Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 255 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Viereesi lämpimään 05.06.2008

Jake in the box - Viereesi lämpimään
Perinteitä kunnioittavaa suomirockia, laulajasta tulee väkisin mieleen P. Hanhiniemi ja biisi itsessäänkin on aika lähellä Kolmatta naista. Suomirock-osastolla se ei kuitenkaan ole millään tavalla huono asia. Erittäin hyvin eteenpäin rullaavaa poppista, radiopotentiaalia. Yleissoundi saisi olla hiukan kirkkaampi, nyt kuulostaa hiukan siltä että biisi soisi seinän takana. En sitten tiedä onko vika laitteissa vai miksauksessa. Kuitenkin, tyylilajissaan erittäin onnistunut veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Olen mikä olen 16.02.2008

unioni - Olen mikä olen
Melodialtaan todella tarttuva biisi. Teksti ei kirjalliselta kannalta ehkä ole mitään maailmaa suurempaa, mutta nautin tekstin aiheuttamista mielikuvista. Jostain kumman syystä se, että lyriikoissa yhdistetään kahta kieltä (tai jopa kolmea, kuten nyt) on tuntunut aina jotenkin vieraalta. Jos olisin itse ollut mukana tekemässä tätä, olisin ehkä joutunut sanomaan vastalauseen, onneksi nyt ei tarvitse :) Introon olisi kannattanut ehkä säveltää joku selkeä melodinen teema, joka toistuu säkeistöjen välissä ja ehkä jopa kertsin alla. Kertsiin lähtö, pieni nostatus ja tauko, oli aivan loistava tehokeino. Muutama rumpufilli on vähän kömpelön puoleisia, varsinkin ennen toisen säkeistön Olen mikä olen-osaa ja soolosta lähtevä filli. Siitä pientä piiskaa. Soolon olisi kyllä voinut soittaa uudestaan ja koska soolosoundi on hirvittävän ohut, olisi voinut harkita soolon tuplaamista matalammasta oktaavista. Mutta tosiaan tarttuva, menevä biisi. Varmaan todella hyvä live-biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Tähdenlento 16.02.2008

unioni - Tähdenlento
Sovitukseltaan ehkä hiukan yllätyksetön, tosin kovin Lauri Tähkämäinen rytmikikka nousee sovituspuolelta esiin. Sanoituksessa muutamia erittäin hyviä oivalluksia, mm. ”lumihiutaleen lailla he ovat toisiaan etsimässä”. Soolon olisin korvannut jollain täysin erillisellä c-osalla tai sitten kertosäkeen päälle menevällä rinnakkaismelodialla. Tasavahva biisi, joka ei kuitenkaan nouse mitenkään erityisesti esille, ainakaan tässä vaiheessa. Tosin veikkaan että tämä biisi myös kestää aika hyvin kuuntelua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Anna mulle voimaa 16.02.2008

unioni - Anna mulle voimaa
Aika tutun kuuloista Unionia. Näistä kolmesta mun mielestä vahvin biisi. Tosin levyllä on vielä pari parempaakin.. Basso- ja laulusoundeiltaan erittäin hyvä. Laulusoundi ja sen miksaus lähentelee jo iskelmätyyliä, mutta toimii loistavasti tässä. Rumpusoundit toimii huippuhyvin, peltejä lukuun ottamatta, en tiedä onko vika pelleissä vai mikityksessä. Kitaran särösoundi on hiukan kapea mun makuun. Sanoitus on hyvä, pikkukliseitä joukossa, mutta niitä on aina. Sanoituksen keskeinen ajatus on silti mainio, pystyn samaistumaan siihen hyvin itsekin. Foni tuo hienoa lisää biisiin, mutta välisoiton/soolon viimeinen sävel jää häiritsevästi lyhyeksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Own - Kaksi puolta 01.10.2007

Juha Own - Kaksi puolta
Jopa hiukan aavemainen, surullinen ja odottava tunnelma, joka sopii hienosti yhteen tekstin kanssa. Ja tekstistä ehdottomasti myös plussaa, hienoa että biisejä tehdään muistakin aiheista kuin rakkaudesta tai sen päättymisestä. Varsinkin kun teksti onnistuu olemaan näin koskettava. Sovituksesta tekee todella hienon sen eleettömyys, silti biisin sisällä tapahtuu paljon. Tosin saattaa olla, että tuo lintujen kirkuna saattaa alkaa pidemmän päälle risomaan. En tiedä onko biisissä ns. hittipotentiaalia tai onko siinä edes tarkoitus olla, mutta biisi on onnistunut siinä hienosti, että se ehdottomasti vaati useamman kuuntelukerran avautuakseen kunnolla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lassen Paja - Mihin vaan 31.08.2007

