Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 91 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lassi Heiskanen - Sut tahdon kokonaan 23.10.2012

Lassi Heiskanen - Sut tahdon kokonaan
Nyt löytyi sen tyylinen biisi johon teikäläisen soundi ja laulutyyli todella sopivat. Harmi sinänsä, että kappale ei ole sieltä ihan mielenkiintoisimmasta päästä. Sävellyksestä tai sanoituksesta ei jäänyt useankaan kuuntelun jälkeen juurikaan huippukohtia mieleen. Sovitus ja toteutus toimii jälleen, tosin häiritsevänä elementtinä huomiota varastaa tuo ylimekaanisen kuuloinen vispiläsnare ja ankeanpuoleinen kitarakomppaus kertseissä. Plussat soolon jälkeisestä lyhyestä herätyskohdasta. Muutaman kerran tämän voisi Suomipopilla kuvitella pyörivän, mutta tuskinpa välttämättä historiaan jäisi sen suurempana hittinä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soultrap - Mikseröidäksemme television kautta 03.10.2012

Soultrap - Mikseröidäksemme television kautta
Oikeaoppista tapettihousea höystettynä "hauskalla huumoriläpällä". Tuskinpa tämä kuitenkaan vetää jännyydessään vertoja television kautta mikseröinnille. Taustamusiikkina toki ihan kelvollista ja jonkun visuaalisen ärsykkeen kanssa voisi toimia, mutta muuten neljän minuutin pituus ei tunnu perustellulta, sen verran tasapaksulla linjalla mennään alusta loppuun.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jr. Class Art Exhibition - Watered Down Metaphors 03.10.2012

Jr. Class Art Exhibition - Watered Down Metaphors
Tämmöistä synkistelyä. Periaatteessa laulun yleissävy tukee kappaleen epätoivoista tunnelmaa, mutta ei tuosta englannin ääntämisestä ja ponnettomuudesta tahdo päästä yli. Varsinkaan tuossa rujommassa ympäristössä soundi ei istu juuri lainkaan kokonaisuuteen. Meinaapa vielä miksauksessa hiukan hukkua. Noin tönkösti ohjelmoidut rummut tällaisessa musiikissa laskevat pisteitä automaattisesti, etenkin kun soundit ovat noin mitäänsanomattomat ja karut. Yleissoundi on muutenkin omaan makuuni aivan liian kuiva, täydellinen tilakaiun puuttuminen ja tunkkaisuus korostaa kotikutoisuutta. Kitarasärö on toki oikean henkinen musiikkityyliin nähden, siitä plussat. Dynamiikkavaihtelusta huolimatta melko monotoninen tekele sävellyksen ja sovituksen osalta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrsiä - Ero 03.10.2012

Jyrsiä - Ero
"Todella huonoa akustista musiikkia". Melkoinen mainosteksti! Toisaalta hyvä ettei kuulijan odotuksia nosteta liian korkealle. Leirinuotiorämpytys pysyy kohtuullisesti kasassa, eli kitarointi on tässä kontekstissa "tarpeeksi hyvää". Melodiaa olisi vaikea ensimmäisten kuuntelujen perusteella lähteä toistamaan itse, sen verran vireetöntä hapuilua alusta loppuun. Lyhyt ja synkkä tarina saa kuitenkin aikaan pienen hymynkareen, eipä tätä selkeästikään liian vakavahenkisesti ole väsätty. Lienee turha lähteä ruotimaan tarkemmin äänityssoundeja tai "tuotantoa", todella kehnothan nuo ovat millä tahansa asteikolla.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Rytkøtron - Kesä tulla saa 03.10.2012

MC Rytkøtron - Kesä tulla saa
Onpas mukavasti svegaava biitti. Tiukat ja tukevat rumpusamplet, upeat bassot ja kaikin puolin tanssittavan funky meininki. Makoisan simppeli kiipparisoolokin vielä loppupuolella! Räppäily on yleisen karismaattisuuden suhteen mikserin kärkitasoa. Riimittelytyylistä ja äänenkäytöstä tulee mieleen melko voimakkaasti Raptori ja Nikke T (tätä ei ole tarkoitettu loukkaavaksi vertaukseksi), vaikka penkiltä tämä ei kertaakaan pudottanut. Hienoa sinänsä kuulla kesäbiisissä "opettavainen" tarina. Laulukertsi on ärsyttävä, niin kuin 98% kuulemistani suomiräppibiisien laulukertseistä. Ei tunnu liittyvän säkeistöjen tarinaan mitenkään. Tässä ollaan jo puolitiessä ihan hyväksi suomiräppibiisiksi. Biitti lähentelee samaa tasoa kun Skillstersillä parhaimmillaan eikä flowssa ole moittimista. Vielä jäin odottelemaan oikeasti luovaa kielenkäyttöä ja edes jonkinmoisia punchlineja. Tämä ei puhuttele tarpeeksi ollakseen "asiaräppiä" muttei myöskään naurata tarpeeksi ollakseen kepeää huumoriräppiä. Lähinnä soi ohimennen luureissa pariin kertaan ja jää sen jälkeen unohduksiin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Dusk 01.10.2012

R-iQ - Dusk
Tietynlainen sekavuus tästä jää päällimäisenä mieleen. Kaikki samanaikaisesti soivat elementit eivät tunnu perustelluilta, osa vaan härskisti päälle liimatuilta. Kaari ei tunnu yhtenäiseltä. Basso alkaa melko nopeasti rasittamaan karuudellaan. Toimivan biisin palasia tästä kuitenkin löytyy, muun muassa muutamia hyvinkin hienoja soundeja. Maltillisemmalla tilankäytöllä ja sovituksella tästä saisi jalostettua hyvää kamaa. Jonkinlainen kunnon melodiakoukkukin tekisi hyvää.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonela - Kaipuu On Kaunis 01.10.2012

