Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 80 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - Blind 20.01.2011

State of Ignorance - Blind
Kaikenkaikkiaan melko hyvä biisi. Erityisesti rummut vetävät mielestäni ihan hauskoja juttuja ja kitarariffitkin toimivat. Mielestäni ehkä ainoita biisin miinus puolia ovat ne että tuntuu että biisistä puuttuu sellainen "elo". Jotenkin jäi sellainen kuva että vedetään ja vedetää oikein ja se siinä. Jotain ehkä olisi voinut keksiä ? Noh sekin on mielipidekysymys. Samoin myös se että mielestäni lauluraidat olivat keskivertoa ehkä hieman huonommat. Tai itse en ainakaan niille hirveästi lämminnyt. Kuitenkin ihan hauskat melodiat kitaralla pelastaa tätä pakettia melko paljon. Samoin myös hyvät rumpuraidat. Mielestäni tämä on sellainen biisi jota voisi silloin tällöin kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (VII versio) 12.01.2011

Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (VII versio)
Leadi vetää mielestäni ihan hyviä melodiaoita tuossa alussa. Jotenkin arveluttaa nuo muut soittimet tuolla taustalla. Ihan hauskoja riffejä ja muuta settiä mutta ehkä tämä tarvitsisi laulua tai jotai piristystä. Kuitenkin ihan jännä veto ja tuntui että joku soundi toimi mutta taas taustalla oleva soundi tuntui jotenkin "palkikalta " en sitten tiedä johtuuko kajareista :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jusuf Julma - WahWahSong Extrentered Edition 12.01.2011

Jusuf Julma - WahWahSong Extrentered Edition
Johan on settiä :D En ole tämmöistä musiikkia kuullutkaan ennen ja en tiedä kuuntelenkokaan enää. Oli meinaan sen verran eksoottista mulle :D Alkuhan siis oli ihan hauska mutta 10 sek jälkeen rupesi jo riittämään. En yhtään tiedä mitä tälläisellä biisillä pitäsi tehdä ja mitä siihen pitäsisi liittää joten arviointi on ehkä turhaa. Tietysti ekana tulee mieleen joku elokuva tai muu systeemi jossa voisi toimia 10 sek jossai vaiheessa?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Rumien Taivas... 12.01.2011

Margen Barhaat... - Rumien Taivas...
Ekaksi tulee mieleen leevi tai joku muu suomalainen. Ainoastaan ehkä hieman suuremmalla "huumorilla" höystettynä. Tämän polkanpoikasen sanoituksien aihe ja kerronta ei oikeen minuun iske. Välillä jopa tuntui hieman väkisin väännetyltä. Jotain hauskoja taustalla pyöriviä soittimia on siitä plussaa. Biisin kuvakin on jotain aika erikoista :D Veikkaan kyllä että lavatansseihin tämä ei pääse mutta kyllä tässä koneella voisi ehkä joskus laittaa pyörimään jos ei muutakaan keksi :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Your Lonely Shadow (acoustic) 12.01.2011

Infinia - Your Lonely Shadow (acoustic)
Ihan kiinnostava surumielinen biisi. Jotain menoa ehkä olisin vielä kaivannut mutta sekin on varmaan mielipide kysymys. Hyvin on kitarat mielestäni vedetty ja soundikin on hyvä. Laulajan ääni sopii mielestäni tähän biisiin kuin nenä päähän. Tyyliltään biisi on ehkä sellainen että sitä ei ehkä hirveän montaa kertaa jaksa/pysty kuuntelemaan ( ainakaan tässä mielentilassa). Tietenkin joskushan se voi upota vaikka 10 kertaa kuka tietää :D. Mitään suurempaa valittamista en biisitä löydä. Hieno vetäsy kertakaikkiaan !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - Hurt Me 29.12.2010

yolk - Hurt Me
Hvyin vedetty biisi pakko sanoo. Laulajassa on jotai tosi tuttua ja se on mielestäni yvä juttu. Laulajan ääni on erittäin puhdas ja todella hyvä. Mutenkin bändi vetäsee tosi tiukan setin ja menoo riittää. Sounditkin ovat oikein hyvin kohdallaan ja puoli vaiheilla oleva sooloon kivan hillitty ja biisin tyylinen. Pakko sanoo että hyvin on biisissä onnistuttu ja varmaan uppoo tälläinen musa tosi moneen kun on erittäin hyvä laulaja ja pirun tarttuva kertsi. VAU!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Palm - Lost Satanas 29.12.2010

