Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 104 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele HÄÄ BIISI - HÄÄ BIISI 22.08.2012

HÄÄ BIISI - HÄÄ BIISI
herkkää on!

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 19.02.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Kunnon asennejunttaa. Hyvä toteutus kaikin puolin ja tästä tuli monta isoa nimeä mieleen. Ei kuitenkaan mitään uutta varsinaisesti tarjoilla. Hyvin toimii kuitenkin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Medusa 12.11.2006

Faro - Medusa
No joo, täähän on itseasiassa hemmetin hauskan kuuloinen biisi. Enpä keksi mitään valittamista. Kaikki tuntuu olevan mukavasti kohdallaan, vois kuunnella toistekin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - Tahdotko? 17.09.2006

Urban B2 - Tahdotko?
Oon vähän jäävi kommentoimaan tätä. Parempi kuin edelliset, mut parannettavaakin olis rutkasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dokumentia - DQ 16.09.2006

Dokumentia - DQ
Tästä tulee hitusen mieleen jo legendaarinen Hopeatanssi. Suht synkeää meininkiä joo. Ihan toimiva ralli tämä, en erityisesti mitään pahaa sanottavaa keksi. Toisaalta tässä ei kyllä ollut mitään erityisen mieleenpainuvaa, mikä olisi tämän nostanut esiin harmaasta massasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dokumentia - Paskiainen 15.09.2006

Dokumentia - Paskiainen
Aika tylyä. Ois ehkä toiminut hiukan tiukemmin vedettynä ja vähän lyhyempänä paremmin, mut oli tää ihan mainio ralli näinkin. Soundit ei mitenkään loistokkaat, mut ihan ok kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dark DADAism - Twisted Tale 15.09.2006

The Dark DADAism - Twisted Tale
Vokaaliosuudet ei toimineet sitten tippaakaan. Paikoitelleen ihan toimivaa soitantaa. Progressiivisuutta tässä ei kyllä kauheasti ole, sillisalaattimeininkiä sitten sitäkin enemmän. Tuli noista jostain kohdista hieman Opeth mieleen kuitenkin, eikä se voi olla huono juttu. Soundeihin vähän parannusta ja kappaleen rakennettakin voisi vähän hioa, niin hyvä tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 20.02.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Jep, ihan perustoimivaa settiä. Jokainen osa-alue on toteutettu mallikkaasti ja urkusoundi on maukas. Sitä olisi voinut olla lisääkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Burgerfusion - Burning Stranger 16.09.2006

Love Factory - Burgerfusion - Burning Stranger
Jee, tämähän on nasta rykäisy. Hammond kuulostaa hiton maukkaalta kuten tapana on. Soundit ihan hyvässä kuosissa. Rummut jätti vähän vaisun kuvan, taisivat olla koneella tehdyt? Laulajan enklanti vähän särähti korvaan pari kertaa. Mut joo, kaikkiaan ihan kiva biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zippy Wackos - Flowers 02.09.2006

The Zippy Wackos - Flowers
Kyllä on makeat soundit, ei voi muuta sanoa. Laulaja kuulostaa jotenkin raakileelta, mutta se seikka varmasti korjautuu treenin ja kokemuksen myötä. Mukavan seesteinen rokkiviisu tämä joka tapauksessa on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Freon Light 28.08.2006

wRENCH cONNECTION - Freon Light
Mukavan raukeaa meininkiä. Toi sama soundi laulussa kuin muissakin kuulemissani biiseissänne alkaa ehkä jo vähän tympimään. Taustalla kuuluva joku syna tms. soundi tuo kyllä mukavasti väriä kokonaispalettiin. Kokonaisuudessaan tästä välittyy jotenkin eteerinen fiilis, tykkään kyllä. Laulussa ois voinut toimia hiton hyvin välillä sellainen "huutaminen" tyyliin K(h)oma. Jep, ei muuta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Rooftops Keep Waving 25.08.2006

wRENCH cONNECTION - Rooftops Keep Waving
Aikalailla samaa kauraa kuin muutkin kommenttiringistä vastaa puskeneet biisinne. Ihan kivasti rokkaa, mutta Rotation on tähän mennessä iskenyt parhaiten. Hieno nimi biisillä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - Walk away 22.02.2007

Apiskuko - Walk away
Taidokkaasti tehty kappale. Jos kuulisin radiosta, en ehkä vaihtaisi kanavaa. Ei kyllä tule radiota kuunneltua, kun siellä soitetaan liikaa tylsyyttä. Tämäkin oli vähän tylsä. Hieno, mutta tylsä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karateadonis - Where do we go 25.08.2006

