologiaa. En saa tästä mitään.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - i watch 23.11.2007

Disco-Elvis - i watch
Pet Shop Boysin Suomi versio. Ok.. on tässä jotain omaperäisempää. Ihan mielenkiintoisia saundimaailmoja. Korkeampaa lauletut jutut toimivat paremmin. Laulu vois olla snadisti kovemmalla. Hyvää jälkeä olette tehneet kuitenkin. Stemmat voisivat tehdä ihmeitä tähän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Suru ansa 26.11.2007

Grazy Mama & Sidekixx - Suru ansa
Hieno kitarointi säväyttää heti alussa. Hardrock puolella jotenkin nostalginen saundi. Laulajalla hyvä ääni sekä puhtaassa että rock-laulannassa. Hallitsette hyvin kokonaisuuden. Miksaus myös erinomainen. Valmista kamaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard) 15.11.2007

Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard)
Örinä kuulostaa liikaa puheelta yhdistettynä suomienglantiin. Etenkin tuo 'shake your ass 'pits" kalskahtaa korvaan. Toisaalta Thrashin sanomaan kuulunee huonosti valitut sovinistiset puheet ja älyllinen itsetuho. Kai tälle sitten on markkinarako? Toteutus teillä on hallinnassa, eikä soitosta löydä moitteen sijaa. Rytminvaihdokset on myös hallittuja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell? 23.11.2007

Grazy Mama & Sidekixx - What the Hell?
Valmista matskua. Todella lujaa menoa ja hard rockia sieltä parhaasta päästä. Tähän on vaikea lisätä mitään. Eipä muuta, kun levyä ulos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Luigin karma 23.11.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Luigin karma
Aika punk sävytteistä rockia. Sanoista ei pysty ulkopuolinen hirveästi sanomaan. Meininkiä tässä on kyllä. Tilulilu soolo tähän sopisi. Tai joku muu atmosfäärikohta. Saundit on kohdillaan ja soitto toimii hyvin. Ei huono veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 23.11.2007

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Punkrokkia. Kova meininki. Hyvät saundit ja livemäinen kokonaissaundi. Hienoa lyyristä tulkintaa. Valmiilta kuulostaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 15.11.2007

Marccus - Liar
Joo, ihan kivan kuuloista. Stemmat toimii kivasti. Onhan tämä kuitenkin aika eloisaa ja vaihtelevaa musaa. Mutta kaikki pysyy kuitenkin rauhallisesti käsissä. Hieno soolo!! Kuulee, että on tainnut tulla muutama biisi ennen tätä tehtyä. Hyvä!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1/oo - For What It's Worth 26.11.2007

1/oo - For What It's Worth
Tässä on ehtaa Industrialia. Mielenkiintoista saundimaailmaa ja varsin pelottavaa. Kokonaisuus toimii hyvin ja vyöryy eteenpäin omalla aivoja huuhtovalla vaikutuksellaan. Hallitset hyvin äänen. Lievä epävire syntsassa toimii myös hienosti. Ehkäpä hivenen liikaa pituutta keskivaiheilla. Hyvä lopetus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjolan Valkeus - Nousukausi 26.11.2007

Pohjolan Valkeus - Nousukausi
No on melko hc-meininki. Soitot menee hyvin ja ne on myös hyvin miksattu. Laulatteko kukin vuorollanne, vai onko laulu otettu sisään hyvin pienissä pätkissä? Jotenkin se ontuu rytmillisesti etenkin loppupuolella. Sitä voisi myös laittaa enemmän pintaan, koska sanat taitavat näytellä tässä kuitenkin pääosaa. Ei kuitenkaan huonokaan veto.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anomus tuulelle - Lakaiset ne pois 18.10.2007

Anomus tuulelle - Lakaiset ne pois
Hyviä nyansseja! Psykedelia tunkee vahvasti mukaan. Paljas joikukohta toimii hyvin. Aidot kamat ja bändi tekisivät tästä todella kovan live-esityksen. Ehkä pyritkin siihen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 23.11.2007

