Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 392 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Lift Off feat. Neotrone 11.06.2010

NoJustSe - Lift Off feat. Neotrone
Jeps... Suoritus on parantunut aikasemmista seteistä taas ihan mukavasti. Mukavasti lähtee liikkeellle. Miksaus parempi kuin ennen ja soundikin parantunut. Rakenteessa on edelleen hätäisyyttä mun makuun. Vois rauhallisemmin tuoda kamaa sisään jossei tässä oo sitten ihan tarkotuksella nopearakenteista eurotrancea haettu. Mä tykkäsin kickist mut bassline vois kuuluu snadisti paremmin paikotellen, ku on enemmän kamaa. Mut joo, pidä tää linja ja kehitys samaan suuntaan. Suurimmaks osaks oot saanu ton yliequtuksen ja metallisuuden paljon paremmalle tasolle tässä biisissä kun vaikkapa kahdessa edellisessä setissä. Haikat esim on 100 kertaa paremmin miksattu tässä, luukuunottamatta crashia, kun noissa kahdessa edellisessä biisissä. Crashissa ja noissa parissa kiertävässä efektissä sulla on vähän noita kakkataajuuksia jäänyt kummittelemaan tähän settiinkin. Mut joo, over and out, keep on the good work!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Across the Globe (Original Mix) (released!) 08.05.2010

Fleeticer - Across the Globe (Original Mix) (released!)
Jätkän tuttu tyyli taas heti alusta saakka, tän ominaissoundin rupee kyl jo tunnistamaan aika helposti, mut ei se mikää huono juttu oo. Ihan hyvin tää tässä tuntuu soivan, vaikka ehkä pikkusen tasapaksua noin mun makuun, sais aaltoilla tää biisi vähän enemmän... Tuskin tää jäiseks kuitenkaan jättää ku päästelis isossa hallissa :). Kokonaisuudessaan tuntuis olevan ihan kelpo julkaisu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axolus - Far Away 08.05.2010

Axolus - Far Away
Fiilis maistuu kyl tosi hyvin, biitti ei oo iha niin oman makuinen, ku vois olla, mut melodiat on helvetin hyviä. Hyvä hyvä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bright Side / Davie Kasper - Bright Side - Lissabon (Original + Chantola remix preview) 08.05.2010

Bright Side / Davie Kasper - Bright Side - Lissabon (Original + Chantola remix preview)
No niih, tämäki pihalla. Iha hyvät setit kyl mun mielest ja kyllähän toi kivasti toimi toi remixi ihan livenäkin clubilla. Tuli se läpi jorattua. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Caucasus (Original Mix) 08.05.2010

Outset - Caucasus (Original Mix)
Aikamoista settiä! Outsettiä! Nice job. En mä nyt jaksa jätkälle rupee analysoimaan täs, kyl se iha kuosis on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Sean Bayer - Yearning (Fleeticer Remix) (released!) 06.02.2010

Fleeticer - Sean Bayer - Yearning (Fleeticer Remix) (released!)
En oo alkuperästä kuullut, mut tää remix on ihan perusvarmaa kamaa jätkält tän klipin perusteella. Melodiat tuntuu toimivan ihan hyvin ja nostatus lähtee ylöspäin mukavasti. Ei siinä kait kummempia. Hyvin näyttää homma sujuvan, thumbs up!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Wounded 13.08.2009

Wavescale - Wounded
Jeh, lisää tätä kamaa taas. Ei siinä, jätkä osaa nää melot kyl säätää kohilleen. Hyvä tunnelma taas tässäkin. Kyl mulle maistuu, miksailussa on sitä parantamisen varaa taas, mutta jotenkin näissä jätkän biiseissä se ei todellakaan oo se päälimmäinen ajatus. Tunnelma vie voiton. Asialliset melodiat on kyllä taas, hyvää työtä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Flashback EP (released!) 19.07.2009

Labtracks - Flashback EP (released!)
tykkään tost 30sekan meinigist ja sit toi 1:35-> on jees kans, mut toi liidisoundi sais olla eloisampi siinä ja jotenki muutenki vähä lämpimämpää yleissoundia kaipaisin. Jokatapauksessa ihan perushyvä EP mun mielest ja toivottavasti menee kaupaks :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Feels Powerful 03.06.2009

NoJustSe - Feels Powerful
No pistetään äkkiä jotain. fleeticer tuossa sanoikin jo kickistä ja clapista... Mä voisin rutista pienestä puuroutumisesta ja yläpäiden miksailusta. melkosen vittumaisilta taajuuksilta tulee toi crashi. Veikkaisin ihan villisti että joku 5000hz piikki on siinä. Kannattais mieluummin sitä laskea ja nostaa enemmän ympäriltä. Sais sitä puhtautta, mutta ei korvien pistelyä. Muutenkin kannattaa keskittyä noihin yläpäihin enemmän. Mun mielestä esim. tossa 4:25 -> on pakko hiljentää soittovolaa koska tuossa on todella paskamaisia piikkejä siellä. Tarkistelepas sitä equtusta sieltä osin. Pistelet isolla Qn arvolla piikkejä sinne sun tänne siellä ja raahailet edes takasin, ni huomaat mihin kohtaan ne pitää iskeä. Sitten on tämmönen toinen asia josta oon monissa viime kommenteissa sanonutkin, on tuo reverbin käyttö. Mun mielestä ei toimi noissa perkussioissa. Mitä enemmän sitä reverbiä niihin työntää niin enemmän ja enemmän semmonen purkki-olo. Ja jos sitä välttämättä laittaa, niin katso sen post EQ. Sillä saa sitä reverbiä paljon smoothimmaks ja oikeisiin paikoihin. No sitten vois keskittyä itse biisiin, lähelle parasta kamaa sulta mun mielestä. Spiikki maistuu mulle vaikka joku siitä moittikin. Energinen meininki on jälleen niinkuin lähes kaikissa sun biiseissä aina ollutkin ja se on hyvä homma jälleen kerran. Sitä samaa ja ikuista... miksaus, miksaus, miksaus... ei kai tässä muuta. Biisi sisällöltään hyvässä kunnossa. Kuitti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeti - Saronite 16.05.2009

Jeti - Saronite
Putte sanoi tuossa kaiken oleellisimman. Mun mielestä jos miksausta omaan korvaan kuuntelen, ni ottaisin noita reverbejä pois noista hatuista ja klapista. Makuasiaahan tuokin lienee. Mun mielestä tässä tietyllä tavalla yhdistyy nyt jotenkin kaksi eri biisiä. Tuosta melodiasta sais lepposan trancettelun, mutta mun mielestä nyt menee vähän hukkaan tuon bassolinjan potentiaali ja nuo hienot kynäilyt. Yritän kai tässä toistaa mitä on aikaisemmin sanottu. Potentiaalia löytyy ja soundaakin kivalle, mutta jotenkin ei kokonaisuus nivoudu täysin yhteen. Hienoja kikkailuja kylläkin löytyy. Jatkoa vaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Delusion 23.03.2009

Distrance - Delusion
Jätetään nää paskanjauhamiset. Hemmetin mukava ja menevä setti. Kun laatukin on näin hyvin kohdallaan, niin se on selvää että tulen luukuttelemaan tätä toistekin. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Torvinen - Improvise 21.12.2008

Mika Torvinen - Improvise
Kyllähä jätkästä näköjää irtoo jokalähtöön. Siistejä soundeja ja kivasti vedetty kyl. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeti - Imperial Fantasy 13.10.2008

Jeti - Imperial Fantasy
Hyvän kuulonen setti minunki mielest. Tunnelmaltaan erittäin onnistunut. Alakerta kuulostaa tukevalta. Tuo pianosoundi on ehkä ainoo vähän köykänen lenkki tässä biisissä, voi olla ettei vaan meikäläiseen iske niin paljoo, mut tuntus että sais siitä eloisammankin. Muuten ei nyt mitään mainitsemisen arvoista tuu näin ekalla kuuntelulla mieleen. Hyvin soi ja hyvin toimii. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele AndyYZ - DJ RX - Code Of Silence (Eternal Sound RMX) 13.10.2008

AndyYZ - DJ RX - Code Of Silence (Eternal Sound RMX)
Alku mukavan leijailevaa sorttia. Pikkusen täytteitä tarttis lisää tonne soundiosastolle. Biisissä on hyvät ja huonot hetket... tuosta minsan jälkeen lähtee sellasta melko tasasta painelua ja se kestää vähän liian pitkään mun mielestä. Viimeistää tossa 2 minsan kohdal olis pitäny vaihtaa meininkii mun mielest. Noh, kun sitte saavutaan tonne 3 minsan kohdille, niin toimii paljon paremmin fiilis. Lähtökin menee ihan mukavasti. Ei tässä kai muuta kun jatkuvaa soundin hierontaa ja jos saisit koko biisin tuommoseen "kuopattomaan" pakettiin. Energiaa sulla näissä aina riittää. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele anzx - Pearl 13.10.2008

anzx - Pearl
Mukavasti lähtee liikkeelle ja aika rauhallisesti liikkuu. Kelailin et jotai kovaaki ajelua olis tullu ton basslinen myötä, mut ei tällä kertaa. Melodiat maistuu ja fiilis toimii hyvin. Ehkä toi bassline on vähä irrallaan muusta tunnelmasta... tuossa ku tuo kuoromelodia soi, niin siinä tämmönen fiilis tuli. Eipä mittää, hyvä setti. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Greenscape - Joutsen 25.08.2008

Greenscape - Joutsen
Kovin on nätit melodiat ja tunnelma mun mielestä. Aika syvällisen olosta menoa kaikinpuolin. Soundipuoli on sopivan kevyttä tähän. Ei tässä oikeen mitään ihmeitä taho ees sanoa. Pistän vaa soimaan uudestaan. Olis ehkä pitempi voinu olla jos jotain oikeen keksis tässä nyt. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele _Mave_ - Sticky 26.06.2008

_Mave_ - Sticky
Melko erikoista. Plukisoudi parasta soundiosastossa. Vokaali melko häröä kamaa tämmöseen ja aiheuttaa aika ristiriitasta fiilistä. Jollain sairaalla tavalla toi koukku on hyvä mut samaan aikaan melko omituinen. :P Soundillisesti on tasasemmalla mallilla kuin aikasemmat. Kantsii varmistaa et on laillista otella noita vokaaleja omaan käyttöön jos haluaa biisejään levitellä. Eipä siinä. Kehitystä tapahtunu selvästi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - 10 Days (original cut) 28.05.2008

Aurisgale - 10 Days (original cut)
Pienoinen pettymyshän tuo oli etteivät sitä hieromisenkaan jälkeen kelpuuttaneet. Oon sulle jo melkosesti jorissu tästä setistä mutta kuitataan nyt tänne. Kyllä tää mulle maistu. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Dark Skies (2008 Version) 06.05.2008

Wavescale - Dark Skies (2008 Version)
Spirit Walkerin jalanjäljissä mennään. Hyvän kuulosta tunnelmointia. Soundipuolikin ihan miellyttävällä mallilla. Tämmöstä on kyl kiva soitella sillon tällön. Mahtipontista ja synkkää maisemaa. Kyl mulle uppoo. Ei tarvi tässä nyt paneutua sen kummemmin mihinkään tekniseen selittämiseen. Fiilispohjalta sanon vaan että nautin tämän kuuntelusta. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gourtech - Yeah 23.12.2007

Gourtech - Yeah
Yritin tässä vähän muistella vanhempia biisejä... jotenki suunnilleen muistin millanen soundimaailma niissä oli... tässä on kokonaisuutena parempi. Ja meininkiä on saatu kivasti kasaan. Vähän kuitenkin on tekemistä varsinkin noiden korkeiden arppisoundien kanssa. Pikkusen viiltelevän olosia ja ja asteen verran muovisen soundisia. Parhaat jalanheiluttelut lähtee tossa kun noi menevät sahaliidit lähtee pauhaamaan. Kyllä mitä edellisiin muistin pohjalta osaan vertailla, niin parannusta on rutkasti ja menoa saatu myös enemmän. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juston - Faith 01.10.2007

Juston - Faith
Asiallista soundia ja mukavaa fiilistä. Vähän pinnassa toi snaresysteemi tossa. Siistejä efujakin löytyy mm. tuo alotus revittely oli varsin onnistunut eikä tuo spiikkikään hassumpi ole. :) Plussaa myös omaperäisistä ratkaisuista ja siitä ettei jokainen soundi ja vaihdos olekaan niin perus ja ennalta-arvattava. Mun mielestä asiallinen biisi jossa parantelua nyt eniten kaipaa ehkä bassopuoli. Ehkä se on pikkuisen sotkuista välillä. Kova setti joka tapauksessa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Emerald Garden 01.10.2007