Karateadonis - Where do we go
Esittelyteksti hämmensi monella tapaa. Menikö virvelin kalvo puhki saunassa? No joo, itse biisihän on oikein mukava ralli. Hieman imelähkö jopa. Hyvä meininkin varmaan ollut siellä saunassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Anything, Dear 26.08.2006

Her Wickedness - Anything, Dear
No joo, tämähän oli vallan mielenkiintoinen rykäisy. Tuotannollisesti ihan ok - rumpujen ohjelmoinnin olisi voinut toteuttaa tietty astetta mielenkiintoisemmin ja bassosoundi oli jotenkin karu, mutta muuten tykkäilin soundista kyllä. Biisinä perin erikoinen ja ihan miellyttävän tummasävytteinen kokemus. Mutta mikä ihmeen kitara? Pitänee kuunnella uudestaan... Jaa, onko se tuo phaser/flanger/mikälie-efektihässäkkä? Tähän olisi tietty voinut kokeilla jotain perusjunttariffiäkin johonkin kohtaan. Mut jees, diggailin kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zimeliuz acatemia - Zimeliuz acatemia 16.08.2006

Zimeliuz acatemia - Zimeliuz acatemia
Ollaa kuokkavierait / syödää koristeet ... haha! Paras.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamrod - Death Row 25.08.2006

Jamrod - Death Row
Joops, mukavan tiukka rokkiveto. Mikseriasteikolla ehdotonta kärkipäätä, muuten jää hieman tasapaksuksi. Toi jyräävä riffi ei oikein tunnu istuvan kokonaisuuteen. Mut joo, ehdottoman hyvä meininki. Diggailin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Glowing Lights Like Pain and Loneliness 28.08.2006

Somnam - Glowing Lights Like Pain and Loneliness
Joops, ihan tutun kuuloista Somnam-soundia. Tähän pätee aika pitkälti samat seikat, mitä olen muihin projektisi biiseihin jo kommentoinutkin. Ehkä tämä kuitenkin biisinä on yksi parhaista mitä olen sinulta kuullut. Tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Centrum of Withering 21.08.2006

Somnam - Centrum of Withering
Jotenkin tähän olisi helppo kuvitella joku Mikserin teiniräppäreistä heittämään jotain enemmän tai vähemmän katu-uskottavaa mökellystä sekaan. Hopahtavan osuuden jälkeen homma kuulostaakin ihan makoisalta kunnes rytminen puoli syöksyy taas yllättäen valloilleen. Onneksi se sitten loppuukin pikaisesti. Näissä sun tekeleissä, mitä nyt tähän asti olen ehtinyt kuuntelemaan, on kyllä ollut jotenkin jännä tunnelma. Nämä herättää hieman jotain samankaltaisia tuntemuksia kuin nyky-Ulver, joskin toteutus on monta astetta kömpelömpää. Mutta hei, suurikokoinen kehaisu tuo edellinen on kuitenkin. Odottelen mielenkiinnolla, joskos saisit aikaiseksi uutta materiaalia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - City of Ghouls 16.08.2006

Somnam - City of Ghouls
Tämä nyt toimii pituutensa puolesta jo yksittäisenäkin teoksena, rakenne jättää tosin hieman hajanaisen kuvan - ihan kuin biisi vaihtuisi muutamaan kertaan kesken kaiken. Jouset ym. maalailut ovat hienoja, rummut eivät oikein tässäkään sytytä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Weeping Street 08.08.2006

Somnam - Weeping Street
Jousissa yms. taustamaalailuissa ihan kiva soundi. Rumpuosasto oli jotenkin kolho sekä soundeiltaan että muulta toteutukseltaan. Genrevalinnasta voi olla montaa mieltä, mutta en lähde neuvomaan, kun olen itsekin yleensä metsässä genrejen kanssa. Pituutta olisi voinut olla lisääkin, mutta osana suurempaa kokonaisuutta (josta käsittääkseni on kyse) tämä toimii varmasti ihan hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Distortions - What You Gonna Do? (demo) 09.08.2006

The Distortions - What You Gonna Do? (demo)
Jaaha, vaihteeksi bändi, jonka nimi on muotoa "The _laita_tähän_joku_cool__sana_+s". No joo, ihan kiva biisi. Miksausta voisi ehkä hieman tarkistaa. Ei nyt ihan loistomeininkiä, mutta mukiinmenevää tavaraa kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Itämainen kullinmyyjä 16.08.2006

FEL - Itämainen kullinmyyjä
Mulla on hyllyssä jokunen neofolk-levy. Ne ei kuulosta tältä. Mut joo, itämaista meininkiä. Tuotannollisesti yleisesti ottaen jotenkin tuhnun oloinen. Plussaa jännästä nimestä. Jep, ei muuta nyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosquito spray - Deadly Zoo 01.08.2006