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Teillä on hyvät rokkisaundit. Sopivan repivää, mutta pysyy kuitenkin hyvin koossa. Laulaja osaa hommansa. Unisonot bridgessä toimii hyvin. Rehellistä Rockia. Soolo puuttuu. Muuten täyttää kaikki kriteerit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - 9 to 5 Murderer 23.11.2007

Art Alta - 9 to 5 Murderer
Hauska miltei svengaava rytmi. Laulusta tulee 22 pistepirkko mieleen. Säkeistön brittiaksentti laulussa toimii hyvin. Mukavaa tunnelmaa. Onko siis kyseessä murhaaja vai? En oikein saa kiinni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anomus tuulelle - Ehkä huomenna 18.10.2007

Anomus tuulelle - Ehkä huomenna
Mielenkiintoista ja tosi omaperäistä juttua tulee sulta. Hyviä rytmillisiä juttuja. Vaikka on tosi progressiivista, annat silti hyvin tilaa väliin ja rauhoitat menoa. Ja sulla on hyvä kielikuva. Pidän sun lyyrisestä ajatuksen juoksusta. Marginaalimusaa, mutta eikö kaikki täällä peräpohjolassa ole? ...vaan anna mennä. Sulla on hyvä suunta. Bändillä nämä jutut vasta heräisivät henkiin. Livejutut rulaa... Siitä 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dub Riders - BizzNizz Dub 01.12.2007

Dub Riders - BizzNizz Dub
Hienon kuulosta ja taidolla väsättyä dubia. Menee jalan alle. Ribidibiduu..!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roomful of Emptiness - Evening Falls (ambient remix) 12.11.2007

Roomful of Emptiness - Evening Falls (ambient remix)
Joo, kyllä täytyy yhtyä kehuihin. Oletko siis itse soittanut kaikki soittimet? Menee sanattomaksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Perälä - Wilma2 12.11.2007

Mika Perälä - Wilma2
Absoluuttinen nollapiste tulee vahvasti mieleen. Tosiaan, niinkuin edellä on mainittu, tämä toimii hyvin teemallisena siltana kohti jotain. Kokopitkälle, eikä singlelle. Hauskaa eikä kovinkaan kikkailevaa progea. Mutta ehtaa progea kumminkin. Roni kyllä taitaa instrumenttinsa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 23.11.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Tässä on genreuskollista ja hyvin tuotettua matskua. Kuulostaa ihan valmiilta mun korvaan. Tätä voisi kuunnella radiosta. Ei ehkä kovin omaperäistä, mutta muuten varsin laadukasta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Crazy Sliding On The Ice 09.03.2009

Dreamcase - Crazy Sliding On The Ice
Hämy saundimaailma. :) Mukavaa, kun on annettu aikaa päästä tunnelmaan. Metkaa tunnelmointia slaidilla. Tausta ei tietysti ole pääosissa tässä, mutta se alkaa kyllä jomottaa loppuvaiheilla. Leadpanoroinnit toimii hyvin. Saundit sulla on muutenkin mielenkiintoiset.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 15.11.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Meters-basso yhdistettyä elektro-dissonanssiin...? Hyppy sieltä punk-tähtiin ja punktrippihäihin... Duo-soolo on aika hauska idea. Todella hämymatskua. Mutta varsin kuunneltavaa sellaista. Yritän jotenkin kiteyttää tätä, mutta en onnistu siinä. Hauskaa musaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - I thought you were the one (but then I got bored) 23.11.2007

Snakepath - I thought you were the one (but then I got bored)
Hämy intro. Erikoista musaa. Kyllähän tätä vois vaikka jorata. Proge mario brossit antaa ihme säväreitä. En oikein saa kiinni genrestä. Irtonaisia rytmin vaihdoksia on niin paljon, että on vaikea saada tämä soimaan yhtenä kokonaisuutena. Vähän kuin kuuntelisi näytettä, jossa on paloja kaikista biiseistä. Ehkä olen vanha-aikainen, mutta en nyt oikein saa kiinni tästä. Hyvin miksattu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2001-2008, Tutkimus - Kaikki vaan näyttää siltä 30.06.2009