The Palm - Lost Satanas
Aluksi kiinnitin huomiota siihen kuinka basso heittää helmen kuuloista settiä. Hauskan kuuloista. Suurilta osin biisi on ihan menevä ja letkeä. Laulajalla on mielestäni erittäin hyvä ääni mutta joissain kitararaidoissa olisi voinut olla ehkä hieman parannettavaa. Muuten kuitenkin paketti toimii hyvin. Kelpaa kyllä kuunnella !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän 29.12.2010

POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän
Hauska suomirocki biisi ! Meno on tosi hyvä ja mukaansa tempaava. Soundi toimii, laulaja vetäse pirun tiukasti ja muut instrumentit tykittää samaa hyvää rataa ! Mielestäni biisi toimii tosihyvin ! Sanoitukset tuovat jotenki dingomaisen tunnelman ja muutenkin tämä helppo elämä säe on hyvin letkeä. Kyllä nyt on onnisuttu tosi hyvin biisin teossa ja toteutuksessa ! Nostan hattua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Surullinen Elämä..... 29.12.2010

marco.n - Surullinen Elämä.....
Biisi on hyvin surullinen ja ankea. Toisaala hyvä sillä herättää varmaankin tunteita monessa. Kuitenkin tälläistä musiikki ei varmaankaan jaksa kuunnella muutenkuin huonoina aikoina tai ehkä iltaisin. Mutta eihän se miinus ole. Kuulosti kyllä ihan hyvältä ´, soundit toimi ja instrumntit suoriutu hyvin. Sanoituksetkin ovat melko jännät. Olen svästi sitä mielä että 8 voisi olla oikea ilmaus tälle srulliselle elämä...biisille
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilgrin - Blending In 29.12.2010

Kilgrin - Blending In
Biisi vetää tosi hyvin mukaansa melkein heti alusta saakka. Biisissä on mielestäni paljon hyiä riffejä ja oivaluksia. Laulaja on ehkä ainoa miinus(eikä sekään ole iso) Kyllä mielestäni laulajaa kuunnella voi mutta pieni parannus olisi paikallaan. Kuitenkin muut instrumentit vetevät kiitettävästi. EHKÄ jossain kohtii pientä hiomista mutta suurimmilta osin ihan hyvin. Biisi on mielestäni tosi hyvä ja kuuntelen mielellään tälläistä. Jatkakaa vaan samanmalliin !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Inside Me 29.12.2010

Rope Too Tight - Inside Me
Mielestäni biisi on ihan kelpoinen ja keskivertoa parempi. Laulajan ääni sopii mielestäni tosi hyvin biisin tunnelmaan ja sävyyn. Biisissä on myöskin mielestäni muutama hauska oivalus sekä kasa hyviä ja tarkkaan soitettuja riffejä.! Kaikenkaikkiaan sanoisin eetä kyllä tämä sinne 9 kastiin kuuluu. Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jam-O - Kukkaruukkureggae 23.12.2010

Jam-O - Kukkaruukkureggae
Nää suomalaiset reggaebiisit on aina tosi hauskoja tapauksia. Meno on kivan rento ja hauska. Sanoituksetkin on hieman outoja mutta sopii tyyliin. Laulajalla on mielestäni tosihyvä ääni ja sopii biisin tosihyvin. Uskon että tälläinen reggae kyllä menee ihmisille kaupaksi tosi hyvin kun rupeatvat enemmän tottumaan tälläiseen. Mielestäni kyllä hyvä veto !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILENCE THROUGH THE RAIN - Silent Decay 23.12.2010

SILENCE THROUGH THE RAIN - Silent Decay
Ensisilmäyksellä biisi on mielestäni melko hyvä ja kitara sekä laulu raidoissa on onnistuttu erittäin hyvin. Tai ainakin siinä että laulajan ääni on juuri oikea biisin tunnelmalle. Hieno juttu. Mielestäni myös takana pauhaavat koskettimet nostattavat tunnelmaa paljon entisestään. Biisi on mielestäni tosi herkän tuntuinen ja varmaan herättää jonkinlaisia tunteita monissa !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele HARMA - Sinun sielusi 23.12.2010

HARMA - Sinun sielusi
Ekaksi kiinnitin huomiota siihen että laulajalla on todella hyvä suomirocki ääni ! Sopii mielestäni tosi hyvin tähän biisiin ja ylipäätänsä koko genreen ! Muut itsrumentitikin on ihan hyvin vedetty ! Kertosäe on mielestäni ylivoimaisesti biisin paras kohta. Se on myöskin hyvin koukuttava. Kyllä pojat on onnistunu hyvän suomirockki biisin vääntään. Todella hyvää settiä !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Vanhan Miehen Joulu. 23.12.2010