Mosquito spray - Deadly Zoo
Minä pidin pörisevästä bassosoundista, virveli taasen oli taas vähän siinä ja siinä. Muutenkin rummuissa voisi olla kokonaisuuden kannalta vähän hiottavaa. Taustalla mölisevä vokaalisample ei toimi kyllä sitten yhtään. Kokonaisuutena ihan kiva biisi, mutta pienellä hiomisella tästä saisi varmasti paljon enemmän irti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Trectrack (pahasti kesken) 01.08.2006

Trakkerterrorist - Trectrack (pahasti kesken)
Hassua on ja sekaista. Parasta kuulemaani Trakkerterroristia kuitenkin, joten tuntuu siltä että jonkinlaista kehitystäkin on ehkä päässyt tapahtumaan. Jotenkin en silti pääse tähän(kään) sisälle, mutta katsotaan sitten miltä se korjailtu versio joskus kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele U-benz - Ei Tuu Mieleen (I just can't remember) 01.08.2006

U-benz - Ei Tuu Mieleen (I just can't remember)
Hienoa ja hyvin etenevää tavaraa. Tässä on kaikki kohdallaan, enkä keksi mitään pahaa sanottavaa. Kiva että kommenttiringistä tulee vastaan tällaistakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout 16.08.2006

Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout
Teknisesti hyvätasoista tavaraa ja muutenkin ihan letkeää meininkiä. En kyllä välttämättä tekisi sunnuntaiaamuna tämän tahtiin yhtään mitään, mutta joo, ihan kiva biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Design 23.08.2006

wRENCH cONNECTION - Design
Tasot aika pienellä, saa tarttua volanamikkaan, jotta jotain kuulisi. Pidin enemmän edellisestä biisistänne, joka kommenttiringistä vastaan puski. Eipä tässäkään mitään suurempaa vikaa tosin. Laulaja olisi voinut vetää välillä ehkä vähän enemmän täysillä, olisi voinut tulla kiva säväys. Makuasioita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Rotation 16.08.2006

wRENCH cONNECTION - Rotation
Ihan hyvin jytää, tykkään. Näillä eväillä olisi voinut toimia himppusen lyhyempänä paremmin. Mut joo, kiva biisi. Namedropataan vielä, eli vähän tuli Deftones ja Koma tai siis Khoma mieleen, vaikka en ole niitä todella pitkään aikaan kuunnellutkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - They 26.07.2006

Above Sanity - They
Muistaakseni toinen post-rock -genren alle luokiteltu kappale, johon törmään Mikserissä. Ensimmäinen josta pidin. :) Tyylikästä ja taidokasta leijumista, tosin eteerisen fiiliksen olisi voinut viedä vielä himpun verran pidemmällekin mielestäni, vaikkapa kitaroinnin saattelemana. Rumpuosasto kuulosti hieman elottomalta - taisi olla konerummut, en tietokoneen purkkien välityksellä ihan varmasti asiaa kyennyt toteamaan. Kiva biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Ghost 25.07.2006

Sigil - Ghost
Alkuun tuli mieleen eräs zeppeliini. Hyvin soitettua/toteutettua perusjytää, ei mitään omaa, ei mitään uutta. Olisin miksannut vokaalit ehkä vähän paremmin kuuluviin, mutta makuasia - toimii ne ihan hyvin näinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - 225 24.07.2006

Metalshit - 225
No joo, karua on meininki. Kitarointi pelittää totutun hyvin, kuten Metalshitin muissakin biiseissä. Sanoitukset meni ihan yli, eikä tästä muutenkaan saa kauheasti irti. 225, mitä hä? Oliko tää taas joku väsynyt läppä? 226: The Neighbour of The Beast? Edelleenkin palaan mieluummin leipäaiheisen kappaleenne pariin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosquito spray - Amoeba 25.07.2006

Mosquito spray - Amoeba
Ihan toimivaa tavaraa. Tuossa päämelodiaa veivaavassa synassa tuntuu olevan vähän turhan paljon kaikua mun makuun, eikä se soundiltaankaan ihan täysillä miellytä. Biisin rakenne on melko toimiva, jotkut elementit kuitenkin tökkivät vastaan (se yksi filli ainakin). Kyllä tätä kuitenkin kuuntelee ihan mielikseen ja meininki on välillä jopa melko letkeää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Väsynyt 06.07.2006

Metalshit - Väsynyt
Jaahas, vaihteeksi (Metal)shittiä. Ja vähän hidastempoisempaakin tavaraa tämä näyttää olevan. Tämä kaipaa mielestäni lisää groovea ja varsinkin voksut ovat jotenkin tönkönoloiset. Kitarasoundi oli kiva ja konerunputus toimi ihan siedettävästi. Äänimaailma kokonaisuudessaan joissakin kohtia hieman tyhjän oloinen. Mukiinmenevää settiä, mutta leipäralli on parasta mitä olen teiltä tähän mennessä kuullut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Zapadapa 05.07.2006

