Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 148 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fool's criteria - Let us stay 21.01.2015

Fool's criteria - Let us stay
Laulu falskaa ja se on aika huono asia. Lisäksi noi säkkärien laulut haisee aika väkinäiselle Jyrki69-imitaatiolle. Jos meinaat värkätä tästä ihan oikean bändin, niin laulu vaatii aika paljon treeniä. Sävellysdemona tää ei hassummalta kuulostanut, kertsi oli musta hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brother Knuckles - Naughty booty 21.01.2015

Brother Knuckles - Naughty booty
Lauluja kun kuuntelee niin rakenteellisesti vähän erikoinen. Klubibängerinä varmasti ihan asiansa ajavaa kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Toni Pandora - Studio Krakenist Päivää 21.01.2015

Toni Pandora - Toni Pandora - Studio Krakenist Päivää
Räppääjän tatsille peukku. Teksti ja tulkinta kulkevat käsi kädessä. Päällisin puolin kaikki on oikeinkin hyvässä kuosissa. Lyhyempänä tää olisi varmasti ollut vielä tehokkaampi veto, mutta aivan vakuuttava näinkin. Mukavaa, että sanottavaakin löytyy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aava - Eulogy 30.12.2014

Aava - Eulogy
Mies- ja naislaulu soivat kivasti yhteen. Miesäänessä on mukavasti bottnea, niin äänet täyttävät mukavasti eri taajuuksia. Laulussa, soitossa tai soundeissa ei moitittavaa,mutta sävellyksenä tää ei ollut erityisen mukaansa tempaava, ikävä kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Tunnevaras 13.12.2014

P. M. Kostiainen Project - Tunnevaras
Korvaan pisti, että onpas poikkeavan siistiä tuotantoa teikäläiselle, mutta siellä onkin ilmeisesti otettu ulkopuolista apua vastaan. Laulumelodia ja sen rytmitys on sitä, mitä lähes jokaisessa biisissäsi. Teksti ei anna minulle mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Reverence 08.12.2014

Crookmachine - Reverence
Tää oli miellyttävä kokemus. Mulle toimii tämmönen fiilistely. Todella vaikea antaa mitään erityistä kritiikkiä tästä, sulla on selkeästi hallussa tämäntyylinen kama.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-Projects - Instru-mental 08.12.2014

T-Projects - Instru-mental
Insrumentaalibiiseistä on tylsää sanoa näin mutta, tää biisi kyllä ihan selkeesti kaipais laulun ylleen. Ei tässä tällaisenaan ole mitään valtavan ihmeellistä, mutta hyvien laulumelodioiden kanssa voisi toimia kuin sata jänistä. Tällaisenaan tän voisi ehkä kuvitella välisoitoksi pitkäsoiton keskelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jella. - Älä 08.12.2014

Jella. - Älä
Laulussa on aika lailla jatkuvaa alavireisyyttä. Myös laulun rytmityksessä haisee vähän aloittelijamaisuus. En ehkä tän tyyppisessä musassa käyttäisi sanoja "mulkku" ja "paska", vaikka kuinka tavoittelisi rankan tilityksen meininkiä. Kuulostaa aika kornilta. Parempaa mikrofonia kannattais myös miettiä hommaavansa, kun biitti soi taustalla kirkkaasti ja laulua ei oo saatu laadullisesti samalle tasolle. Paljon tuli kritiikkiä, mutta en tieten tahtoen lyttää. Varmasti jatkossa irtoaa parempaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Samara1 - Samara - En henkeä saa 08.12.2014

Samara1 - Samara - En henkeä saa
Nyt vaatii kotosalla äänittely ja miksailu todella paljon treeniä tai sitten kannattaa hiippailla muualle äänittelemään. Basso pomppaa tuolta niin jumalattoman ikävästi esille, että tätä on todella ikävä kuunnella. Kertsissä todella vahvat Kotiteollisuus-fibat. Soitto- ja lauluosastolta paistaa aloittelijamaisuus vielä, mutta turha moisesta on ruoskia, ei kun lisää treeniä vaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodica Finlandia - Frozen Superia 08.12.2014

Melodica Finlandia - Frozen Superia
Hmm, biisimäärästä päätellen vois ajatella, että väännät tätä kamaa liukuhihnalta ja jotenkin semmonen olo tästä jäi. Halvat soundit, vähät rumpufillit ovat melkoisen kliseisiä ja jopa vähän ärsyttäviä. 4 minuutin jälkeen melodia karkaa skaalasta huti jonkin sävelen kohdalla. Melodisesti tässä oli kovin vähän mitään mikä olisi jäänyt päähän tai olisi mielenkiintoista. Biisiä olis myös voinut lyhentää todella raa'alla kädellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lowland Flies - Hope of Humanity 08.12.2014

Lowland Flies - Hope of Humanity
Aivan todella mainio kahdeksanminuuttinen. Siistiä kuulla, että täältä "demolaaristakin" löytyy tekijöitä, jotka saa biisin kantamaan näin pitkän aikaa. Hienoa stemmalaulua parin minsan kohdalla. Vangitseva fiilis tässä. Tykkään muutenkin tämmösestä utuisuudesta. Tässä on tullut ajantappopäissään istuttua ringissä jo yli 10 biisin verran tänään ja tää oli kyllä heittämällä päivän paras. Keep 'em coming!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Dark matter 08.12.2014

WRATHAGE - Dark matter
No nyt on kyllä näissä laulusovituksissa niin helvetin avantgarde meno, että hohhoh. Tää vois olla vaikuttavan ahdistavaa, mutta mun mielestä kuitenkin lähinnä todella epämiellyttävää kuunneltavaa ja alleviivaan, että mä kyllä oikeesti tykkään siitä, jos musa kuulostaa sopivalla tavalla ahdistavalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - A Decomposing Ritual of Absorption 08.12.2014