Wavescale - Emerald Garden
No niin, pitkästä aikaa jotain kommenttiakin sitten. Ekalla kuuntelulla jäi kaunis mutta hieman ohikiitävä maku tästä setistä. Soundipuolesta jäi hyvä vaikutelma. Rummuista ei ehkä paras mahdollinen. Tuntui vähän erilliseltä muuhun nähden ja muutamat kikkailutkin erottuivat enimmäkseen yksilöinä, eikä hienoina vivahteina kokonaisuudessa. Kuitenkin, jätkällä on taas kivaa melodiaa kehissä ja tunnelmaa löytyy. Hyvä biisi, muttei ihan koukuttavimpia mitä jätkältä on kuultu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele psychedelic drop - FlashBack 24.09.2007

 psychedelic  drop - FlashBack
Hyvää ja tarttuvaakin rytmittelyä. Volumet heittelehtii hassusti mun makuun, mut varmaan oot tarkotuksel kikkaillu sillä. Vaikee täst on kauheesti sanoa ku niin lyhyt pätkä on. Ihan lupaavaa alkua kylläkin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jarkko S - My Desire (Jarkko S Rocksphere Remix) 15.10.2007

Jarkko S - My Desire (Jarkko S Rocksphere Remix)
Pakko sanoa et nyt toimii kyllä melko mallikkaasti. Kokonaisuus hyvin kasassa. Minsan kohdalla lähtee hemmetin hyvä draivi päälle. Bassolinjassa on sitä jotain. Miksaus on ehkä sun parhaimpia jos multa kysytään. Sen verran pieniä juttuja tulee mieleen, että ei jaksa tällä kertaa avautua tän enempää. Tulipahan kuitattua tähänkin projektiin. Toimiva biisi ja tämmöstä vaan lisää. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Eternal Glow 19.06.2007

Nectino (Vanhat) - Eternal Glow
Alkaa ihan pirteästi. Biittikin tulee ihan kivasti mukaan joskin mielestäni tuo melodiasoundi ei parhaalla mahdollisella tavalla filtteröidy pois siitä tuossa alussa. Ilmapiiri on kauttaaltaan pirteä ja kirkkaita soundeja on kehissä. Kuitenkin kuunteleminen on hieman raskasta. Oliskohan noita melodisia soundeja pistetty hieman turhan kovalle? Tulee vähä sellanen olo et särkis myös paikotellen? No ainakin pistelee korviin välillä noi ylätaajuudet että ens kerralla vähä iisimmin niitten kanssa. :) Melodiakulut tuntuvat toimivilta vaikka parilla kuuntelulla tuntu että meininki vaihteli turhankin rajusti. Ei ehtiny oikeen mihinkään tarttua ennen ku taas mentii jo seuraavaan vaiheeseen. Teinpä pikasen vertauksen äijän vanhempaan matskuun ja onhan tässä kehitystä havaittavissa roimasti. Mun mielestä tää ihan kelpo biisi. Ei vaan kauheen kovaa viitti tosiaan soitella noitten ylätaajuuksien takia. Mut tästä o hyvä hypätä taas seuraavan setin kimppuun. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juston - Cascades 06.05.2007

Juston - Cascades
Mukavaa soundimaailmaa. Tosi kesäistä ja semmosta melko nostalgista jopa, ainakin mun korviin. Eli toisin sanoen melkeempä sitä parasta tähän vuodenaikaan nähden. :) Rauhallista maisemaa ja mukavan letkeitä rummutteluja. Hyvä fiilis tulee kyllä kuunnellessa. Ei tuu mitään kauheen rakentavaa mieleen. Jonkun kuiskauksen olin kuulevinani tossa alkupuolella ainakin, mutta eipä ollut mitään hajua mitä siinä sanottiin. :) Toisaalta ei oo juuri mitää väliäkää ja kyllähän se tuossa myöhemmin tulee sitten selkeämpänäkin. Toimii hyvin mun mielestä... varsinkin tuossa 2:30 alkava osuus. Just asiallista. Melkeenpä tästä fiiliksestä vois kympin heittää. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rollup - The Cage ´07 01.10.2007

Rollup - The Cage ´07
Melkonen on meininki ja muistan vanhankin version. Ei ihan näin tuhdissa kunnossa ollu kyllä. ;) Soundipuoli tuntus äijällä alkavan olla melko vahvaa myös. Ei tuu enää niitä tyhjiä fiilareita juurikaan, vaan soundimaailmassa alkaa olla täytteitä kivasti ja tosiaan menoa oot tähän saanu uskomattoman paljon. :) Jätkän parasta ruuvailua mun mielestä melkosen kevyesti jopa. Mitään kummempia ei edes tullu näin parilla popituksella mieleen. Loistosettiä. Tästä vaan pitempi kunnon clubiversio, ni kyllä kelpaa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaaa Tavaraaa - Path of Life 19.06.2007

Vanhaaa Tavaraaa - Path of Life
Aika mielenkiintosen kuulonen alkulämmittely. Toi padin atacki on siinä mielestäni aika raju, olis voinu vähän loiventaa ehkäpä. Rumpukompit on hyvällä mallilla, mutta ehkä vähän turhan pinnassa noi haitsut. Puhtaita soundeja ainakin sillä osastolla. Aika tasasta leijailua tää on ja taustamusaks sopis ihan hyvin vaikka tv-peleihin. Hämäräperäiset spiikit sopivat hyvin mukaan tuohon keskiosuuteen. Jätkä o puhunu vähä puolaa siihen. :P Olinkin jo aivan varma että tähän ei mitään liidaavampaa melodiaa edes vedetä mukaan mutta tulihan siellä 4 minuutin jälkeen ihan mukavaa melodiakuljettelua. Toimii mun mielestä näppärästi tuo. Mukava biisihän tämä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Alone 04.06.2007

Wavescale - Alone
Jatkaa vähän niinkuin tuon spirit walkerin jalan jäljillä. :) Melodiat toimii mun mielestä hyvin ja ei millää oo nyt fiilistä inistä soudeistakaan, kun kuitenkaan mitään katastrofaalista ei missään mun korviin kuulu. Mukavaa maalailua ja hyvää tunnelmointia. Joku pikku spiikki joka olis tota nimeä vähä enemmän selitellyt olis sopinu mukaan, jos jotain lisäyksiä koittas keksiä. Enpä mä tästä mitään kauheen erityistä kritisoitavaa löydä. Jätkä osaa nää tämmöset mun mielest kyl aika pätevästi. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the lost ones - nightwatch (demo) 31.05.2007

the lost ones - nightwatch (demo)
Basari on melko kumiseva. Crashi on tossa alussa liian lujalla. Nii ja jos särkee tarkotuksella, niin mikäs siinä, jos ei niin kato vähän ensin master volumea ja säädä muutkin kanavat tarkemmin tasapainoon. Melodiat on jokseenkin erikoiset ja rakenne tuntuu melkosen sekavalta. Varmaankin saat kondikseen ku teet valmiiks. Lopetus töksähtää ihan seinään, mutta edelleenkin varmaan demoversion juttuja. Tossa minsan jälkeen tulee joku vähän hardtrancemainen sahaleadi, mutta se jää kovin taustalle. Ei kannata kuitenkaan vaan pistää sitä kovemmalle, vaan alota pistämällä muita sen verran hiljasemmalle että toi särkeminen loppuu ja sen jälkeen aseta koko setti paremmin tasapainoon. Hiomista ja hiomista, niin kyllä se siitä, jos vaan jaksaa. Omaperäsyyttä ei tältä biisiltä ainakaan puutu ja mitä noita aikasempia muistan niin eipä niiltäkään. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azure Mind - Outset - Fascinating Terytorium (Azure Mind RMX) Preview 03.04.2007

Azure Mind - Outset - Fascinating Terytorium (Azure Mind RMX) Preview
Jeps. Meikäläinen on kulutellut täysversiota ihan sopivassa määrin. Toimii kyllä. Mukavan tehokkaasti lähdetään liikenteeseen ja soundit tuntuvat toimivan kaikinpuolin ihan kivasti. Tuo alkupuolen pianosoundi vain hämäsi aluksi hieman kun tuntui että se on vähän turhan kuiva ja ohkanen, mutta siihenkin on totuttu. Sama fiilis suurinpiirtein kun alkuperäisessä biisissä, mutta juuri sopivassa määrin omaakin mukana. Täyttää hyvin loistavan remiksin vaatimukset. Eipä mulla tästä juuri moitittavaa ole. Tän suuntasta kamaa vaan lisää, niin täällä ollaan ainakin tyytyväisiä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wanhat projektit - The Call (remake) 21.03.2007

Wanhat projektit - The Call (remake)
Jooh... Tossa phaserefektissä ku noi haikat nousee, ni kirpasee siin just ennen ku tulee toi clapin feidaus, ni vähä turhan kimakasti ylhäältä. Ja tuo clappi on aika tommonen... ööö... rankka. Ei jotenki sovi ja on myös liian kovalla. Biitti on hyvän kuulosessa kuosissa ja bassolinja menee kivasti myös. Tuosta 1:20 paikkeilla alkaa siisti fiilistely, joskin noi haikat kantsis heivaa siit kohdast hevonkuuseen. :) Rakenteen kanssa jätkä on mun mielest vieläki suht reippaasti liian hätänen. Eli iha iisisti vaa noit vaihtoja ja osioita kehiin. Biisi on pitkä kylläkin ei siinä mitään, mut jotenki tulee sellanen hätänen fiilis varsinki alkupuolella biisiä. Loppu tuntui menevän vähä paremminki. Mut joo ei nuo iha kaikki vaihdot oo sul iha vieläkää semmosii tarpeeks sulavia. Mut koitapa nyt iha ensiks hiljentää tota kläppiä. Se on kyl liian koval. 3:15 taas asiallista soundia ja mukaval taval lähetään nostattamaan paitsi että se kläppi tulee jostain syystä siihe hyrräämään... :) No joo, taas tulee kritiikkiä tuutin täydelt ja paljo ei oo tullu positiivist sanottuu. No sitä kuitenkin myös on. Soundimaailma kuulostaa sulla tässä paljon isommalta ja paremmalta ku aikasemmin, vaik miksaus ei oo iha tasapainossa, ni silti paljon parempi suunta ja melodiat on myös ihan hyvän kuulosia. Vielä vaan lisää kärsivällisyyttä ja huomiota rakenteeseen ja vaihtoihin ja tietty siihen loppumattomaan soundin viilaamiseen ja miksauksen hiomiseen. Tuos 4:56 lähtee siististi tommosel venytysefulla ja siin toimii se lähtö hyvin. Mut joo, eipä täs juuri muuta. Kehityst on tapahtunu ja tästä on taas hyvä jatkaa seuraavia settejä kun oot pessy vanhat biisis laadussa taas kerran. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Outset - Fascinating Terytorium (Acrobite Remix) [Previkka] 28.02.2007

Acrobite - Outset - Fascinating Terytorium (Acrobite Remix) [Previkka]
Tarkempi osoite josta julkaisua voi tarkistella www.beatport.com/waved...

Kommentti kappaleesta Kuuntele _Mave_ - The Red One (shorty mix) 08.03.2007

_Mave_ - The Red One (shorty mix)
Jeps. Miksaus rutisee ja paukkuu vähä turhanki innokkaasti. Melodialinja ei alussa kuulosta kovin lupaavalta myöskään ja biisi vaikuttaa aika sekavalta. Muutamien kuunteluiden jälkeen kuvittelen hahmottavani mitä tällä on haettu. Fiiliksen puolesta siihen osittain päästään, mutta toteutus on nyt kyllä hiukan heikohkoa ja jotenkin turhan sekavan oloista. Genreä vois kans vähä miettiä uudelleen. Ei iha kyl täytä progressiivisen trancen olemusta mun mielestä. Jälleen on mukavia ja toimivia efektejä kyllä mukana kassillisen verran siitä plussaa. Edelleen kuitenkin korostan samaa, että johdonmukaisuutta rakenteeseen ja selkeyttä biittiosastoon (jos siis ihan trancea on tarkoitus tehdä). Basaria vaan paljon selvemmin esiin ja koita säätää siitä tukevampi ja potkivampi. Biitti pitäs saada niin hyväks ja asiallisen kuuloseks, et sitä vois yksinään popitella vähintään sen biisin pituuden verran. Harvemminpa tuo onnistuu iteltäkään, mutta siihen pitäs aina pyrkiä kuitenkin ja säätää sitä vaan sitkeästi. Jeps, mutta eipä tässä muuta. Ideoita jälleen löytyy, mutta pitäs vielä parempaan paperiin ne kääriä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wanhat projektit - The Call 02.02.2007