Metalshit - Zapadapa
Aika löysänoloista grindcorea. Oon tottunut paljon tiukempaan rypistykseen. Soittopuoli kuitenkin pelaa ihan kelvollisesti, mutta zapadapailut taitaa jäädä vähän junasta. Plussaa hienosta lopetuksesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa 07.07.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa
Onko tämä M.A. Numminen?! No ei taida olla. Muuten pelaa joka osa-alue mallikelpoisesti, mutta laulajan ääni ottaa vähän korvaan. Reipasta meininkiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H. 02.07.2006

Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H.
Moi! Kitarat toimii ihan ok. Sanoitukset ei toiminut meikälle, huumorin puolelle mentiin ja se ei sytyttänyt. Tykkään kun dödössä on munille potkivat soundit. Tässä ei kuitenkaan ollut, ne jäi vähän ohueksi. Kokonaisuudessaan kuitenkin ihan kuunneltava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Sekoitus Taajuus 02.10.2006

Tyylisekous - Sekoitus Taajuus
Kitara toimi, muuten aika sillisalaattia varsinkin rytmillisesti. Muutenkaan toi hip-hop -meininki ei oikein tippunut tällä kertaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Kaatopaikka - live 25.07.2006

Virasto - Kaatopaikka - live
Uuh, jäbätkin on käyny Downtownissa. Tää on kuitenkin selvästi joku eri level kuin missä me ollaan pari kertaa pyöritty. Eiku. Joo, ihan toimiva liveveto, soundit riittävän hyvät, jotta saa selvää biisistä. Ei tämä nyt kuitenkaan näin koneen äärellä kuunneltuna ihan täysillä iske, paikan päällä olisi varmaan toiminut astetta paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Mikä sekaa mitä 01.08.2006

Aresti - Mikä sekaa mitä
Alku kuulostaa hyvältä, sen jälkeen huomion vie toimimattomat soundit. Biisinä jokseenkin perusheviveto, ei tässä mitään uutta ole, mutta ei suurempaa vikaakaan. Ihan kiva, näillä aineksilla ehkä hieman liian pitkä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Syyllisyyden tuolissa 08.06.2006

Aresti - Syyllisyyden tuolissa
Alkaa kivan gruuvaavasti. Rumpusoundit voisivat olla vähän paremmat. Sitten alkaa kiekuminen ja kiinnostus lopahtaa. Laulu on hyvä, mutta ei kuitenkaan iske meikäläiseen. Riffit ovat ihan hyviä ja soolo myös, kokonaisuutena ihan mukava biisi, mutta ei tuo mitään uuttaa genreensä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lekas pig band - Let Me Live 22.02.2007

Lekas pig band - Let Me Live
Alkaa mukavan seesteisesti ja lupauksia herättäen. Tästä siirrytäänkin sitten perusrokkimeininkiin, joka on ihan toimivaa, mutta tavanomaista ja jopa tylsää. Tuotannollista puolta en jaksa kommentoida, esittelyteksti kertonee siitä kaiken tarpeellisen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Medical Monkey 25.07.2006

Stab Happy - Medical Monkey
Huikeeta! Laulajalla makee soundi, tykkäsin. Toimiva biisi, miksaus olisi voinut olla vähän ns. jyräävämpi tai en minä tiedä - hyvin tämä pelaa näinkin. Biisin rakenteeseen ympätty jokunen miellyttävällä tavalla jännä ratkaisu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Kipinä 25.07.2006

Grosal - Kipinä
Hassua kamaa, naisvokalisti erottaa tämän muusta mättöpullasta. Vokaaleissa on kaikua tai jotain ehkä hippusen liikaa tai en tiiä. Ihan persoonallisen tuntuinen veto, kyllä tätä kuuntelee mielikseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele teemu t vs human dextroid - epiloque I-II (ambient mix) 14.06.2006

teemu t vs human dextroid - epiloque I-II (ambient mix)
Moi. Diggasin soundeista ja äänimaisemasta muutenkin - tuli vähän FSOL mieleen. Perushyvää ambientia, en kuitenkaan jaksanut keskittyä koko kymmentä minuuttia, ehkä koitan joskus uudelleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa 15.06.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa
Liian pitkä! No ei, ihan hyvänkuuloista settiä. Toimiva paketti, mutta lyhyt mitta, joka on kuitenkin taatusti perusteltu, estää tehokkaasti syvemmän analyysin. Jospa sitä kuuntelisi uudelleen...