Make & Mike - Vanhan Miehen Joulu.
Mielestäni hyvä mutat hieman alakuloinen biisi. Herättää varmasti tunteita monessa. Hyvin mielestäni sanoissa otettu kantaa siihen miten moni on tosiaan yksin jouluna. Biisi oli mielestäni hyvin tehty ja soundit olivat kohdallaan. Kyllä tämä mielestäni voisi moneenkin ihmiseen koleahtaa! Onhan tässä sitä herkkyyttä yllinkyllin !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Mindless Crimes 22.12.2010

PRemedy - Mindless Crimes
Ihan näin ekaksi mielestäni biisi on suth hyvä ja laulajalla on erittäin hyvä ääni joka sopii tosi hyvin biisiin. Riffit ovat melko mukaansa tempaavia ja osa myös koukuttavia. Jotain ehkä ihan pientä tarkkuutta jossain kohdissa olisin toivonut. Tai sitten jotai muutosta muutamaan kohtaan. Sounditkin ovat hyvät. Loppujenlopuksi mielestäni erittäin hyvä veto ja annankin 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hampaattomat Lapset - Leaking Piss - Leaking Piss 22.12.2010

Hampaattomat Lapset - Leaking Piss - Leaking Piss
Perus hyvä punk-menobiisi. Kyllä tätä mielestäni kuuntelee. Laulaja voisi ehkä hieman enemmän asenteella vetäistä mutta muuten laulaa ihan hyvin. Ehkä suurin miinus tässä biisissä on se että äänenlaatu on tosi huono ! Jos pystyisitte siihen panostamaan niin hyvä olisi. Pikkaisen vielä monimutkasuutta musiikkiin mukaan ni hyvä tulee. Mutta ei liikaa ettei mene progeksi. Ihan hyvä vaan pysyä siellä punkissa kun nykyään ei kuule ihan kauheasti punkkibändeistä. Kokonaisuudessaan mielestäni hyvä veto !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devolution D - God Hates Fags 22.12.2010

Devolution D - God Hates Fags
Biisissä on aika paljon melko erikoisia riffejä :D Joka toisaalta on hyvä asia ! Kuitenkin liian oudot riffit eivät välttämättä kaikkien mielestä kuulosta hyvältä. Minua ne eivät kyllä haittaa. Sitäpaitsi iha hauska kuunnella vähän erilaista settiä. Laulaja on ihan hyvä mutta tuntuu että laulu puskee muiden raitojen yli aika komiasti. Parantamista jatkossa olisikin varmaan se että laulu olisi piirun verran hiljemmalla. Biisin nimi on kans jotain eeppistä :D Ihan suht hyvä veto minun mielestäni :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trail of Life Decayed - A New Custom 22.12.2010

Trail of Life Decayed - A New Custom
Hullun tiukkoi riffei heti alkuu! Laulaja vaa taitaa olla joku goblin ? :D Saatanan hyvä biisi mutta olisi parempi kevyemmähkön laulajan kanssa. Soundit toimii ja rummut vetää tosi tiukkaa settii. Mielestäni Biisi on 10 arvoinen ilman laulua. Laulun kanssa taattu 9. Tietysti tämä on minun mielipiteeni joten jos itse pidätte kyseisestä laulutyylistä niin mikäs siinä ! Hyvä että ainakin erottuu joukosta !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Far'n Beyond - Getting Nowhere 22.12.2010

Far'n Beyond - Getting Nowhere
Mielestäni keskivertoa parempi biisi ! Kitarat vetelee tosi hyvin ja tykkään muutenki riffeistä jotka paukkaa taustalla ! Oikeastaan jokainen istrumentti suoriutuu todella hyvin ! Ainoa ehkä pikkupikku negatiivinen asia on se että laujan ääni ei ehkä ole juuri minun korville se oikea :D Mutta siis käytännössä ei edes kannatta ajatella sitä miinuksena koska tottakai se suurelle osalle osuu kohilleen ! Mielestäni ehkä olisitte voineet nimetä biisin hieman enemmeän asenteellisemmaksi. Mutta nimihän ei ole se pääasia että kunhan biisi toimii nii hyvä juttu. Ja tämähän toimii !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minimal Effort - Time travellin´ 22.12.2010