Wanhat projektit - The Call
No laatuhan tässä on parantunut päivän selvästi. Silti jauhetaan ehkä turhan ykstoikkosta kaavaa tuo alkupuoli. Ehkä vähän hillitympää samojen kikkojen käyttöä ja jotain vaihtelevia vetoja enemmän? Basari on jotenkin kovin kumahtava. Bassline ihan hyvä. Clappi on aika voimaton... tuo arpeggiolinja tulee tosi siististi mukaan, mutta se sotketaan tuolla melodian kululla vähän sekavaksi mielestäni. Olis ehkä voinu iha yhtä ääntä vaa sitäki vetää ja miksailla siinä. Ehkä sitte jossai vaihees pari harkittua vaihdosta tms. No joo... vaikee nyt sillee tarkemmin alkaa selittämää tai ihmettelemää. Jätkän näkemys menee tollee ja omat fiilikset ei vaan täysillä lähde nyt tosta, vaikka idea onkin ihan kohdallaan ja hyvin havaittavissa. Padit ihan hyvän kuuloiset. Tuo liidisoundi on vähän ohkanen mikä tuossa ennen 2 minsaa alkaa. Biisi soundaa mukavimmalle tuossa 2:20 kohdilla. Ehkä pientä puuroutumaa melodisten soundien osalta paikoitellen havaittavissa, mutta pääasiallisesti kaikki toimii. Tuossa sitten 3:34 kohdilla menee teema aika sekaisin tuon liidimelodian kanssa. Tai ei ainakaan ihan ensi istumilta tämä melodia meinaa millään istua omaan korvaan. Mut soundit siinäkin paljon paremmat kuin aikasemmin. Pitää nyt vielä kerran korostaa, että tää on kyl aika vitusti jo paremman kuulost ku aikasemmat. Jatkaha tähä suuntaan. :) Ja pistä vähä smoothimmin toi lopetus seuraavaan. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Ethän lähde (feat. M1cH0) 13.04.2007

G-Powered - Ethän lähde (feat. M1cH0)
Ihan hyvä meno sillee täs, mut noitten vokaalien miksaukses ollaa vähä metsäs kyl. Tausta ja voksut kuulostaa paikoitellen olevan kovastikin erillään. Tunnetta on välillä laulussa kivasti mukana siitä plussat laulajalle sekä tietenkin myös kivasta äänestä. :) Voksujen volumet kuitenkin heittelehtii mun makuun välillä turhan kovalla (esim. 40s->>>). Ehkä kompuraa olis voinu säätää voksuihin vähä tarkemmin ja tsekkaa nuo volumetasot kuntoo. Tuntuu et ku tunnetta tulee lauluun, ni se menee samalla liian kovalle. Rauhallisemmin lauletut kohdat on vähän paremmin säädetty. Ehkä vaa enemmän lyttyyn noita voksuja sitten... Ton reverbin sijasta olisin koittanu heittää vähä delayta vokaaleihin ja ehkä tossa korostuu jotkut pikkusen häiritsevät keskitaajuudet myös asteen verran liikaa. Idikset on kuitenkin kaikesta mussuttamisesta huolimatta tässä biisissä hyvin kohdallaan tämmöseks eurosetiks. Vähän lisää tarkkuutta vaan, niin tääki toimis tosi nätisti. Keep it up. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freaknes - XXX - R4zor1ntro v.2 26.01.2007

Freaknes - XXX - R4zor1ntro v.2
Ihan mukavasti lätkähtää liikkeelle. Taitaa vähä särkeä noissa crash/basari kumahduksissa ja paikotellen kuulostas et vähän muuallakin. Pikkusen master volumea alemmas miksatessa (ja pistät sitä volumea sieltä vahvarista tilalle. ;) ), niin ei mee niin helposti särkemisen puolelle. Sitte lopuks vasta nostat sen sopivalle tasolle, niin ettei särje mutta soi sopivan lujaa. Hiukan vois olla vielä suttusempia mielestäni nuo haitsut tämmösessä paukutuksessa, tai ainakin jokunen erikoisempikin haikka mukaan sitten. Muuten rytmit on ihan hyvin kuosissa. Tuosta about 35 sekunnin kohdalta lähtee kiva osio. Parasta tässä demopätkässä. Mukava tuo padimelodia siinä. Kyllä tää nuo sun toisen projektin biisit pesee mielestäni. Soundeihin vaan pikku hiljaa lisää panostusta ja tarkkuutta noitten volumesäätöjen kanssa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enternity - We Shall Meet 21.01.2007

Enternity - We Shall Meet
Tää on ehtinykin kivasti jo iskostua meikäläisen melodiamuistiin. :) Olisko pikkusen turhan terävähköjä noi alun percussiokolkuttelut tuossa? No nää nyt on aina makuasioita jo. Melodisesti haikeaa ja ennen kaikkea toimivaa sävellystyötä. Fiilis on tässä kaikki kaikessa. Biitti on tasaisen varma ja tämmösessä se on hyvä ollakin. Ei mitään turhan johtavia elementtejä sopiskaan mielestäni sotkea mukaan. Hyvään miksaukseen nyt on äijältä jo ehtinyt tottuakin ja toimiihan se tässäkin taas. Nättiä chillailua hyvillä melodioilla. Eipä tässä muuta tällä kertaa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wanhat projektit - Neverending Party 16.01.2007

Wanhat projektit - Neverending Party
Yläpäät kuulostaa asteen pistäviltä noissa haikoissa, kun lujaa koittaa soitella. Vähä ehkä poijes tarttis vetästä sieltä niitä häiritseviä taajuuksia. Ei nyt osaa iha pelkäl korvalla neuvoa suoraan hertsimäärää. Ei kuitenkaan iha ylimpiä, et varmaa tossa 4-6 tonnin välissä. Crashissa esim. paikoitellen hyppää esille ja siinä avoimessa haikassa joka siellä loopissa pyörii niin myös. Ihan hilpeä toi melodialinja, mutta jotenkin semmosta lisätäytettä ja lisää sisältöä kaipais tähä biisin. Suht. ohkasia nuo soundit ovat myös. Bassolinjassa ehkä miellyttävin soundi mun makuun. Jotenki nuo haikat vie nyt mulla ihan kaiken huomion itse biisiin keskittymisestä. :/ Kyllähän tässä sillee ihan potentiaalinen eurotanssi olis kasassa, mut ei nyt ehkä iha yllä siihe mihin pitäis. Muutamilla säädöillä ja noita haitsuja varsinkin tunaamalla, niin tässä vois olla mukavaa settiä kasassa. Ja muute tuolla lopussaha ne haikkaloopit hakkaa itteksee muutaman ylimääräsen tahdinki... en tiiä ootko tarkotuksel jättänyt. Mut siis jotain lisätäytettä, efektejä/vaihtelevia haitsuja, ehkä jotain padeja yms. systeemejä, tai lisämelodioita (mut ei mitää hermottovasti rönsyileviä ;) ). Jotai tää kaipailis. Pohjana iha jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Meadowland of Hereafter 11.01.2007

Misty Steps - Meadowland of Hereafter
Samankaltainen fiilis kuin edellisessäkin, joskin omalla kohdallani asteen iloisempi. Tässä on paikoitellen enemmän räväkkyyttä ja meininkiä josta pidän myös. Ei sillä että sitä aina tarvitsisi olla. Tähän sopii. Eipä tällästä tuu joka päivä kuunneltua ja jotenki ei tahdo tottua ajatukseen näissä, ettei tule lisää soittimia / pientä laulua. Silti kun nämä eteenpäin rullailee, niin koko ajan huomaa, etteipä niitä tarvitakaan. Hyvin toimii tämäkin teos mun mielestä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Raindrops (Final Version) 21.01.2007

Wavescale - Raindrops (Final Version)
Tekijän tunnistaa helposti ja mikäs sen parempaa kun näihin jätkän setteihin pystyy uppoutumaan jokseenkin mukavasti. :) Sisältö toimii ja sounditkin kuulostavat hyviltä. Miksaus tuntuis olevan ehkä asteen paremmassa kunnossa jälleen kuin aikasemmissa tuotoksissa. Ei mittää mussuttamist juur nytte. Kivasti soi sunnuntai-illassa tällänen setitys. Lopetus tässä vähän oudohko, mutten nyt sanoisi että epäonnistunut. Jotenkin sellanen fiilis, et siin viel toivois snadisti jatkoa, mut sit se vaa loppuuki. No ainahan tän voi pistää uudelleen soimaan. Niin se piti nytkin tehdä. Takuu varmaa laatua sieltä taas. Ei tässä muuta tällä kertaa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Twinsanity (Original Mix) 29.12.2006

Fleeticer - Twinsanity (Original Mix)
Jahas.. uutta matskua. Tuntuis toimivalta setiltä. Soundit aika tuttua sieltä suunnalta ja rakentelut myös. Pluki/piano mikälie kuulostaa snadisti muoviselta. Padit soundaa hyvälle ja efektit on säädetty kohdalleen. Melodiat ihan jees, mutta ei säväytä erityisemmin. Kuitenkin ajavat asiansa. Tämmönen ihan letkeä biisi joka ei vetäs meikäläistä tanssilattialle, muttei kyllä ajas poiskaan. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azure Mind - The Walk (4am mix) 11.01.2007

Azure Mind - The Walk (4am mix)
Kivalta kuulostaa, vaik ei iha niin aamuyö ookaan enää. Aikamoisen märällä soundilla mennään, mut toimii tämmöseen tosi nätisti kyl. Minsan jälkee tulee hienoja melodisia elementtejä mukaan. Maistuu hyvin. Biitti tuli aika odottamatta mukaan ja en tiiä olisko sitä niin kaivattu edes, mutta ajaa se asiansa kuitenki. Tästä ei jää mitään osaa niin erityisesti mieleen, mutta epäilen ettei ole niin tarkoituskaan. Tunnelma tälläsessä on se tärkein ja tässä varsin onnistunut. Mielellään tän kuunteli ja voipi olla et tulee uudestaanki kuunneltua. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wanhat projektit - Fairytale 29.12.2006

Wanhat projektit - Fairytale
Tässä alkaa olla tuo rakentelu paljon selkeämpää ja muutenkin meininki semmosta paremman kuulosta. Soundiosasto huutaa lisää työtä, mutta yleisilme on parempi ja koko biisi tuhat kertaa johdonmukasempi kuin aikasemmat vedoksesi. Aurisgale tuossa pianosta sanoi, niin se on tuollainen pelokas ohut ja pistävä. Sitä vaan hieman rohkeammin esille ja pehmeämmäksi. Nyt se on muutenkin hieman ulkona miksauksesta ja särkeekin mielestäni vähän paikoitellen. Mutta kuitenkin siis. Rakennetta hahmoteltu paljon paremmin. Alkuosioon heti tarvis jotain efektejä tonne ekalle minuutille ja vaikka jonkun pienen arpeggion mukaan tuon happomaisen soundin tueksi. Kuulostaa tyhjältä ja yksinäiseltä. Basari on myös aika kumisevaa mallia. Pikkuhiljaa noitten soundien kanssa tässä. Olet kuitenkin selkeästi mennyt mielestäni eteenpäin trancebiisin kokonaisuuden hahmottamisessa. Se on jo hieno homma se. Paras kohta muuten tässä biisissä on tuo kun sahaliidi tulee sisään (1:40 ->). Siinä on erittäin toimivia elementtejä ja mielestäni hommat parhaiten kuosissa. Sitte tossa kun biitti taas lähtee, niin siinä meininki lässähtää vähän. Tästä on kuitenkin erittäin hyvä jatkaa seuraavaan settiin taas. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Length of eternity (original) 26.12.2006

Aurisgale - Length of eternity (original)
Iha vitun jees biisi. Tän kommentin vois oikeestaan jättää tohon ja se kertois kaiken. Tarkennetaan asioita kuitenkin vähän. Loistava tunnelma. Kertakaikkiaan uskomaton. Vittu mä oon tälläsestä suorastaan kade. Ihan helvetin siisti ilmapiiri ja kokonaisvaltainen fiilis saatu upotettua tähän biisiin. Kaikki efektit ja härösoundit toimivat 100%. Erittäin synkkä tunnelma. Sopii mun mielentiloihin tällä hetkellä lähes täydellisesti. Tulee mieleen myös kaikenmaaliman leffat ja lähinnä hyvät ja synkät sellaiset. Siis mä oon monta kertaa itte visioinu tän tyylistä biisiä ja kelannu et olis vitun siistiä osata duunaa tän tyylinen setti itse. En kuitenkaan ole päässyt visioinnista pidemmälle. Toteutusyrityksissä kusee aina joku. Tän biisin jälkeen muutenkin tulee sellanen olo, että parempi vaan jättää nää hommat ehkä sulle, kun tulee niin uskomattoman laadukasta jälkeä. Soundeista ei ole juuri mitään sanomista, muuta kun että toimii helvetin hienosti. Meikäläinen tosiaan koittaa remiksata tätä ja yritän jollain ihmeellä saada siitä jossain määrin vertailu kelposen teoksen tän kanssa. Katellaan tossa parin vuoden päästä. ;) Ei mut helvetin jees setti. En mä muuta osaa sanoa... vaikkei jätkältä taas tulis uutta settiä vuoteen niin tällä pärjää mainiosti ja näitä kannattaa todellakin odottaa. Tuosta 5 min -> alkaa aina kylmät väreet... jotenki toi fiilis o siitä eteenpäin niin helvetin kohdallaan. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 29.12.2006

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Parin minsan jälkeen alko teema maistumaan enemmän meikäläiselle. Alkupuolikin ihan hyvä mukavan raikkaan soundinsa ansiosta. Mutta kunnolla alkoi innostua tuossa parin minsan tienoilla. Olis ehkä hiukkasen voinu jatkaakin vielä ja kehittää sitä teemaa enemmän ehkä. Loppu aika erikoinen, joskaan ei mielestäni mikään huono. Kyllä tää tuotannon puolesta on kiitettävä. Sisältökin kyllä on ihan nätissä kunnossa. Enpä juuri osaa rakentavia vinkkejä tämmösestä heittää ilmoille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - Sounds like a remix 25.02.2007