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 01.08.2006

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Hoh. Vaikka en yleensä tällaisesta jaksa innostua, niin pitää myöntää, että hiton toimivaa renkutusta tämä on. Soundit potkii mukavasti, soitto pelaa hyvin ja biisi on keskivertoa toimivampi suomirock-veto. Tulee taas sen yhden Paulin tekemiset vähän mieleen. Diggailin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night) 02.05.2006

DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night)
Tämä on kuultu joskus ennenkin, tosin paremmalla toteutuksella. Vokaalipuoli ei oikein pudonnut, taustahoilaus toimi ihan hyvin kuitenkin. Toteutus ihan mukiinmenevä, joskin petrata voisi vähän jokaisella osa-alueella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Kossu pakkasessa 26.07.2006

POLTE - Kossu pakkasessa
Hyvin soitettua/tuotettua astetta reippaampaa suomirokkia. En ole täysin kohderyhmää, mutta kyllähän tämä ihan hyvä biisi on. Hieno kitarasoolo!

Kommentti kappaleesta Kuuntele CORA - Tatuoitu Maa 24.07.2006

CORA - Tatuoitu Maa
Huomaahan tuon, että tuotanto on ns. pro-tasoa. Biisikin on ihan kiva, mutta ei kuitenkaan tyyliltään mielimusiikkiani. Plussaa laulajan mukavan persoonallisesta äänestä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janei - Melanko 28.04.2006

Janei - Melanko
Ihmettelin tovin, että koska se laulu alkaa. Sitten huomasin, että kyseessä on instrumentaali. Tosiaan laadukkaan kuuloinen pohja, mutta ei oikein toimi pelkästään näin. Asiansa osaavan laulajan kanssa tästä voisi saada aikaan jotakin maukasta. Toivotaan, että hommat etenee :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream X Project - Last Wish of a Dying Man 27.04.2006

Dream X Project - Last Wish of a Dying Man
Jaa, että psytrancea? Hmm, olkoon sitten. Ihan tunnelmallinen, mutta jokseenkin pitkästyttävä kappale. Rumpujen ohjelmointiin kiinnittäisiin enemmän huomiota, ne olivat jotenkin tylsän kuuloiset.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 02.05.2006

Aresti - Käärmeenkieli
No niin, onpas mielenkiintoista. Tai sitten ei. Tulee mieleen Kilpi ja kumppanit + moni muu tylsä bändi, joka tällaista musiikkia nykyisin vääntää. Soitanto ja laulanto toimii kyllä mallikkaasti, on meneviä riffejä ja muuta hauskaa, mutta ei kuitenkaan oikein iske meikäläiseen. Miksausta voisi hieman tarkistaa, kuulostaa vähän tunkkaiselta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Terrordome 27.04.2006

Soundslay - Terrordome
Liikaa turhaa tilua, ei tätä oikein jaksa. Ei tuo mitään uutta jo niin kovin väsähtäneen oloiseen genreen. Jää kaipaamaan laulua ja jotakin muuta kuin näitä konerumpuja. Plussaa mallikkaasta kitaroinnista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 25.04.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Laulajasta tuli vähän mieleen Pauli Hanhiniemi. Ihan jees meininki. En tiedä, mahtavatko Corolla-ihmiset tätä autoonsa kelpuuttaa, täälläpäin Corolloissa soi ainakin erilainen musa (jumps jumps vaan...). :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - Mind Games 27.04.2006

Cranky - Mind Games
Jotkut 70-luvun jutut tulee tästä mieleen. Hevimmät kohdat toimivat hyvin ja antavat kappaleeseen lisää tarttumapintaa. Kokonaisuudessaan ihan mielenkiintoinen teos. Tämän voisi kuunnella vaikka joskus uudelleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Verta & kuolemaa 28.04.2006

Turingin poppikone - Verta & kuolemaa
Hienot sanoitukset, jännä tunnelma. Olen kuullut joskus gospelia, se ei silloin ollut tällaista. Anyway tätä kuuntelee kyllä ihan mielikseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 14.06.2006

Routaraja - Usva
Mitäs tämä on? Jotain rautalankameininkiä? Kitarasoundi oli miellyttävä, muuten biisi tuntui onnistunutta alkua lukuunottamatta menevän toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos jättämättä sen kummempia muistijälkiä. Ihan kiva, harmiton.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me kaistapäät - Bass Crasher 26.04.2006

Me kaistapäät - Bass Crasher
Tykkään yleensä tylsästä jumputuksesta, tämä kuitenkin on liian tylsä. Tässä ei tunnu olevan oikein mitään tarttumapintaa ja koko biisi jää täysin mitäänsanomattomaksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Going Right 27.04.2006

Her Wickedness - Going Right
Ei tarvi rymistellä. Tästä tuli vähän mieleen Jarboe. Tummasävyinen, vähäelementtinen tausta toimii hyvin yhteen kuiskailevan, huokailevan ja välillä vähän epävarmankin kuuloisen laulun kanssa. Pidin kovasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Hyljättyjen yö 28.04.2006

