Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 80 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Björklund - devolution evil / evolution devil 06.11.2005

Mika Björklund - devolution evil / evolution devil
kiehtovaa... piti ihan tätä varten plugaa kuulokkeet koneeseen et saa ihan stereona korvat verille. Tykkään tosta tunkkasesta bassosta. Hihatit on aika häröt ja pyörii kivasti päässä... hauskaa roland fiilisti tässä. Tyttölasta en tässä nää ku kuuntelen... enemmänki näen tässä... tulevaisuuden, vuonna 4033 kun metalli ja tietokoneet ovat vallanneet maailman ja ihmiskunta on hävitetty tyystin... Vanha TFb-009 prototyyppi robootti löytää romuttamolta vanhoja Rolandin TR-sarjan laitteita. Vie ne vanhaan kaapelivarastoon ja kytkee laitteet päälle. Musikaalinen rytmi on jotain mitä tulevaisuudessa ei tunneta, mutta kiehtoo... kuuntelijoita saapuu lähistöltä. Liikettä alkaa syntyä robooteissa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - läpituntuma 04.01.2005

Olden Goldies - läpituntuma
tunnelmallinen deephärötekele... painotan sanaa härö. Rummut on aika veikeet. kuten myös noi usvaiset bassot ja taustat. Tykkään... Tulee sellainen fiilis kun kattoisi tutkaruutua tulevaisuuden avaruudessa keskellä asteroidivyöhykettä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - phlegmaticism 16.10.2004

D Fast - phlegmaticism
Erittäin miellyttävää kuunneltavaa. Kaikenpuolin toimii ja soitot kuullostaa hyvältä. Rummut perusfunk kamaa kuten myös melodiat... 10 ei kuitenkaan saa, koska tästä puuttuu mielestäni se jokin "ainutlaatuisuus". Tulee vaan sellanen dejavu fiilis ku kuuntelee tätä... tai Nykäsittäin bon voyage. Yeah
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj kerkkooposse - Vihaset ampiaiset 18.10.2004

Dj kerkkooposse - Vihaset ampiaiset
joo, okei... genren voit vaihtaa melkeen samantien. Etpä taida teknoa kuunnella laisinkaan jos hardiks tätä luulet. Tää on mun genremäärityksen mukaan jotain... trancea, tech-trancea. Mut niin asiaan... Rummut on perus pumppausta ja taustat rullaa kuten pitää. Pientä kikkailua on joka luo vaihtelua, mutta biisi tuntuu tällaisenaan lyhyeltä. Ei tässä kanssa ole mitään sinäänsä omalaatusta. Hukkuu trancemaailman valtamereen... Ihan ok tavallisen ihmisen sanoilla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Qu Loops - Pretty Japanese Schoolgirl 25.09.2004

Qu Loops - Pretty Japanese Schoolgirl
Kawaii! Näkisitpä mun virneen tän kuuntelun jälkeen. Mahtava teknokappale. Tosin kuten tuossa jo mainittiinkin, ridet ja muut lautaset olivat kenties hitusen lujalla. Noi Hentait tuo hauskaa psykopaattista tunnelmaa tähän, tosin tuon yhden henkilön ääni oli rasittava (se noidalta kuullostava). Basso on asenteellinen, ei mikään aivan jokapäiväinen potku. Mahtava biisi ja tekis mieli remixaa tää. Ota yhteyttä ja pistä ihmeessä lisää kappaleita tänne jakoon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moon In June (ex-Endless) - Soft Candles Sparkle In Their Sleep 29.09.2004

Moon In June (ex-Endless) - Soft Candles Sparkle In Their Sleep
tosiaankin keskiyömusiikkia. hyvää taustamusiikkia ku lukee scifi kirjaa sinisen lampun alla... kiehtovaa, mutta mikä tästä tekee power noisea? Johnny Deppki sanos että deep shit man!

Kommentti kappaleesta Kuuntele monøphonik - worderror 24.09.2004

monøphonik - worderror
transsista ei ole kyse, teknillisestä toteutuksesta ei ole kysy (kuuntele mielummin vaikka null funk jos kaipaat säätöä ja kikkailu)... Tällä biisillä on yksi ja vain yksi tarkoitus. Nostattaa energiaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele chda - ruoste 25.06.2004

chda - ruoste
Minä tykätä paljon. Siisti reggae meininki tässä yhdistettynä siperian kylmään, nimettömän tehtaan kolinaan. Jos Vostok IV ois humanoidi ni se nostais tälle tekeleelle peukut pystyyn. Lisää, entisen Neuvostoliiton vanhat satelliitit kaipaavat lisää! Erityisbonukset hienoista taustatyöskentelyistä ja rummuista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - lika 03.04.2004

