Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 149 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Mistreating 24.03.2014

H4Z - Mistreating
No onhan tää nyt ihan saatanan kova ralli. Tuotantoarvot nyt ei ihan kärkeä ole, mutta toisaalta menettäisikö biisi kiinnostavuuttaan liikaa, jos soundit olisivat puhtoiset ja silotellut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - Kolmen Kimppa - Juokse, Juokse, Kuole, Juokse 10.04.2012

Hyväksikäyttäjät - Kolmen Kimppa - Juokse, Juokse, Kuole, Juokse
Jaahas! Olihan tässä kaaottista ja painostavaa meininkiä, mutta jäi ehkä hieman latteaksi kuitenkin. Mansikkahillon kanssa maistuisi varmasti! Rumpukompista voisi kehitellä uuden biisin munakkaammilla soundeilla. Pitäisi varmaan jotain syvällisempääkin kirjoitella, mutta täytyy mennä ottamaan ruoka pois uunista. Kiitos ja anteeksi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - Kolmen Kimppa - Voi Surkeus 26.01.2011

Hyväksikäyttäjät - Kolmen Kimppa - Voi Surkeus
Surullinen tarina aiheutti vain hilpeyttä, pitäisikö olla huolissaan omasta ja/tai biisin tekijän mielenterveydestä? Toivottavasti tässä ei ole tekstit otettu omasta päiväkirjasta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Neoptera 23.08.2010

Sulauma - Neoptera
Tämän kanssa palailee hetkittäin 90-luvulle. Kiero on kuin korkkiruuvi, mutta kukapa nyt liiallisesta helppoudesta pitääkään. Vaatii pitkän tutustumisen, minkä jälkeen avautuu kuin sardiinipurkki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rotten Jamppa - Uupuva vaseliini (My account has been hijacked!) 10.12.2009

Rotten Jamppa - Uupuva vaseliini (My account has been hijacked!)
Hämmentävän synkkä ja kiero kappale nimeä myöten. Olen aistivinani melodia-/insrtupuolella pienoisia vaikutteita Mr. Oizolta, C64-peleistä ja vanhoista Prodigyn biiseistä. Tukkoinenhan tämä on kuin perkele, mutta eiköhän vaseliini auta tähänkin. Toivottavasti vitutus helpotti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Von Currenter - Man of the Misty Creek 14.08.2009

Von Currenter - Man of the Misty Creek
Harmillisesti biisi särkee, muutakin kuin sydämen. Mut joo onhan tää aika lopputekstikamaa, harmi vaan ettei 90% katsojista jää niistä nauttimaan. Kyllä tää mulle kelpas vaikken tykännyt lopun päälle jääneestä kaiusta, sakset käteen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Byproduct - Chris Hülsbeck - Turrican II Intro (Byproduct remix) 14.08.2009

Byproduct - Chris Hülsbeck - Turrican II Intro (Byproduct remix)
Hyvin rullaa, mutta jokin tästä nyt jää siltikin puuttumaan vaikka tuotannollisesti ollaan aivan eri sfääreissä. Alkuperäistä on tosin tullut tykitettyä sen verran useasti, että se on varmaankin palanut kiinni turhankin kovin omaan nuppiin. Eli ei voi mitään, nostalgia-arvo on liian suuri tässä kohtaa vaikka miten päin yrittää kuunnella. Hemmetin hyvin tehty veisu, mutta ei voita alkuperäistä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Byproduct - Satellite 14.08.2009

Byproduct - Satellite
Jep, hienosti on yhdistetty chippiä nykysoundeihin. Tähänkin kaipaisi jotain vielä kovempaa koukkua, vaikka meno onkin monipuolista. Silloin olisi täyden kympin veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Byproduct - Cryo 14.08.2009

Byproduct - Cryo
Helvetin tykki biisi, vain pakki puuttuu. Ja joku suurempi suvantovaihe keskelle, jotta jaksaa tampata loppuun asti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Byproduct - Falcon & Byproduct - Shatterhand final level remix 20.12.2007

Byproduct - Falcon & Byproduct  - Shatterhand final level remix
En nyt ihan runpupassoksi menisi tätä haukkumaan, vaikka rumpukompissa jotain yhtäläisyyksiä ko. genren kanssa onkin. Tuttuun tapaan tässäkin biisissä on energinen byproductmainen ote ja biisiä on pakko rullata uusiksi ainakin pariin kertaan. Eli ilmeisesti jotain on tehty oikein. Ja tämä perkelehän paranee joka kuuntelukerralla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unburied Conception - Domes of Despair 20.12.2007

Unburied Conception - Domes of Despair
Biisinä iskee meikäläiseen kuin kertakäyttöveitsi peruskallioon. Hienosti toki sävelletty ja herkullisia marjoja siellä täällä poimittavaksi, mutta kokonaisuus ei minun housujani kastele (ainakaan edestä). Mitä tätä nyt on omilla paskoilla luureilla tullut veivattua edestakaisin, niin voin sanoa että miksaus on onnistunutta. Joku äänenkuvassa tosin jäi vaivaamaan, mutten tiedä johtuuko se luureista, mp3-laadusta vaiko korvien vaikuista. Tai sitten en vaan osaa. Kuitenkaan biisi ei missään vaiheessa puuroudu (ehkä hieman padien/jousien aikana) ja kaikki instrumentit ovat keskenään tasapainossa. Voishan tämän tahdissa hyppiä sukkahoususillaan metsikössä, jos sellasta harrastaisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Von Currenter - Who Shot Me? 28.10.2007

