Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 71 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mike (Vanhat) - Maailman laidalla 24.01.2011

Mike (Vanhat) - Maailman laidalla
Me emme varasta biittejämme youtubesta, jepe hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tine - Rakkaalle 17.12.2010

Tine - Rakkaalle
Voi vittu miten jäi noi miksit räkäsiks... nyt vasta tajusin :D Muuten kuten sanoin, loistava biisi, parasta mitä siulta olen kuullu :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Sataa kaatamalla 04.04.2010

Mc Mane - Sataa kaatamalla
Perkele! Erinomainen biisi! Aihe on tavallaan uus, ja riimit toimii tosi hyvin! Flow on sulla aina miun mielestä ollu hyvä ja ennenkaikkee omalaatunen! Ja niiku joku sano et klisee aihe, en oo ennen kyl kuullu tällästä biisiä, missä ois paneuduttu asiaan näni mielenkiintosesta näkökulmasta. biitti on hyvä, sopivan melodinen mutta jättää räpeille tilaa hyvin. Kertsi toimii todella hyvin. Ja noista säätiedotus-klipeistä kans, noi sopii todella hyvin kans. Eipä mulla oikeen muuta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Huuda Mun Nimee 08.03.2010

Sarkastinen - Huuda Mun Nimee
Biitti on kova. Lyriikkapuoli erinomainen! Flowsta ei sulle oo koskaan ollu napistavaa, sulla on tollanen rento mut kova flow, se iskee. Miksaukset ja laatu muuten jees mut verseissä vähä liikaa reverbiä. Biisikokonaisuutena mainio, ainoo mikä jäi rassaa oli toi reverbi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bob B - Lotto 22.02.2010

Bob B - Lotto
Hyvä kipale, aihetta/sanaa löytyy niinsanotusti. Flowssa vielä vähän epäkohtia mutta eipä kukaan seppä syntessään ole! Äänenkäyttökin vähän vielä hakee, pidätät vielä vähän. Mutta ehdottomasti parempaa lyyrisesti kun keskivertomikseripaska. Miksauksessa oli eniten vikaa, häiritsi. Suttuseks ja hiljaseks jää. Uudelleen miksaus ja ysi tippuu!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Br. - Tää On Se Mesta 15.02.2010

Br. - Tää On Se Mesta
Tätähän yritin itse vähän hakea. Nää untuvikot kun ei suostu näkemään nyt seinää tiililtä. Mut eihän se miun häviö oo:D Miten vaan, sama mulle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Br. - Tää On Se Mesta 15.02.2010

Br. - Tää On Se Mesta
Venum- , Eikös kommentoinnissa ole kyse mielipiteistä? Ja tästä tuskin halutaan tehä mitään mtv3n chattia, joten mielipiteet mielipitenä, sanoin mielipiteeni ja sulla siihe ei pitäs olla mitään vittuiltavaa? Jollei sulla joku uhma-iän tapanen oo menossa. Ja miusta vähän tuntuu että 15v ei paljoa vielä mitsuista ja viivoista tiiä, vaikka asuukin kontulassa. Eli ennen ku tuut minua neuvoo, otappa pää pois perseestäs. Kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Br. - Tää On Se Mesta 15.02.2010

Br. - Tää On Se Mesta
Joo, tuota. Biisi tekniikaltaan pirullisen hyvä, flowssa eikä tekniikassa ylipäätään mitään moitetta. Biitti vähän ykstoikkonen mutta äänimaailmaltaan hyvä, tykkään. Aihe on vähä puhkikulutettu jo vuosien mittaan, ja muutenki pikkusen ärsyttää ku pikkulapset puhuu bentsoista ynnämuista mistä eivät todellisuudessa tiedä mitään. Isoilta pojilta kuulee juttuja ja sit luulee tietäväsä jotain, no never mind. Laadultaan ei toimi, miksaukset ei ole mieleen ollenkaan, Paskoilla kajareilla ku kuuntelis ehkä sit. Mut kunnon monitoreilla oikein korvia särkee tuo mieletön limitointi ja kompura. Monotonisuutta havaittavissa kuten muissakin biiseissä eikä kertsi erotu juuri ollenkaan. Ois voinu ehkä kokeilla jotain reverbejä tms? Mutta, kokonaisuudessaan jää aika vaisuks tosta järettömästä kompuroinnista huolimatta. Tasapaksua, vähä laimeen olosta lyriikalta. Mutta, tästäpä se tie on ylöspäin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Rakkaat vanhemmat 13.02.2010