Stonela - Kaipuu On Kaunis
Kohtuu vakuuttavalla groovailulla lähtee käyntiin. Mielestäni tässä yhteydessä pärjäisi vähemmänkin rujoilla kitarasäröillä, ei tuommoinen digitaalihirvitys säväytä. Laulu ei tavoita ollenkaan, vaikea sanoa puuttuuko se yleisestä välittömyyden tunteesta vai äänen karisman puutteesta, kuitenkin tylsähkön kuuloista tässä ympäristössä. Ei anna painoarvoa lyriikoille eikä niitä näin ollen tule edes kuunnelleeksi kunnolla ensimmäisellä kerralla. Tuon tyylisen nopeamman papatuksen pitäisi mielestäni kuulostaa rennolta (tai "helpolta"), tässä kuulostaa lähinnä hivenen hätiköidyltä. Biisinä tämä ei kuitenkaan kuulosta missään tapauksessa huonolta, potentiaalia löytyy hyvin kelvolliseksi pikku ralliksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lassi Heiskanen - Ylpeästi vainaa 15.07.2012

Lassi Heiskanen - Ylpeästi vainaa
Onpas komeasti arratut jouset, istuvat kappaleeseen kuin nyrkki silmään ja heti tietää, että nyt on panostettu sovituspuolella kunnolla. Instrumentaatio toimii muutenkin hienosti, "vispiläjatsailu" säkeistöissä jäi mieleen erityisen oivana valintana. Kontrasti säkeistön ja kertosäkeen välillä on miellyttävä, sovituksen dynaaminen kaari toimii kaikin puolin hienosti. Laulusta: Soundi on "turvallinen" ja periaatteessa ihan miellyttävä, mieleenpainuvasta persoonallisuudesta ei tosin pääse antamaan plussaa. Jokin fraseerauksessa vaikuttaa vielä keskeneräiseltä omaan korvaani. "Osoittakaa missä astunut olen harhaan" -säe jäi mieleen, jotenkin tuosta puuttuu energiaa suhteessa muuhun. Hiukan tuo pianon osuus kertosäkeessä pisti omaan korvaani. Kertsin lopussa piano toimii äärimmäisen hienosti, mutta sitä ennen soiva triolipapatus tuntuu hiukan tönköltä. Saattaa johtua osittain soundistakin. (Voin mielessäni kuvitella jonkun hieman pienemmän ja hiljaisemmaksi miksatun soundin hoitamassa saman roolin pianon kompatessa yksinkertaisesti pitkillä soinnuilla.) Mutta pientähän tuo on, muu kokonaisuus on niin maukas. Hevisankarisoolo tällaisessa biisissä yllättää ja saa hymyn huulille. Sävellys ja sanoitus ovat laulusoundin tavoin tyylilajissaan turvallisia. Ei mitään kovin mullistavaa, mutta kelvollista. Ihan toimivaa poppistavaraa. Erittäin onnistunut sovitus tekee tästä useamman kuuntelukerran arvoisen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eclipse Remains - Edge of Sanity 16.06.2012

Eclipse Remains - Edge of Sanity
Onpa epämääräisen kuuloista murinaa. Mikserimetallille tyypillisiin elottomiin konerumpuihin en totu varmaan koskaan, toisaalta nykyisinä Pro Tools -metallin aikoina epäinhimillinen tarkkuus on toki normi. En lähtökohtaisesti usko olevani lainkaan oikea ihminen arvioimaan tätä sen syvemmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Discontinuity 16.06.2012

MKDELTA - Discontinuity
No hyi mitä englannin ääntämistä. Toisaalta sekin jollain tavoin tukee kappaleen yleistä rouheutta, nautin suuresti noista rujoista säröistä etenkin rumpupuolella (mikäli tuo on siis särö tuossa snaressa). Muutenkin upeita rytmilooppeja siellä täällä. Selkeästi nimenomaan soundimusaa, eipä tässä sävellyksellisesti mitään suurta neroutta ole. Tunnelma on kuitenkin saatu miellyttävän katkeraksi ja rajuksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele GeebeeOfficial Ensimmäiset (2012-2014) - Tuu Mun Viereen 15.06.2012

GeebeeOfficial Ensimmäiset (2012-2014) - Tuu Mun Viereen
Heitäpä se singstar-mikki mäkeen. Uskon että saat suhteellisen halvalla edes jollain tasolla siedettävänlaatuisen mikrofonin ja pop-filtterin (nuo puhahdukset varsinkin loppupuolella häiritsevät huomattavasti). Miksausta voisit myös opiskella jonkin verran.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AGR-fel - Homosexuél 15.06.2012

AGR-fel - Homosexuél
Rototom-filli sai hymyilemään, mutta muuten tämän tyylinen huumori ei oikein itseeni uppoa. Olen liian laiska kääntääkseni tuon yhden puheosuuden takaperin. Jäi hyvin hämäräksi mihin tässä on pyritty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielu 013 - Yksi kaikkien ja kaikki kolmen tähden 15.06.2012

Sielu 013 - Yksi kaikkien ja kaikki kolmen tähden
Ritarimeininkiä :) Leadisähkökitaran soundi on miellyttävän kuulas kaikuineen, mutta sitä vasemmassa kanavassa komppaava akustinen rumentaa kokonaisuutta melkoisesti melko rumalla soundillaan ja soitannan räpellysmäisellä touchilla. Ihan kuunneltava pikku tekele tämä kuitenkin on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kujanjuoksu - Sä värit mulle annoit 15.06.2012

Kujanjuoksu - Sä värit mulle annoit
Komiaa synkistelyä alussa. Hienoja rytmikoukkuja. Intro oli kaikin puolin nautittava yllättävine duuripurkauksineen. Laulusäkeistöjen alkaessa keskittyminen alkaa kuitenkin helposti herpaantumaan, koska intensiteetti ei tunnu nousevan tarpeeksi. Coolilla linjalla pitäydytään alusta loppuun. Röyhkeästi pidempi rumpubreikki tai vastaavanlainen muutos voisi herättää mukavasti ja antaa toivotut "sävärit". Stemmat soivat hienosti laulussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Susi 15.06.2012