Antipope - A Decomposing Ritual of Absorption
Laulajan kuulostaa vähän kokemattomalta, ei vakuuta ihan satasella. Noi pitkät nuotit ei kuulosta ihan siltä, että täältä oikeasti pesee, vaan enemmän siltä, että täältä pesis, jos takana olis pari treenivuotta lisää. Hyvä, yhtenäinen fiilis tähän on kuitenkin saatu rakennettua. On itensiivistä, on hypnoottista, on voimakasta. Soundeista vois sanoa, että jotenkin tukkoiselta soundaa alapää. Miksauksesta en ymmärrä mitään, joten vähän vaikea selittää sitä niin, että palautteesta olisi teille myös apua =E.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Nythän on niin 08.12.2014

Lahkonen / Pena - Nythän on niin
Mun korvaan tosi suorasanainen teksti, joka kuitenkin toimii noinkin suoraksi poikkeuksellisen hyvin, koska sai ainakin mut ajattelemaan. Tää aihe onkin kyllä ainakin mua kovasti puhutteleva, joten oli mukava kuulla asiaa käsittelevä laulu. Sun ääni erottuu joukosta. Siihen on hyvä nojata. Sävellyksenä tää ei musta ollut kovinkaan erityinen ja tuo hassu osa, joka tulee esimerkiksi ihan biisin alussa vastaan, oli mun korvaan vähän ärsyttävä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - BlindSquare Theme 08.12.2014

Electric Lady Band - BlindSquare Theme
Mitäpä tähän sanomaan, todella miellyttävän kuuloista. Bassotteluista erityispongot. Tätä ois mukava diggailla baarissa. Jos nyt jotain pitäis yhden biisin perusteella mussuttaa, niin kovin massasta erottuva tää biisi ei ollut, mutta plääh, vähän turhaa moisesta yskiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hail The Fire - Improvised Jam #2 08.12.2014

Hail The Fire - Improvised Jam #2
Ihmettelen vähän intoanne laittaa miksaamatonta äänimaisemointia kommenttirinkiin. Ei tämmönen herätä kuuntelijassaan oikein mitään, kun tämmöstä äänimaisemakamaa pystyy kyl tehdä ihan kunnolla toteutettunakin. No, kylhän tossa jotain aavemaisuutta oli kuultavissa, mutta ihan harkitun version olisin mieluummin halunnut kuulla.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele McLily - Lily - Maailman Koreografia 03.12.2014

McLily - Lily - Maailman Koreografia
Räppäily aivan jees. Biitissä hyvä meininki. Lisää ehkä semmosta aitoa tunnetta haluaisin kuulla tuossa äänessä. Teksti ei erityisesti laskenut tai nostanut mielialaa. Jees peruskauraa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lowland Flies - Once, Twice 02.12.2014

Lowland Flies - Once, Twice
Miellyttävän masentava tunnelma ensimmäiset pari minuuttia. Aneeminen laulutulkinta sopi biisiin. Tuntuu, että vähän turhaankin rävähti kasvoille tuolle kolmen minuutin kohdalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Punainen Operetti - Pakkopaitaan 02.12.2014

Punainen Operetti - Pakkopaitaan
Vaikuttaisi kaveriporukan hauskanpitoprojektilta, on sen verran autotallilta haiseva meno :) Sanottavaakin kuitenkin tuntuis olevan. Ei siinä, ihan jees peruskauraa genressään. Kaljanjuontimusaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Hän tanssii varjoissa 02.12.2014

Sound of Wood - Hän tanssii varjoissa
Komeaa kitarointia, niin kuin tältä kokoonpanolta on jo tottunut kuulemaan. Naisella herkkä ääni, mutta viimeinen askel aidosti vakuuttavaksi vokalistiksi on mielestäni vielä otettava, ennen kuin ihan vimpan päälle kolahtaa. Paikoin ääni värähtelee vähän amatöörimäisiä sävyjä saaden. Mutta treeniä, treeniä, eihän se muuta vaadi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - There is something 02.12.2014

Somnam - There is something
Äänimaisemana onnistunut. Draaman kaarta en tästä erota, mutta tämmönen äänimaisemointi genrenä tuntuu olevan sellaista kamaa, jossa harvoin draaman kaarta esiintyykään. Loi tunnelmia, mutta vaikea mun on muuta palautetta antaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dog Full Of Acid - Mango ja mansikka 02.12.2014

Dog Full Of Acid - Mango ja mansikka
Kuuden ja puolen minuutin laiska ja monotoninen räppibiisi vois olla aika mielenkiintostakin taidetta. Tässä tapauksessa tää on vain monotonista ja laiskaa. En usko, että tuo 2 minuutin instrumentaalioutro on mitenkään järkevästi perusteltavissa? Oisit sanonu kaverilles, että lyhennä biittiä puolella ja tehdään tästä sit jotain. Tuotti vaikeuksia jaksaa kuunnella loppuun asti, ikävä kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Being Different - Waky Waky Shaky (tumppi) 02.12.2014

Being Different - Waky Waky Shaky (tumppi)
Kommenttiringissä tuli vastaan ja vaikeapa sanoa yhtään mitään alle minuutin pätkästä. Ei kuulostanut kakalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hail The Fire - Improvised Jam #1 02.12.2014

Hail The Fire - Improvised Jam #1
No jamia on paha ruveta arvostelemaan. Yhdestä jutusta saatu kasaan tämmönen positiivisella korvalla kuunneltuna hypnoottinen juttu. Näin äänitettynä versiona taimausvirheet latistaa fiilistä. Kylhän ton jutun vois tuosta johonkin biisiin poimia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keisari - pimeään 02.12.2014

Keisari - pimeään
Laulusoundissa on omaan korvaan vähän aikuisiskelmärokkarin vikaa, mistä en tykkää. Omaan makuun toimisi vähän räkäisempi ulosanti, jos tässä ihan subjektiivisia mielipiteitä heittäydytään heittelemään. Mukavan kuuloista perussuomirokkia hyvin toteutettuna. Sävellyksessä ei sinänsä ole moitittavaa, mutta varmaan suurin asia, minkä kanssa joudutte painimaan on se, että miten tämä erottuisi positiivisesti edukseen. Vähän perushuttua mun korvaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Paljon kauniimpi nyt (treenisdemo) 29.11.2014