Von Currenter - Who Shot Me?
Joo mullakin rupes tekee mieli meetwurstia. Dynamiikkaa ja tunnelmaa löytyy, tätä voisin jopa soittaa omissa hautajaisissani. Aika heteromainen loppu biisillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Von Currenter - Their First Battle 28.10.2007

Von Currenter - Their First Battle
Jollain sairaalla tavalla pianoista tuli mieleen C64:n Jet Set Willy ja keskiosasta Jerry Bruckheimer. Tiedä sitten kumpi parempi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - to the bone 18.10.2007

Popinski - to the bone
Valitettavasti tällainen letkeä dnb ei ole koskaan istunut meikäläisen korvaan, joten tyydyn vain sanomaan että perkeleen hienoa jälkeä äijä on taas saanut aikaan. Biisissä tapahtuu koko ajan jotain ja tuotantopuoli on hanskassa, joten siltä osin pisteet kotiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pacelift - Jackal 07.10.2007

Pacelift - Jackal
The Chemical Brothers tästä tuli ensimmäisenä mieleen. Kivoja kikkoja ja menevää meininkiä, ainoa joka häiritsi oli ajoittain ärsyttävältä kuulostava ride.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outgate - Another Way (2007 edit) 07.10.2007

Outgate - Another Way (2007 edit)
Kyllähän tämä toimii paljon paremmin kuin originaali, kelpaisi bileissä tampata.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Tune - Forever in a Day 07.10.2007

G-Tune - Forever in a Day
No eipä tässä mitään vikaa ole. Mutta eipä oikein mitään sellaistakaan, joka jäisi kuuntelun jälkeen mieleen tai vaatisi välitöntä uudelleenkuuntelua. Kappale itsessään on ihan hyvä, kyllästymistä ei pääse tapahtumaan missään vaiheessa vaan homma rullaa mukavasti eteenpäin. Tuotannossakaan ei ole mitään valittamista, kaikki toimii niin kuin pitääkin. Ehkäpä enemmän kesäbiisi kuin syksyn sateisiin sopiva ralli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skinny Hippies - Mania 15.08.2007

Skinny Hippies - Mania
Tästä ei kyllä biisi voi paljoa parantua, ehdottomasti paras näistä uusista vedoista! Ihme rapinaa tosin kuuluu välillä molemmista kanavista, ilmeisesti joku efekti antaa hieman periksi happoraidassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Daydream in the Forest 15.08.2007

Misty Steps - Daydream in the Forest
Wau, todella kaunista. Tätä olisi voinut kuunnella vaikka kuinka pitkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - veahcak 02.08.2007

Popinski - veahcak
Tässä on jotenkin hienosti kaikki tasapainossa. Melodiat ovat mukavan rauhalliset ja basso murisee taustalla vaativasti. Tuotanto huippuluokkaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - jungle hell 25.06.2007

Popinski - jungle hell
Mr. Oizo pamahti meikäläisenkin mieleen tuosta basslinesta. Hemmetin hyviä kikkoja ja synalinjoja löytyy, miksauksessa tosin saisi olla hieman enemmän voimaa. Nyt nimittäin jää vähän pannukakuksi. Lisää vaan samaa kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - indy500 19.06.2007

förderband - indy500
Okei nyt mennään jo niillä rajoilla, että meikäläiseltä alkaa loppua ymmärrys. Jotenkin tulee 70-luvun huumesekoilut mieleen, pääsyynä varmaan mainio funkahtava kitarariffi. Kulunut RB-soundi vei vähän fiiliksiä. Nyt kun vielä sanot ettet ole RB:a käyttänyt, niin voinkin syöksyä parvekkeelta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Circuit Breaker 19.06.2007

aluminiumblade - Circuit Breaker
Joo samaa mieltä edellisten kanssa, tasabiitteily verottaa yhden pisteen. Muuten laatukamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tempo - I Don't Care (part I) 19.06.2007

Tempo - I Don't Care (part I)
Olkoon toisto kuinka tarkoituksellista tahansa, niin tässä sitä on jo liikaa. Biisi tuntuu pitkältä kuin nälkävuosi vaikka on vain pariminuuttinen rykäisy. Soundit tosin pelastavat paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Byproduct - Vector 19.04.2007

Byproduct - Vector
Kyllähän tälle on pakko kymppi pasauttaa pelkästä meiningistä. Pientä miinusta basson ja bassorummun soundista, soundaavat lievästi tukahdetuilta. Muuten näin luurikuuntelun perusteella ihan ensiluokkaista menoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Tune - Feel 29.03.2007

G-Tune - Feel
Teknisesti hyvin kasattu biisi, mutta jotenkin jää hieman vaisuksi. Pidin kuitenkin kovasti tuosta ysärihenkisyydestä, joka puski ajoittain vahvasti itseään läpi. Eli ihan kelpo suoritus, valitettavasti vaan tästä ei oikein jää mitään käteen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spacer - SiN 11.03.2007