Minimal Effort - Time travellin´
Sairaan hyvä proge meno lähtee heti käyntiin! Hyvä juttu! Laulajan äänestä tulee automaattisesti mieleen joku progeyhtye. Sekin on hyvä asia. Muutenkin laulaja vetellee mielestäni hyvin. Kitararaidat on tosi hyviä ja mielenkiitoisia. Sounditkin on paikallaan joka istrumentissa. Biisin nimikin on mielestäi osunut kohdilleen koska tavallaan tulee mieleen aikamatkustus :D Todella hyvä veto kyllä pakko sanoa !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kitarajamitteluja - Sweet Dreams 22.12.2010

Kitarajamitteluja - Sweet Dreams
Biisin alusta tulee heti hyvin autuas olo ! Hienoa jos olette sellaista tavoilleetkin. Muutenkin biisi tuo hieman nukkumatin hiekkaa silmiin. Tarkoitan siis että sitä on vaivatonta kuunnella ja helpottuu paljon mukavista sävelistä. Ehkä kitara voisi olla vielä hieman hiljemmalla muuten skitta vetää kylä tosi hyvin ! Mielestäni tosi hyvä rauhoittava biisi !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keppa - Toinen toista 22.12.2010

Keppa - Toinen toista
Melko hyvä sävellys. Olisin kuitenkin toivonut hitusen laulua tähän biisiin. Ehkä naisen hentoa ja kaunista ääntä ? Kuitenkin biisi on mielestäni hienosti soitettu ! Oletan kuitenkin että teillä ei ole 100 samanlaista biisiä sillä ilman laulua ne voivat käydä hieman tylsiksi. Biisissä on mielestäni myös hyvin yhdistelty erilaisia soittimia. Sitä harvoin täällä kuulee !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Kuinka Paljon Meiltä Jäi.(balladi) 22.12.2010

Make & Mike - Kuinka Paljon Meiltä Jäi.(balladi)
Biisi on mielestäni hyvin kelpoinen. Kitarat on juu tosiaan hyvin mielestäni vedetty. Soundi myöskin toimii ! Sanat ovat ihan ok. Ehkä laulussa olisi hieman parannettavaa mutta eiköhän tälläinen ääni toimi mainiosti jonku toisen genren biisissä! Biisi on kaikenkaikkiaan mielestäni 8 arvoinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Global Quake (Vitun paska versio) 20.12.2010

Judas Kiss My Ass - Global Quake (Vitun paska versio)
Biisissähän on muutamia ihan hyviä riffejä. Tosin laulajan kanssa biisi olisi paljo paljon parempi ! Pientä viilausta ehkä minusta biisi vielä tarvitsee ainakin lead-kitaran osalta. Kyllähän tätä kuunnella voi jos laulajan hankitte ja muutatte vähän soundeja
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devolution D - Perusperjantai (Bonus) 20.12.2010

Devolution D - Perusperjantai (Bonus)
Aika voitokas biisi :D:D Laulaja heittää aika hienosti ja lyriikatki on jotai täydellistä :D Kitara jututkin on hyviä ja kaiken päälle toi laulu ni kyllä ! Biisin nimi on perusperjantai ja toimii :D Jatkakaa samaan malliin :D oli kyl nii huikee :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Lähellä/Etäällä (single) 20.12.2010

Moukka - Lähellä/Etäällä (single)
Soittajat vetäsee mielestäni tosi hyvin. Ja laulajakin ihan ok mutta ehkä paikoittain parantamista olisi. Biisissä oli mielestäni muutama ihan hyvä kohta kuten alku mutta sitten biisi muuttui jotenki tylsäksi ja sitä sitten jatkuikin. Jotain mielenkiintoa kannattaisi lisätä seuraaviin biiseihin. Ehkä hieman progressiivisuutta? NOh sen kun saatte aikaan niin kyllä numero nousee ja paljon :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Baby you`re v.i.p 19.12.2010

DIRTY CLUB - Baby you`re v.i.p
Laulajalla on aika äkäisen tuntuinen ääni ja välillä hieman ahdistavakin. Biisi kokonaisuudessaan sisltältää melko jänniä efektejä ja ääniä jotka tuovat lisää jännitystä. Biisi sisältää myös pari hyvää kohtaa jotka toimii. tuo vip tuntuu pomppivatn koko biisin ajan tossa mukana ja ehkä vähän liikaakiin. Kaikenkaikkiaan noin 7-8 arvoinen veto !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Why Baby. 19.12.2010