Olden Goldies - lika
ensinäkin, noi vocalssit on mahtavat. Äänimaailma on kiehtova ja teollinen. Industrial meininki hehkuu hyvin tässä. Tehtaat pauhaa ja vanhat reikäkortti tietokoneet ääntelehtii Lähi-Idän kuumassa menneisyydessä. Rytmit ja rummut ovat omaperäset ja hyvä niin... The information is not complete...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele d fast - tribute to twang ep - 04 skunk´s gesticulation 20.03.2004

d fast - tribute to twang ep - 04 skunk´s gesticulation
Palataan takaisin 70-luvulle istumaan mustavalkoiseen jazz klubille. Kaikki kävelevät hidastetusti ja kulmassa istuu urkujen ääressä mies bändinsä kanssa soittaen letkeetä musiikkia. Bassot saa erikois maininnan. Tässä on kenties iloisin tunnelma EP:n muihin biiseihin verrattuna... aivan kuin kaikki olisi sittenkin hyvin ja elämä jatkuu. Hienoa, erittäin hienoa. Oon aina pitäny sun huilujutskista eikä ne tälläkään kertaa pettäneet.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele d fast - tribute to twang ep - 03 someone else´s haven 20.03.2004

d fast - tribute to twang ep - 03 someone else´s haven
Barry White sanois "uuuuh yeah, baby" jos kuulis tän. Lätkeys on käsin kosketeltavaa ja soinnut ovat mahtavat. Itse tunnistin tuosta muutamat tutun samplen ja hyvin niitä on käytetty. Rummut hivelee eufoorisesti aivokuorta
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele d fast - tribute to twang ep - 02 sweet ruction 20.03.2004

d fast - tribute to twang ep - 02 sweet ruction
täs on tällanen vähän synkempi fiilis... abstract hip-hoppia melkeenpä. Hyvin letkee meno ja hyvät fiilikset antoi kaiken kaikkiaan. Ei kuitenkaan päihittänyt 'vapid vinegar' fiiliksiä. Vaikka lyriikat on mahtavat, ne ois kenties sopinu johonki dnb biisiin paremmin. Rummut ja Bassot on aika rok täs... ja tietty schrätsinkit
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele d fast - tribute to twang ep - 01 vapid vinegar 20.03.2004

d fast - tribute to twang ep - 01 vapid vinegar
mahtavan kirkas äänimaailma... Tunnelma on käsin kosketeltavaa ja tuntuu kuin itse eläisin 60-luvun "täydellinen perhe" mainoksessa. Tulee mieleen Dj Shadow tästä.. rummut ja taustat on kuin kaksoset. Täydelliset keskenään. Ei tässä muuta voi kun fiilistellä sukkasilteen ja nyökyttää päätä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele dj sadd [mc kakka) - partyyyyyys 07.04.2004

dj sadd  [mc kakka) - partyyyyyys
jaahas... palapelit paistaa läpi. Biisissä on paljon vaihtelua, mutta kokonaisuus on kadonnut matkan varrella. noi vocalssit on aika klisheemäiset... jopa ärsyttävät. tahti pomppii välillä kummasti ja melodia on peruskamaa. Biisi loppuu seinään, joka oli odottamatonta. Hio enemmän biisejäsi niin hyvää tulee. Tästä jäi loppujenlopuks karu maku suuhun ja tämä sulautuu trancen (onko tämä edes sitä?) harmaaseen massaan... ihan kiva eka biisi tyyliin. peace
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pequman - Grop 26.12.2003

Pequman - Grop
uuuu yeah sanoisi kaksimetrinen mustahipiäinen DJ Detroitista jos kuulisi tämän... äänimaailma on erikoinen, yksinkertainen, mutta mielenkiintoinen. Bassorumpuu olisi ehkä voinut olla mehukkaampi? kenties vähän distortionia, mutta minähän pistän kaikkeen dissiä niin... ehkä se on ihan hyvä ilman sitä :), mutta kaipaisin enemmän tunnetta basariin. Hyvin kikkailtu tolla vocaalilla (henkäisyllä mikä lie?) antaa tälle tekeleelle tunnusomaisen soundin joka jää mieleen vielä pitkäksi aikaa. Biisi ehkä lähtee hieman hitaasti liikkeelle jos ajattelee ihan kotikuuntelu mielessä mutta DJ mielessä kappale lähtee sopivan hitaasti. Bueno, bueno, bueno... minun makuuni tämä kipale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - qxi_moi 16.10.2003

Olden Goldies - qxi_moi
raakaa lihaa tossa lopussa... Mulle sopivaa nurinaa, mut ehkä muille saattaa olla vähän liian rätisevää? ei voi tietää. Reverbeillä on kivasti leikitty ja annettu sellanen kiva metallinen tunnelma... Biitti kuullosti aluks tosi hyvältä, mut se jäi loppujenlopuks ehkä hieman tylsähköks. Vähäsen lisää eloa siihen kickiin ni hyvää ois tullu. Hyvää monoteknoa aggressiivisella kuorella. Miks mikseris ei oo schranz-genreä prkl!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele broken control - 9q4nlove (momentum mix) 22.12.2003

broken control - 9q4nlove (momentum mix)
kaikki melodiat, bassot, rummut, kilinät ja kolinat on träkätty neljälle raidalle... efektejä on heitetty jälkeenpäin hitusen, et enempää koukkuja ja kiekuroita on vaikea tehdä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele monøphonik - EBR-1 idaho falls 26.11.2003

monøphonik - EBR-1 idaho falls
Fore antoi raaka-aineet ja minä aiheutin ketjureaktion, jonka lopputulos oli ytimen sulaminen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele monøphonik - loviisa 25.06.2004

monøphonik - loviisa
jos keskittyen kuuntelee niin ei ole tajunnut että tämän kuunteluun ei ole tarkoitus keskittyä. Aivot narikkaan, adrenaliinia suoneen, suunta tanssilattia ja takaisin ei ole tulemista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele monøphonik - intermission 26 06.10.2003

monøphonik - intermission 26
interrmission on suomeksi väliaika... EP on aika raju ja siksi päätin lisätä EP:n keskelle väliaika kipaleen... tän aikana voi vaikka kipasta nopeasti jääkaapilla hakemassa lisää Coca Colaa... numero 26 on siksi perässä, koska tämä kipale on tehty tuosta reaktor 26:sta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Techno [!WANHA!] - Waterdance 03.01.2004