Mc Mane (Vanhat) - Rakkaat vanhemmat
Tää on kanssa mainio biisi, en edes oo laskenu monesko kuuntelukerta. Koskettava tääkin, tähänki pystyn samaistuu todella paljon, ja sehän siun biiseissä pirun hyvä juttu onkin miusta. Tästäkään ei ole mitään huonoa sanottavaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Nuku rauhassa isä 13.02.2010

Mc Mane (Vanhat) - Nuku rauhassa isä
En muista olenko kommentoinu tätä koskaan, jos en nyt on sen aika. Kuuntelin tätä tässä aamulla/yöllä noin kymmenen kertaa putkeen. Voin samaistua melkolailla, en ala nyt siitä avautuun. Otan osaa, en edes halua tätä biisinä kommentoida, koska ei tätä vaan voi kommentoida pelkkänä biisinä, tää on paljon enemmän. Todella koskettava biisi. En vaan osaa sanoo oikeen muuta tästä. Mitään kritisoitavaa ei todellakaan ole.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Viiltäjä Jack 16.01.2010

Mc Mane (Vanhat) - Viiltäjä Jack
Biitti on mainio, tykkään. Tempo sopii hyvin, tarpeeks hidas ja flows toimii einomaisesti. Parissa kohtaa tuli vähä kiirettä mut se ei olennaisesti haittaa. Lyriikoissa ois voinu olla enemmän manemaisuutta, jotakin mukavia kikkoja löyty mutta enemmän ois voinu toivoa. Miksauksessa ois voinu käyttää rajumpia reverbejä ja jotain metalizer/phaser efektejä ehkä. Kokokainsuutena hyvä kipale, haettu sellasta tummaa/pimeetä fiilistä, ja onnistuttu siinä. Kyllä tää kuuntelulistaan pääsee ehdottomasti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mc Mane & Marica - Hävitys 08.01.2010

Mc Mane - Mc Mane & Marica - Hävitys
Mahtava biisi! Spottasin tän aika sattumalta, tästä tykkään, paljon! Menee edottomasti top kymppiin, heittämällä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Kadotusta mielenkiintoon 05.01.2010

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Kadotusta mielenkiintoon
Meikä tykkää, Flow, biitti, lyriikat ja kaikki just sitä mitä mie haen! Nyt on pakko pamauttaa kymppiä! Nyt on niiku ensimmäinen biisi mikä kolahti ja kovaa! MoreMoreMore!

Kommentti kappaleesta Kuuntele AnakinSkyWalker - God vs al 14.11.2009

AnakinSkyWalker - God vs al
Kylläpä on muuten pommi! Olisin halukas varaamaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sola - Parasiitti 12.04.2009

Sola - Parasiitti
Noniin, nytkun ajatuksen kanssa kuunteli koko biisin niin täähän on hemmetin hieno biisi! Lyriikoissa on semmosia perus jabekikkoja jotka kestää kuuntelua monen monta kertaa. kuuntelin itseasiassa tän varmaankin 7-8 kertaa. kertsistä tykkäsin, niinkuin sanoin jo äänittäessä. Lyriikka ja flow sulla on aina toiminu mainiosti. Kuten sie halusitki että joku samaistuu, mie samaistuin :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Basso Improvisaatiloita - Basso impro#1 22.03.2009

Basso Improvisaatiloita - Basso impro#1
aijai ku on pikkusen ehkä reverbiä liikaa. muuten kuulostaa pirun hyvälle mutta tuo basson reverbi ja rummut riitelee ku vanha aviopari jolta ei seksi suju!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Kauniisti 09.01.2009