Täysikuun aikana - Susi
Nyt menee kyllä tyylikkäästi yli hilseen. Ehkäpä jossain Tom Waitsin albumilla tai jopa livesetissä voisi kuvitella kuulevansa tämänkaltaista välisoittoa, tosin paremmin soitettuna. Miksauksessa on ainakin käytetty luovuutta, stereokuva on miellyttävän eloisa. En silti voi sanoa ihan hirveästi tästä nauttineeni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Elämä 15.06.2012

Apus - Elämä
Onpas koukukasta tavaraa! Erottuu Stam1nan tavoin selkeästi siitä tasapaksusta perusjyystöstä jota tänä päivänä tehdään mielestäni ihan liikaa. Alussa itseäni häirinnyt runsaasti käytetty narinaefekti laulussa poistui onneksi jo ensimmäisen säkeistön jälkeen. Osien vaihdokset osaavat joka kerta yllättää ja pitävät mielenkiintoa yllä loppuun asti. Tämähän jo lähes "eeposmainen" rakenteensa ansiosta, vaikka pituutta ei ole kovinkaan paljoa. Lopun rauhallinen piano-osuus on kokonaisuuden kannalta ideana mainio, mutta soitanta on omaan makuuni hiukkasen tönkön kuuloista. Sointuhajotuspuolta voisi ehkäpä siinä kohden miettiä hiukan avoimemman kuuloiseksi. Pääosin kuitenkin korkeatasoista mättöä alusta loppuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 15.06.2012

The Fauna - Haudalla
Montin on tullut itselleni tutuksi tähän mennessä vain provokatiivisista forumkirjoituksistaan. Onkin mielenkiintoista kuulla, että kyseessähän on ihan uskottavalla kiekumissoundilla varustettu rock-laulaja. Muhkea soundimaailma tässä on ainakin. Mainittua virsimäisyyttä en tästä löytänyt ainakaan odottamallani tavalla, tavallista pohjoismaista melankoliaa lähinnä. Onhan tässä pienen hitin ainekset kaikin puolin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leffabiisit - Starship Exploding 15.06.2012

Leffabiisit - Starship Exploding
Dramaattista :) Nimen omaan scifi-henkisen FPS-pelin loppurutistukseen pystyn tämän kuvittelemaan. Selviytymistaistelun ja eeppisen lopun tuntua. Aluksi koneorkesterisoundit nostivat niskakarvat pystyyn, mutta onneksi sain siedätyshoitoni ysäripeleillä, sellaisen taustalla tämä olisi voinut olla ihan tällaisenaan. Tyylilajin perusasiat on selkeästi hallussa hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Vapaa pudotus 15.06.2012

Anna Sipilän Lapsi - Vapaa pudotus
Hieno sanoitus! Tarina kulkee hienosti eteenpäin ja iloinen sävellys korostaa mustaa huumoria. Tuotannollisesti kevyesti mikserin kärkikastia. Toivon tälle bändille erittäin valoisaa tulevaisuutta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Siipirikko (Final) 15.06.2012

T.Rautakari - Siipirikko (Final)
Hectoria ja Juicea ainakin sanoituksesssa. Sanoitus olikin tässä omasta mielestäni parasta. Miksauksessa pistää korvaan erityisesti hallitsemattoman oloinen kaikujen käyttö eri elementeissä, laulu on häiritsevästi huomattavasti kaikkea muuta kuivempi. Syntikkafonille en lämpene lainkaan. Laulussa on hetkensä, näin tarinankerronnan osalta sopivan selkeää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Take the Opposite Direction 15.06.2012

Project 66.6 - Take the Opposite Direction
Alkupuolen riffistä tuli heti mieleen Oldfieldin Tubular Bells. Ikävä kyllä sietokykyni laihan kuuloisille konerummuille on hyvin alhainen. Sen verran tasapaksua jyystöä että menee itseltäni täysin ohi. En taida kuulua kohderyhmään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Särskilt stöd - Pass The Gentle Saviour / Shooting Stars 15.06.2012

Särskilt stöd - Pass The Gentle Saviour / Shooting Stars
Saihan tämä hymyn huulille :) Melko autenttisen kuuloinen meininki, eli pyrkimyksessä on todella onnistuttu. En silti kuuntelisi toistaa kertaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fading fast 15.06.2012

4 Eyes Only - Fading fast
Onhan tässä toki tarttuvan kipaleen aineksia, mutta jostain syystä ei silti itselleni pahemmin jää mitään mieleen. Johtuu ehkä persoonallisuuden puutteesta. Tuotannollisesti toki mikseri.netin kärkitasoa, soitossa häiritsee lähinnä rumpu-basso -akselin pieni huojunta varsinkin loppua kohden mutta pääosin homma kohdillaan. Vielä kun lähdette toden teolla etsimään sitä omaa soundianne. Voisitte ihan suosiolla kokeilla suomen kieltä, tuskin pahasti raiskaisi tätä. Sen verran ärsyttävän kehnoa ääntämistä. Sinänsä laulussa ei muuten ole pahemmin vikaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Opportunity 14.06.2012

R-iQ - Opportunity
Komeat ja eloisan kuuloiset rumpuloopit, erityisesti perkussioyksityiskohdat miellyttävät korvaa. Aavistuksen verran liian hitaasti rakentuvaa omaan makuuni, visuaalisten elementtien täydentämänä (esimerkiksi videolla tai valoshown kanssa) saattaisi toimia. FL Studio tuoksahtaa kauas, presettisoundien luovempi muuttaminen voisi toimia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 14.06.2012