DJ Techno [!WANHA!] - Waterdance
jaahas no mitäköhän täs kirjottelis... Aika sekava rakenne joo, mut E-jay on kyseessä ni ei paljoo voi vaihtelua tehä. Äänimaailma on sentäs rikas, mut ei tää oikee kuullosta hyvältä... ei täs oo sitä joka veis mukana... ja loppuu myös vähän tyhmästi. Suosiolla vaan Uninstallia kehiin sen E-Jayn suhteen ja siirry muihin softiin. Jätän nyt numeron pois koska tää on E-jaytä, mut jos tää ois jotain muuta ni tää ois varmaa jonku 6 arvonen

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard & Verme - Obsession (Remake 1) 07.09.2003

Forehard & Verme - Obsession (Remake 1)
mahtava tunnelma... tausta padit ja synat ovat totisesti musiikkia korville. Rummut ovat mahtavat. Mielikuvia: - - - -vuosi.1991. Berliiniläisen kerrostalon kellarissa pidetään salaiset juhlat. Paikalla on muutamisen kymmentä henkilöä... kellari on tunkkainen ja hämähäkin seitein koristeltu... vinyylit pyörivät... mutta soittajia ei näy... musiikki on täydessä vauhdissaa ja paikalla olevat henkilöt tanssivat kuin viimeistä päivää. tunnelma tiivistyy ja kuumentuu... ikkunat huurtuvat... kuin tyhjästä saapuu henkilö... ja toinenkin... mysteerisesti pukeutuneet he lähestyvät levysoittimia... kuulokkeet kaulallaan he ottavat ohjat käsiinsä... - - - - Hiottu kokonaisuus = täydellinen nautinto
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rmx'd - T.V.R. - Dominate! [Diodi rmx] 30.04.2004

Rmx'd - T.V.R. - Dominate! [Diodi rmx]
Bang, bang, bang, bang sanoo kajarit ja korviin saapuvat ääniaallot aiheuttavat transsin. Mahtavaa pauketta kieltämättä. Industrial paukkuu ja schranz raikaa... ai että. Hmm, tää loppuu kuin seinään. Olisihan tätä voinut jatkaa pidempään ja tehdä lopun paremmin. 10 ois tullu jos loppu olisi ollut sulavampi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele cocoxquï records - Natural Pimpsten EP - 04 - lakeweed - sten 28.08.2003

cocoxquï records - Natural Pimpsten EP - 04 - lakeweed - sten
Psykedeelistä monoa... mies juoksee mielipuolinen virne namallaan... kello 23:01... New Yorkin kuhisevat kadut täynnä ihmisiä välähtävät ohi miehen silmien... mies juoksee, juoksee... turisti... mies pysähtyy... Japanilainen poika tuijottaa häntä silmiin ihmetellen... kuka on tuo pelottava mies... Poika hätkähtää miehen ilmettä... se on eloton... eloton naama... kadut pimenevät ja autioituvat... mies... poika... kahdestaa vastakkain... kauhusta kankeana poika seisoo.. yksinään... ---- Siinä hieman mielikuvia beezeen aka. lakeweedin sten biisistä... Aivan uskomaton monomeno... Hienoa työtä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele cocoxquï records - Natural Pimpsten EP - 03 - levo - pimp 28.08.2003

cocoxquï records - Natural Pimpsten EP - 03 - levo - pimp
Tässä on hieman samankaltainen tunnelma kuin Foren 'nat' biisissä... ehkä hieman usvainen kuin massiivinen. Taustalla surraa jännät hörinät ja surinat... Rummut on taattua levo tuotantoa. Ehdoton kuunneltava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele cocoxquï records - Natural Pimpsten EP - 01 - forehard - nat 28.08.2003

cocoxquï records - Natural Pimpsten EP - 01 - forehard - nat
Tiukkaa monoo Forelta... hieeman teknahtavaa kylläkin, mikä ei ole ollenkaan huono juttu. Päin vastoin. looppit on erittäin jykevät ja tunnelma on hiottu nappia myöten. Tässä on hyvä massiivinen tunnelma... hieman scifinen atmosfääri. Mainiota, mainiota!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konec - Sidiootti[v2.0] 10.11.2003