2001-2008, Tutkimus - Kaikki vaan näyttää siltä
Kovaa oli meininki jo tuolloin!! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Roots - Django II 13.05.2008

Fatfinger Roots - Django II
Ei kyllä Djangolta kuulosta ollenkaan, mutta Chet Atkinsilta sitäkin enemmän. Sillä on noita peukaloplektra-juttuja. Kantrimeininkiä siis, eikä swingiä. Tosi hyvin vedät kyllä ja tätä kuuntelisi mieluusti enemmänkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Perälä - Alku 12.11.2007

Mika Perälä - Alku
Sussa on sellaista vilpittömyyttä, mikä pääsee tässä biisissä aivan ihanasti esille. 'Puhdas' huilu on oiva valinta tähän. Lisää tällaista herkkää matskua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kalevan joulu 09.12.2007

DuO KäSäMä - Kalevan joulu
Ehtaa Joululauluhenkeä. Pessimististä meininkiä sanoituksissa. Ihan jees kipale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 15.11.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Hyvää kitarointia! Laulu on myös hyvin vedettyä. Yhteiskunnallisen vihan julistamiseen tällainen käy hyvin. Hyvin on toteutettua matskua. Sen sijaan kunnon säästelemätön ja todella nopea tilulilu-soolo tästä puuttuu. Siinä purkautuisi hyvin niskan jännitys ja saisi riehua estotta/ antaa patoutuneille emootioilleen vapaus. En ole tämän genren kuuntelija, mutta ei tämä silti huonolta kuulosta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 15.11.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Tykkään kirkkaasta lauluäänestä. Pelkkä akustinen kitara toimii hyvin introssa. Hauskat bassot. Sanat on aika hurjia. Huumeiset synat. Paljon tapahtumia, mutta selkeästi artikuloitua ja hyvin tauotettua. Valmista matskua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 26.07.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Hyvin toteutettua matskua! Kansanmusiikillista vivahdetta. Vähän lyyristä soljuvuutta kaipaisin etenkin laulujen rytmipuolella. Menee niin kulmikkaasti tititaa-tyylillä. En kuitenkaan ole genren asiantuntija enkä tarkoita herjata. Hyvin te vedätte ja valmiilta kuulostatte.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama 15.11.2007

Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama
Positiivinen sävyhän tästä tulee, vaikka ilmeisesti yhteiskuntakritiikkiä pitääkin sisällään. Sanat pyörii jotenkin kummasti myyttisyyden ja postmodernismin välimailla. Rockia tässä kyllä piisaa. On hyvin toteutettua tavaraa, enkä osaa siihen sanoa mitään. Ei vaan mua oikein liikuta tämmöinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bastusection - Maidolla, ei sokeria 21.09.2006

Bastusection - Maidolla, ei sokeria
Kivaa herkkää ja todella hyvin soitettua matskua!! Tunnelma tuo mieleen Bill Evansin, vaikka soitannollisesti omanlaista musaa onkin. Bassosaundi on jotenkin hilpeä, mikä ei haittaa. Todella vankasti jazz-orientoitunutta musaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2001-2008, Tutkimus - Joulupukki 30.06.2009

2001-2008, Tutkimus - Joulupukki
Noh noh.. Kinkun hajuista meininkiä! Tästä ei voi olla tykkäämättä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dub Riders - Sunny side dub 01.12.2007

Dub Riders - Sunny side dub
Hyviä saundimaailmoja. Elektrous on läsnä niin luontevana, että kokonaisuus jopa livemäinen. Ehkä tosiaan voisi variaatiota olla hivenen lisää. Mutta hienoa jälkeä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Glow - Happy 22.11.2007

Glow - Happy
Rehellistä ja hyvin tehtyä musiikkia. Hyviä lyyrisiä osuuksia. Fiilistä riittää. Tykkään miksauksesta juuri siksi, ettei se ole liian kliininen. Kuulostaa livemäiseltä. Ei ehkä kosketa kaikkein syvimmältä, mutta nehän ovat vain makuasioita. Kivaa tätä on silti kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pieta Sintonen Quartet - Seireenilaulu_ 05.07.2007