Lassen Paja - Mihin vaan
Hyvin soitettua ja soundeiltaan hyvää suomirokkia. Alussa jopa Hellacopters meininkiä. Hienoa, että täältä löytyy näin hyvillä soundeilla soitettua musiikkia. Biisi itsessään menevä, soolo/instrumentaali-osa tosin ehkä hiukan liian pitkä. Tiiviimmällä paketilla kyseessä olisi genressään täysosuma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Bright Side 30.08.2007

Aeiouaih - Bright Side
Pidin kyllä. Mielenkiintoista musiikkia, jossa mun korvissa yhdistyy singer-songwriter meininki, Radiohead ja 90-luvun alun Seattle. Ei varsinaisesti mitään hittikamaa, eikä se taida olla tarkoituskaan. Personaallinen lauluääni, josta on vaikea muodostaa selkeää mielipidettä ensikuulemalta. Pitää kuunnella muutkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope(soolo) - Toinen puoli 16.02.2009

Roope(soolo) - Toinen puoli
Kuuntelin tän pitkästä aikaa, eikä se kuulostanut ollenkaan hassummalta. Muutamat soittomokat tökkii, mutta ei auta muuta kuin katsoa peiliin :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 24.08.2007

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Onpa säkeistössä hyvä kitarasoundi! Miksaus onnistunut loistavasti. Ehkä alun ja "She needs to figure it out"-kohdan kikkailut olisin jättänyt pois. Hiukan jäi kaipaamaan vielä tarttuvampaa "hittikertsiä", mutta loistava biisi kaikin puolin. Kyllähän tämän pariin palaa mieluusti uudelleenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele StressZone - Come on kill them all 07.08.2007

StressZone - Come on kill them all
Hetken aikaa ehdin tätä jo odotellakin. uusista biiseistä tämän hetkinen suosikkini. Ammattitaitoista sekä soundien, soiton että sovituksen puolesta. Ei tästä voi olla pitämättä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele StressZone - Back on earth 07.08.2007

StressZone - Back on earth
Mainio rokkirunttaus, eipä ole minkään osa-alueen suhteen kummallista valittamista. Tai ehkä se, että näinkin yksinkertainen kaveri kuin minä saattaa tarvita useamman kuuntelukerran että biisi ihan lopullisesti aukeaa. Ja hieno homma että nettisivutkin on auki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vesa Huotelin - Tahtoisin olla niin kuin hän 31.08.2007

Vesa Huotelin - Tahtoisin olla niin kuin hän
Pienimuotoisuudellaan lumoava, hieno tunnelma. Ja sanoitus on onnistunut. Sympaattinen biisi joka ei kaipaa turhaa kuorrutusta, vaan on juuri hyvä näin. Kaikinpuolin onnistunut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terveisin Tero - Pikkuprinsessat 19.04.2008

Terveisin Tero - Pikkuprinsessat
Ehdottomasti paras hipitihopiti-biisi minkä olen kuullut mikserissä. Groovaa todella hyvin, basso miellyttää allekirjoittanutta todella paljon! Ja ofs laulaa kuin enkeli. Erityiset kunniamaininnat tekstistä. Poikkeava aihevalinta, mutta hyvä ja tärkeä sellainen. Loistavaa kantaaottavuutta. Voi kun ne joskus vielä oppisivat!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saara - Omenapuu 24.08.2007

Saara - Omenapuu
Fiiliksestä, sanoitustyylistä ja ajoittain tulkinnastakin tulee mieleen Jippu. Joka muuten oli mielestäni piristävä tuulahdus suomalaiseen poppiin. Todella taidokkaasti tehty toteutus, monipuolisesti käytetty erilaisia soundeja ilman että lopputulos on sillisalaattia. Pienillä asioilla on saatu biisiin mukavasti eloa mm. pienellä säröllä soitetut takapotkut. Kaunis biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caino - Mielen näyttämö 03.10.2007

Caino - Mielen näyttämö
Soundit on hiukan tunkkaiset (toivottavsti niitä hiotaan vielä) ja laulussa olisi hiukan viilaamista, mutta se ei vie pois sitä että biisi on onnistunut. Lisää voimaa ja tarkkuutta lauluun ja ehkä jotain melodista kitarajuttua kertosäkeeseen, niin ollaan aika lähellä täysosumaa. Hyvä silti näinkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 09.08.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Hieno biisi. Soitto ja soundit komeasti kohdallaan. Ja vaikka ei todellakaan olla menty sieltä mistä aita on matalin, on biisi silti helppoa ja miellyttävää kuunneltavaa. Genrestä riippumatta on mukavaa kun ihmiset tekevät musiikkiaan kunnianhimoisesti ja loppuunasti viilaten. Silloin lopputulos (yleensä) on huippuluokkaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LAPSET - Anteeksi 14.05.2007

LAPSET - Anteeksi
Alku hiukan levottoman kuuloinen, mutta muuten oikein toimiva kipale. Biisistä ja laulusta huomaa väkisinkin että Ismoa eri projekteissaan on tullut varmasti kuunneltua. Pidin kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Seals With Afros - This Time 14.05.2007