Konec - Sidiootti[v2.0]
Taas tällanen supersankari/kixu biisi... Miljoonat hyvien oikeuksia puollustavat robootit taistelevat neljättä maailmojen sotaa pahoja tuhoaja androideja vastaan... heheheh. Soundimaailma on taas suuri ja pidän eteenkin noista rummuista... kuitenkin Lemonade on edelleenkin lempparini. Liian kixuvaikutteista jotta 10 ois lohjennu ;).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele monøphonik - kosumonooto 25.06.2004

monøphonik - kosumonooto
Tää biisi on aika lattea pitkän tähtäimen jälkeen, mutta rakastan edelleenkin tota 303-nurinaa. Meikän yks oivallisimmista happosäädöistä. Remixaa pitää tääki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele monøphonik - 01 komputer at tokyo (kimigayo remix) 25.06.2004

monøphonik - 01 komputer at tokyo (kimigayo remix)
Sniff, mä niin tykkään tästä. Miks tätä ei oo kuunneltu tätä enempää (78 soittoa oltuaan jo n. 10kk täällä)

Kommentti kappaleesta Kuuntele monøphonik - icchi 25.06.2004

monøphonik - icchi
Pitää jokupäivä remixaa tää uudestaan. Tässä on hyvät ainekset parempaan. Loppu on aaaaiiiiiiiivan liian pitkä

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - ääni ep - 05 - putki 15.08.2003

levo - ääni ep - 05 - putki
putki ei välttämättä ole EP:n paras biisi, mutta ehdottomasti erikoisin... tässä on ahdistusta... mielisairaalapotilas tulevaisuuden maailmassa... pakkopaitaan kahlittuna istuu kyyhöttää kulmassa... silmät nykivät ja ilme kuin hukkuneella. hän hievahtaa... virne muuttuu hymyksi. hymy muuttuu irvistykseks... kipu on suunnaton, kuin vieras organismi alkaa liikehtiä rinnassa... hallusinaatioita......... Pelottavan julma ja ankaran kiehtova kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - ääni ep - 04 - kaasu 15.08.2003

levo - ääni ep - 04 - kaasu
yeah, tässä on hyvin pelattu säröllä ja taustalle pistetyt stab-iskut mitkä lie padit.... piristävää. Tässä on tunnelma jotenkin avara ja synkkä, kuin viemärissä konsanaan... kaikkialla vettä ja käytäviä... valoja vain siellä täällä ja kintereillä jokin, jonka kauheus on liikaa tavallisen ihmisen kuultavaksi....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - ääni ep - 03 - savu 15.08.2003

levo - ääni ep - 03 - savu
Toteutus hyvä eikä tässä silleen oo mitään vikaa, mutta ei vaan oikeen säväyttänyt kuin nuo kaksi edellistä... kaipais jotain piristystä, ehkä jokin erikoinen efekti lataus ??? ehkäpä, kukapa sen tietäis... hyvä kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - ääni ep - 02 - venttiili 15.08.2003

levo - ääni ep - 02 - venttiili
huuuuu... tästä mä pidin. Toi basari on mainio. Säröbasari! Tässä on sellast jumitusta mitä haluanki. Hyvät rumpukuviot taas ja narinat ehdottoman mahtavat... Pidin tästä ehkä enemmän ku tosta takaiskusta, mut kuiteski täst puuttuu jotain... ei aivan kympin suoritus, mutta melkein.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - ääni ep - 01 - takaisku 15.08.2003

levo - ääni ep - 01 - takaisku
alkaa hyvin heti toiminnalla... Meno on kohdallaan ja mono maksimissa. Jumitusta on enemmän kuin laki sallii. Hyvät kuvioinnit ja varsinkin samplet. Noi korkeet narinat on hyvät ja antaa tälle biisille sen oman ainutlaatuisen leimansa. Mainio biisi. PS: se nauru oli julma (hyvällä tavalla)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Khonsou - No Idea 30.07.2003

Khonsou - No Idea
alku ihan kiva... padit on ihan jees ja biisi lähtee hyvin drum rollin jälkeen liikkeelle. hmm... noi hihatit ja muut rumpujen osiot jää ikävästi taustalle. Niiden äänet ois saanu olla lujemmalla. Basso on sentäs sopivan lujalla. Syntsat on ihan kivaa surrausta... ei oikeen mitään erikoista niissä. Jotain ytyä niihin ni ois biisi piristyny kummasti. Loppupuolelle kaipaisin enemmän vaihtelua. Rupee toistaa iiteään aika paljon. Vocalssi oli ihan jees... parin kuuntelukerran jälkeen se rupes pikkuhiljaa olla kyl ärsyttävä. Loppujen lopuks ihan kiva kipale, vaikka mä en trancesta tykkää laisinkaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Khonsou - Kovis 30.07.2003

Khonsou - Kovis
alku on hyvää pyöritystä. Jännät samplevalinnat, varsinki noi puheäännähdykset, mut sit alkaa jotenki puuduttaa. Ei oikeen ollu mitään mikä ois säväyttäny. Synat liian perus kamaa... uskon että pystyt parempaan. Tiedän varmaan 83 biisiä jossa on samantyylinen synakuvio. Tässä on myös vähän sama vika ku tossa 'No Idea' biisissä. Toistaa liikaa itteään. Tää biisi uppoaa hardtrancemaailman harmaaseen massaan... ei oikeen loista ainutlaatuisuudella tai millään. Keskikaarrttiin uppoaa. PS: lopetus olis saanu olla säväyttävämpi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - prosessi ep - 03 - lasku 04.07.2003