Spacer - SiN
Jep, kuten TheReal tuossa jo mainitsikin niin CSI:n musat + Depeche Mode tuli itsellekin ekana mieleen. Hemmetin hienoa matskua jälleen kerran, varsinkin ruvelle vedetty snare oli herkkua korvalle. Jottei nyt mene ihan pelkäksi suitsutukseksi niin basson soundiin en aivan täysin ollut tyytyväinen. Muuten kyllä korvat suli namisoundeille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outgate - Take Me Back (2007 edit) 15.02.2007

Outgate - Take Me Back (2007 edit)
Eipä kyllä valittamista, paketti toimii alusta loppuun asti juuri niin kuin pitääkin. Näitä vaan lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - user 15.02.2007

Olden Goldies - user
Samperi sentään kun ei ole tullut tesnoa kuunneltua pitkiin aikoihin, oli vähän vaikeuksia päästä aluksi biisiin sisälle. Mutta kyllä tämä vei meikäläisen mukanaan, pidempäänkin olisi voinut tästä nauttia. Tonkun kanssa samoilla linjoilla, snarekikkailut ehkä turhan pinnassa mutta muuten virheetöntä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele raumgleiter - in dein gesicht 15.02.2007

raumgleiter - in dein gesicht
Hallittu kaaos. Tästä tulee jotenkin mieleen Tero viiden promillen humalassa. Miksi näin lyhyt?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Nietos (Shine Fish Remix) 10.01.2007

Sulauma - Nietos (Shine Fish Remix)
Tautisen hyvä veisu, melkein yhtä hyvää kuin tällä hetkellä syömäni Fazerin konvehdit. Kaikki toimii, basari potkii sopivasti ja muutkin instrut on hiottu särmättömiksi. Nam nam.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unikoi - Siluetti 20.12.2006

unikoi - Siluetti
Joo eipä tässä valittamista, rakenne on kuosissa ja miksauskin hoidettu pääasiassa tyylikkäästi. Aivan nuo korkeimmat äänet tosin viilsivät hieman korvaa, ainakin luurikuuntelussa. Foni oli hieno lisä, olisin kaivannut sitä loppuun myös bassolinjan kanssa, vaikkapa tuon toisen basson tilalle joka ei mielestäni aivan sopinut muun biisin äänimaailmaan. Mutta, makuasioitahan nämä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - (primitiv underground) top 03.11.2006

förderband - (primitiv underground) top
Hieman väärä olotila tällä hetkellä tälle biisille, mutta yritetään nyt kuitenkin jotain järkevää tähän laittaa. Soundit ja miksaus on kuten totuttua huippuluokkaa, joten ei niistä sen enempää. Hienosti saatu soundimaailmaan yhtä aikaa tunkkaisuutta ja kepeää avaruutta. Tunnelma on todella leppoisa ja rauhallinen, tällaista voisin kuvitella kuuntelevani unimusana. Kaikenkaikkiaan uskomattoman tasapainoinen suoritus jälleen kerran.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaytanhousuja - Janne I Suuri 03.11.2006

Kaytanhousuja - Janne I Suuri
Melkein voisi löytyä joltain YUP:n levyltä, vaikutteet ovat kyllä aika huomattavat. En kuitenkaan laske tätä miinukseksi, vaan biisissä on sentään omaakin ideaa. Kaikki toimii hyvin yhteen ja vaikka biisi onkin aika hölmö, jotenkin jäi olo että pitää kuunnella uudestaan. Eli jotain ainakin on onnistunut tässä veisussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JiiiHaad - Tsukiyomi 03.11.2006

JiiiHaad - Tsukiyomi
Vääntää ja kääntää mukavasti. Vokaalit sopii kuin nenä päähän ja muutenkin vaikuttaa aika valmiilta paketilta. Eipä muuta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Tune - FloorFillah (Radio Edit) 13.09.2006

G-Tune - FloorFillah (Radio Edit)
Joku oikeasti lukee näitä kommentteja... :) Enpä muista enää sitä vanhempaa, mutta kyllä tämä hyvältä kuulostaa omaan korvaan. Harmi vaan että kesä meni jo, täytynee siis pistää talteen ensi kesää varten...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epyx - Be Quiet 13.09.2006

Epyx - Be Quiet
Ideaa on kyllä, mutta toteutus on jäänyt hieman puolitiehen. Pumppua ei löydy tarpeeksi ts. kompura on jäänyt jonnekin matkanvarrelle. Soundit on vähän turhan digitaalisia ja miksaus ylipäätään kaipaisi hieman viimeistelyä. Kyllä tästä saisi hyvä biisin kunnon tuotannolla. Eipä tämä tosin huono näinkään ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Secret Garden 15.09.2006

North Vibes - Secret Garden
Mainio biisi, rauhallisen mahtipontista tunnelmointia. Ei tästä oikein keksi sanottavaa, kaikki toimii aivan niin kuin pitääkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Industrial - The Sum Of Variability Points 15.09.2006

Sound Industrial - The Sum Of Variability Points
Joo kyllä tää jätkä on niin hyvä että melkein pääsee itku. Kaikki toimii tismalleen niin kuin pitää ja miksaus menee jo käsittämättömän puolelle. Taputapu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Punos - lasten disko 15.09.2006

Punos - lasten disko
Noista pelkistä vokaaleista pitäisi jo antaa kymppi, mutta jätänpä kuitenkin antamatta. Vähän samaa oireilua kuin tuossa edellä, eli pientä puutumista havaittavissa kuuntelun lomassa. Muuten esimerkillistä diskohumppaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pacelift - Runaway 15.09.2006