Katya - Kauniisti
Biitti on kivan rauhallinen, Laulut alkaa ja kulkee hyvin. Sanotuksessa aihe mukava, Sovitus siis hyvä, Sanoitus myös. Kertosäe hyvä, tykkään. Miksauksessa olisin vähän toivonut kirkkautta lisää. Ei muuta Lisättävää kun että:Kertakaikkisen hyvä biusa. Tykkään. Sanoituksissa oli sitä jotain, Jättää vähän miettimään, Mutta avautuu kuitenkin hiljalleen jutut. tiedä sit oonko hidas tsjp. Mutta, kyllä ihan kympin arvonen suoritus!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talonpoika Lalli - Sopiva Sävel 08.05.2008

Talonpoika Lalli - Sopiva Sävel
tää on, tää on. omalaatunen, erottuva kaiken kaikkiaan, helvetin hienosti vejetty lapin murteella. mutta sä sen osaat erinomaisesti. se tekee tästä biisistä erottuvan. ja tää fiilis. flowsta,biitistä,sanoituksista.mistään ei oo pahaa sanottavaaa. tää vaan toimii, tää on sellanen mielenräjäyttäjä. menee kuunteluun todellakin! tämmöstä lisää ja paljon!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - Astral Burden 2008 20.05.2008

Crimson Dawn - Astral Burden 2008
Vittu, rautaa tää on! Miksaus ja masterointi onnistunut hyvin ja laatu on hyvää. riffit oli hyvät ja saundi oli tosiaan omaperäinen. rummut kanssa mainiot, saundissa ei valittamista.laulut toimii ja sanoituksetkin mainiot. rakenteeltaan hyvä biisi, vaihteleva. tykkään. eli RAUTAAAAAA!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taktiikka - Tähän päivään ft.Sielunsärkijä 16.04.2008

Taktiikka - Tähän päivään ft.Sielunsärkijä
flow oli ihan kummallinen, tökki hirveesti. laatu liian kompressoitu. riimit oli ihan ok,mutta turhan helpot/ yksinkertaiset. ei napannu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - MastaC&Katya - Pannaanko 08.04.2008

Katya - MastaC&Katya - Pannaanko
hehe, mahtavaa katya. tarpeeks seksististä. kaikki toimii, sanotus, ja tausta. mastac, riimit toimii. flow toimii.laatu on hyvä ja miksaus toimii. kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Agnostikko - Sence - Pieni Poika 20.04.2008

Agnostikko - Sence - Pieni Poika
biitti on tuttu ennestään ja hyväksi todettu. lainit olis voinu olla pidemmät välillä, olis tullu vähä nopeempi flow. äänenkäyttö viel hakee. äänenlaatu ja miksaus vähän huonot. mutta, eipä siinä . keep going good work!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ViestinKantaja - VK & BL ft. Verneri -Valmiina 08.05.2008

ViestinKantaja - VK & BL ft. Verneri -Valmiina
biitissä ei valittamista. räpit toimii mukavasti mukava iskulinjafiilis.flow hyvä. tää verneri olis voinu heittää kokonaan suomeks, lausuminen ei parasta. mutta flow ja räpit hänelläkin hyvät. kertsi hyvä. kokonaisuudessaan hyvä biisi, ei mikään tajunnanräjäyttäjä mutta hyvä biisi.miksauksessa ja laadussa ei valittamista.hyvin toteutettu. kokonaisuudessaan mukava kipale. kyllähän tää menee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sola - Enää koskaan 12.02.2008

Sola - Enää koskaan
tää on kova, onhan se todettu jo aijemmin. tää on kova, niinkuin muutkin biisis. sä vaan osaat. homo, opeta mullekkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Ronnie - Suoraa Tietä, Mukavaa Matkaa 02.02.2008

MIELOIN - Ronnie - Suoraa Tietä, Mukavaa Matkaa
samaa biittii käytät ku mä, hyvä biitti on kyll. jotenki vaikee arvioida mut, hyvä biisi, kaikki toimii
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shitty ShitBeats - First sample 21.02.2008

Shitty ShitBeats - First sample
tuota. toi heti alusta lähtevä melodia vähä pilas. mut muuten . vittu tää on hyvä. kaikki vaan toimii, vähä efektei peliin niin kymppi tippuu
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Prinsessani 20.02.2008