levo - prosessi ep - 03 - lasku
lasku ja poltto ovat kuin kaksoset... yhdessä antavat kuuntelijalle mahtavan kokemuksen. Rummut ovat taattua levo laatua, mainiot. jyystö on hyvin kohdallaan ja pistää ruumiin nykimään biisin tahdissa. Lasku on paras kappale (muutenkin erittäin hyvässä) prosessi EP:ssä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - prosessi ep - 02 - poltto 04.07.2003

levo - prosessi ep - 02 - poltto
jännä aloitus tällä... ja sitten päästään alkuun. Vahvat rummut ja hihateille plussat. Tunnelma on hyvä ja taustalla rullaava padi mikälie antaa biisille hieman mystysemmän olemuksen. biisin puolivälissä tuleva lisäys melodiantynkään on hyvä... hyvä lisäys biisin monotoniseen rakenteeseen. Erittäin mainio kokonaisuus, erittäin hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - prosessi ep - 01 - syöttö 04.07.2003

levo - prosessi ep - 01 - syöttö
yeah... biisi alkaa nopeasti ja täydellä voimalla. Retrohtavat rummut on hyvin toteutettu (sama ride siellä aina piileksii :D). monotonista jyskettä! tum tim, tum tim, tum tim, tum tim sanoo melodia. Hyvä kokonaisuus. Kaipaisi ehkä hieman jotain pientä vaihtelua, mutta hyvä se on näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele monøphonik - invader (plural fukc up mix) 08.07.2003

monøphonik - invader (plural fukc up mix)
se ahdistus koko biisissä kuuluu pakettiin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele monøphonik - invader (propaganda broadcast mix) 14.07.2003

monøphonik - invader (propaganda broadcast mix)
heheh...

Kommentti kappaleesta Kuuntele monøphonik - invader 08.07.2003

monøphonik - invader
heheh... Vaikka 5 tuli niin ei haittaa. Ahdistus ja paha olo kuuluu asiaan (ei sitä muuten omistettas vanhoille tyttöystäville)

Kommentti kappaleesta Kuuntele monøphonik - mono / stereo 26.06.2003

monøphonik - mono / stereo
tahalteen jätin sen kohdan :). Se on kyl vähän siinä ja siinä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele monøphonik - spookyplex 24.06.2003

monøphonik - spookyplex
vaan tällanen sivu huomautus muille. Mun musiikki pitää sisällään tosi paljon särjettyjä ääniä ja distortionia. Kuuluu mun tyyliin tehdä ns. "huonolaatuisia" kappaleita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - murska 06.06.2003

levo - murska
sweet... toi alku on tosi hieno. Tollanen jännä filtteröity bassomikälie :). Biisi lähtee nopeasti käyntiin ja tunnelma on hyvä läpi kipaleen vaikka biisi on varsin pitkä. Hihatit on hyvät ja bassorumpu mainio. Ehkä biisi kaipaisi hitusen monipuolisuutta... jää hiukkasen jumittamaan liikaa, mutta ei se haittaa. Monoa päähän täydellä teholla :).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele lataamo - 0006 30.05.2003

lataamo - 0006
Hyvä biisi. Tunnelma on tiivis ja äänet kohdallaan, mutta jokin tässä mättää. Rummut on mainiot ja rakenne on hyvä, mutta tästä puuttuu jokin. Jokin soitin joka tekee biisistä erottuvan... nyt tää on hiukkasen ns. "normaalia" monoteknoa. Noi sireenisynat on ihan kivat, mutta ei kuitenkaan tuo biisiä tarpeeksi esille. Muuten erittäin hyvä julkaisu pitkästä aikaa lataamolle. Ei kuitenkaan missään nimessä huono julkaisu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Fahrenheit 26.05.2003

Monoacid Soundsystem - Fahrenheit
Bassossa on ainakin tarpeeksi munaa. jumputtaa hyvin, mutta ehkä hieman liikaa tuossa alussa. Ehkä toinen bassorumpu olisi voinut olla paikallaan, en tiedä. Muuten erittäin oivallinen biisi. 303-raita on jees. harvoin pidän sellasista joissa frequ ja reso on väännetty kaakkoon, mutta tässä se on toteutettu oivallisesti. Biisi pääsee elementtiinsä lopussa. Monoacidia hyvin toteutetusti
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Fahrenheit 26.05.2003

Monoacid Soundsystem - Fahrenheit
Bassossa on ainakin tarpeeksi munaa. jumputtaa hyvin, mutta ehkä hieman liikaa tuossa alussa. Ehkä toinen bassorumpu olisi voinut olla paikallaan, en tiedä. Muuten erittäin oivallinen biisi. 303-raita on jees. harvoin pidän sellasista joissa frequ ja reso on väännetty kaakkoon, mutta tässä se on toteutettu oivallisesti. Biisi pääsee elementtiinsä lopussa. Monoacidia hyvin toteutetusti
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - kaivos 27.05.2003

Olden Goldies - kaivos
Tässä on ahdistavan hieno meno. Rummut junnaa hyvin ja tunnelma on oivallinen. Jänniä kaikuääniä tässä. Tulee hiukkasen mieleen Nine Inch Nails jota tarkotan hyvällä :). Bassoa olisit voinut vahvistaa, nyt se jää hieman suttuseks. Kunnollinen masterointi ja EQtus piristäisi biisiä kummasti. Hieno kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - The LightForce Groove 27.05.2003