D-Vision Oldies - Sounds like a remix
Jepulis. Tää on ihan kivasti duunailtu setti. Mulle tästä tulee vanhojen aikojen setit mieleen ton melodian osalta. Vahvasti modern talkingin - youre my heart youre my soul biisi tulee tuosta melodiasta mulle mieleen. No onneks tässä ei oo sellasii vokaaleita kuitenkaa. :D No joo, ei mut iha hyvä biisi tää on ja laatuki kuulostais olevan kivasti kohdillaan. Ei mitenkää hirveesti erotu tai jää päähän mulle, mut näppärästi menis kyl jossai baari-illan tiimellyksessä. Enpä osaa mitään kauheen rakentavaa kirjoitella kun setti toimii niinku pitääkin. Ihan kiitettävästi tuotettu paketti. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - The Quasar of Synesthesia 11.01.2007

gerana - The Quasar of Synesthesia
No juu. Soundia tässä vois tarkistaa paikotellen... esim. tuo padisoundi on jotenki vähän laiska. Noi ohkaset liidit (esim. 1:40) on melko hyvin sijoteltuja, mutta kumpa niistä sais vähän puhtaamman kuuloiset. Läskiä en niihin tämmöseen sentään kaipais. Melodiset jekkuilut on kivaa kuunneltavaa ja biisi toimii niiltä osin. Tosin ehkä hieman lyhyempi paketti olis ollu mun makuuni enemmän. Siltikin tää on iha näppärää ja toimivaa fiilistelyä. Ehkä tois basari kaipais pientä terävyyttä, mut ei missää nimes sellast trancebasaria kuitenkaa ja kaipa tuota bassolinjaaki vois koittaa tuoda vähän muhkeemmin esille. Jeps... Niinku varmaa kommentistaki huomaa, niin ei iha täysin oo mun lapasessa tää genre, mut koitin ny jotai sanoa mitä tuli mieleen tästä. Hienoa työskentelyä kuitenkin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labrat - Circles 16.12.2006

Labrat - Circles
Asiallista soundia. Tuotantopuoli tuntuis olevan nätissä kunnossa. Melodiatkin ihan hyviä ja kulut kohdallaan. Myös pikkutarkkaa näpertelyä löytyy biisistä onnistuneiden efektien ja kikkailujen johdosta. Aika lepposa biisi tällee kokonaisuutena ja mielellään tätä soittelee. Joskin epälisin että tämä valtaa ehkä meikäläisen soittimia sitten enemmän kun taas ollaan tuolla kesäisten säiden puolella. Ehdottomasti fanituksen arvoinen suoritus. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anarqi - Lauantai 31.05.2007

Anarqi - Lauantai
Ihan mukavan rauhallista leijailua. Melkosen synkkääkin paikotellen. Rummuissa häiritsee melko reippaastikin tuo älyttömän terävä snare. Vie tuota pehmeyttä ja rauhallisuutta pois aika tehokkaasti. Muuten biitti tuntuis olevan ihan sopiva tämmöseen settiin. Soundit on kyllä makeen kuulosia. Tolla TI:llä kyl vääntelee jos jonkinlaista. :) Tykkään kyllä tästä fiiliksestä mikä kehittyy pikkuhiljaa biisiä kuunnellessa. Alkupuoli ottaa ihan iisisti ja tämä paranee vain loppua kohden. Tuo loppupuolen vinkumelodiakin toimii omaan korvaani hyvin. Soundi on ehkä hitusen liian pistävä, mutta ideana tosi hyvä. Parilla pikkuviilauksella menis noiki ongelmat sivuun, joten kyllä mä tälle ihan hyvää numeroa tarjoan. Varsinkin kun kuutenlin alle ton Moonayn, niin tässä miksaus on todella merkittävästi parempi, mutta onhan ilmestymisajankohdallakin pari vuotta eroa, eli selvä hommahan tuo sinänsä on. Jatkahan samaan suuntaan ja heitä uuttakin settiä taas joskus kehiin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wanhat projektit - Nameless 23.11.2006

Wanhat projektit - Nameless
Hyvin lähtee liikkeelle. Bassolinjasta tosin paistaa heti pieni ohuus, mutta mukavasti rullailee tuossa alussa. Haikkoihin vois siihen kohtaan koittaa jotain eloa saada, tai ehkä heittää ne mäelle ja pistää vaan jotain nättejä efuja vaan tilalle ja ehkä joku filtteröity basari junttaamaan hiljaa taustalle? Basarissa on sitten muutenkin vähän töitä tuon 40 sekan lähdön jälkeen. On todella kumisen kuuloinen ja yläpäät ihan kadoksissa. Muuten tuo lähtö on hieno ja jumittava leadikin toimii hyvin, mutta miks ihmeessä äijä hätäilee ton rakenteen kanssa noin perhanasti? Tota jumitustaha olis kuunnellu minuutin kevyesti... jotain pientä maustetta lisää vaan ja rauhallista rakentelua. Muutenkin tuo vaihto tuohon hassuhkoon sahailumelodiaan vaihtaa biisin fiilikset aika radikaalisti mun mielestä. Pidin paljon enemmän siihen asti rakentuneesta fiiliksestä. Vielä noista haitsuista sen verran että kyllä niitä kannattaa heittää sivuunki tuolta välillä. ;) Ne soi kaikissa noissa rauhottelukohdissakin, eikä edes efektejä oo niihi heitetty. Jotai filter/phaser sekoilua vois kokeilla ainakin jos haluat ne siellä seassa koko ajan pitää. Tuossa 2:20 kohdilla tulee jälleen vähän erilaista menoa ja meininkiä. Tikittävä linja tuo hyvin tehoa vaikka kuulostaakin hieman muoviselta. Clappi soundia vois hioa vähän ohuemmaksi ja panostaa ylätaajuuksien reverbin asettamiseen kohdalleen, niin saat semmosen kivan läimähtävän siitä. Ehkä snadisti distortionia messiin. Noista muutamasta kivasta efektistä plussaa. Siistejä mm. tuo 40s lähdön kohdalla oleva vinkasu ja sitten nuo muutamat sweepit. Ehkä tohon vinkasuu vähä pitempi delay vielä. No joo... eiköhä tää novelli oo tässä. Mukavan biisin aineksiahan tässä on. Jää vaan harmittamaan, ettet pysynyt tuon alun teemassa pidempään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Midnight Hymn 2006 08.11.2006

Vanhaa shittiä - Midnight Hymn 2006
Toimivalta kuulostaa. Clappi sais olla vahvempi mun mielest kun tulee messiin. Ja ehkä tuon sahailun vois alotella sillee perustyyliin, et laskis johonki snadii breakdowniin ensin. Soundipuoli tuntuu toimivan muuten kivasti ja sahasoundikin näppärän kuuloinen. Melodiapuoli hyvässä kunnossa ja linjat maistuvat meikäläiselle kivasti. Pikkusen paikoitellen vaivaa perkussioiden keveys. Makuasiaahan tuo pitkälti, mutta hiukan enemmän haikkoja ehkä tai sitten vain hieman vahvempia noista tän hetkisistä soundeista. Parempi kuin perushyvä, eli kallistan kupin tuohon kiitettävän suuntaan. Tätä tulee varmasti jonkin verran soiteltua. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Plain Disorder 09.11.2006

Distrance - Plain Disorder
Keräilen tässä vieläki kamoja lattialta, ku volat oli jääny miksausvoimakkuudelle ja winämpäri täysille... Pari lamppua tippu katosta ja jos olis ollu jo joulukuusi, ni se olis pelkkä risu enää. No ei sentää, mutta varsin jopa sanoisinko ihan että "vahvalla" basarilla lähdetään liikenteeseen. Nätin kuuloista tuo happomainen ruuvailu. Muutenkin erittäin mukavat melodiat. Saharevittelyt eniten mun makuun siltä osastolta kuitenkin. Hemmetin kiva leadisoundinkin. Miksaus loistokunnossa. Tästä ei pahemmin osaa mitää järkevää sanoa. Toimii ku toimii perkele. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Upea - Enough emotions 04.12.2006

Upea - Enough emotions
Jeps. Basarista vois lähteä liikkeelle. Elikkä alataajuudet tuntuis olevan ihan hyvin hanskassa, mutta aika lötkö ja vaisu kokonaistuntuma jää käteen. Pikkusen tarvis saada tiukkuutta mukaan. Kokeile istuttaa jotain snarea vaikka tuohon päälle jos saisit sulautettua yhteen ja vaikka sillä tavalla lisää iskevyyttä. Equlla vois myös koittaa vähän saada semmosta yläpää napsua tuohon mukaan. Tuo bassopadi jolla biisi lähtee liikkeelle on myös hieman eloton. Siihen vois jotain henkäystä koittaa jollakin pehmeällä pikkusen suhisevalla yläpadilla puhaltaa ehkä? Plukisoundi joka tulee mukaan vie ihan mukavaa melodiaa, mutta jotenkin tuntuu kovin irralliselta taustaan nähden. Olisko se vähän kovalla, tai sitten muu on sijoiteltu vain jotenkin niin taakse tuohon nähden. Etäinen fiilis taustassa ja tuo pluki tuntuis olevan niin lähellä. Sanoisin että tuota taustaa kannattais yrittää saada vähän lähemmäs. Reverbit syyniin. Onko jätetty turhille taajuuksille pyörimään? Kannattaa leikellä turhilta alueilta nuo reverbit pois. Tunnelma tässä on paikoitellen erittäin miellyttävä, kuten esim. tuossa 2:50 kohdilta eteenpäin. :) Noista haitsuista (ainakin osasta) voisit koittaa tehdä vähän tiukempia ja lyhkäsempiä. Nyt tuntuvat vähän laahaavilta. Veikkaan että fl studiolla näitä settejä säädät, niin kokeiles lyhentää sieltä channel settingsistä niiden haitsusamplejen kestoa snadisti siitä out-potikasta ja katot reverbien kestot kondikseen. Tossa jotain mitä voisit testailla. Tässä biisissä on hyvää ideaa ja meininkiä ja varsinkin tunnelmaa. Miksaukseen vaan tarkkuutta ja kärsivällisyyttä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enternity - Acrobite - Broken Skies & Empty Road (Viima Remix) 30.10.2006

Enternity - Acrobite - Broken Skies & Empty Road (Viima Remix)
Toimiihan tämä paljon paremmin ku hyvin. :) Alkaa heti hienolla soundimaailmalla mukavan pehmeästi. Ensimmäisellä kuuntelulla tuli biitti hieman oudosti sisään kun sinne asti päästään, mutta eipä ole sen koommin häirinnyt sitten tippaakaan. Tunnelmaltaan tämä eroaa alkuperäisestä selkeästi, mutta jälleen kerran jätkällä on tämä remiksaamisen taito kyllä lapasessa niin mukavasti, että eroavasta tunnelmasta huolimatta alkuperäisenkin biisin (ja ehkä jopa tuon fiiliksenkin paikoitellen) voi helposti bongata monestakin eri kohdasta. Mä oon soitellu tätä aika mukavaan tahtiin tässä ja paranee vaan koko ajan. Mitään teknistä asiaa tai huomauttamisen aihetta mulla ei tässä olekaan, niin kaipa tän paskanjauhamisen voi tähän lopettaa sanomalla kiitokset upeasta remiksistä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atlantis - Floater 30.10.2006

Atlantis - Floater
Kuulostaa aika mukavalta. Tämmönen aika perus eurosetti maistuu mulle aina kivasti. Sinänsä tähän on vaikeaa sisällön puolesta juurikaan mitään rakentavaa sanoa. Toimii mun mielestä siis kuitenkin hyvin sen puolesta. Miksauksesta sen sijaan vois vaikka nostaa esille nuo haitsut. Olisko sulla pikkun turhaa reverbiä siellä mukana? Ja ehkä tuonne olis voinu koittaa jotain sweeppejä tai suhinoita pistää efetkipuolelle mahdollisesti täytteeks. Mun mielestä kokonaisuus toimii ja bassotkin takoo ihan mukavasti. En pistäis pahakseni jos tämmöstä joutuis tanssimaan. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Starborn 30.10.2006

Wavescale - Starborn
Joo, maistuu mukavalle tämä setti. Raikasta tunnelmaa kuten aikaisemmissakin tämän tyylisissä biiseissäsi. Biitti on mukavan letkeä. Huilu toi juuri sen kaipaaman lisän tähän mikä ehkä uupui siitä esimmäisestä versiosta jonka kuulin. Olisko tää pituus sitten vähän liikaa? No en mä tiedä. Omalla kohdalla menee kuitenkin aika nopeasti, enkä ole huomannut mitää kyllästymisen poikasta. Soundi on aika tuttua osastoa sieltä suunnalta ja näin ollen aika toimivaa sorttia. En mä tässä enempää kitise. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jo B1 - Projectile 30.10.2006