Unia (pre-band) - Kotona
Miellyttävän lämmin ja täyteläinen akustinen yleissoundi. Sanoituksesta ja laulutavasta paistaa läpi rehellisyys. Soitto on pääosin sujuvaa ja soolosta pidin kovastikin. Kaunis pieni tekele josta on vaikea olla pitämättä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Sade 14.06.2012

Susijumala - Sade
Hyvin voimakkaasti tästä tulee mieleen ainakin Tuomari Nurmion tuotanto laulusoundin ja lyriikoiden osalta. Tom Waits -vivahteitakin on kuultavissa yleismeiningissä. Onhan tämä yleiskuva soundillisesti hyvin sotkuinen, mutta toisaalta tässä se kuulostaa pelkästään tyylinmukaiselta, liian sliipattu meininki ei sopisi tähän ollenkaan. Sanoituksella tuntuisi olevan kuitenkin sen tasoinen painoarvo, että laulun toivoisi erottuvan aavistuksen verran paremmin. Asenteella tehtyä rymistelyä, mielelläni kuulisin livenä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Modestz - Memento 14.06.2012

Modestz - Memento
Kuulostaa osaamattomalta presettisoundien päällekäin länttäämiseltä ilman sen syvällisempää musiikillista ideaa. Soundimaailma kaipaisi rutkasti lisää syvyyttä, sävellys rytmiikan osalta edes jonkinlaisia koukkuja ja jännitteitä. Rumpusoundit voisivat olla rouheammat ja tuossa luupissa saisi olla edes hiukan variaatioita. Täysin järkyttävää sontaa tämä ei kuitenkaan missään nimessä ole, kyllä tämän alusta loppuun kuunteli. Seuraava taso voisi olla kappale, jonka voisi kuunnella toisenkin kerran.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 14.06.2012

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Kas, aitoa bluesia mikserissä! Onhan tässä yleismeininki kohdillaan, kunnon rähinä päällä alusta loppuun ja energiataso säilyy, vaikka yhteissoitto ei olekaan ihan "pedantin tiukkaa". Livemeininkiä olisi mieluisaa päästä todistamaan jollain tyylinmukaisella klubilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu 14.06.2012

P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu
Kuuntelin tätä pitäen mielessäni tuon artistikuvauksen kohdan "karuja demoja" -varoituksen ja yritin löytää hyvät puolet tästä tekeleestä. Ihan liikaa kuitenkin häiritsi tuo kitararämpytyksen kehnous (ei siis pelkästään äänenlaatu). Ehkä en yksinkertaisesti kuulu lainkaan kohderyhmään. Ainakin tällaisella mies ja kitara -yhdistelmällä tämä on aivan liian monotonista eikä lyriikkakaan pahemmin säväytä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 14.06.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Melko kevyesti tyylissään parasta mitä mikseristä olen vähään aikaan löytänyt. Toki lähinnä pariin looppiin pohjautuvaan biittiin olisi toivonut enemmän koukkuja ja dynamiikkaa, vaikka tässä tyylissä toki minimalistisuus on usein yleisnormi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Toista tapaa? 21.03.2005

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Toista tapaa?
Huh.. tässä on tällanen biisi, joka iskee todellakin lujaa. Samaa tasoo ku vanha Työnarkomania. Mats vetää helvetin toimivat verset, kertsi on parasta mitä oon kuullu teiltä. Opaaz vetää perussettiä, toimii tarpeeks hyvin. Biitti on kaikin puolin loistava tekele. Kaikin puolin loistava biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Topi The Lizzard 10.02.2005

North Vibes - Topi The Lizzard
No tässä on kyllä jotain uutta soundia Norh Vibesiltä. Oikein tyylikäs rytmi ja erikoiset, iskevät soundit. Hienot organ-soundit ja huilumelodiat, samalla kun taustalla tukee iskevä rumpukomppi ja bassolinja. Äänet ovat välillä hieman siinä rajalla, että kuuluako vai ei, mutta silti kuuluvat oikein hyvin. Välillä huomaan myös hieman leijuvampia ja "syvempiä" soundeja, jotka ovat muusta musiikistasi tuttua. Välillä melodiasoundit ovat huvittavan ja yksinkertaisen lapsellisia "vängähdyksiä". Vibeäänet toimivat myös tässä oikein hyvin. Oikein omalaatuista. Hieno tekele.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 27.03.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
No onpas laulajalla kaunis ääni. Taitaa olla tupakalla kaunistettu? Soittelu on ihan oonistunutta kyllä, mutta esimerkiksi miksauksiin voisi laittaa vähän panosta. Laulajan ääni ei vaan nappaa ollenkaan, en tiedä mistä se johtuu. Sanoista ei saa mitään selvää. Hieman siihen miksaukseen siis panostusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 26.05.2006