Seals With Afros - This Time
Kaunis biisi kaikin puolin, mutta rosoinen bändisoitanta palvelisi biisiä huomattavasti paremmin. Timanttinen poppiskoukku jäi puuttumaan, mutta kyllä tätä ilokseen kuuntelee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Space Cowboy Ressu 08.05.2007

Electrical Shaman - Space Cowboy Ressu
Biisien pituudet jatkavat kasvamistaan :) Nyt mentiin sen rajan yli ettei kyllä pystynyt kokonaan, vaan hyppimällä mentiin. 12:00 alkava pätkä toimi kaikkein parhaiten minulle, koska siinä oltiin jo aika lähellä sitä mitä odotankin musiikissa kuulevani. Liian vaikeaa kaiken kaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Was Acid - Dead Dance (Version 2) 19.05.2007

Was Acid - Dead Dance (Version 2)
Ei ihan perinteistä poppia. Hienoa tunnelmointia koko projekti, tähän biisiin tykästyin silti eniten. Ainoat risut tulee matalista lauluista, jotka ei toimi niin hyvin korkealta lauletut. Loppui kuin seinään? Kaunis biisi, jota on vaikea lokeroida mihinkään. Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trionesse - Yksinäinen 16.05.2007

Trionesse - Yksinäinen
Kaunis biisi kaikin puolin. Toimisi vielä paremmin illan pimetessä, vaikka nyt aurinko paistaakin niin toimii silti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Third plateau 16.04.2007

Electrical Shaman - Third plateau
Vaikka biisiä on kulunut vasta minuutin verran, niin on pakko sanoa, että aivan liian pitkä, mutta yritän taistella. Rumpali pitää tempon ainakin tarkasti.. Häiritsee että kitara soittaa sen ohi välillä. Saattaa olla tarkoitusellista. Rauhallinen osio n. 5-7,5 min kohdassa on kaunista kuunneltavaa. Sen jälkeen taas pamahti aika ronskisti yli hilseen. Kuuntwlin kuitenkin loppuun :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Veikko 19.04.2007

Turingin poppikone - Veikko
Quirosta tykkäsin. Ja pari kertaa kuunneltuani tajusin tykkääväni tästä biistäkin. Sääli vaan että Veikon tarina ei toimi minulle, edes pampulla hakkaamalla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Purification - Flèches D'amour 16.04.2007

Sound Purification - Flèches D'amour
Ei ihan sitä ominta tavaraa, mutta kyllähän tämä on mikserin konepoppibiiseistä selkeää kärkikastia. Pystyy kiljumatta kuuntelemaan ja kappaleen pituus on pidetty mukavasti aisoissa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crim - Take your glasses 09.04.2007

Crim - Take your glasses
Mukavaa kuunneltavaa. Ehdottomasti ep-kamaa, tarttuva poppisbiisi, josta ei ihan nopeasti keksi mitään suurempaa kiukuttelun aihetta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - The Unspoken Truth 19.04.2007

Metalshit - The Unspoken Truth
Volumea ainakin piisasi, heti kärkeen. Balladi :) Mulla on hiukan eri käsitys balladista, mutta kuinka vaan.. En ehkä ihan täysin ymmärrä näin rankkaa musiikkia, mutta eipä tämä ainakaan pituudella ollut pilattu. Hyvät sanat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LAPSET - Yksin 10.04.2007

LAPSET - Yksin
Tyylikästä ja simppeliä, siinähän ne hyvän biisin ainekset pääpiirteittäin on. Bändin nimi voisi ehkä olla joku muu, mutta minä taidan olla viimeinen henkilö arvioimaan minkään bändin nimeä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine 16.04.2007

DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine
Toimivaa rokkia, laulajalla inan verran liikaa puristusta. Kuulostaa muuten ajoittain ihan Billy Idolilta. Osaset kuitenkin hyvin balanssissa jas kitaroissa sopivasti räkää. Kiitettävän puolelle tämä menee selkeästi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 16.04.2007

Muistikuva - Oma tie
Aha, tuttu biisi :) Ammattitaitoista. Tyylillisesti lähellä Stellaa. Sanoituksessa hieno oivallus: "..kuljen kuin aurinko"
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Matkalla 19.04.2007

Muistikuva - Matkalla
Suosikkini teidän biiseistä. Todella valmista poprokkia, niin soundien kuin biisinkin puolesta. Odotan innolla sitä päivää kun kuulen tämän radiosta. Pääsee taas elvistelemään, että tuttua kamaa. Samalla tavalla miten mikseriläisillä kävi Stellan suhteen :) En keksi mitään krititisoitavaa, vähän tylsää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 19.04.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Tylsän oloinen, mutta kuitenkin ihan mielenkiintoinen psukedeelinen pophumppa, ei kanna näillä eväillä ihan loppuun asti. Ja soiton puolella olisi vielä pientä viilaamista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Vassojedinenije i Tiraspol Diskotekh 19.04.2007