The_Tasoristeys - Paljon kauniimpi nyt (treenisdemo)
Rakenteeltaan tää oli yllättävä siihen nähden, että sovitus ja laulusuoritus kuulostavat helposti pureksittavalta aikuisrockilta. Pituus toisaalta taas sitten oli hyvinkin napakka. Hmm, erikoinen tapaus. Melodiamaailmaaltaan tää ei kuitenkaan liikoja sytyttänyt. Varmasti tälle on yleisönsä, mutta itselle ei pure tällainen Kolmas Nainen -osasto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tons Of Monarchy - Native American People 29.11.2014

Tons Of Monarchy - Native American People
En tiiä yhtään miten paljon toi miksaus vaikuttaa siihen, miltä tää kuulostaa kotikajareilla, mutta täytyy sanoa, että ei tätä ainakaan kiva oo kuunnella, kun balanssit on niin päin pedersöreä. Laulu väkinäisintä mitä on hetkeen tullut kuultua. Kehuna se, että kertsi varmaan ajaa sävellykselliseti asiansa maalibiisinä.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Toni Pandora & Puolikas - Ette Koskaan!!! 29.11.2014

Toni Pandora - Toni Pandora & Puolikas - Ette Koskaan!!!
Mukavan ahistava biitti ja siistiä, että myös räpäyttäjät saavat ääneensä fiilikseen sopivan vihaisen sävyn. Lyriikat mun korvaan perushuttua, ainakin näin kertakuulemalta. Näin räppiä vähän kuuntelevan kaverin keskeisimmäksi palautteeksi taitaa jäädä tuo, että "hyvin tulkittu, jätkät".

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Soutaja 29.11.2014

Kaarnekorpi - Soutaja
Heti introssa pisti korvaan, että nyt on soundien puolesta aika pro kamaa. Moinen kertoo aina siitä, että bändi on tosissaan kun se panostaa kunnon studioon. Ei tässä folk metaliksi mitään isoja puutteita ole. Naislaulajan ääneen toivoisi enemmän karismaa ja huutolaulaja voisi tarkkailla hieman tekniikkaansa: miten soundin voisi saada vielä enemmän auki? Biisi oli tällaiseksi meneväksi ralliksi yksittäin kuunneltuna myös aika pitkä, mutta en sitten osaa sanoa toimisiko paremmin vaikkapa pitkäsoiton keskellä. Lupaava meininki joka tapauksessa kaiken kaikkiaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Taas sataa vettä 18.10.2014

P. M. Kostiainen Project - Taas sataa vettä
Maailma muuttuu, Kostiainen pysyy. Tyylillesi pysyt uskollisena ja se tyyli ei ole minun kuppini teetä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Hetken huumaa 02.04.2014

P. M. Kostiainen Project - Hetken huumaa
Olipas kepeä kappale sulle. Voisi tuohon laulun puhtauteen kiinnittää huomiota, että pysyisi paremmin nuotissa. Aika raa´asti toistoa myös mun makuun tässä kipaleessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Liikaako vai liian vähän 02.01.2014

P. M. Kostiainen Project - Liikaako vai liian vähän
Pelkistettyä on, siispä sanoituksille ja tulkinnalle jää iso rooli. Tuntuu, että sanoituksissa monet rivit eivät liittyisi ollenkaan toisiinsa. Ehkä tiukemmalla perehtymisellä sieltä voisi aueta jotain lisää, mutta ensikuulemalta sanoma jää etäiseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Joululaulu 22.12.2013

P. M. Kostiainen Project - Joululaulu
Tunnen itseni tontuksi / Olo on niin tonttuisa -lainit saa miettimään, että mihin tonttu-sanalla tässä viitataan. Se jäi mun kohdalla tässä ainoaksi tärpiksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - El Tambor 07.12.2013

Sonar Transistor - El Tambor
Alku oli aika nätti ja hienoja melodioita ja kitarajuttuja löytyi biisistä sieltä täältä. Tempojen sun muiden vaihtelu sai aikaan vähän semmosen edes takaisin ryntäilevän fiiliksen. Parin pykälän verran parempi tästä ois tullut, jos tässä oltaisiin vähän edetty ja kasvatettu biisiä vähän johdonmukaisemmin. Nyt oli musta vähä levoton eikä biisi edennyt oikein mihinkään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Syksyinen sävelmä 29.11.2013

P. M. Kostiainen Project - Syksyinen sävelmä
Pidin tästä enemmän kuin keskivertobiisistäsi. Tuohon "Muuta tarvitse en / Kuin kitaran ja oluen" -riviin oli niin helppo samaistua. Ootko muuten ikinä hoksannut, että käytät teksteissäsi todella usein orjallisesti loppusointuja? Et toki joka ainoassa biisissä mutta kuitenkin. Lisäksi biiseissäsi tekstirivit ovat todella usein saman mittaisia ja sanat rytmittyvät aika samantapaisesti (tämän sanon jo vähän mutu-tuntumalla, en tutkinut asiaa erikseen tätä kommenttia varten) Mä väitän, että käy kuuntelijalle raskaaksi jos joku kuuntelee sun biisejä kymmenen peräkkäin, ja niistä biiseistä viidessä laulut menee niin, että rivissä tekstiä on samantapaisesti rytmittyvät neljä sanaa ja loppusointu. Uskoisin, että tämän maneerin käyttöä kannattaisi tietoisesti yrittää vähentää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilipa-Kostiainen - Ruotsi on paska maa 27.11.2013

Kilipa-Kostiainen - Ruotsi on paska maa
Tulkitsen tekstin ironiseksi, joten biisi käyköön reippaan minuutin mitassaan kelpo vitsistä niille, joille se uppoaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Hetken aikaa 28.10.2013

Lahkonen / Pena - Hetken aikaa
Ihan mukavan kuuloinen demotus. Lopulliseen versioon voisi yhtäkkiä miettiä paria instrumenttiraitaa lisää ja vaikka vähän perkussioita. Tällaisenaan jää pelkäksi demoksi vielä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Taikinaa 26.10.2013