Jo B1 - Projectile
Tuli aika psykedeeliset fiilikset ensimmäisestä minuutista. Sitten muuntautui hieman eurompaan ja rauhaisampaan suuntaan. Soundi ihan mukavan kuuloista, vaikka ehkä hieman ohutta. Yläpäät sais myös olla vähän kirkkaampia ja pientä semmosta rapeutta toivoisin niihin. Pääleadi jättää haitsut mun mielestä hieman taka-alalle. Ehkä muutenkin muutama kilkutin lisää sinne perkussiopuolelle mahtuisi. Noi happomaiset pörinät on mukavia tuolla loppupuoliskolla. Ihan mukava biisi mun mielestä. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wanhat projektit - Fadeout 15.11.2006

Wanhat projektit - Fadeout
Lähtee normimeiningillä käyntiin, mutta hetken päästä luvassa onkin jo jotain ihan muuta. Basariin vois istuttaa vähän jämäkkyyttä. Tuo "toitottavaa" melodiaa vetävä yksinäinen leadimelodia alkaa hieman kyllästyttämään tuossa ensimmäisen minuutin aikana. Pitäs saada jotain taustakikkailua ainakin lisää. Ei paljon tapahdu sillä osastolla (haikat/efektit yms. kilkuttimet). Fiilikseltään myös varsin erikoinen tuo alku ja ehkä pikkusen sekava tuo melodia. 1:17 astutaan sitten parempaan suuntaan. Mukavaa linjaa tulee, mutta tuon alkupuoliskon leadivinguttelun olis voinu jo suosiolla jättää tästä osasta ja kehittää vaikka jotain muuta. :P Tuossa 2 minsan jälkeen tulee omituisia efektejä. Ja tuo 2:08 alkava "tuuttaileva" leadi ei toimi mun mielestä oikeestaan missään suhteessa. 2:37 taas taustan puolesta mukavaa melodia kuljettelua, mutta toi tuuttailu pudottaa fiilistä ja sitten palataankin pian jälleen tuohon alkupuolen erikoislaatuiseen leadikikkailuun. No joo, tuntu et kauhee lista tuli nyt vikoja toisensa perään, mutta kyllä tuon taustan puolesta tästä sais meikäläisenkin makuun erittäin mukavan biisin. Nuo erikoiset leadiratkaisut eivät vain iskeneet ollenkaan. Omaperäistä revittelyä toki ja uusia juttujahan täytyy silloin tällöin kokeilla, ei siinä mitään. Potentiaalinen biisi, jos tuo hyvä tausta olis enemmän esillä ja jotain vähän paremmin liidailevaa melodiaa olis messissä. Kuittailenpa täältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Catevo 26.10.2006

Distrance - Catevo
Jep. Niinku jengi on jo tossa sanonukin, niin warpin veljekset tästä mieleen tulee meikäläisellekin, joskin ihan ensimmäinen mielleyhtymä oli voodoo&serano. Alku toimii hyvin biittinsä osalta. Se mikä tästä nyt sitten hieman uupuu mielestäni on se älyttömän hieno päämelodia viritys. Ihan hyvää yritystä tässä on kyllä semmoseks. Olisin toivonut että kun tuohon hiljennykseen pudotellaan, niin sieltä lähtee menemään joku nätti arpeggiomelodia taustalla, niin että sillä olis alkanu vetämään tuota pääkohtaa jotenkin päin. Hiukan petyin kun tuolla samalla warppisynalla juntataan heti uudelleen sitä meininkiä siinä. No joo, tulipa taas maailman selkeimmät lauseet.. noh, ehkä ymmärsit mitä meinasin. Ihan hyvä tää on mun mielestä kuitenkin. Eipähän ole ainakaan turhan samaa tyyliä kuin edellinen biisi. Tuo päämelodia nyt jäi sen verran kaivelemaan, että se pudottaa tämän hieman alle kiitettävästä. Miksaushan tässä on jälleen hemmetin hyvän kuuloinen, että sen puolesta olis tärähtäny samantien. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix) 26.09.2006

Fleeticer - Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix)
Tässä iskee tunnelma. Alkuperäisestä hyvin vedetty juurikin parhaita puolia tähän biisiin. Piano sais olla hiukan puhtaampi/kirkkaampi/eloisampi tai sitten vaan vähän kovemmalla. Aika vittumainen tuo pianosoundi miksata hyvin, kun meinaa yltyä aina joko liian pistäväksi, tai sitten tämmöseks vähä turhan utuiseks. 3 minsan ja -> kohdalla alkuperäisen linjaa vetävä piano toimii taustapadien/kikkailujen kanssa hienosti. Tää on aika letkeetä ja rauhallista popittelua ja kyllähän tätä mielellään soittelee. Remiksinä erittäin hyvä, koska tästä kyllä kuulee kuka tämän on tuottanut, mutta tästä tunnistaa myös mukavasti alkuperäisen teoksen teemat. Tuotanto kuulostais sulla menneen hieman eteenpäin jälleen. Hyvä homma. Kyllä nyt taas kiitettävää pukkaa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Memoria 23.09.2006

Aurisgale - Memoria
No niin! Uutta settiä jätkältä kehissä. Odoteltukin jopa on. ;) Alku lähtee mukavan rauhallisesti ja sulle tutuhkoon tyyliin. Toimii hienosti ja soundaa helvetin hyvälle. Huomio kiinnittyy ensimmäisenä jätkän vääntämiin rumpuihin. Hemmetin paljon parempi biitti, kun sulla aikasemmin. Joskin hiukan tylsäksi käy biitin osalta pitemmän päälle. Sille osastolle jotain viilailuja/ehkä lisäkikkailuja vielä, niin iha perfecto olis sekin puoli sitten. Täytyy muuten sanoo, et toi pitchaava efekti, joka lähtee ensimmäisen kerran tossa 55 sekunnin tienoilla, on ihan mestarillinen veto. Ihan vitun koukuttava. :D Jätkä on kyl aina hallinnu noi efektit. Isoa plussaa heruu täältä. Piano soundaa ihan hyvältä ja suvanto toimii erittäin hyvin tuossa 1:40 -> eteenpäin. Biisin ongelmana omalla kohdalla näin ensimmäisten kuunteluiden puolesta on, että mielenkiinto ei aivan riitä loppuun saakka. Soundit on erittäin nätissä kunnossa, mutta jotenkin vaan ei jaksa jauhaa samalla voimalla loppuun kun alku lupailee ja miten edelliset biisisi on toimineet. Hyvää menoa tässä on ja kyllä mä tätä tulen soittelemaan varmasti, mutta ei tässä aivan Testimoniumille haastajaa löydy. En tiedä haettiinko sitä edes, mutta kuitenkin se on edelleen paras biisisi mielestäni. Tässä on silti erittäin laadukkaasti tuotettu ja loppuun asti hiottu hyvä biisi siitä ei pääse sitten yli eikä ympäri. Hiukan rinnasta riipasee laittaa ysiä tälle, kun jo pelkästään laadun puolesta erittäin suuri osa mikseritrancesta ottaa pataan ihan helposti. Silti olet hinannut oman rimasi jo niin korkealle, että mä nyt en sitä kymppiä tällä kertaa pistä, kun tiettävästi parempaankin vielä pystyt. Todella vahva ja kiitettävä suoritus. Kaivataan ehdottomasti lisää vaan kehiin, kunhan kiireiltäsi taas joskus ehdit säätämään. Kyllä meikäläiselle tämmönen maistuu aina! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - United 37 12.09.2006

Labtracks - United 37
Lähtee ihan mukavasti liikkeelle. Heti kuulee tutun soundin tästä projektista. Myös projektin tyylille pysytään uskollisena. Jotenkin biisi tuntuu lampsuttavan aika laiskasti, vaikka laadukkaat soundit onkin kehissä. En mä tiedä johtuuko se tästä olotilasta sitten, joka ei meikäläisellä ole ihan kaikkein virkeimmästä päästä. Miksaus pysyy hyvin kuosissa ja soundit hanskassa. Tää on tämmöstä mukavaa klubimusaa, vaikka en silti välttämättä tanssilattialle lähtis. Semmonen fiilis välittyy tällä kertaa. Toisaalta ei myöskään dj sais pullosta päähänsä mun osalta. ;) Lepposaa menoa hyvillä soundeilla. Kallistetaan tää kasipuol tällä kertaa ylöspäin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Rock The Club 06.09.2006

Mikko L - M1cH0 -  Rock The Club
Joo... eihä sitä tiiä kyl. Tuo mikko ku on nii perkeleen vakava ukkeli aina... chillais välillä. ;) Biisistä mä sanon, et tää toimii kivasti. Pistän myös nimeni Vespen perusmeininkiadressiin. Hyvältähän tää soundaa ja meiningit on kuosis. Tämmöstä ilosta paukutusta on kyllä mukava kuunnella ja tietysti nupit kaakossa. Liidimelodiat toimii ja beissiähän piisaa ja mitä helvettiä sitä lisää muka enää tarvitaan? Varmasti toimis iha mukavasti jossain baarissakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Slime - I feel so lonely (Distrance remix (feat M1cH0) 03.09.2006

Distrance - Slime - I feel so lonely (Distrance remix (feat M1cH0)
JEH! Näin niitten voksujen kuuluu erottua. :) Tästä setistä kaksi versiota kuulleena voin todeta että tää rokkaa parhaiten. Mun makuun just sopiva biitti ja helvetin siistit leadit. Miksauksesta mun ei tartte sanoa yhtään mitään, on nimittäin sen verran bueno. Sanoisin että tossa breakbeatti osuudessa vähän menetti otettaan hetkeksi, mutta siitten jatketaankin taas hemmetin tehokkaasti jyräävällä biitillä. Olisko jotain selkeempää padia pitäny työntää messii toho breikittelyyn, tai ehkäpä jotain efektejä lisää pörräämään siihen. Tai mahdollisesti mojovaa beislainia... Toisaalta, nyt vokaalit saavat rauhassa olla pääosassa. Silti jotain pientä lisää siihen kaipaisin. Anyway... Ensimmäisellä kuuntelulla iski jo lujaa ja nyt mennään kolmatta kierrosta. Iskevät linjat löytyy ja siitä osa kunniasta alkuperäiselle sävellykselle tietysti. Kyllä mä nyt sen tempun teen, että vaikka toi breikkiosuus tossa hiukan vaivaa, niin pusken täyttä pottia kehiin. Kerrassaan erinomaista euromaista paukutusta, jossa tuotanto pysyy täysillä kyydissä mukana. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Blue Blue Sky (Original mix) 16.10.2006

Vanhaa shittiä - Blue Blue Sky (Original mix)
Miten mulla oli sellanen fiilis, että mä olin tän jo kommentoinut... hmm... no enpä näköjään olekaan sitten. Noh, hienolla efektillä lähtee liikkeelle ja toimivalla nostolla. Bassolinjassa on mukavaa menoa ja biitti tuntuu rullaavan muutenkin hyvin. Nuo pienet tauot rumpuefekteineen ovat hyviä vetoja. Melodialinjat miellyttää meikäläistä ja hyvät fiilikset irtoavat niistä. Asteen suttuinen miksaus tässä häiritsee hieman. Tuntuis että yläpäissä mm. on hieman kirkastamisen varaa. Ehkä se saattaa olla myös tuo larizzan mainitsema liidisoundin säätämisen vara. Kuitenkin meininki on hyvää ja ideat sekä rakenteellinen toteutus on toimivasti ratkaistu. Hiukan nostalginen fiilis tästä biisistä meikäläiselle irtoaa. Se on vain hyvä juttu ja tuo väkisinkin hymyn huulille. Yleisöefekti on iha hyvä, mutta tulee jotenkin yksin puuntakaa odottamatta ja näin ei irrota oikein täysiä fiiliksiä. Jos meinaat tätä siis vielä parannella, niin miksaukseen hiukan kirkkautta ja vaikkapa joku selkeä breakdown kohta tekis meikäläisen kuuntelunautinnolle terää. Ihan toimivaa jytkettä tässä on jo nytkin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele _Mave_ - 'till my ears drop 03.09.2006

_Mave_ - 'till my ears drop
No niin. Lähdetäänpäs liikkeelle. Kohtuullisen varovainen alku. Kokonaissoundi kuulostaa suhteellisen ohuelta. Kun biitti lähtee tossa sitten liikkeelle, niin basarissa ei tunnu olevan minkäänlaista potkua. Kuulostaa melkeempä enemmän pelkältä snarelta. Joku vahvempi basari pitäs mun mielestä saada kehiin ehdottomasti, ku valmiiks duunailet tän. Bassolinja puolestaan kuulostaa ihan hyvältä. Meininki noin yleisesti rauhallista ja ehkä asteen verran semmosta salamyhkäistä. Ei ensimmäisellä kuuntelulla aukea. Tuntuu että olis vähän sekavaksi jäänyt rakenteellisesti. Pieniin yksityiskohtiin on paikoitellen panostettu hienosti, joka on hyvä homma. Kun saat vielä nuo kaikki pienet härpäkkeet myös tehokkaammin osaksi kokonaisuutta, niin niistä saa varmasti vielä enemmän irti. Hyvää ideaa tästä jälleen löytyy, mutta tässä setissä nyt suurin ongelma on selkeästi tuo basari. Se vie oikeastaan koko pohjan tältä biisiltä ja siltä mihin tää olis voinu yltää. Muuten tässä oli mun mielestä mukava paketti leppoisia melodioita ja meininkejä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MonBon - Message for you (2006) 23.11.2006