Kongo - Tyhjä Huone
Tyylissä on kuultavissa Coldplayta, vaikka soittimien soundit ja laulajan ääni eivät olekaan ihan samantapaista. Kertsistä tulee kuitenkin mielen Coldplay. Samalla tavalla tuovat Coldplayta mieleen kitarasoolo, joka olisi tosin saanut olla enemmän esillä, se kun on tuolla melko takana. Siispä pääasialliset komppaavat särökitarat ovat melko kovalla. Miksaus on muutenkin hieman liian täysi. Jotkut jutut tahtovat sekoittua puuroon huomaamattomiksi. Laulajan äänikin saisi kertsissä erottua paremmin sieltä takaa. Laulajan ääni saataisi ainakin omalla kohdallani tarvita totuttelua. Se on melko ohkainen tällaiseen kappaleeseen, jos nyt lähdetään vertaamaan vaikkapa Chris Martiniin. Tällainen kappale tarvitsisi hieman värikkäämpää ääntä. Siinä on ainakin kappaleen kuvaus oikeassa, että kitaramelodia on todella tarttuva. Se ei ole kovin erikoinen melodia, mutta eipä ole sellaisia nykyrockissa muutenkaan. Sanottakoon vielä, että kappale lähtee mielestäni hieman liian suoraan. Pienehkö hiljaisempi kohta alussa saattaisi hyvinkin toimia, tai Coldplayn "Talk"-biisin tyylinen juttu, jossa kitaran päämelodia soisi alkuun, jonka jälkeen homma lähtisi suoraan käyntiin. Tiedän, että se on hyvin yleinen tapa, mutta se myös toimii hyvin usein. Sanoitus on tuota samaa vanhaa rocksiirappia. Ei mitään ihmeellisempiä vertauskuvia eikä mitään, joka jäisi mieleen niin hyvin, että saattaisi ajatella jälkeenpäin. Toisin sanoen: kohtalaisen tylsä sanoitus. En pidä itseäni kovinkaan rock-ihmisenä, vaikka tänään ostinkin Moody Bluesin levyn. Juuri tuo levyostos kuitenkin kertoo jo varmasti, että minkätyylisestä rockista itse pidän enimmäkseen. Coldplay kuitenkin iskee sen verran hyvin, että tämäntapainenkin uppoaa hyvin. Hyvähän tarkoittaa kasia numeroasteikolla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alex Inc - Think Twice 24.06.2004

Alex Inc - Think Twice
Kyllä tää Alex Inc on vaan mikseritasolla helvetin pro... Lähtee heti loistavalla introlla eritapaisilla nykyaikaisilla soundeilla. Laulu kuulostaa oikein mukavalta, erittäin hyvin äännetty englanti, ehkä pikkaisen Suomalaisella aksentilla, muttei niin paljoa, että se voisi pahemmin häiritä. Koko kappale on sävelletty ja sanoitettu erittäin tasokkaasti, mutta vielä sitäkin paremmin tämä on toteutettu. Mukavia efektejä rummuissa jossain kohdilla ja kitarat rokkaavat. Tätä voisi sanoa melkeimpä hyväksi, ellei jopa loistavaksi tekeleeksi. Pidän kymppilinjaa yllä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Wristbanditmuniin (Looppikisa 32) 11.06.2004

Gabriel Centaurion - Wristbanditmuniin (Looppikisa 32)
tää oli kyllä paras tekele tähän luuppiskabaan. Pianosamplea käytetty oikein ja hienot kitarat saatu aikaan, onhan noi rummutkin siedettävät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 9. Taantuma takaisin todellisuuteen 17.03.2004

Haava - 9. Taantuma takaisin todellisuuteen
hieno taustaäänimaailma ja vauvaäänet :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anniina - Maailma pyörii näin feat. Alamaa 14.03.2004

Anniina - Maailma pyörii näin feat. Alamaa
Mukava keskiarvo ainakin kerto heti että saattaspa olla ihan hyväkin biisi :) Kaikilla nääs 10 on numero. Soulia? hmm.. tähän en ole aiemmin oikein perehtynyt... Toi biittihän on tavalliseen alamaa tyyliin helmi ja räp osuus todella on mun mieleen. Noi laulutkin oli ihan jees, mut juu.. souli ei vaan iske. Räp osuus tosin nostaa sitä numeroa niin pirusti. Täs on vaan joku sellanen... yleensä mä pidän melkein kaikesta missä on hyvää räppiä, mut tää ei vaan iske niin, että tätä vois kuunnella enemmän. Ja arvatkaas mitä siitä seuraa? Joudun tiputtamaan keskiarvonne kympistä numeroon 9.5 antamalla arvosanaksi 9! Mutta hyvä biisi tämä on silti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Men2Men - Homojen Kevät 03.06.2004

Men2Men - Homojen Kevät
Loistava biisi.. ja niin jumalattoman pahaa läppää :) Te osaatte. "Pekka...."
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 7. Vaiettujen valtakunta 27.11.2004

Haava - 7. Vaiettujen valtakunta
Aivojenpehmitysääntelyä. Joulufiilistä nostattavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celsius Minus - Icicles 06.02.2004

Celsius Minus - Icicles
Ihan potkiva :) Hyvää tanssi ja/tai kirjoitusvauhditus musaa :) Kivat melodiat ja saundit tulee tässä näin ja sensemmosta. Hyvin vaihtelee korvasta korvaan ja kaikki saundit toimii, miksaus kohdallaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - always welcome [featuring hot sensation] 07.02.2004

Popinski - always welcome [featuring hot sensation]
en ole kauheasti Nuskooliin perehtynyt, breakbeat on paljon tutumpaa. onhan tässä ihan mukavia saundeja. melodiat melko tiluliita, mutta kitarat ovat ihan mukavia :) sitten lähteekin se särökitaroiden kova meno, todella fiilisteltävää musaa taustalle ja varsinkin diskoon! tämä sopisi hyvin johonkin autopeliin varmaan taustoille. on tämäkin pakko vetäistä kovalevylle (huom! harvoin imuroin kommenttiringistä musiikkia!). todella hyvä kappale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Entraz - Side Effects 04.02.2004

Entraz - Side Effects
hmm.. alussa on nintendomaien häiritsevä äänimaailma. Rummut hakkaavat melko yksinkertaisesti. Ihme ääniä.. Tai no. Enemmän ehkäpä tecnon ystäviin uppoaisi? Melko itseääntoistavaa, mutta sitten lähtevät ne hiljaiset äänet taustalla. En todellakaan oikein ole tecnoihminen, mutta kyllähän tätä pari kertaa saattaisi jaksaa jopa kuunnella. Se ihme vain, että basso puuttuu kokonaan. Tuossa koulun musiikkitunnilla huomasin rumpuja paukuttaessa, että basso tuo ns. "turvan" ja lämmön soittoon, muuten se vain tuntui niin tylsältä (tai sitten syynä oli tyttö joka sitä bassoa soitti, saattoi sekin tuoda "lämpöä"). Onhan tämä ihan.. hmm.. sanotaankohan nyt vieläpä kasin arvoinen biisi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 1. Paholaisen parjattu piano 21.05.2004