Nobelskaja Priz - Vassojedinenije i Tiraspol Diskotekh
Välillä tulee mieleen Kaido Kuukap & Voimlemisen karpsed. Yks-kaks-koli-neli. Ei siinä mitään. Olen varmaan ennenkin sanonut että tekijöilleen varmasti huippuhauskaa, mutta ei oikein keskivertomusiikinkuuntelijalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Njet Datsun vGeorgia 10.04.2007

Nobelskaja Priz - Njet Datsun vGeorgia
Ei ihan mun kamaa. Saattaisi naurattaa perjantai tai lauantai-iltana, mutta näin maanataiaamuna 9:43 ei ehkä se kaikkein sopivin aamunavaus. Tosin veikkaan että tätä tehdessä on tullut repeiltyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Diamond 10.04.2007

Electrical Shaman - Diamond
Luulen että alan vähitellen ymmärtää mihin musiikkisi tähtää, mutta en silti voi (vieläkään) sanoa pitäväni siitä suuresti. Siitä pitää kuitenkin nostaa hattua, että olet niitä jotka tekevät musiikkia ensisijaisesti itselleen, rehellisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - The Fall 11.04.2007

Johannes Laitila - The Fall
Rummut ei ole oikein makuuni, mutta muuten varsin mallikelpoinen biisi. Kuten edelläkin on mainittu, laulu saisi olla enemmän pinnassa. Paremmalla teknisellä toteutuksella oltaisiin kympin syrjässä kiinni. Mutta nyt jää "vaan" ysiin. Hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mandarin Club - Live Before You Die 11.04.2007

Mandarin Club - Live Before You Die
Onpa piristävän pirteä biisi ja toi kurttu on kyllä piste i:n päälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Doom-s-mooD 19.04.2007

Somnam - Doom-s-mooD
Kuin märkä saippuanpala. Ei ole oikein mitään mihin tarttua. En oikein tiedä missä tilanteessa tämä toimisi kunnolla. Ei siis mitenkään kammottavaa kuunneltavaa. Tasapaksua tosin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - One day 10.04.2007

Argon - One day
Onnistunut kunnianosoitus. Ei mitään ihmeelistä valittamista, toimiva biisi. Yleensä ruikutan biisien pituuksista, mutta tätä olisi voinut kuunnella pidempäänkin. Täytyy jossain vaiheessa tutustua noihin muihinkin biiseihin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Sikamälsää 10.04.2007

Stonecold Zombie - Sikamälsää
Paljon hyvää. Tarttuva melodia ja syna. Ja jos alle kahden ja puolen minuutin biisiin ja mahtumaan on se jo hatun nosto arvoinen temppu. Koska biisi ei siltikään saanut suurempia väristyksiä aikaan, luulen että alan vähitellen keski-ikäistymään. Toisaalta ennen kappaleen alkua biisin nimi aiheutti pienen, positiivisen, hymähdyksen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Coldmine - Bending me 16.05.2007

Coldmine - Bending me
Laulajasta tulee ajoittain mieleen James Dean Bradfield, mikä ei ole huono juttu. Leppoisaa ja letkeää poprockia, kuitenkin monipuolinen kappale. Mielenkiintoinen uusi tuttavuus (minulle), pitääpä saman tien kuunnella nuo muutkin kipaleet.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Hytönen - Parempi 30.03.2007

Juha Hytönen - Parempi
Repesin. Samalla tavalla mihin Dave parhaimmillaan aiheuttaa. Aivan sama vaikka laulu on välillä vähän epiksessä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brandfilt - All that we need 19.05.2007

Brandfilt - All that we need
Hiukan Apulannan Reunalla tyylisesti lähtee liikkeelle, onneksi jatko oli ihan jotain muuta. Jotain jää kuitenkin puuttumaan, nyt biisi ei saa ihan riittävästi tuulta purjeisiin. Onnistunut kuitenkin, ei ihan täysosuma, melkein.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Some Kind Of A Superstar 20.05.2007

PRemedy - Some Kind Of A Superstar
Hyvää hard rockia, pituutta vaan ehkä hiukan liikaa. Eli kolmen minuutin kohdalla tulleen suvantokohdan olisi mun mielestä voinut jättää jopa kokonaan pois ja runtata kovalla meiningillä koko biisin läpi. Varsinkin kitarasoundit oli hyvät ja biisikin kulki, mutta ei ihan täysosuma kuitenkaan. Ehkä seuraava biisi jo tyhjentää pajatson.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Every Breath Chokes(destroy-version) 08.04.2007

DISTRACT RESORT - Every Breath Chokes(destroy-version)
Vaikutteet ainakin lupaa hyvää.. Introriffi hieno. Pätevä biisi, mutta vokalistilta olisi odottanut vielä hiukan munakkaampaa tulkintaa. Ei kuitenkaan suurempaa ruikuttamista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Tuuliajolla 24.08.2007

