Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 22 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele EndMyCry - Piece Of Freedom 02.02.2007

EndMyCry - Piece Of Freedom
muuten helvetin hyvän kuulosta matskua, mutta laulu ei kyl iskeny meikäläiseen alkuunkaan. Etoshan täst tulee mieleen. Hianot kitarasoolot ja hyvä sovitus. Jäi häiritteen toi peltien päätön hakkaaminen. Suhteellisen kovalle miksatut pellit muutenki. Musiikki 9 laulu 5.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Norrfolk - Midwinter Dance 05.02.2007

Norrfolk - Midwinter Dance
aika samoilla linjoilla edellisen kommentoijan kanssa.. mutta voisihan sen paskemminkin tehdä.. kehittymisen varaahan meillä kaikilla on.. soundit lienevät nyt suurin ongelma tässä, kun tällästä puuroa on aika raskasta kuunnella. Laulukin nousee esiin huonolla tavalla.. Biisissä on kyllä hyvää ideaa.. varsinkin tuo hanuri välisoitto oli hauska, vaikkakin genressään kovin tavanomainen :) ei mutta lisää treeniä ja nauhottamaan lisää.. ei tämä nyt niin paskaa ole :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Norrfolk - Midnatt 27.02.2007

Norrfolk - Midnatt
ihan pakko sanoa, että toi laulu kuulostaa siltä ku joku lauleskelis ittekseen taustanauhan päälle tjsp. siis ei istu mitenkään tohon loppuun miksaukseen..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Duck of Fuck - Pelon hetki. 11.01.2007

Duck of Fuck - Pelon hetki.
hei ei mitään tälläst p***aa.. Satan is my mother nettiin!!! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystal Blaze - In the Fire 07.02.2007

Crystal Blaze - In the Fire
heti ensimmäisestä sekunnista tulee stratovarius todella vahvasti mieleen. Laulun lähtiessä meininki muuttuu huomattavasti positiivisempaan suuntaa. Laulaja on itseasiassa todella asiallinen.. Toimivaa kamaa kaiken kaikkiaan hyvillä soundeilla ja meiningillä! ps. mahtavan kuulosta kitarointia soolossa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - Sincerely Yours 04.07.2006

Dian - Sincerely Yours
Hyvän kuulonen veisu! Ongelmana on ehkä, että tästä ei jotenkin jää paljon mitään käteen yhden kuuntelukerran perusteella eikä jaksa välttämättä toista kertaa kuunnellakkaan.. eli taustalla menis hyvin, mutta jotenkin tässä ei mitään sensaatiomaista tai iskevää osaa ole ollenkaan(eihän sitä kyllä aina tarvitsekaan).. ja kaiken hyvän lisäksi biisi tuntuu loppuvan kesken... soundit ja tunnelma on kyllä helvetin hyvä... enpä tämän enempää jaksa ruveta biisiä ruotimaan...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Intense - Blinded by Love 06.06.2006

Intense - Blinded by Love
Onko tää teidän oma biisi? nyt kyllä vähän askarruttaa, nimittäin heti toi alkukitara kuulostaa todella tutulta.. loistava melodia sinänsä, mutta hmm.. noh.. biisi on tähän asti kuuntelemistani ehdottomasti paras.. ja jos tää nyt on kokonaan omasta kynästä lähteny ni pienellä hionnalla tästähän saisi jonkunmoisen hitin... kokonaisuutena tää ei nyt toistaseks mitenkään tajuttoman hyvin iske, mutta lähtököhdat mahtavaan poppi balladiin tässä ovat kyllä erinomaiset.. kyllä vähän nyt pelottaa teidän puolesta, jos vaikka vahingossakin olisitte tätä jostain kopioineet.. tällänen vahva fiilis tästä tuli.. mutta oletetaan nyt että tää on oma arvioinnissa..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Intense - Broken Inside 06.06.2006

Intense - Broken Inside
Onhan tässä soundit ihan eri luokkaa ku tos alkuperäsessä versiossa, mutta kyllä ne samat ongelmat tässä suurimmassa määrin toistuu.. Kaikkein eniten mua edelleen häiritsee toi kertsi. Se on täysin voimaton! Se muistuttaa enemmänkin jotain pre chorusta, josta biisi sit lähtee kunnon kertsiin.. mutta ei.. vielä siitä haluaisin huomauttaa, että mä olisin kyl kokonaan jättäny ton laulumelodiaa peesailevan synan ,tai mikä se nyt onkaan, pois tosta kertsissä.. se on jotenkin tajuttoman häiritsevä.. mutta oppia ikä kaikki (allekirjoittanut ei itsekään osaa vielä paljon mitään :P).. no.. henkilökohtaisesti en itse pidä laulajan äänestä, mutta "oikeinlaulamistakin" on tähän versioon hieman petrattu.. saman kutosen joudun tälle antamaan..
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Intense - To See or Not to See 06.06.2006

Intense - To See or Not to See
vaikka olenkn progen ylin ystävä, en silti ymmärrä tätä biisiä.. hmm.. parempi ehkä jättää tää sen koommin ruotimatta... selkeyttä kaipaisin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Strawels - Fall With Me 31.05.2006