Mc Mane (Vanhat) - Prinsessani
biitti on yks kauneimpia mitä olen kuullut. riimit on ihan ok, vähä olis artikulaatioon toivonu pieniä kikkoja. flow on hyvä, olis ollut parempi jos olis ollu sanan pidemmät lainit. kertsi on hyvä. kokonaisuudessaan hyvä biisi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Come To Me 26.01.2008

Pigswill - Come To Me
kitarasta tykkäsin paljo, tosin komppi olis saanu olla vähäsen nopeempi. mun mielestä. laulu oli hyvä. rohkeempi äänenkäyttö olis plussaa ollu kyl.kokonaisuudessaan toimivaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DonKylymä - Mä pidän Metelii 04.01.2008

DonKylymä - Mä pidän Metelii
hyvä biisi, tirehtöörit huomio! flow ja riimit toimii. biitti ok.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Stars Above Us 16.12.2007

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Stars Above Us
ei piru vie, hyvä biitti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antiprobeats - Poissa 13.11.2007

Antiprobeats - Poissa
jees, ihan ok kamaa, yhdyn edelliseen aika pitkälti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele naigabeats - Kuukerin Nelli 01.11.2007

naigabeats - Kuukerin Nelli
tutun kuulonen sample , toimiva biitti muuten mutta rummut ei mu mielest oikein sopinu tähä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xaphan Beats - Culmination 01.11.2007

Xaphan Beats - Culmination
tääki oli hyvä mut täst puuttu se rähäjdysmäisyys tavallaan, kyl tää nyt nous mikserin biititenkijöiden parhaimmistoon. diggaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8-Tahti - En Kuule Sua Feat. Aagee & Dee 23.12.2007

8-Tahti - En Kuule Sua Feat. Aagee & Dee
tykkäsin paljon, biitti on hyvä. ja flow ja riimit toimii kaikilla. kertsi oli mahtava. lisää tätä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Muistan sut 08.04.2008

Katya - Muistan sut
biitti on hyvä. sanoitus ja sovitus toimii erinomaisesti. äänes on erinomainen, ja sä todellakin osaat laulaa. ja se että ikinä en ole hirveesti rnb musast digannu. mutta tää teki muutoksen. tää on erinomainen! miksaus on hyvä ja laatu on hyvä. kyllä tästäkin kymppi tippuu
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Painajainen - Passaa Ne 20.02.2008

Painajainen - Passaa Ne
vittu tää on kove biis! asia läppää asia riimii, ja flow on helvetin kova! tää on mahti biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Äijäs Bändi - Hei kusipäät f.Mini 03.12.2007

Äijäs Bändi - Hei kusipäät f.Mini
tää kolahti, iskuu iskun perää. toi mini on mulle ihan uus jätkä. hyvin vetää! PARASTA MATSKUU !! tätä lisää
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8-Tahti - Kasi & Dee - Opetus Pt.2 23.12.2007

8-Tahti - Kasi & Dee - Opetus Pt.2
biitti ehkä liian kovalla, muuten hyvä träkki joka osuudeltaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AaJii Biitit Alennusmyynnissä (15€/kpl) - Ilman Paineita -Vapaa- 05.03.2008

AaJii Biitit Alennusmyynnissä (15€/kpl) - Ilman Paineita -Vapaa-
tää on kyl kovaa tavaraa. kaikki vaan natsas. rummut tosin olis saanu olla vähän fätimmät mutta ei se pilaa kympin kokonaisuutta. olisin kiinostunut käyttään, eli levylle olis menossa onnaako?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Hiljainen ilta feat. Valveuni 18.11.2007

Mc Mane (Vanhat) - Hiljainen ilta feat. Valveuni
joo. kyllä jos sun aikasempaan tuotantoon vertaa niin tuo vitun teinit pyyhkii nää kaikki sun biisis vittuun täält ihan kirjaimellisesti. oot kehittyny , pakko myöntää. mutta et mun mielest hyvään suuntaan. no onhan se kiva kun on niitä pissis faneja, ei siinä jokainen valitsee oman tiensä. tää biisi ei enää ollenkaan kuulosta hyvält. joten tee palvelus ja palaa takasi siihen vitun teinit aikaan. sillon jäbä rokkas!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele hiittibiitti - voi elämän syksy 28.10.2007

hiittibiitti - voi elämän syksy
hmmm, hyvä sample propsit siitä. kyl sen verran sanon että pässi ei osaa komppeja tehdä, siihekin tarvii skilsseijä. mut, olisin siis kiinostunut käyttämää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Totuus&Huijaus - Love Story feat.Leblos arons 21.09.2007