Elämää ja aivokemiaa - Tuuliajolla
Ei osu ihan musiikkimakuuni, mutta pakko on nostaa hattua ammattitaidolle. Stemmalauluista suurta plussaa, niitä harvemmin kuulee täällä noin hyvin toteutettuna. Niinkuin oli aiemmassa kommentissa sanottu, että laulussa oli ajoittain pientä epävarmuutta/hapuilua, mutta se ei kuitenkaan ollut mitenkään häiritsevää. Varsinkin tuotantopuolen osaamisesta pakko antaa kiitettävä arvosana, eikä itse biisissäkään suurempaa moitteen aihetta ollut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Freak Me 30.03.2007

DISTRACT RESORT - Freak Me
Ainekset hyvin kohdallaan, mutta jotain puuttuu... mutta mitä? Ehkä se ihan ässäbiisi, joka räjäyttäisi tajuntani. Vaikea kommentoida, koska biisi on perushyvää kaikin puolin eli voidaan kai puhua tasapainoisesta suorituksesta. Moitteita on pakko antaa siitä että sanoista on ajoittain hiukan vaikeaa saada selkoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - Who am i 10.04.2007

The Dead Musicians Society - Who am i
Laulajan ääni lumoaa, taas. Biisin kestoa ajaytellen arvelluttaa jo nyt (1:30) miten biisi kantaa loppuun asti, mutta se jää nähtäväksi. Hyvin tehtyä ja kaunista tämä on. Kohtuullisesti kantoi, mutta pienellä tiivistyksellä olisi pamahtanut kymppi, nyt ei ihan. Ja miksi fade ja outro?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - The way we breed 30.03.2007

The Dead Musicians Society - The way we breed
Melkein peräkkäin toinen biisi teiltä. Kunnianhimoista rokkia. Yllätysaspekti ei tässä ollut niin suuri, mutta tunnelmien luonti on teillä kyllä hyvin hallussa. Suuri plussa tulee laulajan samanaikaisesti arroganttiin ja herkkään laulantaan. Parempi biisi kuin My anxiety, mutta silti panttaan kymppiä. Täysosumaa odotellessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - My anxiety 30.03.2007

The Dead Musicians Society - My anxiety
Onpa hyvä kitarasoundi heti alkuun.. Mitä kettua! Tulipa ylläri fiiliksen ja laulajan suhteen. Positiivinen sellainen. Osui!! Täytyy varmaan mennä nurkkaan istumaan ja tärisemään. Hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - Etherial 16.04.2007

The Dead Musicians Society - Etherial
Teidän biiseistä, mitkä olen kuullut, tämä on heikoin. Se ei kuitenkaan tarkoita biisin olevan huono. Vaikka aiemmissa kommentoinneissa olen hehkuttanut, mutta (ainakin) kerran vielä.. Laulajan ääni on todella makea.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Emellan - Suoraa viivaa 01.10.2007

Emellan - Suoraa viivaa
Uusi Emellan suosikkibiisini, jonka kommentointi on jostain syystä unohtunut. Todella tarttuva pop/rock-ralli, jossa on selkeää hittipotentiaalia. Teksti on myös onnistunut, hienoa kettuilua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paradigma - Kristiina 15.03.2007

Paradigma - Kristiina
Hauskat nuo You could be mine-rummut alussa :) Jollain kulmalla tavalla tulee mieleen alkuaikojen Tehosekoitin, sillä poikkeuksella että sen aikainen Oton laulu oli jotain aivan hirvittävää. Soundit puuroutuu välillä ja jossain kohdissa on turhaan laitettu liikaa raitoja päällekkäin, jolloin ne alkaa sotia keskenään ja tekee biisistä levotonta kuunneltavaa. Ihan kuunneltavaa kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielu 013 - Katkero 13.03.2007

Sielu 013 - Katkero
Onko akustinen vireessä? Kyllähän tuossa kun toi Bonanza-henkinen teema alkoi niin pääsi pieni naurunpyrskähdys. Hyvässä mielessä. Biisissä on ideaa, mutta toteutus takkuaa hiukan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielu 013 - Preeriakoira 19.03.2007

Sielu 013 - Preeriakoira
Toimii mielestäni paremmin kuin toinen teiltä kuulemani biisi. Pikkumokia havaittavissa, mutta ei hätää. Niitä on kaikilla. Miksaukseen pitäisi panostaa hiukan enemmän niin hyvää tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joylove - Sunset 02.04.2007

Joylove - Sunset
Biisi olisi saanut lähteä kunnolla liikkeelle jo aiemmin. Alun fiilistely ehkä inan verran liian pitkä. Parin minuutin jälkeen biisi pääsi niihin mittasuhteisiin, kuin kuuluukin. Ei varsinaisesti lempimusiikkiani, mutta kyllä tätä kiljumatta kuuntelee. Genressään hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - Move 12.03.2007