Haava - 1. Paholaisen parjattu piano
Aikaisemmin (VBV aikoina) kuunnellessani tämä oli kuulostanut melko tylsältä särinäpimputtelulta, mutta nyt kun tahdoin syventyä jälleen tunnelmallisen musiikin pariin ("Haava" artistisivulla), homasin tätä kuunnellessa, että olihan tässä muutakin kuin tuota särisevää ja hypnoottisella melodialla soivaa pianoa, taustan soundit toimivat hyvin eikä se pianoka loppujen lopuksi mikään surkea ollut. Tässä kipaleessa on myös yksi toinen mukava puoli, nimittäin PITUUS. Tämä ei ole mikään parin sekunnin Lo-Fi säätö, vaan tätä kerran läpi kuunnellessa kuluu tovi jos toinenkin. Tämä erottuu eniten joukosta, kun asettelen tämän siististi dark ambient, noise, ambient, experimental ja noise playlistiini soimaan kesken kaiken. Pisin kappale koko listalla muuten :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - In This World (I'm Livin' In) 30.12.2003

Gabriel Centaurion - In This World (I'm Livin' In)
jumaliste mikä biitti.. tollasen mä haluun itelleni :) letkee kipale, juu hyvin lähtee kulkeen heti alusta asti.. huomaa et tää äijä osaa. juu ... tosi hianoooooooo.. tätä popittaa sit huomenna ku nyt kello onki jo 11.. (hohhoijjaa)...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon 18.12.2003

Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon
täydellinen muutos.. parempi kuin alkuperäinen, hiano räp osuus ja vivaltin vokaalit. musiikkipuolikin toteutetty täydellisyyttä hipoen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 8. Antakaa sydämmettömänkin levätä 27.11.2004

Haava - 8. Antakaa sydämmettömänkin levätä
Tämä on oikeasti loistava kappale, mutta samalla sietämätön, niinkuin sen osuvasti ilmaisitkin. Päätin jossain vaiheessa laittaa luurit korville, mutta ne eivät kyenneet kunnolla toistamaan tuota sydäntäsi. Kaiuttimet (ja jykevä bassosubbari) tykkäsivät tästä. Mutta tämän kappaleen erinomaisuus piilee siinä, että tämä saa jotenkin oudosti tuntemaan outoja ja synkkiä asioita henkisesti, ja vaikuttaa tämä sitä kautta myös fyysisesti.. jostain syystä tämä saa minut hieman värähtelemään ja tuntemaan outoa oloa vatsassa. Vokaalit ovat melko oudot, yskintääkin siellä seassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Himputin Pimputti - Menus-el-Akmi 08.02.2004

Himputin Pimputti - Menus-el-Akmi
muuten hyvä, mutta laulut ovat suorastaan karseat, kun sanoista ei saa mitään selvää ja laulu on väkisin väännetyn kuuloista. kovemmalle niitä lauluja. taustamusiiki on kyllä mainiota :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - The King Is Back (Looppikisa XVIII) 17.11.2003

Gabriel Centaurion - The King Is Back (Looppikisa XVIII)
hiano,the king is back :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Erikoismies - Kuumotusmestari (Nu jah remix) 20.11.2003

Erikoismies - Kuumotusmestari (Nu jah remix)
hienot sydämenlyönnit alussa. Rummut melko voimakkaat, mutta tuo puhesämplehässäkkä on hieman kummallinen. Hyvin silti sopivat rummut ja basso tähän, hienoa :) kova äänimaailma, kun itse en osaa edes kunnon dark ambienttia tehdä tunkematta siihen pianomelodioita tai muuta kakkaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 3. Turhautuneiden tunteiden tehdas 21.05.2004

Haava - 3. Turhautuneiden tunteiden tehdas
Auts.. Kuunneltuani biisejäsi nyt tänäiltana jonkinaikaa, on pääni alkanut olla jo hajoamispisteessään, mutta tämä kappale sai todella näillä äänimaailmoillaan PISTÄVÄN tunteen takaraivooni ja sitä minä tarkoitan. Kolinaa jokapuolella ympärillä, korvasta korvaan. En edes tajua missä olen tätä biisiä kuunnellessani. Hengityssoundi tuo jännitystä ja kylmiä väreitä mukaan peliin. Alussa joku kovaa paukuttava ääni jää paukuttamaan päähän vielä pitkäksi aikaa. Tavalliseen tapaasi tässä soi taustalla aina joku matala ja mukavalta kuulostava soundimaailma, jota ei aina tahdo ymmärtää, mutta se tuo vaan yksinkertaisesti täyteläisyyttä tähänkin teokseen. Ensimmäinen kuulemani Industrial kappale ikinä ja tahdon onnitella sinua siitä, että tämä todella oli myös loistava sellainen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synthetic Spirit - Snowflakes 01.02.2004

Synthetic Spirit - Snowflakes
Se tässä uudessa kommenttiringissä on hupaisaa, ettei ollenkaan tiedä mitä genreä biisi on. Sain kuitenkin selville, että kappaleen nimi on "Snow flakes" ja kyseessä on erittäin hyvän kuuloinen kappale. Lähtee heti hyvillä äänillä ja vaikka mitä! Tuossa 1:50 kohdassa lähtevä pianomelodia on erittäin kaunis ja taustamusiikitkin ovat häikäiseviä. Aivan LOISTAVA kappale, tämä pitää tallentaa kovalevylle :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Erikoismies - Kuumotusmestari 20.11.2003