Make & Mike - Why Baby.
Iha hyvä tällänen rockin ja billyn tuntunen biisi. Kitarat heittää ihan huikeeta settiä kokobiisin ajan! Laulajan ääni ehkä vähän jättää kylmäksi mutta ei paljoa. Sanat on ihan kivaa kuunneltavaa ja melodiatkin toimii. Mielestäni tämä melko hyvää ja annankin 8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Ole Mulle Tänään,Älä Ole Tänään. 19.12.2010

MarcoN. - Ole Mulle Tänään,Älä Ole Tänään.
Onhan tähä hyvä meno biisi kyl. Ainoa vaan että tämä Äijä ääni toimii ehkä ekan minuutin ajan. Sitten alkaa puuduttamaan :D noh mutta ei se iso onegelma ole. Mielestäni musiikki toimii ja sanatkin ovat biisin mukaiset. 8 puokin kyllä laittasin mutta kyllähän se sitten 9 pyöristyy. Kiitos mahtavien skitta-raitojen!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - It hurts 19.12.2010

4 Eyes Only - It hurts
Ihan hauskasti biisi lähtee käyntiin. Laulajalla on suht ok ääni ja sounditkin ihan hyvät. Soolotkin on mielestäni veddetyn hyvin ja tarpeeksi. Mielestäni ihan mielenkiintoista musiikkia ! Ei huono ollenkaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - PSYOPS 17.12.2010

Out of Tune - PSYOPS
Biisi lähtee hyvillä riffei kyllä käyntiin ! Laulajakin on ihan ok. Ihan kelpo sävellystä tämä kyllä on. Jännittäväksi tekee myös kitarakikkailut siellä taustalla. Toivottavasti tällaista kikkailua ei ole ihan jokaisessa teidän biisissä sillä parissa se kuulostaa ihan hauskalta mutta varmaan jo 5 sellaisen jälkeen voi olla kiinnostus loppuu siihen. Kaikenkaikkiaan hyvä veto ja kyllä tästä kasipuolta laittasin. Tai vaikka nyt toi 9!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In 17.12.2010

SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In
Mielestäni tämä on paljon parempi kuin moni tämän alan biisi jotka ovat ehkä kuuluisiakin. Erittäin hyvin mielestäni tehty vaikka en hirveästi tästä alasta tiedäkkään. Melko hauskaa kuunneltavaa ylipäätänsä !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin 17.12.2010

Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin
Aika erikoinen laulutapa juu. Ja kitara raidatkin on paikoitellen melko hauskoja :D Pahoittelen mutta mielestäni biisi oli paikoittain melko tylsä vaikka pitäsikin olla huumori menoa. Kyllähän tämä tässä menee mutta mielestäni jututkin voisivat olla hieman parempia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Heloy. 17.12.2010

Make & Mike - Heloy.
NÄitähän nyt on jo paljo nähty ja kuultu.. Mutta hyväähän tämä leevi-meno on silti :D. Kivaa vaihtelua tälläiselle mikserissä pyörijälle. Uskoisin että tälläinen biisi voisi hyvinki soida esimerkiksi Radio Aallossa. Ja hyvin se varmaan ihmisiin uppoisikin. Kun kaikki toimii hyvin niin mikäs siinä sitten :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dooris - Käsky 17.12.2010

Dooris - Käsky
Hyvää kitaran rämpyttelyy alussa. Kivat melodiat ja silleen. Sounditkin toimii. Biisi on mielestäni melko tällänein perusvarma ! Ei huono mutta toimii :D vai miten sen nyt sitten sanoisin :D perusvarma on kuitenkin oikea adjektiivi kuvaamaan sitä :D. Laulajan ääni on kyllä tässäkin tosi hyvä ja sopii biisin aiheeseen ja tunnelmaan todella todella hyvin elikkäs siitä plussaa. Kyllä tämä kaikenkaikkiaan tonne 9 kastiin mielestäni kuuluu !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - One Night 17.12.2010

yolk - One Night
Ihan törkeeen hyvii kitara riffei ja settiä! Saunditki on kohallaan ja enemänki. Ei voi oikeesti muuta sanoo ku melkeempä nerokas biisi :D Laulajankin ääni on tosi hyvä ja sopii biisin tunnelmaan. Sen verran kova että pakko läiskäyttää toi kybä tosta peliin :D !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Vaikken Olekkaan Jerry Lee Lewis(rock) 17.12.2010