Disco-Elvis - Move
Ei meikäläiselle pitkäaikaiseen kuunteluun. Onneksi ei pääse pituudellaan rassaamaan. Kertakuunteluna ihan ok, mutta pienoinen tylsyys jää vaivaamaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Circus - Halo 12.03.2007

Sad Circus - Halo
Persoonallista ja kaikki osaset kohdallaan. erityisesti pidän laulajan soundista. Kaunista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honey Mober - Champagne Coctail 06.03.2007

Honey Mober - Champagne Coctail
Taas sama juttu Man Seed on Koala´s Back:n kanssa kesti aikansa ennenkuin pääsi kappaleen sisälle ja biisi lähti kunnolla liikkeelle. Hienoja nuo hiukan Barry Whiten henkiset vokaalit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Oisko voinut olla ehkä 07.03.2007

valve - Oisko voinut olla ehkä
Radiovalmista rokkia. Soitto- ja sovituspuoli on erittäin hyvin hallussa. Biisi on sävellyksenä sarjassa perushyvä, silti jotain jää kaipaamaan, mutta näin parin kerran kuuntelu toimii hyvin. En tiedä miten pitemmän päälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Winternights 04.03.2007

Somnam - Winternights
Kappaleen nimen mukainen tunnelma. Jäin odottamaan jotain vielä tapahtuvaksi, eli biisi jäi hiukan kesken. Kummallista kyllä, piuhan rätinä sopi mielestäni tunnelmaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Off Story of Stori 04.03.2007

Project Peter - Off Story of Stori
80-luku ja Nintendo on takaisin! Surullista on, Super Mario ei saanut prinsessaa sitten pelastettua, VOE EI!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Valheet 01.03.2007

Malvo - Valheet
Biisinä hiukan tylsä, mutta erityiskiitos ja -maininta siitä, että lyriikoista saa selvän. Se on ollut saman genren biiseissä harmittavan usein ongelmana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nbc - Poika 01.03.2007

Nbc - Poika
Tykkäsin. Sopivasti erilainen hiphop-biisi, erittäin hyvänkuuloista. Kitarasta plussaa. Omassa genressään ehdotonta huippua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Papa 01.03.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Papa
Hassisen kone ja Kari Peitsamo on lyöty yhdessä studioon. Tai ainakin jotain tällaista siitä olisi saattanut syntyä. Biisin näköinen (tai varmaan pitäisi sanoa kuuloinen) toteutus, joten ei pidä ruikuttaa omaan makuuni iskevästä soundimaailmasta. Toimiva ralli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Kunnialla Kohti Kuolemaa 06.03.2007

Mustaruhtinas - Kunnialla Kohti Kuolemaa
Soundit on taas aika lailla suolesta. Genrekään ei valitettavasti toimi, mutta pakko antaa tunnustusta rumpalille. Vaikuttavaa tömistelyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele S. Ojanen - Uskotteko ihmiseen? 12.03.2007

S. Ojanen - Uskotteko ihmiseen?
Soittopuoli hiukan tylsää, mutta stemmat pelastaa biisissä paljon. Itse sävellys suht hyvä ja ansaitsisi paremman toteutuksen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhdeksäs Elämä - Hyvästi rakkaus 03.08.2007

Yhdeksäs Elämä - Hyvästi rakkaus
Niinkuin Roope edellä mainitsi niin Kupittaa tulee mieleen, ja varsinkin säkeistön osalta olisi myös helppoa tehdä jonkinlaista rinnastusta Kolmas Nainen-instituutioon, mutta taidan jättää sen tekemättä :) Tasalaatuisista biiseistänne oma suosikkini. Mallikasta ja maltillista soitantaa, hienoa että biisin annetaan puhua, eikä turhaan yritetä kuorruttaa sitä liiallisilla kitaravalleilla tai synamatoilla. Tyylikäs sovitus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kainomieli - Hei hei hei 20.02.2007

Kainomieli - Hei hei hei
Tarttuvaa hitti poprokkia. Kertosäe pamahtaa vähän turhan liian kovalla voimalla, ja syö samalla hyvinkin osuvaa kertsiä. Hyvin vedetty, kaikin puolin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - Lost in Mexico 20.02.2007

Urban B2 - Lost in Mexico
Onhan tuo hiukan turhan pitkä, joo. Pakko kai olla rehellinen.. Ensimmäinen asia joka tuli mieleen kun vokaalit lähti liikkeelle oli: Right said Fred pienellä tripillä :) Onneksi se mielikuva lähti nopeasti mielestäni. Olisi saattanut toimia nopeampi tempoisena meno biisinä paremmin, ja hiukan pituutta pois.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Huominen 20.02.2007

PahaTuuli - Huominen
Toimii paremmin kuin Sielu. Kitarasoundit miellyttää korvaani. Pitää nostaa hattua. Hienoa kuulla erittäin hyvin tehtyä musiikkia. Sanoituspuolella juttuja joista pidän kovin, eikä edes pienet epäloogiset sanojen rytmitykset haittaa niissä. Hyvä veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - Suspense 19.02.2007