Eki Pop - Hyljättyjen yö
Tiukka biisi. Mullekin tuli tästä Martti Servo mieleen. Sanoitukset meni vähän yli hilseen, mutta mitäpä tuosta. Ihan ok kappale, jos suomirokista tykkää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele OverdrivE - The Serpent Lord 27.04.2006

OverdrivE - The Serpent Lord
Hienoa soittoa jne., mutta ei oikein jaksa innostaa. Mikään ei ole niin yököttävää kuin Rhapsody. Teknisesti tämä on varsin taitavaa kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Leijonaharja - Sielun Kaipuu 17.09.2006

LeijonaHarja - Leijonaharja - Sielun Kaipuu
Rentoa poljentoa. Siihen se sitten jääkin. Liian lyhyt tämä ainakin on ja lopetuskin jotenkin tympeä. Mut joo, kiva meininki kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo 28.04.2006

Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo
Ei toimi mulle tää. Jotain huumorimusiikkiako tämä yrittää olla? Mieleen tulee Batman & Rydman. Varmaan on ollut hauskaa tätä tehdessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko 27.04.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko
Mielenkiintoisempaa kuin keskivertopakkopullasuomirokki, siitä plussaa. Kaikki tuntuu olevan ihan hyvin kohdillaan. Hei, tästähän tulee mieleen Don Huonot. Ihan kiva biisi, mutta ei tämä meikäläiseen kovin hyvin iske.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes 06.07.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes
Ihan hieno rokkiveto. Ehkä osittain hieman paikoillaan junnaava. Äänimaailma jotenkin tunkkainen, mikä toisaalta ihan sopii kappaleeseen. Rummut miksattu/äänitetty jotenkin huonosti: kannut on jossain hukuksissa ja pellit puskee välillä liikaakin esiin. Mutta joo, ok biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 20.08.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
No niin. Menevää, valmiiksi pureskeltua tavaraa. Tätä kelpaa vaikka Novan tai Ylexin tai jonkun muun älyttömän tylsän radion soittaa liian monta kertaa tunnissa niin, että uhri saattaa räjähtää. Mutta mikäs siinä, onhan tää taidokkaasti toteutettu ralli. Ei oikein muhun iske kuitenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Afar a Bird - Sam's Centenary Song 27.04.2006

Afar a Bird - Sam's Centenary Song
Mukavan rauhallinen tunnelma. Laulajasta tulee hieman mieleen se Coldplayn heppu, mikä on hyvä asia. Loppui vähän yllättäen, ehkä pitäisi kuunnella nuo kaksi muutakin osaa, jotta kokonaisuus hahmottuisi. Tällaisenaan jäi jotenkin tyngäksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 27.04.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
Nariseva basso kuulostaa tosi maukkaalta. Muutenkin biisi alkaa ihan lupaavasti, mutta jää sitten junnaamaan paikoilleen. Soundit on ihan kohdallaan, olisin kuitenkin yrittänyt saada miksauksesta jotenkin ilmavamman ja kirkkaamman kuuloisen. Tällaisena biisi kuulostaa jotenkin tunkkaiselta ainakin mun purkeista. Lisäpituus ei olisi tässä genressä pahitteeksi, tosin myös pieni vaihtelu toisi lisää tarttumapintaa. Ihan lupaavankuuloista tavaraa kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen 29.08.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen
Onpas äänentaso matalalla. Soundit muutenkin suht puisevat. Laulu aaltoilee jotenkin ärsyttävästi, plööh. Aika tasapaksua veivausta. On tässä toisaalta ainestakin, mutta kaipaisi vähän lisäsäätöä, jotta tästä jotain saisi irti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään 14.09.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään
Tosta riffistä tulee mieleen aika vahvasti joku, jokin ...ääh, en tiedä mikä, mutta joku biisi kuitenkin. Kyllä jäi vähän hämäämään. Juu, aika nastaa meininkiä, örvellystä ei kyllä oikein jaksaisi kuunnella. Soundit nyt on melko kehnot, mutta saa tässä nyt kuitenkin sen verran selkoa, että selviää mitä biisissä on haettu takaa. Ihan kiva rokkiveto, vähän omaperäinenkin jopa. Sanoitukset jättää kylmäksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RekaStudiot - Kitara se vaan soi ja soi 27.04.2006