Lahkonen / Pena - Taikinaa
Kertsin ja säkeistön rytmiikan välillä on kiva kontrasti. Mun huumorintaju oli vähän koetuksella tuon biisin vipan lainin kanssa. Ihan perusjees kappale persoonallisella tekstillä, mutta ei tää herättänyt mitään intohimoja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Pysähtyneet 26.10.2013

ARTOmusic - Pysähtyneet
Dramaattinen, kiinnostava aloitus. Kiva tauko tuossa 1.40 kohdalla. Musta tää rakentuu tosi kivasti ja persoonallisesti siihen nähden, että kyseessä on aika populaaria kamaa, joten vähän ihmettelen, ettei tällä ole edetty mihinkään UMK-kisassa. Ehkä homma kosahti siihen, että laulusoundisi ei ole persoonallisin mahdollinen, mikä ei tässä tapauksessa kyllä mua liikoja häiritse. Hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The D.G - boogeyman 26.10.2013

The D.G - boogeyman
Ihan kiva tämmönen tunnarinomainen näyte. Kokonaiset kappaleet ovat toki aina kiinnostavampia. Kannattaa ehkä jostain yrittää kaivaa vähän luomumman kuulosia pellisoundeja, jos sellasia ei ite pysty äänittämään. Muuta napistavaa nyt en keksi :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Sadanpäämies 26.10.2013

P. M. Kostiainen Project - Sadanpäämies
Pahoittelen, mutta ei uutta kommentoitavaa tältä rintamalta. Sanat eivät tipu yhtään ja laulusta en pidä. En oikein tiedä mitä muuta pitäisi sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian Jamit - Ei oo duunii 09.10.2013

Marian Jamit - Ei oo duunii
Marian Jamit jäi mieleen mikserin terävintä kärkeä edustavana artistina keväällä, kun ringissä tuli viimeksi aktiivisemmin pyörittyä. Aivan erinomaisen ammattimaista jälkeä tämäkin kappale on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaasunaamari - Summertime 09.10.2013

Kaasunaamari - Summertime
Kun kuunteluohjeeksi annetaan tuo "nostalginen fiilis olis ideana", niin kyllä tässä tuntuu vähän nostalgiseen fiilikseen päätyvänkin. Ehkä synasaundit luovat sellaista tunnelmaa? Rakenteeltaan tämä tuntui vähän kömpelöltä. Fillejä jäin kaipaamaan. Esim. 1.45 kohdassa syna tulee sisään tosi puskista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Buena onda 09.10.2013

R-iQ - Buena onda
Vai että synthpop? :) Melkoisen uhkaavia taajuuksia on käytössä tuolla alapäässä. Ihan hyvin toimii genressään. Urputtaakseni jostakin: jollakin vähemmän muovisella soundilla olisin tehnyt noi liidit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blind Reflection - Silent Answers 09.10.2013

Blind Reflection - Silent Answers
Hmm, no vielä ei ihan vakuuta. Äänitystason varmaan tajuatte itsekin, soundillisestihan tästä on kaikki potku kaukana. Nyt on kuitenkin niin, että puhtaissa vokaaleissa on petrattaaa aivan jumalaisen paljon. Nuotteihin ei tunnuta osuvan puhtaasti kovinkaan monesti. Örinä kuulosti varsin potentiaaliselta. Kitaratkin on soitettu tupiin vähän sinne päin. Itse asiassa aika harvoin kuulee kitaristeja, jolla on 8-kielinen, mutta tatsissa näin paljon parannettavaa. Mutta ei toki tarkoitus masentaa ole. Treenamalla se kuntoon tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Särskilt stöd - When Johnny Comes Marching Home Again 09.10.2013

Särskilt stöd - When Johnny Comes Marching Home Again
Oon sitä sukupolvea, joka tietää tästä sävellyksestä parhaiten version "oli Kapteeni Koukku hurja mies". Tämä versio sai vähän tekemään taustatutkimusta asiasta ja totesin, että näköjään laulat ihan alkuperäisen tekstin mukaan. Siispä, rohkea ja piristävä tapaus tämä kappale. Leppoisan kitaroinnin ja ankean aiheen välillä on kiva kontrasti. Kitarasoolossa on kivan riipiviä juttuja seassa. Ainut isompi miinus kappaleessa on tapa, jolla työnnät äänesi korkeimpiin nuotteihin. En siitä pidä. Rohkea biisivalinta ja onnistuit musta aika kivasti tekemään siitä oman versiosi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Kaikkien aikojen sunnuntai 09.10.2013

Lahkonen / Pena - Kaikkien aikojen sunnuntai
Kiva, positiivinen laulu sinänsä. Toivoin, että tekstissä olisi rakenneltu tarinaa vähän pidemmälle. Tuokiokuvauksena ihan kiva kuitenkin, oli varmaan harkittu valinta jättää se sellaiseksi. Lopun laulurevittelyt kuulostivat ihan pikkuisen väkinäisiltä. Kiva fiilis tästä kuitenkin jäi. Tuli heti mieleen kuva siitä, kun koleana kevätpäivänä aurinko alkaa nousta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Ole ylpeä 09.10.2013

P. M. Kostiainen Project - Ole ylpeä
Laulusaundin ja lauluun käytetyn efektin yhdistelmä alkaa olemaan aikamoisen ärsyttävä. Paremmin toteutettuna tästä voisi saada aikaan ihan hypnoottista meininkiä. Tästä versiosta en vain valitettavasti pidä sitten yhtään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Ulkomailla 06.10.2013

P. M. Kostiainen Project - Ulkomailla
Vähäeläinen ja kuulas biisi sulle. Laulu falskaa tässä normaalia vähemmän. Tässä on ihan fiilistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Hometown 25.09.2013