Red Trax - The LightForce Groove
Hyvä meininki tässä. Hihateilla oot ainaki leikkiny :) ja reverbiä löytyy. Rummut muutenkin oikein mainiot. Toi ihme synasärinä tossa 2:40 kohdassa piristi kummasti biisi, mutta kuiteski täs on jotain vinossa. Toteutus on hyvä, mutta kokonaisuus ei oo hiottu. Jotkut saundit ei oikee täsmää mun mielessä, esim toi basso tossa alussa, mutta sitten ku toi synasärinä tulee mukaan ni ei kuullosta enään niin kummalliselta. Muuten erittäin hieno teos! Nyt on tiukkaa annanko kasin vai ysin.... aaaargh...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Droisntns - Scheisse Bitte! 25.05.2003

Droisntns - Scheisse Bitte!
hooo Über ! Tässä on hyvä meininki. monoteknoa kansalle. Addiktiivinen toi biitti, mut kyl tää kaipais jotain muutakin... ehkä joku kunnon basso tai 303-raita tekis terää. Ihan A anto tossa edellä hyvät kommentit. lisää pituutta ja vaihtelua. Nyt onki sit vaikee et kumman annan. 8 vai 9 ??? .... mut kyl se taitaa ysin puolelle kaartua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Droisntns - Höpöhöpömaa 25.05.2003

Droisntns - Höpöhöpömaa
agressiivista sekoilu tässä. Rummut on tosi jees, mut toi nouseva ja laskeva hihatti on hiukkase liian kovalla... tuntuu korvissa ku kuulokkeilla kuuntelee. Muutenki noita hattuja ois voinnu enemmän hioa. noi jännät kiluttimet tosiaanki sanoo höpöhöpömaa heh heh... kiva kipale
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pequman - Pseddset 25.05.2003

Pequman - Pseddset
Tää on hyvä biisi... hyvä meininki alusta loppuun. Rummut on tosi mainiot. Voluumit tuntuu kyllä olevan hiukkasen hiljasella, mutta ei se haittaa... tai sitte mä oon tulossa kuuroks mun omasta musiikistani :).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - yhteys 26.05.2003

levo - yhteys
mehukas bassorumpu tässä. Kunnon jytke ja hyvä meininki alusta loppuun. Erityisesti pidän hiljaisesta kohdasta joka tulee n. 3:41 ja miten biisi jatkaa taas matkaansa heti hiljaisuuden jälkeen. hyvin tehty. Kyllä tällaiselal kipaleella ansaitsee voiton missä vaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mononauts of Moscow - Kooma, Live set 29.04.2003

Mononauts of Moscow - Kooma, Live set
juu ne kimeät äänet oli mun vika... Välil tulee niit nuppeja väännettyä pikkasen liian tunteella :) -T.A.Blomqvist

Kommentti kappaleesta Kuuntele members of the motel - Sunny Sidewalks 13.04.2003

members of the motel - Sunny Sidewalks
Aivan helmi kipale... Huilu osuus on lumoava ja bassot erittäin funkahtavat. Voi vaan tuntea auringon kasvoillaan. Kitarasoolo on erittäin taitavasti tehty ja muutenkin äänenlaatu on hyvä biisissä. Paljon on vaihtelua ja se on hyvä funkkibiiseissä... Ainoa este miks tää biisi ei saa 10 on se, et rummut oli jotenki liia perus kamaa. Niistä puuttu omaperäisyys ja kunnon mehevät soundit. Suosittelen kaikille jotka tykkää kuunnella musiikkia ylipäätänsä :). Lisää tällaista
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Souldance 20.04.2003

Boozehill-oldies - Souldance
Noniin noniin... Nyt rupee matsku jo parantua... Aluksi epäröin tämän biisin kuuntelua, koska sivussa luki Eurodance, mutta pienen epäröinnin jälkeen HiFi-nappi klikkasin... Letkee ja mukava meininki on kyl... rakenne on kohdallaan ja palapelimäisyys on kadonnut. Noi synat on kyl tosi jees... Vaikka niitä on paljon niin ne synkkaavat hyvin keskenään... Loppua olisi voinut hiota paremmaksi. Vinkki: Globaalin voluumin hiljennys on hätäinen tyyli saada biisille loppu. Hyvää Eurodance kamaa... Mielummin kuuntelen tätä biisiä, ku jotai Safriduoa tai Darudea...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - annos 04.05.2003

levo - annos
Kuten Paocala sanoi jo, Drnndnnnn ääni taustalla tärisyttää mukavasti ;). Erittäin hyvä meininki tässä... agressiivinen sellainen. Rummut on hyvät, mut ois ehkä kaivannu enemmän potkua... ehkä voluumi nuppia pikkuriikkisen lujemmalle tai hiukkase distortionia niin hyvää ois tullu. Erittäin mainio biisi muuten!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele lataamo - 0005 24.04.2003