RekaStudiot - Kitara se vaan soi ja soi
Kuulostaa ameriikan meiningiltä. Ihan kivasti kulkee soitto. Kokonaisuutena ihan toimiva, joskin hieman mitään sanomaton kappale. Leppoisaa fiilistelyä, ei tästä oikein enempää osaa sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West 02.09.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West
Alusta tulee mieleen joku Beastie Boysin Hello Nasty -albumin kappaleista. Biisinä ihan mukiinmenevä - ja kyllä - myös psykedeelinen. Teos kärsii kuitenkin jotenkin ohuista tai muuten vain kummallisista soundeista. Mut joo, ihan kivaa, persoonallisen kuuloista matskua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2) 08.08.2006

Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2)
No joo, periaatteessa diggaan tällaisesta. Kommenttirinki ei vain oikein tee tälle oikeutta, koska tämänkaltainen materiaali vaatisi juuri sen tietyn ajan ja paikan jossa tähän voisi syventyä. Aika leppoisaa meininkiä tuntuu kuitenkin olevan. Ehkäpä palaan tähän teokseen ja tutustun noihin muihinkin pätkiin paremmalla hetkellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 14.06.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Ei lähellekään parasta Kalkutan Konepajaa, mitä olen kuullut. Ei tässä tosin mitään suurempaa vikaakaan ole. Tiukkaa meininkiä, mutta kuuntelen kuitenkin mieluummin vaikka Cats and Dogsia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram 27.04.2006

DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram
Tiukkaa meininkiä. Muuten kaikki ok, mutta ei tuota laulajaa jaksa kuunnella. Kuulostaa siltä kuin joku naikkonen koittaisi matkia AC/DC:tä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Burn them down 07.07.2006

Celestial Aeon Project - Burn them down
Komeasti kumisevia rumpuja, ahdistavan kuuloisia torvia ja jousia. Tehokasta ja uhkaavaa tunnelmointia, joka toimii varmasti soundtrack-käyttötarkoituksessa, yksistään kuunneltuna tämä jää turhan lyhyeksi ja kaipaa lisää vaihtelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Gypsy 28.04.2006

Cold Shot - Gypsy
Hyvän kuuloista musiikkia. Tällaista voisi odottaa kuulevansa jossakin Radio Novassa tms. Laadukkaan oloista tavaraa, mutta ei täysin mun makuun kuitenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Your Boyfriend 25.07.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Your Boyfriend
No ei tämä oikein iske, lei kaulaan pyörimään ja sitä rataa. Plussaa ihan mallikkaasta toteutuksesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 26.04.2006

Sonicmind - Reflections
Ihan hyvää kamaa. Jos tulisi radiosta, en ehkä vaihtaisi kanavaa. Jokainen osa-alue toimii varsin hyvin, mutta se jokin, joka innostaisi kuuntelemaan moneen kertaan, jäi puuttumaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roomful of Emptiness - Royal Flush 01.08.2006

Roomful of Emptiness - Royal Flush
Oikein hyvin soljuvaa tunnelmointia. Biisin rakenteessa lukuisia mielenkiintoisia monimutkaisia elementtejä. Pidin tyylikkäästä kitaroinnista! Kaikkiaan oikein kiva biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Santa Transjestria 29.08.2006

Nobelskaja Priz - Santa Transjestria
Jos olisin tämä biisi, heittäytyisin sporan alle. Toisaalta tässä on jotain ihmeen kiehtovaa dadaa, mutta en osaa tulkita sitä sanoiksi. Ei jaksa kuitenkaan enää hymyilyttää. Keksikää jotain muuta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Grabzh Dewapershe 29.08.2006

Nobelskaja Priz - Grabzh Dewapershe
Tää on taas tää Mika Rätön venäläiseltä vastineelta kuulostava kaveri. No joo, ei uskois, että biisillä on kestoa alle kaksi ja puoli minuuttia. Tylsäksi käy. Edellinen biisi oli parempi. Nobelskaja Priz - zero points.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Edijana Mjuna 24.08.2006

Nobelskaja Priz - Edijana Mjuna
Tää on melkein kuin venäläinen Mika Rättö. Esityksen yleisilme hieman tuhnu, mutta kiinnostavaa meininkiä kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama 07.07.2006

DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama
Kasarimeininkiä ja ihan hyvää sellaista. Kaikki kohdillaan, tätä on mukava luukuttaa heinäkuun helteillä kylmä huurteinen kourassa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infants - Music For Infants (part 1) 06.05.2007

Infants - Music For Infants (part 1)
Loton toisen kierroksen tiimoilta kirjoittelen muutaman sanasen tänne. Hienoa ääntä - itse pidän yleensä vähemmän melodisesta ja vähäeleisemmästä ambientista, mutta pakko myöntää, että tämä on hyvin tehtyä ja kaikin puolin toimivaa kamaa. Lisäpituus ja vielä hieman hitaammin etenevä rakenne olisi ollut kuitenkin mieleeni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - niin niin 27.04.2006