MonBon - Message for you (2006)
Lähtee erikoisella soundilla liikkelle. Basso-osasto koostuu todella matalasta jumppauksesta. Sais olla vähän tiukkuutta ylempää mukana, tuomassa iskevyyttä ja tuohon ton offbeat-linjan päälle olis voinu koittaa heittää jotain bassoarpeggiota tuomaan lisädraivia. Melodiat ei liikaa sytytä, muttei nyt ärsytäkään. Tuo pääleadi (1:40) on sitten ihan ulkona miksauksesta, liian kovalla ja turhan kuiva soundi. 2:10 bassojen volumet nousevat jostain syystä lähes tuplaksi ja biisi alkaa särkemään aika ikävästi. 2:40 on sitten ihan mukavaa rauhoittelua tarjolla. Omaperäisyyttä löytyy paikoitellen aika reilusti melodiaosastolta. Kuitenkin kun tämän pari kertaa läpi kuunteli, niin hieman semmonen "jokos se nyt meni ja siinäkös se oli"-fiilis jää käteen. Jälleen ideat ovat ihan hyviä varsinkin tuossa alussa tuo vinkuna soundi ja nuo rauhallisemmat osuudet. Toteutus tulee jälleen hieman perässä, vaikka parannusta sulla on tuohon tornados biisiin tullut soundimaailmassa mukavan reilusti. Vielä noi särkemiset ja volumet yms. jutut kuntoon, niin paranee jälleen. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Save my heart (2006 Remix) 28.08.2006

Protush - Save my heart (2006 Remix)
Mukavan iloisen tuntuista meininkiä. Hassu spiikki tuo save my heart, mutta ihan ok tavalla toimii mun mielestä. Biitti kohtalaisen kevyt ja mun mielestä kivasti toimiva veto. Melodiat nappaavat mukavasti ja erilaisuus iskee muutenkin ihan hyvin tässä biisissä. Soundipuoli kuulostaa ihan hyvältä jos ei oteta mukaan tuota 46 sekunnin kohdalla alkavaa hämärää vähän jotain epämäärästä stringiä muistuttavaa ujellussoundia... se ei mielestäni toimi kovinkaan kauniisti. Muuten hyvässä kuosissa ja miksauksen puolestä mukavan puhtaat paperit. Fiilis kohdallaan, vaikka tyyli eroaa aikasemmista reippaasti. Hyvä homma. Nyt lähtee aamuyön pitkiltä tunneilta taas kiitettävää liikenteeseen. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele psychedelic drop - gramofon 27.08.2006

 psychedelic  drop - gramofon
Joo-o. No tota ensimmäinen fiilis mikä tästä tulee on se, että biisi on todella sekava. Monta erilaista palasta liitetty härösti yhteen, eikä semmosta yhtenäistä juonta ole. Jos vois verrata johonki, ni sanoisin et täs olis monen biisin sampleripätkä. Eli tosiaan tuntuu et biisi vaihtuu useasti varsinkin setin alkumetreillä. Ihan ensimmäinen osa, eli tuo rennohko intropätkä alussa on hyvä. Se toimii nätisti ja siin on oma semmonen kiva fiilis, sitä olis voinu pitemmälleki jalostaa. Sit meininki vaihtuu iha suoraan ku seinään toho rososeen break beattiin. Välillä löytyy kyllä kivoja kompitteluja, mutta ei siitä oikeen ehdi saada kiinni. No ei ole tämä genrekään meikäläisen omimpia, mutta enemmän yhtenäisyyttä ja juonikkuutta rakenteeseen, niin saat sulavammaks ja toimivammaks näitä settejä. Omaperäistä ideaa tuntuu ainakin löytyvän tarpeeksi. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2 26.08.2006

Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2
Eloa löytyy soundimaailmasta mukavasti. Ensimmäisillä kuunteluilla ei hahmota lähellekään kaikkea pientä korvakarkkia jota on ripoteltu sekaan. Pidän tosta alun fiiliksestä. Ei oo niin sellasta normaalia psytrancea. Semmonen peruskaura, jota yleensä vastaan tulee ei oikein sytytä meikäläistä. Tässä kuitenkin saatu homma toimimaan laadukkaasti ja mulle nuo muutamat tämän genren ärsyttävät kliseet on saatu jemmattua mukavasti tähän settiin, niin etteivät tule pintaan häiritsemään. Soundimaailmaa täytyy kyllä ihastella. Selkeää ja vielä selkeämpää soundia sekä erittäin ilmava miksaus kaikin puolin. Tämä iskee biisissä ehdottomasti eniten. Kuuntelee uudelleen jo mielellään tästä syystä. Mitään erityisiä huippuhetkiä taas ei sitten jäänyt omien korvien väliin, vaan biisi kiitää kerta toisensa jälkeen ohitse, miellyttävällä, mutta sisällöltään nopeasti unohtuvalla tavalla. Taustamusanakin voisin tällästä soitella. Harvinaista psytrancebiisille. Ei tässä tuotannollisesti ole mulla mitään valittamista, mutta ei ihan täysillä sytyttänyt, niin en ihan tolla kympillä rankase kuitenkaan. Kiitettävää on pakko kuitenkin väläyttää jo pelkästään tuon mestarillisen tuotannon vuoksi. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele f.o.x. - East Clubbers - It's A Dream (f.o.x. Remix) 23.09.2006

f.o.x. - East Clubbers - It's A Dream (f.o.x. Remix)
Tämähän soundaa hyvältä. Vertailin tuohon See Me:hen, niin paikoitellen pesee kyseisen setin laadullisessa vertailussa ihan 6-0. Toisko vokaalit sitten hieman sellaista illuusiota, vai olisko sun miksaamistaidot parantunu noin selkeesti parissa kuukaudessa (on siinä sii miissäkin ihan hyvin toimivia osuuksia, mutta kyllä tää on selkeesti parempi). ;) No joka tapauksessa tää kuulostaa erittäin kuuntelukelpoiselta. Muutama vähän turhan härö välifilli tossa oli mun makuun ja sahaleadit tuntuivat olevan hemmetin ohkasia, toisaalta aika mukavan kirkkaita. Hyvä biisi kyllä mun makuun. Loppuu ehkä vähän turhan seinään. Ittekin tuli latailtua noi vokaalit joskus, mutta eipä niistä mitään tullu sitten kuitenkaan väsättyä. Lissää vaa tämmöst matskua. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - Aijai 08.08.2006

Roope Kalajo - Aijai
Tässä on kyllä ihan hemmetin laadukkaan kuulonen setti. Laihiksella silti hyvä pointti toi basso. Tarttuvaa meininkiä ja hienosti tuotettua kamaa. Laulutkin on miksattu tässä mun mielestä paremmin kun tossa edellisessä biisissä. En mä tästä osaa juurikaan mitään kritisoitavaa löytää. Radiosoitossa tämmösen pitäs olla, ku niin paljon muutakin tän tyylistä sieltä tulee. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ludvig Forte - Detach 04.08.2006

Ludvig Forte - Detach
Ai samperi ku on tunnelmallista. Saamarin siistejä noi sweeppailevat efut tossa... kai se pitäs itteki hommaa tollanen viirusvempele kans. ;) Makeat soundit on kyllä. Kirkasta ja kaunista. Täytyy tosiaan todeta että tunnelma on todellakin erittäin kohdallaan. Olis saanu olla vaikka 5 kertaa pidempi setti mun mielestä. Tällästä olis ehdottomasti kuunnellu pitempään. Mä en kyllä tähän mitään muuta kaipaa, ku lisää pituutta. Turha kai tässä enempää on jaaritella tai turista kun on näin asiallista soundia ja tunnelmaa. Pitempänä tää olis satavarma kybä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - L'ignorance 18.08.2006

the Slowdowns - L'ignorance
Hienot sekä hauskat alkuspiikit. Lähtee todella hyvin myös käyntiin tuon spiikkailun jälkeen. Miellyttävän pehmeä soundi. Huiluvedättelyt omalla tavallaan hauskoja, mutta myös kaihoisia. Fiilis on myöskin mun mielestä vähän kaksijakoinen. Toisaalta tässä on hilpeyttä, mutta myös reippaasti haikeutta. Biisin nimi sopii fiilikseen hyvin. Pienet yksityiskohdat hiottu loppuun asti ja erilaisia jippoja huomaa koko ajan hieman lisää tuolta äänimaailmasta. Kokonaisuus on miksattu mun mielestä hemmetin hyvin ja saatu koko setti hyvin yhtenäiseksi. Välillä toivois että tajuais noista spiikeistä tuolla biisissä jotain, mutta ehkä Tietämättömyys on tällä kertaa kohdallaan. Kolmatta kertaa pyörii tässä nyt ja ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jason Green - Runaway (2006 Club mix) 03.08.2006

Jason Green - Runaway (2006 Club mix)
Toimiva uusinta tästä biisistä. Pidin aikaisemmastakin versiosta jo mukavasti. Muistan siitä parhaiten tuon a-aa-vokaalikikkailun. Siisti veto tässäkin. Tuntuu mukavan tukevilta nää soundit tässä miksauksessa. Ehkä tuo alkupuoli kuitenkin hiukan vaisua verrattuna keskiosuuden hienoon melodiseen meininkiin. Onhan tuossa alussa tuo mukava happo soundi ja toimivaa perkussio kikkailua, mutta hiukan sais olla jotain enemmän. Tuo hiljennys toimii ihan hyvin, mutta crashi särähtää siinä vähän korvaan... Vitun siistit noi countdownispeakit (vaikka vähä pätkiiki jotku numerot), mutta helvetin nätti ääni ja lähteekin hyvin siitä. Piano maistuu myös makealle. Vähän valitettavaa tuollainen softan aiheuttama biisin kuseminen... omalle kohdalle kerran osunut ja vituttihan se vietävästi. Omat motivaatiot ei toistaseks ole kyllä riittänyt uudelleen rakenteluun... toivottavasti jätkä saa kerättyä ne jostain. Eipä silti tässä paljonkaan moittimista mun mielestä ole. Vähän lisää kamaa tohon alkuun ja ihan pieniä viilailuja muuten miksauksessa. En mä tässä pahempaa vikaa ole kuulemassa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Blue sky (original love remix) 08.08.2006

Protush - Blue sky (original love remix)
Muistan alkuperäisen biisin hämärästi, mutta en tästä silti saa oikeastaan mitään viboja siihen suuntaan. Mukavan oikuttelevaa ja iloista meininkiä tässä, vaikka yleensä meikäläiselle uppoaa enemmän sellanen haikeampi chillailu. Tämä on silti jo jonkin verran ehtinyt olla soitossa, mutta ei vain ole ehtinyt palautetta pistää. Korjataan asia nyt. Biitti on sopivan rauhallinen, eikä sekaan ole valittu mitään turhan pistäviä soundeja. Toimii nätisti tämmösessä biisissä. Kellosoundi hyvän kuuloinen, joskin ei niin täysillä meikäläisen makuun kuitenkaan. Toi 2:16 alkava melodiakoukku on biisin parasta antia. Pidän siitä erityisesti. Rauhallisesti rullaavaa ja nätisti etenevää chillailua. Kiitettävän tasoinen suoritus mun mielestä. Enpä osaa pukea edes sanoiksi mitä tähän olis lisää kaivannut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele _Mave_ - Orange Plastic 16.08.2006

_Mave_ - Orange Plastic
Vähän sekavia fiiliksiä aiheuttaa tää setti. Onneks ei oo semmosta särkemistä ku tossa toisessa. Rakenteellisesti vähän hassu. Olis voinu pikkusen rauhallisemmin alottaa ja hiljalleen kasata mun mielestä tätä settiä. Nyt alotettaan heti bassolinjan pääkulun kanssa jo. Syö kiinnostavuutta biisiltä perkeleesti. No joo, lyhythän tämä biisikin on mutta kuitenkin pikkusen rauhallisemmin alotteleva rakenne olis hyvä juttu. Basari tosiaan vois mennä vaihtoon kans tästä ja meininki muuttus jo kummasti pelkästään sillä. Hyviä juttujakin on sitten aika kivasti. Toi kitara on paikoitellen jopa ihan vitun hyvä. ATB-maista kikkailuakin havaittavissa. Muutenkin noi melodialinjat olis jalostamisen arvosia ja pikkusen paremmalla ja selkeemmällä rakenteella tässä olis aineksia todella hyvään biisiin. Rauhallisemmin jos vaan esittelisit eri elementtejä ja toisit sisälle biisiin. Toi suriseva synalinja on aika mukavasti onnistunut myös, joskin intoutuu vähän pistäväksi välillä. Oikeassa kyllä olit sanoessasi että tämä on paras tuotoksesi. Pitää kyllä täysin kutinsa. Tähän suuntaan vaan tulevia piisejä ruuvailemaan. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Aurinkoranta 10.07.2006