Pieta Sintonen Quartet - Seireenilaulu_
Täytyy vielä sanoa tuosta, että tämä suomalainen laulanta osuu muhun jotenkin enemmän. Ehkä siinä on sielukkuutta enemmän, halusimme tai emme. En minä sitä, etteikö englantia olisi kiva laulaa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pieta Sintonen Quartet - Seireenilaulu_ 05.07.2007

Pieta Sintonen Quartet - Seireenilaulu_
Ihanaa tunnelmointia. Kerkko saisi ottaa oppia teistä. ;) Jos teette levyn, pistäkääs viestiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele simeon - There Is My Woman 12.02.2006

simeon - There Is My Woman
Hyvää fiilistä. Jää ehkä hieman paikoilleen, mutta toimii hyvin enivei.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele simeon - The Gauntlet 12.02.2006

simeon - The Gauntlet
Tässä hyvä kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele simeon - Klassic rock-techno 12.02.2006

simeon - Klassic rock-techno
Toimii ok.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele simeon - Something from the 80's 12.02.2006

simeon - Something from the 80's
Hauska pitchin vedätys. Taustat stimuloi aika jännästi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words 18.08.2008

Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words
Hienon kuuloista matskua!! Jäin erityisesti kaipailemaan irtonaisia modaalisia ryöppyjä trumpetistilta. Enemmän Miles Davisia kehiin, koska tausta toimii niin hyvin, ettei ole mitään hävittävää. Ymmärrän toki minimalistisuutta, mutta puhaltimet vaan saundaa nii-in hyvälle, että niitä enemmän ja sitä rataa....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Perälä - Ihmisen äiti 12.11.2007

Mika Perälä - Ihmisen äiti
Mulla on jääny tämä kuuntelematta jostain syystä. Tässä on jotain todella intiimiä ja aika vaikeaa tunnetta. Ehkä jonkinlaista olemisen syndroomaa. Tulee vähän mieleen 'Luoja'n (mikseristä) henkevät äänimaailmat. Nyanssit toimii myös hienosti. Sulla on tyylitajua. ..ja taitoa! On tullut jaettua kymppiä, mutta tälle antaisin 11, jos voisin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Birger Lindström - Just a closer walk with thee BL1 12.10.2006

Birger Lindström - Just a closer walk with thee BL1
Miten teillä kestää pää soittaa rumpukoneen (ei svengaa) kanssa? Muu krubb 9 rummut 2, joten
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Perälä - Kuuntelen 18.06.2005

Mika Perälä - Kuuntelen
Kerrassaan hieno meininki!! Tämmöistä lisää. Ilmoittele, jos keikkailet jossain!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 02.06.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Toimii hyvin. Monipuolista menoa, vaikka onkin perusrokkia. Pommikohta on hauska. Valmista kamaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään 03.06.2005

Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään
Hyvin rakennettua kamaa. Toimii hyvin, eipä keksi juuri sanottavaa. Jatkakaa samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kosminen - Juoksu Hiekkaan osa 1 a) En, b) Sisällä 22.11.2007

Kosminen - Juoksu Hiekkaan osa 1 a) En, b) Sisällä
Upeita äänimaailmoja, missä liikut. Koskettimet on hienosti pinnassa. Poraa suoraan pään sisälle. Emootio on todella pääesiintyjänä musiikissasi. Sulla on joku hiljainen voima, jolla nivot näitä kerroksia toisiinsa. Hienoa työtä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saffron - Saturated Love 23.11.2007

Saffron - Saturated Love
Juustoinen on hyvä sana kuvaamaan tätä. Tulee hieman Daft Punk mieleen. Tässä on jotain samalla tavalla diskoa. Komppikitara sopii kivasti taustalle. Synasaundi on sopivalla tavalla ärsyttävä ja kieltämättä todella kasari. Musiikkityylinä tämä ei kuitenkaan ole kasaria. Ei silloin osattu hyödyntää noita saundeja. Niitä pidettiin itse tarkoituksena. Jos niitä sen sijaan käyttää mausteena, niinkuin olet tehnyt. Silloin ne voivat vaikka toimia. Tämä kuulostaa hienolta kokonaisuudelta. Harmi ettei tätä jatkettu tämän pitemmälle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele They said: "Boris!" - Half a Man 03.06.2005