Totuus&Huijaus - Love Story feat.Leblos arons
biitti on ihan ok.flow on ekaks biisiks iha ok. vähä aihe kyl jo kulunu
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evian - Vuodet vierii 23.09.2007

Evian - Vuodet vierii
juuh, eli äänenlaatu on vähä penaalista tosiaan. ja fiilis puuttuu kokonaa, enemmän panostusta äänen laatuun ja äänen käyttöön.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele hiittibiitti - gangsterit ei poraa 11.09.2007

hiittibiitti - gangsterit ei poraa
tää biitti kolahti heti,joten kysymys on, olisko mahollista käyttää tää?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele virtabeats - mikadon hyppynaru 26.10.2007

virtabeats - mikadon hyppynaru
jees, mahtava biitti kyllä. olis kova halu käyttää tää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flaidis - Mielikuvitusta 07.02.2008

Flaidis - Mielikuvitusta
nojoo, tykkäsin biitistä vaikka siinä ei kaikki ihan mun makuun ollukkaan, flow hyvä, sulla yleensäkkin. riimit oli hyvää kamaa, niinkuin sulla yleensä. kyllähän tästä 9 irtoaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FtL85 - Flashback 30.09.2007

FtL85 - Flashback
erittäin kiva tausta. iski heti ku kymmenen kilon leka eli kovaa. olisin kiinostunut käyttämään
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zankie - Kuka pelaa 06.12.2007

Zankie - Kuka pelaa
putoo putoo ja putoo. en tiedä oliko tarina vai tosi, jos tarina erittäin hyvä. jos totta, surulllista mutta erittäin hyvä.verset jees, laatu jees,lyriikat hyvää biitti hyvä. flow hyvä, kertsistä tykkäsin tosi paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjAl - Yhteen 17.11.2007

DjAl - Yhteen
toimii, voisin käyttää mielelläni, semmonen härön/ melkeen pelottavan kuulonen. fiilaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Oh So Nice feat.J.Bling 08.04.2008

Katya - Oh So Nice feat.J.Bling
mahtavaa, enkkumatskuu. tääki aihe vähä vieree irstasta. katya taas pistää erinomaisesti! samoin tämä toinen kaveri heittää mahtavasti. biitti on hyvä mutta jotenki tää ei vaan potki silleen perseelle..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absi - Oppinut 21.12.2007

Absi - Oppinut
hyvä biisi, flow ,ja lyriikat mahtavat. video aivan mahtava!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele bbeatss - raw pidempi 08.06.2008

bbeatss - raw pidempi
mistäs tää olikaan samplattu?

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtyBeats - reissubiitti 05.03.2008

dirtyBeats - reissubiitti
mahtaako jo olla varattu tää? mahtava meininki, kiinostunut olisin kovin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - 1982 30.10.2007

AAE - 1982
hmm, en ole oikeen koskaan kuunnellut tämän tyylistä musiikkia. mutta nyt ala kyllä kuunnella! kaikki kuulosti niin mahtavalta. ja omistat hemmetin hyvän lauluäänen, nyt menni kyllä kaikki biisit lataukseen. olet kyllä mikserin parhaimpia artisteja pakko myöntää. tätä tulee kyllä varmasti kuunneltua ja paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele spito - Spito&Mev0 - nää on kännis tänää (taas) 03.12.2007

spito - Spito&Mev0 - nää on kännis tänää (taas)
huippu menoo, flow jeesjees, biitti jeesjees. kaikinpuolin hyvää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2nd Suicide - Words 19.11.2007

2nd Suicide - Words
kyllä. nykysin kun enemmän kuuntelen metallia, aj muutenkin avarsin katseeni musiikin suhteen niin sanon että kyllä tämä hakkaa monen pinnallisen metallibändin mennen tullen. parasta deathia koko mikserissä tai itse asiassa suomessa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Ensilumi 14.02.2007