lataamo - 0005
Tekele alkaa nopeasti... bassorumpu on kohdallaan, mutta muut rumpujen osiot olisivat ehkä kaivanneet hienosäätöä. Omaperäisyyttä olisin kaivannut niihin enemmän, mutta onneksi virhe korjaantuu biisin loppupuolella... Ehkä jokin rätisevä snare olisi voinut nostaa tunnelmaa... Jää valitettavasti 0004:n ja 0003:n varjoon pahasti... Hyvä mono biisi kokonaisuudessaan kuitenkin...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele lataamo - 0004 24.04.2003

lataamo - 0004
bassorumpu + hyvin toteutettu acidraita = Herkkua monoteknon ystäville! Biisi alkaa nopeasti ja hyvällä agressiivisellä meiningillä. Rummuille erityisen isot plussa... omaperäisyyttä toteutuksessa ja pitää biisin hyvin kasassa. Vaihtelua myös enemmän kuin tarpeeksi. Noin kahden minuutin kohdalla mukaan tuleva kirkas syna hieman rikkoo tunnelmaa... Ehkä jos oktaavilla olisi ääntä tiputettu niin olisi ollut mieluisempaa kuunneltavaa... mutta ei se kuitenkaa pilaa biisiä missään nimessä. Erinomainen biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele lataamo - 0003 24.04.2003

lataamo - 0003
Ihmettelen kummasti muiden antamia numeroita... Mielestäni lataamon ehkä paras kipale tähän asti. Alun reverbi pitoinen basso antaa merkkejä tulevasta... agressiivisia sellaisia! Melkeimpä täydelliset basso rummut, ja hihattien mukaan tulo vain parantaa tunnelmaa... Toi chord (mikä lie ääni) on erittäin hyvä. Yksinäänkin pitää tunnelman korkealla ja luo pohjan koko biisille... taidolla toteutettu kaikukin. Kokeileppa joskus soittaa tää kipale jossai klubilla... varmana saa tunnelman nosemaan kattoo ja jopa enemmänkin! Ehdoton lataamon hitti
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - no niin 04.05.2003

levo - no niin
tomtomteknoa todellakin... mut täs vaa on joku joka ei miellytä mua... ehkä hieman liian epämääräinen ja jytisevät noi rummut... Loppuakohden kuitenkin paranee. Erikoinen biisi kuitenkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard (Transformer EP) - Happy End 26.05.2003

Forehard   (Transformer EP) - Happy End
Täs on hyvä tunnelma. Rummuissa on hyvä fiilis. Conga on hyvä lisä niissä. Noi jännät padi/ulinat luo oman hyvän ilmapiirin biisille ja oikein hyvä kokonaisuudessaan. Paranee kokoajan loppuakohden. Bassraitaan olisin ehkä hieman enemmän kiinnittänyt huomiota. Erittäin hyvä kipale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard (Transformer EP) - Baltics (Useless version) 26.05.2003

Forehard   (Transformer EP) - Baltics (Useless version)
heh juu ei tavata mistellin alla, ehkä joskus toiste. Erittäin addiktiivinen beatti. Sain tästä ihan ihmeellisiä mielikuvia. Tokio vuonna 2097. Mies nimeltä Lee makaa leikkauspöydällä taistellen hengestään. Hän vaipuu koomaan ja yrittää hädissään herätä unestaan, mutta ei kykene.tossa noin 3:00 mukaan tuleva syna on erittäin hyvä. Pauke ja tunnelma tiivistyy joka minuutilla ja paranee loppuakohden. 6:50 herra Lee herää koomastaan. Lisää tällaista
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard (Transformer EP) - Steady But Shifting 26.05.2003

Forehard   (Transformer EP) - Steady But Shifting
Tunnelma on hyvä mutta toteutuksessa on hieman puutteita. Acidizer kiteytti kommenteissaan mitä minä halusin sanoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard (Transformer EP) - Sub-Terfuge (V1.2) 26.05.2003

Forehard   (Transformer EP) - Sub-Terfuge (V1.2)
Tässä on hyvä agressiivinen ja ahdistava jytke. Ehkä hieman rohkeemmin ääntä ja ääripäiden EQtusta. Hyvin rakennetut rummut ja kompit. hyvä kipale näin, mutta paremmin masteroituna ehkä olisi jopa kympin ansainnut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard (Transformer EP) - 2052 26.05.2003

Forehard   (Transformer EP) - 2052
Erittäin hyvin valitut soittimet ja kuviot. Tässä on sellasta mehevää monotonista jytkettä. Distrotionilla on pelattu hyvin ja lue hyvin tunnelmaa. Taustalla olevat voxit on myös hyvät. Kuten Acidizer sanoi tossa edellä että matalia ääniä olisivat voineet olla paremmat. Ehkä uusi masteroitu versio voisi nostaa numeron ysiin tai jopa kymppiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele lataamo - 0001 24.04.2003

lataamo - 0001
Mehevä mono kipale... alkaa hyvin mehukkaalla bassolla ja pikkuhiljaa alkaa kertyä matkan varrella lisää soittimia mukaan. Tunnelma on mystinen ja tiivis. Ehkä hieman enemmän vaihtelua olisin kaivannut, mutta on se hyvä näinkin. Ei aivan niin hyvä kuin 0003 tai 0004, mutta melkein. Kaikki peruselementit mitä kunnon mono biisissä pitääkin olla!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele lataamo - 0002 24.04.2003

lataamo - 0002
0002 alkaa hyvin... vaika toteutettu yksinkertaisella tavalla niin pidin siitä. Yksinkertaisuus on valttia mono biiseissä. Basso rummut olisivat ehkä kaivanneet enemmän ytyä, mutta muuten rummut olivat kohdallaan... omaperäisille lyöntitahdeille plussaa... ehdottomasti ladattava biisi lataamolta...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Thrust vs Red - Forty Cycles 27.05.2003

