Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 24 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Etuvisio rmx 8.0 28.05.2006

Celluloid Dmage - Etuvisio rmx 8.0
Loistava äänimaailma, rakenne myös pitää otteessaan. Tietynlainen fiilistelybiisi, joskin kaipaisin hiukan tummuutta joukkoon. Samoin tuo kaiullinen bassdrum ei oikein uppoa, saisi olla hiukan napakampi, enemmän 1200 Micrograms -tyylinen potku niin olisin myyty. Loistavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lady FIORI - My Angel (Extented mix) 21.03.2005

Lady FIORI - My Angel (Extented mix)
Alkuun soundit hiukkasen epätasapainossa, saisi soimaan paremminkin. Loppua kohden kappale muuttuu, kuten mainitsitkin, enemmän trancen suuntaan. Yllättävän hienosti soi loppua kohden, joskin trancen looppimainen rakenne alkaa omaa korvaani puuduttamaan. Pienellä muutoksella saisi vähän lisää eloa ja fiilistelyä, kokonaisuutena kuitenkin aika tasapainoinen ja hyvän kuuloinen tuotos.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele aeronao - perk 30.08.2004

aeronao - perk
Kaunis ja tunnelmallinen, again, mutta ei mielestäni aivan samaa tasoa kahden 'edeltäjänsä' kanssa. Tätä jää aina kuitenkin kummasti kaipaamaan lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kontaktor - home 03.07.2004

kontaktor - home
Hienoja soundeja koko biisi täynnä. Pikkasen vaihtelevimpia efektejä olisin vielä kaivannut, mutta toisaalta kappale ei ollut missään vaiheessa kuitenkaan kyllästyttävä. Loistava! Rytmi vie mukanaan ja voksut tulee säikyttelemään...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Inner Peace 19.06.2004

North Vibes - Inner Peace
Tuleehan täältä suunnasta vielä tätä kaunista mielikuvituksellista musiikkia, kuten mielestäni Beautiful Odd. Ei tästä voi kuin pitää. Biisi on kuitenkin yli 7 minuuttia pitkä eikä kyllästytä missään vaiheessa, se on taidetta se. Olisiko kauniit naisvokaalit mahdollisesti nostaneet kappaleen kymppiin? Weird!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 36.788 - sharingan 21.03.2004

36.788 - sharingan
Alku lupaili hyvää hienoine soundineen, mutta pettymyksekseni biisiin ei hirveästi saatukaan eloa enää. Hienoa chillailua mutta mielestäni keskeneräinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BlowFish - Hudson Green 24.02.2004

BlowFish - Hudson Green
Hieno kappale, laulajalla on tosiaan hyvä ääni, vaikken itse usein pidäkään ideasta, että ihmisääni hukataan kappaleissa sanojen muotoon. Mikäli kappale kuulostaisi loppuunmiksatulta, ei tälle voisi kuin kympin antaa. Mieluummin tätä kuuntelee kuin sitä iänikuista hiphoppia. Jatketaan harjoituksia. Pidän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elevator 10 - Disturbing Discoveries 10.01.2004

Elevator 10 - Disturbing Discoveries
Jumitusmusaa. Pienellä soundien loppukäsittelyllä sais vähän lisää tunnelmaa. Muuten onnistunut jumi jumi jum jum ju ju...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pulse Bazar - Output 1-2 (3 1 1 1) 05.11.2003

Pulse Bazar - Output 1-2 (3 1 1 1)
Tässä on tosiaan kiva tunnelma, mutta mutta, hmh. Jotain olisi saanut olla vähän enemmän, loppuun olis vielä sopinut kunnon pieni chillailu meininki ja sen jälkeen toisto, olisi kasvattanut kivasti pituuttakin. Mitä tähän nyt kokonaisuutena voi sanoa, tarvitsee kaksi kuuntelukertaa, mielellään kahdella korvalla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Detoxified 29.10.2003

Löyly - Detoxified
Loistavaa tunnelmamusiikkia. Komppi on muuten hyvä mutta jankkaa biisin luonteeseen nähden vähän liikaa, tulee kyllästynyt fiilis pidemmän aikaa. Viiden minuutin jälkeen tulee hetkeks loistava fiilis, kuin pelaisi jotain vanhaa kunnon 21st Centuryn pinball -peliä. Pienellä hiomisella ja viimeistelyllä tästä saisi kyllä ihan kympin arvoisen rentoutumiskappaleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Homelands 15.10.2003

North Vibes - Homelands
Hieno tunnelma, jokseenkin toistava noin pidemmälle mennessä, mutta erinomainen äänimaisema ja loistavasti toimii taustamusana.. ja North Vibes kyllä jatkaa mikserin kestosuosikkina #1 ;) Respect!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Coral Reef 17.10.2003