Strawels - Fall With Me
Laulu häiritsee.. se vaan kuulostaa ainakin omaan korvaan HUONOLTA.. ihan kiva kertsi, mutta aika peruskauraahan tää on.. synat ihan positiivinen yllätys tos tokan kertsin jälkeen ja vinguttelu :D.. soundeista ei paljon moittimista löydy ja tuotantopuolikin on ihan jees.. vielä iso miinus kappaleen lopusta. toi kertsi ois voinu tulla viel kolmannen kerran.. näin tulee ihan sellanen fiilis ku rennosti ilman mitään huolia rysäyttäis yllättäen autolla päin puuta... se ei oo kivaa :P ... kokonaisuudessaan aika mitäänsanomaton biisi, jossa nyt kuitenkin on jotain joka ei tätä laske ihan pohjakastiin...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - Interim Report 23.05.2006

Dian - Interim Report
Onpas helvetin hienon kuulostaa.. Aivan tulee mieleen Faith No More parhaimpina aikoinaan.. Ei muutenkaan mitään valittamista soundeissa tai missään ja laulaja on varsin oikein erinomaisen hyvä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Memories 09.02.2007

The Noose - Memories
oottekos huomannu et tuo syna kuvio tuossa puolen välin paikkeilla örinäkohan jälkeen on suoraan sama, kun himin gone with the sinissä :S tätä pientä yksityiskohtaa lukuunottamatta ihan asiallista meininkiä..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ethical BackBone - Broken Inside 28.05.2006

Ethical BackBone - Broken Inside
Tässä biisissä ei oo oikeen kunnon kertsiä, tai on mutta se ei nouse kunnolla muusta biisistä esiin eikä jää mitenkään mieleen.. kumminkin aika poppia kamaa yritätte ilmeisesti tuottaa?.. toinen asia, mihin kiinnitin huomiota on laulu(vaikka se pitäis olla aina ensimmäinen :P).. vähän täsmällisyyttä siihen ja enemmän esiin... ylipäänsä biisistä vois sanoo, että se on löysä.. tiukkuutta soittoon, etenkin rumpujen ja basson osalta, niin alkais kuulostaan jo huomattavasti paremmalta.. (jätettäköön nyt sitten soundit huomioimatta arvostelussa)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Broken Dreams (Remastered) 10.07.2006

Silent Dream - Broken Dreams (Remastered)
Tää ei musta jotenkin toimi, miksaus siis.. rummut on niin hiljasella että tukkaa on aika hankala heiluttaa tahdissa, eikä miksaus muiltakaan osilta ole kovin kohdallaan.. ihan kelpo biisi muuten ja laulaja on hyvä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Presence - Crushed Dreams EP - 01 - Shiva (She's like goddess) 28.03.2006

Deep Presence - Crushed Dreams EP - 01 - Shiva (She's like goddess)
Täähän on itseasias aika hyvä biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Micko Hell - High on speed 04.01.2006

Micko Hell - High on speed
On tätä laulettu kavereiden kanssa bisseä siemaillessa... aivan mahtava kertsi!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Kuolleen Miehen Kevät 21.01.2006

Astrayed - Kuolleen Miehen Kevät
Loistavaa tunnelmointia.. Oikeestaan kaikki kohallaan tyylisekseen...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Life Is Done With Me 21.01.2006

Astrayed - Life Is Done With Me
En ihan odottanu ton intron jälkeen näin "power metallista" veisua... tosin sama ärjyntäkin tästäkin löytyy... Hyvää soitantoa kyl, vaik nää täkätäkä-tupla jutut aina hermoja rassaakin... Mut juu kylhän tääkin toimii..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele afloat - New pale disease 08.02.2006

afloat - New pale disease
ihan hienosti toimii... oltiinki sit vissii samaan aikaan tos viime kuussa keikalla.. harmi ettei paljon ehditty sanoja vaihtaa siinä jupakassa..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evolution Drive - Stay 20.06.2006

Evolution Drive - Stay
Aika hyvän kuulosta kamaa.. tulee ihan mieleen joku phil collins tai sting.. äänimaisemakin on aika hyvällä mallilla, joskin bassoa en jostain syystä erota ja siihen tuntuukin jäävän kolo( en tiedä sitten liekö osasyy mun paskoissa kajareissa).. ihan biisinäkin onnistunut vedos, vaikkakaan ei pahemmin meikäläiseen tartu..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiova - Lost dog 07.02.2007

Kiova - Lost dog
tulee ihan muumit mieleen tosta alun kitarasta :) ei mutta se on helvetin hyvän kuulonen.. laulajakin kuulostaisi olevan ihan asiansa osaava.. ton viulun tos kertsis olisin jättänyt pois ja hakenut jotain hieman pehmeämpiäänistä soitinta siihen.. ottaa ikävästi korvaan... tarttuva kertsi muuten.. vaikea tapaus, jotenkin erikoinen..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - Black Bird 07.02.2007

ObLiQuE - Black Bird
Hyvän kuulonen piano intro :) valitettavasti siihen se hyväm kuulosuus ainakin soundien osalta jää.. ei ollenkaan himimäistä vaikka aikaisempi kommentoija niin tilittääkin(ei siinä mitään, allekirjoittanut omistaa kyseisen yhtyeen kaikki levyt ja tiuhaan on ollut soitossa).. Laulu ei toimi ainakaan omaan korvaan... vähän suttuisen kuvan tästä biisistä saa.. ei oikein mitään mihin tarttua
7