Pacelift - Runaway
Vau kun on pirteä biisi! Tälläinen vääntö kyllä toimii meikäläiselle täysillä. Mad props.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - 510 kiloseconds 13.09.2006

Minor Chill - 510 kiloseconds
Alkupuoli on kyllä todella kova, mutta pianosoundin tullessa mukaan kuvioon biisi leviää hieman käsiin. Miksaus yms on kunnossa, joten jää vähän ristiriitaiset tunteet ilmaan biisin jälkeen. Iso käsi joka tapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Perfect Size 2 (Re-mastered) 10.08.2006

Her Wickedness - Perfect Size 2 (Re-mastered)
Kyllähän tämä on paras biisi tähän asti. Vielä kun saisi miksattua tuota matalaa laulua vähän selvemmäksi (ehkä hieman lisää diskanttiosastoa?) niin olisi täydellinen tuotos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skaven - Mean Streak 10.08.2006

Skaven - Mean Streak
Kyllähän tässä on Katumoukka-fiilistä, ja sekös vasta nannaa onkin! QSO:n mainitsemat tomifillit olisivat kruunanneet tämän teoksen, mutta ihan mukavasti toimii ilmankin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Filthy Pearl 26.07.2006

Bitch So Sweet - Filthy Pearl
Itse biisi on ihan menevä ja hyvin soitettukin, mutta miksaus on jäänyt vähän puolitiehen. Kuulostaa kuin tavara tulisi paksun verhon takaa. Ilmeisesti äänitysolosuhteet eivät ole olleet parhaat mahdolliset, taikka sitten miksaus on suoritettu puutteellisella laitteistolla. Kuitenkin hyvä biisi soundipoliisin valituksesta huolimatta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tempo Experimentals - Sahamies 26.07.2006

Tempo Experimentals - Sahamies
Tämä on vähän niin kuin lopettaisi panemisen juuri ennen kuin lentää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - Ch'an 11.07.2006

Minor Chill - Ch'an
Kaunista hieman itämaista maalailua. Rumpukompittelusta tulee jotenkin Dune (bändi, ei leffa) mieleen, ehkä on tullut joskus kuunneltua? Varsin laadukasta meininkiä kokonaisuudessaan, luurikuuntelussa tosin äänimaailma jää turhan latteaksi, mikä pisti vähän harmittamaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - Sincerely Yours 11.07.2006

Dian - Sincerely Yours
Samoilla linjoilla edellisen kanssa, vähän festaritunnelmainen taustabiisi. Tuotanto on ihan mallikasta ja biisi ajaa kuitenkin asiansa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Pulse - Ngar 11.07.2006

Red Pulse - Ngar
Mehevät happosurinat rokkaa kyllä ihan täysillä, muuten tässä on ideat vähän hukassa. Rakenne harhailee ainakin omaan makuun vähän turhan paljon, mutta kuten sanottua, housut kastuu jo pelkästään pörinöistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pacelift - Muhiva 06.06.2006

Pacelift - Muhiva
Upea veto. Alku kuulosti enemmän kuin vähän Aphex Twiniltä, hyvin kuitenkin seasta nostettiin biisin oma teema joka rokkasikin sitten loppuun asti. Soundit ovat tukevat ja ilmavat, joten miksaus on onnistunut tässä täydellisesti. Pari hyvää kikkaakin on matkan varrelle eksynyt. Ei pysty valittamaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele raumgleiter - input 01.06.2006

raumgleiter - input
Olo on kuin Pyynöllä porkkanahöyryissä. Reverbiä tosiaan riittää vaikka muille jakaa. Aluksi tuntuu että sitä on vähän liikaa, mutta siihenkin tottuu. Särjettyä kasia on aina ilo kuunnella ja muutenkin soundit on sairaan mukavia. Ehkä rumpupuolelta olisin odottanut agressiivisempaa meininkiä, mutta hyvinpä tämä toimii näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele She-Goat - Night & Fog 16.05.2006

She-Goat - Night & Fog
Voisi olla kovakin biisi, jos kitarat olisi tehty kunnolla. Koneella ei saa kunnon kitaroita, ja sen myös kuulee. Ääni on liian raastavaa ja se kuuluisa muna puuttuu kokonaan. Jos taas tätä ei ole koneella tehty, niin sitten miksaus kusee todella rankasti. Hyvää potentiaalia, mutta heikko toteutus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - love let loose 10.05.2006

Popinski - love let loose
Vähän tulee sellanen ajatuksenvirta-meininki mieleen, varsinaista selkeää rakennetta ei oikeastaan ole vaan fiilistellään soundimeressä. Luureilla kuunneltuna miksauksessa ei mitään vikaa tunnu olevan, kaapeilla voi jotain esiintyäkin. 1:30 kohdilla tulevan instrun voisi vaihtaa foniin tai vastaavaan, mielestäni sopisi tunnelmaan paremmin. Muuten ihan kelpo biisi, harmi vaan ettei junkka iske nykyään enää niin kuin ennen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ghetto b-boyz - Jack Your Body 10.05.2006

ghetto b-boyz - Jack Your Body
Toi piano ottaa kyllä niin paljon päähän, ettei pysty arvosanaa antamaan. Muutenkin tuli vähän "pistetään nyt toi looppi pyörimään tohon" -fiilis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Call My Name 16.05.2006