Make & Mike - Vaikken Olekkaan Jerry Lee Lewis(rock)
Kivaa tällästä leevi menoo :D Kitara raidatkin on melko hauskoja. Jotenkin ehkä laulajan ääni voisi olla hieman " Iloisempi" tai jotain. Kuitenkin laulun sanatkin on ihan hauskat ja toimii mielestäni tosi hyvin. Jos jotai pitäisi parantaa niin ehkä hieman lauluraitoja. MUTTA HEI kyllähän se hyvin näinkin skulaa! Että ongelma ei ole mikään mailman suurin :D Jatkakaa vaan tällästä menevää menoo ! Hyvin toimii
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Wrong Words 17.12.2010

Rope Too Tight - Wrong Words
Hyvä meno lähte ehti alussa ! Hyvä juttu. Muutenkin biisi sisältää tosi hyviä riffejä ja settejä. Laulajankin ääni on ihan kuunneltava mutta ehkä jos jossain niin siinä olisi jossai kohdissa ehkä parannettavaa. Kuitenkin suurimmilta osin laulajna ääni on mielestäni hyvä. Teidän tekemät biisit on kyllä pirun hyviä !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Space satisfucktion 16.12.2010

DIRTY CLUB - Space satisfucktion
HIrveesti tällästä en ookkaan vielä kuunnellut. Ihan hauskan kuulosia ja efektit on mielestäni hyviä. Laulajaki vetää selvästi biisin menonkanssa yhteen :D Mielestäni ihan kelpo veto ja muutenkin hyvin kekseliäs biisi. Hyvä että ihmiset keksivät tällasiakin !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Los Poslinos Boys - Rauhaton Joulu 16.12.2010

Trio Los Poslinos Boys - Rauhaton Joulu
Hyvää joulumeininkiähän tässä on. Kuitenkin joulubiisejä on nii hirveä määrä jotka vielä pyörii joka vuosi radiossa vuodesta 6 alkaen joten siksi olisin ehkä toivonut pientä erilaisuutta niihin nähden ? Mutta kuitenkin mikäs tässä sitten. Iha hyvä biisi joka voisikin pyöriä ehkä jopa radioissa. Mukaan oli vedetty aika muhkee lyriikkakin :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Die Fröhlichen Jungen In Deutschland. 16.12.2010

Make & Mike - Die Fröhlichen Jungen In Deutschland.
Laulajan äänihän on täynnä voittoa :D Vaikka en mitään sanoista ymmärräkkään mutta iha mukava kuunnella tällästäkin :D Jotenkin vielä naurattaa noi ku porukkat repeilee tuol takana tyylii joka toinen sekuntti :D Iha hauska veto !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CULT Commander - Astrology 16.12.2010

CULT Commander - Astrology
Hauskaa menoo kyl heti alusta lähtien. Laulu-raidat toimii myöskin mielestäni tosi hyvin. Soundit toimii ja mielestäni mutenkin musiikki on tosi ammattimaista. Tälläsitä voisi kuvitella jossai leffassakin näkevänsä. Eli hyvä juttu ! Melodiatkin pirun hyviä !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Been Alone Before 15.12.2010

Sunset Boulevard - Been Alone Before
Hyvät soundit heti alussa ja riffikin on ihan mielenkiintoinen. Biisi jotenkin kuulosti tutulta ?! olenkohan kuunnellut aikasemminki ? :D noh kuitenki iha menevä biisi joka sisältää kivoja riffejä ja virheetöntä soittoa. Mielestäni hyvinkin kelpo musiikkia !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snow-White Sorrow - Graveyard Games 15.12.2010

Snow-White Sorrow - Graveyard Games
Hyviä riffejä biisissä on kyllä rutkasti mutta jotenkin tuntuu että naapurini kuuntelisi täät biisiä sillä efekti on jotenki hassu :D Muuten kyllä pidin biisitä mutta tuli vähän outo fiilis efekteistä. Mahtaako olla tarkotuskin ? NOh kuitenkin hyvin mielestäni vedätte ja sehän on pääasia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 15.12.2010

Dismay - Trust in Vain
Alotusriffi oli kyllä hyvä ja melko koukuttavakin ! Pisteet siitä kotiin ! Laulajan ääni on todella hyvä ja itse biisikin on aivan loistava! Kitaratkin vetää kyl tiukkaa settii ! Tällästä lisää !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Päästä irti 15.12.2010

Grazy Mama & Sidekixx - Päästä irti
Hyvää suomirokkii kyl ! Laulajan äänihän on tositosi hyvä ja sopii biisiin kun nenä päähän. Biisissä on myös erittäin hyvä meno päällä se on suuri plussa. Kivan kuulosta kyllä !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division XIX - Mobilization 15.12.2010