POLTE - niin niin
Toimii, kuten muutkin kommenttiringistä vastaan tulleet saman bändin biisit. Ei tästäkään jaksa sen enempää innostua. Hyvin tehtyä perusrenkutusta kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 26.04.2006

POLTE - kesä 96
Biisin esittely kertoo kaiken oleellisen. Kiva kesäbiisi, jossa kaikki suhteellisen hyvin kohdallaan. Heti aluksi tuli mieleen Aknestik, mutta ei tämä varsinaisesti siltä taida kuulostaa kuitenkaan. Sopii kesäfiilistelyyn, mutta ei tätä oikein muuten jaksaisi kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 26.04.2006

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
Ihan alun perusteella odotin jotakin Einstürzende Neubauten -tyylistä kolistelua. Nopeasti kävi kuitenkin selville, että siitä ei ole kyse. Vähäeleistä, hypnoottista meininkiä, jostakin syystä tuli hieman mieleen jotkin Pattonin aikaansaannokset. Hyvä biisi, tykkäsin kovasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 21.08.2006

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Ok. Reipasta on meno. Laulupuoli ei (edelleenkään) mulle uppoa. Tää on vähän niin kuin Dani Filth of Glam Rock tai jotain. Lisää viskiä? Muuten ihan rempseä ralli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Aamu 28.04.2006

Van der Phunck - Aamu
This was a pretty nice tune. Minimalistic in a good way, however sounds were maybe a bit dull.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bonefleshdolls - Obscure Mortal Flesh 26.08.2006

Bonefleshdolls - Obscure Mortal Flesh
Kivat synasoundit. Loppupuolen hassuttelukin oli kiva. Mörinät olivat sopivan munakkaita, mutta muuten äänimaailma jäi ehkä hivenen ohueksi. Mut joo, kokonaisuudessaan ihan kivasti rokkaava veto ja pituuttakin oli juuri sopivasti. Diggailin kovasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist-oldies - Fool 21.05.2005

Trakkerterrorist-oldies - Fool
Tämä kuulosti itse asiassa yllättävän hyvältä noiden Bret beattien jälkeen. Sikäli ihan hittikamaa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supreme Court - The Infinite Human Stupidity 28.04.2006

Supreme Court - The Infinite Human Stupidity
Tiukkaa meininkiä. Pääriffi on tosi hyvä, muuten ei biisinä oikein iske meikäläiseen. Pantera tästä tuli välillä mieleen. Kokonaisuutena tasokas ja toimiva kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Raping Your Soul 28.04.2006

G.O.R.E. - Raping Your Soul
Ei ole paljon tullut rässiä kuunneltua, mutta tämä lienee kuitenkin ihan kelpo rypistys genressään. Kokonaisuutena toimiva biisi, mutta ei tästä tullut kuitenkaan sellaista fiilistä, että tarvisi lisää kuunnella. Livenä toimisi varmaan hiton hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist-oldies - Ca Lungi 07.07.2006

Trakkerterrorist-oldies - Ca Lungi
Tämä muistuttaa etäisesti montaakin tyyliä, lähinnä tulee hammaslääkäri joka humppaa poransa poskestani läpi. Kyllä on reipasta menoa. Pitäisiköhän tällaista varten jotenkin päihtyä? Ei meinaa muuten pää kestää. Bassosoolo oli ihan hellyyttävä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Kaappihetero 26.07.2006

Turingin poppikone - Kaappihetero
Kaukoko tässä laulaa Jaskasta? Ei ihan, mutta melkein. Soitanta pelittää ihan hyvin, sanoista ei meinaa välillä saada selvää. Siihen varmaankin voisi saada parannusta vaikkapa jotain tuotantoteknistä seikkaa hiomalla. Ihan letkeää peruspoppista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Spec 27.04.2006

Trakkerterrorist - Spec
On se hurjaa. Jotkut puhelimen tapaiset huutaa kovasti joo. Tulee mieleen joku vanha tietokonepeli tms. Homma pysyy jotenkin kasassa, mutta ei tästä kovin paljon irti saa. Lisää pituutta olisi voinut olla ja vaihtelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele A-Luokan Nakki - Jee Jee Jeesus 27.04.2006

A-Luokan Nakki - Jee Jee Jeesus
Plussaa pituudesta! En ehkä kuuntelisi tätä autoa ajellessa, mutta puuroa keitellessä kyllä. Hallelujaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 28.04.2006

FOTO - Unta pettämään
Hyvin toimii! Tuotannollisesti ja teknisesti kuulostaa ihan pro-tavaralta. Biisinäkään ei ole ihan perussuomirokkihuttua, mikä on hyvä juttu. Ei tämä kuitenkaan niin erikoista ole, että jaksaisin tähän täysillä syttyä.

Sivu: 1 2