Sound of Wood - Hometown
Taidokasta kitarointia jälleen tältä projektilta. Ehkä enemmän tapahtumia olisi toivonut biisiin, mutta toisaalta tämmöisenään biisi on tunnelmaltaan eheä ja tyylikäs. Hyvä laulaja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Matala profiili 25.09.2013

P. M. Kostiainen Project - Matala profiili
Eipä tässä ole mitään uutta artistilta. Kitarasoolo on yhtä kehno kuin biiseissäsi yleensäkin, en oikein tiedä miksi niitä näissä biiseissä on. Lauluusi alan jo kyllästyä, ei pahalla. Kertsin kitarasoundissa ei ole puhtia.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Notch Above - Stay 23.09.2013

Notch Above - Stay
Ammattimainen toteutus, ammattimainen laulaja. Ei kuitenkaan sävellyksenä mitenkään erottuva, vaan aika kliseinen. Hyvin vähän tästä tyylilajista mitään ymmärtävälle mieleen tulee 3 Doors Down ja Nickelback.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The D.G - The world of a piano - back to wild west 23.09.2013

The D.G - The world of a piano - back to wild west
Täähän sopis jonkun kissavideon taustalle YouTubeen. Tai sit voisit myydä tämän isolla rahalla Hauskoille kotivideoille. Se on vain oma päätöksesi haluatko olla ug-uskottava YouTube-artisti vaiko sielunsa myynyt Nelosen musiikkivastaava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Poronsarvijauhetta 23.09.2013

P. M. Kostiainen Project - Poronsarvijauhetta
No tuotantohan kappaleessa on aivan laadukas, kuten Rantasen omissakin kappaleissa. Ehkäpä 2000-lukuiset soundit kuitenkin vain korostavat laulun ontuvuuksia. Sulla tuntuu olevan vaikeuksia liukua nuotista toiseen puhtaasti ja se ei ainakaan mun korvaan kuulosta kivalta. Kertsin laulumelodiaa olisin myöskin tarkistanut - en pidä siitä, että melodia laskee perättäisissä riveissä jatkuvasti alas. Teksti ei oikein taaskaan herättänyt mitään tuntemuksia.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Silmät sumeina 22.09.2013

Dr.Groove - Silmät sumeina
Biisistä, laulajasta ja teksteistä ja oikeastaan kaikesta mahdollisesta tulee mieleen ikivanhat suomalaiset iskelmäklassikot, joita soitetaan vieläkin radiossa. Voisi luulla käännösiskelmäksi. Laulajan ääni on vähän horjuva, mutta sympaattinen ja persoonallinen. Jotenki hassua, että tässä ei sinänsä ole mitään omaperäistä, mutta tavallaan kuitenkin on. Kyllä tämä vuonna 2013 erottuu massasta. Tätä oli helppo lähestyä ja tästä tuli aivan mukava fiilis.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Elämäntavaton 22.09.2013

P. M. Kostiainen Project - Elämäntavaton
Perkussiot elää vähän omaa elämäänsä. Siellä on jotain iskuja, jotka tulee kummallisesti liian eteen. Myöskään laulujen rytmityksistä en kaikin paikoin pidä. Kitarat kuulostaa kivalta, siitä plussapiste. Tekstistä välittyy ärtymystä ja näyttämisen halua, mutta joitakin rivejä sieltä harkitsisin uudelleen. Kuluneista fraaseista en pidä ja muutamat rivit jäävät merkityksettömiksi. "Jännitys läsnä aina Palttiarallaa Baltiassa" ?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niccolo Paganini's Little Finger - In the Grove 21.09.2013

Niccolo Paganini's Little Finger - In the Grove
Genre ei ole ominta alaa, mutta on piristävää vaihtelua kuulla tällaista mikserissä ja kivalta kuulostaa. Mukavasti dynamiikkaa ja dramaattinen tunnelma. Aika ammattimaisen kuuloista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Järjen ääni 21.09.2013

P. M. Kostiainen Project - Järjen ääni
Hmm, kun sun biisejä nyt tulee melko usein ringissä vastaan, niin tämän kohdalla tuli jo sellainen olo, että tällaisiahan ne Kostiaisen biisit ovat tähänkin asti olleet. Tässä ei sytytä sen paremmin teksti, laulusuoritus kuin kitarasoolokaan. Eksoottinen soitin ei pelasta pakettia. En päässyt tähän sisään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Vaikenen 28.07.2013

P. M. Kostiainen Project - Vaikenen
Rehellistä ja luomua menoa, mutta ei valitettavasti oikein tipu itselle. Laulun epävireisyydet häiritsee, samoin hirveän diskanttiset kitarasoundit. En myöskään pidä ensimmäisen säkeistön kuluneiden fraasien käytöstä tekstissä. Mulle tässä kappaleessa ei ikävä kyllä ollut oikein mitään, miksi haluaisin kuunnella tätä uudelleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Show Me 24.05.2013

Misstep - Show Me
Komea lauluääni vakuuttaa. Rakenteesta löytyi yllätyksiä, mukavaa. Nätin säkeistön jälkeen kertosäe oli vähän pettymys. Ehkä sen melodiaa vielä tarkistaisin ennen lopullista versiota. Mutta kyllä tästä hyvä tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Pieni ja tyhmä 24.05.2013

Anna Sipilän Lapsi - Pieni ja tyhmä
Teksti ei mitenkään sävähdytä. Se rullaa ihan kivuttomasti eteenpäin, mutta ei anna sen kummempia fiboja. Itse kappalekaan ei kahden kuuntelun perusteella ole kovin mielenkiintoinen, kertsi toki jää keskimääräistä paremmin mieleen. YUP-vertauksia olette varmasti kuulleet aiemminkin, mutta se tästä ensimmäisenä mieleen tulee (joskaan en ole koskaan bändiä paljoa kuunnellut). :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Kevät ja kesä 02.05.2013

P. M. Kostiainen Project - Kevät ja kesä
Tiivis teksti ei oikein auennut. Esimerkiksi tuo kulunut "parempi olla tossun alla kuin kadulla" -rivi jäi mulle vähän irralliseksi. Riisuttu demo, jonka tekstistä tai sävellyksellisestä annista ei irronnut säväreitä. Mitäänsanomaton soolo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - World So Cold 08.04.2013