Division XIX - Mobilization
Tiukka meno lähtee heti käyntii ! Kyllä ! Lämpesin kyl aika lujasti. Kitara riffitkin on mielestäni tosi hyviä ja laulakin vääntelee hyvin. Kyllä tällänen setti menee mielestäni jo tonne 10 settiin !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Mä Olen Blues Mies. 15.12.2010

Make & Mike - Mä Olen Blues Mies.
Ihan ekana mielestäni biisi ja biisin nimi jotenkin iskevät tosi hyvin yhteen :D Biisiä on kivan rento kuunnella ja huomata kaikki virheettömät rämpsättelyt. Totta tosiaan tälläistä on ilo kuunnella !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bleachers - Monsoon 15.12.2010

The Bleachers - Monsoon
Ihan kuunneltava kipale ! Olisin ehkä toivonut hieman jotai progressiivista sekoilua tai muuta vastaavaa biisin enemmän sillä se tuntuisi siihen ehkä sopivan. Noh... riippuu mistä roikkuu :D Soundit ovat mielestäni ihan mukavat ja muutenkin biisi kyllä toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Herpestehtailijan uni 15.12.2010

Takalo & Turunen - Herpestehtailijan uni
Erittäin mielenkiintoinen kipale kyl :D Tämä kuvää mielestäni hyvin itseäni klo 7 aikaan aamulla vaikka en herpestehtailija olekaan. Hauskaa että tälläisiäkin aarteita täältä löytää :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Joulu On 15.12.2010

Fillari - Joulu On
Iha jees joulubiisi. Varmasti voisin kuvitella tämän soivan radiossa. Eli hyvin siis toimii. Mitään valittamista en biisistä löydä:D Iloisen joulumielen tämä ainakin tuo ! Se on taattu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - Two Seasons 14.12.2010

Travesty of Sympathy - Two Seasons
Kitara-soundi on kyl pirun tiukka. Riffitki iskee kyl tosi lujaa. Laulu voisi olla kyllä hieman hiljemmalla ja ehkä hieman tarkemmin laulettu. Mielestäni riffit ovat senverran kiinnostavia että melkein 10 veto. Laulut kun saisi vielä hieman hiottua ni läiskäsisin ton 10 toho :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - HERE TO STAY 14.12.2010

SILVERINE - HERE TO STAY
Näin aluksi haluun sanoo että laulajalla on tosi mielenkiintoinen ääni. Ja se ei ole huono juttu sillä mielestäni se on todella hyvä ! Biisi on kyllä muutenkin kiinnostava. Se pitää tietynlaisen buugin tossa kokoajan päällä ja sitähän on kiva kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Satansgod 14.12.2010

Lokosa - Satansgod
Biisin nimi näin aluksi pisti miettimään että mitä ihmettä :D mutta juu ei sillä väliä :D Pirun hyviä kitara-riffei alusta loppuun ja se on hyvä sillä kappale pysyy tosi mielenkiintoisena vaikka lopussa onkin melkein minuutin vingutusta ja tuulta . Kaikinpuolin kyllä hyvä kipale !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Omertha - Flesh Lying Underground 14.12.2010

Omertha - Flesh Lying Underground
Hyvä meno lähtee heti päälle ! Ja sehän on vaan plussaa ! Laulajan ääni on mielestäni pirun hyvä ja sopii tosihyvin biisiin.Kokolailla biisihän on tiukkaa vääntöö ! Pisteet siitä kotii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Onnea ystävälle 14.12.2010

Kreeta - Onnea ystävälle
Biisi lähtee mielestäni tosihyvin käyntiin ja heti sen jälkeen tulee laulajan hieno ääni esiin. Kivan kuuloinen kipale on muutenkin. Hienointa tässä kappaleessa on mielestäni laulajan erittäin hieno ääni !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodies in the Moonlight - Orphan's Christmas 14.12.2010

Melodies in the Moonlight - Orphan's Christmas
Tämähän on taidetta ! :D Tuo kivaa vaihtelua tähän kaikeen muuhun musiikkin mitä olen kuunnellut. Hienosti on kyllä soitettu !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dooris - Tiedät Kyllä Nimeni 14.12.2010

Dooris - Tiedät Kyllä Nimeni
Mielestäni hyvä biisi on kyllä juu. Aika koukuttava riffi jyllää taustalla melkopaljon ja se on hyvä! Lead-kitarassa on myöskin mielestäni mukava soundi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (IV versio) 14.12.2010

Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (IV versio)
Biisi alkaa tosi hyvin ! Pisteet siitä. Kitarasoundeissa olisi ehkä hieman jotain varaa parantaa ja ehkä muutamassa kohdassa myös mutta suurimmilta osin biisi toimii tosi hyvin !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - New World Wonder 14.12.2010

AlfaKalle - New World Wonder
Jotenkin huvituin biisin alusta :D Olisin ehkä toivonut että olisi tapahtunut vielä jotai mullistavaa mutta kyllähän se noinkin toimii ! Laulaja muuten laulaa hyvin
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - I'm Falling Down 09.12.2010

Dualistic Balance - I'm Falling Down
Aika jännää :D Onhan tässä se oma hienoutensa tietysti vaikka en tällästä pahemmin kuuntelekkaan. Noi koiratki on jotai nii eeppistä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dooris - Talvinen päivä 09.12.2010

Dooris - Talvinen päivä
Laulajan äänet iski heti korvaan. Piru hyvä on kyl. Pientä viilausta ehkä mutta kuitenkin :D Muuten kyllä tosi hyvä biisi !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Major Transistor 09.12.2010

Sonar Transistor - Major Transistor
Mukavaa kitara setteilyähän tää on. Tällee iltasee varsinki kiva kuulla tällastaki. Hyvät on melodiat !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Ariella 09.12.2010

Vicious Minds - Ariella
Hyvät kitara soundit kyllä. Alku riffit oli kyl melko koukuttaviiki. Jatkakaa vaa tällästä kyllä toimii !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bleachers - Clouds 09.12.2010

The Bleachers - Clouds
Ihan kuunneltava biisi. Ainoa miinuksena ehkä se että tuntuu että sata saman tyyppistä bändiä on tullut tässä parin päivän sisään vastaan. Eihän se toisaalta haittaa ku meno kulkee
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CULT Commander - The Beauty And The Beat (That Bites) 09.12.2010

CULT Commander - The Beauty And The Beat (That Bites)
Iha hauska meno biisi. Oli kyl erityise jännä kuunnella :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - I wanna take you out 09.12.2010

AlfaKalle - I wanna take you out
Aika jännä biisi kyl :D Kyllähän tää tässä menee
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - I wanna take you out 09.12.2010

AlfaKalle - I wanna take you out
Aika jännä biisi kyl :D Kyllähän tää tässä menee
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Global Quake (IV versio) 09.12.2010

Judas Kiss My Ass - Global Quake (IV versio)
En hirvemmin lämminnyt kitara soundille. Muutenki kuulostaa jotenki sotkuiselta :D Pistäkääs saudit kuntoo ja koittakaa uudestaa :D
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - Closed Doors 09.12.2010

yolk - Closed Doors
Kyllähän tätä kuuntelee mutta tulee jotenkin mieleen joku tuttu artisti. En ole vain varma mikä :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Alalalaa 09.12.2010

electrichaos - Alalalaa
Hullua pimputusta jeee ! :D kyllä käy :DD
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilgrin - The Closing Cycle 09.12.2010

Kilgrin - The Closing Cycle
Muuten tosi hyvää mutta tuntuu kuin jotain puuttuisi. Ehkä asennetta lisää ni täys 10.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 09.12.2010

Sunset Boulevard - Love Eruption
Hyvää menevää settiiää. Hyvät kitara-soudit btw :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Name Day - Twilight 09.12.2010

The Name Day - Twilight
Melko hyvää akustista settiä. Biisin nimi jäi jotenkin häiritsemään :D jostakin syystä :D mutta muuten ihan menevää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia 09.12.2010

Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia
Mielestäni aika keskinkertaista. Ei tietään huonoa siis ole. Odotin jotai huikeeta nopeeta kohtaa mutta ei sitten tullutkaa ;(
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Fourwinds Chapel 09.12.2010

Rope Too Tight - Fourwinds Chapel
Tiukkaa settii kyllä. Laulaja veti kyllä pisteet kotiin kun vertaa muihin mikserin laulajiin :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Saastaiset siat 09.12.2010

Kalashnikov - Saastaiset siat
Itse en niinkään tämän tyylistä musiikkia kuuntele mutta kyllä tämä tässä menee ja nimestä myskin plussaa :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - Something to See 09.12.2010

Above Sanity - Something to See
Hyvän kuulosta settiä kyl heitätte ! Laulaja ei oikein ollut mieeleni mutta voi kyllä joshtua siitä mihin olen tottunut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 04.12.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
iha ok settii että kyllähän tota kuunnella voi.
8