Loudrunner - Call My Name
Aika perusaineksista kasattu rokkivedätys. Soitanta on kuitenkin hyvin hallussa ja laulaja vetää ihan kivasti pienestä pinnallisuudesta huolimatta. Miksauksessa ei ole kauheasti pahaa sanottavaa, vain alapää tuntuisi olevan hieman tukossa. C-osan soolo on hieno, vaikka enemmän olen raskaamman materiaalin ystävä. Omaperäisyyttä lisää niin hyvin menee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 16.05.2006

POLTE - Lennetään taivaalla
Perinteistä Suomi-rokkia ihmisläheisillä sanoituksilla. Soitossa ja tuotannossa ei ole oikeastaan mitään vikaa ja laulajakin vetää homma kotiin kunnialla, joten mikäs tässä kuunnellessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ghetto b-boyz - Rose Island 05.05.2006

ghetto b-boyz - Rose Island
Alku ei hirveästi lupaile, mutta loppua kohti paranee reippaasti. Oldschoolisti kliinisti paukkuva 909 ei enää kyllä kauheasti herätä intohimoja mihinkään suuntaan, mutta tyylillisesti tietysti ainut ratkaisu. Miinuksena vielä biisi kuulostaa ajoittain turhan paljon RB:ltä. Siltikin hommassa on joku ihme hypnoottinen ote, joka vain kiristyy loppua kohden eikä kuuntelua malta millään lopettaa kesken. Eli jotain on todellakin tehty oikein. Pojot siitä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - Interim Report 05.05.2006

Dian - Interim Report
Sävellyksenä ihan kiva biisi. Miksaus on vaan turhan lattea, voimaa ja heleyttä puuttuu harmittavasti. Rumpuosastoon hieman lisää alapäätä, kitaroita paksummiksi ja equlla pikkaisen nostoa 12 kilon kohdille. Muuten rupeaa paketti olemaankin mukavasti kasassa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Industrial - Cyberdiversity 24.04.2006

Sound Industrial - Cyberdiversity
Tonkku tuossa edellä jo sanoikin kaiken ja vähän enemmänkin mitä itse piti kommentoida; helposti lähestyttävää mutta silti monipuolista tavaraa kympin tuotannolla. Aika paha mennä muuta sanomaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 16.05.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Ihan pätevää Suomi-metallia. Miksaus jää vain turhan latteaksi ja etäiseksi. Lisää voimaa kehiin kompuralla ja hieman läskiä varovaisella reverbin käytöllä niin kuulostaa jo paljon paremmalta. Equn säädöissä on myös jotain pielessä, ehkä on liikaa leikattu 3-10 kilon kohdilta?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - stockholm wannabe 24.04.2006

förderband - stockholm wannabe
No hemmetti. Tämän tahtiin kyllä kelpaisi vappuna kaataa simaa kurkusta alas jos ei hallitus vaan olisi niin kapeakatseinen musiikin suhteen. Veikeän letkeää meininkiä alusta loppuun, kyl' kelppa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vilma Pääkkö - Erin Go Bragh 24.04.2006

Vilma Pääkkö - Erin Go Bragh
Samoilla linjoilla Laihasen kanssa, jouset ja puhaltimet tekisivät ihmeitä. Mutta jo tällaisenaan aivan mielettömän hieno veto, irkkumusiikin fanittaja kiittää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 07.04.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
Aika tasapaksu jötkäle. Goaan kuuluva energia loistaa poissaolollaan eivätkä kaikki instrumentit palvele goa-henkisyyttä riittävästi. Biisissä ei myöskään oikeastaan tapahdu paljon mitään vaan se on samaa runttausta alusta loppuun, mikä ei ole hyvä näinkin vähillä aineksilla. Loppupuolella melkein päästään juonesta kiinni, mutta silloin on jo vähän turhan myöhäistä. Instrut vaihtoon ja vähän juonta kehiin, niin hyvä tulee.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Routaraja 07.04.2006

Routaraja - Routaraja
Äänitysolosuhteissa ei ole kehumista, joten paha mennä sanomaan laadusta sen enempää. Pientä miksausta on sentään harrastettu. Soitto toimii ja vaikka biisi ei hirveän omaperäinen ole, sitä kuuntelee kuitenkin suht mielellään. Studioon vaan nauhottamaan niin hyvä tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 07.04.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Jossain on tämä aikaisemmin kuultu, mutten saa päähäni missä. Luultavasti YleXin aalloilla. Biisi ei sinänsä herätä henkilökohtaisesti mitään suurempia tunteita, mutta omaperäisyyttä on sentään havaittavissa. Myös teknisesti kelpo tavaraa. Ainoastaan overheadien hiljaisuus vähän mietityttää, mutta kenties se on tyylikeino ennemmin kuin miksaajan moka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spacer - H 07.03.2006

Spacer - H
Voi miksi, MIKSI tämä jää näin lyhyeksi? Meinaa itku päästä. Biisi toimii aivan kympillä kaikilla osa-alueilla ja sitten feidataan pois. Ei näin, ainakin tuplasti lisää kestoa pitäisi näin hitaalla kappaleella olla jotta jäisi jotain käteen. Kuten tossa tuli jo todettua, soundit ja miksaus on jälleen kympin luokkaa joten siltä osin kaikki on enemmän kuin hyvin. Ilmeisesti on ideat / kiinnostus loppunut kesken taikka sitten tämä on tilaustyönä tehty johonkin projektiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Mind - Dangerous Forest 21.02.2006