Death Generation - World So Cold
Voi hyvänen aika kun voi olla musiikissa munaa. Vähän äkäisempää kertosäettä olisin ehkä toivonut, mutta laulu ja tuo pääriffi, voi huhhuh.. Niin ja aivan loistavat soundit! Olisin ehkä antanut ysin muuten, mutta kun teillä on noin hieno rivi tuossa valmiina, niin ei sovi moista mennä rikkomaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Tiensä Pää 08.04.2013

Kaarnekorpi - Tiensä Pää
Äänityksen laatu ja vokaalit ovat tuoreemmissa äänitteissänne parempia. Murina jää tässä vähän laiskaksi. Sävellyksessä ja sanoituksessa ei ole mukistavaa. Ehjä, hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilipa-Kostiainen - Musiikkikilpailubiisi 05.04.2013

Kilipa-Kostiainen - Musiikkikilpailubiisi
Aika suurpiirteistä tuo tekstin rytmitys. Varmasti huomaat itsekin, miten monin paikoin tulee kiire rytmittää sanoja järkevästi. Ei musta kuulosta hyvältä. Sovitus ei muutenkaan säväytä, aika yksipuolista rämpyttelyä. Osat voisivat erottua paremmin toisistaan. Ihan jännää on varmasti ollut tehdä vieraan tekstin varaan biisiä, mutta vähän keskinkertaiseksi tämä musta jää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ratiokratia - Tunnetko 08.03.2013

Ratiokratia - Tunnetko
Introa ei ole mielenkiintoisuudella pilattu, se ei pahemmin houkuta kuuntelemaan biisiä. Koko kappale on muutenkin kovin tavanomainen, mutta tuskin teillä on tähtäimessä ollutkaan tehdä mitään maailman persoonallisinta tavaraa. Ja kertsihän on tarttuva, joten mitäpä tässä toimivaa rockkappaletta liikoja haukkumaan. Toki tässä olisi voinut kokeilla tiputtaa kolmatta säkeistöä ja/tai kolmatta kertsiä pois, niin toistoa olisi ollut vähän vähemmän. Myöskin sanoitukset herättäisivät enemmän huomiota, jos siellä olisi vähän enemmän persoonallisuutta mukana. Mutta nämä lienevät pikkuvikoja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aava - Ocean 06.03.2013

Aava - Ocean
Teksti ja musa osuvat tunnelmaltaan mukavasti yhteen. Toinen kertosäe rävähtää säröillä mukavasti. Mukavaa bassottelua. Oikein toimiva kappale omassa genressään, kaikin puolin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Roosterista Rosendahliin 04.03.2013

Sound of Wood - Roosterista Rosendahliin
Myös kitaraan perehtymättömän korvaan kuuluu, että akustiset on teillä hanskassa tässäkin kappaleessa. Jostain pitäisi vain vielä kaivaa kova laulaja viemään tämäkin kappale vielä seuraavalle tasolle. Tällaisenaan tämä jäi lyhyeksi instrumentaalinäytteeksi, joskin toki aivan vakuuttavaksi sellaiseksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Ukon Mahti 04.03.2013

Kaarnekorpi - Ukon Mahti
Ördät toimivat paremmin tuoreemmassa materiaalissa kuin tässä. Soundi on tässä vähän väsynyt ja ohut. Naislaulajaanne tulee myös ikävä tätä kuunnellessa. Sävellys ei ole hassumpi, mutta paljon valmiimmalta ja ammattimaisemmalta kuulostatte noissa tuoreemmissa nauhoitteissanne kuin tässä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian Jamit - Al Pacino 27.02.2013

Marian Jamit - Al Pacino
Ohjaajien nimien pyörittely kertsissä nousee esiin ja jää varmasti mieleen. Oikein hyvä tekstikoukku, toimii tämän tyyppisessä musiikissa todella hyvin. Laulajan toiminta miellyttää jälleen. Maneereja on, mutta musta ne kuitenkin ennen kaikkea luovat laulajasta itsevarman ja eloisan kuvan. Biisi ei ollut mikään napakymppi, mutta oikein hyvä kuitenkin. Tämä teidän juttu on kaiken kaikkiaan tosi toimiva ja persoonallinen. Voisin hyvin kuvitella, että tällä saavutettaisiin laajempaakin suosiota.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saatanan Marionetit - New Lucifer 27.02.2013

Saatanan Marionetit - New Lucifer
Satanic Zombie Attackin jälkeen valittelin samaa, mutta teidän juttu aukenisi varmasti paremmin, jos tekstitkin olisi luettavissa. Mitään suurta vikaa tässä ei ole, mutta jäin kaipaamaan biisille jonkinlaista huipennusta. Biisi ei oikein lähde lentoon missään vaiheessa, mutta ehkäpä tällainen keskitempoinen junnaus toimii paremmin siinä vaiheessa, kun pistetään kokonainen EP pyörimään. Suatanallinen tunnelma on kuitenkin tavoitettu kohtuu hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deliverance (fin) - Leper's Hand That Feeds 20.02.2013

Deliverance (fin) - Leper's Hand That Feeds
Jälleen hyvä biisi teiltä. Demon viimeisestä biisistä kun ilmeisesti puhutaan, niin lopun pitkät kitaranliruttelutkin ovat oikein perusteltuja. Tykkään, ei voi mitään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A-Luokan Nakki - Jee Jee Jeesus 18.02.2013

A-Luokan Nakki - Jee Jee Jeesus
Ihan hauskaa meininkiä. Kaikki maailman rallattelupunk pitäiskin just mennä tolla alun sointukierrolla ja niin taitaa melkein mennäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Unohdus 18.02.2013