They said:
Todella hallitseva heti alusta. Laulu saisi olla isommalla, ei kuule juuri mitään. Hyvä hitaasti kehkeytyvä poljenta. Loppupuolella kiva kierto uruilla. Tunnelma myös pitää hyvin otteessaan. Laulua vaan rohkeasti kuuluville, vaikka hiljaa laulaisikin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ticket - Discoteque Of Fools 02.06.2005

The Ticket - Discoteque Of Fools
Hauska (vahvah?) kitara säkeistössä. Syna tekee hyvän harmoniantunteen. Panorointikikka ihan hauska, mutta ylikorostuu kuulokkeissani. Toiminee livenä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Stoned 03.06.2005

Incendium - Stoned
Hyvin hiottua meininkiä. Valmista kamaa. Ei ominta juttuani, mutta toimii hyvin. Hyvät laulut. Sooloa jäin kaipaamaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Perälä - Haaksirikko 02.06.2005

Mika Perälä - Haaksirikko
Musiikkisi koskettaa syvältä ja tuo esille aitoa kauneutta, jota maailmasta saa hakea. Purat tunteitasi vilpittömästi, etkä sorru katkeruuteen. Juuri sen takia voin aistia sydämellä palon, jota kuvaat.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Perälä - Meren huomaan 02.06.2005

Mika Perälä - Meren huomaan
Ihanan vilpitöntä musiikkia. Jouset toimivat hyvin. Pidän juuri tällaisesta musiikista. Vielä hieman varmuutta ja hyvä tulee!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Flows like a river 03.06.2005

Argon - Flows like a river
Laulua saisi olla isommalla. Melodia toimii. Ehkä vähän liikaa puuroa. Hiukan lisää artikulaatiota kohtien välille, ettei huku. Kertosäkeeseen toimisi pitkä ääni (esim. syna). Olen ehkä hieman ankara, mutta metallibändejä on niin paljon, että teidän täytyy olla "tosi ammattilaisia", jos meinaatte erottua joukosta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Among Others - Empty shell 03.06.2005

Among Others - Empty shell
Suomienglanti toimii tällä kertaa hienosti. Aitoa ballad henkeä. Hyvä fiilis kaiken kaikkiaan. Vielä hieman dynamiikkaa lisää ja tässä on hitti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 06.05.2005

.erAze. - Line Of Sight
Vähän turhan rankkaa mun makuun. Saundit ja taimingit kuulostaisivat kuitenkin olevan kohdillaan. Että kyllä se siitä. Jabadabaduu..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Karjala 02.06.2005

Division 19 - Karjala
En ole war metallin diggari, mutta saan silti säväreitä ko. biisistä. Hyvin toteutettua meininkiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Forecast - Electric Circus 03.06.2005

Trance Forecast - Electric Circus
Voin kuvitella joraavani tätä trancepippaloissa. Hyviä saundimaailmoja ja varsinkin kuulokkeissa hyvin oikeuksiinsa pääsevät panoroinnit. Tasapainoinen kokonaisuus. Hieman ehkä jäin kaipaamaan etenevyyttä ja teeman asteittaista muuntumista seuraavaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Under The Dying Moon 02.06.2005

Sigil - Under The Dying Moon
Aika perusjuttua, mutta hyvin toteutettuna.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ToxicStudio - In ReD 02.06.2005

ToxicStudio - In ReD
Hienoa laulantaa! Britney Spears genre ei ole omani, mutta väännätte hyvin. Nyt vaan demoa levy-yhtiöön ja kyllä lähtee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NITROKISS - HEAD AGAINST THE CURB 06.05.2005

NITROKISS - HEAD AGAINST THE CURB
Hauska rytmi. Aika peruskamaa, mutta hyvin tuotettu. Täällä tuntuu olevan todella paljon hyvin tuotettuja tekeleitä, mikä tekee menestymisestä entistä vaikeampaa, joten omaperäisyyttä olisi hyvä saada lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapula rattaissa - Täältä tulee sana 03.06.2005