Silent Mind - Dangerous Forest
Biisistä löytyy sopivasti tunnelmaa. En lämmennyt ihan täysin lievälle rauhattomuudelle, mutta toisaalta se on kuitenkin teemaan sopivaa. Tapahtumarikasta settiä, joten ei tule aika pitkäksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Super Blackstone Bros - It Came From The Robotz 18.02.2006

Super Blackstone Bros - It Came From The Robotz
Hyviä soundeja taas saatu revittyä laitteista irti. Miksaus vain jää vähän tasapaksuksi ja latteaksi, minkä takia pientä puutumista on havaittavissa kuuntelun lomassa. Särö kuitenkin maittaa aina, joten ei tämäkään huonoksi vedoksi jää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - raid effekt 09.02.2006

förderband - raid effekt
No joo, ei kaikkien biisien tarvitse ollakaan sitä pakollista kolmea minuuttia. Tämä toimii näin parhaiten, sopisi ehkä jonkun lievästi häiriintyneen animaation taustalle / tunnariksi. Groovea on ja jäsenet nyrjähtelee. Rupeaa menemään vähän vaikeaksi kun näistä ei löydy mitään valittamisen aihetta...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram 26.01.2006

DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram
Genrelleen uskollista vääntöä. Soitto on hyvää ja laulajakin on suht hyvin mukana menossa. Miksaukseen olisi voinut panostaa vähän enemmän, esim. levittämällä overheadit (tai itseasiassa rummut ylipäätään). Ei kuitenkaan huono näinkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOLIDLOOP - Change 24.01.2006

SOLIDLOOP - Change
Kyllähän tässä toimii kaikki instruista vokaaleihin niin hienosti, että kymppi napsuu välittömästi. Miksaus on loistavan raikas ja erotteleva pysyen samalla hyvin kasassa. Nannaa korville.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - My Li'l Fantasyland 26.01.2006

Her Wickedness - My Li'l Fantasyland
Jotain sairasta viehätystä näihin biiseihin kyllä tuntee, tiedä sitten mistä johtuu. Eipä tässä teoksessa pahemmin ole valittamista, kaikki toimii niin kuin on tarkoitettukin. Särövokaaleja toivoisi kuulevan enemmänkin...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele deadmanshand - Napalm & Acid 26.01.2006

deadmanshand - Napalm & Acid
Hienosti toteutettua ja omaperäistäkin tavaraa. Eniten jäi ehkäpä häiritsemään hieman läpsy rumpuosasto, tosin myönnettäköön että toisaalta tähän kyllä sopii vähän kasarihenkiset rumpusoundit. Loppufade ei oikein istu kokonaisuuteen, jokin toinen ratkaisu olisi ollut parempi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Industrial - Unique Order 16.01.2006

Sound Industrial - Unique Order
Todellakin varsin moniulotteinen biisi, minkä johdosta se pysyy tuoreena monen kuuntelukerran jälkeenkin. Kuten Tonkku tuossa jo mainitsikin, pieniä viittauksia kultaiselle 80-luvulle on havaittavissa, mutta modernilla toteutuksella. Miksaus hoidettu kunnialla, tosin välillä ainakin luurikuuntelussa esiintyy pientä tasapaksuisuutta ja hieman liikaa pyöreyttä. Tämä on kuitenkin sen verran mitätöntä verrattuna itse biisin toimivuuteen, että vähän hävettää valittaa. Rok rok.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Rainforest 16.01.2006

Archaic - Rainforest
Aika ristiriitaisia tunteita herää tästä biisistä, osaksi hienosti rakennettua tunnelmointia ja osaksi taasen ei niinkään. Alku on vähän kuin eri biisistä, itse olisin lähtenyt liikkeelle jo tuolla 1:14 alkavalla hienolla maalailulla ja vaihtanut tasabiitin rikkonaisempaan matskuun. Basari on myös hieman turhan aggressiivinen näin tunnelmalliseen teokseen. Basarin ohella harmonian särkee myös 2:06 korvilla mukaan tuleva bassline, joka ainakin omiin vaikkukorviin kuulostaa hieman epävireiseltä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spacer - o.u.t. 06 14.01.2006

Spacer - o.u.t. 06
Hyvin toimii tämäkin. Alku tosin lupailee turhankin paljon, meno on loppujen lopuksi suht tasapaksua kokonaisuudessaan. Eri osaset kuitenkin toimivat sen verran hyvin, että biisi rokkaa ihan mukavasti. Pientä valittamisen aihetta syntyy pianosoundista, joka ainakin omaan korvaan on miksattu hieman turhan pyöreäksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 16.05.2006

Sonicmind - Reflections
Hyvin olette saaneet yhdistettyä näinkin monta eri genreä yhteen ja ennenkaikkea sulavaan pakettiin. Erityisesti laulaja vetää hyvin, vaikka ihan matalimmat örinät jäävätkin saavuttamattomiin. Pitänee suositella teitä metallimusiikkia kuunteleville.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - So Sweet 16.01.2006