Kaarnekorpi - Unohdus
Kielivalinnasta edelleen plussaa. Äkäinen basarijyystösäkeistö vetää turpaan oikein komeasti ja muutenkin biisistä löytyy hyviä riffejä. Naislaulajan kanssa vedetyt osuudet toimivat tässä ehkä huonoiten. Sitä kautta tästä ehkä puuttuukin se ihan viimeinen silaus, eli biisin kruunaava huippukertsi, mutta tosi hyvä näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sakka - Lapsuuden kesät 18.02.2013

Sakka - Lapsuuden kesät
Kun tehdään tekstiä näinkin kliseisestä aiheesta, tekstissä saisi olla vähän persoonallisempia laineja, kuin esimerkiksi: "Miten kaunis oli piha, miten sillä leikittiin Miten vähäistä viha, aina riidat sovittiin Nurmikentät paljain jaloin juoksin edestakaisin" Sangen mitäänsanomatonta. Eli olisin kaivannut persoonallisempaa katselukulmaa tähän tai sitten sieltä lapsuudesta olisi voinut nostaa esiin persoonallisempia asioita. Laulut eivät olleet mitenkään kamalat, mutta tuossa esittelytekstissä mainittuja "kunnollisia vokaalejakin" tähän olisi kaivannut. Nyt oli vähän epävarmaa, horjuvaa laulantaa. Taustassa oli kaik kunnossa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Purification - Flèches D'amour 17.02.2013

Sound Purification - Flèches D'amour
Elektronisen musiikin saralla tuntuu olevan todella vaikeaa löytää rytmipuolelta mitään persoonallista tai yllätyksellistä, eikä sellaista löydy tästäkään. Rytmisovitukset ovat tuota samaa, että vedetään perusjumituskomppia, katkaistaan se ja palataan siihen takaisin. Sävellys on sinänsä ihan jees ja tuotannossa ei ole mukistavaa. Ehkä olisi kaivannut laulua tai jotain, mutta nyt tämä ei kyllä ainakaan mieleen jää, vaikka meininki on sinänsä ihan rento.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele J. Vuontion Hersymispiste - Aamusta hämärään 17.02.2013

J. Vuontion Hersymispiste - Aamusta hämärään
Kitaroinnissa on mukava tatsi. Sävellys on vähän tylsä: biisissä on tavallaan vain yksi pitkä säkeistö ja sitten kitarasooloilua, joka vain feidautuu pois. Ei kliimaksia, ei kunnon progressiota. Ratkaisu on ehkä omaperäinen, mutta ei musta lopulta kovin toimiva.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Sound Project - Veronica 16.02.2013

Fatal Sound Project - Veronica
Aivan järisyttävän kova rumpali teillä. Biisistä tulee mieleen Bodom ja In Flames. Lauluton väliosa sooloineen toimi mukavasti. Tällä voi olla vaikea erottua joukosta, mutta omassa genressään todella pätevä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dokumentia - Särö elämässä 16.02.2013

Dokumentia - Särö elämässä
Kitara huojuu vähän temmon molemmin puolin ja laulussakin parin lainin rytmityksissä kuului tulevan vähän kiire. Ehkäpä ajattelette, että se ei punkissa haittaa, mutta omaan korvaan moinen vähän särähtää. Laulu on vähän tuollaista huikkimista. Hieman melodisempi tatsi voisi olla jees. Aivan jees punkrypistys tämä sävellyksenä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Save The Fallen - Tide 16.02.2013

Save The Fallen - Tide
Todella synkkä ja pelottava fiilis tässä. Rakenteellisesti tämäkin kipale on tosi persoonallinen ja pysyy huomattavasti paremmin kasassa kuin Red Sunrise. Kertsi toimii ja tuo inhale - exhale -vuorottelu on tylyydessään tosi jees. Edelleenkin nuo huudot ovat aika hirmuista finglishiä, ääntäminen tarvis kovasti treeniä. Todella mielenkiintoista musiikkia teette ja biisi oli kova. Apokalyptista meininkiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nantsi - Kohtuudella 15.02.2013

Nantsi - Kohtuudella
Mukava teksti. Kertsi jää mieleen ja biisi on muutenkin tosi rento. Laulanta on ehkä vähän laiskaa mun makuun, mutta siitäkään on turha älyttömiä nillittää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele [ Fertile Zest ] - Flower Of Suffer 15.02.2013

[ Fertile Zest ] - Flower Of Suffer
Jos halvan kuuloiset pellit unohtaa, soundipoliittisesti tämä on oikein laadukasta kamaa. Biisistä löytyi monta kivaa melodiaa, erityisesti toi 1.10 paikkeilla alkava pop-soinnuttelu lämmitti mieltä, kun siihen asti biisi eteni vähän joka suuntaan nykien. Kokonaisuutena tämä on kuitenkin aikamoinen palapeli, josta olisi ollut leikattavissa 2 minuutin verran ylimääräisiä palasia pois. Nykivät rumpukikat olivat lähinnä häiritseviä, vaikka niillä varmaan haettiin biisiin persoonaa ja särmää. Tämän perusteella tohtorilla on kuitenkin potentiaalia koviinkin biiseihin, kun vaan sävellyksistä saadaan vähän hallitumpia ja kompaktimpia paketteja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deliverance (fin) - Merciless Faith 14.02.2013

Deliverance (fin) - Merciless Faith
Teillä on kyllä biisistä toiseen tosi originelli meininki. Sävellyksenä tää ei potki ihan kympin arvoisesti, ei vaan noi riffit ihan satasella tempaa mukaan. Tyyliänne kuitenkin supportaan tässä nykyajan siloitellussa metalliympäristössä oikein kovasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Tiedätkö sen 11.02.2013

DIVARi - Tiedätkö sen
Tulee mieleen Lauri Tähkä & Elonkerjuu. Vaikka erottavia tekijöitä toki on, biisissä ja sovituksessa on paljon samaa. Hyvää soittoa, hyvää laulua. Omassa genressään pätevän kuuloista tavaraa, joskaan mitään yllättävää tästä ei löydä kaivamallakaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Huutomyrsky 11.02.2013