Red Trax - Thrust vs Red - Forty Cycles
Meno on hyvä... vähän samankaltainen tunnelma ku tossa Light Force Groovessa. Äänet tuntuu olevan hiukkasen kateissa, ehkä hiukkasen volaa olisin kaivannu lisää ja EQ:a enemmän ääripäihin, mutta ei se haittaa merkittävästi... Toi vocalsample käy pitkänpäälle kuullostaa ärsyttävältä :), mutta itsessään melodia ja basso on erittäin tiukkaa kamaa. Rummut on peruskamaa, mutta tekee tehtävänsä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cassu - Helsinki (Healium live remix) 13.04.2003

Cassu - Helsinki (Healium live remix)
jump jump jumpti jumputti... kuvaa hyvin rumpuja Acidraita on kyl sellanen ku sen pitää olla... sopivan nopea ja mieleenpainuva... Mainiota livekamaa ja ehdotonta klubikamaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cassu - Helsinki 13.04.2003

Cassu - Helsinki
Kyllä Cassu osaa happojen teot... Korkeat kohdat acidraidoissa ovat harvoin hyviä, mutta tässä biisissä ne on toteutettu hyvin ja taidolla... Ei satu korviin, joka on pääasia :). Ei jää yhtään kakkoseksi Healiumin tekemälle live remixille. Acidelicious !!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - kiinni 30.05.2003

levo - kiinni
Englanninkielinen sivistys sanakirja: close, adj. clos·er, clos·est - Lacking fresh air; stuffy: "a close room." verb. closed, clos·ing, clos·es - To bring to an end; terminate. - - - Tää kipale aiheutti mussa mielikuvien tulvan... mies on hukkumaisillaan veden syvyyteen, pyrkien nousta pintaan, mutta edes pinnan heijastusta ei näy. Tän tunnelma on hyvin ahdistava ja kylmä. Meno on agressiivista pauketta alusta loppuun. Rumputyöskentely on mitä mainiointa mitä olen kuullut levolta. Aivan huippuluokan biisi. Erinomaista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - yksin 04.05.2003

levo - yksin
Treblet maksimissaan ja bassot heitetty mäkee... toimii tosi hyvin sen ekan minuutin millon bassot alkaa. Tosi menevää meininkiä ja toi kilinä sopii yllättävän omituisesti jos niin voi sanoa :). Koko biisin voi hyvinki pistää loopille ja kuunnella montakertaa läpi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - ehto 04.05.2003

levo - ehto
agressiivista rytkettä monolla päällystettynä... Rummut on erittäin hyvät ja rakentavat tunnelmaa pitkälle... rummut olisi mielestäni vielä kaivanneet jonkin toisen soittimen seurakseen... ehkä maukas acid- tai 303-raita olisi auttanut numeron nousemaan kymppiin... nyt se on VAIN 9 :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - välke 04.05.2003

levo - välke
mä ku luulin, et tost myrkytyksestä ei paljon voi biisi parantua... tyhmä minä. Siis erittäin hyvä biisi tämä! Toi Bassoleadi on addictiivinen ja agressiivinen... Oisitpä nähny mun virneen ku kuulin ton ekaa kertaa... Ei muuta ku basson mukana pää nyökkymään. Särisevät rummut on myös mainiot tässä.... Lisää tällaista !!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - myrkytys 04.05.2003

levo - myrkytys
synkkä meininki tässä. 303-raita luo hyvän tunnelman ja on erittäin addiktiivinen ja monipuolinen, kuten myös rummutkin. Hihateille plussaa... erittäin hyvin toteutettu. Ehdotonta levon parhaimmistoa... Jotkut ei sit osaa arvostaa monogenrejä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - kiristin 04.05.2003

levo - kiristin
erittäin mystinen toi bassoraita mikä lie... Pidän kovasti. Erittäin synkkä tunnelma tässä ja bassot on kovalla niinkuin pitääkin. Distortionia on paljon ja juuri sopivasti minun makuuni. Harmi, rummut ois voinnu olla paremmat... nyt ne jää hiukkasen taustalle pyörimään... hiukkase hienosäätöä niihin niin olisi kaksinumeroinen luku ollut arvosana, mutta hyvä se on näinkin...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - kuollut eläin 30.05.2003

levo - kuollut eläin
hmm... Tässä on jotenkin sellanen retro meininki joka on särötetty täydellä teholla. Noi rummut on ku jostai vanhasta rolandin laatikosta. Rätinäbasso on hyvä, mutta alkaa pikkuhiljaan toistaa itseään. Uusien hihattien ja clappien mukaantulo biisin edetessä antaa hyvin lisäpotkua biisille, mutta jotain tämä kuitenkin kaipaisi... ehkä jonkin hiljasen kohdan kenties ??? Välillä jonkinmoista erilaista kuviota bassolle ??? Jotain häröä efektiä ???
8