Erikoismies - Kuumotusmestari
Hieman itseään toistava, se tässä on.. Mutta kokoajan todella jotain odottaa ja loppuu hienosti. Kyllä tämä ainakin ysin ansaitsee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele wrongones - Tää on mun nainen feat. Urbaanilegenda 15.11.2003

wrongones - Tää on mun nainen feat. Urbaanilegenda
hieno biitti, osuva flow ja nää kivat :) urbaanilegendaki vetää kovaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 2. Jäähyväiset kuolleelle kivelle 07.05.2004

Haava - 2. Jäähyväiset kuolleelle kivelle
ahaa, että ihan greatest bits :) ymmärtävätköhän kaikki tätä dark ambienttia? kivat äänimaailmat alusta alkaen. Alan jo ihmettelemään, miksen ole tätä jo aiemmin koneelleni ladannut, tämä on nimittäin loistava, tuolla raapivalla rätinällä ja taustan kuumottavilla tuulahdusäänillä. Jos Dark Ambient olisi Universalin ja muiden mielestä yleinen ja suuremman massan kuuntelema genre, tämä olisi varma voittaja. Mutta minun osaltani saat 10 pistettä ja pari riviä tekstiä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 2. Jäähyväiset kuolleelle kivelle 08.03.2004

Haava - 2. Jäähyväiset kuolleelle kivelle
Ei ole tullut nyt pitkään Dark Ambienttia kuunneltua, mutta pitkästä aikaa on aina hyvä kuunnella... Hyvillä rätinäsoundeilla lähtee. Ehkäpä hiukan liian pitkä? Mutta hyvä äänimaisema tässäkin on. Tulee todella pimeäsäätötunnelmat tätä kuunnellessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 01.02.2004

Blueborn - Feelin' Fine
hmm.. jotenkin tutun kuuloinen tuo sointukuvio tässä. Kaunis ääni laulajattarella, erittäin hienoa. Hyvä sävellyspuoli, sanoja tosin en tietenkään osaa suomentaa.. Todella laadukasta tavaraa muuten, tämähän kuuluisi oikeastaan jo NRJ listojen ykkös-sjiloille ja anttilan hyllyille, tulee hieman nmuuten Killer tästä mieleen. Miten täältä nyt näin laatua hyppäsi?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 07.05.2004

Niina - Jotain parempaa
jeesh.. Kun luin kuvausta ja samalla klikkailin muuta, säikähdin, ettei vain lukisi "Tuntuuko joskus siltä, että on pakko nostaa jalat ylös?", mutta eipä lukenut :) Hyvin lähtee hienot vokaalit, iskevät sanat, ehkä hieman yleiset nykyään. Taustamusiikki tavallista tylikästä R'n'B:tä. Kauniilla äänellä laulettua loistomusiikkia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Hittolainen -beat (Looppikisa XVI) 17.10.2003

Gabriel Centaurion - Hittolainen -beat (Looppikisa XVI)
chilliii... hieno on, iha tosi jees, ai laik tis van.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 6. Teljetty korvien väliin 27.11.2004

Haava - 6. Teljetty korvien väliin
Mitä ihmettä, tämähän kuulostaa oikein kuunneltavalta noiselta! Tämä ei tee kauhean kipeää korvissa, kun tässä on ilmeisesti jotain kuorosoundienkin tapaista sekoitettuna hienoihin rätinöihin, kilinöihin ja kolinoihin. Tästä tuntuu erottuvan myös jonkinlainen melodia. Bassosubbarini tykkäsi tästä oikein paljon myös. Löytyyhän sieltä myös vinkuvia ääniä, mutta ne eivät sentään hajota kaiuttimia tai korvia. Oikein loistavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Big Red Timo Records - Samperin Hörhö 16.12.2003

The Big Red Timo Records - Samperin Hörhö
luin tämän nimen muuten ennen väärin kun tämä oli etusivulla, luulin hetken että biisin nimi olisi ollu "Samplerin Hörho"
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Big Red Timo Records - Samperin Hörhö 16.12.2003

The Big Red Timo Records - Samperin Hörhö
noi o kovii noi "samperin hörhö" kohat, hyväl äänel vetästy :) vähä ehkä liika sekava juu... jonkun verran hyvin ilmeisesti pariin kohtaan sämplätty? kyl tää tosin on ehkä vähän liika sekava juuuuuuuuuuuu... mut jopa jonkinverran huvittava :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele pikku E - Pikku E 25.10.2003

pikku E - Pikku E
tää on sitä varsinaista pikku g:n imitoimista :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reino Rinne in memoriam - Tuderus 22.12.2003

Reino Rinne in memoriam - Tuderus
öö...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Vielä Yhet 29.07.2003

Konala Cartelli - Vielä Yhet
nää äijät osaa tehä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele da muteniacs - nyt sä kuulet 14.08.2003

da muteniacs - nyt sä kuulet
jees kipale, hyvähyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Konala Cartelli pt.2 13.06.2003

Konala Cartelli - Konala Cartelli pt.2
mikserin parhaasta päästä, ehdottomasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele James Cunning - Ich bin Düsseldorfer feat. Dj Farbstoff 25.06.2003

James Cunning - Ich bin Düsseldorfer feat. Dj Farbstoff
wonderful, wonderful! I don't like very much Tech-Trance, but this was pretty good to listen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steam Supreme aka Bugarre - Steam Supreme - The thing I do 29.04.2003

Steam Supreme aka Bugarre - Steam Supreme - The thing I do
Kiva efekti tossa räpissä. Niin perkeleen mainio biitti ja kaikki.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Live @ Nurmes 25.4.2003, feat. Dj El 28.04.2003

Gabriel Centaurion - Live @ Nurmes 25.4.2003, feat. Dj El
rajuu räpätä ilman näköaistii =) Gabi pistää taas parastaan. Toi biitti ei nyt oikein oo niin paras.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - February -beat 28.04.2003

Gabriel Centaurion - February -beat
helkatin hyviä biittejä äijä osaa tehä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Polkubyärät Guntoon! -kampanjamainos 04.04.2003