Carbon Sounds - Suspense
Tarkoitukseensa erittäin onnistunut tuotos. Hiiviskelyyn tempo voisi olla hitaampikin, mutta vaaran fiilis saavutettu loistavasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torinkulma - Uraputkiapinat 13.03.2007

Torinkulma - Uraputkiapinat
Laulu hiukan teennäisen kuuloista, mutta biisi on sävellyksenä ihan toimiva. Soundit saisi olla hiukan selkeämmät.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Kuningas 12.02.2007

T.Rautakari - Kuningas
Biisi itsessään ihan ok poppiskamaa, mutta soundit kuulostaa mun korvaani aika pahoilta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele HOLY THE PAGAN POEMS - FRIENDENSTEIN 12.02.2007

HOLY THE PAGAN POEMS - FRIENDENSTEIN
Synkkä ja kaunista. Vaikutteet on sisäistetty kiitettävästi. Ei sentään Luolan Nikolle pärjää, mutta hyvää silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insani Dei - Ikuisuuden varjo 12.02.2007

Insani Dei - Ikuisuuden varjo
Progressive Rock sanayhdistelmässä on aina mun korvissa hiukan ilkeä kaiku. Ei silti lainkaan pahimmasta päästä. Itseasiassa pidin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giuse - Fill Me In 17.04.2007

Giuse - Fill Me In
Hämymusiikkia josta todella pidän. Sun jutuissa toi vähäeleisyys on kyllä jotain todella hienoa. Kaikilla se ei toimi mutta sä olet saanut sen onnistumaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Giuse - Odds For Survival 16.04.2007

Giuse - Odds For Survival
Tuli mieleen hiukan John Frusciante, tosin Johnilla olisi ollut hiukan normaaliakin korkealentoisempi päivä menossa. Kaikessa hämäryydessään aivan loistava kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silhuetti - Lumottu rajuilma 31.08.2007

Silhuetti - Lumottu rajuilma
Onpa persoonallinen lauluääni, hieno vibraato! Ammattitaitoista ja hyvin soitettua. Erityiset kehut hyvästä sanoituksesta. Kuulen biisissä selkeitä viittauksia Stellan pisteeseen (sanoituksessa, rumpukomppi, soolo), jos viittaukset on tarkoituksellisesti tehty, kumarran syvään, sillä ne on tehty tyylikkäästi mutta ei matkien. Kamppailen 9 ja 10 välillä..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revolution monkeys - Seed Sixtyfour 12.02.2007

Revolution monkeys - Seed Sixtyfour
En ymmärrä enkä pidä, valitettavasti. c64-tyyppiset piipaukset oli kyllä ihan hauskoja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Denyall - Random Victims 12.02.2007

Denyall - Random Victims
Tyttöä enemmän esille. Jää kaunis ääni turhaan piiloon. Tai no. Balanssi on sittenkin ihan ookoo. Jotain laulu(t) jää kuitenkin kaipaamaan. Reilua iskelmäkaikua? :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Sielu 12.02.2007

PahaTuuli - Sielu
Lauluun kaipaisi lisää voimaa, mutta muuten oikein hyvä rokkivääntö. Joistakin melodiakuluista tuli Uniklubi. En tiedä otatteko loukkauksena, ei ainakaan ollut tarkoitus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KolmeM - Omenapuu 31.08.2007

KolmeM - Omenapuu
Kovasti Stellan kaikuja. Ei huono asia. Laulu välissä inan epätarkkaa. Kertosäkeessä saisi olla voimaa hiukan enemmän. Introriffi on hyvä, soundista en ole ihan varma. Kuitenkin erittäin onnistunut biisi. Hyvähyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Face Off 12.02.2007

Sonicmind - Face Off
Mukavaa kikkailua säkeistössä ja iskevä kertosäe. Toimii. Hyvin tehtyä. Tap tap.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ilmarque - French God 12.02.2007

ilmarque - French God
Vahva mielikuva pyörii silmien edessä, siinä Mario juoksee pitkin ruutua, väistelee kilpikonnia ja kerää kolikoita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Silta 28.01.2007

Halla - Silta
Mun mielestä efektit meni jo hieman yli, simppelimpi ja rosoisempi meininki olisi palvellut biisiä paremmin. No toisaalta, hyvä biisi on hyvä biisi vaikka melodicalla soitettuna. Arpa 8 ja 9 välillä osui alempaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - Trailer Intro 01.03.2007

Carbon Sounds - Trailer Intro
Kaikessa mahtipontisuudessaan ja siirappisuudessaan onnistunut teos. Loppukohtausmateriaalia mun mielessä. Esimerkiksi Taitänikin lopussa olisi kuunnellut tätä huomattavasti mieluummin kuin Celine Dionin kiljuntaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Behind Closed Doors - Cowboy 20.02.2007