Lahkonen / Pena - Huutomyrsky
Aivan mukava teksti, on ajatusta mukana, eikä ole mitä tahansa dabadabaa. Kuten itsekin mainitset, tässä ollaan perusasioiden äärellä: sävellys on riisuttu ja mielestäni varsin tavanomainen. En kuule tässä mitään moitittavaa, mutta ei valitettavasti erotu pahemmin edukseenkaan. Lisää persoona siis tarvitaan, tsemppiä jatkoon!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flathead Waltz - Epitaph 11.02.2013

Flathead Waltz - Epitaph
Vokalistin ääntäminen kävi vähän korvaan, ei ole kovin pehmeätä. Kertsi tulee negatiivisessa mielessä vähän puskista, kun edessä ei ole mitään filliä tai nostatusta. Sävellys on ihan okei, mutta en mä tiedä, onko tässä älyttömästi energiaa tai todellista dynamiikkaa, vaikka monenlaista osaa biisistä löytyykin. Ihan jees, mutta en älyttömästi innostunut.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Jouni Tiainen - Posket (Radio Edit) 11.02.2013

The Jouni Tiainen - Posket (Radio Edit)
Lauluäänestä en pitänyt. Taustat toimi oikeinkin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. Virta - The Great arctic Tree 11.02.2013

P. Virta - The Great arctic Tree
Kyllähän tämä toimii elokuva- ja pelimusiikkina ilman mitään mutinoita. Ainut, mikä hyökkäsi korville oli tuo kirkkourkusoundi tuossa alussa, mutta tässä nyt puhutaan jo aika pienestä viasta. Eeppinen meininki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konemies - Patti ja Matti 10.02.2013

Konemies - Patti ja Matti
Monella Mikserin konemusatekijällä tuntuu olevan syntinä hinkata sitä yhtä ja samaa melodiaa läpi biisin. Tässä oli hyvä rakenne ja järkevä progressio.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ikinae - Pseudologica Fantastica 10.02.2013

Ikinae - Pseudologica Fantastica
Oikein siistiä juttua teette, tykkään tyylistä. Paikoin kornit sanotuksetkin jotenkin vaan toimii, kun juttua tehdää näin katu-uskottavalla tatsilla. Erinomainen kertsi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Gonna Be OK 10.02.2013

Faro - Gonna Be OK
Mukavan letkeästi tämä groovaa, mutta sävellys ei ole kuitenkaan oikein mieleenjäävä. Dynaaminen vaihtelukin biisissä on vaan tommosta hiljaa - kovaa - hiljaa -vaihtelua, eikä biisi kasva loppua kohti. Urkuhommat ja efektoidut kitaraliidit oli kuitenkin ihan mukavia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo 10.02.2013

Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo
Perseilyhän on mukavaa ajankulua, ei siinä mitään. Ei kai tähän kummempia ole tarvis kommentoida.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Furtilizer - Diving with the sunbirds 10.02.2013

Furtilizer - Diving with the sunbirds
Rakenteellisesti olisi voinut olla monipuolisempi kappale. Ihan mukavan friikki fiilis tässä kuitenkin oli. Maalailevat osuudet toimi tuota keskiosaa paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Final Amendment 10.02.2013

Mind Factory - Final Amendment
Komea alku. Ördä yllättää mukavasti sisään tullessaan, kertsikin on mukavan erilainen. Persoonallinen rakenne miellyttää, vaikkakin vähän pitkäksi tämä musta käy. Mutta valmista kamaahan tämä on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aberrant Vascular - Ishi 10.02.2013

Aberrant Vascular - Ishi
Omaperäistä tämä on, mutta en itse oikein pääse juttuun sisälle. Teknosoundisen synan ja kuorotatsisen laulannan yhdistelmä on aikamoisen jännä, mutta en voi sanoa kiinnostuneeni tästä. Teksteistä olisi kiva tajuta jotain, sillä saralla kappaleella olisi varmasti annettavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ratiokratia - Piiloon valolta 10.02.2013

Ratiokratia - Piiloon valolta
Tekstin rytmityksessä on idistä, mukavaa kun ei ollut ihan perushuttua sillä saralla. Biisi on aivankin tarttuvaa settiä, tuli Uniklubi vahvasti mieleen. "Kirjoitan Kaiken pahan paperille Jonka revin tuhanteen palaan Ja poltan" ^ Aika kovan luokan klisee, välttäisin näitä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atomin imaginäärinen rakenne - Gluoni 10.02.2013

Atomin imaginäärinen rakenne - Gluoni
Biisi sai mielikuvia aikaan. Jossain avaruudessa matkataan ja vähän on epävarma fiilis, että tuleeko tuosta naapuriin parkkeeranneesta lentävästä lautasesta ulos hyviksiä vai pahiksia. Soundipoliittisesti laadukas veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Valkoinen morsian 09.02.2013

Steve Valley - Valkoinen morsian
Erittäin, erittäin jees teksti. Laulussa on musta hitusen liikaa efektiä, mutta muusta ei mutistavaa. Oikein hyvä meininki!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillipiiparit - Duumimamman Ompelukone 09.02.2013

Fillipiiparit - Duumimamman Ompelukone
Häijy introriffi. Laulussa on aika ikävä efekti. Biisistä tulee Kotiteollisuus mieleen ja sävellys toimii kyllä musta oikein hyvin. Tekstien duumimammoista päätellen juttua tehdään vähän pilke silmäkulmassa - mikäs siinä, jos niin tykkää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirveli - Isäni, meri ja kesäinen sää 09.02.2013

Kirveli - Isäni, meri ja kesäinen sää
Sävellys, teksti ja laulajan tatsi saavat aikaan semmosen combon, että tämä kuulostaa vähän lastenlaululta. Toki teksti nyt lopulta kääntyy lastenlaululokerosta pois, mutta silti :> Joukosta erottuva ralli täällä kommenttiringissä. Laulajasta en kyllä tykkää, ääni soi aika erikoisesti - ihan kuin ääni muodostettaisiin jossain tuolla ihan suun takaosassa.

Sivu: 1 2