Protush - Aurinkoranta
Ihan mukavaa chillailua. Ei ainakaan mitään haikeeta settiä, kuten nimestä päätellä saattaa. Heti alun rummutteluista lähtien letkeä fiilis yllä. Melodiatkin iskevät meikäläiseen kivasti. Aika trancemaiset fiilikset niistä tulee, mutta toimivat tälläsessä paketissa mielestäni hyvin. Mukava osio tuossa 2 minsan jälkeen. Siistiä kikkailua ja näppärää soundia. Ehkä jos jotain mä tästä keksin kritisoitavaankin, niin omasta mielestä melodiamaalailut sais olla hieman lujemmalla, tai vastaavasti biitti sitten hieman hiljemmalla. Rauhoittus vielä entisestään asteen verran. Mutta joo, tää on hyvä biisi, en mä tästä viitti keksimällä lähtee keksimään mitään. Miellyttävä kuuntelukokemus. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Skirmish 23.09.2006

Chucky - Skirmish
Siisti alku. Hyvä tunnelma. Tulee aikamoinen horrorimeininki heti. Kuuntelin muutaman vanhemmanki setin tossa ja laatu tuntuis olevan edennyt hyvään suuntaan. Tällästä mättöä on siisti kuunnella (ja klubeilla jorailla) ja rispektiä irtoo, kun tuskinpa itte osais pätkääkää vääntää tätä tyyliä. Kicki mua jäi vähä syömään, olis vähä tiukempi voinu olla omast mielestä. Muuten kaikki aika pitkälti niin kohdallaan ku mä niitten ymmärrän olevan. Vähä newbie olen kritisoimaan tällästä matskua, mut toimii mun mielestä hyvin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - Syksy saapuu kaupunkiin 08.07.2006

Roope Kalajo - Syksy saapuu kaupunkiin
Kyllähän tämä toimii. Lauluosuudet tämmöseen ihan onnistuneet mielestäni. Ehkä toi vokaalien miksaus on jotenki hieman hassusti omaan korvaan. Ei oikein tarpeeksi edessä, eikä tarpeeksi takana. Jotenki hassusti siinä välissä ja sillee, ettei ihan täysillä istu sen puolesta. Sanoitukset kyllä toimii ja laulukin menee ihan tarpeeksi kohdilleen. Toi "kaupunkiin" osuus toimii parhaiten omasta mielestäni. Siinä on myös sellanen mukavan etäinen fiilis ja nuo kyseiset vokaalit miksattu mielestäni onnistuneemmin. Omat musa mieltymykset ja mieligenret saattavat vaikuttaa noihin miksausjuttuihin, kun tällästä en niin kauheasti varsinkaan analysoiden kuuntele. Radiokamaa en niin kamalasti kuuntele, mutta tällänen siellä välissä ei mitenkään huonosti toimisi. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heat Radius - Once upon a time in Spain 30.06.2006

Heat Radius - Once upon a time in Spain
Alkaa mukavan etäisellä tunnelmalla. Onnistunut toi hirnumisefekti. :) Ohhoh.. onpa leppoisaa meininkiä. Hemmetin siisti toi kitarakikkailu. Pianolinja ei nappaa ihan niin hyvin, joskaan ei mikään huono sekään ole. Vähän hätäinen mun mielestä muuhun nähden. Biitti pelittää hyvin ja hienosti, kuten bassolinjakin. Toi hevostelu vois mennä ehkä hiukan hiljemmalla tossa keskikohdilla. Kivasti täyttää kuitenkin soundimaailmaa. Vetinen tunnelma vallitsee. Reverbiä on käytetty runsaasti. En tiedä toimisko paremmin rauhallisemmalla revebillä. Nytkin tuntuis olevan aika onnistunut tääs soundimaailma, eikä mielestäni puuroudu missään kohtaa, vaan eri soundit erottaa hyvin toisistaan. Paikoitellen todella nättiä ja onnistunutta chillailua, mutta myös välillä turhan hätäistä ja sekavaa. Muutaman kuuntelun perusteella kylläkin erittäin onnistunut biisi sekä soundeiltaan että tunnelmaltaan mun mielestä. Kiitettävällä tälläsestä pitää rankasta. Lisää tällästä vaan kehiin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele jsmic - Samsara 16.10.2006

jsmic - Samsara
Juu, Vespen kanssa samalla linjalla. Mukavaltahan tämä soundaa. Linjat ihan miellyttävät ja varsinkin rumputyöskentely teki tässä vaikutuksen. Tuo liidi on ehkä hiukan taakse miksattu mielestäni. Jos saisit vähän kirkkaammaksi ja enemmän etualalle sitä, niin toimis vähän paremmin ehkäpä. Clappi vois olla välillä enemmänkin esillä. Hukkuu monessa paikassa turhan paljon. Noissa erityyppisissä kompeissa tuo snare toimii ihan kivasti. Ehkä hieman jotain taustamelodialinjaa/soundia myös tonne pikkusen pyörimään. On siellä nytkin jo tavaraa, mutta vielä sinne vois pikkusen työntää täytettä. Eipä siinä, ihan mukavan kuuloinen biisi ja aika lupailevaa matskua muutenkin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele _Mave_ - Eastern Fuckface (juostenkustu mix) 10.08.2006

_Mave_ - Eastern Fuckface (juostenkustu mix)
Jeps. Särkeminen vie keskittymistä muualle itse biisistä, mutta koitetaampa poimia jotain juttuja... No siis ihan ensin kuitenki vedä sieltä reiskan mikseristä sitä master volumea alemmas, niin että toi särkemisrätinä loppuu. Sitten noihin toisiin seikkoihin... Avoin haikka turhan lujalla noissa rummuissa ja ainoa elementti sillä osastolla melkeempä muutenkin. Lisää haitsuja ja erilaisia perkussiorytmejä kehiin. Ideoita tässä tuntuu olevan ja omaperäisiä ratkaisuja myös. Hauskalla tavalla häröjä nuo vokaalit. Melodiasoundit kuulostais ihan ok:lta, ton rätinän läpi. Ongelma parissa kohdilla vaan on, että ne on valittu suhteellisen saman tyyppisiks toistensa kanssa ja vaarana on sillon sekottua keskenään. Kannattaa kiinnittää vähän huomiota siihen, että millä taajuusalueella mikäkin soundi mahtuu soimaan ja hiukan sen mukaan katsoa, ettei valitse samoille paikoille liikaa samantyyppisiä soundeja. Tulee helposti puuromaista miksausta. Sulla on terävyyttä ainakin näissä soundeissa. Harmi ettei tosiaan saa täyttä kuvaa tosta soundin laadusta. Enpä mä tässä enempää oikein osaa kirjotella. Viimeistään seuraavan setin kohdalla sitä volumea alemmas ja rätinää pois. Aineksia sulla kuitenkin tuntuis olevan. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dawnblast - Making Dreams 30.10.2006

Dawnblast - Making Dreams
Jep. Tuossa diizeillä onki jo monta monta hyvää huomiota. Kauhee kasa asiatekstiä, joka muuten kantsii lukasta pari kertaa. :) Tempo on turhan hidas tämmöseen, tai sitte sulla pitäs olla helvetinmoinen draivi tossa biitissä. Melodiat jälleen miellyttävät kuten tuossa Endlessissäkin. Selkeätä silmää kyllä löytyy tämän tyyppiseenkin ralliin. Tämä teema mikä sulla on tässä melodisessa puolessa on hyvä, mutta tosiaan hieman jumittelee paikoillaan. Trance on myös vähän sellanen genre, että tuntuu että tuota soundin ja miksauksen merkitystä ei voi koskaan korostaa tarpeeksi. Kärsivällisyyttä pitää joskus olla kymmenen kassillista, kun näitä miksailee ja hioo. Sulla kun tuntuu olevan mukavia melodioita ja ideoita, niin panostahan tuohon soundimaailmaan ja sen puhtauteen vielä hieman lisää ja tarkemmin, vaikkakin tässäkin on kyllä selkeästi jo tiedetty mikä sijoitetaan mihinkin. Basso-osasto on myös yks huomionarvoinen seikka aina. Se on trancebiisin selkäranka ja ilman vahvaa bassopohjaa harva trancebiisi pääsee lähellekään elementtiänsä. Mutta juu, en mä tässä enempää viitti jauhaa. Potentiaalia löytyy ja tätä tosiaan kannattaa jalostaa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Motaatti 14.7 09.07.2006

Celluloid Dmage - Motaatti 14.7
Aika vauhdikasta settiä psytranceks. Yleensä tulee vastaan jumittavampaa matskua. Toimiihan tää kivasti mun mielestä. Mukavasti kaikenlaisia kilkutteluja ja kikkailuja sekä erilaisia näppäriä efektejä tulee vastaan tasaisin väliajoin. Eipä juuri ehdi puutua/kyllästyä meininkiin ainakaan. Rakentelu toimii tyylikkäästi ja odotukset kasvavat ensimmäisten minuuttien aikana mukavasti. Ongelmaksi muodostuu se, että itseasiassa koko biisi jää tuntumaan vain pitkältä rakentelulta tai aika tasaselta vedolta. Ei oikein semmosta todellista tykityskohtaa sitten tulekaan. Itse olisin sellaista tähän settiin kyllä kaipaillut. Jotain todella aivot pehmentävää ruuvausta. Laatu tässä on kyllä kohdallaan ja soundimaailma erittäin toimivalla mallilla mielestäni. Siltä osin loistavaa työtä. Biisinä ei kuitenkaan sytytä niin vahvasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Agia Marina 14.06.2006

Labtracks - Agia Marina
Jepulis. Lähdin mielenkiinnolla kuuntelemaan, kun en oikein tiennyt mitä odottaa ja yleensä tuo House ei maistu kovinkaan kummoisesti. Tämä oli kuitenkin veikeä biisi mielestäni. Fiiliksestä tipahtaa kyllä arvosanaa nyt kunnolla. Kuten jo tuolla mainittiinkin, niin spiikit pitäs kuulua selvästi ja sais se basari nyt hitusen lujemmalla soida. Muuten hienosti miksattu ja kitaravedätykset asiallisia. Tällänen meininki putoilee kyllä kivasti. Rauhallista, mutta silti sitä groovia mukana. Muutenkin mukava kuulla hiukkasen erilaista matskua ja omaperäisempiä ratkaisuja. Niitä löytyy nyt melodiaosastolta mukavasti. Tässähän täytyi muutama kerta heittää repeatilla samantien. Epäilen vahvasti, että tämä päätyy ainakin kesäksi meikäläisen soittimiin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Juhannus 14.06.2006

Protush - Juhannus
Mukavat reversebasarit ja eiku menoks. Hyvin toimii biitti. Täytyy se kyllä sanoa. Toi 41 sekunnin kohdilla alkava synasoundi on jotenkin omituisen kuuloinen, ei ihan täysin sovi miksaukseen, tai särähtää soundina epäilyttävästi omaan korvaan näin ensimmäisellä kuuntelulla. Meininki pysyy silti kivasti yllä, vaikkei sieltä tullutkaan sitä mitä odotti. Parin minsan kohdilla myöskin odottelin jotain erityyppistä lähtöä, kuin mitä pöytään tuli. Nyt ei pääse sisään oikeen tuohon meininkiin. Tuo sama 41 sekunnin kikkailu alkaa tässä vaiheessa maistumaan pikkusen puulta ja toistuu liikaa biisin ensimmäisellä puoliskolla. 3:40 alkaa sitten paras melodia mun makuun. Tomit toimii hienosti taustalla ja ovat tuomassa sopivaa alkuasukasvivahdetta mukaan. Nyt jos tarttis summata tää biisi kun on pari kertaa sen kuunnellut läpi, niin liian pitkälle säästellään mun makuun tuota 3:40 melodiaa. Se on helposti biisin parasta antia ja siihen tuo biisin alkupuoli ei pysty vastaamaan omalta osaltaan ja näin ollen jää heikommalle tasolle jälkimmäiseen puoliskoon nähden. Hiukan kaksjakoinen biisi jos sitä näin lähtee katselemaan. Tuotanto on hyvällä mallilla, kuten tähänkin asti ollut. Ei ihan sun parhaimmistoa kokonaisuutena, mutta paikoitellen erittäin hienoa meininkiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oliver Eye - Don´t Try To Understand 25.04.2007

Oliver Eye - Don´t Try To Understand
hmm... mikään genren syvin asiantuntija en todellakaan ole, mutta tämä jäi hieman laiskaksi suoritukseksi mun korviin. Ei löydy oikeen sellasta vääntöä että tätä jaksais tässä jammailla. Sanoista en myöskään ihan joka kohdassa kovin helposti saa selvää. Muuten kyllä tämmöseks biisiks toimi ihan hyvin mun mielestä. Jumalattoman vaikee lähtee syvempään kritisointiin ku tämmöstä ei paljon kuule. Ihan kelpobiisi mun mielestä pää piirteittäin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MonBon - Tornados[2006] 20.07.2006