Uplink - Coral Reef
Tulee kyllä vähän Ibizapoppichilli mieleen tästä. Äänimaisema on totisesti kohdallaan, mutta chilliksi liian menevä ja rauhaton, johan tässä Kekkonenkin kääntyy haudassaan. Alku oli kuin kaunista Ambientia, olisi saanut vain jatkaa samalla linjalla niin tulos olisi ollut selkesti parempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard (Dark Series) - Dark Series (Part2) 15.10.2003

Forehard   (Dark Series) - Dark Series (Part2)
Yleensähän en trancesta perusta, sama rakenne ja kilpailu pääosin vain äänimaailmassa, mutta tässä on jotain.. Kympin olisin takuuvarmasti antanut jos tuolle 1:37 kohdassa alkavalle melodialle olisi annettu biisissä tilaa enemmän, erittäin hyvän kuulonen äänimaisema! Tällaista kamaa lisää...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poor Peoples Propaganda - Mouth Sessions 18.09.2003

Poor Peoples Propaganda - Mouth Sessions
Unohdit vain mainita, missä metsässä kävit sienestämässä ennen tämän tekemistä ;) Mulle ja!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Pulse - Arak Kamimous 02.11.2003

Red Pulse - Arak Kamimous
Tämä on vähän kuin Goa-Head kokoelmia kuuntelisi. Soundit on hyvät, samoin rakenne, mutta kuten Killi taisi jo mainita, omaperäisyyden puute vaivaa. Pienellä mielikuvituksen aallolla tästä saisi lähes täydellisen kokonaisuuden. Ainakin bilettämiseen tämä menisi täydestä joten 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Van Simon - Take-Off 23.08.2003

Toni Van Simon - Take-Off
Aika tunnelmallista, jotain puuttuu. Kiva toi vingutus loppupuolella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele EGOSENTRIFUG - oxygen corridor 23.08.2003

EGOSENTRIFUG - oxygen corridor
Ennakkoluulo näihin mikserin Goa -artisteihin, mutta tämähän olikin ihan positiivinen yllätys. Suht hyvä meininki alusta asti, soundit on hyvät, mutta bassdrum on huono, siihen olisin toivonut enemmän napakkuutta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Attic Inhabitants - Lost Mind 28.10.2003

Attic Inhabitants - Lost Mind
Mitenkäs näinkin laadukas kappale on täällä jossain suuren etsimisen päässä, ilman kommentteja ja arvosteluita. Synkkä tunnelma, ainoastaan tuo pudotus 2:40 paikkeilla osui korviini.. Sen olisi voinut laskea hienommin. Muuten kyllä hyvä kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele aeronao - antiquaz 15.10.2003

aeronao - antiquaz
Siis aivan loistavat taustat! Voisin jo hyvin kuvitella menevän jossain UG-chilli kokoelmilla, kunhan saisi vielä vähän toimivamman kompin, elävämmän. Tämä jää kyllä soimaan päähän yhtä lailla kuin Neverexpikin. Etenkin yöllä tulee rakastunut fiilis 8>
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele aeronao - neverexp 22.08.2003

aeronao - neverexp
Tunnelmallinen on juuri oikea sana. Kympin antaisin siitä puolesta, mutta se kuvastaa mulle vähän niin kuin täydellisyyttä. Sanotaan 9½ ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANDALAVANDALZ - Let´s Go Dream ! 17.10.2003

MANDALAVANDALZ - Let´s Go Dream !
Alku lähti pirun hauskasti, nopeasti kuitenkin vähän latistui tunnelma. Pidemmälle mennessä kuitenkin pääsee hyvin mukaan. Taustat olisivat voineet hiukan muodostaa myös kappaleeseen jotain uutta ja hienoa eikä pysytellä kuin yksi looppi pyörimässä kolmannessa korvassa. Kaiken kaikkiaan hieno tunnelma joka nostaa tämän ainakin yhdeksän arvoiseksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANDALAVANDALZ - Average Punter 17.10.2003

MANDALAVANDALZ - Average Punter
Tulipas outoja pyörrytuskohtauksia kesken biisin, siitä 10Þ
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANDALAVANDALZ - Fake Spiritual 17.10.2003

MANDALAVANDALZ - Fake Spiritual
Aye! Tässä on kyllä ihan pirun hyvät kompit, mutta melodiaosuudet jättävät suuren aukon minun mieleeni, joten numeroa on vaikea antaa. Ugh! Olen puhunut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Ignition (original mix) 20.10.2003

C-4 - Ignition (original mix)
Aye! Alusta tuli heti Scooter mieleen, sen jälkeen tunnelma vähän vaihtuikin Hardtrancen ja Dreamtrancen rajoille. Soundit on hyvät, jokseenkin kuitenkin biisi toistaa itseään liikaa, joten puolivälissä tulee jo fiilis 'loppuuko tämä luuppi koskaan?'. Kuulostaa paikoitellen aika perustrancelta. Äänimaailmasta 9, mutta kokonaisuutena en osaa arvostella. :o