Her Wickedness - So Sweet
En nyt tiedä onko tämä ihan experimentalia, mutta jotain nerokasta poppia ainakin. Soundimaailma on mielenkiintoinen, mutta harmillisen lattea syvyyssunnassa. Lelubasso ja lievästi kohisevat vokaalit menevät myös miinuksien puolelle. Valituksista huolimatta erittäin piristävää matskua jota sietäisi kuulla useamminkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klasu - Boil Dubya (In Acid Schranz Soup) 24.01.2006

Klasu - Boil Dubya (In Acid Schranz Soup)
Toimii hyvin "happoihin" asti, sen jälkeen katoaa kyllä idea (schranz/tekno). Eli homma kuntoon niin, että levitetään ensimmäinen minuutti koko biisin matkalle ja lisätään pari kikkailua sekaan. Muuten kyllä toimivaa särörunttausta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hyväksikäyttäjät - 2nd. Cuming - Verinen Joulu 12.01.2006

Hyväksikäyttäjät - 2nd. Cuming - Verinen Joulu
Rakenteellisesti ehkä parhaista, sanat menee vaan hieman turhan nopeasti ainakin tälläselle vanhukselle. Soundeissa ei ole puuroa vaikka joulu onkin (lue: oli), joten plussaa siitä. Lopun "syökää lihaa" on ehkä vähän turha.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - tölö hall 1140439 16.12.2005

förderband - tölö hall 1140439
Mielenkiintoinen biisi, ei avautunut kyllä ihan heti ainakaan meikäläiselle rakenteen osalta. Samaan aikaan sekä mitäänsanomaton että täysillä groovaava setti. Soundit jälleen juuri sopivan räkäiset ja tuhnuiset, eikä miksauksessakaan mitään valitettavaa. Tässä on kyllä jotain samanlaista addiktoivaa kuin Hese-mätössäkin. Jos kuuntelis vielä kerran.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Tune - Out of Details 12.12.2005

G-Tune - Out of Details
Niin ysäriä että... Raver's Nature ja Marushan sekoitus tulee ensimmäiseksi mieleen, vielä kun olisi rumpupuoli enemmän oikean aikakauden mukainen niin nuortuisin samantien vaadittavat kymmenen vuotta. Teknisesti ihan hyvä, ei mitään ihmeellistä kuten ei ollut esikuvissakaan. Vähän vaikea lähteä pisteyttämään, koska enää tälläinen ei iske niin lujaa kuin joskus ja toisaalta taas tässä ei mitään suoranaista vikaakaan ole. Jätetään pisteet tällä kertaa antamatta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - unpolished statement 18.11.2005

förderband - unpolished statement
Hyvin on onnistuttu tavoitteessa. Biisi on todella pehmeä olematta kuitenkaan selkärangaton, ja särö on kyllä herkullinen. Rumpukomppi vei metsään aluksi, mutta kun pääsin takaisin jyvälle niin homma rupesi luistamaan. Toisella kuuntelukerralla nielin jo koko kakun ilman ongelmia. Miksauskin on juuri niin sopivan räkäinen kuin vaan pystyy, joten paketti pysyy helposti kasassa eikä mikään ärsytä korvaa. Ei tästä nyt oikein mitään huonoa keksi, perskules!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Burn Alive 28.12.2005

Bitch So Sweet - Burn Alive
Hyvin soitettua, miksattua ja asenteella tehtyä rokkia. Eipä tässä ole pahemmin valittamista, mitä nyt overheadit (ja diskantit yleensä) menevät välillä hieman puuroksi, mutta se taitaa johtua suurimmaksi osaksi suht huonosta MP3:n laadusta. Fanituksen paikka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 16.01.2006

Bitch So Sweet - The Reasons
Hyvin soitettua ja osaksia miksattuakin tavaraa. Laulaja tosin kuulostaa välillä hieman laimealta ja vokaalit tulevat hieman verhon takaa. Miksauksesta puuttuu se viimeinen raikkaus, mutta se on ihan ymmärrettävää koska kaikilla ei ole huippuresursseja käytettävissään lopputuotannon osalta. Kappaleessa on kuitenkin ihan mukavasti omaakin ideaa perusvedätyksen lisäksi, joten kyllä tätä kehtaa kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klasu - Sung by Siren 24.01.2006

Klasu - Sung by Siren
Haa, mikä trippi kultaisen 90-luvun alkupuolille! Soundit ovat hienon retroja ja phaseri iskee viimeisen niitin arkkuun. Melkein voisi kympin heittää, mutta jätetään nyt vielä parantamisen varaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kaunii 11.11.2005

Haikaus - Kaunii
Ihan mielenkiintoista settiä. Itselleni ei uppoa tällainen matsku 100%:sti, varsinkin ajoittaiset rytmistä poikkeamiset ottavat liiaksi korvaan. Soundeiltaan ja äänimaailmaltaan kuitenkin erittäin hyvin rakennettu keitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus - I don't belong here [clip] 11.11.2005

Taajuus - I don't belong here [clip]
Tässä on jo hieman enemmän yritystä poiketa valtavirrasta kuin Black Lotuksessa, joten siitä isot plussat. Soundit ja miksaus ovat jälleen huippuluokkaa. Pisteitä en kuitenkaan näytepätkille ole jakanut, enkä jaa nytkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 07.04.2006

POLTE - kesä 96
Oikein perinteistä Suomi-rockia vuosimallia kasari. Ihan peruskiva biisi, joka ei hirveästi kosketa muttei herätä inhon tunteitakaan. Miksaus on aika ohut ja lattea, tosin eipä tässä mitään ammattilaisia ollakaan. Kunnon äänityksellä ja miksauksella toimisi silti varmasti paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - bikini island(ylläri edit) 02.10.2005