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Ensilumi
käytin, löytyy mun prokkiksest nimel ensilumi, hemmetin hyvä biitti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Domi - Pikkupoika 16.10.2007

Domi - Pikkupoika
ihan ok biisi, biitti ok, lyriikat mahtavat , ainakin kertsin osalta. biitin volat ehk liian hiljasella tuplat mun mielest liian hiljasella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zankie - Ilman viidet aistii 06.12.2007

Zankie - Ilman viidet aistii
hyvä, tuli elastinen jotanki mieleen mutta tää on kyl parempaa ku joku ovet paukkuu! keep going!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sensei - puhtaat lakanat 16.10.2007

Sensei - puhtaat lakanat
joo, snaret rummuissa hakkas aika yli mut ei pilannu koko biittiä. sample oli hyvä ja kaikki natsas niiku pitääkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollun muistot - BiittiVaillaRäbää (ÄLÄ VITTU PÖLLI) (Varattu) 07.12.2006

Yollun muistot - BiittiVaillaRäbää (ÄLÄ VITTU PÖLLI) (Varattu)
IHAN OK, noi scratchit ei mulla vaan oikee kolahda.muuten huippu
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrise - Nainen 05.11.2006

Jyrise - Nainen
ihan täyskymppisettiä! jatka samaa rataa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Lapsuus 01.01.2007

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Lapsuus
tähän biittiin vedetty

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absoluutti - Are u Ready 05.11.2006

Absoluutti - Are u Ready
hyvä biisi, flow on hyvä kokonaisuus 9. nää kadut oli tosin jonki verra parempi. tykkäsin enemmä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anubis Eonz - Anubis Eonz - New Horizons (raw) 28.03.2008

Anubis Eonz - Anubis Eonz - New Horizons (raw)
jos tää on vapaa niin haluaisin kovasti käyttää tän! tässä on sitä VITUN FIILISTÄ TODELLAKI! eipä tästä moittimista löydä yhtään.eli saanko käyttöön?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiira - Wellotron 07.11.2007

Kiira - Wellotron
hmm, vaikka en hirveästi metal musiikkia kuuntele niin kyllä mullekkin tulee kovenant vähän mieleen. hyvä biisi mun mielestä, sellanen perus industrial metal biisi, digaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele laitteet - KaekU 16.11.2007

laitteet - KaekU
digasin todella. äänen laatu jäi ainoaksi häiriötekijäksi, siksi vain 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Uskon Itseeni (clip) 22.11.2006

MIELOIN - Lyriikka - Uskon Itseeni (clip)
tee loppuun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absi - Valkosest Loppuun 21.12.2007

Absi - Valkosest Loppuun
tää kolahti, flow ja rimit toimii. biitti hyvä. itro erinomainen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absi - Synti ft. Vastis & Eksu 21.12.2007

Absi - Synti ft. Vastis & Eksu
tämä on ehkä paras biisi sulta. niist mitä oon kuullu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ylö-B - Ylö-B - NosiR 13.09.2009

Ylö-B - Ylö-B - NosiR
Nyt olen tän renkutuksen kuullu sen verta monta kertaa että on pakko avata vähän mieltä. Todella todella ärsyttävä biisi, en tiedä ärsyttääkö taidottomuus, biitti vai kaikki yhteensä. Suurin osa vitutuksesta varmaan lyriikoista, ymmärrän joo, oot kuustoista ja blaablaa mopot on kivoja. Mut pikkubomberit hei, nyt vähä rajoja, en tuu kieltää ettei sais jokainen tehä mitä haluaa mut onhan paskallaki rajansa? kaiken kaikkiaan ala-arvonen biisi ja nyt tippuu taas suomihopin taso rytinällä. Ja sillon ku ollaan mopolla bombereita, mie olen jeesus. Tulihan se räpin klassinen virkavallan halveksuntakin tässä esille. lyriikoissa ei ollu MITÄÄN, flowsta ei voi edes juurikaan puhua. Biitistä en viitsi edes mitään sanoa, toivon että on edes läpällä tehty? Mut rehellisesti annan arvosanan tästä, turha vikistä. Menee hirveimmän paskan joukkoon mitä olen _KUULLUT KOSKAAN_ Kiitos, Optiikka kuittaa.
4