Behind Closed Doors - Cowboy
Onpa upea biisi!! On myös Layne Staley tavoitettu laulun puolella hienosti. Lämään kympin ja keskityn kuuntelemiseen. Vau!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Behind Closed Doors - Tequila(sunrise) 12.02.2007

Behind Closed Doors - Tequila(sunrise)
Olisi se voinut pidempikin olla. Juuri kun pääsi meininkiin niin se loppui, no täytyy varmaan kuunnella uudemman kerran :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hannulan Peikko - Sprechen Sie Deutsch? 14.02.2007

Hannulan Peikko - Sprechen Sie Deutsch?
Kun kipale alkoi niin rupesin miettimään, että mitä kettua tämä nyt taas on, mutta vähän ajan kuluttua huomasin hymyileväni. Eli jossain on onnistuttu. Vetoaa ehkä olemattomaan koulumenestykseeni saksan kilen opinnoissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa 12.02.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa
Laulajasta tulee mieleen eräs tunnettu suomalainen rock-laulaja. Vertailut on varmaan kuultu ennenkin joten turha toistaa. Sanat pisti hymyilemään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - (Dr Vostok Goes to) Sugarcandy Mountain 12.02.2007

Radio Pohmelye - (Dr Vostok Goes to) Sugarcandy Mountain
Ei muuta suurempaa haukkumista kuin biisin pituus. Saattaa olla että tuo laulussa käytetty efekti alkaisi ärsyttämään pidemmän, mutta ei ainakaan tällä kuuntelulla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Necessary_Evil - Sleeper Cell 13.02.2007

Necessary_Evil - Sleeper Cell
Hyvää perus-heavy-meininki, mutta miksipä sitä pyörää tarvitsisi uudestaan keksiä. Ei ihan hittibiisi, vielä, mutta ainekset on kunnossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Necessary_Evil - The Peacemaker 14.02.2007

Necessary_Evil - The Peacemaker
Hyvää kitarointia. Hyvä biisi. Olisi voinut olla hyvä jos biisi olisi hiukan rauhoittunut ennen kertsiä, niin sen olisi saanut pomppamaan sieltä kunnolla esille. Radiosoittomitta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Acoustic - Valossa varjossa 11.04.2007

Fatfinger Acoustic - Valossa varjossa
Jos koko palettiin menee (sävellys, sanoitus, miksaus, tuotanto ja markkinointi) 10 minuuttia, niin kannattaa tyrkyttää itseään SubTv:lle. Zarkuksella menee yhteen biisiin koko päivä. Itse biisistä: Varsinkin teksti toimi hienosti. Kaluttu aihe ja jopa jotain hiukan kliseisiäkin ilmaisuja, mutta ei silti kuulostanut naiivilta ja kuluneelta, vaan kuljetti biisiä hyvin eteenpäin. Hyvä mies ja kitara-biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hymn of Twilight 13.02.2007

Celestial Aeon Project - Hymn of Twilight
Ei ollut mulle kovin helppoa kuunneltavaa, hiukan aina pistää rassaamaan kun biisissä ei tapahdu juuri mitään. Eikä oikein etene. Ei tosin ole mun genreäkään, joten kommentin voi siltä osin jättää täysin omaan arvoonsa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Journey 13.02.2007

Archaic - Journey
Kannattaisi miettiä jonkunlaisia lauluosuuksia biisiin, ainakin välillä. Nostaisi kappaleen ihan uudelle tasolle, ei olisi pelkkää fiilistelyä ja maalailua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Control Banned - No Place Like Home 12.02.2007

Control Banned - No Place Like Home
Pointsit kitaristille. Mainiota funk-kitarointia. Pidin. Mieluummin tätä radiosta kuuntelisi kuin mitä sieltä tällä hetkellä tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kaikki on toisin 12.02.2007

DuO KäSäMä - Kaikki on toisin
Pakkoa sanoa että, nyt mentiin metsään. Huumori- ja tanssimusiikin yhdistelmä, jotka olisivat erilläänkin aika ylitsepääsemättömiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream Society - I`ll cover you (acoustic) 17.05.2007

Dream Society - I`ll cover you (acoustic)
Teillä on täällä keskenään kovin erilaiset biisit, mutta kyllähän tämä ehdottomasti paremman ja ammattimaisemman kuvan antaa. Varsinkin laulu on tässä biisissä huomattavasti parempaa ja varmempaa. Kauttaaltaan biisi olisi kaivannut hiukan pehmeämpiä soundeja. Biisissä kaunis melodia ja voisi olla kokeilun paikka tehdä tästä hiukan Scorpions-henkinen sovitus, mahtipontisilla rummuilla, mutta suurimmat kliseet välttäen. Haastetta? :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Mitä ikinä 12.02.2007

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Mitä ikinä
Jampan pakkosyötön jälkeen ennenkin kuultu kyseistä artistia. Aika lailla 51 koodia meininkiä (eikä silloin voi olla paljon metsässä), vaisummilla soundeilla tosin.

Sivu: 1 2 3