Olden Goldies - bikini island(ylläri edit)
Naama vääntyi leveään hymyyn heti ekasta sekunnista lähtien. Pitkästä aikaa saa kuunnella biisiä, jossa on kunnolla draivia. Vielä kun koko komeus on kuorrutettu herkullisella säröllä niin ei pysty kymppiä pienempää antamaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Forever and Ever 26.01.2006

Project Divinity - Forever and Ever
Äänimaisemat hallussa. Varsin rauhoittavaa ja avaruusmaista tunnelmointia. Paketti on miksausta myöten hyvin kasassa, turhan äkillinen loppu jäi tosin vähän kaivelemaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOT - Droner (preview) 02.10.2005

FOT - Droner (preview)
Menevää settiä, mutta... Soundit on vaan turhan etäisiä, liikaa reverbiä ja/tai vääränlainen equtus. Lisäksi 1:06 kohdilla tulevat haikat ovat liian mössöistä suhinaa ainakin omaan korvaan. Muuten homma on hallussa. Jätän kuitenkin arvosanan antamatta koska kyseessä on previkka.

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - c'est trouille! 02.10.2005

förderband - c'est trouille!
Ehkäpä lievästi yllätyksetön biisi verrattuna muuhun tuotantoon, mutta huomasin kuitenkin viihtyväni tämän parissa. Tuhnusoundit kruunaavat komeuden. Vähän tulee mieleen jonkin levyn ns. välibiisi, kuuntelee satunnaisesti mielellään kokonaisuuden seassa mutta tuskin jaksaa repeatilla fiilistellä muutamaa kertaa enempää putkeen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laihasen Seka(la)iset - Mitähän Kummitukset, Syövät 22.03.2006

Laihasen Seka(la)iset - Mitähän Kummitukset, Syövät
Kylläpä lapsen ääni tuokin häiritsevän hyvän kontrastin tähän biisiin, vaikka onkin turhan ylikäytetty näinkin lyhyessä biisissä. Korvia hivelevät rutinat kruunavat koko komeuden.

Kommentti kappaleesta Kuuntele raumgleiter - achtergruppe 30.08.2005

raumgleiter - achtergruppe
Sairaan virkistävää ja omaperäistä musisointia! Tämä pätkä ei auennut aivan kokonaan ensimmäisellä kerralla, mutta lisäkierrokset paransivat tilannetta huomattavasti. Eipä tässä mitään, kaikki tuntuu olevan kohdillaan niin soundillisesti kuin rakenteellisestikin joten pakkohan tästä on kybä pamauttaa tauluun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honolulu Mankii - Sudenkuoppia 26.01.2006

Honolulu Mankii - Sudenkuoppia
Laulu jää aika harrastelijatasolle, mutta omaperäisyys paikkaa aika suuren osan ja soittokin rullaa huomattavasti paremmin. Miksaus jää aavistuksen tunkkaiseksi, tosin harrastelijapohjalla tässä liikutaankin joten eipä rokoteta siitä pahemmin. Piristävän erilaista musiikkia kaiken massan keskellä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - deg 16.08.2005

Olden Goldies - deg
Vähän intromainen fiilis tässä, rakentuu suht rauhallisesti eikä kestoakaan ole kovin paljoa. Sopisi hyvin jonkin tykimmän biisin aloitukseksi. Äänimaailma ei sovi ainakaan omaan korvaani, jotenkin ahdistuneen tuntuinen. Olisi ihan ok jos tästä tosiaan lähtisi joku kunnollinen biisi käyntiin, mutta nyt jää jotenkin "oliks tää nyt tässä" -olo biisin jälkeen. Hyviä juttuja kuitenki löytyy, niistä kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Sentinel 15.08.2005

Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Sentinel
Tajunnan räjäyttävä eepos jälleen, täytyy ihmetellä mistä mies repii näitä biisejä. Äänimaisema on kerrassaan mainio ja juuri sopivan läski menemättä kuitenkaan puuroksi. Miksaukseen kun saisi vielä aavistuksen lisää ilmavuutta niin homma olisi sillä selvä. Rakenne toimii myöskin hyvin. Vaihtelua on tarpeeksi, eikä kyllästymistä pääse syntymään koko viiden minuutin aikana. Odotin hieman enemmän kikkailua, mutta toisaalta siitäkin menee maku jos sitä koko ajan viljelee. Nyt rupeaa seuraavalla biisillä olemaan jo aika isot saappaat täytettävinä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Sydämet Jäässä 12.08.2005

Minoria - Sydämet Jäässä
Teknisesti ei kympin arvoista (demo kun on), mutta muuten kokonaisuus rokkaa huolella. Ja kaiken lisäksi parhaat synat mitä teidän biiseistä löytyy. 'nuff said.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - mux_loop 31.07.2005

Olden Goldies - mux_loop
Varsin herkullista jumitusta. Miksaus on kohdillaan eikä rakenteessakaan ole valittamista. Pientä miinusta aavistuksen muovisen kuuloisesta basarista ja hapot olisivat voineet olla hieman agressiivisemmat ainakin omille korvilleni. Mutta ei rutista turhista, hyvä biisi kaikenkaikkiaan.
9

Sivu: 1 2