Gabriel Centaurion - Polkubyärät Guntoon! -kampanjamainos
Voi helvetti! tää on vähän mainio, kyl sä nyt vaan tällasii teet monta, ku fanit kohta varmaan käskee ;-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - wuosi 1872 12.04.2003

Biittipää - wuosi 1872
ei mikään ihme, että sinua sanotaan yhdeksi mikerin parhaimmista biitintekijöistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Demo Ni - Fiilis 22.02.2003

Demo Ni - Fiilis
Aika hyvä. Kyllähän tuon minun sanoitukseni saa tähän soviteltua hyvinkin. Pistäppä tänne se kitara versio heti kun tulee sopiva ehdokas, nimittäin minä suunnittelin biisiä juuri pirteämmänpuoleista sanoitusta varten. Sitten voisit vain hieman lyhentää noita lopetuksia, niin hyvää tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektrojänis - Pupu kattilaa soimaa 09.02.2004

Elektrojänis - Pupu kattilaa soimaa
hmm, experimental ei ole minulle kovinkaan tuttua ennestään, mutta onhan tämä ainakin iha siedettävää pientä kattilapaukuttelu :) millasen duracel pupun sä sinne kattilaan änkesit ku näin hienot äänet sai aikaan? Elektrojäniksellehän se on helppoa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cokkelin Civittaejaet - Oravalaulu (Uuskortti Remix) 05.11.2003

Cokkelin Civittaejaet - Oravalaulu (Uuskortti Remix)
manio... mut ei niin hyvä ku toi alkuperänen :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cokkelin Civittaejaet - Oravalaulu (Uuskortti Remix) 03.05.2003

Cokkelin Civittaejaet - Oravalaulu (Uuskortti Remix)
herkkää, herkkää =) . Noi säkeet kuulostaa niin helkatin kivoilta. Vähänkös osaa uuskortti miksata. Sitte vielä.. "Eihän tää biisi itselleen mitään voi, kun Cokkelit tästäkin mainion loi, *Cokkelit*" "Kovat äijät nämä Cokkelit, eivät muutu koskaan tulee propsit... Ne kerää käpyjä ja syökin niitä mutta nyt tämä kommentoimine, ohi on..."
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Rumat ja rohkeat -teemabiisi 19.03.2004

Wack - Rumat ja rohkeat  -teemabiisi
vähän jees, toi torvi vähä härnäs mua vaa.. helmeee!!!! tulee vaa joku hiton bossanova mielee :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele rook^dead - Stigma 14.05.2003

rook^dead - Stigma
hemmetti, täähän on hyvä! rummut kovat ja sit tossa melko alussa alkaa ihan uus maailma, ku tulee toi yks kiva melodia mukaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalevi T. Laite - Näe Minut 21.04.2003

Kalevi T. Laite - Näe Minut
Rajuu =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exape - Gimme the Music 03.09.2003

Exape - Gimme the Music
yleensä en pidä kylä ollenakan tosta trancesta, mut sä, laihanen ja kumppanit osaatte sen homman, sä varsinkin yksinäs :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FSMCs - Bileiden Pelastajat 22.03.2004

FSMCs - Bileiden Pelastajat
hellmi biisi..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Konala Cartelli part 2 28.04.2003

Gabriel Centaurion - Konala Cartelli part 2
Tää on kuuma räkki. Niin kuuma et korvat palaa. Oon kuunnellu tän varmaan sata kertaa ja aina vaan kuulostaa paremmalta. Jatkakaa perkule samaa rataa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Ignition (original mix) 01.03.2004

C-4 - Ignition (original mix)
Ihan mukava fiilis heti alusta alkaen :) Hardtrance ei yleensä oikein ole minun genreni. Tämä on mielestäni kuitenkin ihan mukava räkätys, hieman ehkä vain liian pitkä? Hyvä fiilistelybiisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wack - Käytösasiaa 19.03.2004

Wack - Käytösasiaa
hmm.. vähän vaimee miksaus, mut iha jeeshän tämä on. vähän näyttää olevan jopa vanhempi biisi, ennen ku mää täytin 12-vee :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Biittipää - jousibiitti 12.04.2003

Biittipää - jousibiitti
Tän mä ottaisin heti jos saisin, mut varmaan on jo varattu? Miks ei muka näin mainio biitti olis varattu? Mut jos ei ni Mulle Mulle ja vielä kerran MULLE.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalevi T. Laite - Salaisuudet 12.12.2003

Kalevi T. Laite - Salaisuudet
tää sai mulla aikaan kylmiä väreitä ku noi särinä äänet koveni siinä 1:40-1:50 paikkeila (siis kylmiä väreitä hyvässä mielessä). Mahtavaa! Mistä sää noi äänet oot saanu?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalevi T. Laite - Julmia Aikeita 21.04.2003

Kalevi T. Laite - Julmia Aikeita
biisi niinkuin ns. "hyppii" ja se onkin tooooosi huono juttu

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cokkelin Civittaejaet - Kakkonen On Ykkönen 15.04.2003

Cokkelin Civittaejaet - Kakkonen On Ykkönen
en yleensä pidä mistään tecnon/trancen tai muun jumputusmusan tyylisestä renkutuksesta, mutta tämä on AIVAN MAINIO! Kovat sanat on joo ja kertosäkeet, kivasti ääntä muutettu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Leave immediatly 04.02.2004

Stocco - Leave immediatly
Ilmeisesti suulla soitettua ns. "teknoa". Hauska on äänimaailma ja hyvin reverbiä heitelty sinne. Aivan mainioita ääniä ja täysin tavallista ajatellen, että tämähän on huumorimusaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cokkelin Civittaejaet - Oravalaulu 30.03.2003

Cokkelin Civittaejaet - Oravalaulu
Paras ja sitäki parempi
10