Kapula rattaissa - Täältä tulee sana
Rage meininkiä. Toiminee hyvin livenä. Ehkä hiven dynamiikkaa vielä spiikkeihin, niin päästä kokonaan "raptori"-fiiliksestä. Saundit toimii ja muutenki ihan jees!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Grandeur 06.05.2005

DARKER GROUNDS - Grandeur
Hyvän kuuloisia melodiakulkuja, vaikka ei olekaan oma genreni. En ole pätevä kommentoimaan meininkiänne, koska en siitä mitään tiedä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luoja - Espanja 02.06.2005

Luoja - Espanja
Loistava idea yhdistää runous progerockkiin. Hyvän kuuloisia melodioita ja meininki pysyy ilmavana nopeista tahtimuutoksista huolimatta. Saundit hyvin kohdillaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saffron - A Goodbye 05.07.2007

Saffron - A Goodbye
Joo.. on herkkää matskua. Sulla on hyvin genre hallussa. Akustista, modaalista sooloa jäin kaipaamaan. Se olisi piste i:n päälle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Terroria 02.06.2005

Riku Rotten Project - Terroria
Omaperäistä Punkrokkia. Spiikkilaulut toimivat hyvin aidossa rentoudessaan. Teillä on oikeasti asennetta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 02.06.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Hyvä tempon nosto. Vahvaa Suomirokkia. En ole katkeruuden kannattaja, mutta kaippa "tiedätte" mistä puhutte. Kuuluu asiaan?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Jäätää 03.06.2005

FOTO - Jäätää
Hienot bassot saisivat tulla enemmän esille. Hienoja melodioita. Genreajattelu alkaa kärsiä inflaatiota, mutta se ei ole kenenkään vika. Bändimusiikki on kehittynyt niin, että luonnehdinta alkaa olla enemmän taidekriitikoiden heiniä. Hienoa työtä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 02.06.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Todellista heviä. Nykyajan metallistejen tulisi ottaa mallia tästä. Omaperäistä ja inspiroivaa meininkiä, jota vanhana Maiden diggarina on helppo tunnustaa. Kuulostatte kuitenkin omalta itseltänne mistä lisäpropsit.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bilharzia - Andy Song 02.06.2005

Bilharzia - Andy Song
Todella ärsyttävää. Hyvä kuitenkin, että joku on ottanut tämän haaran kontollensa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Imitaatio - Tarjan itsenäisyyspäivän puhe 12.10.2006

Imitaatio - Tarjan itsenäisyyspäivän puhe
Joo.. tää on pirun hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bilharzia - Koneparonin Aamiainen 02.06.2005

Bilharzia - Koneparonin Aamiainen
Scifi meininki.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bilharzia - Briljant Fuuga 02.06.2005

Bilharzia - Briljant Fuuga
Aa Ee Oo Uu frfrfrf jne.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bilharzia - Vobotomia-tunti Numero 0 02.06.2005

Bilharzia - Vobotomia-tunti Numero 0
AAARGH!! Saan masokistista nautintoa biiseistäsi. Mitenpäin näitä kuuluu arvostella?
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Meccala - Dormicum 15.11.2007

Meccala - Dormicum
Hämy, mutta hyvä intro. Tätä jorais jo hyvinkin. Mielenkiintoista saundimaailmaa. Ehtaa Goa-fiilistelyä varsin trippimäisissä mielentiloissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Imitaatio - Muskapt Jyns 12.10.2006

Imitaatio - Muskapt Jyns
Kuulostaa pelottavalta! Ne todella aivopesee teitä siellä armeijassa. En kritisoi sua tästä, mutta sairasta on tuo meininki. Onneksi valitsin toisin. -Sivari

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 06.05.2005

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
Hauskaa eteeristä meininkiä. Tulee hieman mieleen Kingston Wall... ehkäpä delaysta johtuen. Taitaa olla tremoloa kitarassa. Ehkä jää hivenen polkemaan paikalleen. Kitara voisi enemmän poiketa totutusta ja lähteä tekemään pitkiä temaattisia osioita tyyliin Petri Walli.

Sivu: 1 2