MonBon - Tornados[2006]
Pistinpä soimaan kaikkien kommenttejen innoittamana. Täytyy sanoa, että omituista porukkaa tossa taas antamassa tollasia hienoja neuvoja, että "heitä tää vanha paska biisi helvettii ja tee uus parempi"... heh, no joo, eiks me kaikki tehtäs nii, ku vaa osattais? Miksaushan tässä nyt ei ole ihan kärkipään tasoa, mutta uudella biitillä tälle tekis jo ihmeitä. Tykkään tuosta melodiasta joka tulee jo tossa alussa (20s) ja välillä myöhemminkin soittamaan tollasta sota/sankari teemaa ja siitä tulee jotenkin sellanen fiilis et olis pakko päästä kattoo jotain aiheeseen sopivaa elokuvaa. :) Mut siis joo, jos tästä eurotrancea meinaat tehdä, ni vahvempi biitti ja vähän johdonmukaisuutta siihen myös. Mutta siis ihan selkeesti järkeä on kyllä tässä kasauksessa ja hyviäkin melodioita, että ei tää kyllä mikää vitosen biisi ole. Tuotantopuoli tulee yleensä ideoiden jäljessä ja tässä on kyse taas samasta ilmiöstä. Siihen ku saat panostettua enemmän, eli pikkusen laadukkaampia soundeja, miksauksen hieman tasapainoisemmaksi ja rakenteen ehkä vielä selkeämmäksi, niin alkais tänki biisin ainekset toimimaan eri tavalla. Mun mielestä tää on pikkusen hakusessa oleva paketti hyvillä ideoilla. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Alkoholik 05.06.2006

Protush - Alkoholik
No joo, erilaista matskua ainakin ku normaalisti. Ei silti iske meikäläiseen kauheesti. Ekat kaks minuuttia menee odotellessa... sitten päästään vähän jamittelun makuun jo tuossa kun tulee vähän breakbeatin poikasta. Miksaus ihan hyvä mun mielestä, vaikka ihan kaikki soundivalinnat eivät uponneetkaan täysillä. Meininki paranee kun tuossa neljän minuutin kohdilla rupeaa tuo melodia kilkuttamaan. Toimii ihan näppärästi siitä eteenpäin koko setti. Omalla kohdalla tää psykekama jää yleensä vähän tylsäks, niinkuin tässäkin setissä on ongelmana. Ei saa tarpeeks irti kokonaisuutena, kun meininki alkaa vasta neljän minuutin kohilla, eivätkä nuo alkurakentelut niinkään säväytä. Hienoja soundeja kyllä löytyy, ei siinä mitään ongelmaa. Eipä mulla tässä kummempia, kannattaa kokeilla tälläsen setin vääntöä jatkossakin, koska on tässä sen verran järkeä ja ideaa havaittavissa. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Papa - Fibrillation (v 1.1) 10.08.2006

Dj Papa - Fibrillation (v 1.1)
Larizza tuolla asian ytimessä. Parannusta on ton clapin suhteen tässä tuon reverbin osalta juu. Ehkä toi sample vois olla sit kuitenki erityylinen... Muilta rakenteellisilta ja melodisilta mielipiteiltäni edelleen tuon edellisen version kommentin takana. Pientä parantelua tässä on, mutta ei se kyllä onnistu pelastamaan tätä biisiä pieneltä mielenkiinnon puutteelta ja hiukan vieraantuntuisilta melodiaratkaisuilta. Eipä tässä muuta. Seuraavaa biisiä odottelemaan. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Runoilija-Pojat - Aika jättää 19.07.2006

Runoilija-Pojat - Aika jättää
Rattaat pyörii ja kehitystä tapahtuu. Tuotantopuoli ja vokaaliosasto alkaa toimia teillä koko ajan paremmin. Biitti on ihan hyvä, mutta lisää jotain kikkailuja/scratchailyja vois olla messissä. Nyt junttaa tota samaa koko ajan. Jotku semmoset pienet korvakarkit tekis iha hyvää tämmöses setis tuolla biittiosastolla. En mä kauheesti rakentavaa osaa tälläseen sanoa... Teil o kyl täs iha toimiva paketti, niin tuotannon kuin sisällönkin puolesta. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele NameLess - Blazing Today 09.07.2006

NameLess - Blazing Today
Jeps. Heti aluks pistää korvaan Vanguardin valmispresettien tuntuiset soundit. Aika perussäädöiltä kuulostaa mielestäni. Jotenkin jää kovin sellanen muovinen olo. Kick kaipais myös hieman jykevyyttä junttamaan tuota biittiä kunnolla. Ja joku vahvempi bassolinjakin sopis vielä mukaan. Meininki paranee tuossa minuutin kohdilla, kun tulee tuo padi&arpeggio-osio. Siinä paikoitellen melodiat kuulostavat ihan miellyttäviltä. Soundeissa silti sama ongelma vielä. Sitten lähtee ihan puun takaa tuo meininki käyntiin jälleen tuossa 1:40 tienoilla. Nostatus on jätetty täysin pelkän snaren varaan ja melodiakin joka sieltä sitten tulee on todella odottamaton ja näin ollen meininkiin ei tahdo päästä oikein sisälle. 2:30 jälleen vaihdetaan tunnelmaa ja mielestäni hyvään suuntaan siinä. Mukava piano. Nyt nostatus toimii jo johdonmukaisemmin, mutta silti jää hieman vaisuhkoksi. Eipä tuossa vielä kaikki. Biisissä on eri osien perusteella mielestäni havaittavissa mukavasti potentiaalia. Hyviä ideoita löytyy ja toimivia melodiakulkujakin. Nämä kaikki ovat nyt vain pistetty turhan epäjohdonmukaiseen pakettiin ja nuo hiukan heikohkot soundit tiputtavat fiilistä hieman mukanaan. Silti tästä jäi mieleen yritteliäs ja idearikas biisi, jossa toteutus hautaa timantit pölyiseen ulkoasuun. Kunhan saat tuota punaista lankaa venytettyä biisin alusta biisin loppuun ja sitten kun vielä saat sen tehtyä muutaman asteen verran elävämmillä soundeilla, niin alkaa hommat skulaamaan paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Runoilija-Pojat - Suljettu ovi 19.07.2006

Runoilija-Pojat - Suljettu ovi
Tää on paras biisi mun mielestä tässä projektissa. Pidän tosta balladiosuudesta ja rauhallisuudesta. Laulutkin ihan hyvä veto mun mielestä. Ehkä niissä vois olla hiukan terävämpi soundi, mikäli ei sitten mene tunnelma jo hyökkääväksi. Ehkä myös jotain pientä ja herkkää delayta varmaan olis voinu heittää laulun messiin myös sinne/tänne. No joo, ne toimii nyt jo hienosti. Parannettavaa olis sitten vielä tuossa samassa jutussa kuin tossa uusimmassa, että biitissä sais olla vähän lisää pikkukikkoja messissä. Jotain semmosia harkittuja kilkutteluja/fillejä ja efektejä. Muuten tässäkin aika hienosti kaikki toimii. Tämmöstä vois kuunnella enemmänkin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rollup - Steam 08.05.2006

Rollup - Steam
Rauhaisa ja nätti aloitus. Ei lähdetä heti höntyilemään. Vakuuttava happolinja tulee melkeempä heti alussa pyörimään mukavasti taustalle. Tulee jokin vanha tietokonepeli mieleen, mutta vain hyvässä mielessä. Basso-osastossa sais olla sellasta jämäkkyyttä ja jytkettä hieman enemmän. Nyt on hieman kevyen kuulosta. Ehkä muutenkin tässä mua vaivaa soundimaailman "tyhjyys". Yksittäiset soundit ovat mielestäni kirkkaita ja toimivia, mutta ehkä hiukan ohuita. Tai siis, että jos näillä mennään ilman lisätäytteitä, niin olis voinu hippusen lihottaa noita soundeja (varsinkin tota liidisoundia). Selkeydestä ja erottuvuudesta sensijaan suuri plussa. Todella miellyttävä kuunnella, kun ei soi puuroa tuutin täydeltä. Kelailin että jotku padit vois olla sillon tällön messissä täydentämässä meinikiä tai sitte jotai efektipörinää vielä entisten lisäks hieman enemmän täyttämässä äänimaailmaa. Pidän muuten tästä meiningistä kovasti ja tuo pianokohta on kaunista kuunneltavaa. Kyllä tälläsellä meiningillä pitää liittyä äijän fanilistalle tarkkailemaan tulevaisuuden matskua. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele After The Sunset - Five Hours To Darkness 20.07.2006

After The Sunset - Five Hours To Darkness
Alku kuulostaa vielä ihan toimivalta tuon biitin kanssa hetken aikaa, mutta sitten kun tulee noita melodisia puolia esiin, niin biisi lässähtää kyllä totaalisesti. Melodiat ovat yksinkertaisesti meikäläisen korvalle aika karmeaa kuunneltavaa. Sulla on kuitenkin tässä biisissä tollanen perusta ihan ok-kunnossa. Melodioihin jotain järkeä, niin alkaa homma kulkemaan ja meikäläisellekin vois maistua. Sounditkin ihan suhteellisen hyvin sinnepäin. Noi kohdat jossa melodioita on vähän/ei juurikaan, niin jumittelevat ihan hyvin eteenpäin. Kyllähän se tästä hyvin lähtee, kun jaksaa panostaa tuohon säveltämiseen enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Phantom train (short edit) 17.04.2006

Aurisgale - Phantom train (short edit)
No niin, tätähän onkin kommentoitu jo näin urakalla. Kuuntelin tossa aamuyöstä ensimmäisen kerran ja olin vähän jumissa eikä silloin erityisemmin iskeytynyt meikäläiseen. Nyt kun kuuntelee vähän virkeämmissä olosuhteissa, niin tämähän tuntuis toimivan oikein mukavasti. Rauhallista melodiaa samalla hiukan agressiivisempien soundien tukiessa matkalla. Kulkuneuvojen efektit toimivat mukavana mausteina. Muutenkin kaikkia pikkunättejä ruuvailuja olet upottanut taustalle jälleen. Eniten silti minulle maistuu tuo rauhallinen tunnelma "kaaoksen" keskeltä. Kaunista melodiaa on aina hienoa kuunnella ja tälläkin kertaa laadukkaasti tuotettuna. Hieno on myös tuo 2 min jälkeen alkava poukkoileva melodia. Mitähän tästä nyt sanois... välipalaksi ja muutenkin loistavaa materiaalia ja kiitettävän arvoinen suoritus. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Moment 19.07.2006

Archaic - Moment
Aika hauskaa settiä. Letkeä on kyllä päivän sana. Ihan hyvälle mielelle jäi tämän kuunneltuaan. Ei mikään oikeen rassannu tässä. Toisaalta en tällästä kauheesti kuuntele, mutta ei tässä tuntunut sen kummemmin vikaa olevan. Leppoisaa ja leppoisampaa ja tätä. :) Mitään erityistä ei kyllä jäänyt sitten taas toisaalta katsoen, niin muistiinkaan tästä biisistä. Tunne oli ainoa joka säilyi parin kuuntelun jälkeen. En muistanut pahemmin itse biisistä oikeastaan mitään erityistä elementtiä tai jippoa. Silti tämä toimii mielestäni oikein kivasti tämmösenä rentouttavana settinä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele NameLess - High Velocity 04.08.2006

NameLess - High Velocity
Vauhdikasta pauketta. Basari ihan ok, vois olla kyllä rajumpikin vielä tässä genressä. Happolinja hyvä, joskin soundista jää vähän kevyehkö ja ohut maku suuhun. Kivasti kiertää kuitenkin ja tuo hyvää vauhtia settiin. Meininki pysyy koko biisin läpi hyvässä vauhdissa. Tuossa 1:30 kohdilla tuodaan mielestäni ihan mukavaa melodiaa messiin ja hyvin pudotetaan tuohon rakenteluun. Noissa padeissa sais olla siinä paljon enemmän särmää ja vaikka vähän jotai säröä tms. jotta pääsis genren ominaisuuksiin paremmin sisään. Ehkä siihen jotain rajuja efektejä vaan mukaan myös. Tässä tulee välillä olo, että tää on vaa nopeeta trancea, eikä niinkään hardia. Ei silti hassumpaa noin muuten mun mielestä. :) Kuitenkin siis siitä suvannosta lähdetään hyvin liikenteeseen ja melodiat alkaa olla siinä parhaimmillaan, kun tuo vanguardmainen gatesoundi tulee kehiin. Toimii ihan hyvin mun mielestä. Huomauttamista löytyy jälleen miksausasioista. Soundit kuulostavat liikaa presettimäisiltä ja hiukan tunkkasilta. Erottelua tarttis saada hieman paremmaks mun mielestä, tai siis tuntuu että välillä hukkuu noita linjoja tonne, kuten tossa 4 min jälkeen. Taustalla kuulostais menevän joku kiva arppi, mut ei siitä oikeen saa selvää.. (ehkä mä kuulen sen vaa mun päässä. ;) ). No joo, mut kuitenkin. Itse sä tiedät sun panostuksen määrän tähän biisiin, mutta aavistaisin että hiukan pieni työpanos tossa viimeistelyn ja soundin hinkkaamisen kohdilla. Siitä syystä vähän muovinen ja puuromainen olo paikoitellen. Helvettiäkö mä tässä enää toistelen itteäni... Yhteenvetona sisällöltään ihan toimivaa hard trancea, pikkusen rajummalla ja hiotummalla soundilla olis aika kovissetti. :)

Sivu: 1 2 3 4